Łognisty jeździec,kinder bueno szklanka,chodź mężu miły,jam Twoja wybranka!PM2014cz7 - Strona 145 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-05, 20:37   #4321
Kate Noir
Zakorzenienie

Dot.: Łognisty jeździec,kinder bueno szklanka,chodź mężu miły,jam Twoja wybranka!PM20

Ojej faktycznie już czas na nowy tytuł! Macie jakieś pomysły, albo pamiętacie poprzednie?

Cytat:
Napisane przez misiadelko Pokaż wiadomość
No właśnie... Ja byłam we wrześniu na poltrze na 300 osób... Ale byli przygotowani- catering, namioty bankietowe, kamerzysta, fotograf i dj Impreza jak wesele
przecież to musi nieźle kosztować drugie wesele

Cytat:
Napisane przez docik10 Pokaż wiadomość
Na śląsku jest taki zwyczaj.... dzień przed ślubem przychodzą i tłuką szkło na placu przed domem albo na klatce w bloku ma to przynieść szczęście Parze Młodej i odstraszyć złe duchy.
to też znam ale nie wiedziałam, że do tego trzeba zapewnić sąsiadom jedzenie. Spotkałam się z zapraszaniem sąsiadów i dalszych przyjaciół na poprawiny, ale nie przed weselem.

Cytat:
Napisane przez monikkad Pokaż wiadomość
Boże, jak mi źle, chyba się zaryczę zaraz na amen ((((((((((((((((((((((( ((((((

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
Obawiam się czy aby będziecie mieć siłę na tą noc poślubną z super frajdą.
Zwłaszcza w przypadku całonocnych wesel, gdzie i prawie cały dzień jest już zajęty, wątpię czy ktokolwiek nad ranę będzie miał na to dostateczną ilość energii.
Podpytałam się na innym wątku i są wiżanki, które nie miały siły ale nie mogły sobie odmówić więc dziewczyny przygotujcie się

Cytat:
znalazłam taki wierszyk jeśli chodzi o zbiórkę na dom dziecka

Nasi Kochani Goście,
kwiatków nam nie przynoście.
Wolimy dostać pluszaki
i uszczęśliwić małe dzieciaki.

Goście nasi przeuroczy,
Niech się cieszą dzieci oczy!
Zamiast kwiatów co w mig zwiędną,
Książki dzieciom służyć będą.

Prosimy o przybory szkolne dla dzieci z................!
fajną inicjatywą jest przekazanie pieniędzy na studnie w Afryce. To jest to co naprawdę ludzie tam potrzebują.

edit: nie rozumiem czemu ludzie w czasie jazdy autobusem/pociągiem obdzwaniają wszystkich znajomych i opowiadają im o swoich prywatnych sprawach naprawę nie jestem zainteresowana takimi szczegółami, a chcąc nie chcąc muszę słuchać

Edytowane przez Kate Noir
Czas edycji: 2013-02-05 o 20:47
Kate Noir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-05, 20:41   #4322
docik10
Zakorzenienie

Dot.: Łognisty jeździec,kinder bueno szklanka,chodź mężu miły,jam Twoja wybranka!PM20

ze studnią w Afryce to u mnie w rodzinie by nie przeszło bo wiele osób z moich bliskich jest zdania że mamy w polsce tyle ubogich dzieci a pomagamy dzieciom z innych krajów. A najpierw powinniśmy zacząć od swojego podwórka
Tyś moje dziecko a ja Twoja mama

Nasze szczęście jest juz z nami
:
docik10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-05, 20:47   #4323
misiadelko
BAN stały

Agu, powtórki niestety :/

No ja wieeem, ale wizja 3dniowej imprezy...

Kate spoooko, rodzice właściciele stacji benzynowych więc nie poszarpało ich to, a ja się wybawiłam

Edytowane przez misiadelko
Czas edycji: 2013-02-05 o 20:48
misiadelko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-05, 20:53   #4324
docik10
Zakorzenienie

Biegnę szpagatami do mojego królestwa jakim jest łóżko bo jestem mega śpiochem a potem rano mam problem ze zwleczeniem się z łóżka. dobrej nocy wszystkim życzę jutro też was odwiedzę
Tyś moje dziecko a ja Twoja mama

Nasze szczęście jest juz z nami
:
docik10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-05, 20:54   #4325
Kate Noir
Zakorzenienie

Cytat:
Agu, powtórki niestety :/

No ja wieeem, ale wizja 3dniowej imprezy...

Kate spoooko, rodzice właściciele stacji benzynowych więc nie poszarpało ich to, a ja się wybawiłam
a jak to zorganizowali bo trwa to całą sobotę, tak? Przecież tego dnia trzeba tak dużo załatwić
Stary 2013-02-05, 20:56   #4326
agunineczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdalenka_w_86 Pokaż wiadomość
A ja niecierpliwie czekam od 2 dni na @

Hmmm zostaniemy ciociami?

misiadelko szkoda, ciagle liczę na to, że moze zrobia nową serię.. ale z drugiej strony czy to jest dla nich takie mega opłacalne? skoro jednej parze daja ot tak 40 tys. to ciekawe jaki mają zysk?

A z tym poltrem, to moze zrób poprawiny poprawin, tyle, że dla sąsiadów?
Jedzenie na pewno jeszcze będziesz miała, alko też, muzykę puścicie i będzie
Stary 2013-02-05, 20:59   #4327
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Cytat:
Biegnę szpagatami do mojego królestwa jakim jest łóżko bo jestem mega śpiochem a potem rano mam problem ze zwleczeniem się z łóżka. dobrej nocy wszystkim życzę jutro też was odwiedzę
Ja też się zbieram, bo jutro wyruszam znowu o świcie, a w domu będę o 19 ;/

Dobrej nocki

2014

magdalenka_w_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-05, 21:04   #4328
Tycikata
Wtajemniczenie

Przeleciałam na szybko!

Cytat:
Napisane przez Nati_kk Pokaż wiadomość
Byłyśmy dzisiaj z koleżanką mierzyć te suknie - śmiesznie było

Wrzucam Wam jedną w której się bardzo dobrze czułam, tylko bym wyrzuciła te pióra z gorsetu i na coś innego zamieniła
I jedna, której całkowicie nie planowałam mierzyć bo była taka długa i prosta, ale też mi się podobała bardzo
Ogólnie dało mi to tyle, że wiem w czym mi będzie dobrze i wiem, że NA PEWNO nie będę miała śnieżnobiałej sukni, bo nie jest mi w tym odcieniu dobrze. Pasuje mi ecru, albo taka lekko przełamana biel
ja tych piór nawet nie zauważyłam Nati świetnie wyglądasz w takim stylu jak ta pierwsza suknia. Pasuje do Twojej figury, bo do tej drugiej jesteś za drobniutka musisz mieć szeroką kieckę

Cytat:
Napisane przez Waniliova Pokaż wiadomość
Jak najszybciej idź do ginekologa, nie ma co zwlekać. Novynette a Ty? te objawy mnie wykańczają szczerze mówiąc nieraz jest ok, ale to naprawdę tylko nieraz... chociaż wpływ na to mają też na pewno nerwy, sprzeczki i brak wolnej chaty
Kochana a nie możecie sobie gdzieś pojechać w weekend na jedną noc? Wtedy na pewno będzie baardzo miło

A co do wstrzemięźliwości przed ślubem to uważam, że będziemy tak zajęci przygotowaniami do ślubu że pewnie i tak nie będzie czasu na seks przez ostatnie kilka dni przed ślubem wystarczy

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Mam dokładnie to co Ty i czuję się tak samo jak Ty! Codziennie patrzę w lustro i zadaję sobie pytanie, co będzie z moimi włosami w ten dzień ?
przepraszam, że to mówię, ale cieszę się, że jest też ktoś w takiej sytuacji i jest w stanie zrozumieć co ja czuję wiem, że popadam w jakąś manię, bo ciągle się tym zamartwiam

Cytat:
Napisane przez tajik girl Pokaż wiadomość
U mnie identycznie Jeszcze mam takie włosy, które po związaniu wyglądaja ok, a po jakimś czasie robi mi się jakiś koszmar na głowie, zbijają sie jakby w pasemka zebrane w kucyk, a pomiędzy nimi widać skórę
ja za to raczej w ogóle nie spinam włosów, bo mi wisi tylko taki jeden cieniutki strączek

Cytat:
Napisane przez Kate Noir Pokaż wiadomość
Ja bym powiedziała, że masz ładne włosy Nie widać by było ich tak mało.
Dziękuję Kate...tylko wiesz, ja dodaję takie zdjęcia, gdzie tego problemu nie widać, nie widziałaś moich włosów od góry

- Loesje
Tycikata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-05, 21:12   #4329
misiadelko
BAN stały

Cytat:
a jak to zorganizowali bo trwa to całą sobotę, tak? Przecież tego dnia trzeba tak dużo załatwić
Nie no nie sobotę, to jest w przeddzień wesela i organizują rodzice panny młodej u siebie w domu

Cytat:
Napisane przez agunineczka Pokaż wiadomość

misiadelko szkoda, ciagle liczę na to, że moze zrobia nową serię.. ale z drugiej strony czy to jest dla nich takie mega opłacalne? skoro jednej parze daja ot tak 40 tys. to ciekawe jaki mają zysk?

Nie przejdzie Ale z drugiej srony żeby był Polter muszą być młodzi. Mnie nie będzie więc... Tylko głupio jakby przyszli a tam pustka.

Ja też bym się w tym momencie pisała na to, ale ludzie się już tak wycwanili jak ja więc pewnie nie zrobią
Stary 2013-02-05, 21:13   #4330
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Cytat:

Mam nadzieję, że jeszcze nie teraz. @ mam bardzo regularnie, ale czasem coś mi się tam przesunie i wtedy umieram ze strachu, choć teoretycznie to raczej niemożliwe, ale oczywiscie ja sobie wkręcam swoje wizje i się denerwuję

Zmykam. Dobrej nocki

2014

Edytowane przez magdalenka_w_86
Czas edycji: 2013-02-05 o 21:15
magdalenka_w_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-05, 21:17   #4331
Tycikata
Wtajemniczenie

Gratuluję wszystkim godzin w kościele

Cytat:
Obawiam się czy aby będziecie mieć siłę na tą noc poślubną z super frajdą.
Zwłaszcza w przypadku całonocnych wesel, gdzie i prawie cały dzień jest już zajęty, wątpię czy ktokolwiek nad ranę będzie miał na to dostateczną ilość energii.
oj tam oj tam my z TŻ zawsze zaliczamy po całonocnych balangach więc i w noc poślubną będzie ciekawie
ale przyznaję się, raz zdarzyło mi się zasnąć w trakcie.....no ale seks był

- Loesje

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-05, 21:25   #4332
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tycikata Pokaż wiadomość
Gratuluję wszystkim godzin w kościele

oj tam oj tam my z TŻ zawsze zaliczamy po całonocnych balangach więc i w noc poślubną będzie ciekawie
ale przyznaję się, raz zdarzyło mi się zasnąć w trakcie.....no ale seks był
O rany!

Co do balang, to wiesz.. jednak inaczej trochę.
Własny ślub to przecież ogromny stres, cholera wie jak się będzie spać poprzedniej (albo i kilka) nocy, później sobota od rana na nogach, wesele całą noc, więc.. to ciut inaczej niż się malnąć raz dwa i iść na balangę do klubu.

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-05, 21:29   #4333
agunineczka
Zakorzenienie

misiadelko no to trudno, sąsiedzi będą musieli obejść sie bez poltra i tyle

Tycikata
nie mogę!
Stary 2013-02-05, 21:29   #4334
Tycikata
Wtajemniczenie

nie nie nie, damy radę niech będzie i na śpiąco ale będzie

- Loesje
Stary 2013-02-05, 21:30   #4335
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
edit: nie rozumiem czemu ludzie w czasie jazdy autobusem/pociągiem obdzwaniają wszystkich znajomych i opowiadają im o swoich prywatnych sprawach naprawę nie jestem zainteresowana takimi szczegółami, a chcąc nie chcąc muszę słuchać
To już jest jakiś fenomen
Pracuje w aptece,w tym samym budynku jest przychodnia. Ludzie z przychodni wychodzą do apteki odebrać telefon/zadzwonić. W przychodni nie wypada, ale u nas to już tak
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-02-05, 21:33   #4336
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
nie nie nie, damy radę niech będzie i na śpiąco ale będzie
Hahaha.

Ja właśnie mailuje z fotografem - pierwszy o którym myśleliśmy jeszcze za nim się zaręczyliśmy (bardzoooo podobają nam się zdjęcia i widzieliśmy go przy pracy) i bardzoooooooo bałam się jego wyceny, bo słyszałam, że jest mega drogi (i dobry) w moim mieście, a.. nie jest tak źle. Zmieścił się w zakładany budżet bez problemu, a może jeszcze uda się coś ugrać.

Termin ma wolny, także liczę na podpisaną umowę niebawem.

Jeszcze DJ i.. będę spokojna.

Edytowane przez ijaa
Czas edycji: 2013-02-05 o 21:35
Stary 2013-02-05, 21:33   #4337
misia880
Zakorzenienie

dobry wieczór ;* ;d

Waniliova spotkanie wypadło ok pokazywał nam duuuuzo materiałów duzo filmów itp. Podobało nam sie bardzo
PODPISALISMY UMOWE ! ;d Gosciu ajny, taki luźny ale konkretny )

jutro napisze dokladnie co w pakiecie itp. bo teraz juz padam z nóg..

jeszcze się z tata pokłóciłam, bo on jest zawsze najmadrzejszy we wszystkim eh szkoda gadać.

ale ciesze się z umowy
teraz mam sale i fotografa i kamerzyste hehe )

jutro rano Was nadrobie

dobranoc ;**

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-05, 21:49   #4338
cikulada
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ane3kaa Pokaż wiadomość
Brawo
Cytat:
GRATULACJE!!!!! klask i:
Cytat:
Napisane przez karoolecka Pokaż wiadomość
cikulada GRATULUJE
Cytat:
Napisane przez Angel_21_ Pokaż wiadomość
cikulada mamy tą sama godzinę

Gratuluje
Cytat:
Napisane przez KaEs Pokaż wiadomość
Tydzień przede mną Gratulację
Cytat:
Gratuluję!
Cytat:
Cikulada gratuluję!! Ja też chcę wino
Cytat:
Cytat:
Napisane przez adziia13 Pokaż wiadomość
GRATULACJE
Dziękuję Byliśmy pierwsi z zapisami na ślub na przyszły rok i u mnie w parafii nie mają jeszcze kalendarza, ale ksiądz zapisał nas na końcu obecnego i jak będą mieć już ten na przyszły rok, to sobie to przepiszą Ale pod koniec roku zadzwonię i się upewnię czy na pewno przepisali naszą godzinę
Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
dobry wieczór ;* ;d

Waniliova spotkanie wypadło ok pokazywał nam duuuuzo materiałów duzo filmów itp. Podobało nam sie bardzo
PODPISALISMY UMOWE ! ;d Gosciu ajny, taki luźny ale konkretny )

jutro napisze dokladnie co w pakiecie itp. bo teraz juz padam z nóg..

jeszcze się z tata pokłóciłam, bo on jest zawsze najmadrzejszy we wszystkim eh szkoda gadać.

ale ciesze się z umowy
teraz mam sale i fotografa i kamerzyste hehe )

jutro rano Was nadrobie

dobranoc ;**
Gratuluję podpisanej umowy A tatą się nie przejmuj, rodzice niestety czasem tak już mają

cikulada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-05, 21:52   #4339
agunineczka
Zakorzenienie

misia880 gratuluję podpisanej umowy!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-05, 21:55   #4340
misiadelko
BAN stały

Misia gratuluję!!

Nie wierzę, poszlam do kibelka, wracam, a mój TŻ Wedding TV ogląda
Stary 2013-02-05, 22:04   #4341
Nati_kk
Zakorzenienie

Cytat:

W tej pierwszej wygladasz pięknie! A jak juz taka by była dopasowana do Ciebie, pod Twoje wymiary, to juz w ogóle bajka tylko te piórka wywalic
Dzięki

Cytat:
Przeleciałam na szybko!

ja tych piór nawet nie zauważyłam Nati świetnie wyglądasz w takim stylu jak ta pierwsza suknia. Pasuje do Twojej figury, bo do tej drugiej jesteś za drobniutka musisz mieć szeroką kieckę

Ja i drobniutka? chyba Ci na następne spotkanie okulary kupię

W ogóle tak mi słodzicie, że masakra - a ja wcale takiej idealnej figury nie mam i w ogóle Ale utwierdzacie mnie w przekonaniu, że jak nie znajdę lepszej kiecki to przerobię w tej gorset i biorę tą
Tylko ta cena

A co do Twojej seksownej wpadki to wiesz - mi się nie raz też spać chce, ale żeby tak na amen usnąć to nie, czasem tylko na sekundkę przymknę oko

Misiadelko - wkręcił się chłop ot co

A tytuł może "Na targi jeździmy, oferty przeglądamy i godziny w kościele zaklepane już mamy" ?:P

Wymienię

Razem od 08.07.2009
Zaręczeni 17.09.2011
Ślubujemy 06.09.2014

Nati_kk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-05, 22:09   #4342
rom4ntyczk4
Rozeznanie

Nati! Podoba mi się nazwa

26.04.2007

12.09.2012

26.07.2014

rom4ntyczk4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-05, 22:12   #4343
misiadelko
BAN stały

Mnie też
Stary 2013-02-05, 22:14   #4344
ijaa
Zakorzenienie

A mnie nie, nie pasuje do mnie bo się do kościoła nie wybieram.

Edytowane przez ijaa
Czas edycji: 2013-02-05 o 22:20
Stary 2013-02-05, 22:19   #4345
Kate Noir
Zakorzenienie

Tycikata da się? jasne że tak!

w końcu dzisiaj będę spała w swoim łóżeczku ahhhhhhh
Miłych snów
Stary 2013-02-05, 22:42   #4346
kulbensikowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez cikulada Pokaż wiadomość
Chwalę się

23 sierpnia 2014 godz. 14:00
gratulacje , superrr

---------- Dopisano o 23:42 ---------- Poprzedni post napisano o 23:41 ----------

Cytat:
Cikulada gratuluję!! Ja też chcę wino
Ja tez winko poza tym, mam taki wielki kielich i zbieram korki po winie hehe, więc jesli Wam zbywaja przysylac do mnie

POBIERAMY SIĘ !! 08.08.2015

Mądrzy ciągle się uczą, głupcy wszystko umieją.
kulbensikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-05, 22:51   #4347
Loczek_brown
Zakorzenienie

Dotrwałam do 135 strony i nie ma szans, żebym Was dziś nadrobiła dalej

Przede wszystkim witam wszystkie nowe Pmki rozgośćcie się :P

mała_czarna gratuluję TŻtowego inżyniera

Kate Noir spóźnione wszystkiego najlepszego

i nie pamiętam co jeszcze chciałam Dobranoc

17.02 16.09
[*][*][*]
Loczek_brown jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-06, 06:16   #4348
misia880
Zakorzenienie

Witam kochane ;*
Wstawać !! ;d

u nas tez jest tradycja trzaskania szkła porcelany itp.
i moi sąsiedzi napewno nie odpuszcza i bedą trzaskac i trzaskac haha ;d chyba drzwi jakas guma owine ;p
u mojej cioci, koledzy pana mlodego kibel rzycali bo porcelanowy xd taki hałas ze masaaakra ;p

Co to "grzechy nie czystosci" ja planuje tak 2 tyg przed weselem zaprzestac ;p ale to sie jeszcze okaze, watpie ze TŻ będzie zachwycony hehe chociaz moze ;p sama nie wiem. Jeszcze w sumie o tym nie myslalam dopiero jak przecztalam ;d;d

Ciukulada gratulacje ;*

wogole wszystkim gratuluje zaklepania godzin w kościele ja jeszcze poczekam oj poczekam ;p ale będę wytrwale ich męczyć wkońcu mnie zapiszą hehe ;d

Waniliova co to studia cinema i zdjęć
Pakiet mamy taki : 3500 zł za fotografa i kamerzyste. Film kręcony lustrzanką. Przygotowania ceremonia potem wesele do 1 rano chyba, że trzeba zostac dłuzej (oczepiny itp )
10 kpl DVD ze zdjeciami (okolo 500- 600 zdjec )
plener innego dnia 25 ujęć w cenie (obojetnie jakie miejsce) nastepne sa za doplata ale mozna sie dogadac
galeria internetowa na haslo z filmem i zdjeciami
teledysk ślubny

jak o czymś zapomniałam to dopisze ale narazie mi sie nie kojarzy bo TŻ zawinął mi umowe i z pamieci pisze ;p

Stary 2013-02-06, 06:24   #4349
velika
Winter is coming

witam
Kurde, wjeżdżacie mi na psychę tymi zaklepanymi godzinami, biorę chyba dzisiaj chłopa i też pójdziemy zaklepać, w sumie nie ma na co czekać.
Miłego dnia, lecę do pracy

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-06, 06:26   #4350
misia880
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
witam
Kurde, wjeżdżacie mi na psychę tymi zaklepanymi godzinami, biorę chyba dzisiaj chłopa i też pójdziemy zaklepać, w sumie nie ma na co czekać.
Miłego dnia, lecę do pracy
miłego dnia ;**
p.s JA NIE MAM ZAKLEPANEJ ;D

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości