|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3721 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 (XXI) - część VI
Cytat:
Ja jedyne co to czasami pooglądam sobie jakieś filmiki z tańcem na yt ![]() Zjechanych kolan współczuję, ale to jest cecha wspólna osób uprawiających sport w dużych ilościach. A na pewno swego czasu sporo trenowałaś. |
|
|
|
|
#3722 |
|
Raczkowanie
|
Hej
u nas różnie, mała dobrze w nocy śpi, za to w dzień cały czas chce być na rękach, albo na kolanach u mamy :/Poza tym przez tydzień Marianka była chora i po pneumokokach ( szczepionce) miała 39,5 i przez dwa kolejne dni tez ponad 38 ![]() Zębów u nas brak Czytam Was jak tylko mama chwile, ale tz baaaardzo duzo pracuje i praktycznie od rana do 20 jestem sama cały czas, a ze dziecko absorbujace to nie mam za bardzo jak pisać. Obiecuje poprawę- będę pisać wieczorami najwyżej. A i gratulacje dla Igi za 7 miesięcy ! |
|
|
|
#3723 |
|
Zakorzenienie
|
Hej,
Najlepszego dla Dominika i Igusi ![]() Dep widziałaś nową kolekcję Newbie dla KappAhl? |
|
|
|
#3724 |
|
Zakorzenienie
|
Phdwao, trzymaj się jutro !
Uczę się ang i spadam spać, bo mam ciężkie dni ostatnio. Ale o tym może innym razem. PA! |
|
|
|
#3725 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
okłady, i delikatny ale to bardzo delikatny masaż - jak dziecko ssie to okrągłymi ruchami tak jakbyś gulę w górę popychała, żeby kanalik się odetkał. Mi pomogło |
|||
|
|
|
#3726 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny
![]() U nas nocka dobra. Młode spało do 6.45. Pojadł i po 7 znowu zasnął. Mąż pojechał na rozmowę o pracę. Oby było dobrze Śnieg sypie, zima w natarciu. Niestety ![]() Poza tym nic nowego, stara bida. W sumie dobrze, że nie nowa
|
|
|
|
#3727 | |
|
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() Cytat:
za mężano sypie okropnie
|
|
#3728 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
|
#3729 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
|
#3730 | |
|
Zakorzenienie
|
Hello
Wyspałam się dzisiaj, a teraz piję kawkę, natomiast moje dziecko buszuje po dywanie ![]() ---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ---------- Cytat:
Trzymam mocno kciuki ![]() Katharinaaaa super, że pozbyłaś się zastoju. Na pewno niesamowita ulga ![]() A u nas nie sypie. Przynajmniej na razie. Poza tym wczoraj była taka przyjemna pogoda, że poszłam z małą na spacer ok 16.30. Ostatnio chodziłam na spacery tylko w południe, jak jeszcze było jasno. Ale teraz już dzień się wydłuża, do tego wczoraj była sprzyjająca pogoda, że jeszcze pognało mnie na dwór
Edytowane przez Mandragorrka Czas edycji: 2013-02-06 o 08:59 |
|
|
|
|
#3731 |
|
Zakorzenienie
|
hej.
mnie przeziębienie targa... dobrze że mąż mógł zostać w domu to przejmie dziś opiekę nad małym.
|
#3732 | |
|
Wtajemniczenie
|
Ja mieszkam przy skrzyżowaniu gdzie jest lekki podjazd (taki minimalny), masakra, wszystkie auta stoją i podjechać nie mogę Cytat:
|
|
|
|
|
#3733 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Przyszłam na chwilę coś zamówić na allegro, a mała za mną z pokoju "przyszła", otworzyła szufladę, a teraz grzebie w reklamówce ze słoikami i akurat wyciągnęła jeden już dwa.
|
|
|
|
#3734 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a ja wczoraj nie bylam na spacerze. najpierw padalo a ja nie cierpie chodzic w deszczu, a pozniej mnie ucho bolalo (do teraz boli). |
|
|
|
|
#3735 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Luśka już za mną do łazienki chodzi (jak drzwi są otwarte, doskonale wie, gdzie ma pójść)
|
|
#3736 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() nel_a, wracaj do zdrowia |
|
|
|
|
#3737 |
|
Zakorzenienie
|
No a mi właśnie Lu powędrowała do sypialni i zajęła się swoją nową bryką, która chwilowo tam się znalazła
|
#3738 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
?---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ---------- Cytat:
nie mogę się tego doczekać![]() ---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ---------- Dziewczyny a macie już pozabezpieczane kontakty itp?
|
|
#3739 |
|
Zakorzenienie
|
tak, kontakty już dawno zabezpieczyliśmy.
Dzisiaj muszę zabezpieczyć dwie szuflady, bo do tej pory Lu próbowała się dobierać tylko do takich, których nie ma szans otworzyć, ale odkryła już nowe
|
#3740 |
|
Zakorzenienie
|
u nas ząb w natarciu, nie muszę mówić co się dzieje... płacz, łzy w oczach, ślina na brodzie i te sprawy...
|
|
|
|
#3741 |
|
Zakorzenienie
|
hejj u nas nocka piekna bym powiedziala,
wsadzilam mloda do spiworka znowu zeby nie mogla sie przekrecac na brzuszek no i noc byla z jedna pobudka ktora wprawdze trwala jakies 40 inut bo nie chciala wracac do spania ale tak poza tym pierwszy raz od nie wiem kiedy odbylo sie bez stekania krecenia wiercenia i innych podobnych. spala snem kamiennym ![]() Pdhwao trzymam za dzisiejszy dzien, mnie tez to niedlugo czeka ![]() Wiki dla meza rowniez ![]() Nela wracaj szybko do zdrowia ![]() Hania jak tam dzisiaj lepiej? U nas tez wedrowania szal, mala staje na czworaka kiedy tylko moze robi to nawet lezac u mnie na klacie, staje na czterech i sie buja cos tam jeszcze mialam... ale zapomnialam
|
|
|
|
#3742 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
za noci |
|
|
|
|
#3743 |
|
Zakorzenienie
|
hej. Ale mam ból głowy
i w dalszym ciągu bez humoru, ale nie pytajcie(wiem ze pytałyscie ale nie mialam jakos weny pisac) ![]() młoda spi, a ja sprzatam..... moja tez
|
#3744 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
Moje Małe jeszcze śpi Pół godzinki temu coś tam gadała, więc poszłam do niej z herbatką, wchodzę, a ta leży na boczku z pieluszką na głowie i kima---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ---------- Raczkowanie, to jakby nowa era w rozwoju dzieciaczków - my chyba mamy jeszcze trochę czasu. Będąc na brzuszku, Tynia najchętniej ostro uderza stopami o podłoże, aż ma połamane paznokcie
|
|
|
|
#3745 |
|
Zakorzenienie
|
Iga dostała od chrzestnej cudeńka
![]() http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/pr...ekcja/T-shirty i polo/93826/1 http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/pr...lekcja/Spodnie i dżinsy/97784/1 |
|
|
|
#3746 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() I dla Phdwao ![]() Ja jestem z wykształcenia pedagogiem. Ostatnio pracowałam, jako wychowawca w mowie. Dodatkowo jestem kuratorem społecznym (sądowym). No i jestem teraz bezrobotna. Za rok, tak mniej więcej, będę szukać pracy. Pewnie w moim zawodzie będzie ciężko, zwłaszcza w tej mojej mieścinie. Ale staram się teraz o tym nie myśleć. Cytat:
![]() Nooo, znowu wczoraj wieczorem zalogować się nie mogłam. Po paru próbach skapitulowałam. No to dobrze .Bardzo możliwe, że to od kopniaka |
||
|
|
|
#3747 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Oby ból ucha przeszedł A w ogóle stosuje się coś na ból uchu? Nie pamiętam, żeby mnie kiedyś bolało Jeszcze nie. Na razie mamy zabezpieczone szuflady w dużym pokoju. Już je otwierała, więc od razu zabezpieczyliśmy. Kontakty pewnie za niedługo - tutaj nie będziemy czekać, aż wsadzi palec do kontaktu . Cytat:
Moja też lubi uderzać stopami o podłogę. Czasami nawet dość długo, zawsze się zastanawiać jak ona to robi, że ją nie boli. Poza tym ostro kombinuje nogami, czasami uda jej się przesunąć kolana do przodu. Tylko ręce dalej w miejscu ![]() Nela nie daj się przeziębieniu |
|||
|
|
|
#3748 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
nadalka linki się nie ładują,nie wiem czemu mi też się nie udało jak chciałam pokazać co zamówiłam ![]() Sol Newbie jest suuuper http://www.kappahl.pl/article/legginsy_537290Oskar też stoi na czworaka i się buja nie powiem jak to wygląda
|
|
|
|
#3749 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wvictoria wiesz że zapowiadają opady śniegu w Małopolsce przez kilka dni?
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:51.

i Igusi

za męża

już dwa.

za noc