|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1711 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1712 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1713 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Z maluszkami wątek trzeci - jak ten czas nam szybko leci! Mamusie IX-X 2012
ale silna! jestem w szoku, bo moja Jahoda 4dni starsza ale do takich zdolnosci jej jeszcze daleko
![]() ja bym obniżyla glos na Julka oddany.
|
#1714 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Z maluszkami wątek trzeci - jak ten czas nam szybko leci! Mamusie IX-X 2012
krzesełko złożone, jutro testujemy.
jakby Lena jeszcze nie spała to wsadziłabym ją dziś
|
|
|
|
#1715 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a co do zapachu i koloru kupki to na początku też takie kupy Szymon robił - zaraz po tym jak zaczęłam wprowadzać nowe jedzonko, teraz już pozostał tylko zapach a śluzu brak ![]() Cytat:
co do ząbków to właśnie za wszystkie humorki Szymka obwiniałam ich wyrzynanie a dalej nic się nie dzieje i nic nie wychodziDearlie super że Antoś zdrowy ![]() mój TŻ pomagał mi sprzątać jak był w domu, codziennie robił mi śniadanka i zmywał wieczorem naczynia, albo bawił małego jak ja musiałam dom ogarniać ![]() nadrabiam dalej
|
|
#1716 | |
|
Zadomowienie
|
nic się nie stało
tyle nas tutaj się udziela, że można czasem zwariować ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#1717 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jaki masz kolor?
|
|
|
|
|
#1718 |
|
Wtajemniczenie
|
Zosia ma 3 drzemki po pol godziny po ktorych budzi sie zla. Spi dluzej tylko na spacerze... A Lena z tych co wozka nie lubia? Jak tylko zołza zamknie oczy na spacerze chodze z nia tak dlugo az sie nie obudzi i tak moje chodzenie trwa nawet 2,5 h, z czego zasypia przez pol godz i jeczy.
|
|
|
|
#1719 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1720 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1721 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
taki mały łobuziak
|
|
|
|
|
#1723 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
klaski.:dla zdolniachy![]() Jagoda ma takie same body a dokladnir. 6par, bo mezul w pracy od kuriera dostal z pepco razem z czapeczka były i sliniakiem ![]() coś miałam napisac ![]() aha dearlie Antosia 1 minka najlepsza, cóż za zdziwienie Jagoda spi od 20:30 ciekawe czy o 8 wstanie, czy dłużej pospi ![]() ja idę chyba spac :ziewa:
|
|
#1724 |
|
Zakorzenienie
|
Justyna a kiedy nowe roty naszego chlopaka pokazesz
?
|
#1725 | |
|
Wtajemniczenie
|
może być
tylko trochę obawiam się o jego stabilność, czy czasem nie poleci do tyłu... a kolor blue marine. Cytat:
ja o dłuższym spacerze mogę jedynie pomarzyć |
|
|
|
|
#1726 |
|
Zakorzenienie
|
Przeleciałam Was po łebkach
Kraven toczyłam walkę z drukarką no i poległam, w między czasie wizyta u rodziców i szwagierki i tak ajkoś zeszło. Iwa ja bym obniżała Marzenka bardzo mi przykro że tak wyszło z pracą Maggie gratulacje dla Zuzinki z okazji drugiego ząbka. Jej men nadal mymla samymi dziąsłami ![]() Co tu jeszcze miałam pisac... Aaaa Iwonka Ty się na tatuaża czaisz kolejnego? Ja tam z Sojką się nie zgodzę, że chce się więcej i więcej. Sama mam 4 i na tym koniec. Nie chcę więcej, mam tam gdzie chciałam i nie mam na ciele miejsca gdzie chciałabym jeszcze mieć więc koniec, nie ciągnie mnie ani nic. A na naddupiu boli strasznie ![]() No i wszystkie nasze dzieci piękne są, a Polcia w misce super, no i Antoś ze swoimi minkami A teraz idę spać. |
|
|
|
#1727 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
chcesz mnie utuczyć =p skoro wierzysz to się zmieni no my to raczej nie wyżyjemy z urzędniczej pensji chyba że poczekam ż mąż otworzy swoją kancelarię czyli bite min 2 lata Cytat:
Alutka ostatnio usypia tylko jak jej mrusze do ucha albo całuje po oczkach... szok - a w dzień ani nawet zbliżyć się nie można bo od razu palce do oczu mi wkłada Cytat:
ale niestety to bardzo częsty proceder , prawo pracy na to zezwala i tu kobieta nie jest pod ochroną jeśli masz niewykorzystany urlop to należy ci się ekwiwalent padam po dzisiejszym dniu a wszystko dlatego, że położyłam się po śniadaniu !!
|
|
#1728 |
|
Zakorzenienie
|
A i jeszcze okna umyłam, no ale nie wszystkie
![]() Dziewczyny czy kleik moge na swoim mleku zrobić? Bo tyle mam tego mleka, no a żal wylewać. Może na moim z kleikiem by też łądnie pospał, to bym mu Bebiko nie dawała. Tak sobie wymyśliłam podczas bliskiego spotkania dziś z laktatorem. Dobrze wymyśliłam??? |
|
|
|
#1729 | |
|
Raczkowanie
|
sandra śliczności
Cytat:
i jak tu rodzić dzieci skoro pracodawcy najchętniej mamusie by w tyłek kopnęli po powrocie do pracy a tyle się mówi o polityce prorodzinnej i o akcji "mama wraca co pracy" to pewnie kolejny "prywaciarz"
|
|
#1730 |
|
Wtajemniczenie
|
no nie gadaj, że Jagódka taki śpioch
Tamlin co Ty robisz, że masz tyle mleka? Ja ściągam rano i wieczorem, więcej nie mam szans nic wydusić więc daje jej na bieżąco o zapasach nie ma mowy.
Edytowane przez niegrzeczna88 Czas edycji: 2013-02-06 o 22:07 |
|
|
|
#1731 |
|
Wtajemniczenie
|
Katee, kiedy będzie prezentacja, bo się niecierpliwię
![]() mam jeszcze do Ciebie pytanko. tak za pamięci mogłabyś mi przypomnieć nazwisko położnej, która była przy Twoim porodzie? pamiętam, że miałaś o niej bardzo dobre zdanie. szukam kogoś poleconego. jeśli możesz to na priva poproszę. |
|
|
|
#1732 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak opanowałaś to git ![]() Cytat:
![]() Ja też obwiniam zęby za humorki Alana ale tak samo jak u Was nic nie widać ![]() Dzidzi zasypia, ide zanieść go do łóżeczka i pewnie sie obudzi jak go włoże ![]() Niech już będzie jutro i ta pora bo mam stresa przed szczepieniem ![]() Na dodatek wyrósł mi z zimowego kombinezonu i musze go obabulić w kocyk i ciut cieńszy kombinezon. Mam 100m do przychodni to może go nie przewieje ![]() Albo podjade autem jak bedzie coś padać. Wózkiem sie nie chce taszczyć bo tam miejsca nie ma jak jest więcej ludzi
|
||
|
|
|
#1733 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Iwoncia, czym Ty się zajmujesz że taka obcykana w tych telefonach jesteś??? Edytowane przez Iwa844 Czas edycji: 2013-02-06 o 22:09 |
|
|
|
|
#1734 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A ja znam jednego prywaciarza który przyjąl do pracy dziewczynę w ciąży. dziewczyna miala być przyjęta do pracy i na dniach dowiedziala się, że jest w ciąży. Też byla na tyle w porządku, że się do tego przyznala - i zostala przyjęta. tak, że nie wszyscy są tacy źli. |
|
|
|
|
#1735 |
|
Raczkowanie
|
Julek i Antoś
angel jutro wstawię obiecuję zmykam już spać, dobranoc (nadrobiłam forum
|
#1736 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ale masz rację. Kupię gumowe rękawice i wrzucę te skarpety!Cytat:
A Henia na razie luuuzik ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||||||
|
|
|
#1737 |
|
Wtajemniczenie
|
mój mąż jest "prywaciarzem" i nie jest wcale taki zły
|
|
|
|
#1738 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Moja córi ta samo wędruje. I mamy taki sam ochraniacz Cytat:
Prawie ideał Pakietam jak byłam w szpitalu po porodzie i trzeciego dnia tłumaczyłam mężowi przdz Tel jakie podpaski ma kupić a ten ni w ząb nie rozumiał i mi mmsy wysyłał czy dobre Cytat:
Moj to samo Po pracy codxiennie idzie do sklepu i codziennie o tej samej porze odbieram tel i slysze. "co kupić?" Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cudównosci śliczne A mi sie podoba ancior - rewelacyjnie
|
|
|
#1739 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Dokładnie! A ten opis idealnie pasuje do mojego marudka Swoją drogą to powiem Wam, że mi ulżyło, że to jego marudzenie to najprawdopodobniej od zębów, bo już się bałam, że odziedziczył moją najgorszą wadę.
|
|
#1740 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ---------- I ja jako przewodnik stada |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:21.

.Nie wiem czy to alergia
czy może od rozszerzania diety

klaski.:dla zdolniachy
razem z czapeczka były i sliniakiem 

kamień z serca co?