Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 7 - Strona 125 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-07, 15:13   #3721
201604200942
Konto usunięte

Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 7

Cytat:
Napisane przez mary_poppins Pokaż wiadomość

W drugą stronę też mnie wkurza, np. głośne teksty pani Grycan o nieszczęśliwych szczupłych ludziach. Bo jak można być szczęśliwym nic nie jedząc. Tak jakby każdy człowiek jedząc normalne, pełne 3 posiłki dziennie + jakąś przekąskę w międzyczasie miał wyglądać jak ta pani
no tak, ona tak zarzekała się, że kocha swoją wagę, a teraz dziwnym trafem schudła i to dosyć dużo

zresztą gdyby Grycanka lubiła swoje ciało, to dlaczego pozwala się odchudzać w photoshopie?

Edytowane przez 201604200942
Czas edycji: 2013-02-07 o 15:18
201604200942 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-07, 15:23   #3722
201604181004
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez SamaraMorganx Pokaż wiadomość
ok

w ogóle jak czasami słucham tych "złotych rad" to mam ochotę zrobić minę Nicolasa Cage pt." co Ty nie powiesz"
Zgodziła się drabineczka odpalając drugiego już dziś papierosa
201604181004 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-07, 15:28   #3723
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Pal pal, to samo zdrowie

jem, co lubię i jestem grubasem... tylko ubrania łechcą moje ego, bo ostatnio coś, jakby urosły
MonikaFaustyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-07, 16:22   #3724
201604181004
Konto usunięte

Hmmm smutna sprawa
"porywacz" czyli osoba która znała rodzinę i nie mogła patrzeć na poniewierane dzieci, oddała je do okna życia
http://nasygnale.pl/kat,1025343,titl...wiadomosc.html

bardzo smutna akcja, nie rozumiem gdzie był MOPS

---------- Dopisano o 16:22 ---------- Poprzedni post napisano o 16:20 ----------

ciąg dalszy historii http://nasygnale.pl/kat,1025343,titl...wiadomosc.html
Stary 2013-02-07, 16:27   #3725
201604200942
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez drabineczka Pokaż wiadomość
Hmmm smutna sprawa
"porywacz" czyli osoba która znała rodzinę i nie mogła patrzeć na poniewierane dzieci, oddała je do okna życia

---------- Dopisano o 16:22 ---------- Poprzedni post napisano o 16:20 ----------

ale kim on był dla rodziców?

W ogóle wzywał ktoś opiekę społeczną do tych dzieci?
Stary 2013-02-07, 16:31   #3726
201604181004
Konto usunięte

Chyba znajomym. Nie wiem, dziwna ta cała sprawa. Skoro pobierali zasiłki to chyba MOPS gdzieś tam był.
Stary 2013-02-07, 16:33   #3727
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

http://wiadomosci.onet.pl/swiat/meks...wiadomosc.html nie ogarniam tego

A tą od Kacperka powinno się postawić na środku rynku z tabliczką, że bije i zaniedbuje własne dzieci. Ciekawe, czy wtedy byłaby taka mocna? Nienawidzę, jak ludzie znęcają się nad dziećmi i zwierzętami .

Edytowane przez MonikaFaustyna
Czas edycji: 2013-02-07 o 16:41
Stary 2013-02-07, 16:39   #3728
funk_you
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Phoce Pokaż wiadomość
Zgadzam się, w ogóle zawsze fascynowało mnie to, że ludzie roszczą sobie prawo do mówienia innym, jak powinni żyć i jacy są żałośnie, ze nie żyją tak jak 'my' - w jedyny słuszny sposób.
Dziewczyna opisana wyżej ma chyba jakiś ogromny problem ze sobą. Ja staram się odżywiać zdrowo, tzn....kiepsko mi to czasem wychodzi , ale staram się bo wiem, że wtedy czuję się lepiej, natomiast nie podchodzę do ludzi, nie wyrywam im batona i wciskam pora w zęby.
Każdy robi, co chce, byle był szczęśliwy
No raczej, teraz wrzuciła zdjęcie z tytułem 'moje pączki' a tam jabłka pokrojone w plasterki posmarowane masłem orzechowym i na to posypane orzechy, płatki owsiane itp

Zresztą z tego co pamiętam ją dwa lata temu- paliła jak smok, imprezowała co piątek i ogólnie była większa. Fajnie, że tak zmieniła swój styl życia, ale nie do przesady.
funk_you jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-07, 16:42   #3729
201604200942
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez funk_you Pokaż wiadomość
No raczej, teraz wrzuciła zdjęcie z tytułem 'moje pączki' a tam jabłka pokrojone w plasterki posmarowane masłem orzechowym i na to posypane orzechy, płatki owsiane itp
.
Jakby to kogoś interesowało co ona je

drabineczka, można pobierać zasiłki, ale opieka społeczna chyba niekoniecznie ma obowiązek sprawdzenia wszystkich rodzin. Do zasiłku potrzebny jest chyba tylko stosowny dokument.
Stary 2013-02-07, 16:45   #3730
Duszaniola
Wtajemniczenie

Na innym wątku mi przypomnieli, co mnie dziwi/wkurza. Tekst "myślałam, że tylko ot tak mówisz". No sorry, jeśli coś mówię, to raczej mam to na myśli. I nie wiem, co to za wytłumaczenie.

Duszaniola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-07, 16:57   #3731
funk_you
Wtajemniczenie

A i jeszcze jedna historia z dzisiaj w ramach wylewania swoich frustracji.

Już pisałam to na wątku biedronkowym ale powtórzę się. Mama robiła dzisiaj zakupy w Biedronce i spod lodówek z mlekiem wybiegł sobie szczur. Zgłosiła to babce, która rozkładała towar a ona nie skomentowała tego nawet i sobie poszła. Starsza pani stojąca niedaleko słyszała co powiedziała moja rodzicielka i zapytała: a co może ta pani ma tego szczura gonić?

Nie ku.wa najlepiej niech biega sobie po całym sklepie. Sprawa została zgłoszona sanepidowi, podobno takie zgłoszenie już było. Ciekawa jestem co dalej? Po co są takie instytucje, które nie zrobią najazdu na dany sklep i nie zarządzą kary i odszczurzania?

Okropność, już nigdy nie kupię tam pieczywa, owoców ani niczego co nie jest zapakowane.

Edytowane przez funk_you
Czas edycji: 2013-02-07 o 16:59
Stary 2013-02-07, 16:59   #3732
Gofrzyca
Zakorzenienie

Cytat:

Zresztą z tego co pamiętam ją dwa lata temu- paliła jak smok, imprezowała co piątek i ogólnie była większa. Fajnie, że tak zmieniła swój styl życia, ale nie do przesady.
znając mnie to bym sobie na tablice wrzucała ciągle jakieś mięsiwa, smalczyki, kiełbaski, kaszaneczki
Zatrzasnęłaś je na klucz, wystawiłaś mnie na bruk.
Choć rację masz, że nie znasz mnie,
jak mogłaś tak dać wkręcić się.
Gofrzyca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-07, 17:01   #3733
funk_you
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Gofrzyca Pokaż wiadomość
znając mnie to bym sobie na tablice wrzucała ciągle jakieś mięsiwa, smalczyki, kiełbaski, kaszaneczki
Wrzuciłam na przekór jej zdjęcie rogalików mojej mamy, z marmoladką i cukrem pudrem mmmmm Na co ona te swoje pączki z jabłka
Stary 2013-02-07, 17:06   #3734
Phoce
Flawless

Cytat:

Ouououou no to ja to odbieram jako próba dowartościowania się zakompleksionej dziewczyny, cudzym kosztem (tych ludzi, którzy się tym przejmą).
Uwielbiam te moje psychoanalizy
Check out your worth because you're worth more than that."
Phoce jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-07, 17:11   #3735
Gofrzyca
Zakorzenienie

Cytat:

Już pisałam to na wątku biedronkowym ale powtórzę się. Mama robiła dzisiaj zakupy w Biedronce i spod lodówek z mlekiem wybiegł sobie szczur. Zgłosiła to babce, która rozkładała towar a ona nie skomentowała tego nawet i sobie poszła. Starsza pani stojąca niedaleko słyszała co powiedziała moja rodzicielka i zapytała: a co może ta pani ma tego szczura gonić?

Nie ku.wa najlepiej niech biega sobie po całym sklepie. Sprawa została zgłoszona sanepidowi, podobno takie zgłoszenie już było. Ciekawa jestem co dalej? Po co są takie instytucje, które nie zrobią najazdu na dany sklep i nie zarządzą kary i odszczurzania?

Okropność, już nigdy nie kupię tam pieczywa, owoców ani niczego co nie jest zapakowane.
oo jeeezuuuu

---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ----------

Cytat:
Wrzuciłam na przekór jej zdjęcie rogalików mojej mamy, z marmoladką i cukrem pudrem mmmmm Na co ona te swoje pączki z jabłka
to już głębszy przypadek
Zatrzasnęłaś je na klucz, wystawiłaś mnie na bruk.
Choć rację masz, że nie znasz mnie,
jak mogłaś tak dać wkręcić się.
Gofrzyca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-07, 18:04   #3736
coffee
and cigarettes

Cytat:
Napisane przez drabineczka Pokaż wiadomość
Hmmm smutna sprawa

Matka nazywająca swojego syna skur**synem - mistrzyni!
coffee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-07, 18:38   #3737
WhiteCherry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez coffee Pokaż wiadomość
idealnie siebie podsumowała
Stary 2013-02-07, 18:40   #3738
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Cytat:
Może chce, żeby synek wiedział, jak się jego mama prowadzi? Ponoć trzeba być szczerym z własnym potomstwem?
Stary 2013-02-07, 18:48   #3739
05872c226b72f809f533e1be5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f2b5f9d
Konto usunięte

Cytat:

Sam fakt, że pracownica się nie przejęła świadczy o tym, że nie był to pierwszy, drugi czy nawet trzeci wypadek. E tam, szczur dzień jak co dzień. Nie macie możliwości zakupów w innej biedronce? Nawet dezynfekcja opakowań produktów by nie pomogła na moje obrzydzenie.
05872c226b72f809f533e1be5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f2b5f9d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-07, 19:23   #3740
Darkoz
Zakorzenienie

Cytat:
Dziwi mnie moja znajoma, która cały czas wrzuca na swoją tablicę jakieś obrazki o zdrowej żywności, siłowni, odchudzaniu, zdjęcia swoich przypakowanych pleców itp. Dzisiaj z okazji tłustego czwartku złożyła wszystkim grubasom życzenia z okazji ich święta i apel by jedli zdrowo plus obrazeczek z łososiem, orzechami itp.

Napisałam jej, że dzisiaj ma być prawo tłusto i że wszystko jest dla ludzi wkleiła mi obrazek: https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.n...02767758_n.jpg ZJEM PĄCZKA ZA JEJ MIĘŚNIE OM NOM NOM NOM
Co za laska.
Cytat:
Napisane przez mary_poppins Pokaż wiadomość
W drugą stronę też mnie wkurza, np. głośne teksty pani Grycan o nieszczęśliwych szczupłych ludziach. Bo jak można być szczęśliwym nic nie jedząc. Tak jakby każdy człowiek jedząc normalne, pełne 3 posiłki dziennie + jakąś przekąskę w międzyczasie miał wyglądać jak ta pani
Zobaczymy jak będzie sr*ć z uciechy za trzydzieści lat z wałami tłuszczu uniemożliwiającymi chodzenie, garbem i szeregiem chorób. Żeby nie było, nie interesuję się jej wagą, ale te uwagi o szczupłych nieszczęśliwych ludziach mogłaby sobie darować.

Darkoz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-07, 20:24   #3741
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
Napisane przez WhiteCherry Pokaż wiadomość
idealnie siebie podsumowała

Czy mi się zdaje, czy dawno Cię tu nie było?

ciri15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-07, 21:25   #3742
WhiteCherry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ciri15 Pokaż wiadomość
Czy mi się zdaje, czy dawno Cię tu nie było?
sesja, milordzie
Stary 2013-02-07, 23:03   #3743
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Dobrze, że jak studiowałam, to nie wiedziałam o istnieniu wizażu . No ok...dowiedziałam się pod koniec studiów, jak trzeba było pisać magisterkę. Chociaż, jak patrzę na datę założenia konta, to ja nie pamiętam, co robiłam na początku bycia tutaj. Pewnie za mało się udzielałam. Zaczęłam regularnie korzystać właśnie, jak trzeba było pisać mgr a...wiadomo, jak pies do jeża .

Powodzenia wszystkim studentkom

Edytowane przez MonikaFaustyna
Czas edycji: 2013-02-07 o 23:06
Stary 2013-02-08, 03:02   #3744
cholernarejestracja
Copyraptor

Dziwi mnie (i wkurza ) zachowanie mojego TŻ (no i tak ogólnie), który nie spróbuje nowego jedzenia tylko i wyłącznie dlatego, że źle wygląda. Albo, co już jest w ogóle hitem, bo mu się WYDAJE, że będzie niedobre.

Owsianki nie spróbuje, bo wygląda jak rzygi.

Sera feta nie spróbuje, bo jakiś dziwny. (uwielbia żółte sery)

Sera pleśniowego nie, bo pleśń, fuj przeca.

Szpinaku nie zje, bo mu się wydaje, że jest ohydny. Czemu? No bo taka ciapa. Nie, nie spróbuje i już. Ale już rucola jest super, nawet w pesto, bo ją widział najpierw w całości, i to tylko taka inna sałata, i to jest spoko (A SZPINAK TO NIE!?).

Wszystko co nowe, jest z automatu obrzydliwe. Nie, nie zjem tego, bo tego nie lubię. Nigdy nie próbował, ale oczywiście nie lubi

Teraz jest chudy mimo, że by jadł tylko słodycze, colę i fastfoody, ewentualnie kurczaka z ziemniakami, ale kurde, nikt mi nie powie, że to jest zdrowe na dłuższą metę
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-08, 07:46   #3745
Kadin_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
Dziwi mnie (i wkurza ) zachowanie mojego TŻ (no i tak ogólnie), który nie spróbuje nowego jedzenia tylko i wyłącznie dlatego, że źle wygląda. Albo, co już jest w ogóle hitem, bo mu się WYDAJE, że będzie niedobre.

Szpinaku nie zje, bo mu się wydaje, że jest ohydny. Czemu? No bo taka ciapa. Nie, nie spróbuje i już. Ale już rucola jest super, nawet w pesto, bo ją widział najpierw w całości, i to tylko taka inna sałata, i to jest spoko (A SZPINAK TO NIE!?).

Wszystko co nowe, jest z automatu obrzydliwe. Nie, nie zjem tego, bo tego nie lubię. Nigdy nie próbował, ale oczywiście nie lubi

Teraz jest chudy mimo, że by jadł tylko słodycze, colę i fastfoody, ewentualnie kurczaka z ziemniakami, ale kurde, nikt mi nie powie, że to jest zdrowe na dłuższą metę
A mnie dziwi namawianie do zjedzenia/spróbowania czegoś

Nikt mnie by nie zmusił do spróbowania sera pleśniowego, wątróbki, flaczków, podrobów, żeberek i innych cudów. Po co kogoś zmuszać do czegoś na co nie ma ochoty ? I jeszcze się tym denerwować
W Andrzejki 6 osób namawiało mnie na spróbowanie ślimaka. Nie wystarczyło słowo "nie chcę" ciągłe jęki " no ale tylko spróbujesz, no ale tylko kawałek". Nie wiem czy ludzi to bawi ? Finał był taki, że nie spróbowałam, atmosfera była ciężka bo powiedziałam parę ostrych słów i ślimaki zjedli sami
Jeśli Tż będzie miał ochotę to spróbuje. Postaw się w jego sytuacji. Nie chcesz czegoś a ktoś Ci wierci dziurę w brzuchu "no spróbuj, ale dlaczego nie chcesz, no chociaż kawałek". Więcej zrozumienia, że nie każdy musi jeść wszystko.
Stary 2013-02-08, 08:35   #3746
kalwinka
Zadomowienie

Cytat:
Kiedyś odwiedziliśmy znajomych, oboje wykształceni, zamknięte osiedle i generalnie skojarzenia dalekie od patologii ale do trochę ponad rocznego synka tatuś się zwracał właśnie per "skur***nu. Jak zwróciłam mu uwagę odpowiedział "że przecież gnojek jeszcze nic nie rozumie"
Nie wiem jak zwracają się do małego teraz jak ma już kilka lat bo nie utrzymujemy kontaktu

---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:26 ----------

Cytat:
Napisane przez Kadin_ Pokaż wiadomość
A mnie dziwi namawianie do zjedzenia/spróbowania czegoś

Nikt mnie by nie zmusił do spróbowania sera pleśniowego, wątróbki, flaczków, podrobów, żeberek i innych cudów. Po co kogoś zmuszać do czegoś na co nie ma ochoty ? I jeszcze się tym denerwować
.
Kiedy zamieszkałam z e swoim mężem zmuszałam go do spróbowania rzeczy których nie jadał. Spróbował i okazało się że jednak dobrze przyprawiony szpinak jest pycha, je też mnóstwo rzeczy których wcześniej nie ruszył. Więc zmuszanie go do tych nowych smaków miało jakiś skutek - moje życie jest łatwiejsze (przynajmniej gotowanie)
kalwinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-08, 08:53   #3747
dacn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość

Ja twojego TŻ rozumiem, nie jadam rzeczy które wygladaja jak glut i w dodatku są ciepłe czyli owsianki, flaków, mięsa mielonego, budyniu, musu jabłkowego, kisielu i tak dalej
Jedzenie ma mieć kształt jedzenia a nie glajdy, mięcho to stek lub piers albo noga, warzywa tylko w całości i w kawałkach i to nierozgotowane, ryba to filet a nie paluszki,
jedyny wyjątek to galaretka i żelki
Plesniowy ser zjem jak jest biały, ten z niebieskimi nitkami pleśni juz nie.
dacn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-08, 09:07   #3748
Konto usunięte

A ja nie rozumiem ludzi, którzy mówią, że czegoś nie lubią chociaz tego nie próbowali. Ja mogę powiedzieć, że nie lubię flaków, wątróbki, bigosu i kaszanki bo próbowałam i ledwo powstrzymywałam odruch wymiotny ale takie upieranie się, że czegoś się nie lubi mimo, że tego się nawet nie próbował jest dla mnie takie dziecinne. Jak już to można przecież powiedzieć, że nie ma się ochoty na spróbowanie czegoś (np. jak wyżej ślimaków), ja nie wyobrażam sobie aby zjeść takiego smażonego pająka(NIE klikać jak ktoś boi się pająków), nie powiem jednak, że nie lubię bo niesmaczne ale dlatego, że mnie odpycha na sam widok.
05872c226b72f809f533e1be5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f2b5f9d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-08, 09:11   #3749
Kadin_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kalwinka Pokaż wiadomość

Kiedy zamieszkałam z e swoim mężem zmuszałam go do spróbowania rzeczy których nie jadał. Spróbował i okazało się że jednak dobrze przyprawiony szpinak jest pycha, je też mnóstwo rzeczy których wcześniej nie ruszył. Więc zmuszanie go do tych nowych smaków miało jakiś skutek - moje życie jest łatwiejsze (przynajmniej gotowanie)
Szpinak to liść i dopiero później zamienia się w papkę. Lubię go bardzo. Chodziło mi o potrawy,składniki których sam widok powoduje u mnie odruch wymiotny. Nie ma szans na spróbowanie tego. Na szczęście Tżta mam wyrozumiałego i nie zmusza mnie do niczego, a kiedy widzi jak ktoś mnie zmusza to staje w mojej obronie.
Cytat:
Napisane przez dacn Pokaż wiadomość
Ja twojego TŻ rozumiem, nie jadam rzeczy które wygladaja jak glut i w dodatku są ciepłe czyli owsianki, flaków, mięsa mielonego, budyniu, musu jabłkowego, kisielu i tak dalej
Jedzenie ma mieć kształt jedzenia a nie glajdy, mięcho to stek lub piers albo noga, warzywa tylko w całości i w kawałkach i to nierozgotowane, ryba to filet a nie paluszki,
jedyny wyjątek to galaretka i żelki
Plesniowy ser zjem jak jest biały, ten z niebieskimi nitkami pleśni juz nie.
To zjem tylko wtedy kiedy widzę wcześniej kawałek mięsa, które zostało zmielone.

---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ----------

[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;39111631]A ja nie rozumiem ludzi, którzy mówią, że czegoś nie lubią chociaz tego nie próbowali. Ja mogę powiedzieć, że nie lubię flaków, wątróbki, bigosu i kaszanki bo próbowałam i ledwo powstrzymywałam odruch wymiotny ale takie upieranie się, że czegoś się nie lubi mimo, że tego się nawet nie próbował jest dla mnie takie dziecinne. Jak już to można przecież powiedzieć, że nie ma się ochoty na spróbowanie czegoś (np. jak wyżej ślimaków), ja nie wyobrażam sobie aby zjeść takiego smażonego pająka(NIE klikać jak ktoś boi się pająków), nie powiem jednak, że nie lubię bo niesmaczne ale dlatego, że mnie odpycha na sam widok.[/QUOTE]
Wydaje mi się, że to taki "skrót myślowy". Nie lubię = nie chcę, nie spróbuje, obrzydza mnie. Zawsze grzeczniej powiedzieć komuś " nie, dziękuje - nie lubie kaszanki" niż " nie, obrzydza mnie jej widok" . Mnóstwo razy przerabiałam, że samo "nie, dziękuje" nie wystarczy, zaraz pojawiają się pytania " ale dlaczego?" albo "spróbuj, mojej nie jadłaś" "chociaż troszeczkę" itp. Paranoja.
Stary 2013-02-08, 09:23   #3750
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Kadin_ Pokaż wiadomość

Wydaje mi się, że to taki "skrót myślowy". Nie lubię = nie chcę, nie spróbuje, obrzydza mnie. Zawsze grzeczniej powiedzieć komuś " nie, dziękuje - nie lubie kaszanki" niż " nie, obrzydza mnie jej widok" . Mnóstwo razy przerabiałam, że samo "nie, dziękuje" nie wystarczy, zaraz pojawiają się pytania " ale dlaczego?" albo "spróbuj, mojej nie jadłaś" "chociaż troszeczkę" itp. Paranoja.
No patrz, zazwyczaj jak mówię "nie dziękuję nie mam na to ochoty"to ludzie się odczepiają (nie wliczam wyjątkowo oporne jednostki). Za to jak kiedyś mówiłam " nie dziękuje, nie lubię tej potrawy" to kończyło się zazwyczaj " a próbowałaś?" "a jadłaś kiedyś?" i koniec końców musiałam się przyznać, że nie i mi wciskali. Ale pewnie to zależy od własnych doświadczeń.

Edytowane przez 05872c226b72f809f533e1be5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f2b5f9d
Czas edycji: 2013-02-08 o 09:24
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości