Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część III - Strona 35 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-08, 21:37   #1021
kasandrrra
Raczkowanie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część III

Cytat:
Napisane przez vivien39 Pokaż wiadomość
gratuluję

mój pierwszy chrześniak przyjdzie na świat w marcu, w sumie to będziemy chrzestnymi razem z męzem,
zaczynamy się poważnie zastanawiać nad własnym maluszkiem, bo nasz pierworodny ma już 10 lat...
Cytat:
Napisane przez olka900 Pokaż wiadomość
Gratulacje dla cioci i dla brata też

Cytat:
Napisane przez LadyI Pokaż wiadomość

Pogratuluj od Nas bratu i ucałuj bratanka
Cytat:
Napisane przez mm111111 Pokaż wiadomość

Gratulacje !!!
Cytat:
Napisane przez Olcia Pokaż wiadomość

Niech rośnie zdrowo
Dziękuję w imieniu swoim, brata i maleństwa.
Cytat:
Napisane przez fablous Pokaż wiadomość
Ja wciąż nie mogę się przekonać do tej marynarki, nie zauroczyła mnie.

Torba fajna, przy okazji przejrzałam też inne i zakochałam się w tej
http://www.hm.com/pl/product/09966?a...=SIMILAR_TO_PD
Z kuponem kosztowałaby 299zł a to całkiem rozsądnie jak na torbę ze skóry.
Macie jakieś doświadczenie ze skórzanymi torbami z H&M?
Piękna ta torba Szkoda, że w Łodzi nie ma działu Trend, ale może uda mi się ją obejrzeć w Warszawie. Szukam skórzanej torby w tym kolorz.
Cytat:
Napisane przez PaulinaMigotka Pokaż wiadomość
Boska ta torba!

Bierz, bo świetnie wyglądasz! Też widziałam te torby, bardzo fajne są.

Ja dziś wróciłam z nakrapianą koszulą z h&m (z kuponem 59 zł) i spódnicą z zary w zebrę. Rzeczy mało klasyczne na pierwszy rzut oka, ale będę je zestawiać z czernią i prostymi ubraniami.
Świetne zakupy, szczególnie spódnica.
Cytat:
Napisane przez katia84 Pokaż wiadomość
oj chyba się spóźniłam, ale z chęcią przygarnęłabym jeszcze jedną tak na zapas, bo jakość rewelacyjna w stosunku do ceny!

pochwalę się, że kupiliśmy dzisiaj bilety na Rihannę w lipcu
Zazdroszczę

Dzisiaj byłam na małych zakupach, kupiłam oczywiście białą marynarkę z H&M Oprócz tego wzięłam dwa topy w Reserved (pudrowy i czarny ze złotymi nitami), białą bluzkę w czarne grochy i oversizową, sweterkową tunikę-sukienkę w pasy w Zarze. W ogóle kusi mnie sporo rzeczy, ale czekam, aż ze sklepów wylecą resztki wyprzedaży i pojawi się więcej wiosennych ciuszków, wtedy wybiorę się na duże zakupy.
kasandrrra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-09, 08:21   #1022
Dominicana
Zadomowienie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część III

Dziewczyny podczytuję☠Was ostatnio czasami bo nie miałam czasu żeby się udzielać. Koncówka mojej sesji była bardzo intensywna, ale szczęśliwi już po wszystkim wszystko do przdu w pierwszym terminie a teraz trzeba nadrabiać inne zaległości

Bardzo ale to bardzo spodobała mi się jasna torebka z hm, której link wcześniej wkleiłyście. Powiem szczerze, że po tej sieciówce nie spodziewałam się takiego klasycznego modelu

PaulinaMigotka świetne zakupy. Czy jest coś w czym Ty źle wyglądasz. Od czasu do czasu natknę się na forum na zdjęcia Twoich zakupów i na tej podstawie stwierdzam, że nie Zazdroszczę.

katia a Tobie zazdroszczę biletów na koncert. Na pewno będzie super zabawa Mam nadzieję, że zrobisz jakieś streszczenie na blogu później dla tych co się musieli ślinką obejść

Aha i parę stron wcześniej jedna z was (bardzo przepraszam ale nie pamiętam nicka) prosiła o zdjęcia balerinek, które upolowałam na wyprzedaży, więc wklejam.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_2982al blog.jpg (56,9 KB, 110 załadowań)
Dominicana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-09, 08:31   #1023
abrakatabra
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dominicana Pokaż wiadomość

