Smarowidła czy też żele - z Yves Rocher mamy ich wiele! Promocje, oferty YR- część VI - Strona 124 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-06, 11:04   #3691
wolanin1
Raczkowanie

Dot.: Smarowidła czy też żele - z Yves Rocher mamy ich wiele! Promocje, oferty YR- cz

Zapasy z dwóch lutowych zamówień
1) oferta wysyłkowa styczniowa - 70 zl
2) krok1 w lutym - 43 zł

(szampon i odżywka owies w starej wersji + tusz różowy z wymiany)

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1010868.jpg (108,4 KB, 99 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1010874.jpg (84,4 KB, 104 załadowań)
wolanin1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-06, 11:09   #3692
aaaania1989
Zakorzenienie

Dot.: Smarowidła czy też żele - z Yves Rocher mamy ich wiele! Promocje, oferty YR- cz

Cytat:
Napisane przez wolanin1 Pokaż wiadomość
Zapasy z dwóch lutowych zamówień
1) oferta wysyłkowa styczniowa - 70 zl
2) krok1 w lutym - 43 zł

(szampon i odżywka owies w starej wersji + tusz różowy z wymiany)

ślicznie jak zielono! a jak składy tych odżywek?
Stary 2013-02-06, 11:16   #3693
Polka25
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez monik2092 Pokaż wiadomość
Miała któraś z Was może ten balsam ujędrniający?
http://www.yves-rocher.com.pl/cialo/...e_ujedrniajacy
monik2092 Nie wiem czy ktoś Ci odpowiedział więc opowiem moje wrażenia. Ja aktualnie używam ten balsam i powiem Ci, że bardzo fajny jest. Ładnie pachnie, łatwo się rozsmarowuje, troszkę się lepi na ciele ale tylko do momentu wchłonięcia a wchłania się dość szybko. Po posmarowaniu się nim pierwszy raz przez 3 dni z lenistwa nie chciało mi się niczym maziać a skóra nadal była nawilżona, gładka i miękka co mnie bardzo pozytywnie zaskoczyło, bo zazwyczaj muszę się smarować codziennie zwłaszcza nogi bo pojawia się okropne uczucie ściągnięcia i swędzenia. Ujędrnienia jeszcze jakiegoś spektakularnego nie zauważyłam, bo używam go dopiero kilka dni ale muszę niestety stwierdzić, że chyba więcej go nie kupię. A to z powodu jego masakrycznie niskiej wydajności - 4-5 użyć a już zużyłam około 1/3 opakowania. Za taką cenę regularną nawet po zniżce 50% to i tak za dużo jak za 150 ml, które starczą max na jakieś 2,5 tygodnia.

mgr się napisało
i się obroniło

Edytowane przez Polka25
Czas edycji: 2013-02-06 o 11:20
Polka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-06, 11:22   #3694
Myszkaa222
Rozeznanie

Dziewczyny zostałam dzisiaj bardzo mile zaskoczona Dostałam dziś dwie przesyłki Jedna to cienie które wysłała Umbra
A druga to przesyłka od Yves Rocher która ma status nadanie i nic więcej dlatego nie liczyłam na nią dzisiaj i dostałam nawet gratis kuferek
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC06664.jpg (197,2 KB, 85 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC06663.jpg (130,8 KB, 105 załadowań)
Myszkaa222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-06, 11:28   #3695
wolanin1
Raczkowanie

Podać skład wszystkich odżywek??
Stary 2013-02-06, 11:32   #3696
poziomkalol
Raczkowanie

Dziewczyny, tak jak kiedyś pisałam w Rumunii YR ma te same oferty w e-sklepie jak Polska i zamówiłam sobie ichniejszy newsletter - w większości jest to samo co u nas, ale z lekkim wyprzedzeniem, haha. Teraz był jako gratis z newslettera pled polarowy w serducha, niby walentynkowy - podejrzewam, że i u nas będzie.

