|
|
#4051 | ||
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar XLVII
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;39067384]Ja Ci w metrykę nie zaglądam, a fakt, 22 lata na karku, to już iście starczy wiek
[/quote]22 lata to ja przed wojną miałem, gdym jeszcze mieszkał w rodzinnym majątku na Wołyniu ![]() Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4052 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wybieram się na drugą stronę tęczy
Więc nie wróżcie mi tak...Leki mogę tak mieszać bo nawet dr mi to pozwoliła![]() Lucho załapałem o co Ci kaman
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#4053 | |||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 01:20 ---------- Poprzedni post napisano o 01:18 ---------- Cytat:
![]() My raczej się tak profilaktycznie martwimy ![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#4054 |
|
Zakorzenienie
|
[1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;39067429]My Ci tak życzymy? Puknij się w rozumek
![]() My raczej się tak profilaktycznie martwimy ![]() [/QUOTE]Pukam się i nic ![]()
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#4055 | ||
|
BAN stały
|
Poczucie humoru zostawiłeś w pracy?
![]() [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;39067429]Przed tą wojną Smoleńską co to się zapoczątkowała 10 kwietnia 2010? Oj weeeź, chcę chociaż jeden tydzień bez słuchania o Smoleńsku ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4056 | ||
|
Konto usunięte
|
Dlaczemu
![]() Cytat:
Moja kotha mi wystarczy, innych osobników do grona nie przyjmuję ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 01:33 ---------- Poprzedni post napisano o 01:33 ---------- To do dochtóra trza się udać ![]() ---------- Dopisano o 01:37 ---------- Poprzedni post napisano o 01:33 ---------- Sorki chłopacy, ale kończy mi się dżin z tonikiem we szklanicy, pora spać
|
||
|
|
|
#4057 | |||
|
BAN stały
|
- Puk-puk! - Puuuk-puuuk! Puuuuuk-puuuuuk! Eeeeeechoooooeeeeechooooo ... Żart! ![]() [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;39067472]Dlaczemu [/quote]Bikoz ajm tajerd of it ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 02:43 ---------- Poprzedni post napisano o 01:39 ---------- No pewnie, najlepiej Alko się skończyło, to i już koledzy w --- Dobranoc |
|||
|
|
|
#4058 |
|
Zakorzenienie
|
ja też chyba nie potrzebuję
![]() od kiedy mam krótkie nie mam problemów z rozczesywaniem Heloł |
|
|
|
#4059 |
|
Mother of Cats
|
Macham znad
i śniegu za oknem
|
|
|
|
#4060 | ||
|
Zakorzenienie
|
Na Was zawsze można liczyć
A khadi miałeś? masz porównanie?bo Eld mogę stacjonarnie kupić a khadi netowo![]() A znasz może datę? ![]() Byłam, czytałam ![]() Cytat:
![]() A nie możesz miąć papierka przy słuchawce że coś trzeszczy i nie da się gadać albo udawać że Go nie słyszysz bo zasięg pada![]() [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;39066913]Kupiłem se dziś tonik, bom już wszystkie wymęczył [/QUOTE]Pierwsza moja myśl:nie podejrzewałabym nigdy w życiu Lucho o używanie toniku do twarzy To mi wyjaśniło ![]() Witam znad chyba grypy żołądkowej we rodzinie, TZ i Did śpio po ciężkiej nocy, ja profilaktycznie zażyłam jakiś proch bo mamy tylko jedno WC ![]() ---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ---------- Cytat:
|
|
#4061 | |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Cytat:
Pochwal sie lepiej co wczoaj na obiad ugotowalaś ![]()
Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2013-02-06 o 10:46 |
|
|
|
|
#4062 | ||
|
Zakorzenienie
|
did pojechał , prze szczęśliwy choć pewnie już zmordowany bo nie lecieli od nas tylko ze stolycy... i mieli kilka godzin czekania na samolot zjechała dermatolog Chlebus zrób sobie krem i w ogole samorobione mazidła , słyszał ktoś?
|
|
#4063 |
|
Nindżopesz
|
Stazja, ponoc w Oszolomie jest olej z orzechow wloskich po 15 zl za pol litra
![]() Bo drogi Baru, na ten olej tez jest szau posrod wlosomaniaczek. A Twoj ulubiony balsam Babuszki Agafii to ten na kwiatowym propolisie? |
|
|
|
#4065 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. Nie słyszal. Kto to taki? Dawaj linka jak masz. Chce sie dać poznac nieznany pan doktor? a niech se zjerzdza, ja moge zjechac wszysstkich dermatologow ![]() Gdyby nie samorobione kosmetyki, to bym musiala chyba chodzić w torbie na lbie, a tak nie musze ![]() Cytat:
Jest tylko Tesco e ktorym nic nie ma i Kaufland w ktorym tez nic nie ma. I Biedronka, co czasem coś w niej jest ![]() Pewnie rafinowany . 2. Na kwiatowym propolisie |
||
|
|
|
#4066 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hi, Ja niedawno wstałem zbieram tyłek na spotkanie I mam dylemat z perfumami![]() Co mam użyć....Z serii chorób To mnie dopadła grzybica w miejscu gdzie chyba nikt nie chce dostawać
|
|
|
|
#4067 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4068 |
|
Piers do przodu
|
Szatą
![]() Redzia - takie?? tu są takie co ja ich używam http://oleofarm.pl/oleje-swiata-produkty.html Ale miałam dziś senne koszmary wstałam tak zmęczona, że teraz mi się wydaje, że odpoczywam
|
#4069 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
EDIT: ok, widze, trzeba bylo kliknac kup teraz. Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2013-02-06 o 11:38 |
|
|
|
|
#4070 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() taaa, że nie wiadomo co wcieramy w pyski, bo nie mamy pewności co dostajemy bo nie mamy certyfikatów i atestów, że niebezpieczne, że zło, że ona by się bała bla bla bla.....
|
|
#4071 | |
|
Zakorzenienie
|
Powiedz, że musisz kończyć, bo masz Spo na drugiej linii
Cytat:
![]() Znad zimy
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#4072 | |
|
Zakorzenienie
|
A to konieczne panie władzo?
Cytat:
Nie słyszałam Z woskami dla Cioci Ani Na razie dajemy radę Teraz już za późno ![]() U mnie też zima ale taka mokra cholernie
|
|
#4073 | |||
|
BAN stały
|
![]() Tak fogle odkąd kawiarkę mam, to kawa rozpuszczalna już mi tak nie smakuje Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4074 |
|
Wtajemniczenie
|
Baru chciałam rzec, że nadeszły dla mnie smutne dni. odszedł mię mój wierny ukochany 8-latek
Dżordżu, świat bez Ciebie już nie będzie taki sam a dopiero co chwaliłam go, że tyle lat już żyję z sypiącym się dyskiem a lapku nie? no. pochwaliłam o raz za dużo...po wielkiej awarii w weekend, w poniedziałek RAZ, po 5 h walki, odpalił tylko chyba dlatego, że potrzebowałam zgrać wszystko jeszcze raz na przenośny dysk. zgrałam, pochodził godzinę i sajonara. do tej pory cisza. w piątek się z nim rozstaję, jedzie do kliniki ostatniej szansy, zobaczymy się za 2 miechy. jeśli się zobaczymy ![]() nie chwaliłam się też zakupem bo nie było jak i kiedy, zakupiłam piemkną i wygodną i piemkną i jasną kanapę i kokoszę się teraz na niej z kocem, książkami i radiem w tle dostałam też zlecenie na serwetę na stół, szydełkową, z elementów ale że to "rodzina" (no dobra, teściowa), to odmówić nie mogłam. spieszyć się nie muszę, limitu czasowego nie mam. ciekawa jestem jak kosztowo to wyjdzie dużo mię ominęło w Baru?
|
#4075 | ||||
|
BAN stały
|
Nie mogę zdradzać tajemnic z wizażu
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() --- Tymi olejami narobiłyście mi ochoty na budwigową dietę, a już o niej zapomniałem
|
||||
|
|
|
#4076 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
fogle te programy śniadaniowe są bardzo jednostronne, jak ktoś ogląda TYLKO takie i w takiej formie podane, to potem za chiny się nie da przekonać do zmiany zdania tvnu, bo w telewizji mówili a oni nie kłamią. ja już jestem zasypywana mądrościami z telewizji, przy każdej wizycie u teściów i nie dadza się przekonać, że tak nie jest jak tv mówi. przypomina mi to znany z życia fenomen "doktora Oz". co ten oszołom powiedział, to masy ciemne na sobie powtarzały bo dochtór mówił!!! skończyło się to tak, że teść mój w szpitalu się znalazł na ostrym z puchnącą krtanią i całą gębą i mało się nie udusił. bo Oz kazał jeść 5-6 aspiryn dziennie to się nie dostanie zawału. po drugim dniu cudownej kuracji wyszło uczulenie na aspirynę i żebym z rykiem do niego nie wystartowała i na chama do szpitala nie wysłała to by się idiota udusił. i zdziwienie od czego, bo Oz nic nie mówił o skutkach ubocznych, albo o uczuleniach tak samo plastry aikido bo w tv reklamują
|
|
#4077 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4078 |
|
Piers do przodu
|
Nie no plastry aikido nie działają??
To już świat mój nie będzie ten sam ![]() Gryxiu - oj wszystkie te oleje używam do wielu rzeczy kuchennych i nie tylko super są
Dying is easy it's living that scares me to death . ![]() Edytowane przez Katty_p13 Czas edycji: 2013-02-06 o 12:33 |
|
|
|
#4079 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4080 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() poczekam, aż Win solidnie przetestuje Cytat:
![]() ad2. zdrówka życzę Cytat:
to że niby lepszy olej mineralny z certyfikatem? ![]() niech się derma w zad ugryzie ![]() Cytat:
będą foty? ![]() Cytat:
ja spadłam w gliniastą przepaść i się zabiłam, miło było się obudzić Cytat:
Cytat:
ad2. nooo zazdroszczę Cytat:
dzień dobry i nie mam nic do dodania
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:08.

[/quote]

Więc nie wróżcie mi tak...Leki mogę tak mieszać bo nawet dr mi to pozwoliła

i śniegu za oknem 
masz porównanie?bo Eld mogę stacjonarnie kupić a khadi netowo
albo udawać że Go nie słyszysz bo zasięg pada

wstałam tak zmęczona, że teraz mi się wydaje, że odpoczywam

tak samo plastry aikido bo w tv reklamują
i nie tylko