Aha i parę stron wcześniej jedna z was (bardzo przepraszam ale nie pamiętam nicka) prosiła o zdjęcia balerinek, które upolowałam na wyprzedaży, więc wklejam.
Bardzo ładne, upolowane sklepie stacjonarnym? Szukam podobnego modelu ze skóry
abrakatabra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-09, 09:04   #1024
katia84
Zakorzenienie

GG do katia84

Cytat:
Napisane przez kasandrrra Pokaż wiadomość

Zazdroszczę
Cytat:

Zazdroszczę
Cytat:
katia a Tobie zazdroszczę biletów na koncert. Na pewno będzie super zabawa Mam nadzieję, że zrobisz jakieś streszczenie na blogu później dla tych co się musieli ślinką obejść
ja też strasznie się cieszę, bo było to tylko w fazie myślenia, czy się wybrać, czy nie, ale przechodziliśmy koło Empiku i spontanicznie kupiliśmy - teraz musimy iść

Myśleliśmy też o Beyonce, ale sam dojazd, bilety i hotel bez wyżywienia wyniósł by nas min. 800zł, a w tym roku nie możemy sobie pozwolić na takie wydatki, bo szukamy mieszkania pewnie z rok jeszcze minie nim znajdzie się coś fajnego w dobrej cenie, ale zawsze to krok do przodu

Cytat:
Ja też taki uwielbiam, ale niestety nie mogę codziennie w nich na zajęcia chodzić, jedynie jak mam wykłady Tak samo ze szpilkami, tak je uwielbiam, ale mam bardzo mało okazji do ich noszenia.
ja do pracy dżinsy jednak mogę założyć raz w tygodniu - "casual friday" także, jak kiedyś miałam 10-15 par tak teraz się ograniczam do kilku, bo potem nie mam kiedy ich wychodzić
katia84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-09, 09:10   #1025
Madzia_M77
Zadomowienie

Cytat:
Ja chciałam, dziekuję Bardzo ładne baleriny Szukam czegoś podobnego, kokardkę ostatecznie odpruję
Madzia_M77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-09, 09:24   #1026
sandra8859
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez carpaibex Pokaż wiadomość
Ja jadę w lipcu do Warszawy na Depeche Mode (mój trzeci ich koncert ). Choć przyznam, że lubię też komercyjną muzykę i chętnie zobaczyłabym Rihannę czy Beyonce na żywo
No właśnie ja mam duży dylemat. Bardzo chciałam jechac na Opener'a (to miał być taki prezent ode mnie samej na okrągłe urodziny), ma grać Kings of Leon więc już byłam prawie na 100% pewna, że kupuje bilety aż tu nagle wyskoczyła Beyonce, którą uwielbiam i na której koncert w Polsce czekałam tyle lat...ehhh ktoś na górze robi mi na złość

Dominicana, fajne te baletki, ile dałaś?
Stary 2013-02-09, 09:30   #1027
charlotte89
Zakorzenienie

Wątek podczytuje regularnie i zakochałam się w pokazywanych przez Was ostatnio białych marynarkach z H&M Czy one są dostępne normalnie w sklepach czy to już towar deficytowy po tych zdjęciach?

Poza tym, orientujecie się może, gdzie dostanę fajne jakościowo, proste (ale nie takie bardzo basicowe i bieliźniane) bluzki z większym dekoltem? Szukam czegoś dobrego jakościowo i w miarę eleganckiego, ale coś kiepsko mi idzie

Edytowane przez charlotte89
Czas edycji: 2013-02-09 o 09:33
charlotte89 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-02-09, 09:42   #1028
Dominicana
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez abrakatabra Pokaż wiadomość
Bardzo ładne, upolowane sklepie stacjonarnym? Szukam podobnego modelu ze skóry
Dzięki
Kupione w stacjonarnym sklepie Tommiego w Factory Outlet

Cytat:
Napisane przez Madzia_M77 Pokaż wiadomość
Ja chciałam, dziekuję Bardzo ładne baleriny Szukam czegoś podobnego, kokardkę ostatecznie odpruję
Proszę bardzo

Niestety większość balerinek Tommiego ma kokardki. Ta jest zrobiona z takiej jakby sznurówki. Bardziej podoba mi się ta w klasycznym modelu Camilla, ale za taką cenę szkoda było nie wziąć

Cytat:
Napisane przez sandra8859 Pokaż wiadomość

Dominicana, fajne te baletki, ile dałaś?
120 zł
Stary 2013-02-09, 09:44   #1029
anna_mowi
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Madzia_M77 Pokaż wiadomość
Jak szukasz takich balerinek, to ostatnio widziałam takie na wyprzedaży w Reserved, po 39,90
anna_mowi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-09, 09:49   #1030
abrakatabra
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki
Kupione w stacjonarnym sklepie Tommiego w Factory Outlet

Proszę bardzo

Niestety większość balerinek Tommiego ma kokardki. Ta jest zrobiona z takiej jakby sznurówki. Bardziej podoba mi się ta w klasycznym modelu Camilla, ale za taką cenę szkoda było nie wziąć

120 zł

świetny zakup, szkoda że u mnie nie ma takiego outletu
Stary 2013-02-09, 09:49   #1031
Madzia_M77
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anna_mowi Pokaż wiadomość
Jak szukasz takich balerinek, to ostatnio widziałam takie na wyprzedaży w Reserved, po 39,90
Oooo, dzieki

Miłego weekendu
Madzia_M77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-09, 09:50   #1032
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez charlotte89 Pokaż wiadomość
Wątek podczytuje regularnie i zakochałam się w pokazywanych przez Was ostatnio białych marynarkach z H&M Czy one są dostępne normalnie w sklepach czy to już towar deficytowy po tych zdjęciach?

Poza tym, orientujecie się może, gdzie dostanę fajne jakościowo, proste (ale nie takie bardzo basicowe i bieliźniane) bluzki z większym dekoltem? Szukam czegoś dobrego jakościowo i w miarę eleganckiego, ale coś kiepsko mi idzie
Tak jak już wspomniałam, w Poznaniu jest ich jeszcze dużo.
carpaibex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-09, 09:51   #1033
abrakatabra
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anna_mowi Pokaż wiadomość
Baleriny w Re są bardzo sztywne
Stary 2013-02-09, 10:02   #1034
katia84
Zakorzenienie

GG do katia84

[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;39124632]podałabyś wymiary bo może bym chciała, ale nie wiem czy wejdę w nią [/QUOTE]

ja mam S na sobie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie1989.jpg (72,5 KB, 175 załadowań)
Stary 2013-02-09, 10:04   #1035
Dominicana
Zadomowienie

Cytat:

świetny zakup, szkoda że u mnie nie ma takiego outletu
Cytat:
Baleriny w Re są bardzo sztywne
Służę pomocą w okresie wyprzedażowym bo czasem można upolować perełki

Co do Reserved to zgadzam się Buty ogólnie są jakieś sztywne, a jak już się rozbiją to do tego stopnia, że spadają z nogi
To takie moje osobiste odczucie poparte doświadczeniem praktycznym
Stary 2013-02-09, 10:21   #1036
caarolaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sandra8859 Pokaż wiadomość
No właśnie ja mam duży dylemat. Bardzo chciałam jechac na Opener'a (to miał być taki prezent ode mnie samej na okrągłe urodziny), ma grać Kings of Leon więc już byłam prawie na 100% pewna, że kupuje bilety aż tu nagle wyskoczyła Beyonce, którą uwielbiam i na której koncert w Polsce czekałam tyle lat...ehhh ktoś na górze robi mi na złość
o taaak, Kingsi ! ja na pewno pojadę na Opener'a , ponoć bilety jednodniowe są długo dostępne więc jeszcze jakoś mi się nie spieszy z zakupem
caarolaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-09, 11:14   #1037
Maqua
Zakorzenienie

Cytat:
ja mam S na sobie
Świetnie wyglądasz Koszula wygląda na bardzo porządną. Nie wiem jednak, czy to mój kolor...
Maqua jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-09, 11:50   #1038
cosma
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lakeithia Pokaż wiadomość
Mi pomógł Vitapil, tylko ze nie jedno opakowanie a kuracja kilkoma wcierka Radical tez
Mi też włosy strasznie leciały, biorę już 2 opoakowanie Vitapilu i widzę efekty. Włosy się wzmocniły i zdecydowanie mniej wypadają
cosma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-09, 12:05   #1039
sandra8859
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez caarolaaa Pokaż wiadomość
o taaak, Kingsi ! ja na pewno pojadę na Opener'a , ponoć bilety jednodniowe są długo dostępne więc jeszcze jakoś mi się nie spieszy z zakupem

Jak już bym jechała na Opener'a to na całe cztery dni bo na jeden dzień mi się nie opłaca. Na Beyonce bym stawiała jeden dzień Ehh...dylemat! Chyba poświęcę jeden weekend zjazdowy aby jechać

Wracając jeszcze do tematu włosów. Dostałam na święta od siostry taki preparat Provit. Byłam dość sceptycznie nastawiona gdyż kupiła go bardzo tanio więc pomyślałam,że nie będzie działał. Najwięcej aplikowałam go u nasady gdyż mam problem z zakolami aż tu patrzę po jednej kuracji, że mam dużo baby-hair! Włosy więc szybciej nie rosną ale pojawiają się nowe. Tak jak pisałam czekam teraz na wcierkę Jantar i jeśli ona się nie sprawdzi to wrócę do Provitu
Stary 2013-02-09, 12:06   #1040
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef
Konto usunięte

Cytat:
ja mam S na sobie
o dziękuję świetnie na Tobie wygląda, to będzie moja pierwsza koszula w takim kolorze, już nie mogę się doczekać
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-09, 12:23   #1041
katia84
Zakorzenienie

GG do katia84

[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;39133968]o dziękuję świetnie na Tobie wygląda, to będzie moja pierwsza koszula w takim kolorze, już nie mogę się doczekać [/QUOTE]
specjalnie jej nie wkładałam do spodni aby było widać jej długość

ja jestem bardzo zadowolona, bo jakościowo zdecydowanie lepsza niż te z H&M za 60zł, a połowę tańsza
Stary 2013-02-09, 12:45   #1042
PaulinaMigotka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasandrrra Pokaż wiadomość
Piękna ta torba Szkoda, że w Łodzi nie ma działu Trend, ale może uda mi się ją obejrzeć w Warszawie. Szukam skórzanej torby w tym kolorz.

Świetne zakupy, szczególnie spódnica.
My w tej Łodzi jesteśmy bardzo poszkodowane! Dziekuję
Cytat:

PaulinaMigotka świetne zakupy. Czy jest coś w czym Ty źle wyglądasz. Od czasu do czasu natknę się na forum na zdjęcia Twoich zakupów i na tej podstawie stwierdzam, że nie Zazdroszczę.
DziękujęJa ciągle mam wrażenie, że wyglądam przeciętnie. Jak widzę czasem fajnie ubrane osoby na ulicy, w galerii to aż dech zapiera. Ja tak nie potrafię.

Instagram http://instagram.com/paulinamigotka
PaulinaMigotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-09, 12:59   #1043
vivien39
Rozeznanie

Cytat:
Dziewczyny podczytuję☠Was ostatnio czasami bo nie miałam czasu żeby się udzielać. Koncówka mojej sesji była bardzo intensywna, ale szczęśliwi już po wszystkim wszystko do przdu w pierwszym terminie a teraz trzeba nadrabiać inne zaległości

Bardzo ale to bardzo spodobała mi się jasna torebka z hm, której link wcześniej wkleiłyście. Powiem szczerze, że po tej sieciówce nie spodziewałam się takiego klasycznego modelu

śliczne , ja upatrzyłam sobie podobne tylko niestety kosztują 219 zł, w sklepie internetowym przecenione niby z 359 zł- Camilla. Wygodne są?

mamusia marcowa 2014
vivien39 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-09, 13:24   #1044
Konto usunięte

Cytat:
DziękujęJa ciągle mam wrażenie, że wyglądam przeciętnie. Jak widzę czasem fajnie ubrane osoby na ulicy, w galerii to aż dech zapiera. Ja tak nie potrafię.
tak samo czasami myślę o sobie
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-09, 13:32   #1045
Dominicana
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez vivien39 Pokaż wiadomość
śliczne , ja upatrzyłam sobie podobne tylko niestety kosztują 219 zł, w sklepie internetowym przecenione niby z 359 zł- Camilla. Wygodne są?
Wg mnie buciki są wygodne, aczkolwiek spotkałam się wcześniej z opiniamii w internecie, że obcierają. Ale mnie wszystkie buty na początku obcierają więc się zbytnio nie przejumję

Też polowałam na model Camilla, ale nie było akurat w tym kolorze w jakim chciałam w factory, a w Renomie znowu był tylko model z kolekcji zimowej i to za prawe 300 zł.
Zwróc uwagę z jakiej kolekcji jest ten przeceniony model. Jak z zimowej to ja bym nie brała z uwagi na to, że były zrobione z dziwnej skóry - taka pomarszczona
Zresztą jesteś z Wrocławia to możesz obejrzeć Jak jakieś 2 tyg. temu byłam w renomie to były jeszcze te "zimowe" baleriny i nie wyglądały za fajnie

Dziewczyny to chyba tak zawsze jest, że zwracamy uwagę na inne osoby a zapominamy o sobie. No chybaże kotś jest super pewny siebie. Ale to nie ja
Stary 2013-02-09, 13:35   #1046
naciulatko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emely Pokaż wiadomość
Pozwolę sobie zacytować pewną książkę: ,,Świat cierpi na brak mężczyzn, szczególnie tych, którzy są cokolwiek warci." . Coś w tym jednak jest .
Coś w tym jest Faceci, którzy są inteligentni, zabawni, błyskotliwi, a do tego jeszcze przystojni, są albo zajęci, albo są homo

[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;39126301]muszę Wam powiedzieć, że oglądałam "nędzników" i jak już pisałam nastawiałam się bardzo na nie, ale film niesamowicie mi się podobał [/QUOTE]

Czytałaś może książkę? Jeśli tak, to jak wypada w porównaniu z nią? Też muszę się wybrać na "Nędzników", chyba pójdę w środę

Dzisiaj robię sobie z mamą i siostrą dzień na mieście. Idziemy na obiad, a potem na kawę i ciacho (chociaż ja chyba odmówię sobie ciacha ). A nocujemy u dziadka, więc pojawię się tutaj dopiero jutro wieczorem. Życzę Wam udanego, pełnego nowych łupów , weekendu
naciulatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-09, 13:40   #1047
blekitne_niebo
Zakorzenienie

Witam wszystkich w ten piękny weekend

Cytat:
Migotka, jesteś jedną z najlepiej ubranych dziewczyn jakie widziałam. Wszystkie ubrania świetnie na Tobie leżą Masz gust i styl. Słowo "przeciętność" do Ciebie nie pasuje.

Cytat:
ja mam S na sobie
Bardzo fajnie wyglądasz.

Paula miło że się pojawiłaś. Lubię zaglądać na Twojego bloga, mimo że preferuję skrajnie inny styl. Twoja postać jakoś mnie przyciąga Bardzo lubię też Twoje dłuższe teksty
blekitne_niebo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-09, 13:42   #1048
Ag4
AGA :)

Katia świetna ta koszula, zazdroszczę!

Migotko fajne zakupy, aczkolwiek nie do końca w moim stylu

Miłego weekendu, dziewczęta
Siedzę właśnie z maską bingo z masłem shea i algami. Ostatnio coś mi się włosy buntują, muszę wybrać się do fryzjera i trochę podciąć.

Aga
Ag4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-09, 13:44   #1049
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez naciulatko Pokaż wiadomość
Czytałaś może książkę? Jeśli tak, to jak wypada w porównaniu z nią? Też muszę się wybrać na "Nędzników", chyba pójdę w środę
nie czytałam, ale na pewno to zrobię, film był niesamowitą dawką emocji wg mnie, więc z wielką chęcią przeczytam książkę
Stary 2013-02-09, 13:45   #1050
catarina11
Rozeznanie

Cytat:
My w tej Łodzi jesteśmy bardzo poszkodowane! Dziekuję

Doskonale to rozumiem. Czasem mam wrażenie, ze nawet gdybym się ubrała jak jakaś inna osoba to i tak bym gorzej od niej wyglądała. Są ludzie, którzy mają "to coś", są bardzo pewni siebie i przyciągają, nawet "worku" by wyglądali ekstra!
catarina11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości