22 m-ce nasz wątek trwa, numer 15 już przybiera - Tżtówki i EksTżtówki 2008 - Strona 82 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-05, 20:53   #2431
moniczka_90
Zakorzenienie

Dot.: 22 m-ce nasz wątek trwa, numer 15 już przybiera - Tżtówki i EksTżtówki 2008

Cytat:
Napisane przez gothka152 Pokaż wiadomość
Już prawie
eee no to super

a ja zrobiłam do końca Skalpel fakt, że opuściłam kilka powtórzeń z paru ćwiczeń ale i tak jestem z siebie dumna zaliczam to jako 1

i mam pytanie do doświadczonych czyli do (fajnie to się pisze) co jecie po takich ćwiczeniach ?
moniczka_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-05, 21:01   #2432
Aniaa_89
Zakorzenienie

Dot.: 22 m-ce nasz wątek trwa, numer 15 już przybiera - Tżtówki i EksTżtówki 2008

Cytat:
Napisane przez moniczka_90 Pokaż wiadomość
i mam pytanie do doświadczonych czyli do (fajnie to się pisze) co jecie po takich ćwiczeniach ?
generalnie niby białko powinno się jeść
ale u mnie różnie z tym bywa. Nie stosuję się raczej do tych zasad idealnego odżywiania
Aniaa_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-05, 21:16   #2433
moniczka_90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aniaa_89 Pokaż wiadomość
generalnie niby białko powinno się jeść
ale u mnie różnie z tym bywa. Nie stosuję się raczej do tych zasad idealnego odżywiania
czyli dobrze słyszałam no dobrze, może mały jogurt naturalny załatwi sprawę dziękuję
Stary 2013-02-05, 21:31   #2434
jusiowa
Zakorzenienie

Cytat:
miałam iść na 6h do pracy, ale zostałam godz dłużej bo zebranie mieliśmy na koniec i chciałam zostać. Ale tylko się wkurzyłam co się w tej pracy dzieje to masakra
daj spokój, ja dziś dostałam opierdziel za siedzenie na przerwie AŻ 20 minut, podczas kiedy przysługiwało mi dziś pół godziny... Mam dosyć tej roboty

25.08.2015
jusiowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-05, 22:51   #2435
gothka152
Zakorzenienie

GG do gothka152

Ja za moje ostatnie gorzkie żale muszę teraz oficjalnie pochwalić tżta
Całą sobotę był dla mnie taki kochany i uroczy Trzymał mnie za rękę, kiedy babka czytała moje wiersze; powiedział, że jest ze mnie dumny i pytał, czy to wszystko o nim napisane
Teraz też się stara ale sobota to było mega
08. 08. 2020 r.
Tekla

15/2023
gothka152 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-05, 23:07   #2436
@na
Zakorzenienie

Cytat:
eee no to super

a ja zrobiłam do końca Skalpel fakt, że opuściłam kilka powtórzeń z paru ćwiczeń ale i tak jestem z siebie dumna zaliczam to jako 1

z kazdym kolejnym bedzie lepiej

co do jedzenia to zależy jeżeli ćwiczysz wcześniej ( nie chwilę przed spaniem) to powinnaś zjeść nie tylko białko ale też zdrowe tłuszcze i węglowodany ale złożone. czyli np robisz sobie fileta z kurczaka do tego warzywka i jakaś np kasza. to tak przykładowo Ci podałam tutaj masz te węglowodany bardziej wyjasnione http://www.diety-fitness.pl/weglowod...e_zlozone.html . A jeżeli już ćwiczysz później i nie chcesz jeść więcej to jakiś jogurt naturalny, wiesniak, tuńczyk z puszki , takie różne pierdółki . U mnie to różnie wychodzi , ale zaczynam się zdrowiej odżywiać i np owsianki na śniadanie pomogły mi rozkręcić metabolizm i przemianę materii

ja muszę ponarzekać, bo tak pięknie mi szły ćwiczenia, prawie miesiąc !! a od wczoraj boli mnie kolano i szlag mnie trafia ciągle mi coś w nim strzela jak zginam i ćwiczeń nie ma i nie będzie aż nie przestanie boleć

*Ćwiczę*

Edytowane przez @na
Czas edycji: 2013-02-05 o 23:10
@na jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-06, 00:03   #2437
Aniaa_89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez @na Pokaż wiadomość
ja muszę ponarzekać, bo tak pięknie mi szły ćwiczenia, prawie miesiąc !! a od wczoraj boli mnie kolano i szlag mnie trafia ciągle mi coś w nim strzela jak zginam i ćwiczeń nie ma i nie będzie aż nie przestanie boleć
oj to uważaj bo jak kolana zaczynają boleć, to średnio może być jak się nie będzie ich oszczędzać
ja nie raz się z tym bujałam i wiem, że to nie jest fajne
więc na razie wstrzymaj się z ćwiczeniami i smaruj jakimiś maściami przeciwbólowymi, przeciwzapalnymi itd i powinno być lepiej

ja wróciłam ostatnio do regularnych ćwiczeń i dobrze mi z tym
jeszcze nad dietą muszę popracować, ale i tak jest dużo lepiej niż było

kładę się już chyba
co prawda jutro wolne w pracy więc mogę spać do której chce
no ale zmęczona już jestem to może usnę
dobranoc
Stary 2013-02-06, 01:17   #2438
goplankowa
Zakorzenienie

Cytat:
nawet nie wiedziałam, ze jest jakaś nowa biblioteka gdzie jest ?

dzień dobry
jem sniadanie a potem jade z koleżanką do jednego salonu zapytac się o staż
http://www.ciniba.edu.pl/index.php?o...enia&Itemid=60 nie wiem gdzie ;p koło ue podobno

---------- Dopisano o 01:07 ---------- Poprzedni post napisano o 01:07 ----------

Cytat:
ja juz nie wiem co z tym moim stażem mam zrobić
?

---------- Dopisano o 01:09 ---------- Poprzedni post napisano o 01:07 ----------

Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka172 Pokaż wiadomość
Od wczoraj łażą za mną frytki, ale takie swoje, zrobione z ziemniaków, a nie kupne
Zrobiłam sobie wczoraj wielką miskę przysmaku świętokrzyskiego, ale jak odsypałam w miseczkę mamie i tacie to mi na dnie zostało
Ja dziś chciałam u TŻta do piwka bo dużo nam zostało ale powidział, że rodzice się wkurzają że załączają co chwilę frytkownice więc wolałam nie

---------- Dopisano o 01:12 ---------- Poprzedni post napisano o 01:09 ----------

Cytat:
hej
ja dzisiaj od 8 do 15 w pracy siedziałam

w ogóle zdolna ja i moja dzisiejsza podróż do pracy nie przyjechał mi rano autobus, którym zazwyczaj jeżdżę praktycznie zaraz jest następny,który też mi pasuje, więc na niego czekałam.
Podjechał jakiś, ja niby spojrzałam jaki to itd, bo kilka różnych ode mnie jeździ, no i wsiadłam. Po czym się okazuje, że to jednak nie mój nie wiem jak ja to zrobiłam
no ale zorientowałam się zbyt późno więc już nie opłacało mi się wysiadać i wracać, więc twardo jechałam nim i na około potem musiałam dojść kawałek do innego autobusu, podjechać nom itd
no ale w sumie całkiem sprawnie poszło i tylko 10min spóźniłam się do pracy no ale zła na siebie byłam

miałam iść na 6h do pracy, ale zostałam godz dłużej bo zebranie mieliśmy na koniec i chciałam zostać. Ale tylko się wkurzyłam co się w tej pracy dzieje to masakra

ale ogólnie dzień mi szybko zleciał a jutro wolne
chociaż i tak muszę jechać na uczelnie po wpis,a popołudniu do gina
no ale od pracy chociaż odpocznę trochę i się wyśpię
Czasem i takie ciekawe dni się zdarzają A gdzie wgl pracujesz?

---------- Dopisano o 01:13 ---------- Poprzedni post napisano o 01:12 ----------

Cytat:
Ja na samym początku studiów, jak dojeżdżałam z akademika na uczelnie, to liczyłam po drodze przystanki
Też tak robiłam, albo jak jechałam do mojej przyjaciółki pierwszy raz za miasto która w sumie jeszcze nie była moją kumpelą bo się na necie poznałyśmy

---------- Dopisano o 01:14 ---------- Poprzedni post napisano o 01:13 ----------

Cytat:
Napisane przez Lichelle Pokaż wiadomość
wiecie co u mnie pada snieg, i burza jest...

---------- Dopisano o 01:16 ---------- Poprzedni post napisano o 01:14 ----------

Cytat:
Napisane przez jusiowa Pokaż wiadomość
daj spokój, ja dziś dostałam opierdziel za siedzenie na przerwie AŻ 20 minut, podczas kiedy przysługiwało mi dziś pół godziny... Mam dosyć tej roboty
A ja dziś se jadłam na sklepie siedząc na kaloryferze to kierowniczka mnie wygoniła do środka, ale dalej siedziałam

---------- Dopisano o 01:17 ---------- Poprzedni post napisano o 01:16 ----------

Cytat:
Ja za moje ostatnie gorzkie żale muszę teraz oficjalnie pochwalić tżta
Całą sobotę był dla mnie taki kochany i uroczy Trzymał mnie za rękę, kiedy babka czytała moje wiersze; powiedział, że jest ze mnie dumny i pytał, czy to wszystko o nim napisane
Teraz też się stara ale sobota to było mega
fajnie

goplankowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-06, 01:23   #2439
goplankowa
Zakorzenienie

Przyszłam na chwilę Was nadrobić. Dziś zły dzień W pracy się wkurzyłam na maxa jedna babka z roboty miała stan przedzawałowy i miałam chodzić za nią ten tydzień, ale nie było pewne w 100% czy wróci dopiero w przyszłym tygodniu. Dziś przyszła na sklep to powiedziała że L4 ma do końca tygodnia, więc ja zadowolona, że zarobię. A patrzę a kierowniczki ściągnęły wszystkie z wolnego z umowy o pracę, a mnie nie nie kumam, wiedzą, że nie mam kasy, że potrzebuję A one więcej nie dostaną jak pójdą do roboty zamiast DW. Wredne I mam do końca przyszłego tygodnia wolne bo jedziemy w niedziele.

A wróciłam do domu to ojciec mnie wkurzał na maxa.. Więc pod wieczór wybrałam się do TŻta popłakać i wyżalić na szczęście zaraz poprawił mi humor, wypiłam piwko po którym zasnęłam.

Teraz lecę spać, dobranoc

Stary 2013-02-06, 07:34   #2440
moniczka_90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez goplankowa Pokaż wiadomość
Przyszłam na chwilę Was nadrobić. Dziś zły dzień W pracy się wkurzyłam na maxa jedna babka z roboty miała stan przedzawałowy i miałam chodzić za nią ten tydzień, ale nie było pewne w 100% czy wróci dopiero w przyszłym tygodniu. Dziś przyszła na sklep to powiedziała że L4 ma do końca tygodnia, więc ja zadowolona, że zarobię. A patrzę a kierowniczki ściągnęły wszystkie z wolnego z umowy o pracę, a mnie nie nie kumam, wiedzą, że nie mam kasy, że potrzebuję A one więcej nie dostaną jak pójdą do roboty zamiast DW. Wredne I mam do końca przyszłego tygodnia wolne bo jedziemy w niedziele.
nie rozumiem, skoro i tak nie dostana za to kasy to po co chca przyjść ? mogłyby miec spokojnie wolne jak dobrze rozumiem ? ja rozumiem złośliwośc ale mi by sie nie chciało iśc do roboty kiedy mogłabym mieć wolne tylko dlatego żeby być złośliwą

mi sie dzisiaj fatalnie załączał dzien i chyba będę jak osa
Stary 2013-02-06, 09:38   #2441
Aniaa_89
Zakorzenienie

dzień dobry
jak dobrze mieć wolne w pracy
wstałam wyspana, poobijam się trochę w domku potem na 12 na uczelnie po wpis na 17 do gina a potem z TŻtem się widzę i idziemy na tą Drogówkę
Cytat:
Czasem i takie ciekawe dni się zdarzają A gdzie wgl pracujesz?
w firmie zajmującej się szkoleniami dla pracowników z zakresu kadr, płac i księgowości

Cytat:
mi sie dzisiaj fatalnie załączał dzien i chyba będę jak osa
co się stało?

ja się dzisiaj zważyłam na "dobry" początek dnia i jest masakra muszę się za siebie ostro wziąć
Stary 2013-02-06, 09:50   #2442
goplankowa
Zakorzenienie

Cytat:
nie rozumiem, skoro i tak nie dostana za to kasy to po co chca przyjść ? mogłyby miec spokojnie wolne jak dobrze rozumiem ? ja rozumiem złośliwośc ale mi by sie nie chciało iśc do roboty kiedy mogłabym mieć wolne tylko dlatego żeby być złośliwą

mi sie dzisiaj fatalnie załączał dzień i chyba będę jak osa
No tak, dokładnie. Dw to mają za soboty. Niekiedy mi mówiły, że boją się, że szefowa je opierdzieli, że mnie ściągają. Ale teraz i tak 3 dni przepadają mi bo szefowa mnie dała do roboty a ja wyjeżdżam więc na jedno wyszłoby Albo po prostu chcą sobie te dw kiedy indziej wykorzystać jak mnie coś wkurzy to potem chodzę wkurzona i się ani nie uśmiecham, więc będę teraz taka zła

A jak ostatnio się dowiedziałam, że kierowniczka kumpeli powiedziała 'napisz do M, żeby przyszła na 10 a nie na 9 bo Ty masz z nią lepszy kontakt' to dupa a nie kierowniczka

Czemu fatalnie Monia?

---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ----------

Cytat:
dzień dobry
jak dobrze mieć wolne w pracy
wstałam wyspana, poobijam się trochę w domku potem na 12 na uczelnie po wpis na 17 do gina a potem z TŻtem się widzę i idziemy na tą Drogówkęw firmie zajmującej się szkoleniami dla pracowników z zakresu kadr, płac i księgowości

co się stało?

ja się dzisiaj zważyłam na "dobry" początek dnia i jest masakra muszę się za siebie ostro wziąć
Też chcę

A ja spałam ponad 7h i głowa mnie boli, a też wolne.

Stary 2013-02-06, 10:10   #2443
Katuszka89
Zakorzenienie

ledwo żyję katarze odejdź i bólu gardła idź precz w nocy nie mogłam spać czuje się jak wrak człowieka ale się nie dam

poza tym nie widziałam się z TŻtem już tydzień będę wylewać tu swoje żale

Katuszka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-06, 10:16   #2444
goplankowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Katuszka89 Pokaż wiadomość
ledwo żyję katarze odejdź i bólu gardła idź precz w nocy nie mogłam spać czuje się jak wrak człowieka ale się nie dam

Wylewaj

Stary 2013-02-06, 10:21   #2445
@na
Zakorzenienie

Cytat:
oj to uważaj bo jak kolana zaczynają boleć, to średnio może być jak się nie będzie ich oszczędzać
ja nie raz się z tym bujałam i wiem, że to nie jest fajne
więc na razie wstrzymaj się z ćwiczeniami i smaruj jakimiś maściami przeciwbólowymi, przeciwzapalnymi itd i powinno być lepiej
wiem właśnie dlatego od piątku w sumie nic nie robię ale zła jestem, bo już miesiąc TF praktycznie zrobiłam , a teraz tydzień przerwy będzie no ale nic nie zrobię, smaruję i usztywniam
Cytat:
weź go tam przez łeb walnij

bry
zima do mnie przyszła od rana tak napierdzielało śniegiem mnie jak co dzień czeka nauka, już nie mogę na książki, wordy, notatki patrzeć seriali to chyba z 10 odcinków mam do nadrobienia
musiałam sobie ponarzekać

*Ćwiczę*

Stary 2013-02-06, 10:23   #2446
goplankowa
Zakorzenienie

Cytat:
bry
zima do mnie przyszła od rana tak napierdzielało śniegiem mnie jak co dzień czeka nauka, już nie mogę na książki, wordy, notatki patrzeć seriali to chyba z 10 odcinków mam do nadrobienia
ja wolę śnieg niż taki ponury dzień

A ile jeszcze Ci zostało egzaminów?

Stary 2013-02-06, 10:30   #2447
moniczka_90
Zakorzenienie

Cytat:
co się stało?
Cytat:
Czemu fatalnie Monia?
już mi przeszło a bo mój tata od świąt BN jest na L4 bo ma problemy z kręgosłupem i ledwo chodzi. Chodzi do szpitala na jakieś pola magnetyczne itp. ale dalej pracować nie da rady, dzisiaj miał jechac do ZUSu i budzą mnie o 6 czy z nim pojade , jeszcze wczesniej kot sie prawie na mnie zerzygał bo zachciało mu się rzygac na parapecie a ja mam głowę tuż pod nim a najbardziej mnie wkurza, ze jak coś się dzieje to robie to albo ja albo mama (musi się zwalniac z pracy a potem to odpracować) a mój brat nic no ale cóż... w każdym razie zawiozłam go, odwiozłam i już więc mi troche przeszło, dobrze, ze korków nie było bo bym sie jeszcze nawściakała
Stary 2013-02-06, 10:36   #2448
goplankowa
Zakorzenienie

Cytat:
już mi przeszło a bo mój tata od świąt BN jest na L4 bo ma problemy z kręgosłupem i ledwo chodzi. Chodzi do szpitala na jakieś pola magnetyczne itp. ale dalej pracować nie da rady, dzisiaj miał jechac do ZUSu i budzą mnie o 6 czy z nim pojade , jeszcze wczesniej kot sie prawie na mnie zerzygał bo zachciało mu się rzygac na parapecie a ja mam głowę tuż pod nim a najbardziej mnie wkurza, ze jak coś się dzieje to robie to albo ja albo mama (musi się zwalniac z pracy a potem to odpracować) a mój brat nic no ale cóż... w każdym razie zawiozłam go, odwiozłam i już więc mi troche przeszło, dobrze, ze korków nie było bo bym sie jeszcze nawściakała
A ile Twój brat ma lat? Też ma prawko?

Stary 2013-02-06, 10:40   #2449
moniczka_90
Zakorzenienie

Cytat:
A ile Twój brat ma lat? Też ma prawko?
26 i nie ma prawka, kursu nawet nie dokończył a zaczął
Stary 2013-02-06, 10:45   #2450
goplankowa
Zakorzenienie

Cytat:
I z Wami mieszka?

Stary 2013-02-06, 10:46   #2451
@na
Zakorzenienie

Cytat:
ja wolę śnieg niż taki ponury dzień

A ile jeszcze Ci zostało egzaminów?
ostatni, ale chyba najgorszy

*Ćwiczę*

Stary 2013-02-06, 10:51   #2452
jusiowa
Zakorzenienie

Jak pięknie jest mieć wolne... Szkoda tylko, że taka brzydka pogoda... Idę sobie upiec bułeczki i zrobić kakałko

25.08.2015
jusiowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-06, 11:01   #2453
Katuszka89
Zakorzenienie

Cytat:
Twój brat trochę mi przypomina brata TŻta no może przesadziłam
dla brata TŻta praca blee, nauka blee (nie skończył technikum), coś zrobić nie bo po co, od ojca dostał kase na prawko- niby poszedł na kurs ale słuch o jego prawku zaginął pewnie przebimbał kase, wiecznie ładuje się w jakieś problemy. Jakbym była jego rodzicem to bym postawiła do pionu takiego pasożyta Jak się nie wezmie za siebie to skończy jak jakiś menel

Katuszka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-06, 11:07   #2454
Aniaa_89
Zakorzenienie

Cytat:

zdrówka
czemu? czasu dla Ciebie nie ma czy co

Cytat:
wiem właśnie dlatego od piątku w sumie nic nie robię ale zła jestem, bo już miesiąc TF praktycznie zrobiłam , a teraz tydzień przerwy będzie no ale nic nie zrobię, smaruję i usztywniam

mnie jak co dzień czeka nauka, już nie mogę na książki, wordy, notatki patrzeć seriali to chyba z 10 odcinków mam do nadrobienia

widzisz jakieś efekty po TF?

dasz radę
ostatni egzamin, niedługo będziesz miała z głowy i sobie odpoczniesz trochę

Cytat:
Napisane przez jusiowa Pokaż wiadomość
Jak pięknie jest mieć wolne...
nom

choć ja muszę się zbierać na uczelnie po ten wpis, a kompletnie mi się nie chcę
Stary 2013-02-06, 11:11   #2455
moniczka_90
Zakorzenienie

Cytat:
I z Wami mieszka?
no tak, jakby z nami nie mieszkał to nie oczekiwałabym jakiejkolwiek pomocy, jedyne w czym on pomaga to chodzi robic zakupy

Cytat:
Twój brat trochę mi przypomina brata TŻta no może przesadziłam
dla brata TŻta praca blee, nauka blee (nie skończył technikum), coś zrobić nie bo po co, od ojca dostał kase na prawko- niby poszedł na kurs ale słuch o jego prawku zaginął pewnie przebimbał kase, wiecznie ładuje się w jakieś problemy. Jakbym była jego rodzicem to bym postawiła do pionu takiego pasożyta Jak się nie wezmie za siebie to skończy jak jakiś menel
nie no mój brat pracował (za granicą) chyba 2 lata, tutaj też by chyba pracował jeśli tylko by dostał jakas prace ale tak samo jej nie moze znaleźć jak i ja a szkołe skończył na studiach był ale musiał przerwać akurat nie z jego winy. Ale w domu nie robi nic, jak wspomniałam wcześniej moja mama jest jedyną pracującą osobą w domu, po pracy jeszcze jeździ do cioci 3 razy w tygodniu więc wg. mnie jak wraca to powinna sobie siąść na tyłku i odpoczywać a tymczasem ona musi zmywać gary po moim bracie bo jakoś wszyscy po sobie potrafią umyć a on nie obiecałam sobie, ze go nigdy nie obetne ale mam mnie kilka dni temu bardzo prosiła więc powiedziałam ok i co ? obciałam go i nie usłyszałam ani dziekuje ani spier***aj no to o czym my w ogóle mówimy ?
Stary 2013-02-06, 11:17   #2456
gwiazdeczka172
Zakorzenienie

GG do gwiazdeczka172

Cytat:
eee no to super

Brawo brawo
Ja też nie daję rady ze wszystkimi ćwiczeniami Ewki

---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ----------

Cytat:

Ja dziś chciałam u TŻta do piwka bo dużo nam zostało ale powidział, że rodzice się wkurzają że załączają co chwilę frytkownice więc wolałam nie
No frytkownica dużo prądu ciągnie... My też mamy ale w sumie rzadko uzywamy

Wymiana
gwiazdeczka172 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-06, 11:21   #2457
@na
Zakorzenienie

Cytat:

widzisz jakieś efekty po TF?

dasz radę
ostatni egzamin, niedługo będziesz miała z głowy i sobie odpoczniesz trochę
co do egzaminu no to musze to jakoś ogarnąć bo nie chce mi sie mieć sesji poprawkowej
co do TF , w tym tyg bym ćwiczyła równy miesiąc, więc tak po 3 tyg na oko moge Ci powiedzieć że mięśnie mocniejsze, zwłaszcza na plecach i brzuchu, ale mi to pasuje, w łydkach mi spadło po 0,5cm a dla mnie to dużo bo mi one w ogóle nie chudły od bardzo długiego czasu ogólnie się ładniej prezentują , takie zarysowane są. Więcej nie mierzyłam bo pierwsze większe efekty są dopiero po 5 tygodniu z tego co dziewczyny pisały. Te kroki tez załapałam po kilku dniach , już nie macham bez sensu łapami w powietrzu od siebie polecam

*Ćwiczę*

Stary 2013-02-06, 11:29   #2458
gothka152
Zakorzenienie

GG do gothka152

Witam w tym fatalnym dniu
Leje u mnie od rana a mama każe sprzątać bo babcia przychodzi
08. 08. 2020 r.
Tekla

15/2023
Stary 2013-02-06, 11:40   #2459
goplankowa
Zakorzenienie

Cytat:
no tak, jakby z nami nie mieszkał to nie oczekiwałabym jakiejkolwiek pomocy, jedyne w czym on pomaga to chodzi robic zakupy

nie no mój brat pracował (za granicą) chyba 2 lata, tutaj też by chyba pracował jeśli tylko by dostał jakas prace ale tak samo jej nie moze znaleźć jak i ja a szkołe skończył na studiach był ale musiał przerwać akurat nie z jego winy. Ale w domu nie robi nic, jak wspomniałam wcześniej moja mama jest jedyną pracującą osobą w domu, po pracy jeszcze jeździ do cioci 3 razy w tygodniu więc wg. mnie jak wraca to powinna sobie siąść na tyłku i odpoczywać a tymczasem ona musi zmywać gary po moim bracie bo jakoś wszyscy po sobie potrafią umyć a on nie obiecałam sobie, ze go nigdy nie obetne ale mam mnie kilka dni temu bardzo prosiła więc powiedziałam ok i co ? obciałam go i nie usłyszałam ani dziekuje ani spier***aj no to o czym my w ogóle mówimy ?
To co on se myśli już go nie obcinaj.

---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ----------

Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka172 Pokaż wiadomość
Brawo brawo
Ja też nie daję rady ze wszystkimi ćwiczeniami Ewki

---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:16 ----------

No frytkownica dużo prądu ciągnie... My też mamy ale w sumie rzadko uzywamy
Jak jestem u TŻta to baaaardzo rzadko używamy. A kupiłam przysmak to chciałabym go zjeść do końca

---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ----------

Ja wstałam i miałam sprawy pozałatwiać albo się pouczyć a siedzę z tyłkiem

Stary 2013-02-06, 11:46   #2460
gothka152
Zakorzenienie

GG do gothka152

Odkąd w wakacje porzuciłam codzienne mycie włosów na całej długości i rozczesywanie robią się coraz lepsze
08. 08. 2020 r.
Tekla

15/2023
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości