|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2221 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Z maluszkami wątek trzeci - jak ten czas nam szybko leci! Mamusie IX-X 2012
pokaże Wam jak dzisiaj Lena zasypiała
Edytowane przez aga_ton Czas edycji: 2013-02-17 o 13:42 |
|
|
|
#2222 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2223 |
|
Zakorzenienie
|
Wogole jas mnie rozwala z zarciem! O 20 wychlal 200 ml kaszki a przed chwila wciągnął 180 ml mleka
|
|
|
|
#2224 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Z maluszkami wątek trzeci - jak ten czas nam szybko leci! Mamusie IX-X 2012
Cytat:
ja przez dwa dni miałam lekkie plamienie a trzeciego tak lunęło że podpasek nie nadążałam zmieniać. |
|
|
|
|
#2225 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. Po porodzie jestem już po 2 @ w odstępie 29 dni. Pierwsza masakrycnza, zalała mnie z zaskoczenia. Za drugim razem ciut lepiej i zaczęło się podbarwionym śluzemJakbym moją Alkę widziała, tylko ona tak zasypia codziennie
|
|
|
|
|
#2226 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój też już się wierci więc czuję że za chwile też będę musiała pójść zrobić mleko...---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ----------
|
|
#2227 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
ale gin ciąży wtedy nie widział? Ja czasem oglądam taki program(chyba na tvn style?czy polsat cafe)"Idealna niania" i tam właśnie rodzice robią casting na nianie do różnych wiekowo dzieci,oczywiście mają kamery.Co te niektóre babki(a jest ich niestety większość)wyczyniają Jedna to przynisła sobie pojemnik na proszek do prania i usypała Jak tu komu obcemu zaufać?Ja kiedyś dodatkowo zajmowałam się pewną dziewczynką(miała ok.6mcy i rosła)trwało to gdzieś do jej roczku,czy 2mcy po.Kiedyś odezwałam się do Magdy zapytać co u nich,a ona mi pisze maila,że S. nie żyje...zamarłam bez ruchu i łzy zaczęły lać się strumieniami...Mimo,że ja swoich dzieci nie miałam wtedy to bardzo ją pokochałam i dobrze się nią zajmowałam. Przepraszam,że o tym piszę nie bijciemówiłam przecież,że fajne zakupy widać,ze ciepłe,ale sukienka i tak fajniejszaAsiuulka jak po imprezie Zuzi?opowiadaj. tamlin trzymam kciuki za chrzest,żeby Mati nie płakał i jedzonko się udało a goście dopisali. Lece spać,bo ostatnio póżno chodzę a wstaje o świcie.Pa A!!!!!!!i trzymać kciuki za naszą anesh_ Jutro o 14.00 ma trudny egzamin.
Często, aby stało się to, czego pragniemy, trzeba tylko przestać robić to, co robimy... Edytowane przez Katee27 Czas edycji: 2013-02-08 o 23:41 |
||
|
|
|
#2228 |
|
Wtajemniczenie
|
jeszcze Wam pokaże jak wygląda mój psiak po półgodzinnym spacerze
Edytowane przez aga_ton Czas edycji: 2013-02-17 o 13:43 |
|
|
|
#2229 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2230 | ||
|
Zadomowienie
|
cudnie
Cytat:
![]() Cytat:
Mam jutro wpakować podpachę w gacie,czy już teraz![]() Ja nie chceeee![]() ---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ---------- mogę iść spać.
|
|
#2232 |
|
Zakorzenienie
|
Czyzbtm dzisiaj była pierwsza
?? No ale moj syn u tak sie zlitowal nad biedna matka i spał do 6 jednak nie moge powiedziec ze jestem wyspana wogole nazarl sie w nocy dwie butle po 180 i teraz wogole nie chce jesc Kraven próbowaliśmy obejrzeć atlas chmur moj tzet wytrwal chyba 30 min i zasnął ja po 40 skpitulowalam i poszłam spac... Jak dla nas totalne dno |
|
|
|
#2233 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć. U nas w miarę spokojna noc. Tylko Jaś ma co któreś jedzenie focha i nie chce jeść.
![]() Gda śniegowce bardzo ładne, ale sukienka ładniejsza Asiulka dziękuje za opinie. Nie wiem czemu ostatnio jak jakiś film jest bardzo promowany to okazuje się totalną klapą. Ja się przymierzam do Poradnika pozytywnego myślenia. ![]() Anesh kciuki już teraz zaciśnięte
|
#2234 |
|
Zadomowienie
|
Lidka a możesz mi coś napisać na ten temat, jaką masz wersję, spalanie i tak ogólnie jak Ci się jeździ, czy dużo trzeba przy nim dokładać, może być na priv, jak wolisz, z góry dzięki!
|
#2235 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a z dobrych komedii do agenci bardzo specjalni (white chicks) oglądałąm już chyba z 10 razy a i tak za każdym razem boki zrywam
|
|
|
|
|
#2236 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
.U Nas noc koszmarna,Fabiankowi ciężko oddychać i tak się męczy. Wziął antybiotyk i się bawi teraz a ja muszę się wzmocnić kawą. Nie wiem która z Was pytała czy mały miał jakieś objawy,otóż nie. Miał takie charczenie tylko jakby w nosku ale pomyślałam,że to sprawdze a to już lekkie zapalenie oskrzeli. Dzisiaj już paskudnie kaszle. Jak nie będzie poprawy to w poniedz do lekarza ponownie. Ehh... Biedni chłopcy moi..niech tę antybiotyki pomogą ![]() Nadrobilam za to wszystko jak spać nie mogłam. |
|
|
|
#2237 | |
|
Rozeznanie
|
Śniegowce bardzo ładne ale i tak sukienka wygrywa
Cytat:
I jak ktoś jeszcze nie oglądał polecam "siedem dusz" (seven pounds) Edytowane przez marzenka1984 Czas edycji: 2013-02-09 o 08:48 |
|
|
|
|
#2238 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
piękny film no i ostatnio oglądałam (wkoncu bo to stary film) Filadelfię tez super
|
|
|
|
|
#2239 |
|
Rozeznanie
|
"7dusz" i "miasto aniołów" to są moje dwa ulubione wyciskcze łez.
|
|
|
|
#2240 |
|
Rozeznanie
|
Asiulka Filadelfię uwielbiam, klasyk
---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ---------- A tak w ogóle to witam z rana ![]() Asiulka nieśmiało zapytam, robiłaś bułeczki? |
|
|
|
#2241 |
|
Zakorzenienie
|
Afternoon robiłam bułeczki sa super na kolacje jak znalazł
wstawiać wiecej przepisów bo to ci dalas wszystko super bo nawet nie pisałam ale ptasie mleczko juz tez robiłam Ps. Co sądzicie o avatarze?
|
|
|
|
#2242 |
|
Zakorzenienie
|
Jasiu wczoraj z okazji 3 miesięcy dostał taką szmatke z metkami i teraz to jego ulubiona zabawka
|
#2243 |
|
Rozeznanie
|
Z filmów uwielbiam klasyki. Bardzo lubię Meryl Streep i polecam Co się zadrzyło w Madison County - piękny, kameralny film o miłości; z jej udziałem piękny jest także Dom dusz. Kocham Wichry namiętności - wyje za każdym razem
|
|
|
|
#2244 |
|
Wtajemniczenie
|
Konczi sto lat Kochana
|
|
|
|
#2245 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej laski
Zaczęłam od klubu. Afternoon ja też robiłam bułeczki i makaron cytrynowy. Wszystko super. Ja tez uwielbiam Meryl. Oglądałaś "Sprawa Kramerów"? Asiula jak po imprezce? Wszystkiego najlepszego dla Zuzi Staram się maksymalnie jak mogę poświęcać czas dzieciom więc będe sporadycznie. Agaton pies bosko wygląda. I nie będę pisać każdej z osobna bo wszystkie piękne dzieciaczki |
|
|
|
#2246 |
|
Zakorzenienie
|
Hej hej
u nas w nocy dwa karmienia a pobudka o 8 więc nie narzekam kuzynka mi przyniosła katalog z avonu więc muszę obczaic a potem będę piekła cytrynowca KONCZI wszystkiego najlepszego z okazji urodzin
|
#2247 |
|
Wtajemniczenie
|
A w ogóle to ostatnio zrobiłam małe zakupy książkowe:
język dwulatka jak kreatywnie wspierać rozwój dziecka szmacianki przytulanki nocnik nad nocnikami 365 bajek na dobranoc Ostatnie 3 pozycje polecam - są świetne. pierwsze 2 mam zamiar na dniach przestudiować - może się czegoś mądrego dowiem - na pewno utwierdzę się przy okazji w przekonaniu ile już błędów wychowawczych popełniłam ![]() ---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ---------- Konczi wszystkiego najlepszego |
|
|
|
#2248 |
|
Wtajemniczenie
|
Anesh kciuki za egzamin, zdasz!!!!!!!!!!!!1
Anusia a masz inhalator?Jak nie to moze ktoś ze znajomych ma pożyczyć?Co jeszcze mogę poradzić, wietrzyć pokój, pod tylnie nogi łóżeczka podłóż coś tak żeby miał główkę wyżej i mokre ręczniki na kaloryfery. |
|
|
|
#2249 |
|
Zadomowienie
|
ależ zawiało weekendem uistki od rana, zawsze o tej porze mam ponad dwie strony do nadrobienia :P no ale my matki pracujące- pracujące na wizażu więc weekend trzeba odpocząć
|
#2250 |
|
Zakorzenienie
|
Sto lat dla Konczi!
Dziewczyny, mam kryzys... Jestem niewyspana, dziecko od wczoraj mi się zepsuło i ciągle wyje i jęczy, a ja już nie mogę tego słuchać, bo to we mnie budzi taki w.☠☠☠☠. To straszne, mam wyrzuty sumienia, ale nie potrafię tego opanować. Ja chcę po prostu pospać ciągiem więcej niż 2-3 godziny...
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:32.

. Po porodzie jestem już po 2 @ w odstępie 29 dni. Pierwsza masakrycnza, zalała mnie z zaskoczenia. Za drugim razem ciut lepiej i zaczęło się podbarwionym śluzem
nie bijcie