|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
I znowu ten nos...
.
Edytowane przez chomik_ Czas edycji: 2013-02-13 o 12:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: I znowu ten nos...
.
Edytowane przez chomik_ Czas edycji: 2013-02-13 o 12:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Przesadzasz. Mam podobny i wcale nie uważam, żeby był jakiś tragiczny.
![]() |
![]() |
#4 |
damn good coffee
|
przecież to jest normalny nos...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Albo zbyt wiele razy uslyszalam,ze mam duzy garbaty nos
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
nie masz garbatego nosa, prosze cie, widzialam wiele na prawde garbatych nosow, i uwiez mi twoj do takich nie nalezy, jest proporcjonalny zgrabny, w sam raz pasuje do twarzy. Nie przejmuj sie, bo na prawde nie ma czym
![]()
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
eee tam nie jest zły. Nie narzekaj, dziewczyny mają gorsze i też musi być...
A ja mam podobny do Twojego, fakt mógłby być zgrabniejszy ale taka natura, geny...też swoje robią Pozdrawiam więcej wiary i optymizmu ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
normalny nos
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Dziekuje,ze wyrazilyscie swoje zdanie. Wiem,ze bardzo daleko mu idealu.Od dawna zastanawiam sie czy nie zainwestowac oszczednosci w "nos" Mam dosc swojego profilu. Nie jestem prozna itp. Zdaje sobie sprawe,ze ktos moze mnie tak odebrac.
Edytowane przez chomik_ Czas edycji: 2013-01-30 o 20:03 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
Co masz na myśli, uważasz że masz gorszy? Czy ogólnie?
Czasami mój też mnie wkurza, na niektórych zdjęciach wyglądam jak baba jaga, ale to zależy pod jakim kontem foto było zrobione...
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Masz normalny nos.
Sama mam dużo gorszy. Fakt widać garbek, ale kąt między czubkiem a ustami masz lepszy niż ja. Korekta może usunąć garbek, ale Twój nos to prawidłowy nos kobiecy. Mnie się podoba. Ja nie mogę sobie pozwolić na takie zdjęcia z boku bo przy mojej krzywiźnie nosa wygląda to fatalnie. Może kiedyś zoperuję, tym bardziej, że mam poważne skrzywienie przegrody. Ty też możesz. Pytanie tylko czy warto. Garbek można ukryć jaśniejszym podkładem i pudrem. Natomiast kąta nachylenia tak jak u mnie makijaż niestety nie ukryje. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Chyba nie masz większych problemów kobietko
![]() ![]()
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
Nos jest proporcjonalny do twarzy ot taki sobie normalny nos moim zdaniem. Jezeli chodzi o triki makijazowe to na skrzydelka oraz czubek nosa kladzie sie ciut ciemniejszy podklad aby wydawal sie optycznie krotszy i wezszy
![]() Tez nie lubie mojego nosa, ogolnie konkretniejsze kinole to znak rozpoznawczy mojej rodziny, a szczytem marzen moim i kuzynki w dziecinstwie byla operacja plastyczna ![]() ![]()
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Moim zdaniem, jeśli masz kasę, jesteś w stanie sobie pozwolić na wydatek rzędu ładnych paru tysięcy na operację i oczywiście jesteś świadoma tego, że nos po operacji wcale nie musi wyglądać idealnie, to pewnie, zrób ją sobie. Dziewczyny na wątku o operacjach plastycznych nosa często piszą o tym, że operacja bardzo je zmieniła, w sensie poczucie własnej wartości itp. co swoją drogą wydaje mi się, że są w stanie tak na prawdę zrozumieć tylko osoby, same zmagające się z podobnym problemem jak wręcz znienawidzenie swojego wyglądu ze względu na coś takiego jak nos
![]() Ja sama osobiście, gdybym tylko miała pieniądze, to nie wahałabym się ani chwili ![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Witam,jeszcze raz ...dziekuje Wam bardzo
![]() Wiem,ze nos nie jest idealny,ale chyba rzeczywiscie przesadzilam z ta rozpacza... Kompleks istnieje,w glowie siedzi mysl o operacji plastycznej,ale kurcze - niedowiary ! lapie sie na tym,ze mysle " no nie jest taki szkaradny" i usmiecham sie.Stosuje trik z ciemniejszym podkladem,dodaje mi to pewnosci siebie,czuje sie lepiej ![]() Moze gdybym nie uslyszala wielu przkrych slow o swoim nosie,to bym nawet problemu nigdy nie zauwazyla. Bliscy zapewniali mnie zawsze,ze jest ok. z tym,ze ja wiecznie zarzucalm im troske o mnie i chec pocieszenia.Teraz odpoczna od mojej mani pytania o nos ![]() Trzymajcie sie cieplutko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
oj rozumiem Twój ból, bo sama osobiście wiem, i nie raz mi mówili, że mam duży garbaty nos, od kiedy pamiętam zawsze coś, w pewnym momencie jak siedziałam w szkolnej ławce to zasłaniałam ręką go tak by go nie było widać a i tak w mojej głowie roiło się, że jest tak mega duży, że go widać. Potem poznałam mojego męża który powiedział mi, że mu nie przeszkadza i dobrze jest tak jak jest.
I jeszcze jedną ważna rzecz najlepszym pocieszeniem były słowa mojego dziadka "czym Ty się tak przejmujesz, Grecy też mają duże nosy i się nie przejmują, bo to piękne, ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() trzymaj się!
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:40.