Roz³±ka z Ukochanym - ods³ona II - rok 2013 :D - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyj±tkowe miejsce, w którym podzielisz siê emocjami, uczuciami, zwi±zkami oraz uzyskasz wsparcie i porady spo³eczno¶ci.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2013-02-06, 11:53   #241
201610170910
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 5 807
Dot.: Roz³±ka z Ukochanym - ods³ona II - rok 2013 :D

Cytat:
Napisane przez booombelek Poka¿ wiadomo¶æ
mi³o¶ci tak od razu nie ma, i mi³o¶ci od razu siê nie czuje. Owszem jest co¶ takiego co pcha do przodu z tym "Kocham Ciê", ale to s³owa bardzo wa¿ne, których siê na wiatr nie rzuca tak jak mówi³am musicie ze sob± wiêcej pobyæ, ¿eby poczuæ do siebie co¶ wiêcej, bo tak naprawdê to zaczê³o siê od zauroczenia, ale cz³owiek siê nie zakocha na odleg³o¶æ.
Akurat na ten temat mo¿na dyskutowaæ Ja nigdy nie wierzy³am w co¶ takiego jak mi³o¶æ od pierwszego wejrzenia, mi³o¶æ jak grom z jasnego nieba itp., itd. Ale chyba w³a¶nie to mnie spotka³o By³am z kim¶ ponad 5 lat, wydawa³o mi siê, ¿e to jest mi³o¶æ na ca³e ¿ycie i takie tam bla bla bla, a teraz siê okazuje, ¿e do mojego T¯ czujê to czego wcze¶niej nigdy nie czu³am i chyba dopiero teraz to w³a¶nie jest mi³o¶æ
201610170910 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-02-06, 11:54   #242
ewasza14
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 501

Dzieñ dobry
Wszystko nadrobione, kawa zrobiona wiêc ju¿ mo¿na siê udzielaæ

Tak jak my¶la³am, czeka³ na mnie sms ¿e dopiero o 1 w nocy wróci³ z pracy, przeprasza i mnie straasznie kocha. No ok, ale mi i tak jest przykro.

Cytat:
Napisane przez alekziz Poka¿ wiadomo¶æ
Dziewczyny, a ile ju¿ ze swoimi ch³opami jeste¶cie?
Nied³ugo styknie 2,5 roku

Jakie plany na dzi¶? U mnie ostatnie szlify przed jutrzejszym egzaminem, ale jestem w miarê spokojna bo ju¿ du¿o umiem
ewasza14 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-02-06, 11:57   #243
booombelek
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 8 711

Cytat:
Napisane przez Frumoasa Domnisoara Poka¿ wiadomo¶æ
Akurat na ten temat mo¿na dyskutowaæ Ja nigdy nie wierzy³am w co¶ takiego jak mi³o¶æ od pierwszego wejrzenia, mi³o¶æ jak grom z jasnego nieba itp., itd. Ale chyba w³a¶nie to mnie spotka³o By³am z kim¶ ponad 5 lat, wydawa³o mi siê, ¿e to jest mi³o¶æ na ca³e ¿ycie i takie tam bla bla bla, a teraz siê okazuje, ¿e do mojego T¯ czujê to czego wcze¶niej nigdy nie czu³am i chyba dopiero teraz to w³a¶nie jest mi³o¶æ
w takim razie gratulujê i oby to by³o TO.
ja w mi³o¶æ od pierwszego wejrzenia nie wierzê, muszê kogo¶ na tyle poznaæ, ¿eby go pokochaæ, poprostu muszê najpierw chyba przej¶æ przez te ca³e motylki w brzuchu, a¿ do tego uczucia uderzenia kamieniem i zdania sobie sprawy "przecie¿ ja go kocham ;o", mo¿e w³a¶nie przez by³ego, z by³ym mia³am ró¿ne przeboje i zszarpane zaufanie do jakiegokolwiek mê¿czyzny.
booombelek jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-02-06, 11:57   #244
201610170910
Konto usuniête

Cytat:
Napisane przez ewasza14 Poka¿ wiadomo¶æ
Dzieñ dobry

Tak jak my¶la³am, czeka³ na mnie sms ¿e dopiero o 1 w nocy wróci³ z pracy, przeprasza i mnie straasznie kocha. No ok, ale mi i tak jest przykro.

Jakie plany na dzi¶? U mnie ostatnie szlify przed jutrzejszym egzaminem, ale jestem w miarê spokojna bo ju¿ du¿o umiem
Cieszê siê, ¿e siê wyja¶ni³o dlaczego nie zadzwoni³
U mnie plany ambitne jak zwykle - pisanie pracy ale obawiam siê, ¿e znowu skoñczy siê na planowaniu.
Stary 2013-02-06, 11:59   #245
booombelek
BAN sta³y

Cytat:
Dzieñ dobry

dobrze, ¿e chocia¿ napisa³
ja wsta³am godzinê temu, pijê kawê i dzisiaj mia³am takie ambitne plany ;o
posprz±taæ, poprasowaæ, ogarn±æ pokój, i zacz±æ projekty ale co? ale dalej siedzê i nic nie robiê
Siostra da³a nam tak popaliæ w nocy, ¿e a¿ mi siê oczy same zamykaj± :/
Stary 2013-02-06, 12:03   #246
ewa102
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 003

Dziewczyny nie zrozumcie mnie ¼le,ale ja nie uwa¿am ¿e to "tej jedyny" - dla mnie takie pojêcie po prostu nie istnieje.Nie mam odczucia,¿e jak siê z nim rozstane to ju¿ nigdy na innego nie spojrze... U mnie my¶lenie racjonalne jest wy¿ej ni¿ emocjonalne,dlatego te¿ nie przezywam jaki¶ takich rzeczy,nie obra¿am siê na mojego je¶li powie co¶ g³upiego i ja sie gorzej poczuje,t³umacze mu co i jak i dlaczego o co¶ normalnie jako kobieta bym siê na niego obrazi³a i zdaje te¿ sobie sprawê,¿e odleg³o¶æ ludzi oddala.Nigdy nie chcia³am byæ w zwi±zku na odleg³o¶æ - 3x zrezygnowa³am z zwi±zku bo w ka¿dym by³abym na odleg³o¶æ z mo¿liwo¶ci± spotykania siê albo w weekendy albo 1-2 w miesi±cu,wiec wola³am zakoñczyæ znajomo¶æ niz j± rozwijaæ.Jestem z moim bo nikt,nawet on nie s±dzi³,¿e wypal± te studia za granic± a zd±¿y³am siê ju¿ zaanga¿owaæ.Spotykamy siê od 1.5 roku,razem gdzie¶ od ponad roku.Chcê z nim zbudowaæ przysz³o¶æ i planujemy j±. Jednak ja sama mam nastawienie do takich zwi±zków negatywne,dlatego nawet te 3 miesi±ce,które dla niektórych s± tylko 3 miesi±cami to dla mnie jest to A¯ 3 miesi±ce. Zawsze siê ba³am takich zwi±zków.Wiem,¿e mnie nie zdradzi,¿e bêdzie na mnie czeka³.Ale oboje w tym czasie siê zmienimy - czy wci±¿ bêdziemy mieæ takie same priorytety? czy wci±¿ bêdziemy my¶leæ tak samo? czy wci±¿ bêdziemy potrafiæ rozmawiaæ tak jak wcze¶niej? itd. Tego nie wiem i tego siê bojê.Nie tego czy wytrzymamy,tylko co bêdzie potem.Nie czy nasz rozdzieli uczucie,tylko czy nie zrobi tego codzienno¶æ. Takie przemy¶lenia mam w chwilach zw±tpienia
Podziwiam was dziewczyny

Ale przyznam szczerze,ze kazdemu polecam tak± 1-2 miesiêczn± roz³±ke bo wtedy cz³owiek docenia drug± osobê i zdaje sobie sprawe jak bardzo mu na niej zalezy . I to by³o niesamowite jak wyjecha³ - to nag³e uswiadomienie sobie,¿e wkurzali¶my siê na siebie o pierdo³y i ze to nie ma wiêkszego sensu w zwi±zku oraz to,¿e chce walczyæ o ten zwi±zek i o niego i to rozczarowanie gdy zda³am sobie sprawe jak bardzo mi na nim zale¿y [ bo ja to taka "twarda babka" co nie ma serca na wierzchu i boi siê zaanga¿owaæ ] i uswiadomienie sobie ¿e "ups, wpad³am!"
I przyznam szczerze,¿e najlepsz± rzecz± jak± mog³am zobaczyæ to jego ³zy jak siê zegnali¶my.To da³o mi wiêcej ni¿ wszelkie s³owa jakie mi powiedzia³

Akcja "poka¿ kolana!"

czas: do maja

cel: æwiczyæ,æwiczyæ,æwiczyæ !

15km
ewa102 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-02-06, 12:05   #247
ewasza14
Rozeznanie

Cytat:
mi³o¶ci tak od razu nie ma, i mi³o¶ci od razu siê nie czuje. Owszem jest co¶ takiego co pcha do przodu z tym "Kocham Ciê", ale to s³owa bardzo wa¿ne, których siê na wiatr nie rzuca tak jak mówi³am musicie ze sob± wiêcej pobyæ, ¿eby poczuæ do siebie co¶ wiêcej, bo tak naprawdê to zaczê³o siê od zauroczenia, ale cz³owiek siê nie zakocha na odleg³o¶æ.
To by¶ siê z moim T¯ mog³a k³óciæ On jak mnie tylko zobaczy³ i porozmawia³ 5 minut, od razu siê zakocha³. Po 2 miesi±cach powiedzia³, ¿e nie myli³ siê co do tego, co czu³ wtedy kiedy siê 1 raz spotkali¶my

Cytat:
Siostra da³a nam tak popaliæ w nocy, ¿e a¿ mi siê oczy same zamykaj± :/
Mimo wszystko zawsze marzy³am, ¿eby mieæ m³odszego brata albo siostrê Nie wysz³o, wiêc czekam na swoje
Stary 2013-02-06, 12:09   #248
booombelek
BAN sta³y

Cytat:
To by¶ siê z moim T¯ mog³a k³óciæ On jak mnie tylko zobaczy³ i porozmawia³ 5 minut, od razu siê zakocha³. Po 2 miesi±cach powiedzia³, ¿e nie myli³ siê co do tego, co czu³ wtedy kiedy siê 1 raz spotkali¶my

Mimo wszystko zawsze marzy³am, ¿eby mieæ m³odszego brata albo siostrê Nie wysz³o, wiêc czekam na swoje
tak jak mówi³am, wszystko wina by³ego

a moja ma 4 miesi±ce, do tej pory by³a grzeczna, za to dzisiaj pokaza³a co potrafi do tej pory by³am jedynaczk±, wiêc by³am przyzwyczajona do ciszy w domu
Stary 2013-02-06, 12:10   #249
201610170910
Konto usuniête

ewa102 Chyba ka¿dy ma takie w±tpliwo¶ci, jak to bêdzie potem, jak siê roz³±ka skoñczy. Ja siê bardzo tego bojê A to gadanie, ¿e to tylko 3 miesi±ce to tylko gadanie, taka próba wmówienia sobie, ¿e to zleci, ¿e to nied³ugo Ja sobie tak próbujê wmawiaæ ca³y czas: eee ju¿ tyle minê³o, jeszcze tylko 4 miesi±ce, ale uwierz mi dla mnie to te¿ A¯ 4 miesi±ce.

Oj, Dziewczyny, ja to jestem strasznie ciekawa jak siê potocz± losy ka¿dej z Was jak siê te roz³±ki skoñcz±! Mam nadziejê, ¿e dacie znaæ co i jak
Stary 2013-02-06, 12:11   #250
booombelek
BAN sta³y

Cytat:
Oj, Dziewczyny, ja to jestem strasznie ciekawa jak siê potocz± losy ka¿dej z Was jak siê te roz³±ki skoñcz±! Mam nadziejê, ¿e dacie znaæ co i jak
te¿ jestem tego ciekawa
Stary 2013-02-06, 12:16   #251
ewasza14
Rozeznanie

Cytat:
Na obecn± chwilê nie wyobra¿am sobie ani koñca tej roz³±ki, ani tego ¿e nie bêdê wiedzia³a co u Was Szybko Was nie opuszczê wiêc nawet nie mam co siê teraz nad tym zastanawiaæ
Stary 2013-02-06, 12:18   #252
alekziz
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 37 553

Cytat:
Z tym trudno bêdzie, bo jeste¶my w zwi±zku na odleg³o¶æ... ale teraz jak przyjadê to mamy zamiar ten ca³y czas spêdziæ razem, on nawet wzi±³ sobie kilka dni wolnego. Boje siê tylko, ¿e to nie wystarczy, na to aby poczuæ ''co¶ wiêcej''
alekziz jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-02-06, 12:18   #253
biedronka91
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 161

Je¿u, nie by³o mnie chwilê a tutaj ju¿ dwie nowe strony, jedziecie z koksem.

Cytat:
Oooo podziwiam Jak tego dokona³a¶? Z moim jest jak jest, ale dam radê No kurcze, jak nie ja to kto? Ale co jak co, chyba nigdy nie bêdê dobrze wspominaæ tych 8 miesiêcy roz³±ki
Te¿ sama siê zastanawiam jak to siê uda³o. Jednak mimo wszystko T¯ podnosi³ mnie na duchu, nawet kiedy Go b³aga³am, ¿eby¶my siê rozstali bo nie wyrabiam to zaczyna³ te swoje poematy o tym co jest miêdzy nami i miêk³am.
Jak o tym my¶lê, to chce mi siê ¶miaæ. Chyba teraz jestem ju¿ bardziej wytrzyma³a psychicznie a mo¿e zrozumia³am, ¿e trzeba siê cieszyæ z tego co jest a w nagrodê kiedy¶ nadejdzie taki dzieñ, kiedy znowu bêdziemy razem. Szkoda ¿ycia na zmartwienia!
Stary 2013-02-06, 12:19   #254
booombelek
BAN sta³y

Ewasza w pi±tek jadê w strony Twojego t¿, znale¼æ go i mu nakopaæ?

---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ----------

Cytat:
Z tym trudno bêdzie, bo jeste¶my w zwi±zku na odleg³o¶æ... ale teraz jak przyjadê to mamy zamiar ten ca³y czas spêdziæ razem, on nawet wzi±³ sobie kilka dni wolnego. Boje siê tylko, ¿e to nie wystarczy, na to aby poczuæ ''co¶ wiêcej''
to dobrze, spêdzicie trochê czasu razem i bêdzie dobrze, poczekaj a sytuacja sama siê rozwinie. Potrzebna wam napewno szczera rozmowa i trochê czasu razem, to priorytet!
Stary 2013-02-06, 12:21   #255
biedronka91
Zakorzenienie

Cytat:
Nie my¶l o tym. Poczujecie, to poczujecie, genialnie! A je¿eli nie? Nie ma co siê przejmowaæ, najwyra¼niej Twoja bratnia dusza znajduje siê gdzie¶ indziej. To bardzo ciê¿kie, zw³aszcza, je¿eli kogo¶ siê pokocha³o, ale ta my¶l, ¿e czeka nas co¶ piêkniejszego, gdy obydwie strony czuj± siê jak w niebie, trzyma przy ¿yciu i pozwala optymistycznie spojrzeæ w przysz³o¶æ.
Stary 2013-02-06, 12:22   #256
ewa102
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 003

Ja sobie musze czasem ponarzekaæ bo denerwuje mnie ten stan ale napisa³am i ju¿ mi lepiej i lepiej mi siê patrzy w przysz³o¶æ
z drugiej strony przez ostatnie tygodnie by³am prawie ca³y czas z moim i jak teraz wyjechal fakt,¿e moge sobie pole¿eæ ca³a rozczochrana i bez ¶niadania bez zwracania na nikogo uwagi jest przyjemne [ ja mam tak,¿e najlepiej mi siê ¿yje samej ]
i musze przyznac,¿e mam dzisiaj takiego lenia....¿e a¿ mi³o

Akcja "poka¿ kolana!"

czas: do maja

cel: æwiczyæ,æwiczyæ,æwiczyæ !

15km
ewa102 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-02-06, 12:22   #257
alekziz
Zakorzenienie

Cytat:
to dobrze, spêdzicie trochê czasu razem i bêdzie dobrze, poczekaj a sytuacja sama siê rozwinie. Potrzebna wam napewno szczera rozmowa i trochê czasu razem, to priorytet! [/I]
No tak tylko nadal nie rozumiem po co z jego strony by³y wyznania mi³o¶ci? skoro niedawno mi zasugerowa³, ¿e we mnie jest zauroczony... da³ mi to do zrozumienia, mówi±c ''zobaczymy jak przyjedziesz''...
Stary 2013-02-06, 12:24   #258
201610170910
Konto usuniête

Cytat:
Napisane przez biedronka91 Poka¿ wiadomo¶æ
Te¿ sama siê zastanawiam jak to siê uda³o. Jednak mimo wszystko T¯ podnosi³ mnie na duchu, nawet kiedy Go b³aga³am, ¿eby¶my siê rozstali bo nie wyrabiam to zaczyna³ te swoje poematy o tym co jest miêdzy nami i miêk³am.
Jak o tym my¶lê, to chce mi siê ¶miaæ. Chyba teraz jestem ju¿ bardziej wytrzyma³a psychicznie a mo¿e zrozumia³am, ¿e trzeba siê cieszyæ z tego co jest a w nagrodê kiedy¶ nadejdzie taki dzieñ, kiedy znowu bêdziemy razem. Szkoda ¿ycia na zmartwienia!
Masz racjê - szkoda ¿ycia na zmartwienia A dzieñ kiedy bêdziecie razem nadejdzie na pewno i to taki, ¿e ju¿ siê wiêcej nie rozstaniecie!
Stary 2013-02-06, 12:27   #259
biedronka91
Zakorzenienie

Cytat:
Masz racjê - szkoda ¿ycia na zmartwienia A dzieñ kiedy bêdziecie razem nadejdzie na pewno i to taki, ¿e ju¿ siê wiêcej nie rozstaniecie!
Ojj tak, ju¿ mi nie ucieknie. I tak bêdzie z ka¿d± z nas!

Uciekam piec pancakesy. Mhmmm..
Stary 2013-02-06, 12:32   #260
ewasza14
Rozeznanie

Cytat:
Ewasza w pi±tek jadê w strony Twojego t¿, znale¼æ go i mu nakopaæ?
hahaha by³abym bardzo wdziêczna

Cytat:
Napisane przez biedronka91 Poka¿ wiadomo¶æ
Piêkne s³owa Te¿ ostatnio bardziej cieszê siê z tego, ¿e kiedy¶ w koñcu bêdziemy razem a teraz po prostu trzeba wzi±æ siê w gar¶æ i to przetrwaæ
Stary 2013-02-06, 12:39   #261
booombelek
BAN sta³y

Cytat:
hahaha by³abym bardzo wdziêczna
to go znajdê

dziewczyny, jak mo¿na byæ tak pod³ym, ¿eby kra¶æ komu¶ zdjêcia?
Stary 2013-02-06, 12:40   #262
alekziz
Zakorzenienie

Ahh dziewczyny, jak ja Wam zazdroszczê, ¿e Wy mia³y¶cie szanse siê tak naprawdê zakochaæ, bo ja to od pocz±tku na odleg³o¶æ. Zdo³owa³am siê.
Stary 2013-02-06, 12:41   #263
ewasza14
Rozeznanie

Cytat:
to go znajdê

dziewczyny, jak mo¿na byæ tak pod³ym, ¿eby kra¶æ komu¶ zdjêcia?
Dziêki

Jak to kra¶æ..?
Stary 2013-02-06, 12:43   #264
alekziz
Zakorzenienie

Cytat:
Jak to kra¶æ..?
W³a¶nie
Stary 2013-02-06, 12:45   #265
booombelek
BAN sta³y

Cytat:
W³a¶nie
znalaz³am na facebooku swojego fejka u kolegi znajomych
Stary 2013-02-06, 12:46   #266
201610170910
Konto usuniête

Cytat:
Ahh dziewczyny, jak ja Wam zazdroszczê, ¿e Wy mia³y¶cie szanse siê tak naprawdê zakochaæ, bo ja to od pocz±tku na odleg³o¶æ. Zdo³owa³am siê.
Kochana to ile byli¶cie razem przed roz³±k±? Ja z moim 3 miesi±ce, a by³y to baaardzo burzliwe 3 miesi±ce

---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ----------

Cytat:
znalaz³am na facebooku swojego fejka u kolegi znajomych
A to cham Napisz do niego
Stary 2013-02-06, 12:48   #267
booombelek
BAN sta³y

Cytat:
A to cham Napisz do niego
napisa³am, ¿eby da³ im znaæ, ale dalej tego nie ogarniam jak tak mo¿na
Stary 2013-02-06, 12:52   #268
alekziz
Zakorzenienie

Cytat:
Kochana to ile byli¶cie razem przed roz³±k±? Ja z moim 3 miesi±ce, a by³y to baaardzo burzliwe 3 miesi±ce
Hmmm krótko, bo zaczeli¶my byæ ze sob± prawie przed sam± roz³±k±
Chocia¿ d³u¿ej siê znamy i troche czasu zd±¿yli¶my ze sob± spêdziæ, ale razem to od niedawna w³a¶ciwie jeste¶my

---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ----------

Cytat:
No widzisz do czego zdolne s± zakompleksione osoby
A to Ty nie¼le wygl±daæ musisz, skoro kto¶ Twoje zdjêcia kradnie
Stary 2013-02-06, 12:54   #269
martynusia222
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 9 524

Cytat:
w takim razie gratulujê i oby to by³o TO.
ja w mi³o¶æ od pierwszego wejrzenia nie wierzê, muszê kogo¶ na tyle poznaæ, ¿eby go pokochaæ, poprostu muszê najpierw chyba przej¶æ przez te ca³e motylki w brzuchu, a¿ do tego uczucia uderzenia kamieniem i zdania sobie sprawy "przecie¿ ja go kocham ;o", mo¿e w³a¶nie przez by³ego, z by³ym mia³am ró¿ne przeboje i zszarpane zaufanie do jakiegokolwiek mê¿czyzny.
Ja te¿ tak mam, nigdy nie zakocha³am siê od pierwszego wejrzenia. Dla mnie co¶ takiego nie istnieje Ale szanuje zdanie innych
Cytat:
Zwyk³e chamstwo

Booombelku nie dotar³y do mnie maile
Stary 2013-02-06, 12:56   #270
booombelek
BAN sta³y

Cytat:

No widzisz do czego zdolne s± zakompleksione osoby
A to Ty nie¼le wygl±daæ musisz, skoro kto¶ Twoje zdjêcia kradnie
co¶ Ty, normalna ze mnie osoba
ale siê zdenerwowa³am

---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ----------

Cytat:
Napisane przez martynusia222 Poka¿ wiadomo¶æ
Ja te¿ tak mam, nigdy nie zakocha³am siê od pierwszego wejrzenia. Dla mnie co¶ takiego nie istnieje Ale szanuje zdanie innych

Zwyk³e chamstwo

Booombelku nie dotar³y do mnie maile
kurczê, zaraz znowu powalczê!
Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Intymnie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:12.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.