MAMUSIE MARZEC i KWIECIEŃ 2013 cz.VI - czekamy na pierwsze maluszki!! - Strona 47 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-02-08, 15:55   #1381
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g
Dot.: MAMUSIE MARZEC i KWIECIEŃ 2013 cz.VI - czekamy na pierwsze maluszki!!

Cytat:
Napisane przez Luna0 Pokaż wiadomość
Super Ty z Pani to chyba faktycznie jesteście bliźniaczki
hehe

________

jeszcze jeden telefon od chłopa i normalnie go zamorduję jak wróci. albo mu czegoś dosypię do tego forszmaku. jego życie kręci się tylko wokół jedzenia. w kółko tylko a co jadłam na śniadanie, a co będzie na obiad, a co na drugie bo forszmak to zupa , a czy będzie coś na kolację, a czy kupić coś do jedzenia po drodze, a co chcemy żeby mama zrobiła na obiad w niedzielę, a czy może być to i to, itp, itd.. ileż można myśleć o jedzeniu?
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-08, 15:58   #1382
Dragusia88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ptaszysko16 Pokaż wiadomość
pochwalę się co kupilam męzowi na walentynki

http://world.intimissimi.com/product...ers/157237.uts
fajowe

Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość
zartujesz.... to tez ide szukac opisow!!!!
to jak znajdziesz to poślij

Cytat:
Napisane przez Ptaszysko16 Pokaż wiadomość
a co wy za serial oglądacie że sezon wam się skonczył?
ostry dyżur
Cytat:
Napisane przez LiwkaO Pokaż wiadomość
No Dragusia nie bądź taka wredna ja chce by mała była wodnikiem a nie rybkami. Moja teściowa rzekła mawiać, że ryby psują się od głowy
aj tam aj tam

Dragusia88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-08, 15:58   #1383
Mi6ka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
hehe

________

jeszcze jeden telefon od chłopa i normalnie go zamorduję jak wróci. albo mu czegoś dosypię do tego forszmaku. jego życie kręci się tylko wokół jedzenia. w kółko tylko a co jadłam na śniadanie, a co będzie na obiad, a co na drugie bo forszmak to zupa , a czy będzie coś na kolację, a czy kupić coś do jedzenia po drodze, a co chcemy żeby mama zrobiła na obiad w niedzielę, a czy może być to i to, itp, itd.. ileż można myśleć o jedzeniu?

hehe pewnie glodny jedzie
Mi6ka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-08, 16:04   #1384
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Cytat:
Napisane przez Mi6ka Pokaż wiadomość
hehe pewnie glodny jedzie
jeszcze 2 godz w pracy będzie siedział. ale on tak zawsze... tylko dzisiaj już mam go dosyć. dużo więcej gada o tym jedzeniu niż rzeczywiście je czasem mam wrażenie, że ktoś mu płaci za każde wypowiedziane słowo, bo takie głupoty wygaduje, byle tylko gadać, że masakra.
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-08, 16:10   #1385
Mi6ka
Rozeznanie

A propos Poznania To moj TZ dzownil, zabiera mnie dzis na obiad do Kreszkebab Byla tam ktoras? Podobno najlepszy kebab w miescie Na jezycach Od razu skoczymy do Pati i Maksa, potrzebuje sprawdzic jedna rzecz tam czy maja Normalnie dzien dziecka dzis mam - troche fast foodu (ale w nienajgorszym wydaniu) i do tego zakupy dla malego ehhhh weekend

---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ----------

Cytat:
jeszcze 2 godz w pracy będzie siedział. ale on tak zawsze... tylko dzisiaj już mam go dosyć. dużo więcej gada o tym jedzeniu niż rzeczywiście je czasem mam wrażenie, że ktoś mu płaci za każde wypowiedziane słowo, bo takie głupoty wygaduje, byle tylko gadać, że masakra.
A to moj znowu nie lubi rozmawiac przez telefon :/ To ja bym musiala mu placic za kazde slowo, ale chyba i tak by tym pogardzil Za to jak wczorja sie wieczorem na kanapie rozkrecil o pracy i projektach, to myslalam, ze zejde. Czasem zaluje, ze wiem o czym mowi ... Jakbym nie miala bladego pojecia, to ni moglby mnie tymi szzcegolai zasypywac Ale jest podjarany, wiec w zasadzie sie ciesze Choc jak ja tak nawijam o ciazy i malym, to on mnie nie slucha i twierdzi, ze nudze - musialby siebie posluchac hihi

---------- Dopisano o 17:10 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ----------

Dobra to ja ide sie ubrac i na wycieczke uszykowac, mam stac w blokach uszykowana na wyjscie
Stary 2013-02-08, 16:31   #1386
kasia86bgo
Zakorzenienie

GG do kasia86bgo Send a message via Skype™ to kasia86bgo

taaaa teraz moge stwierdzic ze zadna z WAS mnie nie pobije w ilosci ciuszkow !!!
dla niedowiarkow dolaczam zdjecie
no ale najbardziej ciesze sie z bujaczka i taka mata lezaca - edukacyjna
a cena tylko 2tys Nok chcieli .... wiec to NIC - sam taki bujaczek kosztuje tutaj ze 1200

taa mialam was nadrabiac .. ale ide segregowac !! ahaha pewnie w nocy bede pisala posty z cytatami :P
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg bujaczekgratisy.jpg (59,7 KB, 63 załadowań)

http://suwaczki.maluchy.pl/li-65599.png

Edytowane przez kasia86bgo
Czas edycji: 2013-02-08 o 16:32
kasia86bgo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-08, 16:34   #1387
monicca1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alliw Pokaż wiadomość
o ludzie skąd ją wzięli
monicca1989 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-02-08, 16:38   #1388
Lukrecjas
Raczkowanie

Cytat:
klask i: taka peerfekcyjna pani domu naprawdę jest wzorem!
Lukrecjas jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-08, 17:04   #1389
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
i wyprawa nad Bajkał, może kiedyś...
moje dwie znajome były, i kolega katalonczyk przygoda, przygoda kazdej chwili szkoda....
ale on powiedzial, ze kolej transyberyjska to nie na jego glowe

Cytat:
ileż można myśleć o jedzeniu?

Cytat:
Napisane przez Dragusia88 Pokaż wiadomość
to jak znajdziesz to poślij
tylko tyle ze zyja w kolejnych seriach i maja dzieci

Cytat:
Czasem zaluje, ze wiem o czym mowi ... Jakbym nie miala bladego pojecia, to ni moglby mnie tymi szzcegolai zasypywac

moja matka zawsze sie smieje, ze jest jedyna polonistka ze specjalizacja: turbiny srubowe na okretach maszynowych

Cytat:
Napisane przez kasia86bgo Pokaż wiadomość
bardzo sie ciesze, ze dostalas te rzeczy. na osłode

pani22ka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-08, 17:13   #1390
Ewkaaa8891
Zadomowienie

Cytat:

a ja bym chciała byczka, ale tak długo nóg nie będę ściskać
a teraz wolę rybki niż wodnika
Ja będe mieć byczka pewnie będzie taki uparty jak ja

---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ----------

Cytat:

A to moj znowu nie lubi rozmawiac przez telefon :/ To ja bym musiala mu placic za kazde slowo, ale chyba i tak by tym pogardzil Za to jak wczorja sie wieczorem na kanapie rozkrecil o pracy i projektach, to myslalam, ze zejde. Czasem zaluje, ze wiem o czym mowi ... Jakbym nie miala bladego pojecia, to ni moglby mnie tymi szzcegolai zasypywac Ale jest podjarany, wiec w zasadzie sie ciesze Choc jak ja tak nawijam o ciazy i malym, to on mnie nie slucha i twierdzi, ze nudze - musialby siebie posluchac hihi [COLOR="Silver"]
No to sobie wyobraź że ja mam fanatyka piłarskiego, piłka nożna i Barcelona to jego cały świat, i teraz sobie wyobraz jak jest jakas liga co tydzień mecz, czego ja musze wysłychiwać między meczmi a te komentarze podczas, opowiadania, emocje M A S A K R A

---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ----------

Dopiero usiadłam na du..pie. Smażyłam naleśniki z 4 rodzajami farszu (każdy lubi co innego w domu). A mój mąż (teraz sie chwale) - umył sam 3 okna w domu firanki powoli powiesiłam ja (nie pozwole nikomu innemu) jak skończył mówi że się zmęczył i teraz śpi a ja mówie " no widzisz jak kobiety ciężko pracują a Ty mówiłeś że to chwila roboty ".
Ewkaaa8891 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-08, 18:06   #1391
Mi6ka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Ewkaaa8891 Pokaż wiadomość

No to sobie wyobraź że ja mam fanatyka piłarskiego, piłka nożna i Barcelona to jego cały świat, i teraz sobie wyobraz jak jest jakas liga co tydzień mecz, czego ja musze wysłychiwać między meczmi a te komentarze podczas, opowiadania, emocje M A S A K R A[COLOR="Silver"]

---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ----------
Hihi, to moglby sobie do mnie pogadac ni cholery nie kumam Zniechecilby sie szybko

---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ----------

Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość

moja matka zawsze sie smieje, ze jest jedyna polonistka ze specjalizacja: turbiny srubowe na okretach maszynowych
ło jezu ...no faktycznie
Stary 2013-02-08, 18:08   #1392
megi-megi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sorceresss Pokaż wiadomość
hihi... my też ćwiczylismy parcie pozorne I mówiła jak przeć, żeby to było parcie to wypchnięcia dziecka, a nie jak na WC Każdej dziewczynie sprawdzała brzuch... najpierw miałyśmy przeć na odbyt , a potem porodowo... i ja to robiłam dobrze... ale za każdym razem kiedy pytała: "czuje pani różnice kierunku?" odpowiadałam: "nie" Ale robiłam dobrze, więc dała mi spokój
A mi położne kazały przeć w czasie porodu tak jak na wc. Jak mi nie szło, to one: to pani nie prze na wc. Ja że nie, bo od tego są hemoroidy I tak sobie zmysłowo gadałyśmy przy parciu.

Cytat:
Napisane przez jolanT Pokaż wiadomość

i mam pytanie do Ciebie.. farbujesz włosy??
szukam jakiejś naturalnej farby do włosów.. może coś doradzisz?
A ja mogę doradzić? Moje ostatnie odkrycie. https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...el.html&next=1

Cytat:
Napisane przez bzinka Pokaż wiadomość
Ogólnie słaby mam nastrój ostatnio i wszyscy mnie denerwują. Wystrzelalabym rodzinę moja i TŻ i ludzi z pracy.
Jak ja Cię rozumiem To minie, chyba. A dzięki opatrzności ja przynajmniej ludzi z pracy nie muszę już oglądać.

Cytat:
Napisane przez Sorceresss Pokaż wiadomość
A, powiem Wam, że mam kilka zdjęć z brzuchem w samej bieliźnie... myślałam, że dzisiaj padnę jak na nie patrzyłam - akurat mam czarne majtusie takie z cienkim sznureczkiem na biodrach (dupcia i przód całe - ale nie wiem jak się taki typ nazywa) i w niektórych ujęciach ów sznureczka nie widać tylko czarny trójkąt z przodu... no nie powiem jak to wygląda.... :P
Absolutnie seksownie? nie wiem dlaczego, ale bardzo mnie to rozbawiło. (powiedziała baba w gaciach ciążowych - antyseksach jak w mordę strzelił)

Cytat:
Napisane przez Moderna Pokaż wiadomość
A jeszcze spotkalam sasiada tez na spacerze z psem (Polak ) patrzy na moj brzuch i pyta sie mnie, ile paczkow zjadlam wczoraj (nie wiedzial, ze jestem w ciazy ) .. no wiec po tylu miesiacach bylam zmuszona sie przyznac
Dowcipasek taki z sąsiada

Cytat:
Ja tam rozumiem jego pasję - swój chłop

Cytat:
Dopiero usiadłam na du..pie. Smażyłam naleśniki z 4 rodzajami farszu (każdy lubi co innego w domu). A mój mąż (teraz sie chwale) - umył sam 3 okna w domu firanki powoli powiesiłam ja (nie pozwole nikomu innemu) jak skończył mówi że się zmęczył i teraz śpi a ja mówie " no widzisz jak kobiety ciężko pracują a Ty mówiłeś że to chwila roboty ".
Mój ostatnio stwierdził, że ja tylko zajmuję się dzieckiem i domem, a on do pracy chodzi... więc mu zrobiłam listę moich zajęć z jednego dnia i przypomniałam, że do tego jeszcze niedawno też chodziłam do pracy. To raptem zaczął się tłumaczyć, że tak tylko to TYLKO mu się powiedziało
megi-megi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-08, 18:18   #1393
Mi6ka
Rozeznanie

A w ogole wrocilismy z kebabu i dziewczyny, faktycznie przepyszny. Doslownie rozplywal sie w ustach. wzielam sobie z jalapeno i sosem ziolowym w tortilli Tortilla lepsza niz w Turcji i DE moim zdaniem No ale nasteonym razem wezme sos z jalapeno, jogurt i fete Mniam mniam, polecam

Aczkwiek teraz sobie przypomnialam Iskender kebab mniam mniam, cos pysznego. W turcji boski, ale i w Polsce znalazlam, w Gorzowie Wlkp jest taki prawdziwy turek przy katedrze, naprawde super. Ahhh to tureckie jedzonko

---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ----------

Cytat:

taaaa teraz moge stwierdzic ze zadna z WAS mnie nie pobije w ilosci ciuszkow !!!
a cena tylko 2tys Nok chcieli .... wiec to NIC - sam taki bujaczek kosztuje tutaj ze 1200

taa mialam was nadrabiac .. ale ide segregowac !! ahaha pewnie w nocy bede pisala posty z cytatami :P

---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ----------

Cytat:
Napisane przez megi-megi Pokaż wiadomość

Mój ostatnio stwierdził, że ja tylko zajmuję się dzieckiem i domem, a on do pracy chodzi... więc mu zrobiłam listę moich zajęć z jednego dnia i przypomniałam, że do tego jeszcze niedawno też chodziłam do pracy. To raptem zaczął się tłumaczyć, że tak tylko to TYLKO mu się powiedziało
Taaa im sie zawsze tak tylko mowi Moj tez, jak ja siedzialam na home office w domu, to przychodzil z pracy i jak nie bylo obiadu, to pytal, dlaczego nie ma jedzenia, skoro siedzialam caly dzien w domu, co robilam - "ehhhh pracowalam" ??? A jak on siedzial w domu, to prawie nigdy nie bylo jedzenia, bo on pracuje i tylko dzownil, zebym cos po drodze kupila To sie nazywa podwojne standardy ...
Stary 2013-02-08, 18:26   #1394
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

dziewczyny mające fejsa, proszę o głos na TAK to bardzo ważne NIE JEST TO KONKURS http://www.facebook.com/questions/216499981821813/ tylko walka w słusznej sprawie, w sprawie koni rzeźnych, przeciwko eko-oszołomom, którzy zamiast dobrze czynić, przyczyniają się do dłuższego cierpienia konia.
Stary 2013-02-08, 18:27   #1395
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Laski potrzebuję pomocy w prezentacji w power poincie, może mi któraś pomóc?
despa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-08, 18:30   #1396
Mi6ka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez despa Pokaż wiadomość
Laski potrzebuję pomocy w prezentacji w power poincie, może mi któraś pomóc?
A co tam potrzebujesz ? Jeszcze chwilke jestem
Stary 2013-02-08, 18:36   #1397
anika_s
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez malpka Pokaż wiadomość

No i wstawiam wam jeszcze julki wczorajsze dzieło :d (no i mój brzuch olbrzym) do czego można wykorzystać naklejki z malowanki :d ale miała radochę
:d
anika_s jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-08, 18:36   #1398
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Cytat:
A co tam potrzebujesz ? Jeszcze chwilke jestem
musimy poprawic zadanie z historii, mam zrobioną prezentację ale mi nie chce dzialać tak jak powinna
Stary 2013-02-08, 18:37   #1399
monicca1989
Zakorzenienie

Cytat:

Fajny ten bujaczekklaski :

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-08, 18:37   #1400
kasia86bgo
Zakorzenienie

GG do kasia86bgo Send a message via Skype™ to kasia86bgo

haha ... jestem w polowie
na razie wynik wstepnej - rodzajowej segregacji !!
teraz trza sie rozczulic na rozmiary :P
juz kolezance jednej napislam ze ew moge jej cos dac ...

aaa i mam 14 czapeczek
7 par butow
i nawet na zabawki sie zalapalam

aaa i bez zdjecia i wokra ( ktory od razu idzie do kolezanki )

no to ide sie bawic dalej
do pozniej
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ciucholand.jpg (61,7 KB, 53 załadowań)

http://suwaczki.maluchy.pl/li-65599.png
kasia86bgo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-08, 18:38   #1401
Mi6ka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez despa Pokaż wiadomość
musimy poprawic zadanie z historii, mam zrobioną prezentację ale mi nie chce dzialać tak jak powinna
a cos blizej ? Jak chcesz to mozesz podeslac i wytlumaczyc o co chodzi, powinnam wiedziec
Stary 2013-02-08, 18:44   #1402
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Cytat:
a cos blizej ? Jak chcesz to mozesz podeslac i wytlumaczyc o co chodzi, powinnam wiedziec
wysłałam
Stary 2013-02-08, 19:02   #1403
trolla2405
Rozeznanie

Cytat:
Ja będe mieć byczka pewnie będzie taki uparty jak ja

---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ----------

No to sobie wyobraź że ja mam fanatyka piłarskiego, piłka nożna i Barcelona to jego cały świat, i teraz sobie wyobraz jak jest jakas liga co tydzień mecz, czego ja musze wysłychiwać między meczmi a te komentarze podczas, opowiadania, emocje M A S A K R A

ja wam mogę pralkę naprawić albo piekarnik po prawie 10 latach związku

Cytat:
Napisane przez megi-megi Pokaż wiadomość
A ja mogę doradzić? Moje ostatnie odkrycie. https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...el.html&next=1
gdzie to kupić bo ma fajne opinie a mój odrost to o pomstę do nieba woła?apteka czy drogeria?
Stary 2013-02-08, 19:03   #1404
monicca1989
Zakorzenienie

Dziewczyny mam zamiar kupić jakiś aparat żeby było czym maluszkowi robić zdjęcia ale za bardzo nie wiem na co zwracać uwagę takie wpadły mi w oko jak myślicie nadają się?
http://allegro.pl/aparat-benq-gh600-...985082956.html

http://allegro.pl/aparat-cyfrowy-ben...013265816.html

http://allegro.pl/fuji-finepix-s2995...007675438.html
Stary 2013-02-08, 19:04   #1405
mooonis17
Raczkowanie

GG do mooonis17

Cześć Dziewuszki
Z góry dziękuję za trzymanie kciuków chyba pomogło bo wizyta była bardzo pozytywna
Mały waży 1699 g Spory klopsik jak na 29 tc4d
Jest dłuuugaśny(długość nóg odpowiada 33 tygodniowi)
Poza tym ułożył się już główką w dół
Niestety dostałam antybiotyki bo mam jakąś infekcję
Wyniki Tsh też nieciekawe,bo poziom jest nadal zbyt wysoki.

Także zaczynam się bać jak ja dam radę urodzić takie słoniątko
mooonis17 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-08, 19:08   #1406
Ewkaaa8891
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mooonis17 Pokaż wiadomość
Cześć Dziewuszki
Z góry dziękuję za trzymanie kciuków chyba pomogło bo wizyta była bardzo pozytywna
Mały waży 1699 g Spory klopsik jak na 29 tc4d
Jest dłuuugaśny(długość nóg odpowiada 33 tygodniowi)

Poza tym ułożył się już główką w dół
Niestety dostałam antybiotyki bo mam jakąś infekcję
Wyniki Tsh też nieciekawe,bo poziom jest nadal zbyt wysoki.

Także zaczynam się bać jak ja dam radę urodzić takie słoniątko

Kawał chłopa
ciekawe ile mój będzie miał ...
Ewkaaa8891 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-08, 19:16   #1407
czarny flamaster
Zadomowienie

Buuuuuuu......chyba mnie przewiało Nie potrafię przełykać, bo boli mnie z prawej strony szyi. Kurczę, raz na ruski rok człowiek wyjdzie z domu i od razu chory, a niedawno byłam przeziębiona.

Pojechaliśmy z mężem do Careffouru i w koszy "wszystko za 5zł" znalazłam cudne spodnie dla małego akurat na okres wiosna-lato. A tu metki nie ma i na kasie nie skasują..... Ale mi się przykro zrobiło....

27.11.2009 - pierwsza randka
02.08.2012 - nasz ślub
25.03.2013 - me + you = Sławek
czarny flamaster jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-08, 19:29   #1408
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Cytat:
Napisane przez czarny flamaster Pokaż wiadomość
Buuuuuuu......chyba mnie przewiało Nie potrafię przełykać, bo boli mnie z prawej strony szyi. Kurczę, raz na ruski rok człowiek wyjdzie z domu i od razu chory, a niedawno byłam przeziębiona.

Pojechaliśmy z mężem do Careffouru i w koszy "wszystko za 5zł" znalazłam cudne spodnie dla małego akurat na okres wiosna-lato. A tu metki nie ma i na kasie nie skasują..... Ale mi się przykro zrobiło....
trzeba się bylo kłócic, w Carefourach mega oszukuja na towarze i cenach.
Stary 2013-02-08, 19:39   #1409
klementyna1
Zakorzenienie

Cytat:
zgadzam się

właśnie, wiesz w których ciuchach są jakie promocje kiedy? bo często jest tak, że w któreś dni tygodnia mają wyprzedaże tylko gdzie i kiedy

:
Cytat:
hehe

________

Wszystko po 2 zł w czwartki prz. Braci Wieniawskich w budynku obok reaturacji Koncertowej- nie wiem jaka to ulica, jezdził tz tam do dentysty a ja z nim -on do gabinetu a ja na ciuchy-tam sa dwa.

Co do jedzenia to rozumiem w 100% Twojego Tzta;p

Laski laescie tempo narzuciły U mnie rano była koleżanka, teraz jestesmy u teściów i nie było kiedy pisa NAdrobiłam Was piate przez 10, moz ejutro dokłądniej poczytam.
A co do kolezanki to rodziła syna 60cm i 4600 naturalnie...mało sie nie wykończyła 2 razy miała przetaczaną krew i hemoglobine 6 po porodzie... Na szczęscie wszystko dobrze sie skonczyło, a drugi syn miał 3400
klementyna1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-08, 19:40   #1410
megi-megi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez trolla2405 Pokaż wiadomość
gdzie to kupić bo ma fajne opinie a mój odrost to o pomstę do nieba woła?apteka czy drogeria?
Ja kupiłam w ich sklepie na necie. Super się sprawili, bo babka od nich chwilę po zamówieniu jeszcze dzwoniła i pytała o % siwych, bo każda seria ma inne możliwości krycia Ale jak zadała mi pytanie o to, czy mam więcej niż 10% siwych, to mnie zbiła z tropu. Powiedziałam, że nie. Ale później gadałam z tż i doszłam do wniosku, że przy nim, to musi być jednak znacznie więcej.
A jak już wejdziesz w sklep, to zobacz oleje Kupiłam i przepadłam. Arganowy na paszczę i inne na włosy.
megi-megi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości