|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3631 |
Raczkowanie
|
Dot.: Smarowidła czy też żele - z Yves Rocher mamy ich wiele! Promocje, oferty YR- cz
Nie miałaby może któraś z Was ochoty na Naturelle? Chętnie bym się wymieniła
![]() Mi ten zapach kompletnie nie podszedł. Kupiłam go kiedyś w stacjonarce, tyle o nim pisałyście, że taki fajny i w ogóle, ale no mi nie pasuje... ;/ Psiknęłam nim może z 2-3 razy (jak ktoś chce mogę zrobić foto, żeby nie było, że jest wypaprany). Wymienię się na cokolwiek (o, mogą być np. te wody toaletowe, tj róża/bez, albo nawet nie wody, cokolwiek... Tylko nie krem CS xD). Jakieś propozycje? ![]() Edytowane przez monik2092 Czas edycji: 2013-02-05 o 16:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#3632 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Smarowidła czy też żele - z Yves Rocher mamy ich wiele! Promocje, oferty YR- cz
Cytat:
- rozświetlacz z Essence Crystalliced (rozświetlacz w płynie) - nieużywany - puder fixujący Catrice z limitki Welcome to Las Vegas (przedłużający trwałośc makijażu)- nieużywany - podkład mineralny w pudrze sypkim Vichy Aera Teint odcień 20 nude z pędzelkiem nieużywanym - użyty ze 2 razy Jakby co mogę wrzucić fotki na priv. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3633 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Leci do mnie tez paczka z KROK3 jeszcze ze styczniowym gratisem w postaci kremu OL. Wzięlam na zapas zachwalane przez Tereske kremy do rąk bo były w dobrej cenie w styczniu, a są faktycznie cudne i dla TŻ żele cedrowe-oboje lubimy ten zapach na nim i to jak długo pachnie po nim ciało ![]() Ps. Sama nie wiem ostatnio od czego się uzależniłam, od kosmetyków YR czy po prostu od regularnego przychodzenia szarych kartoników. Ostatni tydzień bez paczki był taki szary i smutny. Zawsze zaczynam tydzień z myślą "byle do piątku" ale ostatnio chyba brzmieć to powinno "byle do następnego zamówionka" ![]()
![]() |
#3634 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Nadal nie wiem, co z zamówieniem
![]() |
#3635 |
Raczkowanie
|
czy któras/któryś z Was brał jako gratis dezodorant Evidence jako prezent niespodzianke dla Niego?bo otworzyłam dzisiaj paczuchę i wydało mi się mało tego dezodorantu, tzn lekki taki a w środku tylko do połowy płynu....nie wiem czy to tak powinno być?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3636 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A nie masz jakiś zapachów na zbyciu z YR? Albo jakieś balsamy, cokolwiek z YR? Edytowane przez monik2092 Czas edycji: 2013-02-05 o 17:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3637 |
Przyczajenie
|
ankaw192- jak korektor ??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3638 |
Raczkowanie
|
hmmm to z pewnością nie jest korektor pod oczy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3639 |
Rozeznanie
|
A ja od kilku dni używam kremu który był gratisem-pomarańczowy ovale lifting na noc. Wiecie co cudo! Jeszcze lepszy dla mnie jak CS
![]() ![]() Zamówiłam sobie nowy szampon color, maskę, olejek...zacieram rączki ![]() Tylko pompki zapomniałam wziąć. Nic to, jak będzie kodzik na walentego to będzie pretekst ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3640 |
Zakorzenienie
|
chciałam właśnie zrobić drugie zamówienie z nk i w opcji dostawy jest tylko płatność online i kurier ;/ jak się naczytałam o Waszych przygodach z siódemką to wolałabym pocztę
#3641 |
Przyczajenie
|
Bez paniki, spróbujesz to się przekonasz. Ja już 2 razy zamawiałam kurierem i to w 2 różnych miejscowościach i było bez zarzutu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3642 |
Konto usunięte
|
oferta na dzien kobiet wchodzi przez net
![]()
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3643 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3644 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3645 |
Zakorzenienie
|
a jak płacicie online to przychodzi Wam na maila jakieś potwierdzenie o otrzymaniu wpłaty czy coś?
#3646 |
Konto usunięte
|
Witam yvesrocherofanki
Od jakiegoś czasu Was podczytuję, z Yves Rocher czasami coś tam zamawiam, najcześciej z oferty tej co poczta do domu przychodzi, czasami cos w stacjonarnym, w internetowym najrzadziej.Ostatnio skorzystalam z oferty newsyr no i zaczely sie przygody. Najpierw z płatnościami, zaplacilam przez ecard, kasę z banku zabralo, a mnie wyskoczylo info ze platnosc odrzucona. Napisalam do boku, na drugi dzien mail ze platnosc jednak przyjeta. Ale nie widze na stronie zakladki histoiri zamówień, szukam i patrze i nic, napisalam maila znowu do boku, zamowienie jest w trakcie realizacji.Powiedzcie mi gdzie sprawdze na stronie te zamowienia co sa juz zrealizowane, albo w trakcie reaizacji. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3647 |
Raczkowanie
|
[1=60a98fd274480afb9719cca af70de5b3b7748a99_6577a34 067d43;39062827]Witam yvesrocherofanki
Od jakiegoś czasu Was podczytuję, z Yves Rocher czasami coś tam zamawiam, najcześciej z oferty tej co poczta do domu przychodzi, czasami cos w stacjonarnym, w internetowym najrzadziej.Ostatnio skorzystalam z oferty newsyr no i zaczely sie przygody. Najpierw z płatnościami, zaplacilam przez ecard, kasę z banku zabralo, a mnie wyskoczylo info ze platnosc odrzucona. Napisalam do boku, na drugi dzien mail ze platnosc jednak przyjeta. Ale nie widze na stronie zakladki histoiri zamówień, szukam i patrze i nic, napisalam maila znowu do boku, zamowienie jest w trakcie realizacji.Powiedzcie mi gdzie sprawdze na stronie te zamowienia co sa juz zrealizowane, albo w trakcie reaizacji. Pozdrawiam ![]() w zakładce moje konto wyświetla się historia zamówień ale czasami dopiero po kilku zamówieniach więc raczej sobie nie podpatrzysz ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3648 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczynki, jednak potrzeba mnie zmusza do złożenia zamówienia. Chyba skorzystam z newsyr.
Powiedzcie mi czy mleczko prezentowe jaśmin nawilża czy tylko ładnie pachnie? Ostatnio jak używam płukanki malinowej to ona mi się pieni na głowie :/ Wcześniej tak nie miałam, zastanawiam się czy to źle wypłukane włosy? Tylko, że ja płuczę je porządnie a płukanka się i tak pieni... Zagwozdka. |
![]() ![]() |
![]() |
#3649 |
Raczkowanie
|
Orientuje się ktoś w którym konkretnie wydaniu 'Świat kobiety' jest dołączona ta wysyłkowa oferta dla nowych? Może to się wydać komuś śmieszne, ale już w dwóch kioskach patrzyłam i żadnego takiego dodatku nie było do tej gazety..Tylko jakieś przepisy lub sama płyta
![]() Wiem, że ktoś wrzucił tutaj skany i mogłabym zrobić zamówienie przez telefon ale jednak wolałabym to pierwszy raz zrobić na spokojnie, tradycyjnie -> listownie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3650 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
PROSZĘ O PRZEKAZANIE JEDNEGO PROCENTA NA RZECZ MOJEGO PRZYJACIELA CHOREGO NA DYSTROFIĘ MIĘŚNIOWĄ (ZANIK MIĘŚNI). DANE ORGANIZACJI: FUNDACJA ZDĄŻYĆ Z POMOCĄ UL. ŁOMIAŃSKA 5 01-685 WARSZAWA ABY PRZEKAZAĆ 1% NALEŻY WPISAĆ NR KRS FUNDACJI 0000037904 A W POLU INF. UZUP. WPISAĆ: 1113 MARCIN STÓSIK |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3651 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Wiecie może jak pachnie ten męski Ambre Noir, czy do czegoś można go porównać i jak z trwałością ( na moim tż-cie jakoś słabo sie trzymaja wody z YR). |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3652 |
Raczkowanie
|
[1=60a98fd274480afb9719cca af70de5b3b7748a99_6577a34 067d43;39063371]Może rzeczywiście niewiele zamawiam przez sklep i nie ma tej zakladki( juz przeglądarkę zaczełam posądzać o złe działanie). Zamówiłam kolejnego Cocona
![]() Wiecie może jak pachnie ten męski Ambre Noir, czy do czegoś można go porównać i jak z trwałością ( na moim tż-cie jakoś słabo sie trzymaja wody z YR).[/QUOTE] Nie wiem do czego porównać zapach Ambre Noir, ale to też jest kolejna męska woda toaletowa, podobno nie trzyma mocno, bo powiedział mi ochroniarz z Galerii w której znajduje się YR (co obejście wchodzi do sklepu dziewczyn i się psika ![]()
PROSZĘ O PRZEKAZANIE JEDNEGO PROCENTA NA RZECZ MOJEGO PRZYJACIELA CHOREGO NA DYSTROFIĘ MIĘŚNIOWĄ (ZANIK MIĘŚNI). DANE ORGANIZACJI: FUNDACJA ZDĄŻYĆ Z POMOCĄ UL. ŁOMIAŃSKA 5 01-685 WARSZAWA ABY PRZEKAZAĆ 1% NALEŻY WPISAĆ NR KRS FUNDACJI 0000037904 A W POLU INF. UZUP. WPISAĆ: 1113 MARCIN STÓSIK |
![]() ![]() |
![]() |
#3653 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ulotka YR jest zafoliowana, włożona w środek gazety |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3654 |
Rozeznanie
|
Zdjęcia dzisiejszego zamówienia z Krok1
Edytowane przez Hejnarka Czas edycji: 2013-02-05 o 20:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#3655 |
Zadomowienie
|
A ja dzisiaj dostałam druga ofertę na dzień kobiet...i ta mi sie podoba
![]() w pierwszej gratisem była woda Monoi a wysyłka gratis od 100zł ![]() w drugiej prezentem jest dowolny kosmetyk z cennika urody (nie do 65zł...tylko dowolny...aktywator młodości za 125 zł też) ![]() ![]() Edytowane przez pannawiosna Czas edycji: 2013-02-05 o 20:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#3656 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#3657 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja dostałam w spersonalizowanej ofercie 100-tke Evidence, a do wyboru jest tylko 50-tka więc nei skorzystam i wybiorę moją prywatną ofertę jednak. Przyszła paka: - żel kawowy - róż do policzków jasna morela ![]() - woda un martin rose 100tka - gratis mini rose 20 ml (do torebki) + mini żel z serii Za całość zapłaciłam 60 zł ![]() Od dawna czaiłam się na wodę różaną i róż do makijażu ale w normalnej cenie wydawało mi się nie do przeskoczenia. Teraz w cenie promocyjnej wody mam wszystko co chciałam - uwielbiam takie promocje. Co do wody różanej - idealna na lato będzie - lekka ale jednak zdecydowana róża ![]()
Edytowane przez maruda80 Czas edycji: 2013-02-05 o 22:17 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3658 |
Raczkowanie
|
A ja dzisiaj się skusiłam na gazetkę świat kobiet i u mnie oferta wygląda nieco inaczej
![]() Za zamówienie w 10 dni sexy pulp, za powyżej 29zl kosmetyczka fiolet, a za zamówienie powyżej 59zl niespodzianka o wartości 95zł... Jak myślicie, co to może być? ![]() I jeszcze jedno: czy w tej waszej ofercie z świat kobiet są dołączone te naklejki na dowolny prezent? czy trzeba wpisać kod produktu? a może jest tam naklejka evidence? |
![]() ![]() |
![]() |
#3659 |
Zakorzenienie
|
trzeba wpisac kod na naklejce u mnie
|
![]() ![]() |
![]() |
#3660 |
Zakorzenienie
|
Kolejne zamówienie z krok1 (nie czekam na kod 50%, bo nie mam za bardzo co zamawiać już, a chciałam przygarnąć różany zestaw):
- balsam na noc Nutritive Vegetal, - szampon przywracający blask (mam w zapasie nieużywaną maskę tego rodzaju, może dobrze się będą komponować ze sobą) - właściwie jaka jest przydatność do użycia szamponów bez otwierania? bo w sumie mam już trochę zapasów... - pompka dozująca. Razem 42,40. Jak znów rzucą prezent, który mnie zainteresuje, to już nie wiem, co wybiorę... Jeszcze tylko w stacjonarnym mleczko z różanej serii i wystarczy ![]() Nie robią problemów, jak na 50% bierze się droższy produkt niż na 30%? Mleczko jest teraz w promocji -35%, ale większy rabat by się przydał - zawsze można wziąć jakiś kremik do rąk albo uzupełniacz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:03.