|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#931 | |||||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Heej ![]() Dziewczyny nie róbcie mi apetytu... od 2 miesięcy odłożyłam słodkie na bok a wy tu gadu gadu o takich słodkościach ![]()
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... ![]() ![]() 17.05.2014- Nasz Dzień ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#932 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Jeśli chodzi o moje samopoczucie to jeszcze słabo do mnie dociera to, że bije we mnie drugie maleńkie serduszko, ale wczoraj na USG jak słyszałam jak szybciutko bije, to aż się wzruszyłam ![]() ![]() ![]() A do tego wszystkiego moja rodzinka zaczyna się domyślać, po drodze były 3 imprezy na których nie piłam, w tym 2 u mnie w domu gdzie nie musiałam być kierowcą i to im podpadło... Chyba będę musiała powiedzieć na dniach bo dostałam L4 na tydzień i będę też musiała powiedzieć w pracy, bo jest z kodem B, a że kadrowa przyjaźni się z babeczką która zna moich rodziców to szybko fama pójdzie i mogą czuć się urażeni że w pracy wiedzieli wcześniej.... Dziewczyny ile płacicie za duphaston? Bo ja się dzisiaj w aptece zgarbilam jak babka policzyła mi 42zł za 1 opakowanie. Mam zapisane 3, ale 2 muszę odebrać jutro, bo nie było... No właśnie, a gdzie Iza? Edytowane przez pszczoua Czas edycji: 2013-02-06 o 12:36 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#933 |
Zakorzenienie
|
hehe pocytowalam i sie nic do cholery nie zaznaczylo, no jakas masakra...
troszke mnie nie bylo, nadrabiam teraz jak glupia poki mam chwile czasu i nie slysze jeczenia matki, ze mam przed lapkiem nie siedziec ![]() ![]() dzien mam okropny, bo przeze mnie i jedno niewinne niedzielne spotkanie, rozwalilam zwiazek mojego przyjaciela ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tak na szybko co zostalo mi w glowie: Lunka, super ze wizyta udana i termin porodu z ginem ustalony ![]() Kocoor gratulacje za kolejny tydzien, a tym sernikiem narobilas mi takiego smaka ze sobie nie wyobrazasz ![]() szejda mam nadzieje ze kotek szybko wroci do zdrowka, swoja droga wprawne oko. oprocz tego sikania zachowywal sie jakos dziwnie ? moja za to z kolei leje jak opetana, zwirek sylikonowy po niecalym tyg idzie do wymiany heh, ale ona pije duzo wody. Linka, trzymam kciuki za zabieg, wsio bedzie dobrze zobaczysz ![]() ![]() pszczolka super ze malenstwo tak pieknie rosnie, napewno kamien z serca spadl jak zobaczyszlas serduszko ![]() elunka, to mialas wesolo ![]() nie pamietam co jeszcze mialam odpisac ![]() ![]() milego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#934 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://allegro.pl/show_item.php?item=2973357952 oto i ona ![]() pszczółka super, że wizyta udana ![]() ![]() ![]()
![]() |
#935 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Luna - dobre ![]() A powiedz mi jeszcze jak dawkować ten Prenalen? Nuna - śliczna sukienka ![]()
Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki. Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów Maleńka i bezbronna Szybko tak ucieka czas, cenny czas córeczka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#936 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() daje sobie 3 cykle..a potem strzelam sobie i męzowy głowe |
|
![]() ![]() |
![]() |
#937 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#938 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Z tego co kojarzę to ja płaciłam coś ok 30 zł za opak, więc faktycznie u Ciebie drogo to wyszło.
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... ![]() ![]() 17.05.2014- Nasz Dzień ![]() Edytowane przez Dzastin08 Czas edycji: 2013-02-06 o 12:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#939 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#940 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja tez za dupchaston raz zaplaciłam ponad 40 zł... Potem mi dziewczyny powiedziały, że nawet za 26zł mozna znaleźć... No cóż, mi juz więcej nie był potrzebny więc nie szukałam Cytat:
![]()
Leonek ![]() Edytowane przez Mokka_83 Czas edycji: 2013-02-06 o 13:03 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#941 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#942 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Skoro się zapisujesz na genetyczne to poprostu zapytaj odrazu jaka cena, czy jest też 3d i zapis na płycie. Żebyś się nie wkopała bo jedne za 200zł dają płyte a inne za 200zł to nawet 3d nie mają ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#943 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#944 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#945 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Co do spotkania do głupio wyszło, mam nadzieję, że ta dziewczyna zrozumie i jeszcze się zejdą. Oby zrozumiała, że zazdrość szkodzi... Iza przykro mi ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#946 |
Rozeznanie
|
przeleciałam szybko, zmęczona jestem, dopiero uchodzi ze mnie ten stres.
Odczucia co do egzaminu mam nie zbyt dobre, ale może jakoś sie udało. Jutro będę wiedziała bo są wpisy. W sumie też z tego drugiego też się dowiem właśnie jutro. Modlę się żeby były zaliczone bo już na prawdę siły nie mam. Podobno źle wyglądam, schudłam, w sumie też to widzę... Tż mnie sprawdza codziennie- boi się że znowy przestanę zupełnie jeść, choć już teraz jem bardzo mało- co sobie właśnie uświadomiłam. Iza, Maru- przykro mi z powodu @ ... Eh, to kolejny cykl przed nami...
#947 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#948 |
Zakorzenienie
|
LADY trzymam kciuki za egzaminy
![]() ![]() ![]() ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#949 | |||||
Zadomowienie
|
Witam Dziewczęta
![]() Jestem już po wizycie, z maluchem wszystko ok, tylko mam jakiś stan zapalny pochwy ![]() Idę nadrabiać. ---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ---------- Cytat:
![]() I miałaś przygodowy wieczór, nie ma co... Cytat:
Ja sama też nie kumam tej idei pisania przysięgi, nasz regułka jest jak najbardziej w porządku i na miejscu ![]() Cześć ![]() ![]() Cytat:
No i też z tych tęskniących... Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() śliczny ![]() nadrabiam dalej
![]() |
#950 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Przepisał Ci coś na to zapalenie?
Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki. Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów Maleńka i bezbronna Szybko tak ucieka czas, cenny czas córeczka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#951 |
Zakorzenienie
|
SOPHIA ale się ciesze
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#952 |
Wtajemniczenie
|
A ja wlasnie sobie ogladnelam 2 czesc zmierzchu i cholera jak sie rozczarowalam... jednak ksiazki so o niebo lepiej...
Nie wiem co jest grane ale od paru dni jak leze na brzuchu to mam wrazenie jakbym na pilce lezala... taka jakas napompowana jestem, tak jakby macica mi spuchla ![]()
![]() |
#953 |
Zakorzenienie
|
Sophia-- pisz wiecej!!
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#954 |
Zadomowienie
|
czesc
![]() Dziewczynki, sophia i pszczoua ciesze sie, że Wasze wizyty udane ![]() Siedze w pracy jeszcze pol godziny, juz mam dosc :/ oczy mi sie zamykaja, wydelo mnie i chce mi sie do domu,, polezec... poza tym w porzadku...czasem mnie cos zmuli lekko ale do przezycia...przynajmnieuj poki co. |
![]() ![]() |
![]() |
#955 | ||||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tak przepisał mi jakiś globulki dopochwowe. Powiedział też, że plamienie nie zagraża ciąży, bo to są upławy spowodowane tym stanem zapalnym. Także mam wolne do końca tygodnia, a jakby coś jednak mnie jeszcze martwiło to mam się do niego zgłosić na początku tyg. Powiedział, że wszystko jest w porządku, określił wiek ciąży na początek 8 tygodnia. Ale bicia serduszka nie słyszałam ![]() I mam zagwostkę, bo nie dostałam karty ciąży, tylko wypisał jakąś taką kartę informacyjną i powiedział, że karta ciąży na następnej wizycie. A ta 6.03...., zdurniałam ![]() ---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ---------- Cytat:
A i dostałam też duphaston, ale to chyba zapobiegawczo..... Dziewczyny idę jeść zupkę z mężem, także PAPAPA
![]() |
#956 |
Zakorzenienie
|
Sophia, pszczoua i Luna dobrze, że z dzidziami wszystko ok. Cieszy mnie to niezmiernie.Luna faktycznie aparatka z Ciebie, ale dobrze, że masz takie podejście. U mnie na porodówce jak rodziły dziewczyny z takim poczuciem humoru, to wszystko szło gładko i po maśle.
Maru wiesz pomyślałam w pierwszej chwili, że dla niego ślub to ot tak, ale pogadaliśmy i wiem, że chodziło mu własnie o to, że durne pisanie przysięgi jest. Kocha mnie i to wiem, tylko czasem palnie bez sensu. Izunia przytulam Cię mocno. Linka nie martw się Kochana wszystko będzie dobrze. Trzymam kciuki za Ciebie. bajka faktycznie trochę nieciekawie, ja miałam podobną sytuację, przeczytałam smsa u mojego byłego w telefonie os jego byłej, że zaprasza go na spotkanie, bo jest w PL, on mi nic nie powiedział, na dodatek tego wieczoru zniknął, i była awantura, jak wcześniej Wam pisałam, awantury z nim nie konczyły się dla mnie dobrze. Niestabilna trzymam kciuki za 14 lutego, oby wszystko poszło dobrze. Isia cieszę się, że w końcu dobrze sypiasz. I wiem co czujesz, bo ja sama czasem nie śpię do 4 nad ranem, potem zasnę na 3 i się budzę. TŻ sam powiedział, że ostatnio źle sypiam, bo cała sie rzucam po łóżku i majacze, wczoraj jak mnie budził, to aż krzyknęłam, żeby mnie zostawił. nuna sliczna sukieneczka. Dzastin dobrze, że masz wizytę u kogoś innego. A mnie od rana żołądek boli jak nie wiem co, a nic nie jadłam takiego. I mnie mdli, cycki zaś mi się nie mieszczą w staniku, ale na szczęście nie bolą,
#957 |
Rozeznanie
|
O tak, książki o niebo lepsze od filmów. Ta pierwsza część jeszcze spoko byłą, ale reszta niezbyt.
![]() |
#958 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny oglądam "Porodówkę" na TLC, zapomniałam jakie to emocje, aż się popłakałam. Przypomniałam sobie wszystkie te chwilę spędzone na porodówce. ![]()
Ślub 6 lipiec 2013 ![]() Kornel 24 październik 2013 ![]() Antoni 8 stycznia 2015 ![]() http://onaiich3.blogspot.com.es/ Edytowane przez misia332 Czas edycji: 2013-02-06 o 17:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#959 |
Wtajemniczenie
|
tyle czekalam na ta czesc przed switem 2 i co i jajecznica z tego wyszla...
![]() |
#960 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() W ogole mysle, czy robic wesele, raczej przyjecie, a najchetniej tylko bibe dla przyjaciol. A jak sie nie uda zrobic cywilnego w plenerze, to chyba wcale go nie bedzie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja mam 31 dc, biore luteine od wczoraj, a ten durny @ nie przychodzi. A wszytsko boli :/ |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:55.