My tu sobie gadu, gadu, a Maleństwa dają czadu - Mamy V-VI 2013 cz.8 - Strona 148 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 9 części naszego wątku ??
Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.9 8 16,00%
Niesiemy światu tę wieść radosną, nasze dzieciaki urodzą się wiosną! V-VI 2013, cz.9 28 56,00%
Brzuszki rosną, dzieci też a nasz wątek jest the best! Mamy V-VI 2013 cz.9 2 4,00%
Rosną brzuchy, w nich maluchy; mamy się cieszą, milczeniem nie grzeszą. V-VI 2013 cz.9 1 2,00%
Trzęsą się brzuszki, wychodzą pępuszki, niedługo ujrzymy maluszki. V-VI 2013 cz.9 3 6,00%
Kolejne wizyty za nami, snujemy macierzyńskie plany - Mamy V-VI 2013 cz.9 2 4,00%
Robią się z nas grubasy, ale w głowie nam bobasy. Mamy V-VI 2013 cz.9 2 4,00%
Ciężko nam się ruszać, więc spędzamy czas na pogaduchach. Mamy V-VI 2013 cz.9 0 0%
Tyjemy i płaczemy, za chwilę się śmiejemy - przez hormony szalejemy. V-VI 2013 cz.9 0 0%
Bejbik mnie kopie a ja colę żłopię? Mamy V-VI 2013 cz.9 0 0%
Fasolencja w brzuszek ciśnie, zaraz z tyłka mi wypryśnie. Mamy V-VI 2013 cz.9 1 2,00%
Mam żylaki, mam rozstępy no i brzuch mocno wydęty. Mamy V-VI 2013 cz.9 0 0%
Rozstępują się nam brzuszki, jednak rosną też cycuszki. Mamy V-VI 2013 cz.9 3 6,00%
Głosujący: 50. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-06, 23:04   #4411
cloche
Zakorzenienie

Dot.: My tu sobie gadu, gadu, a Maleństwa dają czadu - Mamy V-VI 2013 cz.8

witam się wieczorową porą uprzejmnie donoszę, że zagłosowałam!

diabli, rzuciło mi się w oczy, że masz guzki tarczycy... kurna chata, i to nie małe! dobrze, że zrobią biopsję, masz moje kciuki gwarantowane oby wszystko skończyło się pomyślnie. a co do cesarki - tyle bab płaci grube pieniądze za cesarkę... to naprawdę mały problem. tarczyca ważna rzecz, niech się endokrynolog tobą dobrze zajmie

Ashyshka, zrobiłam smarowidło do brzuszka! stopiłam masło shea, kakaowe i olej kokosowy razem z olejem z kiełków pszenicy i z dzikiej róży w kąpieli wodnej. tłuszcze stałe stanowiły 50% wagi i lejące też 50%. powolutku trzeba topić, nic nie przegrzewać, ale niech się wszystko ładnie rozpuści i pojemnik postoi w tej ciepłej wodzie ze 20 minut. potem musi masa ostygnąć - ja wstawiłam to na noc do lodówki. a dzisiaj rano masę zaczęłam ubijać mikserem. już na początku masa zacznie jaśnieć, będzie wyglądać jak ubita śmietana ale należy ubijać 10-15 minut! i potem taką piankę-śmietankę pakujemy do pojemnika na krem
podstawowy przepis to 70% masła shea i 30% jakiegoś oleju. jako że ja dałam też masło kakaowe, które jest dużo bardziej zbite i twarde w temp. pokojowej, zwiększyłam ilość olejów można się fajnie bawić, ubijanie masy to sama przyjemność
cloche jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-06, 23:04   #4412
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Diabli powodzenia

XxXJuSstiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-06, 23:13   #4413
lonely_lady
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez diabli Pokaż wiadomość
tak wiem. gorzej z guzkiem na tarczycy, ktory raczej od krtani sie nie odsunie swoja droga wpadlybyscie na to, ze to moze byc wskazanie do cesarki?[COLOR="Silver"]

obyyyy
poczytalam troche co mnie jutro czeka i wyglada, ze nie bedzie tak zle. cienka igla, 3 uklucia i do domu :P
ajjj... kurcze nie miałam pojęcia że jest to wskazanie do cc ...
trzymam za Ciebie kciuki
meeega
trzeba myśleć pozytywnie, zobaczysz że będzie dobrze

Cytat:
Napisane przez szprotka_mada Pokaż wiadomość
E tam, wielorybki są fajne, co nie hump?!?
a no pewnie, że fajne nic do nich nie mam mało tego ostatnio musiałam je bardzo pokochać

lonely_lady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-06, 23:15   #4414
szprotka_mada
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
jakoś mało napisałyście
ja byłam u koleżanki oddać jej spodnie ciążowe (jest teraz jakoś w 12tc), w biedronie, u mamy i niedawno wróciłam pogoda jest super i w końcu trochę pospacerowałam z M.
A ja Ci powiem, że tęskniłam za spacerami z K. Ale na chwilę obecną mam ich dosyć. Jeden sklep, drugi sklep, bank, urząd, bank, sklep itp.

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
Odstawilam się jak świnia na szczepienie i jadę na szkołę rodzenia a co!
Zabiłaś mnie tym stwierdzeniem

Cytat:
Napisane przez MoTyleKsw Pokaż wiadomość

Poszłam się przejść do CH i zakochałam się w kurtce...
Aleee poszłam bez portfela, moze i dobrze
Ale i tak chyba po nią wrócę, bo w swoim stanie wielorybim, we wszystkim mi źle, a w niej się w sobie zakochałam
W h&m za 149 zł...
Musze teraz zniżkę skombinować
Nie ma któraś na poczcie?

Ja ostatnio zakochałam się w kozakach na wiosnę- z ażurowym motywem i też na szczęście nie miałam przy sobie tyle gotówki, a kartą tam płacić nie można... Chociaż nie powiem, codziennie o nich myślę

Cytat:
tego naprawdę nie rozumiem mój aż kwiczy z radości jak wchodzi do gabinetu
Mój na początku był wniebowzięty. Później zaczęły go irytować kolejki i opóźnienia, więc czekał w aucie i wchodził na samo USG, a ostatnio to w ogóle się zbuntował i nie przyszedł nawet na USG Ciekawe jak będzie następnym razem...

Cytat:
Napisane przez lonely_lady Pokaż wiadomość
melduję się, że my już po wizycie. Zaraz spróbuję Was nadrobić, ale najpierw krótka relacja z wizyty:
Ciężarówek było dziś wyjątkowo dużo i opóźnienie u gina aż 1,5 h
Zbadał mnie na fotelu, pomacał wszystko i stwierdził, że jest idealnie, duper
zapytałam o szyjkę, bo nigdy nic mi o niej nie mówi. Powiedział, że szyjka długa i dobrze trzyma (cokolwiek to miało znaczyć, chyba ok ) popukał w nerki, obejrzał wyniki badań. Potem poszliśmy na USG, widziałam że mierzył obwód główki, ale nic mi nie powiedział bo zagadał się z Tż o samochodach
powiedział, że mały waży 750g
skakał jak szalony, boksował mnie i kopał dziwne, bo nic nie czułam, ja nie wiem jak on musi fikać kiedy czuję te kopniaki mocnoo
Gin podał mi numer fajnej położnej na NFZ chyba jutro do niej zadzwonię i wymienie moją Panią Basię na lepszy model, bo mnie zaniedbuje..
Podał też namiary na SR, ale mówił żeby się śpieszyć bo jest nawał chętnych
Kolejna wizyta 06.03.2013
za zdrowe 750g szczęścia!

Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
Mieliśmy dzisiaj oglądać 2 mieszkania, ale mamy przełożone na jutro i zamiast 2 będą 3 mieszkania + może 1 w poniedziałek i jutro z rana mam jeszcze z trzeciej agencji mieć telefon co dla nas znaleźli Muszę się znowu przyszykować na gorącą linię

A poza tym w końcu Ptyś się dzisiaj porządnie odezwał i ładnie kopał + pierwszy raz widziałam jak mi brzuch faluje

No i witam w 24 tc , czyli zaczynamy 6 miesiąc
za 24tc!
No i trzymam za mieszkanko!

Cytat:
Napisane przez Ag_nes Pokaż wiadomość
Hej
my po wizycie, chyba wszystko OK, mała waży 700 g, jesteśmy w 24 tygodniu. Spadam spać bo jestem wykończona Dobranoc
za wizytę!

Cytat:
Napisane przez Veronic Pokaż wiadomość
DZIEWCZYNY SŁUCHAJCIE! Nie uwierzycie Byłam dzisiaj u gina- nawet był miły, poskarżyłam się na twardnienie brzucha, zbadał mnie , ale stwierdził, że szyjka jest długa i twarda , więc jest oki i nie ma pojęcia czemu mam te skurcze.
Dał receptę na Duphaston i Magnez i skierowanie na glukozę.

Ja zaczęłam go namawiać , żeby mi zrobił USG, żeby na chwilę podejrzeć Maluszka i określić płeć, ponieważ ostatnio był, że ułożony i nie pokazał co ma między nogami.

<Tak dla przypomnienia w grudniu poszłam na wizytę prywatną do ordynatora szpitala - co robi USG już 18 lat i na milion procent powiedział, że to będzie chłopczyk, chciał się nawet z nami zakładać o 50tysPLN>

Tak mu gadałam i gadałam no i w końcu gin mówi
"no dobra ulegnę tym fanaberiom"
położyłam się , a on tak patrzy i patrzy (oczywiście mi nic nie pokazał) , każe zejść z kozetki , ja się pytam , co zobaczył, a on mówi:
"Dziewczynka- nic nie majta między nogami"

Ja prawie zemdlałam z wrażenia, nie wiedziałam co powiedzieć,
pytam: "ale czy na pewno? na ile procent?"
a on "na 95% "
ehhh, i co ja mam o tym wszystkim myśleć??

TŻ mu nie wierzy, twierdzi, że ma duuużo gorszy sprzęt (to fakt)
Ja też nie ufam temu ginekologowi.
Ale nie powiem, zasiał, we mnie ziarno niepewności.......

Mi powiedział ostatnio, że na 99% chłopak. Niby zakupy robię już pod chłopaka, ale bez szału. Mam dwie bliskie koleżanki, które też nosiły chłopaczków, a urodziły dziewuszki

Cytat:
Sonda założona

Zapraszam do głosowania!!!
Tak jest kierowniczko!

Cytat:
Szprotka to czekamy na fotki nowych zdobyczy
Fotki już były

Kubuś

ex-aparatka
góra- 30.06.10- 17.11.11
dół- 01.09.10- 26.08.11

koszt leczenia- 6225 zł

szprotka_mada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-06, 23:19   #4415
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
A ja Ci powiem, że tęskniłam za spacerami z K. Ale na chwilę obecną mam ich dosyć. Jeden sklep, drugi sklep, bank, urząd, bank, sklep itp.

Mój na początku był wniebowzięty. Później zaczęły go irytować kolejki i opóźnienia, więc czekał w aucie i wchodził na samo USG, a ostatnio to w ogóle się zbuntował i nie przyszedł nawet na USG Ciekawe jak będzie następnym razem...
No to takie spacery to niefajne, faktycznie mi brakowało bo jak był śnieg to mało wychodziłam, teraz jeszcze M. miał ten gips.. no ale odbijemy sobie

To u mnie na szczęście nie ma opóźnień, wchodzimy zawsze o tej godzinie, o której powinniśmy

---

idę spać dobranoc

XxXJuSstiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-06, 23:21   #4416
diabli
Zakorzenienie

jesli ktorejs podobala sie nasza sukienka (lniana!!!), wyglada jak recznie malowana to polecam. znalazlam ja na aukcji
http://allegro.pl/hm-4-6-mcy-safari-...010842603.html
jest przepiekna, ma sliczne zywe kolory mnie ona zauroczyla!

ps. zaglosowalam w ankiecie.

Cytat:
Diabli powodzenia
dzieki

Cytat:
Napisane przez cloche Pokaż wiadomość
diabli, rzuciło mi się w oczy, że masz guzki tarczycy... kurna chata, i to nie małe! dobrze, że zrobią biopsję, masz moje kciuki gwarantowane oby wszystko skończyło się pomyślnie. a co do cesarki - tyle bab płaci grube pieniądze za cesarkę... to naprawdę mały problem. tarczyca ważna rzecz, niech się endokrynolog tobą dobrze zajmie
do dzisiaj nie wiedzialam, ze je mam. endo stwierdzila, ze musialam je miec wczesniej, a teraz w ciazy urosly. ten jeden jest wielki 4cm. jeden ma 8mm, 3 nie pamietam, ale chyba jeszcze mniejszy. jutro dopytam. badania hormonalne (tsh, ft3 i ft4) w normie. endo swietna. wypytala mnie o wszystko, zapytala czy ktos badal mi piersi i sama to zrobila, wymcala wezly chlonne. zrobila solidny wywiad, wlacznie z tym jak szlo planowanie ciazy. mysle, ze trafilam w dobre rece.

Cytat:
Ashyshka, zrobiłam smarowidło do brzuszka! stopiłam masło shea, kakaowe i olej kokosowy razem z olejem z kiełków pszenicy i z dzikiej róży w kąpieli wodnej. tłuszcze stałe stanowiły 50% wagi i lejące też 50%. powolutku trzeba topić, nic nie przegrzewać, ale niech się wszystko ładnie rozpuści i pojemnik postoi w tej ciepłej wodzie ze 20 minut. potem musi masa ostygnąć - ja wstawiłam to na noc do lodówki. a dzisiaj rano masę zaczęłam ubijać mikserem. już na początku masa zacznie jaśnieć, będzie wyglądać jak ubita śmietana ale należy ubijać 10-15 minut! i potem taką piankę-śmietankę pakujemy do pojemnika na krem
podstawowy przepis to 70% masła shea i 30% jakiegoś oleju. jako że ja dałam też masło kakaowe, które jest dużo bardziej zbite i twarde w temp. pokojowej, zwiększyłam ilość olejów można się fajnie bawić, ubijanie masy to sama przyjemność
jejuuuuu alez to musi pachniec chyba przekonujecie mnie do zrobienia takiej mikstury.
diabli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-06, 23:27   #4417
lonely_lady
Zakorzenienie

Cytat:

już sam opis działa na moje zmysły
a gdzie kupujesz te wszystkie komponenty

Stary 2013-02-06, 23:29   #4418
szprotka_mada
Wtajemniczenie

Justi- zrobiłam naleśniczki. Farszem były pieczarki, cebulka i parówka z dodatkiem sosiku (ketchup i majonez czosnkowy) i przyprawy do gyrosa. No i wwaliłam do środka potarkowany żółty ser. Całość zawinęłam i podsmażyłam na patelni. Palce lizać! Dobrze, że na jutro zostało
Dzięki za pomysł!

W końcu nadrobiłam, wyprało się pranie, więc zostało mi je rozwiesić, zrobić kanapki Mężowi, kąpiel i spadam spać, bo zdzieram ryjem kurz z dywanu...

Powiem tak. Cieszę się, że CHYBA będziemy mieli swoje mieszkanko, ale wykończy mnie to wszystko. Zdolność kredytową mamy bardzo dużą, ale możemy nie dostać takiego kredytu jaki chcemy (w sumie tyle ile kosztuje mieszkanie, bo fakt jest drogie). No i ja się pytam co dalej Kobieta w banku przychylna nam, ale decyzję podejmą analitycy jacyś, których interesuje kwota i ilość metrów, a nie to co jest w mieszkaniu. W sumie na chwilę obecną wszystko mi jedno!
Oczywiście trzeba jutro lecieć donieść dokumenty, bo szef nie wypełnił ich jak trzeba...
Tato mimo moich ostrzeżeń rozrzedził za bardzo farbę i musieliśmy jechać kupować kolejną puchę, więc kolejna kasa w dupę!
A i kobieta która sprzedaje nam mieszkanie (de facto siostra cioteczna Męża, której pilnowaliśmy dzieci, którą wspieraliśmy jak zginął Jej Mąż, dla której byliśmy na każde zawołanie) to stara pipa, nienachapana pieniędzy i niech tymi pieniędzmi się wypcha. Kiedyś Ją takie postępowanie zgubi! (nie wnikam w szczegóły, ale wierzcie mi, to larwa, a nie człowiek, ale że mieszkanie nam się podoba, to weszliśmy w układ z tą żmiją!)
I wiecie jak ciężko znaleźć ciekawą lodówkę do 55 cm szerokości?!?

Musiałam wylać swoje żale. Chociaż to nie wszystkie dzisiejsze, bo jeszcze Mąż mnie wkurzył.

Eh... Jutro przedpołudnie olewcze dla wszelakich spraw wyżej wymienionych. Muszę zająć się przygotowaniem do zajęć i zadbać o paznokcie, bo mam je w opłakanym stanie

edit: FUCK! nie wlałam płynu do płukania! ale w du.pie z tym. Nie mam już na to siły dzisiaj, bo musiałabym czekać kolejne 30 min... No i właśnie zaczęła mnie gnębić zgaga... Jakby nie było kiedy...

Kubuś

ex-aparatka
góra- 30.06.10- 17.11.11
dół- 01.09.10- 26.08.11

koszt leczenia- 6225 zł

Edytowane przez szprotka_mada
Czas edycji: 2013-02-06 o 23:34
Stary 2013-02-06, 23:29   #4419
diabli
Zakorzenienie

Jenny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://allegro.pl/hm-sliczny-zestaw-...011010094.html

babeczka ma jeszcze kilka innych fajnych aukcji z pajacykami

http://allegro.pl/hm-sliczny-zestaw-...011024033.html

Edytowane przez diabli
Czas edycji: 2013-02-06 o 23:31
Stary 2013-02-06, 23:31   #4420
vil84
Wtajemniczenie

Ash, Ty bierzesz fenoterol 4 razy dziennie? bo się tak zastanawiam nad czymś ... gin mówiła że na początek brać 3x0,5, i do tego isoptin pól h przed tabletką, a jakby za słabo działało, to zwiększyć do 4x0,5. no i od jutra chciałabym zwiększyć, bo mam ciągle twardy brzuch i bolesny, ale nie wiem jak z tym isoptinem wtedy? też zwiększyć dawkę? nie chcę dzwonić zaś do gin i zawracać jej głowę

co do SR, to mój mąż też uważa, że jest to zupełnie niepotrzebne, ale jak mu powiedziałam że nas zapisałam to tylko zrobił minę cierpiętnika i zapytał kiedy upiekło mu się, bo przez te skurcze i skracającą się szyjkę na pewno nie pójdziemy, ale sam się akurat wczoraj dopytywał czy będziemy chodzić.
a co do badań i usg ... chodzi, grzecznie wchodzi zawsze do gabinetu, ale bardziej pożartować z panią doktor, bo na tym usg i tak nic nie widać, a jak byliśmy na innym i było widać to go jakoś nie ruszało ... bardziej go rusza jak mówię że Przemek zaczyna reagować na niego bo jak przychodzi do domu to mały zaczyna wierzgać wtedy

Cytat:
Napisane przez humpback Pokaż wiadomość
mąż wrócił i dostał przedłużenie umowy cudnie, to zaraz zbieramy się na zakupy powydawać trochę kasy
super

Cytat:
wrocilam od endo. dwa guzki na prawym placie i jeden na lewym. ten najwiekszy jest duzy, ma 4cm...jutro o 13:00 biopsja wszystkich 3, wyniki pewnie za 2 tyg. najwczesniej. przebadane wezly chlonne i piersi.
i to co mnie zszokowalo - raczej wskazanie do cesarki, guzek podczas parcia moze uciskac na krtan masakra...ciekawe co na to wszystko moj gin. strach sie bac.
oj biedna mam nadzieję, że będzie wszystko ok !

Cytat:
zapytałam o szyjkę, bo nigdy nic mi o niej nie mówi. Powiedział, że szyjka długa i dobrze trzyma (cokolwiek to miało znaczyć, chyba ok ) popukał w nerki, obejrzał wyniki badań. Potem poszliśmy na USG, widziałam że mierzył obwód główki, ale nic mi nie powiedział bo zagadał się z Tż o samochodach
skakał jak szalony, boksował mnie i kopał dziwne, bo nic nie czułam, ja nie wiem jak on musi fikać kiedy czuję te kopniaki mocnoo
gratki

Cytat:
DZIEWCZYNY SŁUCHAJCIE! Nie uwierzycie Byłam dzisiaj u gina- nawet był miły, poskarżyłam się na twardnienie brzucha, zbadał mnie , ale stwierdził, że szyjka jest długa i twarda , więc jest oki i nie ma pojęcia czemu mam te skurcze.
Dał receptę na Duphaston i Magnez i skierowanie na glukozę.

Ja zaczęłam go namawiać , żeby mi zrobił USG, żeby na chwilę podejrzeć Maluszka i określić płeć, ponieważ ostatnio był, że ułożony i nie pokazał co ma między nogami.

<Tak dla przypomnienia w grudniu poszłam na wizytę prywatną do ordynatora szpitala - co robi USG już 18 lat i na milion procent powiedział, że to będzie chłopczyk, chciał się nawet z nami zakładać o 50tysPLN>

Tak mu gadałam i gadałam no i w końcu gin mówi
"no dobra ulegnę tym fanaberiom"
położyłam się , a on tak patrzy i patrzy (oczywiście mi nic nie pokazał) , każe zejść z kozetki , ja się pytam , co zobaczył, a on mówi:
"Dziewczynka- nic nie majta między nogami"

Ja prawie zemdlałam z wrażenia, nie wiedziałam co powiedzieć,
pytam: "ale czy na pewno? na ile procent?"
a on "na 95% "
ehhh, i co ja mam o tym wszystkim myśleć??

haha my taką niespodziankę mieliśmy na połówkowym - od dwóch tyg byliśmy przekonani, że dziewczynka, a tu nagle się dowiadujemy że synek ale potwierdziło nam się jeszcze potem. nie myśl, czekaj na kolejne badanie i nie kupuj ciuszków albo unisex

Edytowane przez vil84
Czas edycji: 2013-02-06 o 23:34
vil84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-06, 23:33   #4421
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
Fotki już były
Zaraz poszukam , bo akurat zaczynam czytać dzisiejsze posty

---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:32 ----------

Cytat:
Jenny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://allegro.pl/hm-sliczny-zestaw-...011010094.html

babeczka ma jeszcze kilka innych fajnych aukcji z pajacykami

http://allegro.pl/hm-sliczny-zestaw-...011024033.html

Już dodaje do obserwowanych i oglądam co tam ma jeszcze ciekawego

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-06, 23:48   #4422
lonely_lady
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
Napisane przez vil84 Pokaż wiadomość
gratki

Cytat:
Powiem tak. Cieszę się, że CHYBA będziemy mieli swoje mieszkanko, ale wykończy mnie to wszystko. Zdolność kredytową mamy bardzo dużą, ale możemy nie dostać takiego kredytu jaki chcemy (w sumie tyle ile kosztuje mieszkanie, bo fakt jest drogie). No i ja się pytam co dalej Kobieta w banku przychylna nam, ale decyzję podejmą analitycy jacyś, których interesuje kwota i ilość metrów, a nie to co jest w mieszkaniu. W sumie na chwilę obecną wszystko mi jedno!
Oczywiście trzeba jutro lecieć donieść dokumenty, bo szef nie wypełnił ich jak trzeba...
Tato mimo moich ostrzeżeń rozrzedził za bardzo farbę i musieliśmy jechać kupować kolejną puchę, więc kolejna kasa w dupę!
A i kobieta która sprzedaje nam mieszkanie (de facto siostra cioteczna Męża, której pilnowaliśmy dzieci, którą wspieraliśmy jak zginął Jej Mąż, dla której byliśmy na każde zawołanie) to stara pipa, nienachapana pieniędzy i niech tymi pieniędzmi się wypcha. Kiedyś Ją takie postępowanie zgubi! (nie wnikam w szczegóły, ale wierzcie mi, to larwa, a nie człowiek, ale że mieszkanie nam się podoba, to weszliśmy w układ z tą żmiją!)
I wiecie jak ciężko znaleźć ciekawą lodówkę do 55 cm szerokości?!?

Musiałam wylać swoje żale. Chociaż to nie wszystkie dzisiejsze, bo jeszcze Mąż mnie wkurzył.

Eh... Jutro przedpołudnie olewcze dla wszelakich spraw wyżej wymienionych. Muszę zająć się przygotowaniem do zajęć i zadbać o paznokcie, bo mam je w opłakanym stanie

edit: FUCK! nie wlałam płynu do płukania! ale w du.pie z tym. Nie mam już na to siły dzisiaj, bo musiałabym czekać kolejne 30 min... No i właśnie zaczęła mnie gnębić zgaga... Jakby nie było kiedy...
teraz się troszkę pomęczycie, ale jak już będziecie siedzieli w uwitym gniazdku, całą rodzinką to tych początkowych trudności nie będziesz pamiętała.. i na pewno doczekacie się rekompensaty
a ja przyjadę na parapetówkę

Stary 2013-02-06, 23:55   #4423
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
Poniedziałkowo-wtorkowe zakupy Małego

1. bluza a'la jeansowa katana
2. koszula na krótki rękaw i sweterek
3. spodenki do spania w traktory, kubusiowy bodziak i rampersik (trochę większy)
4. kubusiowy bodziak, dwie bluzeczki i rozpinana bluza z sową

(mam jeszcze nieobfocone sobotnie łowy, ale są już spakowane w karton i stoją na szafie, więc póki co nie pokażę Wam ich)
Śliczne!

Cytat:
Dzień dobry w 26tc

Cytat:
Do tego się pochwalę, że mamy dziś z mężulem 8lat razem
Gratulacje!

U nas pod koniec czerwca będzie 8,5

Cytat:
Ja też muszę się ograniczać funkcyjnie , chociaż pewnie nie tak bardzo jak Ty, więc współczuję tego całego majdanu. Nam pomagają nasi rodzice- ojcowie malują i zajmują się innymi pierdołami, a mamy sprzątają. Jak na razie jestem zadowolona, chociaż teściowa mnie rozbraja swoimi niektórymi radami. Np. na głos mówi do mojego teścia "Krzysiek, Ty tu nie decyduj, to młodym ma się tu dobrze mieszkać", a za chwilę do mojej mamy po cichu w kuchni "Ja bym jednak tu firanki powiesiła takie długie, bo te krótkie mi się nie podobają". Ale ja mam na to zlewę. Z Mężem tylko mamy niezłą polewę, nawet uwagi zwracać nie chcemy Przynajmniej jest nam śmiesznie w takich sytuacjach
Ale kochana nie denerwuj się, na pewno we dwójkę dacie sobie ze wszystkim radę. Może dłużej to potrwa, ale ogarniecie wszystko!
No to macie wesoło ale fajnie, że możecie liczyć na pomoc

Cytat:
Gratuluję Wam Wszystkim tych przeprowadzek i urżadania mieszkanek, domków
tylko czemu ja na żadną parapetówkę nie jestem zaproszona ?
Ja póki co proszę o kciuki i żebym miała cierpliwość

Cytat:
Napisane przez sharpnowaja Pokaż wiadomość

pawie oczko to jakie imię wybraliście? u mnie w końcu stanęło na Lilce lub Karolinie ( z naciskiem na Karolcie)
Oba ładne

Cytat:
no też myśleliśmy TŻtowi się jeszcze podobała Adrianna (ale ja nie chciałam), Aleksandra (teściowa chce Ole, ale mam w najbliżeszj rodzinie Alę więc jak dla mnie to bez sensu), Weronika (średnio mi się podoba). Ogólnie patrzyłam żeby imię miało ładne zdrobnienie jak Karolcia, Nelcia, Lila więc tamte mi nie pasowały
Pogrubione mi się podobają, reszta nie

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017
Stary 2013-02-06, 23:55   #4424
diabli
Zakorzenienie

Cytat:

Już dodaje do obserwowanych i oglądam co tam ma jeszcze ciekawego
kliknij lepiej to 20zl i wtedy obserwuj zeby Ci ktos nie ukradl za 30
Stary 2013-02-07, 00:04   #4425
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
melduję się, że my już po wizycie. Zaraz spróbuję Was nadrobić, ale najpierw krótka relacja z wizyty:
Ciężarówek było dziś wyjątkowo dużo i opóźnienie u gina aż 1,5 h
Gin podał mi numer fajnej położnej na NFZ chyba jutro do niej zadzwonię i wymienie moją Panią Basię na lepszy model, bo mnie zaniedbuje..
Podał też namiary na SR, ale mówił żeby się śpieszyć bo jest nawał chętnych
Kolejna wizyta 06.03.2013
Cieszę się, że z Wiktorkiem wszystko ok! Spory kawaler już z niego Ciekawe ile nasz będzie ważył za tydzień (24t2d=25 tc)

Cytat:
wrocilam od endo. dwa guzki na prawym placie i jeden na lewym. ten najwiekszy jest duzy, ma 4cm...jutro o 13:00 biopsja wszystkich 3, wyniki pewnie za 2 tyg. najwczesniej. przebadane wezly chlonne i piersi.
i to co mnie zszokowalo - raczej wskazanie do cesarki, guzek podczas parcia moze uciskac na krtan masakra...ciekawe co na to wszystko moj gin. strach sie bac.
Trzymam mocno

---------- Dopisano o 00:02 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:57 ----------

Cytat:
na pocieszenie- takich TŻtów jak Twój to jest chyba większość. Mój na wizyty ze mną nie chodzi (czeka w samochodzie ), wyprawkę ogarnęłam praktycznie sama. Z tym że większość rzeczy dostaliśmy więc zakupów miałam stosunkowo mało. Ale wszytsko wybrałam sama bo "on wie że wybiorę dobrze" A ilość rozmawiania z brzuszkiem mogę policzyć na jednej ręce. Faceci już chyba tacy są.
To już bym wolała, żeby mój w ogóle nie jechał...

Na szczęście mój mąż jeździ ze mną grzecznie na wszystkie wizyty i potem czeka na wejście do gabinetu Do brzucha gada i jak widzi, że Mały kopie to się z nim "pobawi"

Cytat:
Napisane przez Ag_nes Pokaż wiadomość
Hej
my po wizycie, chyba wszystko OK, mała waży 700 g, jesteśmy w 24 tygodniu. Spadam spać bo jestem wykończona Dobranoc
No to dobrze , a teraz się wyśpij

Cytat:
Napisane przez humpback Pokaż wiadomość
mąż wrócił i dostał przedłużenie umowy cudnie, to zaraz zbieramy się na zakupy powydawać trochę kasy

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
Odstawilam się jak świnia na szczepienie i jadę na szkołę rodzenia a co!
Padłam, co za tekst

---------- Dopisano o 00:04 ---------- Poprzedni post napisano o 00:02 ----------

Cytat:
Napisane przez Kinga_20 Pokaż wiadomość
Już po wizycie.... Lekarz stwierdził, że się nic nie oszczędzam na zwolnieniu... Powiedział, że macica mi się stawia, więc zero głaskania czy jej dotykania......... Luteina 2 razy dziennie, Asmag Forte i No-spa Forte........... kurde no............... zawsze coś, no zawsze coś..............
Cytat:
Napisane przez Kinga_20 Pokaż wiadomość
Tak ogólnie jest ok, z dzidziusiem wszystko w porządku. No ale jednak się zmartwiłam. Już nie wiem co mam robić, przecież nie świruję i staram się oszczędzać. Nie mam przykazu, żeby leżeć w sumie. Siedzę w domu i tylko dupa mi rośnie. Ehhhh..... Dzięki dziewczyny za pocieszenie, TŻ pojechał wykupić leki i będę się leczyć, mam nadzieję, że wszystko przejdzie. Kochane jesteście!
Dobrze, że z Lilcią wszystko ok No i obyś szybko poczuła się lepiej

Cytat:
Napisane przez katherine271 Pokaż wiadomość
ja po wizycie, Diabli ,że my łeb w łeb to Ci powiem że moje waży 700g wiec Twoje może mniej więcej tyle samo ważyć wszystkie pomiary w normie itd. tylko siedzi sobie w położeniu miednicowym, pół ciąy był głową wdół a teraz siedzi i choć gin znów zaznaczył gdzie narządy płciowe ale powiedział chyba a u niego chyba to dla mnie dalej 50/50 wc
, no i do końca chyba będziesz mieć niespodziankę

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017
Stary 2013-02-07, 00:15   #4426
szprotka_mada
Wtajemniczenie

Idę sobie!

Kolorowych snów!

lonely- jak mnie nie trafi do tego czasu, to jakaś tam parapetówa będzie, ale w bliżej nie określonej przyszłości

Kubuś

ex-aparatka
góra- 30.06.10- 17.11.11
dół- 01.09.10- 26.08.11

koszt leczenia- 6225 zł

Stary 2013-02-07, 01:44   #4427
diabli
Zakorzenienie

Aaś, tak jak obiecalam, polspiochy dla Twoich laseczek
http://allegro.pl/hm-hm-polspiochy-s...010077325.html
http://allegro.pl/cool-club-smyk-blu...005994296.html pakiecik
http://allegro.pl/cool-club-smyk-blu...005994983.html pakieciku ciag dalszy
(pani ma sporo fajnych pajacykow i piekne zestawy sukienkowe)
http://allegro.pl/komplet-disney-dla...005898324.html myszowe
http://allegro.pl/komplet-disney-dla...005886766.html myszowe 2

http://allegro.pl/komplet-george-tu-...005925187.html
http://allegro.pl/next-dla-dziewczyn...005899908.html
http://allegro.pl/komplecik-sukienka...005949790.html
http://allegro.pl/komplecik-early-da...005974590.html
http://allegro.pl/komplet-spodenki-j...005959265.html
poogladaj sobie jej aukcje
wracajac do polspiochow
http://tablica.pl/oferta/polspiochy-...m-ID1NyP5.html
http://allegro.pl/body-polspiochy-mo...987320231.html
http://allegro.pl/polspiochy-rozmiar...995901796.html
http://allegro.pl/zestaw-11-par-spod...005884219.html fajna paka
http://allegro.pl/george-zestaw-spod...000176428.html albo taka
http://allegro.pl/polspiochy-mis-pin...949760612.html nowe
http://allegro.pl/polspiochy-spodenk...970972437.html nowe
http://allegro.pl/polspiochy-spodenk...933414735.html nowe (sa jeszcze inne kolory)
http://allegro.pl/polspioch-y-polspi...011533868.html nowe
http://allegro.pl/polspiochy-rozmiar...996164194.html
http://allegro.pl/polspiochy-i2997030345.html zestaw
http://allegro.pl/mothercare-polspio...002346058.html
http://allegro.pl/polspiochy-5szt-ro...002376438.html

http://allegro.pl/polspiochy-z-koszu...008958522.html
http://allegro.pl/polspiochy-z-koszu...008959693.html

http://allegro.pl/polspiochy-rozmiar...010441113.html
http://allegro.pl/nowosc-polspiochy-...989275865.html nowe
http://allegro.pl/nowe-polspiochy-fr...005627965.html
http://allegro.pl/ff-polspiochy-3-6-...008146286.html kolorki troche meskie, ale podobaja mi sie...Nelci zalozylabym

---------- Dopisano o 00:57 ---------- Poprzedni post napisano o 00:25 ----------

dobra, a teraz inne aukcje dla wszystkich

chlopiece
http://allegro.pl/rampersy-0-3-m-ce-...011398565.html ELMO I SNOOPY!!!
http://allegro.pl/polspiochy-stan-bd...007935322.html
http://allegro.pl/coolclub-polspioch...995134285.html
http://allegro.pl/super-polspiochy-2...994750179.html (ktorejs podobal sie ten pajacyk z mucha)
http://allegro.pl/ff-sliczny-komplec...002246727.html
http://allegro.pl/cudny-komplet-body...997375669.html
http://allegro.pl/hm-coccodrillo-bod...007933568.html
http://allegro.pl/komplet-hm-74-i3009279376.html
http://allegro.pl/cudny-komplet-ff-k...998591998.html
http://allegro.pl/komplecik-hm-dla-c...002040514.html
http://allegro.pl/komplet-trzech-blu...002387721.html
http://allegro.pl/pajac-hm-pluszowy-...009841976.html
http://allegro.pl/komplet-mothercare...009837446.html
fajny wiosenny dresik
http://allegro.pl/komplet-bluzeczka-...011133688.html boberek
http://allegro.pl/nowy-komplet-bawel...011187583.html
http://allegro.pl/zara-super-bluzecz...010600207.html

dziewczece
http://allegro.pl/polspiochy-plus-cz...005391527.html
http://allegro.pl/hm-i-next-rurki-ko...002603127.html
http://allegro.pl/wyprawka-niemowlec...010472065.html
http://allegro.pl/komplet-z-hello-ki...994977751.html (mamy te legginsy sa sliczne!)
http://allegro.pl/sliczny-komplecik-...009922706.html
http://allegro.pl/super-zestaw-bluzk...009497730.html
http://allegro.pl/fajny-zestaw-bluzk...009497768.html
http://allegro.pl/rampersy-0-3-mstan...009538255.html
http://allegro.pl/rampersy-0-3-m-sta...009542170.html
http://allegro.pl/sukienka-z-majtkam...009634231.html
http://allegro.pl/sukienka-z-majtkam...009649237.html

wkleje jeszcze raz tutaj zeby nie zaginela w tlumie
jesli ktorejs podobala sie nasza sukienka (lniana!!!), wyglada jak recznie malowana to polecam. znalazlam ja na aukcji

ps. komus sie udalo z tym xlanderem http://allegro.pl/show_item.php?item=3002687652

---------- Dopisano o 01:44 ---------- Poprzedni post napisano o 00:57 ----------

dobra, odstresowalam sie (na allegro :P) moge isc spac. gasze swiatlo, kolorowych! gdybym rano nie pojawila sie na forum, prosze o kciuki o 13

Edytowane przez diabli
Czas edycji: 2013-02-07 o 01:43
Stary 2013-02-07, 07:18   #4428
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
Tak masz rację, ale płeć miałam określoną w ok 19tc, gdzie dokładnie mi pokazał 2 jąderka i peniska Hmmm i sprzęt sto razy lepszy
e jak w 19t był siusiak, to ciężko żeby go zassało. prędzej schował się młodemu między nogami i nie majdał.

Cytat:
Napisane przez niunka045
ale kurcze tak jednej nocy... trochę zaczynam się martwić
nie wiem nie miałam tak..

Cytat:
Napisane przez szprotka_mada
najfajniejsze, najpiękniejsze, najcudowniejsze i w ogóle w ogóle naj naj

Cytat:
Napisane przez JennyAniolek
Hump oby przemiany w dziewczynkę nie było (no chyba, że chcecie) i żebyście doszli do porozumienia z imieniem
mi tam wszystko jedno co maluch będzie miał między nogami - na początku chciałam dziewczynkę, a teraz kocham synka. niech tylko będzie zdrowe i luz
a mąż od nowa zaczął mi mówić Ignaś do brzucha, bo nie ma innych koncepcji póki co. także ja nie wiem co będzie

dzień dobry
humpback jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-07, 07:51   #4429
szczesliwa25
Rozeznanie

No moje mamuśki, z rana samych pysznych domowych pączków z powidłami z róży Wam życzę

hump, pewnie, że najważniejsze żeby było zdrowe, ale pewnie przy kolejnej okazji dowiecie się czy macie syna czy córę to i wyprawkę będzie łatwiej kompletować ) coś czuję że to i tak synek )

U nas dziś w restauracji produkcja pączków pełną parą także zapraszam wszystkie ))

Żałuję, że nie mam takich zdolności szperania po allegro jak diabli ) szukam, szukam luźniejszych prostych sukienek/tunik i nic nie widzę co by się na okres ciąży nadawało a już mnie wszystko cisnąć zaczyna.
szczesliwa25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-07, 07:54   #4430
MoTyleKsw
Zakorzenienie

Cytat:
no to teraz musze do konca zimy wciagac brzuch a na wiosne moze fez sobie taka parke sprawie (jesli nie wejde w mojego grzybka)

http://www.hm.com/pl/product/07935?article=07935-A fajna jest
Ja to maniak kurtkowy ale nie zapnę się w żadną wiosną...
Mam tez grzyba, ale raczej zimowego i jakiś popęczkowany się zrobił...
Znalazłam sobie zniżkę -25 proc i już 149 zmieni sie na jakieś 115 i od razu lepiej
Cytat:

A u mnie sprawa ZUS i bank dalej w toku. Ten łoś, mój szef, nie dość, że nie podał im mojego nr konta żeby mi kasę na koto słali, to jeszcze popieprzył adres! Dobrze, że listonosz wie gdzie iść i pieniążki rodzicom przyniósł, ale gdyby był jakiś inny, to piździet! Muszę iść to sprostować.
Trafi mnie coś!

Super tytuł!

Wow

za zakupy!

Oj, biedna Ale trzeba wierzyć, że będzie dobrze
Macica odpocznie i będzie grzeczna

Może to faktycznie leki tak na Ciebie działają... Albo pogoda... Albo i jedno i drugie...
Oby szybko Ci przeszło

za wizytę
Twój pracodawca tak samo chyba niepoważny jak mój ;/
Ale chociaż wysłał dokumenty sam, a ja musiałam jeździć, wypełniać, dowiadywać się bo on nie wie jak

Cytat:

Zabiłaś mnie tym stwierdzeniem

Ja ostatnio zakochałam się w kozakach na wiosnę- z ażurowym motywem i też na szczęście nie miałam przy sobie tyle gotówki, a kartą tam płacić nie można... Chociaż nie powiem, codziennie o nich myślę

za 24tc!
No i trzymam za mieszkanko!

za wizytę!

Mi powiedział ostatnio, że na 99% chłopak. Niby zakupy robię już pod chłopaka, ale bez szału. Mam dwie bliskie koleżanki, które też nosiły chłopaczków, a urodziły dziewuszki

Tak jest kierowniczko!

Fotki już były

Tez mi się podobają takie skórzane, ażurowe kozaki, ale nigdzie ich nie spotkałam. Jedynie w wyobraźni

Dzień dobry
Ciekawe, która pobije rekord w zjedzonych pączkach

---------- Dopisano o 07:54 ---------- Poprzedni post napisano o 07:53 ----------

Aaaaa witamy się w 25 tygodniu

http://www.suwaczki.com/tickers/dqpre6ydpfblirzx.png

Jestem W Niebie.

Kocham Was

MoTyleKsw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-07, 08:14   #4431
szczesliwa25
Rozeznanie

diabli, dopiero teraz zobaczyłam parkę z h&m! cudna! kupię na wiosnę ))
szczesliwa25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-07, 08:27   #4432
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szczesliwa25 Pokaż wiadomość
hump, pewnie, że najważniejsze żeby było zdrowe, ale pewnie przy kolejnej okazji dowiecie się czy macie syna czy córę to i wyprawkę będzie łatwiej kompletować ) coś czuję że to i tak synek )
biorąc pod uwagę co ostatnio pokazał na usg - czyli pupkę i siuraka, to raczej będzie chłopiec

Cytat:
za 25t

i za wszystkie wizyty i badania dzisiejsze
Stary 2013-02-07, 08:35   #4433
Mysia mysz
Zakorzenienie

w krakowie masakra. 3km na badania 50 minut w korku, zaraz padne z paczkiem z glodu
Stary 2013-02-07, 08:45   #4434
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mysia mysz
w krakowie masakra. 3km na badania 50 minut w korku, zaraz padne z paczkiem z glodu
oj, a ja myślałam że moje 14km w godzinę to swoisty rekord
Stary 2013-02-07, 08:50   #4435
Ashyshqa
Zakorzenienie

Cytat:
Kusisz, kusisz moja droga... Ja juz stwierdziłam, że wykorzystam Twój patent na wzbogacanie olejami balsam, który mam. A teraz widzę przepis na bitą śmietanę do ciała!I też chcę Z twardych mam tylko olej kokosowy, ale już od jakiegoś czasu chciałam kupić masło shea.... Może się skuszę

Cytat:

już sam opis działa na moje zmysły
a gdzie kupujesz te wszystkie komponenty
Podejrzewam, że Cloche w jakiś niemieckich sklepach. Ja znam kilka polskich, w których kupuję naturalne półprodukty kosmetyczne.
Teraz zamawiam z zielonyklub.pl ale dopiero pierwszy raz, ale mają najtaniej,więc mam nadzieję, że się nie zawiodę. Wczęsniej korzystałam ze stron: biochemia urody, zrób sobie krem i naturalne piękno. Polecam

Cytat:
Ash, Ty bierzesz fenoterol 4 razy dziennie? bo się tak zastanawiam nad czymś ... gin mówiła że na początek brać 3x0,5, i do tego isoptin pól h przed tabletką, a jakby za słabo działało, to zwiększyć do 4x0,5. no i od jutra chciałabym zwiększyć, bo mam ciągle twardy brzuch i bolesny, ale nie wiem jak z tym isoptinem wtedy? też zwiększyć dawkę? nie chcę dzwonić zaś do gin i zawracać jej głowę

co do SR, to mój mąż też uważa, że jest to zupełnie niepotrzebne, ale jak mu powiedziałam że nas zapisałam to tylko zrobił minę cierpiętnika i zapytał kiedy upiekło mu się, bo przez te skurcze i skracającą się szyjkę na pewno nie pójdziemy, ale sam się akurat wczoraj dopytywał czy będziemy chodzić.
a co do badań i usg ... chodzi, grzecznie wchodzi zawsze do gabinetu, ale bardziej pożartować z panią doktor, bo na tym usg i tak nic nie widać, a jak byliśmy na innym i było widać to go jakoś nie ruszało ... bardziej go rusza jak mówię że Przemek zaczyna reagować na niego bo jak przychodzi do domu to mały zaczyna wierzgać wtedy

super

oj biedna mam nadzieję, że będzie wszystko ok !

gratki

haha my taką niespodziankę mieliśmy na połówkowym - od dwóch tyg byliśmy przekonani, że dziewczynka, a tu nagle się dowiadujemy że synek ale potwierdziło nam się jeszcze potem. nie myśl, czekaj na kolejne badanie i nie kupuj ciuszków albo unisex
Ja mam zalecenie fenoterol 4x1, Isoptin 3x1. No i wczoraj przed nocną tabletką już nie brałam Isoptinu, ale kiepskomi się spało, więc może rano i w południe będę brać po pół Isoptinu,a pożniej po całej

Cytat:

[/COLOR]dobra, odstresowalam sie (na allegro :P) moge isc spac. gasze swiatlo, kolorowych! gdybym rano nie pojawila sie na forum, prosze o kciuki o 13 :
Kciuki masz gwarantowane! I ja chcę tę sukienusię dla mojej pól-afrykanki !! Widzę,że aukcja jeszcze 6 dni i nikt nie licytuje. Jaką strategię najlepiej przyjąć Diabli, mój mistrzu??

Edytowane przez Ashyshqa
Czas edycji: 2013-02-07 o 08:53
Ashyshqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-07, 08:57   #4436
banka26
Zakorzenienie

Cytat:
mam wpisane na skierowaniu, ze z 2 i ewentualnie 3 jak dam rade a chce byc twardzielka hehe. pobrania krwi mnie nie ruszaja, wiec atak komarow na szyi tez przezyje
ide jesc, bo znow mnie ssie moja mala pijawa
pewnie dasz rade , trzymam kciukii
Cytat:
Aaś, tak jak obiecalam, polspiochy dla Twoich laseczek
http://allegro.pl/hm-hm-polspiochy-s...010077325.html
http://allegro.pl/cool-club-smyk-blu...005994296.html pakiecik
http://allegro.pl/cool-club-smyk-blu...005994983.html pakieciku ciag dalszy
(pani ma sporo fajnych pajacykow i piekne zestawy sukienkowe)
http://allegro.pl/komplet-disney-dla...005898324.html myszowe
http://allegro.pl/komplet-disney-dla...005886766.html myszowe 2

http://allegro.pl/komplet-george-tu-...005925187.html
http://allegro.pl/next-dla-dziewczyn...005899908.html
http://allegro.pl/komplecik-sukienka...005949790.html
http://allegro.pl/komplecik-early-da...005974590.html
http://allegro.pl/komplet-spodenki-j...005959265.html
poogladaj sobie jej aukcje
wracajac do polspiochow
http://tablica.pl/oferta/polspiochy-...m-ID1NyP5.html
http://allegro.pl/body-polspiochy-mo...987320231.html
http://allegro.pl/polspiochy-rozmiar...995901796.html
http://allegro.pl/zestaw-11-par-spod...005884219.html fajna paka
http://allegro.pl/george-zestaw-spod...000176428.html albo taka
http://allegro.pl/polspiochy-mis-pin...949760612.html nowe
http://allegro.pl/polspiochy-spodenk...970972437.html nowe
http://allegro.pl/polspiochy-spodenk...933414735.html nowe (sa jeszcze inne kolory)
http://allegro.pl/polspioch-y-polspi...011533868.html nowe
http://allegro.pl/polspiochy-rozmiar...996164194.html
http://allegro.pl/polspiochy-i2997030345.html zestaw
http://allegro.pl/mothercare-polspio...002346058.html
http://allegro.pl/polspiochy-5szt-ro...002376438.html

http://allegro.pl/polspiochy-z-koszu...008958522.html
http://allegro.pl/polspiochy-z-koszu...008959693.html

http://allegro.pl/polspiochy-rozmiar...010441113.html
http://allegro.pl/nowosc-polspiochy-...989275865.html nowe
http://allegro.pl/nowe-polspiochy-fr...005627965.html
http://allegro.pl/ff-polspiochy-3-6-...008146286.html kolorki troche meskie, ale podobaja mi sie...Nelci zalozylabym

---------- Dopisano o 00:57 ---------- Poprzedni post napisano o 00:25 ----------

dobra, a teraz inne aukcje dla wszystkich

chlopiece
http://allegro.pl/rampersy-0-3-m-ce-...011398565.html ELMO I SNOOPY!!!
http://allegro.pl/polspiochy-stan-bd...007935322.html
http://allegro.pl/coolclub-polspioch...995134285.html
http://allegro.pl/super-polspiochy-2...994750179.html (ktorejs podobal sie ten pajacyk z mucha)
http://allegro.pl/ff-sliczny-komplec...002246727.html
http://allegro.pl/cudny-komplet-body...997375669.html
http://allegro.pl/hm-coccodrillo-bod...007933568.html
http://allegro.pl/komplet-hm-74-i3009279376.html
http://allegro.pl/cudny-komplet-ff-k...998591998.html
http://allegro.pl/komplecik-hm-dla-c...002040514.html
http://allegro.pl/komplet-trzech-blu...002387721.html
http://allegro.pl/pajac-hm-pluszowy-...009841976.html
http://allegro.pl/komplet-mothercare...009837446.html
fajny wiosenny dresik
http://allegro.pl/komplet-bluzeczka-...011133688.html boberek
http://allegro.pl/nowy-komplet-bawel...011187583.html
http://allegro.pl/zara-super-bluzecz...010600207.html

dziewczece
http://allegro.pl/polspiochy-plus-cz...005391527.html
http://allegro.pl/hm-i-next-rurki-ko...002603127.html
http://allegro.pl/wyprawka-niemowlec...010472065.html
http://allegro.pl/komplet-z-hello-ki...994977751.html (mamy te legginsy sa sliczne!)
http://allegro.pl/sliczny-komplecik-...009922706.html
http://allegro.pl/super-zestaw-bluzk...009497730.html
http://allegro.pl/fajny-zestaw-bluzk...009497768.html
http://allegro.pl/rampersy-0-3-mstan...009538255.html
http://allegro.pl/rampersy-0-3-m-sta...009542170.html
http://allegro.pl/sukienka-z-majtkam...009634231.html
http://allegro.pl/sukienka-z-majtkam...009649237.html

ps. komus sie udalo z tym xlanderem http://allegro.pl/show_item.php?item=3002687652

---------- Dopisano o 01:44 ---------- Poprzedni post napisano o 00:57 ----------

dobra, odstresowalam sie (na allegro :P) moge isc spac. gasze swiatlo, kolorowych! gdybym rano nie pojawila sie na forum, prosze o kciuki o 13
ehhe Tty nie zasniesz jak nie poszperasz nie heheh
Cytat:
Napisane przez szczesliwa25 Pokaż wiadomość
No moje mamuśki, z rana samych pysznych domowych pączków z powidłami z róży Wam życzę

U nas dziś w restauracji produkcja pączków pełną parą także zapraszam wszystkie ))

Żałuję, że nie mam takich zdolności szperania po allegro jak diabli ) szukam, szukam luźniejszych prostych sukienek/tunik i nic nie widzę co by się na okres ciąży nadawało a już mnie wszystko cisnąć zaczyna.
dziekowac :P ja sie szykuje i jade po cos dobregooo
Cytat:
Ja to maniak kurtkowy ale nie zapnę się w żadną wiosną...
Mam tez grzyba, ale raczej zimowego i jakiś popęczkowany się zrobił...
Znalazłam sobie zniżkę -25 proc i już 149 zmieni sie na jakieś 115 i od razu lepiej

Twój pracodawca tak samo chyba niepoważny jak mój ;/
Ale chociaż wysłał dokumenty sam, a ja musiałam jeździć, wypełniać, dowiadywać się bo on nie wie jak

Tez mi się podobają takie skórzane, ażurowe kozaki, ale nigdzie ich nie spotkałam. Jedynie w wyobraźni

Dzień dobry
Ciekawe, która pobije rekord w zjedzonych pączkach

---------- Dopisano o 07:54 ---------- Poprzedni post napisano o 07:53 ----------

za 25 tc :P ja zjemm duuzooo heheh
banka26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-07, 08:58   #4437
vil84
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ashyshqa Pokaż wiadomość
Ja mam zalecenie fenoterol 4x1, Isoptin 3x1. No i wczoraj przed nocną tabletką już nie brałam Isoptinu, ale kiepskomi się spało, więc może rano i w południe będę brać po pół Isoptinu,a pożniej po całej
hmmm no właśnie ... ja się bardziej zastanawiam czy trzy razy dziennie nie brać po 1 co 8 h ... ale czy to zadziała wtedy? jakoś to musi być, są dziewczyny które biorą dawki np. już hardcorowo po o,5 tabletki co 2 h ... i niemożliwe żeby zawsze przed tym brały isoptin

Diabli, dzięki za aukcję
zastanawiałam się nad rampersami z Elmo i Snoopim, ale tak jakoś jest napisane że nie wiem czy 15 zł za jeden komplet czy oba niby oba, ale potem jest kup 1 z 2 ;>

vil84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-07, 09:02   #4438
humpback
Zakorzenienie

diabli doodglądałam twoje nocne poszukiwania. jejku, jak ja uwielbiam rzeczy z muchą ja chcę te półśpiochy
Stary 2013-02-07, 09:03   #4439
banka26
Zakorzenienie

Cytat:
hmmm no właśnie ... ja się bardziej zastanawiam czy trzy razy dziennie nie brać po 1 co 8 h ... ale czy to zadziała wtedy? jakoś to musi być, są dziewczyny które biorą dawki np. już hardcorowo po o,5 tabletki co 2 h ... i niemożliwe żeby zawsze przed tym brały isoptin

Diabli, dzięki za aukcję
zastanawiałam się nad rampersami z Elmo i Snoopim, ale tak jakoś jest napisane że nie wiem czy 15 zł za jeden komplet czy oba niby oba, ale potem jest kup 1 z 2 ;>
mysle ze chodzi o 1
banka26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-07, 09:06   #4440
Katate
Raczkowanie

Hej Laski
Dawno mnie nie było. Przeprowadzaliśmy się i jeszcze na walizkach trochę żyjemy. Neta nie mam,tylko w telefonie a nie lubię pisać z tel.
W niedzielę mój mały kończy 2 lata więc szykuje się impreza i muszę zdążyć wszystko posprzątać.
Mam nadzieję że już niedługo do Was wrócę. Pozdrawiam.
Katate jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości