wymarzony pierścionek -wymuszone zaręczyny - Strona 47 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-03-10, 15:01   #1381
natali86
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to natali86
Dot.: wymarzony pierścionek -wymuszone zaręczyny

DZiewczyny tak mi dzisiaj wizaż muli okropnie że zanim wejdę na jakis wątek to musze czekać 10 min Tez tak macie??

znowu cisza...

Czemu ty się zła godzino z niepotrzebnym mieszasz lękiem?
Jesteś?
A więc musisz minąć.
Miniesz?
A więc to jest piękne.

"Inaczej serce żąda, inaczej myśl sądzi, inaczej świat spogląda, inaczej los rządzi"

Jak zrozumieć sens słów, które nie padły, ze strachu, że mogą coś zepsuć...?
natali86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-10, 16:15   #1382
Pomponka
Raczkowanie

GG do Pomponka

Cytat:
Napisane przez natali86 Pokaż wiadomość
DZiewczyny tak mi dzisiaj wizaż muli okropnie że zanim wejdę na jakis wątek to musze czekać 10 min Tez tak macie??
Ja też tak mam niestety
Pomponka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-10, 16:32   #1383
Rzymianka
Wtajemniczenie

Cytat:

znowu cisza...
Ta nowa grafika forum mi też koszmarnie zwalnia.
Rzymianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-10, 18:00   #1384
natali86
Zakorzenienie

w sumie przyzwyczaiłam się juz do tej wiosennej grafiki, ale i tak był wolała stara Od tej zmiany cięzko gdzie wejśc

Jesteś?
A więc musisz minąć.
Miniesz?
A więc to jest piękne.

"Inaczej serce żąda, inaczej myśl sądzi, inaczej świat spogląda, inaczej los rządzi"

Stary 2007-03-10, 18:07   #1385
Pomponka
Raczkowanie

GG do Pomponka
Smile Dot.: wymarzony pierścionek -wymuszone zaręczyny

Jak tam Rzymianko, planujecie już coś czy na razie cisza?
Stary 2007-03-10, 22:23   #1386
śliweńka
Zakorzenienie

Ja miałam dziś problemy miałam z grafikąale TŻ jest dzis u mnie to na wizażu mnie nie ma

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-11, 10:04   #1387
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

Cytat:
Napisane przez aandziaa20 Pokaż wiadomość
sluchaj moze te zalaczniki sa w formacie pdf. ? do tego tylko acrobat i powinno byc ok.
nie, to jest załącznik właśnie w Wordzie przesłany, ma rozszerzenie doc.
Z pdf'em to by problemu nie było, bo acrobata każdy z nas ma
ale ten załącznik nie otwiera się na 3 kompach - u TŻ, u mnie i u mojej siostry na kompie też nie Na większej ilości komputerów nie mogłam sprawdzić, bo więcej nie mamy

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
no w końcu jestem sama nie wiem czy jest ok czy nie ale uwierzcie mi ze im blizej tej rocznicy to bardziej sie boje ze to nie wtedy a juz nie mam ani ochoty ani sily na czekanie :/ niby zostalo 37 dni ale dluzy mi sie ten czas jak cholera
kasiu szybko Ci zleci zobaczysz
u mnie już prawie miesiąc minął od naszego wyjazdu do zakopca
strasznie szybko to minęło...

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
Tyle czasu zleciało to te dni jeszcze szybciej a teraz ciepło się robo sama radość

Kalex a mnie bolą nogi po wczorajszym wypadzie na narty wczoraj ledwo do TŻ na drugie piętro wchodziłam
o proszę jezdzisz sobie na nartach, a gdzie jeszcze snieg lezy, bo taka piękna słoneczna pogoda, ja to śniegu w Kielcach w ogole nie widzę, w zakopanym to był, pewnie, a tutaj to go mało było tej zimy
ja kupiłam sobie wczoraj ten Twister do ćwiczeń - super urządzonko, dużo frajdy, ale pracę mięsni brzucha i ud naprawdę czuć po 15 minutach to kolki dostałam ale na wizażu przeczytałam,ze wszscy na poczatku tak maja ipowymyślalam sobie rozne ukłay ćwiczen na tym Twisterze
a zakup kosztował mnie 19 złotych w ogole robie furorę w moim domu - wczoraj TŻ się na nim kręcił, ciocie, ktore u nas były (i tez stwierdzily, ze musza sobie to kupic), siostra i mama
Kalex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-11, 11:37   #1388
Rzymianka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Pomponka Pokaż wiadomość
Jak tam Rzymianko, planujecie już coś czy na razie cisza?
Pomponko na razie nie planujemy.Za około 6 miesięcy zaczniemy.Na razie jeszcze nie mamy nawet pomysłu czy chcemy tradycyjne wesele, czy obiad dla najbliższych po a potem podróż.A może podróż i ślub w podróży Na razie o tym nie myślę, przeżywam panikę związaną z szukaniem pracy.Ciężko mi to sobie wyobrazić, że będę mężatką na utrzymaniu rodziców!!A i ślub chciałabym troszkę z własnych pieniążków mieć.
Stary 2007-03-11, 15:37   #1389
Pomponka
Raczkowanie

GG do Pomponka

Cytat:
Napisane przez Rzymianka Pokaż wiadomość
Pomponko na razie nie planujemy.Za około 6 miesięcy zaczniemy.Na razie jeszcze nie mamy nawet pomysłu czy chcemy tradycyjne wesele, czy obiad dla najbliższych po a potem podróż.A może podróż i ślub w podróży Na razie o tym nie myślę, przeżywam panikę związaną z szukaniem pracy.Ciężko mi to sobie wyobrazić, że będę mężatką na utrzymaniu rodziców!!A i ślub chciałabym troszkę z własnych pieniążków mieć.
Aha, rozumiem, a w jakiej branży szukasz pracy?
Stary 2007-03-11, 17:20   #1390
Rzymianka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Pomponka Pokaż wiadomość
Aha, rozumiem, a w jakiej branży szukasz pracy?
Pomponko Generalnie obronę mam w czerwcu, ale pracy szukam już teraz.Branża edukacja, ale oczywiście nie będę marudzić na żadną pracę.Nie wyobrażam sobie po skończeniu studiów siedzieć i nic nie robić.Przeraża mnie to głęboko.
Stary 2007-03-11, 18:08   #1391
śliweńka
Zakorzenienie

A jeżdze na nartach. Byliśmy na Pradziadzie najwyżej połozona stacja narciarska w Czechach ok.1400m.n.p.m. TŻ na czarną trasę mnie zaciągnął choć sam był drugi raz w życiu na nartach Było tam 120cm sniegu dziś patrzyłam na necie jest już 105cm

A co to ten Twister?

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
Stary 2007-03-12, 16:00   #1392
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

Cytat:
Pomponko Generalnie obronę mam w czerwcu, ale pracy szukam już teraz.Branża edukacja, ale oczywiście nie będę marudzić na żadną pracę.Nie wyobrażam sobie po skończeniu studiów siedzieć i nic nie robić.Przeraża mnie to głęboko.
ja też powli zaczynam szukać pracy, tym bardziej,że od jesieni przecież będę już mieszkać razem z TŻ w naszym mieszkanku, więc po prostu muszę coś znaleźć. fajnie by było jakbym znalazła coś co naprawdę mnie zaciekawi, ale zobaczymy jak będzie
W każdym razie muszę zacząć pracę od września-października, inaczej sobie tego nie wyobrażam, przecież TŻ nie będzie mnie utryrzymywał, a ja będe siedziec w domu no chociaż znam takie pary, ze chlopak pracuje, a dziewczyna siedzi w domu, no, ale jej chlopak/mąż dobrze zarabia, więc jak chce to niech sobie siedzi - ja w każdym razie nawet jakby moj TŻ zarabiał 10 tysięcy miesiecznie to i tak chciałabym pracować, a nie całe dnie spędzać w domu

śliweńka - Ty to jesteś pirat narciarskinormalnie aż strach się z Tobą zmierzyć

a Twister to takie kółko co się kręcistawiasz je na podłoszei kręcisz się na nim.
O ja mam dokładnie taki sam Twister, tylko,że różowy:
http://www.allegro.pl/item170934778_...wetka_s250.htm
Stary 2007-03-12, 18:22   #1393
śliweńka
Zakorzenienie

Hmmm musiałabym nad tym cudem pomyśleć,a daje coś wogóle?

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
Stary 2007-03-12, 18:25   #1394
śliweńka
Zakorzenienie

Dziś koleżanka sprzedała się że oświadczył jej się TŻ więc nowa statystyka w grupie

mężatki 3
śluby w 2007 r. - 3
śluby w 2008 r. - 3
ślub w 2009 r. tylko ja ;(

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
Stary 2007-03-12, 18:32   #1395
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

Cytat:
Hmmm musiałabym nad tym cudem pomyśleć,a daje coś wogóle?
jeszcze Ci dokładnie nie odpowowiem, bo od paru dni dopiero się kręcę ale naprawdę po 5 minutach już powoli zaczynają boleć mięsnie brzucha Ja wczoraj po 15 minutach intensywnego kołowania (ile fajnych ćwiczeń można sobie w trakcie na tym wymyślić) dostałam kolki i mięsnie mnie bolały,że musiałam przestać
Myślalałm,że coś cienko z moją kondycją, ale wszyscy tak mają:

http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=51302

a ten pan nam dziś ponownie oferte przysłał na maila i tym razem da się otworzyć załącznik i jest wszystko ok
Stary 2007-03-12, 19:51   #1396
śliweńka
Zakorzenienie

Ja miałam zakwasy po pierwszym dniu zajęć z samoborony

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
Stary 2007-03-12, 20:53   #1397
kaska87
Zakorzenienie

cos ostatnio rzedko tu zagladam u mnie po staremu czyli nadal nic ;( ale juz 24 dni milcze jak grób chociaż czasem mam już tego dość, tego czekania i ogólnie

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-12, 21:14   #1398
sanetka
Zakorzenienie

czesc.dawno tu nic nie czytalam ale nie bylo mnie w miescie.pojechalam w weekend do TZ na wies.bardzo sie na ten wypad cieszylam.bylo nawet fajnie ale do czasu....niestety jego rodzinka popsula nam nastroj.zaczeli rozne niemile rzeczy na mojego chlopaka gadac.na poczatku uwierzylam i jak sie wczoraj rozstawalismy to nie chcialam go znac wiecej.powiedzialam tylko ze szkoda slow i poszlam. ale po chwili stwierdzilam ze tak nie mozna i go gonilam przez pol miasta potem byly lzy (i jego i moje).
juz sobie wszystko wyjasnilismy ale o malo to sie nie skonczylo rozstaniem.gdybym go nie gonila i nie wyjasnila wszystkiego to....

ale ze mnie dzieciak.zrobilam dzis z TZ duze zakupy na pocieszenie. i kupilam gwiazdki na sciane.jak sie je naswietli pod lampka to potem tak ladnie cala noc swieca

Edytowane przez sanetka
Czas edycji: 2007-03-12 o 21:37 Powód: dopisek
sanetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-12, 22:01   #1399
Rzymianka
Wtajemniczenie

.
Stary 2007-03-12, 22:04   #1400
Rzymianka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kalex Pokaż wiadomość
ja też powli zaczynam szukać pracy, tym bardziej,że od jesieni przecież będę już mieszkać razem z TŻ w naszym mieszkanku, więc po prostu muszę coś znaleźć. fajnie by było jakbym znalazła coś co naprawdę mnie zaciekawi, ale zobaczymy jak będzie
W każdym razie muszę zacząć pracę od września-października, inaczej sobie tego nie wyobrażam, przecież TŻ nie będzie mnie utryrzymywał, a ja będe siedziec w domu no chociaż znam takie pary, ze chlopak pracuje, a dziewczyna siedzi w domu, no, ale jej chlopak/mąż dobrze zarabia, więc jak chce to niech sobie siedzi - ja w każdym razie nawet jakby moj TŻ zarabiał 10 tysięcy miesiecznie to i tak chciałabym pracować, a nie całe dnie spędzać w domu
Kalex boisz się tego szukania? Zawiedzenia jak nie oddzwonią itd.I tej psychicznej presji, że powinnaś coś znaleźć, że chcesz?
Kaśka 87 licznik bije , a czas i tak płynie...
śliweńka na zakwasy to się jakąś witaminę bierze.
Sanetka nie martw się.Rodzinka czasem potrafi coś dopiec, ale kochają Cię.A przecież wszystko już dobrze jest.
Stary 2007-03-13, 09:10   #1401
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
cos ostatnio rzedko tu zagladam u mnie po staremu czyli nadal nic ;( ale juz 24 dni milcze jak grób chociaż czasem mam już tego dość, tego czekania i ogólnie
kasiu 24 dni
wow , jesteś lepsza ode mnie
normalnie chyba jesteś tutaj wizażową rekordzistką, która tyle bez gadania wytrzymała, jak Twój TŻ nie doecni tego tu go

Cytat:
Kalex boisz się tego szukania? Zawiedzenia jak nie oddzwonią itd.I tej psychicznej presji, że powinnaś coś znaleźć, że chcesz?
Rzymianka - ech samego szukania to się nawet nie boję, boję się tego,że będę łazić i łazić i nic z tego nie będzie i będę po 10 razy chodzic w jedno miejsca aż będą mieli mnie dość
Właśnie też to mnie martwi,że wiem jak u nas cięzko jest znaleźć coś fajnego zaraz po studiach... póki mam pospisywane różne adresy, gdzie mogę się udać choćby wstępnie zaczerpnąć jakiś informacji i coś się podowiadywać...
Chociaż w sumie masz rację, chyba mnie cholera weźmie jak będę tak chodzić w 100 miejsc i wszedzie będzie lipa, to załamka normalnie będzie
Stary 2007-03-13, 09:33   #1402
natali86
Zakorzenienie

Rzymianko, Kalex myślę że nie bedzie tak żle i znajdziecie coś odpowiedniego W kazdym bądz razie trzymam kciuki
Najgorsze jest to że trzeba będzie chodzic od Ivana do Pogana, no ale tak żle to chyba nie będzie

Jesteś?
A więc musisz minąć.
Miniesz?
A więc to jest piękne.

Stary 2007-03-13, 09:36   #1403
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

Cytat:
Rzymianko, Kalex myślę że nie bedzie tak żle i znajdziecie coś odpowiedniego W kazdym bądz razie trzymam kciuki
Najgorsze jest to że trzeba będzie chodzic od Ivana do Pogana, no ale tak żle to chyba nie będzie
no właśnie, to chyba jest najgorsze
a my dziś idziemy z rodzicami obejrzeć jeszcze raz tą salę co nam się podoba, dokładnie wszystko się jeszcze raz się dowiedziec i zobaczymy co ztego wyniknie poprosiliśmy tego Pana,żeby przyniosł nam projekt umowy-chcemy zobaczyc jak on wygląda i go przeczytać w domu na spokojnie Jak będzie wszystko ok to może dziś tak wstępnie zarezerujemy termin, a jakoś za parę dni już podpiszemy umowę, zobaczymy
Stary 2007-03-13, 09:36   #1404
śliweńka
Zakorzenienie

Zakwasy już przeszły dziśW powietrzu czuć już zapch wiosny już nie umiem się doczekac aż TŻ przyjedzie ze studiów i pójdziemy na działkę albo do parku

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
Stary 2007-03-13, 09:44   #1405
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

Cytat:
Zakwasy już przeszły dziśW powietrzu czuć już zapch wiosny już nie umiem się doczekac aż TŻ przyjedzie ze studiów i pójdziemy na działkę albo do parku
to prawda, pogoda jest super
ja dziś się leniwię w domu, więc pewnie zaraz wyjdę na dwór trochę moją psinę rozjuszyć hehehe mój pies jak się go odpowiednio dopinguje to dwóch okrążeniach koło domu nabiera takiego rozpędu, że robi jeszcze z 10 okrązeń na maksymalnej prędkości ale to trzeba widzieć, żeby zobaczyć jak on biegnie z jego ulubioną zabawką - hantelkiem w pysku, a ja stoję i go dopinguję i jak przebiega koło mnie to żeby dodać mu werwy to czasami klepnę go w pupę i wtedy jeszcze szybciej biec zaczyna, ale czasami nie uda mi się go klepnąc, bo zanim wykonam ruch to on już dawno przebiegnie

oczywiście najbardziej to on lubi bawić się z TŻ bo TŻ mu ten hatelek zabiera i rzuca, pies pędzi za nim, przynosi, trochę się podroczy, ze nie chce puscic hanteleka, a jak TŻ mu zabierze to momentalnie biegnie do przodu i tylko patrzy czy zabwaka leci czy nie

sliweńka- mozecie przejśc się do parku i pospacerować, ja np. bardzo lubię takie spacerki
Stary 2007-03-13, 10:46   #1406
sanetka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kalex Pokaż wiadomość
to prawda, pogoda jest super
ja dziś się leniwię w domu, więc pewnie zaraz wyjdę na dwór trochę moją psinę rozjuszyć hehehe mój pies jak się go odpowiednio dopinguje to dwóch okrążeniach koło domu nabiera takiego rozpędu, że robi jeszcze z 10 okrązeń na maksymalnej prędkości ale to trzeba widzieć, żeby zobaczyć jak on biegnie z jego ulubioną zabawką - hantelkiem w pysku, a ja stoję i go dopinguję i jak przebiega koło mnie to żeby dodać mu werwy to czasami klepnę go w pupę i wtedy jeszcze szybciej biec zaczyna, ale czasami nie uda mi się go klepnąc, bo zanim wykonam ruch to on już dawno przebiegnie

oczywiście najbardziej to on lubi bawić się z TŻ bo TŻ mu ten hatelek zabiera i rzuca, pies pędzi za nim, przynosi, trochę się podroczy, ze nie chce puscic hanteleka, a jak TŻ mu zabierze to momentalnie biegnie do przodu i tylko patrzy czy zabwaka leci czy nie

sliweńka- mozecie przejśc się do parku i pospacerować, ja np. bardzo lubię takie spacerki

tez bym chciala wyjsc na dwor z psem pobiegac ale jestem chora cos mnie w nocy juz zaczelo brac.teraz leze z goraczka,wszystko mnie boli.a jak tylko podnosze zwloki do pionu to od razu wymiotuje

moj psiak jest tak uparty ze jak mu sie rzuc ipatyk to za nic go nie odda.trzeba go ganiac po calym podworku. chociaz ja mam na niego sposob. trzeba powiedziec: "bierz kota" i od razu wypuszcza patyk z pyska i biega po ogrodzie kota szukac
sanetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-13, 11:08   #1407
śliweńka
Zakorzenienie

Ja mam tylko kota by isć na dwórTŻ na studiach do czwartku, koleżanki pytają czemu ślub tak późno że za dwa lata a co mamy zrobić weźmiemy ślub i cały tydzień nie będziemy się widzieć

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
Stary 2007-03-13, 13:34   #1408
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

Cytat:
Napisane przez sanetka Pokaż wiadomość
tez bym chciala wyjsc na dwor z psem pobiegac ale jestem chora cos mnie w nocy juz zaczelo brac.teraz leze z goraczka,wszystko mnie boli.a jak tylko podnosze zwloki do pionu to od razu wymiotuje

moj psiak jest tak uparty ze jak mu sie rzuc ipatyk to za nic go nie odda.trzeba go ganiac po calym podworku. chociaz ja mam na niego sposob. trzeba powiedziec: "bierz kota" i od razu wypuszcza patyk z pyska i biega po ogrodzie kota szukac
hahaha dobre z tym bierz kota
mój tez niechętnie oddaje hantelek - trzeba się z nim siłowac, a on wtedy merda ogonek z zadowoleniem na boki oczywiście zawsze TŻ ma więcje siły na zabranie mu zabawki, więc psiak jest zachwycony jak TŻ przychodzi i pierwsze co robie jak TŻ przyjedzie to biegnie po hantele i od razu dtaluje do niego

sanetka - uuu w taką ładną pogodę coś Cię dopadło? kurczę, jak nie czuejsz się dość dobrze w przełyku pokarmowym to ja polecam Smecte - taki biały proszek w saszetkach do kupienia w aptece, rozpuszcza się ją w wodzie - działa jak balsam na przewód pokarmowy i uzupełnia poziom elektrolitów.
I może nie jedz zbyt dużo "normalnych" rzeczy, tylko chrup sobie sucharki albo biszkopciki i pij mięte z melisą
Stary 2007-03-13, 13:37   #1409
śliweńka
Zakorzenienie

Kot juz po dworze biega choć chory jest:/

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
Stary 2007-03-13, 13:42   #1410
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

Cytat:
Kot juz po dworze biega choć chory jest:/
uuu to kot też chory,
kurcze wszyscy chorzy....
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości