Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9 - Strona 16 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-08, 11:25   #451
niezapominajka1987
Raczkowanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Cytat:
Napisane przez jusi84 Pokaż wiadomość
ja pod biustem 68,50kg,167cm
Jusi ja cały czas myślałam że Ty będziesz miala anatomiczne A teraz się doczytałam że okrągle
niezapominajka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-08, 11:33   #452
jusi84
Raczkowanie

GG do jusi84
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Cytat:
Napisane przez niezapominajka1987 Pokaż wiadomość
Jusi ja cały czas myślałam że Ty będziesz miala anatomiczne A teraz się doczytałam że okrągle
a no okrąglaski podobają mi się już nie moge się ich doczekać
Stary 2013-02-08, 11:59   #453
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Ojej- to właśnie ta blizna nieszczęsna może faktycznie jakieś włókienko się naderwało i teraz Cię ciągnie bo się zrasta. Kurcze- jak się blizna nie zagoi szybko to potem z nią same kłopoty.
Szkoda, że lekarze tak lekko podchodzą do np. zostawionej nitki w bliźnie
Ale jak zerowalo mi sie wlokno to powinno byc ok po jakims czasie??? dzis juz mnie nie boli wcale. Moze bedzie dobrze? ale chyba liczyc na to ze blizna bedzie miekka jak prawa nie mam co liczyc?

---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ----------

scheherezade kobieto ale mialas cyca ze tak powiem konkretny mam nadzieje ze mi w przypadku ewentualnej ciazy tak sie nie powiększa bo nie wiem co bedzie z moja skora

---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ----------

Cytat:
Napisane przez michalina1312 Pokaż wiadomość
Witajcie! Jestem tu nowa. Niedługo mija 4 doba po powiększaniu piersi. Wczoraj miałam zdjęte dreny i zmieniony opatrunek. Pani doktor pokazała mi w lusterku moje nowe piersi i szczerze powiedziawszy jestem załamana. pod biustem mam ok. 80. Ważę 65 kg przy wzroście 162. Mam masywny dół i drobną górę. Wcześniej nosiłam rozmiar biustonosza małe A, wybrałam implanty okrągłe, możliwie największe, weszło 295ml o wysokim profilu. Lekarka mówi, że będzie to duże C, ale jak zobaczyłam je wczoraj, to widzę raczej B najwyżej. Wiadomo, że opuchlizna jeszcze nie zeszła pomiędzy piersiami co może dawać wrażenie mniejszych, ale przecież piersi też są spuchnięte, więc pewnie jeszcze się pomniejszą. Wcześniej nosiłam staniki push-up, co dawało w obwodzie biustu ok. 91 cm. Dzisiaj zmierzyłam się razem z opatrunkiem i jest 93. Dziewczyny, powiedzcie, czy jest jeszcze jakaś nadzieja, że po zagojeniu to będzie lepiej wyglądać, że będą większe? Bo póki co to dwie małe piłeczki powleczone skórą, tak mi się wydawało jak na nie patrzyłam. Pomóżcie
Witamy witamy narazie nie masz co myslec o tym jak piersi wygladaja. Teraz daj im powoli rozkwitac. Kazda z nas chce zeby po operacji piersi byly pikne, rowne i cudowne. Niestety tak nie jest na to trzeba czasu. Oczywiście nie bede kłamac przy Twoich gabarytach piersi nie beda duze.

---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ----------

Czesc dziewczyny u mnie napadalo po kolana juz mam dosc tej zimy chce w koncu wyjsc i pokazac swiatu moje brzoskwinki
Bylam dzis na solarium ajjj jak mi tego brakuje staram sie ograniczac do minimum ale po tym czuje ze zyje
Wiecie co wydaje mi sie ze mi cycki urosly czy to moja wyobraźnia? czy to mozliwe ze po 7 miesiacach one jeszcze rosną?? jak na nie spojrzalam dzis w solarium to stwierdziłam ze sa takie spore

I pytanie ostatnie jutro mam egzamin ii zastanawiam sie czy moge od rana do wieczora zalozyc sobie stanik z fiszbina??? chce ubrac taka bluzeczke w ktorej niestety moje sutki by sie usmiechaly dokazdegoco mysliscie??zaszkodzi mi to

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-08, 12:01   #454
kicia_nh
Zadomowienie

Hejka Chciałam zapytać Was czy nie widziałyście gdzieś na stronkach informacji co jest powodem marszczenia się implantu? Ja jakiś czas temu to poczułam pod palcami biorąc prysznic Wczoraj robiąc sobie foto dla porównania jak pochyliłam się w pewnym momencie nawet to widać Załamka konkretna. W sumie lekarz też mi to tłumaczył, ale podał jeden powód a ja chciałabym znać przypuszczalnie wszystkie przyczyny

Olivko raczej nie powinno Ci zaszkodzić. Jesteś już 7 miesięcy po operacji Mi doktorek nawet na tej środowej konsultacji pozwolił nosić już wszystkie staniczki Ja jednak póki co nie mam takiej potrzeby i wolę, żeby były jeszcze zabezpieczone sportowcem, ale pewnie okazyjnie bym nie pogardziła fiszbinką z koronką (tylko jeszcze takiego specjalnego wyjścia nie miałam i długo mieć nie będę)

http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png

Edytowane przez kicia_nh
Czas edycji: 2013-02-08 o 12:05
kicia_nh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-08, 12:10   #455
lauren25
Raczkowanie

kicia ja tez czuje pod palcami takie marszczenia jak sie pochylam tylko po zewnętrznej stronie... na szczęście tego nie widać ale cos mi mówi że gdybym sie mocniej odchudziła to pewnie byłoby widać...
Stary 2013-02-08, 12:16   #456
korolowa
Rozeznanie

ależ napisałyście, nie nadążam czytać
Stary 2013-02-08, 12:27   #457
kicia_nh
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lauren25 Pokaż wiadomość
kicia ja tez czuje pod palcami takie marszczenia jak sie pochylam tylko po zewnętrznej stronie... na szczęście tego nie widać ale cos mi mówi że gdybym sie mocniej odchudziła to pewnie byłoby widać...
Mi też powiedział lekarz, że to dlatego, bo jestem szczupła i mam cieniutką skórę i tak jak Tobie, że jak schudnę to będzie to widoczne A jakbym przytyła to nie będzie tego widać ani czuć. Tylko ciekawa jestem czy są jeszcze jakieś inne przyczyny. Ja mam to od strony wewnętrznej przy mostku, więc jak się to uwidoczni niedaj Boże jeszcze bardziej to nawet bluzki z dekoltem nie ubiorę

http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png
kicia_nh jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-02-08, 12:28   #458
horo_2
Zadomowienie

scheherezade,
zaproszonko przyjęte

ps. zmień swoje albumy na prywatne, bo każdy moze Ciebie podejrzeć...

3.02.2014 - wracam do ćwiczeń
horo_2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-08, 12:46   #459
Amorcio
Wtajemniczenie

Margoo, fasolke mozna mrozic, mozna wekowac, golabki to samo, wlasnie robie na obiadek i do mrozenia za jednym balaganem, dzieci szczesliwe bo uwielbiaja z sosikiem pomidorkowym

Witajcie, wczoraj tak fajnie pisalysmy, ze zabolowalysmy troche na wizazu w koncu karnawal
Amorcio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-08, 13:15   #460
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nicolees Pokaż wiadomość
Hej. Ja mam 340 allergan. tez sie zastanawialam czy brac 310 czy 340. bylam w zasadzie plaska a tezraz mam pelne C. Ogolnie jestem dopiero tydzien po zabiegu i troszke zmaleja co mnie cieszy bo wydaja sie ogromne bo z nic mam C. Trzymam kciuki za ciebie!
hihii...nie liczyłabym na to, że zmaleją...może być takie wrażenie jak zejdzie opuchlizna ale jak cycuszki się zagoją i zaczną mięknąć i się układać i mięśnie puszczą to raczej będą większe niż tuż po operacji ale to się dzieje "powoli" wiec będziesz miała chwilę żeby się oswoić z nowymi niemałymi nabytkami

---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ----------

Cytat:
Napisane przez unsafe_girl Pokaż wiadomość
Ja staram się o poniedziałku nie myśleć i podejrzewam że jak już pojadę do kliniki to dopiero mnie strach obleci A jak już będę na stole to chyba umrę ze strachu

Ja to bym chciała takie znieczulenie jak przy cesarce, żeby być przytomna i widzieć, czy mi się takie cycki podobają Szkoda że tak nie można Bo maksymalnie mnie przeraża ta narkoza
na ok godz. przed zabiegiem dostałam cudowną tabletkę po której droga na stół i położenie się na nim nie wywoływało, żadnych emocji a już napewno nie czułam strachu Będzie dobrze
Stary 2013-02-08, 13:18   #461
Kulkaaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość
na ok godz. przed zabiegiem dostałam cudowną tabletkę po której droga na stół i położenie się na nim nie wywoływało, żadnych emocji a już napewno nie czułam strachu Będzie dobrze
Wizja tej cudownej pigułki trzyma mnie jeszcze przy zdrowych zmysłach, bo inaczej pewnie przed op musieliby mnie gonić po korytarzu
Stary 2013-02-08, 13:21   #462
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kulkaaga Pokaż wiadomość
Wizja tej cudownej pigułki trzyma mnie jeszcze przy zdrowych zmysłach, bo inaczej pewnie przed op musieliby mnie gonić po korytarzu
A korytarz maja długi

Kulkaaga a Ty urodziny bedziesz miala w pn?

Edytowane przez Amorcio
Czas edycji: 2013-02-08 o 13:22
Amorcio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-08, 13:39   #463
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez michalina1312 Pokaż wiadomość
Witajcie! Jestem tu nowa. Niedługo mija 4 doba po powiększaniu piersi. Wczoraj miałam zdjęte dreny i zmieniony opatrunek. Pani doktor pokazała mi w lusterku moje nowe piersi i szczerze powiedziawszy jestem załamana. pod biustem mam ok. 80. Ważę 65 kg przy wzroście 162. Mam masywny dół i drobną górę. Wcześniej nosiłam rozmiar biustonosza małe A, wybrałam implanty okrągłe, możliwie największe, weszło 295ml o wysokim profilu. Lekarka mówi, że będzie to duże C, ale jak zobaczyłam je wczoraj, to widzę raczej B najwyżej. Wiadomo, że opuchlizna jeszcze nie zeszła pomiędzy piersiami co może dawać wrażenie mniejszych, ale przecież piersi też są spuchnięte, więc pewnie jeszcze się pomniejszą. Wcześniej nosiłam staniki push-up, co dawało w obwodzie biustu ok. 91 cm. Dzisiaj zmierzyłam się razem z opatrunkiem i jest 93. Dziewczyny, powiedzcie, czy jest jeszcze jakaś nadzieja, że po zagojeniu to będzie lepiej wyglądać, że będą większe? Bo póki co to dwie małe piłeczki powleczone skórą, tak mi się wydawało jak na nie patrzyłam. Pomóżcie
ja mam w jednej piersi 275 w drugiej 325 w tej chwili piersi są w miare równe ta w której mam 275 przed zabiegiem miała rozmiar jakieś B a teraz obie układam w staniku E lub F. Stanik pooperacyjny miałam B a sportowy C potem zmieniłam na D ale teraz jest ciasnawy. Wzrost mam 164 waże 65-66kg pod biustem teraz mam 79-80 w biodrach mam 103 a w biuście 93 i może to dziwnie zabrzmi ale uważam, że mam spory biust i nie chciałabym większego i że fajnie zrównoważył mi sylwetke więc naprawde różnie to bywa z tymi proporcjami, rozmiarami no każdy ma troszkę inne potrzeby i oczekiwania. A to co masz teraz jeszcze się zmieni, rób sobie zdjęcia to za jakieś pół roku zobaczysz jakie cuda się z cycuszkami potrafią zadziać i to na plus a jak potrzebujesz wsparcia to zakładaj album, wrzucaj foty to obcenimy

---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ----------

Cytat:
hehe...no mi ciężko by było uciec bo właściwie nie wiem dlaczego posadzili mnie na wózeczku i zawieźli pod sam stół, ja tylko wstałam i się przesiadłam....hmmm a może bali się, że ucieknę

---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ----------

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
I pytanie ostatnie jutro mam egzamin ii zastanawiam sie czy moge od rana do wieczora zalozyc sobie stanik z fiszbina??? chce ubrac taka bluzeczke w ktorej niestety moje sutki by sie usmiechaly dokazdegoco mysliscie??zaszkodzi mi to
ja noszę sporadycznie fiszbiny ale jak już je zakładam to w zasadzie na cały dzień, pilnuję tylko żeby dobrze się ułożyły i nie wchodziły na cycunie. Już nam trochę czasu minęło od zabiegu więc bez przesady...raz w roku to i księdzu można

---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ----------

Cytat:
Napisane przez kicia_nh Pokaż wiadomość
Hejka Chciałam zapytać Was czy nie widziałyście gdzieś na stronkach informacji co jest powodem marszczenia się implantu? Ja jakiś czas temu to poczułam pod palcami biorąc prysznic Wczoraj robiąc sobie foto dla porównania jak pochyliłam się w pewnym momencie nawet to widać Załamka konkretna. W sumie lekarz też mi to tłumaczył, ale podał jeden powód a ja chciałabym znać przypuszczalnie wszystkie przyczyny....
przyczyn nie znam ale przy nachylaniu też mi się marszczy pod spodem w jednej piersi, w tej, w której mam większy implant. U mnie najbardziej widoczne to jest z zewnętrznej strony.
Stary 2013-02-08, 13:42   #464
scheherezade
Raczkowanie

GG do scheherezade

Cholera a zaznaczalam zeby były prywatne :/ lecę poprawic

17/01/13 r 360 Nagor okrągłe Dr. A.D Szczecin
160 cm , 46, kg --> w trakcie utuczenia się
scheherezade jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-08, 13:43   #465
lauren25
Raczkowanie

Cytat:
Mi też powiedział lekarz, że to dlatego, bo jestem szczupła i mam cieniutką skórę i tak jak Tobie, że jak schudnę to będzie to widoczne A jakbym przytyła to nie będzie tego widać ani czuć. Tylko ciekawa jestem czy są jeszcze jakieś inne przyczyny. Ja mam to od strony wewnętrznej przy mostku, więc jak się to uwidoczni niedaj Boże jeszcze bardziej to nawet bluzki z dekoltem nie ubiorę
Oby nie!!!
Mój Dr coś mówił, że marszczenia mogą pojawić się w przypadku włożenia za dużego implantu ...
Stary 2013-02-08, 13:44   #466
dziunia777
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jusi84 Pokaż wiadomość
ja mam pod biustem 68cm a bede miała okragłe implanty hp 300- i tak chyba jestem tutaj najdrobniejsza
Mysle ze masz konkurencje ja tez mam 68 pod biustem implanty mam okragle 330 sredni profil, bylam na dwoch konsultacjach i obaj lekarze od razu stwierdzili ze implanty okragly - mialam duze b i lekka obwislosc po jednym porodzie, teraz zastanawiam sie czy nie powinnam miec anatomow? bo na stronie kliniki dr J.k. z Poznania jest napisane ze implanty okragle stosuje sie do korekcji piersi plaskich nie opadajacych, wiec juz sama nie wiem jak to jest i jakie powinnam miec dla optymalnego efektu :/
dziunia777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-08, 13:48   #467
Kulkaaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Amorcio Pokaż wiadomość
A korytarz maja długi

Kulkaaga a Ty urodziny bedziesz miala w pn?
Ano będę, także sobie cycuchy w pourodzinowym prezencie sprawię

Cytat:
hehe...no mi ciężko by było uciec bo właściwie nie wiem dlaczego posadzili mnie na wózeczku i zawieźli pod sam stół, ja tylko wstałam i się przesiadłam....hmmm a może bali się, że ucieknę
Może już niejedną gonili i teraz się asekurują
Stary 2013-02-08, 14:03   #468
LittleButterfly
Raczkowanie

Witam się
ostatnio coś rzadko się udzielam ale jestem na bieżąco z czytaniem
przybywa nam nowych cycolinek, super, zazdroszczę i marzę o dniu kiedy i ja będę miała

Miłego dnia !
Stary 2013-02-08, 14:12   #469
unsafe_girl
Rozeznanie

Cytat:
Dobrze wiedzieć, już mi lepiej
unsafe_girl jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-08, 14:27   #470
Precelka1
Raczkowanie

Cytat:
Hejka Chciałam zapytać Was czy nie widziałyście gdzieś na stronkach informacji co jest powodem marszczenia się implantu?
Ale w jakim sensie?
Stary 2013-02-08, 15:09   #471
maja2013
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Pół roku po operacji nie należy przegrzewać operowanych obszarów.
Nawet do roku nie wolno opalać blizn- bo zmienią kolor na trwałe, może też się zrobić bliznowiec.
Skórze piersi opalanie nie pomoże w niczym- lepiej w ogóle , już nigdy nie męczyć jej opalaniem. Odmłodzone piersi a skóra babci - eee to droga donikąd
Dziękuję Mya, przyznam trochę się załamałam i cały dzień o tych cyckach myślę. Ja się raczej nie opalam i zawsze zabezpieczam skórę filtrem 50 ale samo przebywanie na słońcu nagrzewa. Nie wyobrażam sobie przed słońcem się chować bo ciepło kocham.Do tego ograniczenie w chodzeniu na saunę i brak masażu to jaka mi przyjemność w życiu pozostanie poza podziwianiem cycków? sprawy sobie z tego nie zdawałam.
Kurcze czy jest sens robienia op na wiosnę przed wyjazdami

Z drugiej strony czy takie tajki lub brazylijki się tym przejmują?
maja2013 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-08, 15:35   #472
ever_92
Zadomowienie

Hej dziewczyny!

Jejuu, jak długo się do Was nie odzywałam i nie czytałam Waszych postów...
Tylko co się u mnie wydarzyło w ciągu ostatniego miesiąca to masakra.

Może zacznę od tego. Ściągnęłam tydzień temu rzęsy (robiłam metodą 1:1) i miałam je jakiś miesiąc i już widzę jak moje naturalne się pogorszyły! Są krótsze, jakieś mniejsze... Te sztuczne jednak mi przeszkadzały, czasami opadały, ale chociaż spróbowałam i wiem, że nie dla mnie, bo jestem energiczną osobą. Zatem Horo zamówiłam już sobię tę odżywkę "REVITAL LASH", była trochę droga ale mam nadzieję, że pomoże. Jeszcze jej w domu nie mam. Dostałam też od koleżanki odżywkę polską "L'b" - L'biotica, kiedyś też miała zniszczone po sztucznych i ona sobie tę odżywkę chwali i ponoć o wiele tańsza od Revital. Ja jeszcze ani o tej ani o tamtej nie jestem w stanie się wypowiedzieć.

Ostatnio sporo mi się w życiu namieszało, wyprowadziłam się od mojego faceta (wyszło na 2 tyg., a miało być na zawsze...) potem jednak wróciłam (nie wnikam w szczegóły, ale ciężko było, gdyż facet ma 31 lat a ja 21), próbujemy naprawiać to no i jesteśmy znowu razem. Zatem termin odpadł mi przez to wszystko, chciałam jechać na pierwszą wizytę u dr., ale nie byłam w stanie.
Poza tym niestety naprawdę w tym roku nie mam po prostu czasu na operację Miałam szczęście, udało mi się ugadać z szefem z pracy, że 3 dni w tygodniu chodzę do pracy a 2x w tyg., do szkoły (na język duński). Od sierpnia dojdzie mi jeszcze kolejna szkoła, więc 2 szkoły + praca = masakra i zapiepsz. Ale muszę to zrobić teraz a operacja jednak zaczeka. Miałam już na nią kasę, ale tak właśnie wyszło, że czasu nie będzie więc nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło - kupiłam sobie auto

Myślę, że przeciągnięcie tego na za rok lub 2 (może nawet 3?) nic nie pogorszy, i tak to już postanowione i będę mieć więcej czasu na myślenie.
Chcę tego, ale ciągle mam wątpliwości. Rzęsy też były sztuczne i po czasie okazało się, że ich nie chcę więc ściągnęłam. Co będzie, jak tak będzie z implantami? Wiem, może nietrafne porównanie, ale takie mniej więcej...
Sądzę, że i tak i tak muszę dać sobie czasu, nawet zanim to zrobię (mam nadzieję) zrobię się jeszcze bardziej dojrzała i pewna swojej decyzji.
Tak to właśnie wygląda, na przyszłe ok. 2 lata nie mam czasu na swoje cycuchy :/ Ale z chęcią oglądam Wasze w galeriach
Także i tak i tak będę się do Was odzywać co jakiś czas

Aj, ale miałam zamieszanie ze wszystkim
Stary 2013-02-08, 16:48   #473
Krystel13
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez margo50100 Pokaż wiadomość

Jakie żarełko polecacie przygotować sobie na obiadki tak, zeby je zamrozić a potem po operacji tylko odmrazać?!?!?

ps. opryszczka stłamszona, cicho siedzi i się nie rozmnaża

Ha- ja tez dzisiaj robiłam "pooperacyjne" zakupy. Troche mrożonek, kotleciki rozbiłam i poporcjowałam, warzywka na zupke przygotowałam, bigosik zawekowałam. Jutro porobię jakies pierogi, roladki mięsne i nakupię kilka paczek frytek.

Dobrze że wysyp opryszczkowy już Ci się uspokoił
Stary 2013-02-08, 16:49   #474
unsafe_girl
Rozeznanie

Ja dziś się żegnam, czeka mnie kolacja i gorąca noc przed operacją
Miłego wieczoru dziewczyny
Stary 2013-02-08, 16:52   #475
Kulkaaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Stosunkowo udanej nocy życzę zatem
Stary 2013-02-08, 16:58   #476
celina777
Rozeznanie

Cytat:
Stosunkowo udanej nocy życzę zatem
unsafe_girl
Trzymamy kciuki za to i za tamto

Edytowane przez celina777
Czas edycji: 2013-02-08 o 16:59
celina777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-08, 17:01   #477
Krystel13
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez maja2013 Pokaż wiadomość
Dziękuję Mya, przyznam trochę się załamałam i cały dzień o tych cyckach myślę. Ja się raczej nie opalam i zawsze zabezpieczam skórę filtrem 50 ale samo przebywanie na słońcu nagrzewa. Nie wyobrażam sobie przed słońcem się chować bo ciepło kocham.Do tego ograniczenie w chodzeniu na saunę i brak masażu to jaka mi przyjemność w życiu pozostanie poza podziwianiem cycków? sprawy sobie z tego nie zdawałam.
Kurcze czy jest sens robienia op na wiosnę przed wyjazdami

Z drugiej strony czy takie tajki lub brazylijki się tym przejmują?

maja2013- nie przesadzajmy i nie panikujmy!! Mya nie chciała z pewnością nas przestraszyć ani zestresować!! Jest kochaną, mądrą kobitą i pomaga nam wszystkim wspaniale!
Ale przeciez nie po to pozbywamy się kompleksów aby zamykac się w ciemnej piwnicy i w lusterku w samotności oglądac swoje cycunie. Po to decydujemy się się na operację aby potem "żyć pełną piersią" ale rozsądnie, spokojnie i bezpiecznie!! Ja np. lubie się opalać (uwielbiam lato i ciepłe kraje!) ale np. nie będę wystawiać cycków toples o 12 w południe w 40*C upale!!!! Ciężarów na siłowni podniosić nie będę bo i teraz tego nie robię ale nie oznacza to że nie będę biegac na spacery z moimi psami (chociaż jestem lżejsza od nich). Akurat wczoraj oglądałam program o tzw. "trzeciej płci" i były tam "osoby" po operacjach plastycznych regularnie korzystające z basenu., solarium i siłowni!!! Tylko do wszystkiego należy podejść rozsądnie i adekwatnie do stanu zdrowia, własnych możliwości i zaleceń lekarza prowadzącego (operującego).

łoj- no takie jest moje zdanie!!

Edytowane przez Krystel13
Czas edycji: 2013-02-08 o 17:03
Krystel13 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-02-08, 17:06   #478
unsafe_girl
Rozeznanie

Heh dziękuję wam To na pewno będzie stosunkowo udana noc
Stary 2013-02-08, 17:10   #479
Krystel13
Raczkowanie

Cytat:

Tylko żeby sąsiedzi straży miejskiej nie wzywali za zakłócanie ciszy nocnej!!
Stary 2013-02-08, 17:21   #480
dziunia777
Raczkowanie

Cytat:

W takim razie milej zabawy i na jutro aby wszystko dobrze sie udalo!!
dziunia777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości