|
|
#661 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wrocław !!:-)
tez na to wpadlam ale niechce mi sie tam jechac, za leniwa ostanio jestem, to w sumie dziwne bo na zakupy zawsze bylam chetna
eh ta wiosna, hahahaCytat:
![]() Cytat:
|
|
#662 |
|
Raczkowanie
|
Madarynko nie pamiętam dokładnie, ale w którymś sklepie z bielizną na górze
|
#663 |
|
Zakorzenienie
|
Od głównego wejścia na górze po lewej są ok.3-4 sklepy bieliźniane i tam na pewno znajdziesz
|
|
|
|
#664 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no nic, szukam dalej, dzieki za podpowiedzi
|
|
#665 |
|
Zakorzenienie
|
No to moje podwórko
Jabłeczna przy Idze i MGM
|
#666 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i znowu jestem w proszku bo mi sie nie chce wszystko co potrzebuje w kuchni zmiescic. Ale za to w do niedz napewno bede wiedziała jak to poupychac i mam nadzieje ze juz znajde wykonawce i zamówie te cholerne meble.Nie powiem, to urzadzanie własnego gniazdka jest super fajne, ale są momenty, że ma sie mętlik w głowie przez ten duży wybór, a jeszcze jak nie ma z kim skonsultować to już wogóle. Co do kafli to polecam Adako na Karmelkowej i Cermag. Ale szczególnie Adako. Maja ogromny wybor, ciekawe ekspozycje, dobre ceny i przede wszystkim ogromna ilosc kafli od razu w magazynie. A jak nie to 1-2 tyg i juz masz. Podobnie w Cermagu, ale tu sa wyeksponowane te droższe, a tansze raczej tylko na tych przesuwanych płytach do ogladania. Generalnie polecam oba miejsca. Natomiast ostrzegam wszystkich przed sklepem Aqua na Popowickiej. Kafle cuda ale drogie. Ja na swoje mialam czekac 3-5 tyg a czekałam 11 tyg . Do tego jeden dekor przyszedł uszkodzony i musiałam zamówic nowy. Uwaga zamówilam 20 stycznia i dalej czekam. NO coments. Ale kibelek mam przepiekny, tylko ile mnie zdrowia kosztował.Dobra kończe juz bo Was zanudzę. Pa |
|
|
|
|
#667 |
|
Zakorzenienie
|
Amaretta - pokaż zdjęcia
My raczej wszelkie zakupy budowlane robimy w Leroy, Castoramie i Obi (mam je najblizej). Ten sklep Adako kojarzę - TŻ ma niedaleko pracę. Co do kuchni - to ty nie musisz się martwić wymiarami, bo jak już sobie kogoś weźmiesz - to on sam najpierw przyjedzie i obmierzy ![]() Zmieniając temat - która z was wybiera się do tego wesołego miasteczka, które ma przyjechać 10 marca? Ja mam wielką ochotę - zapowiedziałam TŻ, ze zamiast kwiatka na Dzień Kobiet ma mnie zabrać na karuzelę :p) |
|
|
|
#668 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#669 |
|
Zakorzenienie
|
primavera- ja też bym chciała, zobaczymy, czy TŻ też się da namówić, bo on takich atrakcji nie lubi
|
|
|
|
#670 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#671 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() dwa lata temu na mazurach tez wybralam sie na taka straszna karuzele...rowniez sie poryczalam. niestety...ja moge pojezdzic autkiem, zaliczylam nawet caly disneyland-kolejki nie robia na mnie wrazenia. karuzele to chyba wstyd sie przyznac sa nie dla mnie
|
|
|
|
|
#672 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#673 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już namówiłam koleżankę na tą karuzelę
![]() We wtorki będą po 2 jazdy w cenie 1 a w czwartki będą zniżki dla rodzin
|
|
|
|
#674 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#675 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#676 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
mój TŻ też nie lubi takich i innych atrakcji. Karuzela już jest, wielki "Diabelski młyn" koło Poczty Głównej widziałam bo codziennie tamtędy przejeżdżam. Też miałabym ochote na taką zabawę ?Impersona fajny podpis masz
"Lata człowieka zaczynamy liczyć dopiero wtedy, kiedy w jego życiu nie liczy się nic prócz lat" Emerson Edytowane przez bergamia Czas edycji: 2007-03-08 o 22:34 Powód: skleroza |
|
|
|
|
#677 |
|
Rozeznanie
|
A tak w ogóle dziewczyny pomocy, czy któraś wie gdzie mozna kupić zasłonę koralikową do drzwi?Chyba wiecie o co mi chodzi, kurcze szukam i szukam, kiedyś był taki sklep w Galerii Centrum i tam były różne, ale oczywiście jak były to ja nie mogłam się zdecydować, a teraz przecież Galeria zamknieta
Gapa ze mnie, ale może wiecie gdzie takie koraliki są?Pięknie prosze o pomoc
|
#678 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#679 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Muszę podpytać brata - na ślub dostali taką zasłoną, tylko nie z koralików, ale z takich jakby słomkowych kółeczek - może wie, gdzie to zostało kupione? |
|
|
|
|
#680 |
|
Zadomowienie
|
Madziunia80...kurde nigdy jakos nie spojrzałam poniżej Twojego avat...ii stad mam szok że jesteś z Wroca
![]() Hhehe Wrocław-cudowne miastoooo
|
|
#681 |
|
Zadomowienie
|
a ja "kolege"mam na Orzechowej...no chyba że sie przeprowadził od czasu mojej ostatniej wizyty
|
|
#682 |
|
Zakorzenienie
|
kupowała któraś z was we wroo to coś do włosów wax?? po ile stoi we wrocławskich aptekach <LOL>
|
|
#683 |
|
Zakorzenienie
|
Czy znacie apteki we Wrocławiu, gdzie dają próbki? Chciałam sobie kupić krem do twarzy z filtrem, ale najpierw chcę wypróbować, bo nie chcę wydać pieniędzy na coś, co np mnie uczuli lub zapcha.
|
#684 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#685 |
|
Wtajemniczenie
|
W Super-Pharm na Oławskiej zawsze dostaję jakiś gratis do zakupów. Myślę, że jak zapytasz to bez problemu coś dostaniesz.
|
|
|
|
#686 |
|
Rozeznanie
|
w aptece w Kauflandzie na stoisku kosmetycznym zaraz przy wejsciu. Porozmawiaj z pania od kosmetyków to ci cos doradzi i da probki. Ja tam zawsze chodze. Najlepiej jak jest pani Ania w ciemnych krótkich włosach.
|
|
|
|
#687 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#688 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#689 |
|
Zakorzenienie
|
O tym, że trzeba poprosić to chyba każdy wie. Chodzi o to, że często mówią, że nie mają i tyle. Albo po prostu mam pecha, bo właśnie wczoraj byłam w aptece na skrzyżowaniu Powstańców Sląskich i Hallera i chciałam próbkę kremu Biodermy z filtrem i babka powiedziała, że nie ma. A wiem,że to raczej nie była prawda, bo jak kupowałam tam Dermablend to babka bez problemu zapytana o próbki Unifiance dała mi nawet kilka(otwarła taką wielką szafę, a tam tony próbek). Wprawdzie za każdym razem były to inne kobiety. Wychodzi na to, że jak chcę próbkę to muszę coś kupić - dla mnie to bez sensu, bo ja potrzebuję teraz tylko kremu z filtrem. A jak mam go kupić, jak nie chcą dać próbki, a ja na ślepo na pewno już nie kupię, bo ostatnio(po kwasach) twarz mam bardzo wrażliwą i boję się uczulenia albo że mnie wysypie
. Cóż sprawdzę w tych aptekach, które podałyście, szczególnie Kaufland mnie zainteresował, nigdy nie byłam w tej aptece.
|
#690 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A tak z innej beczki, czy była już któraś z Was w Wesołym miasteczku? Na co warto wsiaść? Mnie intryguje to takie wysokie długie
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:41.

eh ta wiosna, hahaha
Wita was kolejna wizażanka- wrocławianka

i znowu jestem w proszku bo mi sie nie chce wszystko co potrzebuje w kuchni zmiescic. Ale za to w do niedz napewno bede wiedziała jak to poupychac i mam nadzieje ze juz znajde wykonawce i zamówie te cholerne meble.
. Do tego jeden dekor przyszedł uszkodzony i musiałam zamówic nowy. Uwaga zamówilam 20 stycznia i dalej czekam. NO coments. Ale kibelek mam przepiekny, tylko ile mnie zdrowia kosztował.

mój TŻ też nie lubi takich i innych atrakcji.