Łognisty jeździec,kinder bueno szklanka,chodź mężu miły,jam Twoja wybranka!PM2014cz7 - Strona 155 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-07, 08:08   #4621
KaEs
Wtajemniczenie

Dot.: Łognisty jeździec,kinder bueno szklanka,chodź mężu miły,jam Twoja wybranka!PM20

Cytat:
Napisane przez Tycikata Pokaż wiadomość
Co do koloru przewodniego.... to przez naszą salę my chyba nie mamy zbytnio innego wyboru jak fiolet..., myślałam, żeby ten fiolet połączyć delikatnie z kolorem miętowym...lub turkusowym...
to nasza sala: http://astra.media.pl/galeria.php?galeria=Restauracja

co myślicie?
Przepiękną sale będziesz mieć... i w tym fiolecie mi się bardzo podoba

Cytat:
Napisane przez ane3kaa Pokaż wiadomość
555 dni
do mojego upragnionego dnia
hehe do mojego parę dni więcej -> 569 coraz bliżej, coraz bliżej

Cytat:
Napisane przez little_zosh Pokaż wiadomość
To ja sobię zapisuję! Nie wiem, czy pomoże, bo ja mam taką żółtą kość i to rodzinne u mnie, ale spróbować nie zaszkodzi No i muszę się dentystki spytać czy mi nie zaszkodzi, bo słabe szkliwo mam i kiedyś mówiła, żebym sobie nie wybielała
Mi mówią, że mam białą kość, ale mimo to i tak wybielałam ale paskami efekt był świetny i jak byłam u dentysty to nic mi to szkliwa nie zniszczyło powtórze to przed ślubem na pewno

KaEs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-07, 08:09   #4622
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja
Dot.: Łognisty jeździec,kinder bueno szklanka,chodź mężu miły,jam Twoja wybranka!PM20

Cytat:
Napisane przez Tycikata Pokaż wiadomość

a który wątek podczytujesz? ja trochę ten czytałam: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=470275

a te badania miałam robione - i są w normie a Ty? je miałas?
Ja podczytuję dokładnie ten sam, ale czasami to się gubię, bo Ci ludzie tam to jak jacyś specjaliści już !
Kurcze jak tsh w normie, to z tarczycą wszystko ok
Też miałam, jakiś czas temu, ale chcę powtórzyć.

Cytat:
Napisane przez little_zosh Pokaż wiadomość
Nam tak jak i Dodaji rodzice będą pomagać, ale my wszystko wybieramy Może potraktuj te pieniądze jako prezent z ich strony W końcu jakby nie chcieli, to nic by Wam nie dali.
Ja Wam powiem, że kompletnie tego nie rozumiem.
Nie wiem czy to zależy od charakteru czy od czego, ale gdybym ja była w takiej sytuacji, że rodzice dają mi pieniądze i wpierniczają się we wszystko, to ja zrezygnowałabym z wesela i tyle. Nerwów bym się najadła i nic więcej.

Oczywiście ze zdaniem rodziców się liczę i na przykład było im miło jak zabraliśmy ich na sale, żeby sobie z nami pooglądali. Wysłuchaliśmy co mają do powiedzenia, ale za dwa dni mama mnie zapytała jaką MY decyzję podjęliśmy. Wczoraj też zapytała o której MY chcemy brać ślub.

Mi ten układ pasuje, bo traktujemy się poważnie, jak dorośli.

Cytat:
Napisane przez misiadelko Pokaż wiadomość

I jeszcze chciałam napisać Poznaniance, że dobrze się stało- wyprowadź się, a potem ładnie podziękuj im i powiedz, że dzięki nim podjęliście najlepszy wybór życiowy Cokolwiek nie będzie - teraz będzie lepiej, nawet z zębami w ścianie, ale za to ze spokojem ducha.
Też swego czasu przeżywałam coś niezbyt miłego i to zdanie będę powtarzać zawsze i wszędzie! Jeszcze zawsze mówię, że wolę coś ciasnego i własnego, a nie na czyimś gruncie czuć się jak obcy i niepotrzebny ktoś

Dzień dobry
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-07, 08:15   #4623
KaEs
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kwiatuszek10031989 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny Nie da się Was nadrobić, bo piszecie jak szalone

To tak jak my Też nie możemy się zdecydować a wszystko przez rodziców którzy cały czas narzekają że ten którego mamy na oku jest za drogi i mówią żeby wziąć kogoś tańszego bo według nich to jest tylko film, którzy pewnie obejrzymy raz w życiu i rzucimy w kąt... Totalnie się z nimi nie zgadzam, ale ciężko jest mi ich przekonać, bo my z TŻ-tem swoje, a oni swoje... Ale chyba jednak zostaniemy przy swoim
Jeżeli dla rodziców za dużo to może weźcie dołóżcie część pieniążków? Ja muszę mieć kamerzystę w hd, ja wiem, że będzie cała rodzina do filmu wracać. Mam pełno filmów z dzieciństwa, które mają już spokojnie 24 lata i są bezcenne, oglądane co jakiś czas, także nie ma opcji, musi być dobry kamerzysta

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
cikulada wiesz co chciałam czerwone buty, ale moja mama niby nowoczesna a mówi ze czerwone tak nie za bardzo ;p a mi sie bardzo podobaja musze to jeszcze przemyslec. Bardzo mi sie podobaja te z załącznika ;p są boskie ;d

na zaproszeniu też chce, jakąs czerwoną kokardkę.

a bukiet taka kulka z czerwonych róż

i chyba na wódce dam tylko czerwone kokardki )
a zapro robisz sama, czy kupujesz?

Cytat:
chyba sie zakochalam w tej sukni ;p
tylko ten czarny pasek mi nie pasuje ;p
hehe też lubie skromne, wrzuce mój typ http://www.maggiesottero.com/dress.aspx?style=A3476
a na poprawiny chciałabym taką: http://www.maggiesottero.com/dress.a...eywordType=All w odcieniu łososiowym ahhhhhhhhhhh

Cytat:
no ja wiem, że są ekstra ;p
ja już dziś 3 pączki zjadłam koniec już!
ale każdy kto przychodzi do firmy to "prosze sie poczęstować" "przyniosłem pani pączki" itp itd.
i jak tuu nie brac ;p

a rano jeszcze swojego zjadlam, takiego z czekolada mmmmm
ja zaraz zbiore się po jakiegoś pączka, mamuska pewnie napichciła, ale niestety złe kilometry dzielą nas, haha

Stary 2013-02-07, 08:19   #4624
Kasiulenkowo
Zakorzenienie

cześć

ja nie zjadłam ani jednego pączka

co do koloru przewodniego to nie wiemy jaki chcemy jeszcze dla nas to jeszcze sporo czasu na takie wybory
ale na pewno kwiaty zaproszenia buty zawieszki na alko będą w kolorze przewodnim wesela i może sukienka na poprawiny?

a zawieszki to będą krawaty i podwiązki
http://allegro.pl/zawieszki-na-alkoh...985945304.html
punktu widzenia w każdej chwili.

Edytowane przez Kasiulenkowo
Czas edycji: 2013-02-07 o 08:21
Kasiulenkowo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-07, 08:20   #4625
KaEs
Wtajemniczenie

Z mojej strony jest tak, że rodzice wszystko sponsorują, oprócz ubioru PM. Natomiast wszystkim zajmuję się sama z Tż, wszystko co wybraliśmy przedstawiliśmy rodzicom, kwotę itp. na wszystko się zgodzili NIKOGO NAM NIE WYBIERALI, nawet zespołu. Z zespołem nawet im nie przedstawiłam jeszcze płyty, żeby wiedzieli co wybraliśmy ANI JEDNA STRONA ANI DRUGA SIĘ NIE WTRĄCAJĄ, we wszystkim decydują młodzi, dają nam wolną rękę jedynie co będą wybierać z nami to jest menu, z tego względu, że chcemy mieć spojrzenie młodych i starszych

Stary 2013-02-07, 08:35   #4626
karoolecka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez KaEs Pokaż wiadomość
Z mojej strony jest tak, że rodzice wszystko sponsorują, oprócz ubioru PM. Natomiast wszystkim zajmuję się sama z Tż, wszystko co wybraliśmy przedstawiliśmy rodzicom, kwotę itp. na wszystko się zgodzili NIKOGO NAM NIE WYBIERALI, nawet zespołu. Z zespołem nawet im nie przedstawiłam jeszcze płyty, żeby wiedzieli co wybraliśmy ANI JEDNA STRONA ANI DRUGA SIĘ NIE WTRĄCAJĄ, we wszystkim decydują młodzi, dają nam wolną rękę jedynie co będą wybierać z nami to jest menu, z tego względu, że chcemy mieć spojrzenie młodych i starszych
u mnie też tak jest ogólnie.. moi rodzice nic się nie wtrącają, mama tylko menu będzie ze mną zmieniać, bo jest mało logiczne No i do czego jeszcze się przyczepia to ilość gości, chciałaby żebym nie zapraszała duzo znajomych no ale same wiecie jak to jest, ja mam na kierunku 5 dziewczyn z którymi się trzymam, przecież nie zaproszę dwóch a reszcie powiem sory Teściowa tylko pije do tych świadków no i ogólnie to wszystko.. Ale postanowiłam, że nie dam sobie w kasze dmuchać
Jak nam zajęli salę która chcieliśmy (09.08) i wolny był tylko inny termin (02.08) chodziliśmy wkurzeni i zaczęliśmy szukać innej sali, i wtedy teściowa powiedziała, że ta data to największa głupota świata, czas się z nią za to rozprawić

W ogóle to zapraszam na faworki do mnie bo mama oszalała i cała kuchnia pływa w faworkach

Edytowane przez karoolecka
Czas edycji: 2013-02-07 o 08:36
karoolecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-07, 08:37   #4627
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Ja chcę takie buty

A pączki... Jestem na diecie i mam zamiar nie zjeść ani jednego

A dziś rano obudził mnie ból brzucha, okres dostałam... Trochę spóźniony ale jest Od rana dawka ketonalu wjechała :/ A wieczorkiem wezmę pierwszą "nową" anty Może na następny okres już pomoże i będzie mniej bolało.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg buty 1.jpg (22,0 KB, 3 załadowań)

Razem od 27.06.2008r
Zaręczeni: 25.05.2012r
Wedding
kroooliczek89 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-02-07, 08:40   #4628
docik10
Zakorzenienie

Cytat:
Tycikata Sama myślałam nad fioletem z turkusem, ale w końcu zrezygnowałam, coś pięknego Nie zastanawiaj się No chyba, że jasny fiolet to mięta będzie idealna

Kwiatuszek, nie wiem jak wy, ale moja mama ma film z wesela i cała rodzina go co jakiś czas ogląda (jest to jedyny film w rodzinie z tamtych czasów), ja sama przynajmniej raz na 2-3 miesiące go oglądam, więc niekoniecznie raz w życiu obejrzycie Jedyną osobą, która nie ogląda tego filmu jest dziadek ze strony mamy, ktory się spił na weselu A był gospodarzem imprezy, ale wstyd

---------- Dopisano o 06:47 ---------- Poprzedni post napisano o 06:39 ----------

I jeszcze chciałam napisać Poznaniance, że dobrze się stało- wyprowadź się, a potem ładnie podziękuj im i powiedz, że dzięki nim podjęliście najlepszy wybór życiowy Cokolwiek nie będzie - teraz będzie lepiej, nawet z zębami w ścianie, ale za to ze spokojem ducha.
Ja uwielbiam oglądać płyty z wesel nawet jak nikogo z gości nie znam tylko Państwa Młodych Fajnie tak co roku na rocznice wieczorem przy lampce wina włączyć sobie swoją płytę z wesela i z TŻ powspominać
Tyś moje dziecko a ja Twoja mama

Nasze szczęście jest juz z nami
:
docik10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-07, 08:43   #4629
karoolecka
Zadomowienie

kroooliczek butki fajne ja bym bardzo chciała platformy nude, bo tylko wtedy moje łydki wyglądają jako tako, ale wiem, że byłoby mi niewygodnie no i mój Tz byłby sporo niższy

A wszystkie z Was, które chcą mieć kolor czerwony będą miały róże w bukiecie ?
Stary 2013-02-07, 08:49   #4630
Kasiulenkowo
Zakorzenienie

co planujecie na Walentynki?

Stary 2013-02-07, 08:50   #4631
niulka_1985
Zadomowienie

Ja wybrałam fiolet jako kolor przewodni. Co do bukietu, to jeszcze nie mam pojęcia, ale coś w tym stylu będzie:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 059.jpg (57,5 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 38285808hb8.jpg (27,3 KB, 0 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 69137902fj8.jpg (23,6 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1297452325_2_oryginal.jpg (46,5 KB, 0 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg burgundycallas.jpg (43,5 KB, 0 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg t_kalie_797.jpg (26,7 KB, 0 załadowań)
niulka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-07, 08:52   #4632
docik10
Zakorzenienie

ane3kaa do twojego ślubu 555
KaEs do twojego 569
A mojego 553

:
Stary 2013-02-07, 08:52   #4633
misiadelko
BAN stały

W Walentynki? Nic, mimo, że to rocznica naszych zaręczyn
misiadelko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-07, 08:54   #4634
niulka_1985
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kasiulenkowo Pokaż wiadomość
co planujecie na walentynki? :d
nic
niulka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-07, 08:55   #4635
docik10
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niulka_1985 Pokaż wiadomość
Ja wybrałam fiolet jako kolor przewodni. Co do bukietu, to jeszcze nie mam pojęcia, ale coś w tym stylu będzie:
ja też będę miała bukiet, białe kalie tylko nie wiem czy ja na takie trafiłam podczas swojego pierwszego ślubu bo też je miałam bo kocham te kwiaty że z końcówek ściętych kapała jakaś żółta maź musiałam uważać na suknie. Teraz się zastanawiam czym to zabezpieczyć żeby nic nie wyciekało chyba że to było w październiku i z powodu zimna ehhh nie wiem

:
Stary 2013-02-07, 08:55   #4636
misia880
Zakorzenienie

ja mam 2 dzien okresu siedze w pracy z ledwością.. nienawidze tych dni

u nas też rodzice płacą za wesele, też się raczej nie wtrącają, jedynie mój tata ciągle komentuje ile za kemerzyste itp. bo sie nie zna a mysli ze pozjadał wszystkie rozumy ;p

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-07, 09:01   #4637
alloffkowa
Zakorzenienie

cześć dziewczyny, ostatnio nie mam na nic czasu, ale dziś przyszłam się pochwalić że mamy 4 rocznicę z P i do rodziców P zaczeły docierać informacje o ślubie, więc z sercem na ramieniu ale w końcu powiedzieliśmy im oficjalnie o dacie ślubu i planach
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-07, 09:01   #4638
karoolecka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez docik10 Pokaż wiadomość
KaEs do twojego 569
A mojego 553
a do mojego 548 i nadal nic nie mam, kiedy ja się ogarnę
Stary 2013-02-07, 09:02   #4639
misiadelko
BAN stały

Docik moja kuzynka miała "zaklejone" końcówki czymś co wyglądało jak wosk ze świecy. Ale nie wiem czy przez to kwiaty szybko nie padają, jej się dzielnie trzymał.

Do mojego 478

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-07, 09:02   #4640
Kasiulenkowo
Zakorzenienie

u mnie sypie śnieg

Stary 2013-02-07, 09:02   #4641
KaEs
Wtajemniczenie

Mi się podoają w takim stylu... do tego cos jeszcze z fioletem ale nei za duzo
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg stylowi_pl_Slub-i-inne-wydarzenia_2885507.jpg (39,3 KB, 15 załadowań)

Stary 2013-02-07, 09:06   #4642
docik10
Zakorzenienie

Cytat:
Docik moja kuzynka miała "zaklejone" końcówki czymś co wyglądało jak wosk ze świecy. Ale nie wiem czy przez to kwiaty szybko nie padają, jej się dzielnie trzymał.

Do mojego 478
Dziękuje za fajną radę muszę podpytać w kwiaciarni jak bede pytać o swój bukiecik

:
Stary 2013-02-07, 09:07   #4643
Tycikata
Wtajemniczenie

A na mnie już na dzien dobry czekały pączki na biurku w pracy dzisiaj jem tylko pączki

Cytat:
Tycikata Sama myślałam nad fioletem z turkusem, ale w końcu zrezygnowałam, coś pięknego Nie zastanawiaj się No chyba, że jasny fiolet to mięta będzie idealna
ja na pewno chcę jasny fiolet. ciemny mi się średnio podoba.
na pewno nie chcę tych fioletowych kokardek na krzeszłach, wolałabym żeby były całe białe krzesła, ew. może wybiorę jasno fioletowe kokardki bo też mają takie na sali.
a z tą miętą/turkusem to bym tylko jakiś delikatny akcent na sali dała, np świeczki w tym kolorze czy rozsypane kryształki po stole...

Cytat:
Napisane przez KaEs Pokaż wiadomość
Przepiękną sale będziesz mieć... i w tym fiolecie mi się bardzo podoba
dziękuję

Cytat:
zgadzam się i strasznie współczuję sytuacji Poznanianko..

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Ja podczytuję dokładnie ten sam, ale czasami to się gubię, bo Ci ludzie tam to jak jacyś specjaliści już !
Kurcze jak tsh w normie, to z tarczycą wszystko ok
Też miałam, jakiś czas temu, ale chcę powtórzyć.
mi endo tłumaczył, że może i wynik tsh w normie, bo tarczyca ma "braki" i pobiera sobie te braki z całego organizmu, więc wydaję się, że jest ok, ale za to w organiźmie zaczyna brakowac tych składnikow co tarczyca zabiera...i na to wskazują moje objawy no sama nie wiem co o tym myśleć, też idę powtórzyć sobie badania w przyszłym tygodniu, ciekawa jestem jaki będę miała teraz wynik skoro biorę ten hormon tarczycy...
A na tamtym wątku już napisałam

- Loesje
Tycikata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-07, 09:08   #4644
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Cytat:
KaEs do twojego 569
A mojego 553
A do mojego 504
Oczywiście jeśli data nie ulegnie zmianie

Cytat:
ja mam 2 dzien okresu siedze w pracy z ledwością.. nienawidze tych dni

u nas też rodzice płacą za wesele, też się raczej nie wtrącają, jedynie mój tata ciągle komentuje ile za kemerzyste itp. bo sie nie zna a mysli ze pozjadał wszystkie rozumy ;p
A ja pierwszy dzień i zaraz umrę :/
A na 16tą do pracy

Razem od 27.06.2008r
Wedding
Stary 2013-02-07, 09:10   #4645
misiadelko
BAN stały

Tycikata u mnie na krzesła właśnie tylko jasnofioletowe mają i ja w ogóle będę z nich rezygnowała, bo mi się nie podobały te kokardy. Tak samo rezygnuję z tej organzy fioletowej przez środek, nie chcę za dużo fioletu.
Ja oprócz tego mam jeszcze fuksję, ale nie wiem czy na sali coś będzie w tym kolorze. Moje druchny będą miały kokardy na włosach w kolorze fuksji a drużbowie śledzie. No i w bukiecie chcę tą fuksję, chyba nigdzie indziej. Aaaa jeszcze na masce samochodu.

I jeśli te głupie tuby dostanę to w środku tych tub.

No a z fioletu to fioletowe buty, w bukiecie trochę (najwięcej chcę bieli), biżuterię, spinki i muchę dla TŻ, coś tam w zaproszeniach i kokardki na sali.

A cholerny candy bar chcę w fiolecie, różu, bieli.

Edytowane przez misiadelko
Czas edycji: 2013-02-07 o 09:14
Stary 2013-02-07, 09:15   #4646
Tycikata
Wtajemniczenie

Cytat:
Tycikata u mnie na krzesła właśnie tylko jasnofioletowe mają i ja w ogóle będę z nich rezygnowała, bo mi się nie podobały te kokardy. Tak samo rezygnuję z tej organzy fioletowej przez środek, nie chcę za dużo fioletu.
na tej mojej sali też dają do dekoracji materiał z satyny w ciemnym fiolecie...i widać to na którymś z tych zdjęc sali, okropnie to wygląda, tak samo to ciemno fioletowe serce za młodymi co wisi z tego na bank będę rezygnować

dobra, wracam do pracy

---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ----------

ooo a ja bym chciała żeby moja drużyna miała miętowe/turkusowe akcenty... a jaa buty w takim kolorze

- Loesje
Tycikata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-07, 09:33   #4647
docik10
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kroooliczek89 Pokaż wiadomość
A do mojego 504
Oczywiście jeśli data nie ulegnie zmianie

A ja pierwszy dzień i zaraz umrę :/
A na 16tą do pracy

Bardzo wam współczuje i wszystkim kobietką które mają ten sam problem. Jak już pisałam biorę tabletki anty moje libido czasami mnie przeraża że przy tabletkach i aż takie wysokie.Jak nie brałam tabletek to to samo. U mnie okres i z ręką na sercu mogę powiedzieć że to najlepszy czas w całym miesiącu ja dostaje wtedy powera siostra się śmieje "zaś masz okres?" jak widzi że ja chałupę o mało co nie przewrócę do góry nogami tak sprzątam, mam wtedy najlepszy humor czasami mój TŻ tylko mówi że nadmiernie wtedy się czepiam Nie mam żadnych bóli. Ja nie wiem co ze mną jest kiedyś myślałam że od tego że trenowałam piłkę ręczną a sporcmenki lepiej znoszą okres co prawda trenowałam 10lat ale już nie trenuje ok 6 lat i nadal okres to mój przyjaciel Zapomniałam dodać że jak nie brałam tabletek to też się super czułam jak miałam okres więc to nie zasługa anty

---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ----------

Cytat:
chyba sie zakochalam w tej sukni ;p
tylko ten czarny pasek mi nie pasuje ;p
Zdradzisz gdzie znalazłaś takie śliczne zaproszenia? Czarne dodatki do sukni ślubnej też do mnie nie przemawiają kojarzą mi się z żałobą. Suknie prosta ale piękna...

:

Edytowane przez docik10
Czas edycji: 2013-02-07 o 09:23
Stary 2013-02-07, 09:34   #4648
karoolecka
Zadomowienie

Cytat:
Bardzo wam współczuje i wszystkim kobietką które mają ten sam problem. Jak już pisałam biorę tabletki anty moje libido czasami mnie przeraża że przy tabletkach i aż takie wysokie.Jak nie brałam tabletek to to samo. U mnie okres i z ręką na sercu mogę powiedzieć że to najlepszy czas w całym miesiącu ja dostaje wtedy powera siostra się śmieje "zaś masz okres?" jak widzi że ja chałupę o mało co nie przewrócę do góry nogami tak sprzątam, mam wtedy najlepszy humor czasami mój TŻ tylko mówi że nadmiernie wtedy się czepiam Nie mam żadnych bóli. Ja nie wiem co ze mną jest kiedyś myślałam że od tego że trenowałam piłkę ręczną a sporcmenki lepiej znoszą okres co prawda trenowałam 10lat ale już nie trenuje ok 6 lat i nadal okres to mój przyjaciel Zapomniałam dodać że jak nie brałam tabletek to też się super czułam jak miałam okres więc to nie zasługa anty
ale Ci zazdroszczę ja okropnych bóli nie mam (zjem z 5 tabletek ibupromu i przejdzie) i to tylko pierwszy dzień ale za to tydzień przed i przez cały okres jestem nie do życia.. zdolna jestem odgryźć komuś rękę ze złości i nic na to nie poradzę, nawet jak bym chciała
Stary 2013-02-07, 09:38   #4649
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Cytat:
Napisane przez karoolecka Pokaż wiadomość
ale Ci zazdroszczę ja okropnych bóli nie mam (zjem z 5 tabletek ibupromu i przejdzie) i to tylko pierwszy dzień ale za to tydzień przed i przez cały okres jestem nie do życia.. zdolna jestem odgryźć komuś rękę ze złości i nic na to nie poradzę, nawet jak bym chciała
Moja dawka minimalna to niestety 5-6 ketonali w pierwszy dzień, drugi lżej, trzeci już ok.
Ale te humory... Skąd ja to znam Wszystko mnie drażni TŻ woli się do mnie nie zbliżać wtedy Ostatnio szłam ulicą, stanęłam i się poprostu poryczałam Tak bez żadnego powodu... i nie wiedziałam co jest grane... A na drugi dzień dostałam okres

Razem od 27.06.2008r
Wedding
Stary 2013-02-07, 09:43   #4650
Kate Noir
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kroooliczek89 Pokaż wiadomość
Moja dawka minimalna to niestety 5-6 ketonali w pierwszy dzień, drugi lżej, trzeci już ok.
Ale te humory... Skąd ja to znam Wszystko mnie drażni TŻ woli się do mnie nie zbliżać wtedy Ostatnio szłam ulicą, stanęłam i się poprostu poryczałam Tak bez żadnego powodu... i nie wiedziałam co jest grane... A na drugi dzień dostałam okres
Z tym ryczeniem tez mam! i najgorsze było to, że w podstawówce/gimnazjum nie wiedziałam o co chodzi. Potrafiłam na lekcji się rozryczeć ot tak sobie a wieczorem dostawałam okres
Teraz to przynajmniej wiem, że to tylko hormony i się nie przejmuję

Dziewczyny nie nadążam tak dużo piszecie...
Kate Noir jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości