|
|
#1381 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: wymarzony pierścionek -wymuszone zaręczyny
DZiewczyny tak mi dzisiaj wizaż muli okropnie że zanim wejdę na jakis wątek to musze czekać 10 min
Tez tak macie??znowu cisza...
Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem? Jesteś? A więc musisz minąć. Miniesz? A więc to jest piękne. "Inaczej serce żąda, inaczej myśl sądzi, inaczej świat spogląda, inaczej los rządzi" Jak zrozumieć sens słów, które nie padły, ze strachu, że mogą coś zepsuć...?
|
|
|
|
#1382 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1383 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1384 |
|
Zakorzenienie
|
w sumie przyzwyczaiłam się juz do tej wiosennej grafiki, ale i tak był wolała stara
Od tej zmiany cięzko gdzie wejśc
Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem? Jesteś? A więc musisz minąć. Miniesz? A więc to jest piękne. "Inaczej serce żąda, inaczej myśl sądzi, inaczej świat spogląda, inaczej los rządzi" Jak zrozumieć sens słów, które nie padły, ze strachu, że mogą coś zepsuć...?
|
|
|
|
#1385 |
|
Raczkowanie
|
Jak tam Rzymianko, planujecie już coś czy na razie cisza?
|
|
|
|
#1386 |
|
Zakorzenienie
|
Ja miałam dziś problemy miałam z grafiką
ale TŻ jest dzis u mnie to na wizażu mnie nie ma
|
#1387 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z pdf'em to by problemu nie było, bo acrobata każdy z nas ma ![]() ale ten załącznik nie otwiera się na 3 kompach - u TŻ, u mnie i u mojej siostry na kompie też nie Na większej ilości komputerów nie mogłam sprawdzić, bo więcej nie mamy ![]() ![]() ![]() Cytat:
u mnie już prawie miesiąc minął od naszego wyjazdu do zakopca ![]() strasznie szybko to minęło... Cytat:
ja kupiłam sobie wczoraj ten Twister do ćwiczeń - super urządzonko, dużo frajdy , ale pracę mięsni brzucha i ud naprawdę czuća zakup kosztował mnie 19 złotych w ogole robie furorę w moim domu - wczoraj TŻ się na nim kręcił, ciocie, ktore u nas były (i tez stwierdzily, ze musza sobie to kupic), siostra i mama
|
|||
|
|
|
#1388 |
|
Wtajemniczenie
|
Pomponko na razie nie planujemy.Za około 6 miesięcy zaczniemy.Na razie jeszcze nie mamy nawet pomysłu czy chcemy tradycyjne wesele, czy obiad dla najbliższych po a potem podróż.A może podróż i ślub w podróży
Na razie o tym nie myślę, przeżywam panikę związaną z szukaniem pracy.Ciężko mi to sobie wyobrazić, że będę mężatką na utrzymaniu rodziców!!A i ślub chciałabym troszkę z własnych pieniążków mieć.
|
|
|
|
#1389 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1390 |
|
Wtajemniczenie
|
Pomponko Generalnie obronę mam w czerwcu, ale pracy szukam już teraz.Branża edukacja, ale oczywiście nie będę marudzić na żadną pracę.Nie wyobrażam sobie po skończeniu studiów siedzieć i nic nie robić.Przeraża mnie to głęboko.
|
|
|
|
#1391 |
|
Zakorzenienie
|
A jeżdze na nartach. Byliśmy na Pradziadzie najwyżej połozona stacja narciarska w Czechach ok.1400m.n.p.m. TŻ na czarną trasę mnie zaciągnął choć sam był drugi raz w życiu na nartach
Było tam 120cm sniegu dziś patrzyłam na necie jest już 105cmA co to ten Twister?
|
#1392 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W każdym razie muszę zacząć pracę od września-października, inaczej sobie tego nie wyobrażam, przecież TŻ nie będzie mnie utryrzymywał, a ja będe siedziec w domu no chociaż znam takie pary, ze chlopak pracuje, a dziewczyna siedzi w domu, no, ale jej chlopak/mąż dobrze zarabia, więc jak chce to niech sobie siedzi - ja w każdym razie nawet jakby moj TŻ zarabiał 10 tysięcy miesiecznie![]() ![]() to i tak chciałabym pracować, a nie całe dnie spędzać w domuśliweńka - Ty to jesteś pirat narciarski normalnie aż strach się z Tobą zmierzyća Twister to takie kółko co się kręci stawiasz je na podłoszei kręcisz się na nim.O ja mam dokładnie taki sam Twister, tylko,że różowy: http://www.allegro.pl/item170934778_...wetka_s250.htm |
|
|
|
|
#1393 |
|
Zakorzenienie
|
Hmmm musiałabym nad tym cudem pomyśleć,a daje coś wogóle
?
|
#1394 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś koleżanka sprzedała się że oświadczył jej się TŻ więc nowa statystyka w grupie
mężatki 3 śluby w 2007 r. - 3 śluby w 2008 r. - 3 ślub w 2009 r. tylko ja ;(
|
#1395 |
|
Zakorzenienie
|
jeszcze Ci dokładnie nie odpowowiem, bo od paru dni dopiero się kręcę
ale naprawdę po 5 minutach już powoli zaczynają boleć mięsnie brzucha (ile fajnych ćwiczeń można sobie w trakcie na tym wymyślić) dostałam kolki i mięsnie mnie bolały,że musiałam przestać![]() Myślalałm,że coś cienko z moją kondycją, ale wszyscy tak mają: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=51302 a ten pan nam dziś ponownie oferte przysłał na maila i tym razem da się otworzyć załącznik i jest wszystko ok |
|
|
|
#1396 |
|
Zakorzenienie
|
Ja miałam zakwasy po pierwszym dniu zajęć z samoborony
|
#1397 |
|
Zakorzenienie
|
cos ostatnio rzedko tu zagladam u mnie po staremu czyli nadal nic ;( ale juz 24 dni milcze jak grób
chociaż czasem mam już tego dość, tego czekania i ogólnie
|
#1398 |
|
Zakorzenienie
|
czesc.dawno tu nic nie czytalam ale nie bylo mnie w miescie.pojechalam w weekend do TZ na wies.bardzo sie na ten wypad cieszylam.bylo nawet fajnie ale do czasu....niestety jego rodzinka popsula nam nastroj.zaczeli rozne niemile rzeczy na mojego chlopaka gadac.na poczatku uwierzylam i jak sie wczoraj rozstawalismy to nie chcialam go znac wiecej.powiedzialam tylko ze szkoda slow i poszlam. ale po chwili stwierdzilam ze tak nie mozna i go gonilam przez pol miasta
potem byly lzy (i jego i moje).juz sobie wszystko wyjasnilismy ale o malo to sie nie skonczylo rozstaniem.gdybym go nie gonila i nie wyjasnila wszystkiego to.... ![]() ale ze mnie dzieciak.zrobilam dzis z TZ duze zakupy na pocieszenie. i kupilam gwiazdki na sciane.jak sie je naswietli pod lampka to potem tak ladnie cala noc swieca
Edytowane przez sanetka Czas edycji: 2007-03-12 o 21:37 Powód: dopisek |
|
|
|
#1399 |
|
Wtajemniczenie
|
.
|
|
|
|
#1400 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kaśka 87 licznik bije , a czas i tak płynie...śliweńka na zakwasy to się jakąś witaminę bierze. Sanetka nie martw się.Rodzinka czasem potrafi coś dopiec, ale kochają Cię.A przecież wszystko już dobrze jest.
|
|
|
|
|
#1401 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wow , jesteś lepsza ode mnie ![]() ![]() ![]() normalnie chyba jesteś tutaj wizażową rekordzistką, która tyle bez gadania wytrzymała, jak Twój TŻ nie doecni tego tu go ![]() ![]() ![]() Cytat:
i będę po 10 razy chodzic w jedno miejsca aż będą mieli mnie dość Właśnie też to mnie martwi,że wiem jak u nas cięzko jest znaleźć coś fajnego zaraz po studiach... póki mam pospisywane różne adresy, gdzie mogę się udać choćby wstępnie zaczerpnąć jakiś informacji i coś się podowiadywać... Chociaż w sumie masz rację, chyba mnie cholera weźmie jak będę tak chodzić w 100 miejsc i wszedzie będzie lipa, to załamka normalnie będzie
|
||
|
|
|
#1402 |
|
Zakorzenienie
|
Rzymianko, Kalex myślę że nie bedzie tak żle i znajdziecie coś odpowiedniego
Najgorsze jest to że trzeba będzie chodzic od Ivana do Pogana, no ale tak żle to chyba nie będzie
|
|
|
|
#1403 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a my dziś idziemy z rodzicami obejrzeć jeszcze raz tą salę co nam się podoba, dokładnie wszystko się jeszcze raz się dowiedziec i zobaczymy co ztego wyniknie poprosiliśmy tego Pana,żeby przyniosł nam projekt umowy-chcemy zobaczyc jak on wygląda i go przeczytać w domu na spokojnie Jak będzie wszystko ok to może dziś tak wstępnie zarezerujemy termin, a jakoś za parę dni już podpiszemy umowę, zobaczymy
|
|
|
|
|
#1404 |
|
Zakorzenienie
|
Zakwasy już przeszły dziś
W powietrzu czuć już zapch wiosny już nie umiem się doczekac aż TŻ przyjedzie ze studiów i pójdziemy na działkę albo do parku
|
#1405 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja dziś się leniwię w domu, więc pewnie zaraz wyjdę na dwór trochę moją psinę rozjuszyć hehehe mój pies jak się go odpowiednio dopinguje to dwóch okrążeniach koło domu nabiera takiego rozpędu, że robi jeszcze z 10 okrązeń na maksymalnej prędkości i jak przebiega koło mnie to żeby dodać mu werwy to czasami klepnę go w pupę oczywiście najbardziej to on lubi bawić się z TŻ bo TŻ mu ten hatelek zabiera i rzuca, pies pędzi za nim, przynosi, trochę się podroczy, ze nie chce puscic hanteleka, a jak TŻ mu zabierze to momentalnie biegnie do przodu i tylko patrzy czy zabwaka leci czy nie sliweńka- mozecie przejśc się do parku i pospacerować, ja np. bardzo lubię takie spacerki
|
|
|
|
|
#1406 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez bym chciala wyjsc na dwor z psem pobiegac ale jestem chora ![]() moj psiak jest tak uparty ze jak mu sie rzuc ipatyk to za nic go nie odda.trzeba go ganiac po calym podworku. chociaz ja mam na niego sposob. trzeba powiedziec: "bierz kota" i od razu wypuszcza patyk z pyska i biega po ogrodzie kota szukac
|
|
|
|
|
#1407 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam tylko kota by isć na dwór
TŻ na studiach do czwartku, koleżanki pytają czemu ślub tak późno że za dwa lata a co mamy zrobić weźmiemy ślub i cały tydzień nie będziemy się widzieć
|
#1408 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mój tez niechętnie oddaje hantelek - trzeba się z nim siłowac, a on wtedy merda ogonek z zadowoleniem na boki oczywiście zawsze TŻ ma więcje siły na zabranie mu zabawki, więc psiak jest zachwycony jak TŻ przychodzi i pierwsze co robie jak TŻ przyjedzie to biegnie po hantele i od razu dtaluje do niego![]() sanetka - uuu w taką ładną pogodę coś Cię dopadło? to ja polecam Smecte - taki biały proszek w saszetkach do kupienia w aptece, rozpuszcza się ją w wodzie - działa jak balsam na przewód pokarmowy i uzupełnia poziom elektrolitów. I może nie jedz zbyt dużo "normalnych" rzeczy, tylko chrup sobie sucharki albo biszkopciki i pij mięte z melisą |
|
|
|
|
#1409 |
|
Zakorzenienie
|
Kot juz po dworze biega choć chory jest:/
|
#1410 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:51.

Tez tak macie??

Od tej zmiany cięzko gdzie wejśc

ale naprawdę po 5 minutach już powoli zaczynają boleć mięsnie brzucha