|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2011 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Z maluszkami wątek trzeci - jak ten czas nam szybko leci! Mamusie IX-X 2012
Cytat:
Dobrze dziewczyny już spokojnie. Nie zjedzcie mnie. Pchacz przyjechał wczoraj więc te stawianie było w zasadzie wczoraj do zdjęcia ![]() Pchacza nie schowam bo Zosia się wyleguje pod nim i paca łapkami po tych guziczkach z zadowoleniem. Ona lubi jak coś jej gra. Na forum parentingu to dziewczyny chodziki pokupowały a ja zareagowałam tak jak wy. Bo to akurat mi się wcale nie podoba, żeby takie 6 miesięczne dzieci w to wkładać. Ogólnie to nie jestem za klasycznymi chodzikami bo dzieci nie uczą się prawidłowych odruchów łapania równowagi i tam dopiero kręgosłupy się obciąża. Bo na 5 minut to maluchów w to się nie wkłada. W zasadzie szukałam na allegro czegoś grającego dla małej, aby wydawało dźwięki po uderzeniu w klawisz. Znalazłam ten pchacz i na razie taką funkcję będzie pełnił: zabawki pozytywki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2012 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Z maluszkami wątek trzeci - jak ten czas nam szybko leci! Mamusie IX-X 2012
a tu kilka fotek z dziś
![]() Edytowane przez aga_ton Czas edycji: 2013-02-17 o 12:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#2013 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#2014 |
Wtajemniczenie
|
i z wczoraj
![]() Edytowane przez aga_ton Czas edycji: 2013-02-17 o 12:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#2015 |
Rozeznanie
|
Ale dziwne bo na kompie mam kolejne wiadomosci a tutaj na komórce jeszcze ich nie widzę mimo odswiezenia. I zdjęcia sie nie pokazują.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2016 |
Wtajemniczenie
|
Halo halo
![]() Podczytuje co u was z łóżka. Jest bosko! Byłam na plotkach z kolezanka, zjadlam pyszna salatke... A potem pedzilysmy do dzieci ![]() Dobranoc |
![]() ![]() |
![]() |
#2017 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jedzie do mnie swojska marchewka, pietruszka i ziemniaki. Czy na zupkę lepiej je ugotować w wodzie i zmiksować dodając wywar czy może lepiej ugotować na parze i zmiksować dodając wodę? Edytowane przez Iwa844 Czas edycji: 2013-02-07 o 20:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2018 |
Raczkowanie
|
O! To jest standardowe wykorzystanie zabawki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2019 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Dzięki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dałam dziś Ali pierwszy raz marchewkę. Do tej pory nie miałam jak, bo wyglądała jak wyglądała i nie byłabym w stanie sprawdzić, czy ją uczuli. Odpukać, na razie nic jej nie wysypało. Zaraz wyjdę z siebie i stanę obok. Ala mi dziś dała trochę do wiwatu, targałam ją pół dnia na rękach i kręgosłupa nie czuję. TŻ wrócił z pracy i się nią zajął, tylko w jaki sposób... zabawia ją prawie od godziny misiem alifikem, a mi głowa już pęka od "misiu alfi, coś tam coś tam..." i "przytul mnie mocno, mła". Oszaleć idzie ![]() Kupiłam wczoraj żyrafkę Sophie, ale Ala średnio jest nią zainteresowania. TŻ stwierdził, żebym ją psu rodziców dała, będzie zadowolony ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2020 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() O kurde, nie wpadłam na to, to ja chyba też mojego złożę i będę Mai tak stawiała. Maja z wczoraj poniżej.
![]() |
#2021 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
śliczna jest Lena a Twoja teściowa to chyba jakiś specjlany pączek dla Ciebie zrobiłą ![]() Wzięłam Zuzankję dzisiaj na zumbe no i chyba co tydzien bedzie ze mna chodzic tak jej sie podoba ![]() a teraz czAS NA FILM atlas chmur ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2022 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Witam jak zwykle wieczorkiem
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() super ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() myślę że dzisiejsza noc będzie u nas spokojna ![]() no właśnie zielona czemu zablokowana ? ![]()
![]() |
#2023 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
U nas przewijak blokuje żeby on nie odjeżdżał ![]() Ale kładę też ją na kocyku i ten pchacz nad nią i ona łapkami PAC PAC potem jej odjedzie to go stopami BACH BACH ![]() Ojej ale ten twój chyba nie ma takiej przestrzeni pod spodem aby nad dzieckiem to stało Edytowane przez alfabia Czas edycji: 2013-02-07 o 20:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2024 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A o zdjeciach pisałam ze sie wyswietlac nie będą bo są za duże i z poziomu tapatalka wchodze w przeglądarke i oglądam foty. Może kiedyś dopracują to bo mnie to wkurza ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2026 |
Zakorzenienie
|
Asiulka ja kobejrzysz to daj znać czy godny uwagi
![]()
#2027 |
Wtajemniczenie
|
hello!
chyba nie dodało mojej odpowiedzi ![]() piszę od rodziców bo zostaliśmy u nich na noc. Komputer z czasów średniowiecza, a w pokoju ciemno jak w d.u.p.i.e bo nie ma małej lampki a nie chcę dzieci pobudzić i nic nie widzę na tej durnej klawiaturze. ![]() pączków zjadłam 4 ale 2 jeszcze na mnie patrzą ![]() nadrabiam |
![]() ![]() |
![]() |
#2029 |
Zakorzenienie
|
A ja pąków zjadłam 2, a jeszcze zostały 3 i pewnie tż zje jutro (bo dzisiaj nie znajdzie gdyż je zbunkrowałam
![]() ![]() Dzisiaj już patrzeć nie moge na słodkie ![]() Dzidziuś spi to i ja wale w poduchy. Tż zląduje z pracy a tu kolacja znowu na niego nie czeka ![]() Niech sam sobie robi bo mnie wkurza ostatnio ![]() Dobranoc kochane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2030 |
Zakorzenienie
|
Ja też się żegnam. Do jutra
![]()
#2031 |
Raczkowanie
|
Sliczne dzieciaczki
![]() ja juz dostalam PIT wypelniłam i szału niema ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2032 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bo ona go zrobiła z miłości do mnie ![]() widać jak mnie bardzo kocha mamusia moja ![]() ---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ---------- Nisia, ja też nie doprałam. od dzisiaj na jedzonko będę zakładała te niedoprane sweterki bo szkoda mi nowych ubranek. śliniak też nie zawsze daje radę... a jutro podaję jagody ![]() Edytowane przez aga_ton Czas edycji: 2013-02-07 o 22:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2033 |
Wtajemniczenie
|
dobrej nocy kochane
![]() tyle tylko napiszę , nie mam siły po 2,5 godzinnm spotkaniu w poradni małżeńskiej ![]() miałam nadrobić, nie nadrobiłam ![]() wpadnę tu jutro ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2034 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a co to za cudo? już nie Ty pierwsza wspominasz o nim a ja nie wiem o co chodzi ![]() a mojego męża jeszcze nie ma ![]() chyba go obwącham jak wróci ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2035 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jest jeszcze opcja - na plecach - czyli brzuszkiem do Twoich pleców. Cytat:
![]() Dziewczyny śliczne dzieciaczki macie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2036 | ||
Zadomowienie
|
tak myślałam
![]() Oj ta nasza Angel ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() proszę jaka zadowolona i nawet zupką nie pluje ![]() Cytat:
![]() śliczna ta moja synowa ![]() Wiecie co?Wy tak piszecie o tych kupach po jedzeniu,bo wprowadzacie stałe pokarmy a ja nadal podaję tylko pierś a od kilku dni kupa jest zielonkawa(?),lekko śluzowata i w porównaniu z tą co wcześniej strasznie cuchnie.Przypomnę,że przedwczoraj zjadłam 4 okienka czekolady z orzechami-to pewnie od tego?Poradźcie ![]() ![]() Jutro wezmę się za obrobienie reszty zdjęć do prezentacji i chyba będę ją powoli zamykać.Nie ma na co czekać,nie? Miłych snów Kochane ![]()
![]() |
#2037 |
Raczkowanie
|
hej,nadrobilam po lebkach i dosyc chaotycznie bo byli goscie i pojechali późno..czytalam z Tel.i nie mam juz sily cytować...
colds kciuki za babcie dzieciaczki jak zawsze sliczne ![]() i kurcze zapomnialam co chcialam jeszcze na szybko napisać ![]() ![]() ![]()
#2038 |
Rozeznanie
|
Spokojnej nocki Wam życzę, juz jedno oko mi spi tak wiec zamykam drugie i spie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2039 |
Rozeznanie
|
Moze jutro klub dam radę nadrobić, ostatnio mało czasu na wszystko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2040 |
Zakorzenienie
|
Moje dziecko wlasnie zjadlo butle i lezy w lozeczku i gada jak najete
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:33.