Poza tym mam pytanie . Nie mam własnej oferty na Dzień Kobiet i to jest wielka lipa, ale zastanawiam się czy mogę zamówić przez net z tej "ogólnej" - głowię się czy pozwolą mi zamówić minizestawy (nie wiem czy są w cenniku, chyba nie)? Minizestaw sebo 04530 daje się wklepać przez net (próbowałam), ale np. ten nowy nutri vegetal o nr 89246 już NIE Zastanawiam się czy jest jakaś oferta, gdzie byłby dostępny - widziałyście może gdzieś w broszurce pudełeczko z tym pomarańczowymi miniaturami? Okazało się, że nieprędko będę w sklepie YR i mogą już być wykupione do tej pory.
poziomkalol jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-06, 11:34   #3697
zywieczdroj
Zakorzenienie

Hej dziewczyny, pewnie temat był wałkowany milion razy, ale w gąszczu postów ciężko mi odnaleźć. Dostałam ofertę na dzień kobiet z dowolnym prezentem z cennika urody za zamówienie od 49 zł. Czy oznacza to, że mogę zamówić nawet perfumy za ponad 100 zł czy jest jakieś ograniczenie? I te zniżki 2 w cenie 1, 30 % itp muszę wykorzystywać po kolei? Nie mogę wziąć sobie na przykład tylko jednego produktu od razu ze zniżką 50%?
zywieczdroj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-06, 11:43   #3698
trisse
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Myszkaa222 Pokaż wiadomość
Dziewczyny zostałam dzisiaj bardzo mile zaskoczona Dostałam dziś dwie przesyłki Jedna to cienie które wysłała Umbra
A druga to przesyłka od Yves Rocher która ma status nadanie i nic więcej dlatego nie liczyłam na nią dzisiaj i dostałam nawet gratis kuferek
miałam nadzieję, że też mi coś dorzucą nadprogramowo ale niestety do małych zamówień nic nie dostawałam, ale do tych ciut większych się zdarzało, dlatego dziś też liczyłam na jakąś niespodziankę, a tu nic.
szkoda bo kuferek by się przydał.
trisse jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-06, 12:02   #3699
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Nusiolek Pokaż wiadomość
A mnie kusi na wiosnę Jaśmin! Ma ktoś może ten zapach? Możecie coś o nim napisać?
ja mam własnie w torebce miniaturkę. pachnie jaśminem, wg mnie jest niemal jednowymiarowy chociaz są tam ponoć tez cytrysy , kwiat pomarańczy (...?...) https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...asmin-edp.html. wg opinii innych,z tego co czytałam - pachnie kwiatami i tymi cytrusami niektorym też.
klasyczny, dosyć wyraźny, nie duszący, kwiatowy, przyjemny (ale wg mnie ma potencjał, że sie szybko znudzi).

Cytat:
Napisane przez zywieczdroj Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, pewnie temat był wałkowany milion razy, ale w gąszczu postów ciężko mi odnaleźć. Dostałam ofertę na dzień kobiet z dowolnym prezentem z cennika urody za zamówienie od 49 zł. Czy oznacza to, że mogę zamówić nawet perfumy za ponad 100 zł czy jest jakieś ograniczenie? I te zniżki 2 w cenie 1, 30 % itp muszę wykorzystywać po kolei? Nie mogę wziąć sobie na przykład tylko jednego produktu od razu ze zniżką 50%?
skoro nie ma nic napisanego o ograniczeniu to nie ma ograniczenia
wg zeznań zamawiających przez telefon trzeba po kolei w wierszach podawac produkty.
robiłam symulacje zamówienia przez net oferty na Dzien Kobiet i pozwoliło mi wklepac od razu zniżkę 50%. dziwne...

Edytowane przez 71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9
Czas edycji: 2013-02-06 o 12:07
71253839b04673f7804766e160d807ea33c37805_6578f4849ccb9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-06, 12:02   #3700
Ala_73
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez julietta83 Pokaż wiadomość
Kolejne zamówienie z krok1 (nie czekam na kod 50%, bo nie mam za bardzo co zamawiać już, a chciałam przygarnąć różany zestaw):
- balsam na noc Nutritive Vegetal,
- szampon przywracający blask (mam w zapasie nieużywaną maskę tego rodzaju, może dobrze się będą komponować ze sobą) - właściwie jaka jest przydatność do użycia szamponów bez otwierania? bo w sumie mam już trochę zapasów...
- pompka dozująca.
Razem 42,40.
Jak znów rzucą prezent, który mnie zainteresuje, to już nie wiem, co wybiorę...

Jeszcze tylko w stacjonarnym mleczko z różanej serii i wystarczy Daje radę w ogóle, dobrze nawilża? Nie przepadam za perfumowanymi smarowidłami, ale chciałam wypróbować w zestawie z wodą toaletową na wiosnę.
Nie robią problemów, jak na 50% bierze się droższy produkt niż na 30%? Mleczko jest teraz w promocji -35%, ale większy rabat by się przydał - zawsze można wziąć jakiś kremik do rąk albo uzupełniacz

Moja siostrzenica ma to mleczko i ostatnio bardzo chwaliła. Była mile zaskoczona jakością, bo perfumowanych za bardzo nie lubi. Ma raczej suchą skórę.
Ala_73 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-06, 12:07   #3701
dittela
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez poziomkalol Pokaż wiadomość
Dziewczyny, tak jak kiedyś pisałam w Rumunii YR ma te same oferty w e-sklepie jak Polska i zamówiłam sobie ichniejszy newsletter - w większości jest to samo co u nas, ale z lekkim wyprzedzeniem, haha. Teraz był jako gratis z newslettera pled polarowy w serducha, niby walentynkowy - podejrzewam, że i u nas będzie.
Możesz wkleić ten newsletter i pokazać jak wygląda ten pled?
I jak przewidujesz kiedy nam będą rozsyłać ten newsletter?
Jaki jest kod? może pasuje
dittela jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-06, 12:10   #3702
zywieczdroj
Zakorzenienie

[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;39073136]
skoro nie ma nic napisanego o ograniczeniu to nie ma ograniczenia
wg zeznań zamawiających przez telefon trzeba po kolei w wierszach podawac produkty.
robiłam symulacje zamówienia przez net oferty na Dzien Kobiet i pozwoliło mi wklepac od razu zniżkę 50%. dziwne...[/QUOTE]

W takim razie chętnie skusiłabym się na So Elixir Purple lub Tendre Jasmin albo Voile d' Ambre... Niestety mój kod nie wchodzi przez net
zywieczdroj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-06, 12:12   #3703
aaaania1989
Zakorzenienie

Cytat:
Podać skład wszystkich odżywek??
jakbyś mogła fotkę zrobić składu tej z owsem i tej odżywczej czy tam regenerujacej
Stary 2013-02-06, 12:19   #3704
pannawiosna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dori7 Pokaż wiadomość
Monoi - o fajnie masz

Super zamówienie!

Ja się nie cieszę z tego zbytnio...dobrze, że mam też inną ofertę to Monoi takie nieszczególne...

Cytat:
Napisane przez astray Pokaż wiadomość
Wow, a jaki ma kod? chociaż przez net pewnie i tak nie będzie można sobie za wiele poszaleć z wybieraniem gratisu

kod oferty z dowolnym kosmetykiem z cennika urodyplus wysyłka od 70zł gratis:

PYC2PA04

przez net nie wchodzi, ja będę realizowac przez telefon ale dopiero pod koniec miesiąca
pannawiosna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-06, 12:24   #3705
basia296
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Myszkaa222 Pokaż wiadomość
Piękne cienie. To YR???
basia296 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-06, 12:30   #3706
Myszkaa222
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez basia296 Pokaż wiadomość
Piękne cienie. To YR???
Tak YR. Cienie z limitowanej kolekcji świątecznej 2012
Myszkaa222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-06, 12:33   #3707
wolanin1
Raczkowanie

Skład odżywek:

1 zdjęcie - o. odbudowująca z olejkiem jojoba
2 zdjęcie - o. chroniąca blask włosów farbowanych
3 zdjęcie - o. do włosów suchych (owies ) stara wersja
4 i 5 zdjęcie - o. do włosów suchych (owies) nowa wersja

sorki, że ostatni skład na dwóch zdjęciach ale inaczej się nie dało, jak będzie mało czytelne to piszcie, przepisze odręcznie ten skład.

PS: Gdyby ktoś potrzebował skład nowych szamponów to pisać.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1010877.jpg (119,6 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1010878.jpg (108,4 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1010879.jpg (116,3 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1010880.jpg (108,5 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1010881.jpg (116,3 KB, 5 załadowań)
Stary 2013-02-06, 12:35   #3708
Vanessa io
Rozeznanie

I do mnie dotarła dziś paczka
Fajnie fajnie ale zamówiłam 3 szampony i do każdego miała być gratisowa saszetka maski ( oczywiście do wyczerpania zapasów). Dostałam jedną saszetkę czyli, że zapasy mają już wyczerpane

A propos zamawiania po koleii linia za linią to mnie nikt nic nie nakazywał. Zamówiłam tylko nowe kosmetyki do włosów i Pani nie miała nic przeciw

Mam małe MdB i chyba duża gratisowa 50tka też ze mną zostanie
Vanessa io jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-06, 12:39   #3709
joot
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez astray Pokaż wiadomość
Wow, a jaki ma kod? chociaż przez net pewnie i tak nie będzie można sobie za wiele poszaleć z wybieraniem gratisu

Chyba nikt nie wklejał zdjęc oferty, ale w sumie po co, skoro zniżki można brać na dowolne produkty

krem pod oczy CS pewnie

Mi wszystkie chusteczki pachną kilka dni, nawet flowerparty i inne słabeusze. Co nie znaczy, że na skórze te zapachy są trwałe.

Ambre noir to jest dla mnie taki banał zapachowy

Co do przeżyć z siódemką, też miałam w zeszłym tygodniu historię, nawet mi się tego nie chce opisywać. W każdym razie poskarżyłam się do bok o stan paczek itd( wiecznie brudne, i pomiętolone a ostatnio też mokre) i dostałam standardową odpowiedź, że dziękują za kontakt i info "Bardzo dziękujemy za przekazane uwagi odnośnie Pani oczekiwań wobec naszych dostawców. Wszelkie spostrzeżenia są dla nas niezmiernie cenne, abyśmy mogli coraz lepiej spełniać Pani oczekiwania."
Odnoszę wrażenie, że to po nich spływa, dopóki nie ma kradzieży albo towar nie jest uszkodzony.

A teraz dla odmiany mam atrakcje z pocztą, zamówienie złożone w piątek i wysłane w poniedziałek nadal ma status "zabrze-nadanie" i koniec. Nie wiem kiedy tę paczkę zobaczę
gdyby ktoś mógł to potwierdzić, to proszę niech napisze bo jest to coś czego pragnę, a na co nie wydam 65złotych
trochę dobrej, trochę złej..."
/Jacek Janczarski/
joot jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-06, 12:50   #3710
aaaania1989
Zakorzenienie

Cytat:
Skład odżywek:

1 zdjęcie - o. odbudowująca z olejkiem jojoba
2 zdjęcie - o. chroniąca blask włosów farbowanych
3 zdjęcie - o. do włosów suchych (owies ) stara wersja
4 i 5 zdjęcie - o. do włosów suchych (owies) nowa wersja

sorki, że ostatni skład na dwóch zdjęciach ale inaczej się nie dało, jak będzie mało czytelne to piszcie, przepisze odręcznie ten skład.

PS: Gdyby ktoś potrzebował skład nowych szamponów to pisać.
dziękować
Stary 2013-02-06, 12:52   #3711
wolanin1
Raczkowanie

A ten roll on CS po oczy coś działa czy to placebo?
Będę składać z oferty na przyjaciółkę gdzie jest gratisem - szczerze mówiąc podkowy pod oczami mam takie, jakbym od lat nie spała.

---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ----------

Cytat:
Napisane przez aaaania1989 Pokaż wiadomość
dziękować
Nie ma problemu
Stary 2013-02-06, 13:15   #3712
arbuziak
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez poziomkalol Pokaż wiadomość

Poza tym mam pytanie . Nie mam własnej oferty na Dzień Kobiet i to jest wielka lipa, ale zastanawiam się czy mogę zamówić przez net z tej "ogólnej" - głowię się czy pozwolą mi zamówić minizestawy (nie wiem czy są w cenniku, chyba nie)? Minizestaw sebo 04530 daje się wklepać przez net (próbowałam), ale np. ten nowy nutri vegetal o nr 89246 już NIE Zastanawiam się czy jest jakaś oferta, gdzie byłby dostępny - widziałyście może gdzieś w broszurce pudełeczko z tym pomarańczowymi miniaturami? Okazało się, że nieprędko będę w sklepie YR i mogą już być wykupione do tej pory.
A nie chodzi Ci przypadkiem o Rosję, a nie Rumunię? W rosyjskiej ofercie jest aktualnie kocyk (ładny). Rumuni w ogóle nie widzę :p
arbuziak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-06, 13:21   #3713
wolanin1
Raczkowanie

http://www.yves-rocher.com.pl/twoj_karnawalowy_look

jakaś nowość z facebook-a

do zestawu nie trzeba wybierać: lakier + pomadka + cień.
Za 65 można wybrać np. 2 * cień + pomadka

Edytowane przez wolanin1
Czas edycji: 2013-02-06 o 13:34
Stary 2013-02-06, 13:32   #3714
monik2092
Raczkowanie

Ma ktoś może na zbyciu Viole d'Ambre, albo jakiś innych zapachów z YR? I nie chciałby się na coś wymienić?
Mam na zbyciu nową - nieużywaną oliwkę TdH. Tą: http://www.yves-rocher.com.pl/cialo/...rycznym_z_rozy

Na propozycje czekam na PW

Edytowane przez monik2092
Czas edycji: 2013-02-06 o 13:36
monik2092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-06, 13:40   #3715
kika007
Przyczajenie

Dostałam wczoraj moja paczuszkę z Krok3 i jestem troszeczkę zawiedziona różem średnia morela, sądziłam że będzie bardziej morelowy, mniej różowy. Tym sposobem mam 2 prawie takie same odcienie ale YR jest zdecydowanie mniej napigmentowany co wcale nie jest wadą Więc nie jest źle ale kolorówki już w ciemno z neta zamawiać nie będę, najpierw lecę do stacjonarki sprawdzić dokładnie kolor.
Mini woda różana piękna ale ulotna bardzo. Żel natomiast ledwo co pachnie:/
kika007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-06, 13:51   #3716
wolanin1
Raczkowanie

Chętnie wymienię 2 podkłady:

http://www.yves-rocher.com.pl/podkla...acy_pure_light
odcień - jasny beż

http://www.yves-rocher.com.pl/makija...ad_niebrudzacy
odcień - porcelanowy beż

Wypróbowane tylko raz. Szukam maseczek nawilżających, peelingów i balsamów PN, oraz maseczki CS, proszę o wiadomości na priv gdyby ktoś był zainteresowany.
Stary 2013-02-06, 13:56   #3717
mag318
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Umbra Pokaż wiadomość
OBECNIE OBOWIĄZUJĄCE OFERTY WYSYŁKOWE:

DLA NOWYCH KLIENTÓW

PYC1EP02 Evidence, tusz SP, kosmetyczka w grochy skan skan (Świat Kobiety próbka Evidence)
PYC1FR07
zamówienie powyżej 29 zł produkt do wyboru, za zamówienie w ciągu 10 dni tusz sexy pulp, za zamówienie powyżej 59 zł kuferek, zamówienie powyżej 70 zł wysyłka gratis skany skany (Proszynski)
pyb9pp02 So Elixir edt + pow 39 torba tweedowa wysył gratis od 59 skany (Dobre Rady 10)
pyb2ep03 błyszczyk Sexy Pulp do wyboru 1 z 3 + pow 29 Evidence wysył gratis od 70 skany
PYB4EP04 błyszczyk Sexy Pulp do wyboru 1 z 3 od 29 kuferek od 59 niespodzianka o wart 49 skan (Świat kobiety 12)
PYB4EP07 CuE+ błyszczyk SP 1 z 3+ niespodzianka (Dobre Rady 12)
PYB4EP10 błyszczyk Sexy Pulp + od 29 Evidence+ od 59 niespodzianka o wart 49 niespodzianka to różowy tusz zwiększ obj wysył gratis od 70 skan skan skan (Claudia 12)
pyb4fr03 błyszczyk Sexy Pulp + od 29 Evidence+ od 59 niespodzianka o wart 49 wysył gratis od 70 skan
pyb2ep05 jak wyżej + pow. 59 niespodzianka wysył gratis od 70 skany niesp to żel na poparzenia słoneczne sos, niesp za 4,90 to 2 długopisy (Show)
pyb3fr02/3/4/6/7/8/9
tusz róż + od 29 do wyboru: krem CS/puder mat średni/CuE/Hoggar (przez net) lub dowolny produkt ze znaczk+pow 59 kosmetyczka fiolet/róż wysył gratis od 70 skany (Weltbild)
pyb3fr05 tusz róż + od 29 do wyboru: krem Ovale Lift/puder mat średni/CuE/Hoggar +pow 59 kosmetyczka fiolet/róż wysył gratis od 70

dla przyjaciółki:
PYB2MM05/06 od 19 do wyboru kuferek śliwka/Naturelle/niesp + torby + od 39 niesp wysył gratis od 70 1 2 3 4 (z oferty jesień zima 2012) niesp za 59 to balsam karite
pyb2mm12 od 19 dowolny kosmetyk z cennika do 140 i kosmetyczka+ od 39 niespodzianka za 95 wysył gratis od 70 skany skany skany (z oferty urodzinowej październik) niesp to CS roll-on pod oczy
pyb2mm08/03/04 od 19 do wyboru sport torba/Flowerparty/niespodzianka + torby + od 39 niespodzianka 1 2 3 4 5 (z oferty 9PYB2CC02) niesp za 59 to balsam karite

DLA WSZYSTKICH Z NR KLIENTA każdy posiadacz nr klienta może skorzystać

DZIEŃ KOBIET
-
dwa rodzaje oferty:
- spersonalizowana, tzn. każdy otrzymuje własną propozycję prezentu
- gotowa z prezentem do wyboru spośród trzech: peeling TdH/Moment de Bonheur/krem Ovale Lifting noc

przez net prezenty do wyboru to:
krem cs
comme une evidence edp 50ml
riche creme dzień
riche creme nox
hoggar
naturelle

PYC2RA19
za zam od 49 prezent spersonalizowany
od 80,00 biżuteria ametyst
promocje 2w1 50, 40 i 30%

STYCZEŃ
PYC1RA09 za zam pow 49 komplet zimowy lub dowolny produkt z cennika urody do 65 zł, za zam pow 80 prezent niespodzianka o wart 90 skany skany niesp to krem lifting bio noc
PYC1RA15 jak wyżej wysyłka gratis od 70

SYLWESTER
PYBCRA07 tusz SP+od49 kufer
skan
+oferta imieniny

ŚWIĘTA
PYBBPA05 mini-mleczko do ciała malina + od 49 niesp + od 80 kubki fiolet wysył gratis od 70 niespodzianka to serum Omega riche creme
1x zniżka 50%, 1x 40%opis opis 1 2

JESIEŃ ZIMA
9PYB2AC02
pow 49 Eliksir 7.9 Aktywator, od 80 niesp
1 2 3 4 5 niesp to 2 pudełka na żywność

PAŹDZIERNIK
pybanr04 od 49 zegarek lub dowolny produkt z cennika urody do 65+ od 70 zestaw do manicure, możliwość zakupu 3 produktów -50% wysył gratis od 90 1 2
pybara12 od 49 zegarek lub dowolny produkt z cennika urody do 65+ od 80 zestaw do manicure wysył gratis od 70

WRZESIEŃ (przez net do wyboru: krem CS/Oval Lift dzień/CuE/Evidence Homme)
pyb9ra02/11/12/18
pyb9ra17 wysył gratis od 70 1

LATO
pyb6ra10/pyb6ra11 tankini lub dowolny kosmetyk w cenie katalogowej do 65zł+pareo za 9,90 pow. 80 2
pyb6ra19 jak wyżej + wysył gratis od 70
pyb8ra04 pow 49 miski lub dowolny kosmetyk do 65 + niespodzianka pow. 80 1 2 3 niespodzianka do maseczka CS
pyb8ra11 jak wyżej + wysył gratis od 70

KLUB ORCHIDEA (oferty przychodzą ok. raz do roku)
pyb7ra10 SE pow. 49 i kosmetyczka za 9,90 pow. 80 1
pyb7ra16 krem CS wysył gratis od 70 1

URODZINOWE (możesz skorzystać z tych ofert nawet jeśli nie masz w danym miesiącu urodzin)
listopad PYBBBA05 jak niżej wysył gratis od 70
październik pybaba03 pow. 49 gratis do wyboru CuE/NATURELLE/SO ELIXIR + do 7 niespodzianek za zamówienie 14 produktów: 2 kupione produkty =1 prezent aż do 7 niespodzianek skany skany skany
pybaba05 jak wyżej wysył gratis od 70

sposób na zamówienie z oferty urodzinowej, tzw. na pastylki
: zamawiając tylko najtańsze produkty lawendowe pastylki do stóp (KOD 14095) otrzymasz prezenty
2 pastylki 1 prez
4 pastylki 2 prez
6 pastylek 3 prez itd
pastylki w październikowej ofercie urodzinowej wchodzą w promocji za 3,5 Wpisuj pastylki pojedynczo, aż pokażą Ci się poszczególne prezenty za linię 2, 4 itd (prezent linia 2, prezent linia 4, itd.)
Oczywiście możesz zamówić cokolwiek poza pastylkami, również otrzymasz prezenty. Pastylki to tylko przykład najtańszego (najbardziej opłacalnego) produktu
Do promocji nie liczą się np kostki PN, limitki możesz kupić te produkty ale nie dostaniesz za nie prezentów

przykłady niespodzianki styczeń
tusz różowy
mini krem do rąk cytryna&wanilia
strój kąpielowy
naszyjnik
zestaw do manikiuru

przykłady niespodzianki listopad/grudzień
czarna torebka
lakier czerw
podkład w pędzlu
patyczki zapach święta
wisiorek
strój kąp L
kadzidełka
cień połysk białe/stare złoto/miedź
korektor
różowa pomadka
naszyjnik
pierścionek
balsam do ust waniliowa
cień w płynie srebrny
zestaw do manicure
pomadka pudrowy róż

przykłady niespodzianki październik
podkład w pędzlu
żel-szampon Monoi
mydło PN oliwka
tusz
parasolka
torba na zakupy
zegarek czarny

gąbka
wisiorek
branso magnetyczna
strój kąp
długopis
zdjęcia

przykłady niespodzianki wrzesień

torba marynar
woda wanilia PN
błyszczyk Yria
zegarek
żel antybakt
kubek termiczny
torba welur brąz
balsam do ust malina PN
miski
błyszczyk Deligloss
lawend woreczek
liner cień w płynie
grube kredki Luminelle
piżama

INNE
PYC1BI03 pow 39 zł niespodzianka o wart 115, pow 59 zł zegarek elipsa wysył gratis od 70 skan skan niespodzianka to http://www.yves-rocher.com.pl/twarz/...zkowy_na_dzien
PYB2RC02 Naturelle + miseczki do sosów
PYBBBI03 niesp za 115 za zam pow 39+od 59 zegarek elipsa wysył gratis od 70 skan
PYB2CC02 pow 49 zegarek strass + pow 80 kojący krem pod oczy Active Sensitiv
skan, skan, skan, skan
PYB9RA17 krem Nutri Specif odżywczy noc + parasol pow 80 + wysył gratis od 70
PYB9RA12 od 49 SE od 49+parasolka od 80, przez net od 49 do wyboru:
CS/CuE/OVALE LIFT/EVIDENCE HOMME GREEN
pya2ac05 Riche Creme + niespodzianka pow. 80 (parasolka/zegarek) skany
pya2ac06 torba + mleczko Vanile skany
pyb5ra09 niesp do ciała lub twarzy lub zapach za 120 skany skany zapach Naturelle, twarz Eliksir 7.9, ciało olejek z lawendą+int odżyw mleczko Riche Creme
pyb5ra14 jak wyżej gratis wysył od 70
pyb5nr04 tusz+torby skany
pyb1rc03/PYB2RC02 Naturelle+niespodzianka+ gratis wysył od 70 skany niespodzianka to torba welur brąz
pyb1rc04 rudo-brązowa torba+mleczko MdB+wysyłka gratis od 70 skany
PYB2RC02 Naturelle od49 niesp wysył gratis od 70 skan skan niesp to torba welur brąz
pyb1ac03 od 49 SE edt od 80 niesp tylko przez tel
pyb1ac04 od 49 2 torby róż brąz od 80 krem Lifting Bio dzień
czy orientujcie sie czy któraś z ofert dla nowych klientów z 1 str wchodzi przez stronę internetowa YR? ja próbowałam wszystkie i mi nie idzie. a łatwiej mi przez neta niż telefonicznie. Z gory dzięki za info
mag318 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-02-06, 14:06   #3718
gorillaz
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mag318 Pokaż wiadomość
czy orientujcie sie czy któraś z ofert dla nowych klientów z 1 str wchodzi przez stronę internetowa YR? ja próbowałam wszystkie i mi nie idzie. a łatwiej mi przez neta niż telefonicznie. Z gory dzięki za info
Dla nowych żadna nie wchodzi przez neta

DANE ORGANIZACJI:
FUNDACJA ZDĄŻYĆ Z POMOCĄ
UL. ŁOMIAŃSKA 5 01-685 WARSZAWA

ABY PRZEKAZAĆ 1% NALEŻY WPISAĆ NR KRS FUNDACJI 0000037904 A W POLU INF. UZUP. WPISAĆ: 1113 MARCIN STÓSIK
gorillaz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-06, 14:06   #3719
Vive la France
Raczkowanie

Jakiś czas temu też wklepałam wszystkie i weszła tylko jedna- taka z darmową CuE i dwoma kubkami świątecznymi. Tyle, że teraz już jej nie widzę, pewnie nieaktualna.
Vive la France jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-06, 14:25   #3720
trisse
Rozeznanie

czy numer klienta, który jest podany na fakturze za zamówienie z e-sklepu można wykorzystać zamawiając z wysyłkowej?
trisse jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości