|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1321 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: MAMUSIE MARZEC i KWIECIEŃ 2013 cz.VI - czekamy na pierwsze maluszki!!
ja dziś obiadu nie robię bo nagotowałam forszmaku wczoraj wieczorem. dziś będę truć nim męża
zobaczymy czy wykryje spisek
|
|
|
|
|
#1322 | |||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
napewno przybierze masy Cytat:
![]() Cytat:
a u mnie też był kurier zaraz pranie nic ostatnio nie robie tylko piorę i piorę mam nadzieję że potem skoro tyle tego mam nie bede musiała codziennie prać lece na ostry dyżur a do tego ciasteczka oj ostatki bo później na karmienie tż mi nie da
|
|
|
#1323 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
prześcieradła i pokrowce na przewijak też poprałam już, ale uprasowałam jedno prześcieradło tylko. wszystko na gumce i nie mam pojęcia jak to poskładać poprasuję i co? jak to złożyć, żeby się nie pogniotło?
|
|
|
|
|
|
#1324 | |||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
też pewnie będę szaleć z aparatem. Jakiś nowy obiektyw by się przydał...Cytat:
) ale nic nie mówiła o kierunku, powiedziała tylko że mamy przeć i się niczym nie przejmować ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Mamusie majowo-czerwcowe założyły kolejną część
Edytowane przez alliw Czas edycji: 2013-02-08 o 13:26 |
|||||||||
|
|
|
|
#1325 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#1326 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
... tylko nie wiem czy to nowe odcinki dopiero będą czy jak.
|
|
|
|
|
|
#1327 | ||
|
Zakorzenienie
|
a w nowym tez taka przestrzen za oknem? Cytat:
![]() bardzo sie ciesze... jednoczesnie bedziemy miec skladane Cytat:
|
|
|
|
#1328 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=oldzinx;39093481]za 36 tydzień
![]() i za wszystkie tygodnie ![]() U nas za oknem mnóstwo śniegu a miałam do sklepu iść kupić rzeczy na faworki, w sumie to miałam iść już wczoraj ale jak zwykle mi się nie chciało. dzisiaj to już wcale nie chce mi się ruszać. Może TŻ z pracy przyniesie bo zostałam bez pączków w tłusty czwartek Tez oglądąłam jakiś czas temu, fajny film. Podobno książka jest tez fajna ale jeszcze nie czytałam. Wczoraj skończyłam czytać Władce Pierścienia, długo się zabierałam ale jak zaczęłam to parę dni i po książce, wciągająca jest. Witam kobietki! tak sobie czytam kolejne posty i apropo książki to polecam trylogię Pauliny Simons - "Jeździec miedziany" "Tatiana i Aleksander" i trzecia część "Ogród letni" Naprawdę świetna książka. Jak zaczynałam myślałam że mnie zmęczy ale po drugim rozdziale nie można się od niej oderwać i tak przez wszystkie trzy częśći. Pozdrawiam z połowy 33 tygodnia
|
|
|
|
|
#1329 | ||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Co do porodów ja mam zamiar rodzic naturalnie i ani myślę o cesarce Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
U mnie wczoraj był, a dzisiaj do Ciebie poszedł Cytat:
Cytat:
![]() I oczywiście brawa za wszystkie tygodnie i trzymam kciuki za wizyty
Tomuś Edytowane przez oldzinx Czas edycji: 2013-02-08 o 13:37 |
||||||
|
|
|
|
#1330 |
|
Wtajemniczenie
|
mamy, mamy... i wszystko jest zgodnie z umową... mówili, że w I kwartale tego roku będą więc nastawiliśmy się na styczeń :P
oj nie... to w końcu nie będzie Nowa Huta ![]() Eh, rezerwowałam sobie wizytę do lekarza na piątek... i zapomniałam na którą godzinę Mózgu wróć!!!
Terry Pratchett Edytowane przez Sorceresss Czas edycji: 2013-02-08 o 13:39 |
|
|
|
|
#1331 |
|
Rozeznanie
|
hej dziewczyny
u nas zima pełną gębą... ja w pracy, ale dziś już piątek!!! więc będzie chwila spokoju, w weekend mam zamiar NIE ROBIĆ NIC!!! muszę odpocząć bo tyłek mi chce odelcieć a pleców już wcale nie czuję u mnie jeszcze 1,5 h i do domu, ale przed wyjściem muszę leź do UG na walkę z księgową, bo jest burdel w papierach i nie wiadomo kto zawalił... jeszcze podałam jej jakiś zły adres, co jest nie możliwe bo przecież wiem gdzie mieszkam a gdzie jestem zameldowana... porażka... dziś jedziemy do teściów i aby przetrwać ten nieszczęsny weekend muszę się jakoś rozweselić więc kupię kolejne rzeczy dla Małej ![]() nie mogę się tylko doczekać kiedy dostaniemy wózek... dodam zdjęcie jak tylko będzie coś wiadomo ... po niedzieli mają przyjść ciepła więc zabieram się za pranie Ali ahhhhh... już widzę te mikro śpiochy w różowym kolorze Mała wogóle jest coraz odwazniejsza i kopie nieziemsko!!! no ale w końcu to skończony 32 lub 33 tydzień więc nie ma się co dziwić |
|
|
|
|
#1332 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A wciągnęłam się głównie dlatego, że jestem zafascynowana Petersburgiem, marzę aby kiedyć tam pojechać |
|
|
|
|
|
#1333 | ||
|
Zakorzenienie
|
widziałam. zastanawiam się jak one tam nadrabiają zaległości. ja jestem i tak sporo na naszym wątku, przynajmniej 2 razy dziennie a często mam sporo stron do nadrobienia i nie jestem w stanie wszystkiego przeczytać tak jakbym chciała. a co dopiero one..
![]() Cytat:
to chyba regionalne danie, bo ile razy na forum gdzieś napiszę, że robię to mało kto wie co to. a robię często bo mi wygodnie nagotować gar na 2 dni. my nie będziemy jeszcze składać. chcę tylko, żeby chłop to rozpakował, obejrzał czy wszystko ok, czy żadnej części nie brakuje, czy nic nie uszkodzone. składać będzie albo bardzo w okolicy terminu albo jak już w szpitalu będę. Cytat:
coś takiego http://stokolorowkuchni.blox.pl/2011...-lubelski.html ale trochę inaczej robiłam. |
||
|
|
|
|
#1334 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#1335 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
sceny rozbierane też
|
|
|
|
|
|
#1336 |
|
Zakorzenienie
|
idę choć kilka ciuszków Młodemu poprasować. od razu układam sobie w szafie rozmiarami
|
|
|
|
|
#1337 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() no tak dzisiaj skończony 33! ![]() ![]() ![]() "...coraz bliżej święta... coraz bliżej święta..." fuck, coli mi się zachciało....[/QUOTE] ależ mnie to rozśmieszylo... Helol
|
|
#1338 | |||
|
Zakorzenienie
|
Wrocilam ze spaceru.. troche wiecej czasu potrzebowalam, niz zwykle, gdyz zlapal mnie mocny bol w podbrzuszu.. cos jak kolka, tak bardzo nisko, moze to te wiązadła macicy? i tak drobnymi kroczkami wrocilam do domu..
A jeszcze spotkalam sasiada tez na spacerze z psem (Polak ) patrzy na moj brzuch i pyta sie mnie, ile paczkow zjadlam wczoraj ) .. no wiec po tylu miesiacach bylam zmuszona sie przyznac ![]() ---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ---------- Cytat:
![]() a sukienka to pewnie ta z numerem 3? bardzo ladna, numer 5 tez jest sliczna zobaczysz, ze w dniu slubu bedziesz pieknie wygladac .. czasami mamy po prostu gorszy dzien (dzien paszteta )Cytat:
![]() Cytat:
to mozemy sobie pewnie tylko wyobrazic?
Moja dziewczynka Edytowane przez Moderna Czas edycji: 2013-02-08 o 14:08 |
|||
|
|
|
|
#1339 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a sukienka nr 4
|
|
|
#1340 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
bo ja nie znoszę sprzątać(monicca1989 ooo też ktoś ogląda PPD) ty masz termin tydzień przede mną i już wszystko zrobione?! stresujecie mnie..... ale zaraz mi przechodzi ![]() byłam z młodą na spacerze, ale mam ochotę na drzemeczkę, a młoda nawet nie myśli....
|
|
|
#1341 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no dokładnie po 2-3 zł można kupić, potem na allegro więcej się dostanie Cytat:
bardzooooo mocnooo Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ---------- do niczego bzinka -fajne fotki
|
|
|
|
#1342 | ||||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
coś mi wcieło jeszcze bo wiecej miałam
|
|
|
#1343 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do skladania przescieradła też mam na gumce ale nie będę się przejmować czy się pogniecie czy nie, prasuje żeby te niby bakterie wybić i już. House był wczoraj. 2 odc Cytat:
Cytat:
ja już to co poprane i wyprasowane ulożyłam i co? miejsca mi brak Cytat:
o ja pierdziele jaki odcinek dzisiaj masakra!!! muszę przeczytać co się jutro wydarzy aż!
|
|
|
#1344 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1345 |
|
Zakorzenienie
|
Któraś z was jest może z Poznania?
|
|
#1346 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() my dlugo mieszkalismy z widokiem na Planty, potem w kamienicy z wielkim 'podworcem' (sic zawsze mnie zadziwiaja u mnie wstawki krakowskie) i dzikim ogrodem w centrum... chlop strasznie sie bal jaki widok z okna 'upolujemy' przy zakupie.... Cytat:
![]() no ja chce zeby 'wywietrzalo'... no i sprawdzic czy w ogole sie zmiesci ![]() a ja mimo, ze z lubelszczyzny, tez forszmak tylko z nazwy znam. w koncu zobaczylam co to jest (myslałam, ze jakas pieczen rzymska )
|
|
|
|
#1347 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Chciała bym odpisać ale najpierw muszę nadrobić a dziś jeszcze czeka mnie sprzątanko mieszkania i później mogę nadrabiać i pisać póki co jeszcze 30 minut w pracy. Ponadto pędzicie jak szalone nadrobić Was nie idzie Miłego popołudnia Kochane Mamuśki Aaaa strippi widziałam kurteczkę superaśna Nestelle |
|
|
|
|
#1348 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
#1349 |
|
Zakorzenienie
|
Na pewno Nestelle jest z Poznania ja jestem spod Poznania ale któraś jeszcze mi się kojarzy że też mieszkanka Poznania. Pani chyba podzodzi ale nie mieszka? Chyba że mylę
|
|
|
|
|
#1350 |
|
Zakorzenienie
|
ale - dzięki jeżycjadzie - kocham to miasto
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:45.

zobaczymy czy wykryje spisek 

...!!! Yeahhhh
Jak nie ciśnienie ciągle wysokie i na granicy, to ten stan przedcukrzycowy, wczoraj znowu coś z siatkówką u okulistki... jestem coraz bardziej podłamana tym wszystkim. Zawsze bylam zdrowa, a odkąd przekroczyłam magiczną 30tke to wszystko mi sie dosłownie zaczęło sypać
napewno przybierze masy
Albo jak ktoś mówi, że "raczej" będzie...no fajnie, tylko my płacimy za te osoby tydzien wcześniej i jak się 4 osobowa rodzina nie zjawi, to tracimy ok 500zł Czy ludzie nie zdają sobie sprawy z tego? Juz tydzień tylko zostal, więc chyba są w stanie powiedzieć, czy się pojawią, czy nie?
mam nadzieję że potem skoro tyle tego mam nie bede musiała codziennie prać
poprasuję i co? jak to złożyć, żeby się nie pogniotło?
I mówiła jak przeć, żeby to było parcie to wypchnięcia dziecka, a nie jak na WC 

rodzinę moja i TŻ 

05.07.2008