|
|
#4291 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLVII
|
|
|
|
#4292 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4293 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
już teraz znów błądzę jak dziecko we mgle - to skąt wiedzieć czego potrza skoro tamten podział ze bloga można między bajki włożyć? chyba tylko empirycznie, ale myślałam że wreszcie wiem czego szukać w odzywkach i szampoo buuuuu
|
|
|
|
|
#4295 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4296 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4297 | ||
|
Zakorzenienie
|
ja zrozumiałam to tak jak np były premier
![]() i się wystraszyłam byłam że Kamena odeszła od wizażu niepomna nawet tego że fisasz nie likwiduje kont i Kamena nigdy nie bedzie byłą Kameną choćby nie wiem co i nie może odejść od Nas, newerrr
|
|
#4298 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ad2. ![]() Cytat:
Cytat:
tzn. bo drogie ![]() mało mój ma ok. 2o P. -owe też, bo 90 i 93 rok prod. ![]() firmowy nowszy i oczywiście popsuty stoi
|
|
|
#4299 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4300 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale może dodatkowe konto założyć i być "nową" Kameną
|
|
|
#4301 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Daj linka do tamtego posta blogowego jak będziesz miała chwilę. Może nie do końca między bajki ![]() Nie każde wlosy lubią keratynę w dużej ilości, jedne potrezbują dużo inne malo. Zależy od wlosa. Tak samo z nawilżeniem. Włos zniszczony na pewno ppotrzebuje keratyny ( odbudowa, w końcu z tego sie składa) i nawilzenia. Tylko kwestia proporcji i ilości. Przesada z jednym i drugim nie jest dobra. A czego wlosowego teraz używasz? Wrzucisz w wolnej chwili liste? Może coś razem z Red podpowiemy
|
||
|
|
|
#4302 | |
|
Zakorzenienie
|
ja mówię, że dresiarskie ![]() ---------- Dopisano o 00:11 ---------- Poprzedni post napisano o 00:07 ---------- Cytat:
ale Ty chyba nie masz?
|
|
|
#4303 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
używam szamponów i masek z Alterry kwaszę octem - płukanka rozcieńczona z slsem mam szampony YR co tam jeszcze - a balsam rosyjski Propolis co go polecałaś koniec listy ale po drastic farbowaniu nie za wiele jeszcze zdołałam poużywać ogólnie nie chcę mieć nadmiaru bo po co? wówczas nie zauważę po czym jakie efekty, im mam mneij srodków, zestaw minimalistyczny tym większa szansa na obserwację działania tudzież niedziałania Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-02-08 o 00:18 |
|
|
|
|
#4304 |
|
Zakorzenienie
|
bogaty może wszystko?
![]() A to znacie? ![]() O, cotrain, je m'emboulle, taquilosse, comme ou jalle, o, cotrain, palisoule, o, madame, coulon valle! Il est trosque,il est bouge, a ma creve qui pis vrai. O, madame, o, tonouche, o, madame, otomb rain Oko trę, że mam ból. Taki los! Komu żal? Oko trę, pali sól. O, madame, kulą wal. Ile trosk, ile burz, a ma krew kipi, wre. O, madame , oto nóż. O, madame oto mrę.
|
#4305 | |||||
|
BAN stały
|
Cytat:
[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;39110041]1. Luźno Zawsze ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#4306 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
- zmiekczyc, nadac sypkosci, sliskosci, gladkosci bo mam wlosiny sztywne, suche, sterczace i chyba wysokoporowate (schna 2 godz) - zapobiec puszeniu, na to pomogly oleje - zapobiec kruszeniu, tez oleje - zrobic cos z przyklapem, ulizem i straczkami (mam cienkie wlosy), na to poki co dziala odzywka b/s Joanna Naturia z pokrzywa i zielona herbata. Tzn. na straki na koncach nie dziala ale pal licho, rozczesuje. W miedzyczasie dobrze sie u mnie spisywal Garnier Awokado i karite d/s, rozne kombinacje z lecytyna z Mazidel ale niewygodne to bylo. Pisze teraz o probach zmiekczenia i nadania jedwabistosci. Natomiast zupelnie nie sluzy mi jajko, miod, gliceryna - pusza, wlosy robia sie lekkie i fruwajace, nie do opanowania. To moze cos z tego Ci podpasuje. No wlasnie, paradoksalnie gliceryna albo aloes maja byc takie zaiebiscie nawilzajace a mi gliceryna robi dmuchawca a aloes matowe klaki bez zycia. Pomaga Ci ta Alterra? Ja nie widzialam efektow zadnych poza latwym rozczesywaniem :/ |
|
|
|
|
#4307 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To na szybko . nie podoba mi sie to zestawienie. Wygląda jak zlepek wiadomości pościąganych z innych blogów. Miód nie usztywnia - nawilza, a tam jest ze to usztywniacz ![]() Oliwa z oliwek nie usztywnia , zatrzymuje nawilżenie we wlosie . Nalożyć kilka lyżeek...o matko, bym wlosy mosiala dwie godziny szorowac żeby domyć ![]() Szampony Alterry wcale nie sa delikatne, to calkiem niezle rypacze. Maja alkohol, to samo maski. Mogą wysuszać. Moje wlosy wysuszalo i to i to. Płukanka zakwaszająca octowa ( jeśli stosujesz po każdym myciu) tak samo ladnie podsuszyć włos potrafi. YR szamponów nie znam, więc sie nie wypowiem. |
|
|
|
|
#4308 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ad2. to kup se wreszcie jakiś twarzowy jak nie mazidlany to może w aptece, kapsułki od Gal
|
|
|
#4309 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam dwie maski Mili - placentę, która mi się kończy i mleczną, którą dzisiaj kupiłam. Do tego Poterską z aloesem i jeszcze jedną maskę z kokosem i mlekiem. Planuję kupić superhiperultrasensitive olejek Babydream, taki w białej butelce.
Z szamponów mam piwny Barwy, przeciwświądowy Ziai Med, fioletowy Joanny, żeby nie mieć żółtka, jeden przeciwłupieżowy, stosuję profilaktycznie raz w tygodniu i Babydream. Specjalistko Stazjo, proszę o weryfikację
|
|
|
|
#4310 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no mniót i jajo wedle bloga właśnie sztywni i odradzajo do mego typu włosa Alterra no na razie nie pomaga ale jak pisałam cudu po paru razach się nie spodziewam, mogę sobie pozwolić jeszcze na kupno Joanny - ale po ich balsamie b/s z załącznika miałam masakryczny mat przesusz i puch - bleeee no i pasowałoby ze mniód i protein mi nie służy wedle biblii blogowej no nic to - ja już serio sie dziś oddalam bo herbat wypity, dzięksy za wywody dziewszyny najs of you |
|
|
|
|
#4311 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mają w MonCredo - a ja nie mam jeszcze wybranego dziesiątego zapachu do obrazku. Tylko dopiero jutro będzie tester. Spojrzałam we fragrantice na nuty, a tam, normalnie, bóbr z kastoreum i tuberoza na pierwszym miejscu. Napaliłam się strasznie, tymczasem zadzwoniwszy do Mon Credo dowiedziałam się, że cała obsługa, co się psiknęła tym "zapachem" miała jedno skojarzenie - róża w kupie ![]() A ja liczyłam na coś super seksownego i uwodzicielskiego ![]() Rozumiecie, czerwony flakonik, czarne napisy... Jak się wygrzebię z malarskiej roboty, idę powąchać. No przecież nie namaluję róży w krowim placku ![]() albo...?
|
|
#4312 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Wiesiołek mnie kusi, albo ogórecznik, ale drogie ![]() Cytat:
![]() --- Dobranoc 01:16, a ja spać idę
|
|||
|
|
|
#4313 |
|
Zakorzenienie
|
odpozdawiam
ja też dawno nie miałam ![]() a dziś mnie bolą mięśnie rąk ![]()
|
|
|
|
#4314 |
|
Mother of Cats
|
|
|
|
|
#4315 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Olei uzywasz? |
|
|
|
|
#4316 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale nie skumłam z tym pampersem, chyba musk wyżygłam Cytat:
![]() Cytat:
Ale Ci fajnie, lubię rozpracowywać nowy tel ![]() Cytat:
Naprawiają mi dach
|
|
#4317 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
( ad gryp żołądkowy) ---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ---------- Cytat:
sylykony b/s mam w szwarckopie czarnym psik psik a i myłam kiedyś płynem do hig int facelle - było ok, ale to byli czasy kiedy nie miałąm jakiś większych problemów włosowych poza ich małością, się skończył i na amsakreskę wykoncypowałam sieciuniowo te Alterry dzięki Ci o nadobna - jakoż i Stazji za pomoc, Joanną się zainteresuje - teraz też piszę na szybko, odniosę się wkrótce na spokojnie Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-02-08 o 12:23 |
||
|
|
|
#4318 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4319 |
|
Piers do przodu
|
patrząc po różnych zębologicznych sytuacjach
|
#4320 |
|
To ja :)
|
O, Katty, a Teziak ostrzegał, że Ty następna i mimo wszystko się pchasz do paszczy lwa??
![]() Boje się dziś na dłużej zatrzymywać, że zasnę... Naryjapadanie mam po prostu... A zaraz w samolocik i ziuuuu!!!! No dobra, nie za takie raz, ale i tak się cieszę ![]() Mon Jasmin Noir nabyłam Na iPerfumach tester 100 ml EDP za 150 zł...
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:05.

już teraz znów błądzę jak dziecko we mgle - to skąt wiedzieć czego potrza skoro tamten podział ze bloga można między bajki włożyć?
buuuuu

Szatanie zrobiłaś mi czwartek
( ad gryp żołądkowy)
patrząc po różnych zębologicznych sytuacjach