|
|
#4171 | |
|
Nindżopesz
|
Dot.: Scent Bar XLVII
Cytat:
Cykl filmikow mialam na mysli. A konkretnie ten o: https://www.youtube.com/watch?v=LLAYzl9cMYE Bosz, jak oni so ubrani. Gorzej niz Linda Evangelista. No i takie cwiczenia wlasnie robie, czy mam od tego miesnie? Nie A, i robie 3 serie: po 12, 10 i 8, jak przypakuje daj boze to bedzie wiecej. Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2013-02-06 o 23:45 |
|
|
|
|
#4172 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4173 |
|
Nindżopesz
|
Ad sinupret mody to ja nie ogarniam jej stylu: http://lookbook.nu/user/83529-Dominica-J/looks
Przeciez tu nic do siebie pasuje nie wspominajac o ciuchach w zlym rozmiarze niedobranych do figury i typu urody... Zara bana zgarne
|
|
|
|
#4174 |
|
Zakorzenienie
|
głodny jestem,ale nie idę jeść bo już zempy umyłem nałożyłem kremy na lico ukąpałem się itp...leże w łóżku i idę spać bo pobudka o 5:30 mnie czeka![]()
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#4175 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wszak styl jest indywidualny? czy już nie jest? czy coś MUSI pasowac do czegoś po czemuś? podkreślone - no to true, coś tam za dużo cos tam za mało ale to już nauka i proporcje ogólne wrażenie - laska co ma minimalizm w skali makro - imo dobry krok tylko te rozmiary i proporcje - bo kolor fason i brak wzoru to ciekawy topry imo imidż, pomysł na się, ino dopasowany do rozmiaru ino na początko fopa - a dalij juz proporcje - w deseczkę szysko gra - dzińy itd fajnie Philip Lim dress - świetne Denim - swietne - moim zdaniem ma trafy sie uczy Kalejdoskope - marzenie idę nyny - ale laseczka coś tam toprze trafia do się - może być inspiracją dla chudich - czyli w marzeniach mua Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-02-07 o 00:35 |
|
|
|
|
#4176 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;39086822]
Doszedłem do wniosku iż mam złe Feng Shui w domu chyba [/QUOTE]a ja z życiu Cytat:
adpogrubione. bo bardziej chudym być już nie można , a co za tym idzie xs powiewa na takiej "figurze" ![]() Cytat:
ide spać
|
|
|
#4177 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
A wiesz, że K. to nie tylko Evangelisty sobowtór, ale i też Agyness Deyn? ![]() Pszprszm Ja mam to samo ![]() --- Dobranoc |
||
|
|
|
#4178 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
---------- Dopisano o 01:13 ---------- Poprzedni post napisano o 01:11 ---------- Cytat:
|
|
|
#4180 |
|
Zakorzenienie
|
ad sinupret chce ta plasticzana mini
![]() dobraniocka
|
#4181 |
|
To ja :)
|
Dzień dobry
![]() Jadę sobie na jogę, po drodze wyludziwszy 10 pączków z piekarni... Miałam zamówione, ale bankomat był nieczynny, więc weszłam odwołać zamówienie. I wyszłam z pączkami i długiem... Aż mi głupio, nie chciałam brać, ale się babki uparły, że kiedyś im oddam... Miłego dnia! Ja nie lubię pączków...
|
#4182 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ad 1 ja kupuję tu, np taką małą świeczkę: http://zapachdomu.pl/Laska-cynamonu-Swieczka-p89.php ale na Wizażu bardziej popularne są woski, takie jak ten: http://zapachdomu.pl/Laska-cynamonu-Wosk-w-p91.php ad 2 ![]() to po co Ci 10 ? ![]() ja lubię pączki jak są baaardzo dobre, z lukrem i dobrą marmoladą to wtedy się skuszę czasem na jednego Dziś raczej nie planuję, chyba że w pracy będą rozdawać, ale wątpię ![]() ![]() |
|
|
|
#4183 |
|
BAN stały
|
Szybkie pytanie - te Yankee Candle na Miodowej to gdzie dokładnie?
Jakiś sklep stricte świeczkowy czy co? Lulua gdzieś w pobliżu? ![]() Do niedzieli |
|
|
|
#4184 |
|
Nindżopesz
|
Ad laski to tak na szybkiego: nie podoba mi zestawienie golfu z ciezkim naszyjnikiem, zegarek wlozony na rekaw, elegancka marynarka plus narciarska czapa, wielka marynarka i gole nogi ino wystajace, za duza elegancka marynarka plus za duze porwane dzinsy, styl a'la 30tka na bankiecie + twarz dziecka itp. Ale za 10 lat bedzie jej w tym bardzo do twarzy
Acha, oczywiscie to i powyzsze nie byly fachowom opiniom i jedynom susznom, ino moje odczucia - do mnie to zupelnie nie trafia i kojarzy sie z przebierankami w najdrozsze ciuchy z Zary itp.
|
|
|
|
#4185 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Mój Did zgrzyta ![]() Cytat:
Poczytać TEN wątek żeby się dowiedzieć jakie są zapachy ![]() Cytat:
Tożem poszła Cytat:
![]() Cytat:
![]() Niestety ja też ![]() Cytat:
YC jest w nowym budynku koło cmentarza żydowskiego, tak najprościej wytłumaczyć Boszzzzz w nocy myślałam że się przekręcę dalej mnie wszystko boli ![]() Ale u mnie zima
Edytowane przez SzatAnka71 Czas edycji: 2013-02-07 o 10:00 |
|||||||
|
|
|
#4186 |
|
Piers do przodu
|
|
#4187 |
|
Zakorzenienie
|
A ja nie jem dziś pączków
za to dupa mi nie urośnie
|
#4188 |
|
Piers do przodu
|
Ale mi idzie w cyc
|
#4189 |
|
Nindżopesz
|
To nawet ponczki z kawo wymyslili? Nie wyplywa?
|
|
|
|
#4190 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4191 | |||
|
BAN stały
|
Znad
i pączka Każdy ma jakiś defekt ![]() Miłego pobytu w Krakau Ostatnio to nie tyle małej, co całkiem bez ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
U mnie wiooosnaaa Nie zjedzenie pączka dzisiaj przynosi pecha |
|||
|
|
|
#4192 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4193 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4194 |
|
Piers do przodu
|
A widziałaś kiedy kalorię??
![]() Redzia nie wypływa ale nieźle wchłania
|
#4195 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4196 |
|
Zakorzenienie
|
tak, wiem, monotematyczna jedzeniowo się zrobiłam i nie jem dziś pączków
|
|
#4197 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4198 | ||
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() moja didka jak była mała to ciągle rysowała jemiołuszki, li i tylko jemiołuszki , dziesiątki kartek z wymalowanymi jemiołuszkami było w domu, kilka sobie nawet zachowałam ![]() spadło mnóstwo białego gówna u mnie ![]() nie zjadłam jeszcze ani jednego poncka
|
|
#4199 | |||
|
Zakorzenienie
|
![]() bo som za długie Cytat:
![]() Cytat:
ten kominek mnie przeraża, kolejna durnostójka i kurzołap ![]() i żeby było ciekawiej to miałam ze trzy kominki i nie zabrałam przy przeprowadzce ![]() o! jedz zatem na zdrowie, smacznego ![]() Cytat:
widzieliście "kanarkową" stylizację Lindy? tę co ją Win w Tró wklejała? otóż miałam sen bluzkę i do tego róźową oczoiebnom koronkową spódniczkę. Ale, tak bardzo się wstydziłam tego zestawienia, że do szkoły poszłam w bluzce i majtkach, zaś spódniczkę schowałam do torby
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2013-02-07 o 12:11 |
|||
|
|
|
#4200 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Mnie tak jakoś olśniło nagle, że to jemiołuszki są (ornitolog ze mnie mizerny), gdym skojarzył to stado z kępami jemioły porastającymi drzewa (no i przyjrzałem się nieco wnikliwiej, faktycznie ptica coś jak z załącznika) ![]() Cytat:
Cytat:
![]() --- Spadam do fryca |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:47.

głodny jestem,ale nie idę jeść bo już zempy umyłem nałożyłem kremy na lico
szysko gra - dzińy itd
, a co za tym idzie xs powiewa na takiej "figurze"
Ja mam to samo 

Jakiś sklep stricte świeczkowy czy co? Lulua gdzieś w pobliżu? 

to się nazywa optymizm