Z maluszkami wątek trzeci - jak ten czas nam szybko leci! Mamusie IX-X 2012 - Strona 61 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-07, 08:54   #1801
Sojka1990
Zadomowienie

Dot.: Z maluszkami wątek trzeci - jak ten czas nam szybko leci! Mamusie IX-X 2012

Katiem niestety aktualnie nie dam rady zrobić sobie zdjęcia z dziewcznkami bo Jula nadal w szpitalu. Może być troche stare moje z bliźniaczkami zdjęcie??
Stary 2013-02-07, 08:55   #1802
tamlin111
Zakorzenienie

Dot.: Z maluszkami wątek trzeci - jak ten czas nam szybko leci! Mamusie IX-X 2012

Dzień dobry

To spróbuje dziś zrobic kleik na moim mleku i zobaczymy co z tego wyjdzie.

Niegrzeczna ja ściągam tylko wieczorem przed spaniem bo Mati na noc dostaje mm więc musze cyce opróżnić. I tak ściągnę około 200ml a on zje tylko 100 na drugi dzień, takie dopchanie się po słoiczku. Więc tego mleka mi zostaje. A reszta dnia i noc ciągle cyc. Poza tym od kilku dni znów czuje że mam więcej pokarmu, takie mam skoki, raz jest w sam raz, a po jakims czasie znów się więcej tworzy.

Dearlie a Ty myslałaś że ja grzeczna dziewczynka, mamusia i tatuaże Ci do mnie nie pasują? Oj kochana do grzecznej dziewczynki mi daleko, choć z wiekiem coraz bardziej się do niej zbliżam. A nie, jednak nie, wystarczyło sobie przypomnieć jak było jeszcze rok i ciut temu

Cytat:
Napisane przez Iwoncia81 Pokaż wiadomość
Kuuuuurrrrrr.aaa!!!!
Znowu mi sie dziecko po tym policzku drapie i zaś ma czerwone i pokrwawione!!!!!
No cholera mnie weźmie z tym!!!!
Chyba na te kleiki i kaszki bedzie miał uczulenie albo już nie wiem co.
Dobrze że jutro do lekarza.
Az sie boje spojrzeń ludzi bo stwierdzą że ja dziecko katuje czy co bo ma policzek podarty
Albo go ten strupek swędzi...
Matko załamuje mnie to już.
że sie to też na buzi zrobiło a nie w jakims niewidocznym miejscu
Biedny Alanek. Dobrze że macie szczepienie, to może lekarz coś pomoże.

Cytat:
Napisane przez justyna12345 Pokaż wiadomość
a ja jeszcze wrocilam do Was bo zapomnialam pochwalic Szymonka bo dzis zaczal sie sam przewracać na brzuszek z plecków bez niczyjej pomocy (wcześniej raczka mu przeszkadzala) pierwszy raz sie przewrocil gdy zostawilam go na środku lozka żeby nie spadl mi w razie czego,odeszlam 2 metry dalej po spodnie do szafki żeby go przebrać,no parę sekund doslownie,odwracam sie a on na brzuszku juz i sie podpiera ladnie tak jak ja go zawsze klade sama
kurde a mój leń nie chce sie przekręcać. To znaczy na boki jak najbardziej sie kładzie, ale chyba tak jak Szymon nie wie co ma z ręką zrobić tą co przeszkadza.

Cytat:
Napisane przez kraven Pokaż wiadomość
Tamlin niemożliwe, że drukarka Cię pokonała. Za karę jak już ją poskromisz to przedrukuj na niej Trylogiie. Niech wie co to zemsta
A no pokonała. Mam jedną, musiałam dać toner do nabicia bo się skończył, to wyciagnęłam drugą. Wymieniłam tusze i dupa, nic nie drukuje. Doczytałam że musiala głowica zaschnąć i musze ją wyczyścić. No ale najpierw muszę gdzieś kupic płyn do czyszczenia głowic. Nie poddam się bo w tej to mam i skaner i ksero a potrzebne mi do pracy są.

Cytat:
Napisane przez Iwa844 Pokaż wiadomość
A ja nie wynoszę śmieci i nie chodzę do piwnicy
Ja też nie. Piwnice mnie brzydzą, bo tam sa pająki

Cytat:
Nic nie jadłam od 14 godzin a wszystko mi w gardle stoi.
Trzymajcie kciuki za szczepienie
Będzie dobrze.

Cytat:
Napisane przez zielona1911 Pokaż wiadomość
I znowu prosimy o glosy w dniu dzisiejszym

https://www.bobovita.pl/home/o-klubie/galeria/6589
A mi wyskakuje błąd.

Cytat:
Napisane przez angel166 Pokaż wiadomość
No mi sie wydaje,, ze bardzo dobrze, tylko czemu dopiero terazhehe
Kochana, no wiesz ciążowe odmóżdzenie mnie trzyma jeszcze chyba No ale lepiej późno niż wcale.

Cytat:
Napisane przez Konczita Pokaż wiadomość

pytałam o te piąstki bo wczoraj byłyśmy u neurolog i nam powiedziała że Duśka zacisnęła piąstki jak podniosła się na rączkach i faktycznie złapała kocyk i zacisnęła .. ona jak plącze bądź się denerwuje to je zaciska .. i skierowała nas na rehabilitację ... pytałam czy to coś poważnego powiedziała że może to być efekt wcześniactwa i że to minie przy ćwiczeniach wcześniej .. ale rehabilitacja najwcześniej w maju - porażka .. musimy prywatnie się wybrać
mati tez zaciska i nasz lekarka nic nie mówiła. Paula tez zaciskała. No i większość dzieci na wątku. Wszystkie do rehabilitacji? Pierwsze słyszę aby dziecko które zaciska piąstki co jakiś czas rehabilitować. Rozumiem jakby ciągle miało zaciśnięte, podkurczone to by mogło wskazywac na nadmierne przykyrcze mięśni, ale łapanie za kocyk, czy w nerwach ściskanie... Dla mnie to co najmniej dziwne. ja sama jak się wściekam to pięści zaciskam, może też powinnam się rehabilitować...

Cytat:
No a tak wogóle dzis Domis konczy 5 miesiecy
Matko,ten czas tak szybko leci,za niedlugo bedzię mi dreptał po pokoju Ja bym chciala zeby on na zawsze byl taki malutki

Cytat:
Napisane przez ula2689 Pokaż wiadomość
Ja w 1 ciąży byłam na stażu z UP sklepie spożywczym.Pracowałam chyba miesiąc i zaszłam w ciążę.Szefowa się domyśliła bo zapytałam o ubezpieczenie.Rozwiązali ze mną umowę za porozumienem stron(Że niby manko zrobiłam i uznali że sobie nie poradzę).W domu sobie pomyślałam że przecież nie mogą mnie zwolnić!Poszłam do dyrektora UP a on mi powiedział że znają tego pracodawcę i on różne numery odstawia,przyjęli mnie z powrotem i poszlam na zwolnienie lekarskie do końca stażu
Było mi tylko strasznie przykro że szefostwo tak mnie potraktowało tymbardziej że mieli malutkie 2 miesięczne dziecko.
Ale świnie
Stary 2013-02-07, 08:55   #1803
sandra23s
Zadomowienie

Cytat:
Aha, my po szczepieniu, mały darł sie strasznie i trudno było go uspokoić.
W ogóle to ta baba mnie wnerwiła bo zamiast najpierw go zaszczepić a potem se wypisywac w książeczce to odwrotnie.
A on biedny leżał i sie stresował
Mamy koniec szczepień.
Dopiero jak skończy roczek
biedny Alanekale to wszystko dla zdrowotności

ciasto na pączki zrobione,rosnie sobie

Pola ma dzis straszne wiatry,normalnie halny w papmersie

Wiktor 1.09.2007,g.9:10,3600g 54cm

Pola 5.09.2012, g.0:03,4090g 53cm
sandra23s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-07, 08:57   #1804
ula2689
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Konczita Pokaż wiadomość

pytałam o te piąstki bo wczoraj byłyśmy u neurolog i nam powiedziała że Duśka zacisnęła piąstki jak podniosła się na rączkach i faktycznie złapała kocyk i zacisnęła .. ona jak plącze bądź się denerwuje to je zaciska .. i skierowała nas na rehabilitację ... pytałam czy to coś poważnego powiedziała że może to być efekt wcześniactwa i że to minie przy ćwiczeniach wcześniej .. ale rehabilitacja najwcześniej w maju - porażka .. musimy prywatnie się wybrać

kciuki za wszystkie szczepienia ...
my do września mamy z głowy uffff
Widzę że termin Wam wyznaczyli tak jak i nam 3 miesiące.Zaciskanie piąstek może być objawem wzmożonego napięcia mięsniowego związanego właśnie z wcześniactwem.A czy oprócz tych piąstek są jeszcze inne objawy?
ula2689 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-07, 08:58   #1805
Katee27
Zadomowienie

Cześć dziewczyny.

Zapomniałam wczoraj,anesh_ nas wszystkie pozdrawia!!!rozmawiałyśmy wczoraj trochę.
Trzymajmy za nią kciuki:kc iuki:,by łatwo wiedzę przyswajała,bo ma trudny temat,który jej ciężko wchodzi.A wiecie w grupie siła

[QUOTE=ula2689;39090390]Ja w 1 ciąży byłam na stażu z UP sklepie spożywczym.Pracowałam chyba miesiąc i zaszłam w ciążę.Szefowa się domyśliła bo zapytałam o ubezpieczenie.Rozwiązali ze mną umowę za porozumienem stron(Że niby manko zrobiłam i uznali że sobie nie poradzę).W domu sobie pomyślałam że przecież nie mogą mnie zwolnić!Poszłam do dyrektora UP a on mi powiedział że znają tego pracodawcę i on różne numery odstawia,przyjęli mnie z powrotem i poszlam na zwolnienie lekarskie do końca stażu
Było mi tylko strasznie przykro że szefostwo tak mnie potraktowało tymbardziej że mieli malutkie 2 miesięczne dziecko.[/QUOTE]
to już naprawdę bezczelność!!!

Pokaże Wam moją Kubusiową córeczkę
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 100_7115.jpg (103,1 KB, 44 załadowań)

Często, aby stało się to, czego pragniemy, trzeba tylko przestać robić to, co robimy...
Katee27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-07, 09:00   #1806
ula2689
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez marta1986222 Pokaż wiadomość
Mam pytanko bo zauważyłam że odkąd zaczęłam podawać Zuzi słoiczki ma problem ze zrobieniem kupki,męczy się,pręzy,dzisiaj w końcu zrobiła ale taką zbitą jak plastelina czy to normalne?
Ćoś jej zatwardziło.Na niektórych słoiczkach(chyba Hipp) pisze jak działa na stolce,rozluźnia,normaliz uje lub zestala.Jak mi przytyka Hubusia to daję surowe starkowane jabłko i tego samego dnia jest kupka.
Stary 2013-02-07, 09:00   #1807
Sojka1990
Zadomowienie

Katiem poszły fotki na maila wizażowego
Stary 2013-02-07, 09:00   #1808
Iwa844
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tamlin111 Pokaż wiadomość
kurde a mój leń nie chce sie przekręcać. To znaczy na boki jak najbardziej sie kładzie, ale chyba tak jak Szymon nie wie co ma z ręką zrobić tą co przeszkadza.
Niedługo na pewno zacznie. Alicja zaczęła kilka dni temu, dosłownie z minuty na minutę się nauczyła. Może połóż mu ulubioną zabawkę tak żeby musiał sie przekręcić by ją dosięgnąć? Alicja trenowała z telefonem taty
Stary 2013-02-07, 09:06   #1809
ula2689
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Anusia479 Pokaż wiadomość
Iwoncia to teraz rozumiem Twoją wiedzę na temat telefonów.
A z laptopem też doradzisz? Bo jak się pochodzi z godzinke to strasznie się grzeje tam gdzie ma wiatrak i się wyłącza

Kurcze biedny mały z ta buzka.

Dzień dobryale lecicie z postami,że ciężko nadążyć.
Gracjanek się buntuje bo nie lubi lykac antybiotyku ale jakoś łyka. Ja już czuje się lepiej,katar mam i kaszel okropny ale Fabis coś stan podgoraczkowy ma. Mam nadzieję,że się nie zaraził.
Kup podkładkę chłodzącą o coś takiego http://allegro.pl/podstawka-chlodzac...009320609.html
też muszę kupic
Stary 2013-02-07, 09:07   #1810
Lewek
Zakorzenienie

Dzień dobry!

Cytat:
Napisane przez kraven Pokaż wiadomość
Dearlie Antoś śliczny i miny ma świetne

Tamlin niemożliwe, że drukarka Cię pokonała. Za karę jak już ją poskromisz to przedrukuj na niej Trylogiie. Niech wie co to zemsta

Zmykam spać. Do jutra
dobre

Cytat:
Super świetny widok, nie?

A ja nie wynoszę śmieci i nie chodzę do piwnicy
O, to tak jak ja. No dobra, mój chłop wynosi śmieci, niech będzie że jednak coś robi. No i naczynia ze zmywarki wyciąga jak akurat w ciągu dnia ja tego nie zrobię. No ale i tak mnie załamałyście, że Wasi faceci bywają tak zaangażowani. Nie wiem co mam robić z tym moim leniem... Smutno mi.

Cytat:
Napisane przez Katee27 Pokaż wiadomość

super jak facet nie wstydzi się kupić ob,descreetów czy alwaysówmój na szczęście się nie krępuje.
No super, mój chyba by nie podołał.. Ostatnio poprosiłam aby kupił mi test ciążowy przy okazji kupowania szczepionki małemu. Nie kupił, a jak zapytałam dlaczego to jeszcze na mnie naskoczył, że jakieś baby stały i w ogóle

Cytat:
Napisane przez lourose Pokaż wiadomość
Kasiam a ile trwaja spacery twojego tzta w klapakch ???

Dziewczyny odkrylam cos fajnego na stopy, tzn na szorstkie piety. To masc Dernilan, do kupienia w aptece, ok 7 zl. Smaruje od tygodnia i sa bosko gladkie! Tylko po pedicure sa takie
O dzięki! Ja się właśnie borykam z piętami.

Cytat:
No a tak wogóle dzis Domis konczy 5 miesiecy
Sto lat!

Cytat:
Napisane przez Anusia479 Pokaż wiadomość
Iwoncia to teraz rozumiem Twoją wiedzę na temat telefonów.
A z laptopem też doradzisz? Bo jak się pochodzi z godzinke to strasznie się grzeje tam gdzie ma wiatrak i się wyłącza
Zapewne wiatraczek jest zakurzony, też tak miałam że mi się komp wyłączał. Trzeba tam rozkręcić i po prostu przeczyścić. Dasz radę sama, ja czyściłam

Cytat:
W ogóle to ta baba mnie wnerwiła bo zamiast najpierw go zaszczepić a potem se wypisywac w książeczce to odwrotnie.
Mamy koniec szczepień.
Super, że już po. Doskonale Cię rozumiem, też się wkurzam, że tyle jest zabiegów i gadania i pisania przed szczepionką, a ja tu się denerwuję - bo mój dzieć to akurat wcale. Za pierwszym razem jakaś gadatliwa pielęgniarka się nam trafiła, którą TŻ jeszcze podkręcał jakimiś pytaniami aż musiałam ja poprosić żeby szybciej przechodzić do rzeczy, bo ja tu w łupieżu cała.

Chwalić moje dziecko czy nie ....
Raz kozie, od wczoraj sam zasypia w łóżeczku Na nockę wprawdzie trzeba było bujnąć deko, ale w dzień go wkładam i zasypia, a teraz się udało nawet bez smoka! Bosko. No ale za to wstał dziś o 7.20 - za wcześnie...!

A jutro będę miała mega stresa, bo wieczorem mamy kulig i jedziemy z TŻtem choć na kilka godzin, Niunio zostaje z babcią. Boję się, bo on coś ostatnio butli nie chce, a wieczorem to w ogóle jest marudny, a babcia będzie musiała go uśpić na nockę. Kurczę, chyba nic się nie pobawię tylko będę przeżywać... A jak trzeba będzie jechać na sygnale to pół godziny drogi. No ale wypada mi tam być, bo jestem organizatorem.
Lewek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-07, 09:09   #1811
katiem
Wtajemniczenie

Hejka

Cytat:
Ja w 1 ciąży byłam na stażu z UP sklepie spożywczym.Pracowałam chyba miesiąc i zaszłam w ciążę.Szefowa się domyśliła bo zapytałam o ubezpieczenie.Rozwiązali ze mną umowę za porozumienem stron(Że niby manko zrobiłam i uznali że sobie nie poradzę).W domu sobie pomyślałam że przecież nie mogą mnie zwolnić!Poszłam do dyrektora UP a on mi powiedział że znają tego pracodawcę i on różne numery odstawia,przyjęli mnie z powrotem i poszlam na zwolnienie lekarskie do końca stażu
Było mi tylko strasznie przykro że szefostwo tak mnie potraktowało tymbardziej że mieli malutkie 2 miesięczne dziecko.
Co za ludzie
Ale wiesz ja zawsze sobie powtarzam - może naiwnie - że dobro powraca i zlo również....

BAobabek ja w sumie też porównuję, ale wlaśnie jestem oczarowana tym spokojem mojego drugiego dzieciątka. Zauważam, że później robi wiele rzeczy, ale utrzymuje się w normie i ma zupelnie inny temperament. Takich dzieci to mogę i nawet dziesięcioro mieć

KAsiam i Gda bardzo WAm dziękuję
Ja mam jeszcze cerę wrażliwą i naczynkową więc w ogóle wymagającą.

Pawełek

Kubuś
katiem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-07, 09:12   #1812
Lewek
Zakorzenienie

Cytat:
Widać spodobała mu się kiecka
Lewek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-07, 09:15   #1813
ula2689
Wtajemniczenie

Lewek kulig zazdraszczam wogóle chciałabym gdzieś wyjść dalej niż do biedronki
Stary 2013-02-07, 09:17   #1814
katiem
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Sojka1990 Pokaż wiadomość
Katiem niestety aktualnie nie dam rady zrobić sobie zdjęcia z dziewcznkami bo Jula nadal w szpitalu. Może być troche stare moje z bliźniaczkami zdjęcie??
Ale to Katee robi prezentację

Pawełek

Kubuś
Stary 2013-02-07, 09:20   #1815
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Witajcie

Dziś jest rocznica tego dnia a który czekałam od dawna

.... rok temu powitałam wizaż taką oto wiadomością - nic innego nie byłam w stanie napisać, bo ryczałam jak bóbr
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?p...postcoun t=4281

Dziś moje II prezentują się tak (fotki z przed chwili):
http://imageshack.us/a/img705/8681/dsc06612j.jpg

http://imageshack.us/a/img268/8682/dsc06614wf.jpg

http://imageshack.us/a/img407/650/dsc06615r.jpg

http://imageshack.us/a/img839/6999/dsc06616xe.jpg
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Bika83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-07, 09:20   #1816
sandra23s
Zadomowienie

Cytat:
Lewek kulig zazdraszczam wogóle chciałabym gdzieś wyjść dalej niż do biedronki
oj,ja też.ostatnio mialam 2 razy wychodne to miasta samato i tak pojechalam rowerem co by szybciej bylo
a tż twierdzil,ze mała dała mu popalicchociaż jak przyszlam to spala a nie bylo mnie raptem 40 min

Wiktor 1.09.2007,g.9:10,3600g 54cm

Pola 5.09.2012, g.0:03,4090g 53cm
sandra23s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-07, 09:25   #1817
lilka00
Wtajemniczenie

Ja tylko powiem, że moja Kinga też zaciska piąstki, i nawet jak byliśmy u neurologa w zeszły poniedziłek to podniosła pieluszke tetrową z zciśnięt pistk i pani doktor nic nie powiedziała.

Cytat:
Cześć dziewczyny.

Zapomniałam wczoraj,anesh_ nas wszystkie pozdrawia!!!rozmawiałyśmy wczoraj trochę.
Trzymajmy za nią kciuki:kc iuki:,by łatwo wiedzę przyswajała,bo ma trudny temat,który jej ciężko wchodzi.A wiecie w grupie siła

lilka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-07, 09:26   #1818
Iwa844
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katiem Pokaż wiadomość
Hejka
Co za ludzie
Ale wiesz ja zawsze sobie powtarzam - może naiwnie - że dobro powraca i zlo również....
Też w to wierzę

Ale sypie... chyba nici ze spaceru bo się nie przedrę przez zaspy. Nie lubię nie wychodzić
Stary 2013-02-07, 09:27   #1819
lilka00
Wtajemniczenie

Aha i wysłałam fotki do prezentacji, jakoś blado tam wygladam, ale tam gdzie wyszłam dobrze to Kinga się odwróciła, albo poruszyła i tak to wygląda z dzieckiem
lilka00 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-07, 09:28   #1820
katiem
Wtajemniczenie

Bika i mam identyczną pościel

Sandra mnie też zawsze nie ma chwile i slyszę, że już prawie sobie nie radzil. To się pytam czy maly plakal? A On, że nie, ale w każdej chwili mial zacząć.

Asiulka jeszcze chwilkę - wytrzymaj

Pawełek

Kubuś
Stary 2013-02-07, 09:36   #1821
marta1986222
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Bika83 Pokaż wiadomość
Witajcie

.... rok temu powitałam wizaż taką oto wiadomością - nic innego nie byłam w stanie napisać, bo ryczałam jak bóbr

Emilka cudowna

Cytat:
Też w to wierzę

ja też

co do spaceru tez nie wychodzę i tak pewnie nigdzie nieodsniezone,juz raz przezylam koszmar pchania wozek przez zaspy tym razem podziekuje.
Cytat:

Sandra mnie też zawsze nie ma chwile i slyszę, że już prawie sobie nie radzil. To się pytam czy maly plakal? A On, że nie, ale w każdej chwili mial zacząć.

j

Zuzia
04.09.2012
g.3.20
3020g,52cm

Hania
09.03.2016
g.20.45
3000g 53 cm

marta1986222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-07, 09:40   #1822
Agnus21
Zadomowienie

GG do Agnus21

Cytat:
Napisane przez Sojka1990 Pokaż wiadomość
Ksiam niemowlaki też noszą okulary przynajmniej moja Hanka nosiła już w wieku 7mscy :P

a badanie oczek jest koszmarne, ale powiem szczerze im wcześniej tym lepiej bo dziecko mniej przeżywa i szybciej zapomina. Wyobraź sobie że ja musiałam co dwa tygodnie przez 5 miesięcy razem z bliźniaczkami przechodzić ten koszmar zakładania blaszek rozszerzających na powieki żeby można było wykonać badanie....
Boże... to mnie teraz zmartwiłaś.
Jakiś koszmar...
No ale pójdę. Musimy to jakoś znieść.
Stary 2013-02-07, 09:41   #1823
gda
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justyna12345 Pokaż wiadomość
hehe nie wiem czemu ale piszac to czekalam na tego typu odzew od Ciebie hihi nie no :p tak serio to wiadomo ze juz nauczyl sie ja tak ukladac by mu nie blokowala turlania :p
Patrz jak już mnie znasz

Cytat:
Mamy koniec szczepień.
Bidulek Nas czeka to 26.02.

Cytat:

Piękna

Cytat:
Hejka

Co za ludzie

KAsiam i Gda bardzo WAm dziękuję
Ja mam jeszcze cerę wrażliwą i naczynkową więc w ogóle wymagającą.
Ja też mam naczynkową i skłonną do podrażnień Jak naczynkową, to olej z kocanki jest super! Rozjaśnia baaardzo naczynka
gda jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-02-07, 09:41   #1824
Iwa844
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marta1986222 Pokaż wiadomość
co do spaceru tez nie wychodzę i tak pewnie nigdzie nieodsniezone,juz raz przezylam koszmar pchania wozek przez zaspy tym razem podziekuje.
Dobrze że samochodu nie muszę odśnieżać bo po męża pojedzie brat i jeszcze mi pączki w Lidlu po drodze kupią
Stary 2013-02-07, 09:42   #1825
katiem
Wtajemniczenie

Katee dobra jesteś

Pawełek

Kubuś
Stary 2013-02-07, 09:43   #1826
Agnus21
Zadomowienie

GG do Agnus21

Sojka a jak Twoje dziecko znosiło te okulary?
I nosiło z powodu zeza czy innej wady?
Stary 2013-02-07, 09:44   #1827
Iwoncia81
Zakorzenienie

Dawno mnie tż nie wkur..ał
Jaki to jest beznadziejny chwast - luuuudzie trzymajta mnie
Iwoncia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-07, 09:46   #1828
kasiam187
Wtajemniczenie

GG do kasiam187 Wyślij wiadomość przez MSN do kasiam187 Send a message via Skype™ to kasiam187

Cytat:
Napisane przez lourose Pokaż wiadomość
Kasiam a ile trwaja spacery twojego tzta w klapakch ???

Dziewczyny odkrylam cos fajnego na stopy, tzn na szorstkie piety. To masc Dernilan, do kupienia w aptece, ok 7 zl. Smaruje od tygodnia i sa bosko gladkie! Tylko po pedicure sa takie
to tylko wieczorem tak na 15 minut wyskakuje. ale o dziwo taki zahartowany ze odkad ja go znam to nigdy chory nie byl.

spadłaś mi z nieba z ta mascia!!ostatnio mam straszny problem z pietami i nie daje rady.

Cytat:

sliczna!!!

Cytat:
Napisane przez Bika83 Pokaż wiadomość
Witajcie

ale wspomnienia!!!

ja nie pamietam kiedy robilam test, to byl taki szok

kasiam187 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-07, 09:47   #1829
Agnus21
Zadomowienie

GG do Agnus21

Cytat:
Dobrze że samochodu nie muszę odśnieżać bo po męża pojedzie brat i jeszcze mi pączki w Lidlu po drodze kupią
Właśnie, tłusty czwartek, może na spacerze uda mi się kupić pączka.
Stary 2013-02-07, 09:54   #1830
kasiam187
Wtajemniczenie

GG do kasiam187 Wyślij wiadomość przez MSN do kasiam187 Send a message via Skype™ to kasiam187

Cytat:
Napisane przez Agnus21 Pokaż wiadomość
Właśnie, tłusty czwartek, może na spacerze uda mi się kupić pączka.

eh a ja czekam jak tz przywiezie po pracy, u nas tak sypie ze tylko na balkon pójdziemy

Kraven
pisałaś, że podajesz Jasiowi probiotyk. jaki? dzis Giulia zrobila taka śmierdząca kupe, matko i ak jakby troche sluzu bylo. nie wiem czy to mleko tak na nia działa

kasiam187 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości