Mamo, tato - ja urodzę się w to lato! Mamusie VII-VIII 2013 r!!! - Strona 101 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-07, 22:52   #3001
iwona335
Zakorzenienie

Dot.: Mamo, tato - ja urodzę się w to lato! Mamusie VII-VIII 2013 r!!!

Cytat:
Napisane przez cynamon_owa Pokaż wiadomość
Ja też tak liczę Tyle, że półmetek to dla mnie połowa z 280 dni czyli ta granica 140 dni Czyli Ty masz rację biologiczną a ja matematyczną w takim razie- uznajmy, że mimo ciąży nie jest z nami źle i każda ma rację
(może nikt nie przeczyta) jestesmy bardzo inteligentne :brawo:

dobrze że obydwie mamy racje bo by doszło do rękoczynów

Edytowane przez iwona335
Czas edycji: 2013-02-07 o 22:54
iwona335 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-07, 22:54   #3002
Asiunia1230
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez magolina Pokaż wiadomość
Asiunia a ja podejrzewam, że Ty już jesteś od Tż uzależniona w pewnym stopniu, bo wbrew pozorom, od takich typów uzależnić jest się najłatwiej. I wiesz co??? myślę, że za niego wyjdziesz, jeżeli nie będziesz miała wsparcia rodziców. I mimo naszych szczerych chęci, niewiele nasze wizażowe rady dadzą, jeżeli nie będziesz miała realnego wsparcia. Pamiętaj jednak o tym, żeby nie dać się stłamsić, musisz walczyć o swoją godność, dobre imię, mieć coś do powiedzenia. Jeżeli będziesz uległa, podporządkujesz mu się to nigdy Cię szanował nie będzie. Czym bardziej będziesz pokazywać pazury i bronić siebie i dziecko tym moim zdaniem możesz liczyć na jakikolwiek szacunek z jego strony.
Możliwe, że jestem od niego uzależniona, bardzo możliwe. Pewnie masz rację. Ja łato się przywiązuję.
Z poprzednim chłopakiem byłam prawie 4 lata, teraz się zastanawiam dlaczego, skoro nawet go nie kochałam. Rozstaliśmy się, bardzo to przeżyłam, no ale cóż, wtedy płakałam, teraz się z tego śmieję. I jak tak sobie na niego patrzę to pukam się w głowę i mówię "Co ja w nim widziałam?", bo to ani serca, ani rozumu, o wyglądzie nie wspomnę.. zapuścił się jak nie wiem.

W tym wypadku jest inaczej. Jest między nami miłość - na pewno, jest chemia i namiętność. To nie jest zauroczenie...
Mówią, że miłość jest jak ogień, trzeba ją podtrzymywać, by nie zgasła, ja czuję, że powoli się wypalam, właśnie przez brak szacunku i zainteresowania ze strony tż. To smutne.
Asiunia1230 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-07, 22:56   #3003
enlevee
Zakorzenienie

dobra laski, idę pod prysznic dłuuuugi, ciepły i pachnący, a potem będę się nacierać oliwkami, kremami i innymi
Tż na piłce z kolegami więc niedługo powinien wrócić, pies leży rozwalony na łóżku no bo jakżeby inaczej
Buziaki
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu..

Tomuś
3470g, 54cm
enlevee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-07, 22:57   #3004
iwona335
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Asiunia1230 Pokaż wiadomość
Możliwe, że jestem od niego uzależniona, bardzo możliwe. Pewnie masz rację. Ja łato się przywiązuję.
Z poprzednim chłopakiem byłam prawie 4 lata, teraz się zastanawiam dlaczego, skoro nawet go nie kochałam. Rozstaliśmy się, bardzo to przeżyłam, no ale cóż, wtedy płakałam, teraz się z tego śmieję. I jak tak sobie na niego patrzę to pukam się w głowę i mówię "Co ja w nim widziałam?", bo to ani serca, ani rozumu, o wyglądzie nie wspomnę.. zapuścił się jak nie wiem.

W tym wypadku jest inaczej. Jest między nami miłość - na pewno, jest chemia i namiętność. To nie jest zauroczenie...
Mówią, że miłość jest jak ogień, trzeba ją podtrzymywać, by nie zgasła, ja czuję, że powoli się wypalam, właśnie przez brak szacunku i zainteresowania ze strony tż. To smutne.
tak z innej beczi, w którym tygodniu jestes??

---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ----------

Cytat:
Napisane przez enlevee Pokaż wiadomość
dobra laski, idę pod prysznic dłuuuugi, ciepły i pachnący, a potem będę się nacierać oliwkami, kremami i innymi
Tż na piłce z kolegami więc niedługo powinien wrócić, pies leży rozwalony na łóżku no bo jakżeby inaczej
Buziaki
pachnacej dobrej nocki :pa:
iwona335 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-07, 23:00   #3005
malaczarnakejt
Zakorzenienie

jak dla mnie chemia i namiętność to nie jest miłość. Miłość to decyzja, odpowiedzialność i szacunek...

Filipiśko

malaczarnakejt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-07, 23:01   #3006
Asiunia1230
Raczkowanie

Cytat:
Asia, ale to nie w tym metoda żeby brać ślub bo już wszysycy wiedzą i wstyd odwołać Nie wiem do końca jakie są relacje między Wami bo ciężko ocenić po kilku zdaniach ale ja bym przynajmniej ślub przesunęła na późniejszy termin żeby być pewną, że to ten jeden jedyny... Dla mnie dziecko nie jest powodem do zawierania małżeństwa
Tak, wiem to nie jest dobry sposób, wygłupiłam się.
Dziecko nie jest powodem do zwierania małżeństwa, ale ja jako matka chcę zapewnić mu jak najlepszą przyszłość. Z tym, że jeśli ja i tż nie będziemy ze sobą się dogadywać to dziecko nie będzie szczęśliwe, lepiej mu będzie z rodzicami osobno.
Ehh nie chce żeby mu kiedyś przyszło do głowy, że jest jakimś przypadkiem, boje się tego... zwłaszcza, że nie byłaby to prawda, bo z tż wiedzieliśmy co robimy i skąd biorą się dzieci. Uznaliśmy nawet, że chcielibyśmy mieć dziecko.
Stary 2013-02-07, 23:02   #3007
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

I wzajemna pomoc, jak się jest w potrzebie, wsparcie oraz świadomość, że jak coś pójdzie w życiu nie tak, to można polegać na drugiej osobie.

Po prawie 12 latach związku stwierdzam.
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-07, 23:07   #3008
cynamon_owa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez iwona335 Pokaż wiadomość
(może nikt nie przeczyta) jestesmy bardzo inteligentne :brawo:

dobrze że obydwie mamy racje bo by doszło do rękoczynów
Ja ciezarnych nie bije i staram sie nie denerwowac

Cytat:
Napisane przez enlevee Pokaż wiadomość
Buziaki
Spokojnej nocy

Cytat:
Napisane przez malaczarnakejt Pokaż wiadomość
jak dla mnie chemia i namiętność to nie jest miłość. Miłość to decyzja, odpowiedzialność i szacunek...

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;39108988]I wzajemna pomoc, jak się jest w potrzebie, wsparcie oraz świadomość, że jak coś pójdzie w życiu nie tak, to można polegać na drugiej osobie.

Po prawie 12 latach związku stwierdzam.[/QUOTE]

P.S. Ladny staz macie

cynamon_owa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-07, 23:08   #3009
fiazo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malinka0525 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Chciałam Wam zdać wczoraj relację z wizyty, ale nie mogłam nadrobić i na dodatek internet mi padł
Z dzidzią wszystko w porządku. Rozwija się prawidłowo i wymiary pokrywają się z terminem porodu z om. Główka ma średnicę 5cm. Ja niestety od ostatniej wizyty przytyłam 3 kg czyli od początku ciąży mam już 8kg na plusie Aż się boję co będzie później Poza tym moje obawy się sprawdziły i anemia mnie dopadła Hemoglobinę mam poniżej normy i znów muszę brać to paskudne żelazo i do tego witaminy
Zdjęcia tym razem nie ma sensu wklejać bo mam takie że zbyt wiele na nim nie widać jest tylko główka od góry pokazana. Ale do takich zdjęć już muszę się przyzwyczaić bo Milenka jest już za duża i nie mieści się w całości w "obiektywie" usg
I codziennie o 5 rano mam pobudkę bo mała daje czadu i kopie matkę bezlitośnie nie dając jej zasnąć. Ja nie wiem skąd ona ma tyle energii
za udaną wizytę

Cytat:
Napisane przez Rockyyy Pokaż wiadomość
Dzień dobry
My juz po wizycie.Szyjka zamknięta,łożysko w porządku.Kurczaczek rozwija się prawidłowo.Przytyłam od dnia zrobienia testu zaledwie 2kg i mam niskie cisnienie ale to moze przez pogodebo mzy i ponuro u mnie.
Słuchałam serduszka Biło jak szalone (ale tak jak powinno)
Zestresowana byłam i totalnie zagadałam lekarza,pychol mi się nie zamykał Za dwa tygodnie mamy następną wizytę i wtedy lekarz postanowi w jaki spossób bedziemy odstawiac Luteine żeby nie spwodować zagrożenia.W moczu wyszły mi drożdżaki więc dostałam Pimafucin w globulkach i jako osłonę Lacibios Feminę.Sexu zero az do odstawienia Luteiny ale cóż,tyle wytrzymalismy to jeszcze ten kawałek czasu damy rade.
No i....... raczej będziemy mieć DZIEWCZYNKĘ
Więc powitajcie oficjalnie w naszym gronie LAURĘ
Więc na nic się zdały moje przeczucia,obstawianie rodzinki,znajomych,intern etowe testy,przesądy itp.
Cieszę się bardzo z córeczki Więc powiększanie rodzinki zaczynamy kobieco :jupi :

Cytat:
Napisane przez Kathe Pokaż wiadomość
no wlasnie kiedy planujecie druga ciaze????? ja na razie sobie mowie, ze tak za 5 lat chcialabym i 3 dziecko ale to tak po 30
ja bym chciała szybko, ale zobaczymy jak los da

Cytat:
Napisane przez idzia111 Pokaż wiadomość
UWAGA

Widzę, że jest odzew, co do płci dzieciaczków, więc mam propozycję: jak któraś wie jaka będzie płeć dziecka to piszcie do meli, niech na pierwszą stronkę wstawi

Będziemy wiedziały jak to jest u nas. Jestem taka ciekawa, jak dziecko otaczającego go świata
ja mam wizytę w poniedziałek, może już coś się ujawni

Cytat:
Dobrze już załatwię Ci tę mizerię od cynamonowej

mela czarownica
Podobno trzeba spać na prawym boku, żeby odciążyć nasze serce. Z kolei są już jakieś badania, z których wynika, że kobiety, które urodziły martwe dziecko częściej spały na prawym boku niż na lewym. I naukowcy uważają, że spanie na lewym boku zmniejsza ryzyko urodzenia martwego dziecka. Mój gin mówił, że w ich środowisku od dawna spekulowało się na ten temat.

Jak śpimy na lewym boku to do plodu dociera więcej krwi i tlenu.
ja zasypiam na lewym, nawet jak oglądam tv i mąż widzi, że przekręcam się na lewy bok to już wie, że będę spać

Cytat:
W Meksyku 9 latka urodziła dziecko. Ojcem jest 17-latek, który uciekł. Matko co za patologia.
coś mi dziś o uszy się obiło-straszne

Synek
fiazo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-07, 23:11   #3010
Asiunia1230
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Adriana07 Pokaż wiadomość
Myślę, że lepiej mieszkać samemu, mieć spokój i opiekować się dzidzią w normalnej atmosferze niż mieć pod opieką jeszcze drugie dziecko w postaci rozkapryszonego maminsynka któremu wszystko się należy.
Mam bardzo dobrą koleżankę, była w podobnej sytuacji też jej mówiłam żeby się zastanowiła dwa razy a teraz mają już drugie dziecko on sie nic nie zmienił, wiecznie roszczeniowe nastawienie, potrafi jej zrobić awanturę z byle powodu, kiedyś złamał jej rękę... ona ciągle sama a na dodatek on przed świętami oświadczył, że ma dziecko z inną( a dziecko ma już 3 miesiące) ale, że to nic nie znaczyło i niech ona mu biednemu wybaczy.... eh tacy ludzie się nie zmieniają a ona oczywiście zawsze mu wybacza, bo on taki biedny i obiecał, że się poprawi. Szkoda słów.
Się rozpisałam. Trzymaj się dziewczyno i bądź twarda dla siebie i dla maluszka. Zasługujesz na miłość,opiekę i szacunek a jeżeli on tego nie rozumie to po prostu nie jest wart was obojga..
Wstrząsnęła mną historia o Twojej koleżance. Ehh tż raz ze swojej strony pokazał agresję i popchnął mnie, miałam mocno zadrapaną rękę. Jak zobaczył co mi zrobił, stanęły mu łzy w oczach, przepraszał, błagał o wybaczenie. Chciałam wyjść, zostawić go, byłam przerażona tym jak się zachował. Przepraszał ze sto razy, a ja mu w końcu wybaczyłam.
To było jakoś zanim dowiedziałam się, że jestem w ciąży.
Stary 2013-02-07, 23:17   #3011
cynamon_owa
Zadomowienie

Cytat:
Wstrząsnęła mną historia o Twojej koleżance. Ehh tż raz ze swojej strony pokazał agresję i popchnął mnie, miałam mocno zadrapaną rękę. Jak zobaczył co mi zrobił, stanęły mu łzy w oczach, przepraszał, błagał o wybaczenie. Chciałam wyjść, zostawić go, byłam przerażona tym jak się zachował. Przepraszał ze sto razy, a ja mu w końcu wybaczyłam.
To było jakoś zanim dowiedziałam się, że jestem w ciąży.
Przeczytaj sobie wszystko co napisalas o ojcu swojego dziecka i przemysl dokladnie czy chcesz brnac za wszelka cene w taki zwiazek.

Stary 2013-02-07, 23:18   #3012
Asiunia1230
Raczkowanie

Cytat:
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;39108988]I wzajemna pomoc, jak się jest w potrzebie, wsparcie oraz świadomość, że jak coś pójdzie w życiu nie tak, to można polegać na drugiej osobie.

Z mojej strony tego wszystkiego nie brakuje. Widocznie czegoś brakuje ze strony tż. Ja mam do niego szacunek, opiekuje się nim, pomagam gdy potrzebuje pomocy. Wiem, że nie zostawiłabym go gdyby stracił pracę, bądź zachorował.

---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ----------

Cytat:
Napisane przez iwona335 Pokaż wiadomość
tak z innej beczi, w którym tygodniu jestes?:
13tc 4dc
Stary 2013-02-07, 23:22   #3013
roxi1980
Zakorzenienie

Smile Dot.: Mamo, tato - ja urodzę się w to lato! Mamusie VII-VIII 2013 r!!!

Cytat:

Podpisuję się rękami i nogami - a też wiem, co mówię, bo jesteśmy z mężem RAZEM od prawie 16 lat, po ślubie w tym roku będzie 7

--------------------

Teraz z innej bajki.
Byłam na genetycznym.
Najpierw fakty: maleństwo ma wszystko, co trzeba: główkę, w której coś już się tworzy, dwie rączki, dwie nóżki, pięknie pikające serduszko, żołądek, nerki, kość nosową, NT 1,5, ma obecnie 6,78cm, czyli termin zostawiam, bo wychodzi tak czy siak między 10 a 15.08. Nie znamy płci, ale się nie nastawiałam, więc luzik. Poza tym maluch przyjmował przedziwne pozycje. Pamiętam na I genet. Norbercik "leżał" na pleckach i fikał nóżkami. To maleństwo cały czas w pozycji grzbietem do góry i patrząc na to miałam wrażenie, że gdzieś chce iść na czwaraka

Teraz przemyślenia: "usg wykonane w warunkach trudnych" - tak dr napisał na wyniku. Okazuje się, że po pierwszej cesarce mam TAAAAAAAAKIE zrosty, że ciężko mu było wykonać usg przez jamę brzuszną. Próbował maluszka obudzić i spowodować gmeraniem głowicą, żeby się odwrócił tak, żeby zmierzyć NT, niestety nie udało się. Poszłam na spacer z Marsem i soczkiem, za 20 min. robiliśmy drugie podejście, potem głowicą dopochwową, potem znów 20 min. przerwy i dopiero się udało. Sama nie wiem, czy maluch taki uparty, czy lekarz dupia*y Do tego nie mogę powiedzieć, żeby był delikatny wykonując to usg... Po południu miałam wrażenie, jakbym cały ranek seks uprawiała - takie miałam wszystko... nie wiem? - podrażnione? Kosmos po prostu! Zastanawiam się, czy na połówkowe też się do niego zapisać czy jednak poszukać normalniejszej opcji? USG wykonuje tam też jakaś Pani Gin, może nad nią pomyślę...

No i przestawiam naszego Szkraba
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1 genet.jpg (79,1 KB, 24 załadowań)

roxi1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-07, 23:25   #3014
cynamon_owa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez roxi1980 Pokaż wiadomość
Cudo
Ja tez mialam problemy podczas usg w 12tc bo Mlode stalo na glowie i tez za zadne skarby nie dalo sie obrocic

Stary 2013-02-07, 23:29   #3015
malaczarnakejt
Zakorzenienie

Cytat:
Teraz z innej bajki.
Byłam na genetycznym.
Najpierw fakty: maleństwo ma wszystko, co trzeba: główkę, w której coś już się tworzy, dwie rączki, dwie nóżki, pięknie pikające serduszko, żołądek, nerki, kość nosową, NT 1,5, ma obecnie 6,78cm, czyli termin zostawiam, bo wychodzi tak czy siak między 10 a 15.08. Nie znamy płci, ale się nie nastawiałam, więc luzik. Poza tym maluch przyjmował przedziwne pozycje. Pamiętam na I genet. Norbercik "leżał" na pleckach i fikał nóżkami. To maleństwo cały czas w pozycji grzbietem do góry i patrząc na to miałam wrażenie, że gdzieś chce iść na czwaraka

Teraz przemyślenia: "usg wykonane w warunkach trudnych" - tak dr napisał na wyniku. Okazuje się, że po pierwszej cesarce mam TAAAAAAAAKIE zrosty, że ciężko mu było wykonać usg przez jamę brzuszną. Próbował maluszka obudzić i spowodować gmeraniem głowicą, żeby się odwrócił tak, żeby zmierzyć NT, niestety nie udało się. Poszłam na spacer z Marsem i soczkiem, za 20 min. robiliśmy drugie podejście, potem głowicą dopochwową, potem znów 20 min. przerwy i dopiero się udało. Sama nie wiem, czy maluch taki uparty, czy lekarz dupia*y Do tego nie mogę powiedzieć, żeby był delikatny wykonując to usg... Po południu miałam wrażenie, jakbym cały ranek seks uprawiała - takie miałam wszystko... nie wiem? - podrażnione? Kosmos po prostu! Zastanawiam się, czy na połówkowe też się do niego zapisać czy jednak poszukać normalniejszej opcji? USG wykonuje tam też jakaś Pani Gin, może nad nią pomyślę...

Gratulacje! Piękne zdjęcie profilowe Człowieka Oby na następnym usg było spokojniejsze

Filipiśko

Stary 2013-02-07, 23:36   #3016
roxi1980
Zakorzenienie

Cytat:
Cudo
Ja tez mialam problemy podczas usg w 12tc bo Mlode stalo na glowie i tez za zadne skarby nie dalo sie obrocic
dzięki

Cytat:
Gratulacje! Piękne zdjęcie profilowe Człowieka Oby na następnym usg było spokojniejsze
dziękuję
oby... choć, jesli będzie podobne w tym zakresie do starszego brata, to nie mam na co liczyć

Stary 2013-02-07, 23:36   #3017
malaczarnakejt
Zakorzenienie

Ja lecę spać, więc życzę słodkich snów
A jutro pewnie będę tylko chwilę, bo jadę odebrać prawko, do rodziców a wieczorem przyjeżdżają znajomi, więc spokojnie proszę tutaj

Filipiśko

Stary 2013-02-07, 23:43   #3018
Asiunia1230
Raczkowanie

Cytat:
Teraz z innej bajki.
Byłam na genetycznym.

Też miałam dzisiaj genetyczne. Mój lekarz wszystko robi delikatnie. Jak na usg przez brzuch dziecko nie chciało się obrócić do mierzenia NT to lekarz cierpliwie czekał i ruszał głowicą, stwierdził, że jak się nie obróci to zrobi dopochwowe, ale jeszcze poczeka, bo może okazać się, że jak przejdę na fotel to znów się obróci i nie zmierzy.
Jedynie co zrobił trochę boleśnie to zaglądał mi "tam" przez metalowy wziernik jak pojechałam na IP z krwawieniem, przepraszał, że boli i stwierdził, że inaczej nie może.
Może faktycznie zmień lekarza. Ogólnie słyszałam, że Panowie są raczej bardziej delikatni, niż Panie. Chodziłam kiedyś do takiej jednej to wszystko robiła na chama... Do tego ohydna i wredna U mnie w mieście to akurat wszystkie Panie gin są opryskliwe i niedelikatne.

---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ----------

Dopiję miętę z szałwią i też już się kładę spać, bo głowa mi pęka.
Buziaczki, śpijcie dobrze
Stary 2013-02-07, 23:45   #3019
fiazo
Zakorzenienie

Cytat:
Foteczki

Ps... sorki za gołą dupę
szczuplutka jesteś i dzidzia ładna

Cytat:
Napisane przez ita83 Pokaż wiadomość
UWAGA!!! Chciałam tylko się przypomnieć że jutro mam wizyte i wszystkie o 8:00 rano czasu mojego (czyli 9 w PL) proszone są o trzymanie kciuków

Cytat:
Napisane przez Adriana07 Pokaż wiadomość
Dzień dobry Mamuśki To i ja się dzisiaj ujawnię Liczę na jakąś abolicję z okazji tłustego czwartku
Troszkę się udzielałam na początku pierwszego wątku a później nie miałam czasu a wy tak pędzicie, że szok. Chociaż regularnie i na bieżąco was czytam i podejrzewam u siebie uzależnienie
Może tylko przypomnę się troche, jestem Adriana mam 26 lat. Om 7.10.2012 TP 19.07.2013.
Jestem już na L4 więc mam nadzieję że będę mieć czas się udzielać regularnie, choć pewnie takim spamem jak wy to nigdy nie będę sypać Niedościgniony ideał
A dziś na obiad miałam ogórkową z wczoraj i zjadłam 5 pączków.
Witam

Cytat:
Napisane przez moonlightdancer Pokaż wiadomość
Witam wszystkie mamusie.
Jestem cichą wielbicielką już od 1szej części wątku Wypadałoby się przywitać i przyznac że podczytuję. Sama będę mamą sierpniową bądź z końca lipca.
Mam nadzieje że nie macie mi tego szpiegowania za złe, a podczytuje głównie aby zebrać info o opiece medycznej i badaniach w Polsce żeby później prosić o te sama badania tutaj.
Pozdrawiam
Witam, dobrze odczytałam, mieszkasz w emiratach arabskich ?

Cytat:
Napisane przez AgaPlast Pokaż wiadomość
Witam,
my juz po wizycie.
Wszystko ok NT 1,5 raczki nóżki wsio na miejscu i uwaga stwierdzono płec na 90 %
Nie ukrywam ze nastawialismy sie na inna wiadomosc no ale bedziemy kochac jak swoje

Stwierdzono dziewczynke i laska sie pieknie rozkraczyła do zdjecia no i nic między nogami nie dynda
Mamy jeszcze nadzieje ze jest bardzo wczesnie to moze jednak cos urosnie bo na ten moment nie mamy imienia dla córy.
TZ troche sia załamał bo ma 5 braci i kazdemu rodza sie córki . teraz tez dwie bratowe beda rodzic i tez dziewczynki i mielismy cicha nadzieje na dziedzica
No ale przeciez wszystko przed nami. Teraza moge po mału powyciągać z szafy malenkie sukienki i dołożyc do wyprawki.
A narazie mnie boli zoładek bo sie objadłam pączkami .

Cytat:
Byłam na genetycznym.

eh nadrobiłam was i teraz idę spać , dobranoc

---------- Dopisano o 23:45 ---------- Poprzedni post napisano o 23:43 ----------

tak się tu zaczytałam , że zapomniałam o mięsku na gazie na szczęście mały ogień był i nic mu się nie stało

Synek
fiazo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-07, 23:46   #3020
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Cytat:
Z mojej strony tego wszystkiego nie brakuje. Widocznie czegoś brakuje ze strony tż. Ja mam do niego szacunek, opiekuje się nim, pomagam gdy potrzebuje pomocy. Wiem, że nie zostawiłabym go gdyby stracił pracę, bądź zachorował.
Z Twojej - a z jego?

Gratuluję Dziewczyny wszystkich udanych dzisiaj wizyt !!

Maluszki cieszą
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-08, 00:26   #3021
czerwony_balonik
Zadomowienie

Dziewczyny kiedy odstawiacie/macie zamiar odstawić kwas foliowy i witaminy?
Stary 2013-02-08, 00:36   #3022
roxi1980
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czerwony_balonik Pokaż wiadomość
Dziewczyny kiedy odstawiacie/macie zamiar odstawić kwas foliowy i witaminy?
Ja odstawiłam wraz z końcem I trym

Niedługo mam odstawić Duphaston i mam obawy

Stary 2013-02-08, 00:47   #3023
czerwony_balonik
Zadomowienie

roxi1980 Mi kazał lekarz odstawiać Duphaston w 20tyg. Też się obawiam po tych 2 plamieniach w 11tyg... A witaminy z kwasem foliowym biorę nadal i tak właśnie myślę nad tym kiedy powinnam odstawić
Stary 2013-02-08, 07:43   #3024
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

Dzień dobry!

Asiunia1230
: nie łam się, bądź twarda. !

Roxi
: gratulacje!

zmykam odkopać autko i do pracy popoludnie z wami bo mąż na imprezę służbową idzie)

https://instagram.com/rudymspojrzeniem
http://www.rudymspojrzeniem.pl

Galeria pazurkowa:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692
elaine-blath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-08, 07:53   #3025
Neni1984
Zakorzenienie

Dzień dobry Ale u mnie pięknie wstaje słońce
Mam kawę i śniadanie zatem idę nadrabiać
Neni1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-08, 08:02   #3026
Guuusiaa
Zadomowienie

Witam się z Rana

Dziewczynki proszę o kciuki bo dziś egzamin ....
Do tego napadał śnieg :/

08.08.2013 r. Nasze Życie Nabrało Sensu Synuś

Rośnij kruszynko rośnij

Guuusiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-08, 08:08   #3027
katarzynkajg
Zadomowienie

Dzień dobry
witam się z rana i idę zrobić śniadanko, kanapki z żółtym serem, pomidorem, ogórkiem, szczypiorem i majonezem zrobię herbatkę z cytryną usiądę do nadrabiania was .
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i egzaminy

10.07.2013
Szymuś

Razem od 2003 roku
katarzynkajg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-08, 08:10   #3028
sarna405
Zadomowienie

i ja się witam u mnie pogoda do bani mróz i nie ma słońca
ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego sie
pragnie."
sarna405 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-08, 08:12   #3029
czarownica1
Zakorzenienie

Dzień Dobry Mamusie

uprzejmie proszę o trzymanie za nas kciuków w dniu dzisiejszym o godz. 17. Jedziemy do gina

na szczęście tylko 5 stron miałam do nadrobienia, jestem na bieżąco i błagam, proszę, NALEGAM idzicie dziś na spacer, ulepcie bałwana, do koleżanek, na zakupy, gdzie tylko chcecie tylko nie siedźcie przed kompem
Lecę, bo dziś Tż w domu i chcemy kilka spraw pozałatwiać wspólnie (m.in. kupić staniki ).
buziole w papole
czarownica1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-08, 08:12   #3030
Neni1984
Zakorzenienie

Właśnie zobaczyłym wynik TSH i mam zły!!
Mam 4,62!! A norma jest do 4,2
Neni1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości