|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#691 |
Zadomowienie
|
Dot.: MAMUSIE MARZEC i KWIECIEŃ 2013 cz.VI - czekamy na pierwsze maluszki!!
Wiecie co, ja to mam dzis pechowy dzien.
![]() ![]() Poszłam się kąpać i zawsze mój kot wchodzi do łazienki, i sobie grzecznie siedzi przy wannie. No i ja sobie leże i leże, az tu nagle kotu zachciało sie wskoczyć na okienko nad wanną (odbijał się z boku wanny) ! I co ? Poślizgnął sie i wpadł do wody wprost na moje nogi!!! ![]() ![]() To tylko 2 z 5 chyba dzis akcji u mnie... Ratunku !!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#692 | ||||||
Zakorzenienie
|
no tak ...ale wczoraj na moim brzuchu wypietrzyły się 2 gule i to na górze brzucha - no nie wiem co to miało być bo czkawka była na samym dole ... z tżtem niedoszliśmy do żadnych wniosków ....
Cytat:
a z tą plastyką to myślę ,że nie chodzi o nietrzymanie bo lekarz 1 dobę po zszyciu już ją poinformwał o tym zabiegu może o to ,że nacięta-niezszyta nie zrośnie sie tak jak powinna i będzie "tam " szersza???? no ja tak to zrozumiałam ...ale nie pogłębialam tematu .... Cytat:
ja chodzę osobno bez nich -bo oni mają doskonalenie pływania.... Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() boshe dopiero teraz zauważyłam ,że w tym tekście o musze i jej sexie słowo na "ch" jest calutkie - myślałam,że jak napiszę taki wulgaryzm to to się wyczachuje a tu chujowo można pisać na legalu..... ---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ---------- Cytat:
![]() ![]()
J . N . R ![]() Edytowane przez nestelle Czas edycji: 2013-02-05 o 20:53 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#693 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() wystarczy, że siedzę na hemoroidach? ![]() chować będę musiała zrobiły mi się takie niefajne krwiaki, czy popekane naczyńka, paskudztwo, dermatolog dała mi na to maść ale to już nie zniknie pewnie a wygląda fatalnie ![]() Cytat:
kurde od kilku dni obowiązkowa nospa na na wieczór lub noc, a dziś coś mnie kuje na dole jakby mnie mały cyrklem od środka kuł. dobrze, że jutro wizyta u gina, to zobaczy i zmaca.
![]() |
![]() |
#694 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no Ciemna Śrubka .... peszek ... ale pociesz sie tym ze sie nie utopil ... a nozki do PORODU sie zagoja ![]() no i worek ..... prawie same Dziewczece haha....no ale tak jest kolezanka ma parke wiec dala mixa .... na szczescie jest komu oddac ... kolezanka w 24 tyg z dziewczynka ![]() zdjecie i spis dodam juz jutro .... jakos spac mi sie zachcialo ... czyzbym sie zmeczyla ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#695 |
Zakorzenienie
|
corka rosy - no fajny ten blog, też podczytuję
![]() dragusia - bodów -29 pajaców - 19 bluzeczek -23 koszule wizytowe - 3 szt kamizelka wizytowa - 1 szt śpioszki - 20 półśpiochy- 11 kaftaniki -18 rampers - 4 kombinezony misiowe - 2 kurteczka - 1 spiworek - 1 grube pajace - 3 (mogą być na wyjście w cieplejsze dni) bluzy misiowe -4 bluzy zwykłe - 3 dres -5 ogrodniczki - 5 spodnie - 11 czapeczki cienkie -13 grubsze - 2 kominiarka - 1 beret - 1 ręczniki - 2 kocyki - 3 a patrzcie jakie cudeńko kupiłam na dniach ![]() i wstawiam uporządkowaną szafkę z bucikami i czapeczkami ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#696 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
( nie w sensie że narzekam- ale nie wyobrażam sobie opłacić wszystkiego plus kredyt , zapłacić dziecku za zajęcia szkolne i pozaszkolne i się zastanawiać czy mogę sobie na coś jeszcze pozwolić czy nie... ) Przy Oliwii się załapałam na półroczny macierzyński wtedy był wprowadzony po raz pierwszy - i mi się udało, ale obowiązywał ten przepis tylko krótki okres czasu. Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#697 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#698 |
Rozeznanie
|
ja dzisiaj upolowałam trzy pary skarpeteczek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#699 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
oby nóżki się szybko zagoiły ![]() kupiłam na facebooku jest taki profil baby szafa i tam mamusie wstawiają ciuszki po dzieciach, sporo tam odkupiłam, często za grosze ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#700 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ---------- Dziewczyny mam pytanie, wiecie może kiedy najlepiej zgłosić się do okulisty w celu sprawdzenia czy nie ma przeciwwskazań do porodu siłami natury?? ja umówiłam się na 15 marca i co prawda będę miała wtedy skończony 34 tydzień. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#701 |
Zakorzenienie
|
aaaaaaaaaaaa ...
![]() szkoda ze nie ma takich z napisem 100% tylko mama .... tata bleee ![]() ![]() aaaaaaaaaaaai ![]() strippi no masz tego troszke .... i to same under 74 ![]() ja sie nie moge doczekac by zobaczyc co mi tfuuu Mlodemu ... mamcia ponakupowala .. a tu jeszcze miesiac mam czekac ![]() Edytowane przez kasia86bgo Czas edycji: 2013-02-05 o 21:46 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#702 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() cudne smerfy ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#703 |
Zadomowienie
|
Misiulka ja idę w czwartek, tj mój 31 tydzień, ale pani okulistka mówiła, że najlepiej chyba 30-34 właśnie.
![]() |
#704 |
Rozeznanie
|
ja nie byłam pewna do końca dlatego zapisałam się w połowie marca, zobaczymy co powie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#705 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja tez jutro mam wizyte wiec na wszelki wypadek prosze trzymac ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#706 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Może i ja się skuszę na zrobienie faworków z tego przepisu ![]() Cytat:
Aaaa wiecie co 3 tygodnie temu mialam niską hemoglobinę i ogólnie lekarz nakazał witaminy codziennie i jedzenie mięsa itp co zawiera dużo żelaza a jak nie to mi przypisze wlaśnie żelazo dziś odebrałam wyniki i co ![]() ![]() Teraz siedzę i jem truskawki ![]() i idę Was dalej nadrabiać.
http://s1.suwaczek.com/200812234229.png http://s5.suwaczek.com/200303043435.png Anielka ![]() Edytowane przez oliwka__ Czas edycji: 2013-02-05 o 22:21 |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#707 | ||
Zakorzenienie
|
boskie!!
Cytat:
i ![]() te rzeczy to 56-62 r 74 leżą w worki w szafie ![]() Cytat:
![]() tak 56 i 62 ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#708 |
Zakorzenienie
|
ObserwujeCie po przeczytaniu twojego posta o promocji w smyku co zrobiłam oczywiście zakupy czyli laktator, osłonki, maść, zabawka z lamze i czapeczkę 1 bo inne niedostępne które mi się podobały. O prześcieradle bym zapomniała
![]() A właśnie jakie rozmiary czapeczek????
http://s1.suwaczek.com/200812234229.png http://s5.suwaczek.com/200303043435.png Anielka ![]() Edytowane przez oliwka__ Czas edycji: 2013-02-05 o 22:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#709 |
Zakorzenienie
|
strippi napewno kocykow i ręcznikow mamy tyle samo
![]() ale po co michałkowi kominiarka? będziecie razem napad na bank? ![]() ![]()
![]() |
#710 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale faktycznie ... Ilosci hurtowe ma ta pani ... No ale prac nie bedzie trzeba za czesto ![]() Ja mam na razie 3 kocyki ![]() No nic lece spac ... Nie moge sie jutra doczekac LaLaLa ![]() Slodkich snow ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#711 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A co do bucików... to własnie na ostatnich zajęciach SR mieliśmy wykład fizjoterapeutki od wad postawy, kręgosłupa, itp. No i mówiła, że buty u dzieci to naprawdę ostateczność - dopiero wtedy jak na spacerze juz nie chcą usiedzieć w wózku i koniecznie chca maszerować... A tak to tylko i wylacznie na boso wszędzie - wtedy stópka najlpiej się kształtuje i rozwija ![]()
![]() |
![]() |
#712 |
Zakorzenienie
|
![]() Byl obiad - i Nie Ma Obiadu .... ![]() Eh. Ciekawe jest zycie "ciezarowki" No nic lece spac dalej - obym nie musiala ponownie wstawac ;-) No ew ok 10. Jak sie wyspie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#713 | |||||
Zadomowienie
|
Witam z rana
![]() ![]() byłam u dentysty, wszystko gra. w jednym zębie plomba zaczęła się kruszyć więc wymieniliśmy i następnym razem mam przyjść jak odchowam maluszka ![]() z moją pamięcią coraz gorzej, coś miałam napisać od razu żeby nie zapomnieć ale pomyślałam że dojdę do końca strony i wtedy napiszę. i co? i nie pamiętam... ![]() Cytat:
A ono jest konieczne do znieczulenia? ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ok nadrabiam dalej
09.03.13 ![]() Edytowane przez kwiatuszekkk21 Czas edycji: 2013-02-06 o 05:56 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#714 | ||||||||
Zadomowienie
|
ObserwujeCie nie wiem na jakiej podstawie gin to wywróżył. To że wszystko pozamykane to ja sama sobie dopowiedziałam, bo z jego ust padły takie słowa:"tutaj te twardnienie brzucha nie wywołuje żadnych skutków" więc chyba dobrze wnioskuje
![]() Ogólnie po wczorajszym pierwszym szoku i zdołowaniu nie dopuszczam myśli, że mam rodzić w lutym. zaprę się i koniec ja tam się wpychać w kolejkę nie chcę, ustąpię każdemu kto będzie chciał ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() co do torby to wczoraj przytachałam od mamy trochę większą, bo w swoją też bym się nie zmieściła Cytat:
![]() ![]() ![]() jak siedziałam u dentystki to też tak pomyślałam ![]() Cytat:
do porodu się nie spieszę ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() zdjęcia? chcecie oglądać zastój moczu w nerce? ![]() ![]() Cytat:
muszę się zastanowić nad tym uroseptem Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#715 |
Zakorzenienie
|
kwiatuszku - czasami ranne wstawanie sie oplaca
![]() Eh mie obudzili jak wychodzili - a chce spac jeszcze ..!!! Ooo wlasnie bo zapomne - bedziecie farbowac wlosy ... No ja bym chciala ale mama 16marca przylatuje .... I boje sie ze to bedzie ciut za pozno :-/ a kupowac farbe tutaj to rozboj w bialy dzien ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#716 | |
Zakorzenienie
|
cześć
![]() ja obudziłam sie dziś o 3 i już nie mogłam zasnąc ![]() ![]() zaczne od wczorajszej wizyty no więc nadal krótko i nisko ale się nic nie otwiera więc mogę zostać w domu no ale mam leżeć ![]() ![]() Dostałam kolejne zwolnienie już do 8 marca. A odnośnie bólu brzucha to powiedziała że dobrze by było jakby jeszcze ze 2 tygodnie się wstrzymać z tymi bólami ![]() dobra to teraz poczytam przy śniadanku co tam wczoraj popisałyście ![]() ---------- Dopisano o 07:39 ---------- Poprzedni post napisano o 07:21 ---------- dzięki ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ślicznotki ![]()
![]() |
![]() |
#717 | |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() My dziś mamy wizytę na 11 a później może uda się chociaż zajechać do 1 lub 2 sklepów ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#718 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() hmmm musze zaraz policzyć swoje ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ---------------------------------------------------- Ja poproszę o kciuki! po 9 jadę na wizytę i mam nadzieje, że się dowiem czy odstępuję kolejkę czy nie ![]() ---------------------------------------------------- A więc bucików mam uwaga uwaga 37 par hahaha ![]()
Na zawsze." Moje 55 cm szczęścia... ![]() Michalinka - ur. 12.02.2013r. Edytowane przez LiwkaO Czas edycji: 2013-02-06 o 07:12 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#719 | |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() nawet nie wiem, z ktorej strony zaczac .. tyle postow ![]() a wczoraj wieczorem maluszek brykal w brzuszku, tatus zachwycony ![]() ale to pewnie przez nasza ulubiona serie (a jeszcze jak jest z komisarzami z Münster to w ogóle ![]() ![]() Moje malenstwo zamiast na Mozarta to bedzie reagowac na Tatort ![]() http://www.youtube.com/watch?v=gvalGxHcgCw Ide sobie zrobic kawke, i moze nadrobie te dziesiatki postow ![]() ---------- Dopisano o 08:22 ---------- Poprzedni post napisano o 08:17 ---------- Cytat:
![]() 37 par bucikow? ![]() przyznam szczerze, ze nie mam ani jednej ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#720 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:36.