|
|
#5311 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: rossman..
Widziałam dziś balsamy L'oreal 400ml -opakowanie w promocji: 13,99zł, 2 rodzaje- we włocławskim Rossmannie....
Jakoś nie cieszyły się powodzeniem więc chętne na taki zakup zapraszam do Włocławka
|
|
|
|
#5312 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie
![]() Chciałam zapytać czy któraś z Was się orientuje w pewnej kwestii ![]() Dziś miałam okazję i ochotę zakupić sobie tą emulsję z L'oreala gdzie gratis coś dają, no i ja mam suchą skórę, a pani z uporem wręczała mi piankę do czyszczenia dla skóry mieszanej. W końcu nie wzięłam tej emulsji, ale zastanawiam się czy jedynym gratisem jest ta pianka do mieszanej cery?? Z góry dziękuję za odpowiedz
Demon odkaszlnął nerwowo (demony nie oddychają; jednakże dla każdej istoty inteligentnej, oddychającej czy nie, nadchodzą w życiu takie chwile, gdy odkasłuje nerwowo. Jedna z takich chwil nastała właśnie teraz, przynajmniej dla tego konkretnego demona).
|
|
|
|
#5313 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#5314 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#5315 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj pojechałam do innego centrum handlowego, mało odwiedzanego
i udało mi się bez problemu dostać piankę - jako gratis była pianka do cery suchej.Dodatkowo kupiłam wosk do loków, zobaczymy czy coś da.
|
|
#5316 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#5317 |
|
Zadomowienie
|
Ja dzis kupilam pianke w Rossmanie na Saskiej Kepie w Wawie ale o gratis musialam sie oczywiscie upominac z ulotka w reku,panienka przy kasie udawala ze o zadnej promocji nie miala pojecia
|
|
|
|
#5318 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() miałam raz przypadek ,kiedy cena z ulotki nie zgadzała się z tą z rachunku...różnice oddali ma sie rozumieć
|
|
#5319 |
|
Raczkowanie
|
Hmm, bieżąca gazetka jest na stronie www.rossmann.pl/promocje/, może ósma pojawi się dopiero koło 23.03 właśnie tam?
|
#5320 |
|
Zadomowienie
|
kurcze a ja ostatnio chcialam kupic kremik różany ten słynny rossmanowski ale nie było!! a bylam w paru rossmanach... chyba nie wycofali?
|
|
|
|
#5321 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#5322 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Ostatnio w Rossmanie widziałam płyn do demakijażu oczu firmy Paloma. Nie orientujecie się ile kosztuje i czy jest dobry?
|
|
|
|
#5323 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do ceny to chyba ok 10zł, a zreszta nie wiem, bo oba miałam z wymianki na targowisku
|
|
#5324 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
skusiłam się za to na mleczko ujędrniające Sorayi - extra pachnie
|
|
|
|
|
#5325 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() pink69 > ten blyszczyk capuccino z jakiej firmy?? Lovely?
|
|
#5326 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lovely
|
|
#5327 |
|
Konto usunięte
|
Kupilam dzis dezodorant do stop Rossmanowski za 5.59, zobaczymy czy to cos warte, oproc z tego antyperspirant addidasa w promocji 8.99zl, o nim wiem już że spawdzony i dla mnie najlepszy
![]() A mialam tam nie zagladac w tym tygodniu
|
|
|
|
#5328 |
|
Zadomowienie
|
ja też miałam nie zaglądać, ale wczoraj mnie nogi niestety zaprowadziły wprost do Rossmanna i kupiłam podkłam w musie z Wibo. Były tylko ciemniejsze odcienie, ale wypróbowałam i niewiele się różniła od siebie 1 i 3 . Wzięłam 3. Kupiłam też balsam brązujący z Malwy (już drugi, bo jest super). A mój TŻ wziął szampon Rossmannowski za 2,80 zł (z ceny na dowidzenia) - ładnie pachnie.
|
#5329 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
kupilam sobie zielone i jestem bardzozadoowolona pewnie patrzylas na ten aksamitny on jest bez dozownika ma "gorszy zapach"
|
|
|
#5330 |
|
Zakorzenienie
|
Co prawda byłam ostatnio w 3 naszych Rossmannach, ale tylko pod Koroną zwróciłam uwagę na te balsamy i faktycznie 400ml nie było, tylko te mniejsze, standardowe. A sama w sumie na razie nie potrzebuję kolejnego balsamu, więc bez tego się jakoś obejdę.
|
|
|
|
#5331 |
|
Przyczajenie
|
Hej,
witam wszystkie Wizazazanki jestem tu nowa :Pgdzie znaleźć link do rosmanowskiej ulotki obecnie obowiązującej Cmoks |
|
|
|
#5332 |
|
BAN stały
|
Wczoraj w Rossmanie za 3,99 zakupiłam żel pod prysznic Nivea "Ogień". W promocji były także inne rodzaje z rej serii, oprócz "Powietrza".
To była właściwie "cena na do widzenia"! |
|
|
|
#5333 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#5334 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiłam wczoraj w promocji krem półtłusty brązujący Bielendy za 3,79
Na KWC dziewczyny pisały,że na dzień absolutnie się nie nadaje,bo zostawia tłustą skórę.To moja chyba jest wybitnie sucha,bo wchłania go natychmiast. To teraz słuchajcie ![]() Poszłam do rossmanna.Patrzę,są tylko 2 te kremy,ale pomyślałam,że mam już tyle,to odpuszczam.Potem w autobusie trochę żałowałam..Dojechałam do domu i poczułam TO,czyli "odpuszczam sobie ciuch,kosmetyk..a jak mi z głowy wyjść nie może to jest wart kupna".No i wsiadłam w autobus,pojechałam kawał drogi,wleciałam do rossmanna i jeden już kupili.Została ostatnia sztuka.Dziewczyny nie chciałybyście widzieć jak się rzuciłam .Ale mam Potem biegiem na autobus i do domu.Na całość miałam pół godziny,bo siostra wychodziła,więc język miałam przy kolanach.
|
#5335 |
|
Zakorzenienie
|
pewnie beda inne opakowania - zele Nivei mleko+witaminy, morela, kaszmir i inne z tej "serii" sa już w nowych opakowaniach
|
#5336 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
też kupiłam ten krem, ale na noc. Jednak jeszcze go nie używałam, bo kremów mam zapasy. Ja się trochę denerwuję, że jeszcze nie ma kolejnej gazetki. Ach nie lubię tak na coś czekać (czyt. na promocję).
|
|
#5337 |
|
Zadomowienie
|
Ostatnio jakaś taka zabiegana strasznie jestem
![]() Mimo to -codziennie wchodzę chociaż na chwilę w poszukiwaniu nowej oferty Rossmanna. A tu znowu nic... ![]() Strasznie rozczarowana jestem! Przez to że nie ma jeszcze promo8 nie wiem co kupić z promo 7! Bo nigdy nie wiadomo przecież czy oferty nie bedą bardziej korzystne |
|
|
|
#5338 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#5339 |
|
Zadomowienie
|
a ja bylam dzisiaj w rossmanie
![]() kupilam kremik rozany do rąk, chusteczki oczyszczająco-peelingujące nawilżane cleanic(bardzo fajne![]() ) ... tylko juz nie widze tego 2-fazowego plynu bielendy .... juz go wycofali?? buuu...
|
|
|
|
#5340 |
|
Raczkowanie
|
JA dzis przypadkem weszlam do rossmana z kolezanka. i mialam nic nie kupowac a tu patrze duzy szampon Fructis 400 ml z gratisem odzywka tego samego rodzaju za 10.99.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:10.

bo jutro chciałam iść kupić...