|
|
#31 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze natręctwa
To i ja się podzielę tym czego nie znoszę:
- mlaskanie, siorbanie itd. to jedno ale ja również nie znoszę jak ktoś tak bardzo mocno żuje jedzenie i jeszcze wtedy te usta są takie jak by oślinione... blee - nie znoszę jak ktoś grzebie mi w moich rzeczach bez mojej zgody ![]() - co chwilę macam moją komórkę ( a nóż widelec nie zauważyłam smsa) - nie znoszę spać w cudzej pościeli... Jak czuję cudzy zapach to aż zasnąć nie mogę i oczywiście nie ma mowy aby ktoś spał w mojej ![]() - doprowadza mnie do białej gorączki również taki głupi nawyk, że w momencie jak kupuje się jakiś zestaw Macu, KFC czy innym fast foodzie i kasjer przynosi frytki to tak chamsko z tacy przy kasie się wyjada te frytki albo jak się kupuje popcorn w kinie i zanim się dojdzie do miejsca siedzącego też się podjada xD no nie mogę tego zdzierżyć bo mnie to wygląda jakby ktoś frytek nigdy nie jadł albo był umierająco głodny hmm... czy coś jeszcze? jakoś nie przypominam sobie na razie nic więcej
|
|
|
|
|
#32 |
|
Zadomowienie
|
ohoho patrzę że każda ma w sobie coś z szaleńca.
no cóż, ja wpadam w szał też kiedy słyszę mlaskanie, albo nie daj Boże zobaczę że komuś chociaż odrobina jedzenia/picia z ust wyleci. ![]() oprócz tego to okropnie brzydzę się dzielenia jedzeniem i piciem więc jak ktoś podtyka mi pod nos do ugryzienia albo wyrywa mi coś z ręki "dla żartu" to mogę zabić. nie mówię o takich obrzydlistwach jak bekanie, bo to logika. albo jak ktoś głośno SAPIE. podczas milczenia bo np. film albo kiedy śpi koło mnie. makabra. u chłopaków noszących dłuższe włosy barrrrdzo denerwuje mnie kiedy odgarniają je nie ręką, tylko taki paniczny ruch głową wykonują i je odrzucają. wrrr nie mogę. pewnie masa, masa jest jeszcze czynności które mnie denerwują, ale może lepiej ich sobie nie przypominać
|
|
#33 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
aaaa... mam tak samoooo!! no porażka.. jak słyszę daj spróbować to mnie trzęsie!
|
|
|
#34 |
|
Zadomowienie
|
Dlaczego logika ? Dla mnie bekanie nie jest obrzydliwe Przy mnie można bekać do woli i kompletnie mnie to nie rusza.
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
nienawidze mlaskania, siorbania itd..;]
dzwieku przejezdzania czyms po styropianie.. albo dzwieku takiego pisku piszac kreda po tablicy brzydze sie pajakow, dzdzownic i w ogole wtedy wpadam w histerie gdy pajak jest niedaleko.. spiac u kogos zastanawiam sie, czy gdzies nie kryje sie pajak.. nienawidze spac w nieswojej poscieli;] nie lubie, jak ktos mi cos przestawi.. niecierpie jak kobieta nie depiluje pach, nog etc. a zaklada krotkie ubrania tak samo z paznokciami u nog.. jak sa dlugie i brudne a w najpiekniejszych butach jak cos komus pozyczam, boje sie, zeby to nie zginelo/nie zostalo zniszczone.. zastanawiam sie, czy jak ktos mi cos obiecał, to czy naprawdę dotrzyma słowa..
|
|
|
#36 |
|
Wtajemniczenie
|
w 70% wracam do samochodu i sprawdzam czy go zamknęłam .. chodz nigdy mi się nie zdarzyło go nie zamknąć :P
natomiast mlaskanie, siorbanie, bekanie itp. mnie nie rusza ![]() nienawidzę jak ktoś tyka mojego laptopa albo zagląda do szafek
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
aa! jeszcze mam kilka
![]() 3 razy naciskam klamkę chcąc sprawdzić, czy zamknęłam drzwi idąc gdzieś i mając komórkę w kieszeni, co 2 minuty dotykam, czy jest ![]() gdy się ściemnia, zasłaniam roletę, bo inaczej nie potrafie nic zrobić (myślę , że ktoś mnie podgląda xD ) brzydze sie troche wziac do ust cos, co bylo nadgryzione, nadlizane przez kogoś:P ---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ---------- i nie moge obejsc sie czasem bez poprawienia kogos, gdy ktoś popełni błąd ortograficzny/językowy :P |
|
|
|
|
#38 |
|
Zadomowienie
|
No więc tak....
Z serii: Tak ma być i koniec! 1. Zawsze parę razy prze wyjściem z domu sprawdzam komórkę, bilet, portfel i słuchawki chociaż jestem pewna, że je tam włożyłam, bez nich nie wyjdę. ![]() 2. Wąż od prysznica musi być ułożony zawsze tak samo - tak jak mi się podoba - zawsze poprawiam po kimś ![]() 3. W autobusie - albo siedzę od okna, albo stoję. Nigdy nie siadam "od zewnętrznej" 4. Co chwilę sprawdzam, która godzina. 5. Zawsze zamykam drzwi do pokoju przed snem - TŻ sie wkurza, ale ja inaczej nie zasnę! 6. Zawsze zaciągam zasłony - inaczej wydaje mi się, że ktoś na mnie patrzy (a dzieje się tak dlatego, że kiedyś zobaczyłam faceta, który patrzy się, co robię w kuchni!!!!!!!!!!!!! schiza taka, że mało sie nie porobiłam i nie oblałam wrzątkiem - facet uciekł Z serii: NIENAWIDZĘ!! 1. Jak ktoś mlaska przy jedzeniu i tak dziwnie stuka zębami 2. Jeżeli ktoś rusza mój telefon!!! (może ktoś kiedyś natknął się na mój wątek natrętnej koleżanki 3. Jeżeli ktoś jeździ językiem po zębach i wydaje przy tym odgłosy typu: "tssst" 4. Jak ktoś chce gryza tego, co jem albo chce się ode mnie napić, wole już mu dać całe, bo wiem, że i tak później tego nie tknę. Chyba tyle
|
|
|
#39 |
|
Raczkowanie
|
-muszę mieć wszędzie porządek, ubrania w szafie mam poukładane kolorystycznie, kolczyki też (128 par), książki w torbie od największej do najmniejszej...
-do szewskiej pasji doprowadza mnie kurz- jak się wkurzę to u siebie w pokoju ścieram go dwa razy dziennie, -nie znoszę śladów na lustrach, ścieram je co chwilę, gdy tylko zobaczę jakieś łapy i inne takie (co jest nagminne gdy odwiedza mnie rodzinka) -nie cierpię, gdy ktoś rusza moje rzeczy bez pytania, używa mojego laptopa (i zostawia go otwartego), pożycza długopisy/kartki/karteczki/zszywacze/dziurkacze/linijki, a jeszcze najgorsze jak się z tym nie kryje i zostawia gdzie popadnie ![]() -ciągle, stale, niezmiennie słucham wszędzie muzyki, -mam fioła na punkcie czystych włosów, myję je codziennie, nawet gdy mam zamiar siedzieć cały dzień w domu, nienawidzę, gdy ktoś mnie głaszcze po włosach, bawi się moją grzywką, chce mnie czesać dla zabawy, -nie cierpię mlaskania, siorbania, bekania i ogólnie wydawania z siebie nieartykułowanych dźwięków w czasie konsumpcji, -mam manię planowania, rozpisywania, przewidywania; planuje naukę na dzień/tydzień/miesiąc, prace piszę wg wcześniej zrobionego planu i wypisanych argumentów, listy na zakupy to moja codzienność i mam śliczny kalendarzyk, w którym zapisuje rzeczy typu : nałożyć odżywkę na włosy, A najgorsze jest to, że okropnie wkurzają mnie ewidentne, ubzdurane natręctwa u innych i je tępie
Edytowane przez Arancia Czas edycji: 2010-01-17 o 11:22 |
|
|
|
|
#40 |
|
Rozeznanie
|
To i ja
![]() *jak zasypiam muszę mieć zamknięte drzwi do pokoju *też zanim zasnę sprawdzam czy wszystkie szafki w pokoju są zamknięte *nie znoszę pająków,nie boję się ich tylko brzydzę *uwielbiam siedzieć w wodzie tzn jakieś jeziora,zalewy,ale pływać nie lubię i dalej niż po cycki w wodę się nie pcham,a jak ktoś chce mnie kolejny raz uczyć pływać to szlak mnie trafia,bo skoro ja nie chcę to szkoda czasu... *jak ja nie lubię jak mi ktoś coś w pokoju rusza (na szczęście rzadko się zdarza) *nie lubię jak ktoś z kim rozmawiam nie patrzy mi w oczy,albo chociaż w moim kierunku *też milion razy sprawdzam czy wszystko mam zanim wyjdę z domu a i tak potem mam wrażenie,że jednak czegoś nie wzięłam *również przed wyjściem siku obowiązkowe,bo jak sobie pomyślę,że nie będę miała gdzie albo w obskórnym miejscu to fuj *ciarki mnie przechodzą jak np na imprezie jakieś panienki wychodzą z kibelka i na błyszczyk czy coś to mają czas,ale rąk to już nie zdążą umyć ble... *nie lubię jak ktoś się nie umie wysłowić,albo jak robi błędy ortograficzne (oczywiście nie chodzi mi o to,że ktoś przez nieuwagę źle napisze,albo jak ktoś ma dysortografię i tp ale jak robi perfidne błędy i nie piszę z dużych liter gdy zwraca się do kogoś tzn lubię jak jest napisane np "Ty", a nie "ty" z małej litery) Ale ja jestem przewrażliwiona Dopiero teraz widzę,że trochę mam tych natręctw...
|
|
|
|
|
#41 |
|
Wtajemniczenie
|
ja wręcz przeciwnie, nienawidzę jak ktoś mi się patrzy prosto w oczy :P czuję się wtedy strasznie dziwnie :P
|
|
#42 |
|
Konto usunięte
|
tez musze miec zamkniete drzwki jak ide spac
|
|
|
|
|
#43 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
#44 | |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem czy to natręctwo ale nie znosze jak ktos drze kartkę... słysze ten dzwiek i ciarki mnie przechodzą...
---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ---------- Cytat:
hehe też sprawdzam co chwilę która godzina tylko ja to potrafię zrobić kilka razy w ciągu minuty..
|
|
|
|
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
-nie zasnę gdy nie mam zamknietych drzwi albo bez mojej poduszki
![]() -nie cierpię jak ktoś mi odgarnia grzywkę, wrrr ;p -wkurzam sie strsznie jak ktoś rusza mój telefon -nie znosze strzelania palcami, strzelania kości i czasem tez pocierania o siebie suchymi dłońmi ![]() nie wiem co jeszcze, jak sobie przypomne to napisze
Edytowane przez lisa009 Czas edycji: 2010-01-21 o 13:48 |
|
|
|
|
#46 |
|
Rozeznanie
|
Jeszcze się wkur... jak mi ktoś w pół zdania przerywa
Chociaż sama dużo mówię,to jednak nie wciskam swoich 5 gr co 5 minut i szlak mnie trafia jak ktoś nie umie wysłuchać czegoś do końca tylko się wcina,także jak mówi ktoś inny nie tylko ja....
|
|
|
|
|
#47 |
|
Wtajemniczenie
|
nerwowym sikiem nazwał tą czynność najsampierw Adaś Miauczyński z Dnia Świra
![]() przypomniałam sobie jeszcze, że nienawidzę jak ktoś się bawi moimi włosami od razu przechodzą mnie dreszcze
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
nie mogę znieść gdy ktoś popełnia błędy językowe i ortograficzne
: D |
|
|
|
|
#49 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Używa tego powiedzonka od podstawówki, więc chyba przebiłyśmy Adasia o dobrych parę lat
|
|
|
|
#50 |
|
Zadomowienie
|
Za mlaskanie i zgrzytanie zębami mogę zabić
Nie lubię jak ktoś robi coś na moim komputerze lub telefonie. Nienawidzę jak ktoś obcy głaszcze/dotyka moje zwierzęta! Zwłaszcza dzieciaki za psem mi latają. Jak mój koń się pasie i ktoś do niego podchodzi to dostaję białej gorączki. Z tej wściekłości idę i zabieram pod dom Bez słowa. Cholernie mnie wkurza 'daj gryza' i to 10 osób. Zawsze boję się, że ktoś mi napluje do picia. Biorąc prysznic u kogoś to pękam, że ktoś mnie podgląda. Nerwowy sik też mam Z tego wszystkiego leżąc w szpitalu potrafiłam raz dziennie sikać, bo drzwi nie były zamykane na jakiś klucz, suwak czy coś. A najgorsze to jest jak ktoś mi mówi: 'wegetarianizm nie jest zdrowy'. O fuck! Cała czerwona się robię. |
|
|
|
|
#51 |
|
Zadomowienie
|
nienawidzę zdrobnień, kiedy ktoś tak słodzi, że aż zemdli/ ogólnie nie lubię jak ktoś nade mną skacze jak nad jajkiem, np babcia. masakra jakaś. ; p
i wiele innych.
|
|
#52 |
|
Raczkowanie
|
Boję się zostawać sama w domu. ;<<
Nie umiem sobie z tym poradzić.. |
|
|
|
|
#53 |
|
Zadomowienie
|
nie cierpię szeptania i tego jak w cichym domu ktoś trzaska na klawiaturze - to jest gorsze od kapania wody!
|
|
|
#54 |
|
Zadomowienie
|
Nienawidze jak kapie woda, albo jak ktos przejedzie widelcem po talerzu
a juz dlubanie w nosie w towarzystwie doprowadza mnie do szalu!
|
|
|
|
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
mlaskanie
i jak ktoś niepoprawnie mówi po polsku, np OBCZASY albo DŹWI to mnie doprowadza do szału
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
-nie cierpię mlaskania, siorpania.
-doprowadza mnie też do szału jak ktoś przejedzie np paznokciami po tablicy. -mam totalny wtręt do pająków, boję się ich jakby co najmniej chciały mnie pożreć [nawet te najmniejsze] -czasami boję się ciemności, mam strasznie bujną wyobraźnie do tego uwielbiam horrory. -nienawidzę jak ktoś ma strasznie poobgryzane paznokcie! -nie znoszę gdy widzę, że coś leży w innym stanie na moim biurku niż przed moim wyjściem. -muszę mieć zawsze zaścielone łóżko, strasznie mnie denerwuje gdy jest 'rozwalone'
|
|
|
#57 |
|
Rozeznanie
|
- muszę mieć dokładnie rozsmarowane masło na kromce chleba. równo, dziurki w chlebie puste, cała kromka posmarowana, a nie walnięte na środku.
![]() - sztućce mają oddzielne przegrody. najpierw noże, potem łyżki, widelce i łyżeczki. nienawidzę, kiedy ktoś mi przestawia a kiedy babcia przyjeżdża i przestawia to jak już wyjeżdża to wywalam wszystko i układam tak, jak być powinno. ![]() - w KAŻDEJ łazience rozglądam się, czy gdzieś ktoś nie zamontował kamery.
|
|
|
#58 |
|
Raczkowanie
|
*nienawidzę takiego "cmokania" ustami
*pomimo tego, że na biurku mam straszny sajgon to nie mogę znieść tego jak mi ktoś coś przestawi choćby o pół milimetra *kiedy idę spać to muszę mieć zamknięte drzwi do pokoju *jak idę spać to muszę mieć idealną ciszę i zupełną ciemność, denerwuje mnie nawet to jak z innym pokoju po drugiej stronie korytarza gra telewizor i jego światło przebija się przez szybę w drzwiach..... :/:/:/ |
|
|
|
|
#59 |
|
Zakorzenienie
|
Nie znoszę mlaskania, mówienia z pełnymi ustami i siorbania.
|
|
|
|
|
#60 |
|
Konto usunięte
|
Ja muszę sprawdzić czy mam klucze, telefon i zamknięte drzwi.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:18.

i oczywiście nie ma mowy aby ktoś spał w mojej 
jakoś nie przypominam sobie na razie nic więcej 

Przy mnie można bekać do woli i kompletnie mnie to nie rusza.

a kiedy babcia przyjeżdża i przestawia to jak już wyjeżdża to wywalam wszystko i układam tak, jak być powinno.