|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1411 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: MAMUSIE MARZEC i KWIECIEŃ 2013 cz.VI - czekamy na pierwsze maluszki!!
Cytat:
![]() no no no szaleństwo ![]() Kochane, nie piszę nic bo muli mnie :/ mam też to drugie :/ mam nadzieję, że nie zaczyna mnie czyścić.... z Julią zaczęło jakoś 4 dni przed P.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1412 |
Zakorzenienie
|
qrcze ,znowu muszę nadrabiać ..... staram się na bieżąco Was podczytywać w drodze ale net w tel.nie współpracował i nic napisać nie mogłam........
ja się pochwalę ,że dzisiaj przeszłam parę kilometrów bez kolki -nie wiem czy zapomniała,że musi mnie złapać czy co ? byłam dziś z kubą calutki dzień na mieście potem po ninke do przedszkola i na angliku ,w domu dopiero przed 19 i co ?i nic ... zero zmęczenia ,boleści albo czegoś podobnego ...... ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1413 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a przy tym wszystkim złapałam też paciorkowca ![]() ![]() Cytat:
![]() leżaczek super ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1414 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1415 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ja szlam dzis fakt bylo ciut pod gorke jakies nie wiem ze 2km ... a czulam sie jak doszlam pod dom znajomych jakbym nie wiadomo jaki szczyt zdobyla ... no i przez ok 30min w domu ciaglo mnie w tej pachwinie .. no ale starosc nie radosc - mlodosc nie wiecznosc ![]() ![]() ![]() ![]() no nic ja skonczylam segregacje nawet rozmiarami :P cofam sie do 37strony i Lece cos nadrobic ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1416 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To aż mnie w krzyżu załupało, jak to przeczytałam. Trzymam kciuki za Michałka - jeśli chce wystartować, to wie, co robi ![]()
![]() |
![]() |
#1417 |
Wtajemniczenie
|
despa dopiero jestem teraz czy pomoc z power pointem dalej potrzebna? bo akurat dobra jestem w te klocki
![]()
25.02.2010 ![]() 25.04.2010. ![]() 25.10.2010. zaręczyny 15.10. 2011. ![]() 21.02.2013. Natalka 31 tc. 1190 g 40 cm http://www.suwaczki.com/tickers/km5sdf9hhaev4h7a.png http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cdf9h7pw9dmdz.png http://s10.suwaczek.com/20111015650114.png |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1418 | ||||||
Zakorzenienie
|
no to nadrabiam.......
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
bo niby lepiej nie kłaść po karmieniu na pleckach bo jak sie uleje to żeby się nie zaksztusiło... z drugiej strony dzieci maja odruch przekręcania - w takich momentach - główki na bok..... istnieje też opinia aby dzieci kłaść w różnych pozycjach-na boczku raz jednym -raz drugim ,na brzuszku a na pleckach rzadziej aby główka sie nie spłaszczyła ...... a np. u mnie - kubie prawie nigdy się nie odbijało i nie pilnowałam tego.... bardzo rzadko ulewał ,a u ninki z kolei czasami lało sie jak z fontanny - na odległość nawet po odbiciu ..... Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a tak na serio to często ludzie tak postępują - wielka łaska ,że przyjdą ..... ![]() a co do sukienki to pokaż ,pokaż ![]()
![]() |
![]() |
#1419 | ||||||
Raczkowanie
|
Witam.
![]() U mnie dziś równo 37 skończone, od jutra 38...w związku z tym stresuję się że to już tuż tuż, w każdej chwili ałaaaaaaa ![]() ![]() Dziś byliśmy obejrzeć zdjęcia z naszej brzuszkowej sesji i sporo mi się spodobało. Ciężko było coś wybrać. Ale ostatecznie z 50 wybraliśmy połowę. Myślę że jak na brzuchowe foty to i tak dużo. W poniedziałek idę odebrać. Wybrałam się dziś z mamą na galerię i zaopatrzyłam się w dwie pary spodni dresowych. Tak się z nich cieszę, jakby co najmniej sobie kieckę kupiła ![]() Myślę że na te ostatnie tygodnie ciąży zostanę dresiarą ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Leżaczek superowy. Cytat:
A widziałaś ofertę z MediaMarkt, też mają teraz fajnego samsunga na promocji. ![]()
![]() |
![]() |
#1420 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a tekstu męża nie skomentuję ![]() po całości.... ![]() ![]() ciepło mi się robi... trzymaj sie Mala!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1421 | |
Rozeznanie
|
Mysle, ze tak. Choc predzej mozemy juz wszystkie urodzic
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ---------- Cytat:
![]() A z tymi tygodniami to ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1422 |
Rozeznanie
|
witam się
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1423 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
a najlepsze bylo to ze moj tato zawsze mi powtarza '' ja czytalam wszytskie lektury w szkole '' ![]() ![]() '' Andrzej nie przeczytal - Lektury ''Anielka'' '' ehh peszek -pozniej sie przyznal ze jedyna lekture jaka przeczytal byl ''dym'' bo mu pani na lekcji kazala czytac ![]() ![]() Cytat:
![]() ja w rodzinie zona-brata ojca tez jest polonista .. i zawsze na rodzinnych imprezach podaje nam przyklady - jaka to teraz jest zdolna polska mlodziez np - wypacowanie '' charakterystyka Zoski bohatera Kamieni na Szaniec'' odp ucznia * zoska to byla bardzo piekna blondwlosa dziewczyna - niestety umrla * ![]() ![]() Cytat:
![]() zaraz bazgram do meza petycje o zablokowanie ci kosztow na ciuszki ![]() ![]() Edytowane przez kasia86bgo Czas edycji: 2013-02-08 o 21:27 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1424 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mój tz jak zakładał jakieś śmieszne gatki - to kończyło sie na śmiechu i tylko na tym ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ufffff nadrobiłam -choć i tak chyba nie zacytowało wszystkiego ..... ---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ---------- Cytat:
![]() ![]() masz na myśli jak miałaś 5 lat ??? bo Ty TERAZ młoda dupa jesteś !!!!!! ![]()
![]() |
![]() |
#1425 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mam to samo. Po pierwsze, trudno dziewczyny nadrobić ![]() Po drugie, też już się boję, ale u mnie już prawie można rodzić. Więc trzymam kciuki. Gdzieś czytała, że przed porodem lubi przeczyścić i nie trzeba lewatywy robić ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1426 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() od dawna wiadomo Ktora rodzi pierwsza - nie ma wpychania sie kolejke ![]() Cytat:
![]() ale czy wam to nie przypomina kogos ![]() Cytat:
![]() Cytat:
zaczela rodzic przed Toba .... - to ja z ![]() ![]() jeszcze ost 3 strony ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1427 |
Zakorzenienie
|
Teraz nie mam pojęcia, ale strach pomyśleć. Bardzo mało się rusza więc myślę że już naprawde ma ciasno
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1428 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ŚCISKAJ mocniej te poślady ![]() Cytat:
![]() no ale jak mawiam '' kiedyś byłam piękna i młoda, teraz mi tylko piękność pozostała'' ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a przy okazji dopisuje moje przemyślenia - już nie chciałam cytować - a wiec : Oc - hasło męża o kocim tatuażu ![]() ![]() ptaszysko - link z czapeczkami ![]() - i ![]() ![]() malpka - śliczny Gwiazdkowy brzuszek ![]() ![]() megi - cięższe *sr_a_nie* siostry - jest moim marzeniem ![]() czarny_flamaster - patrząc na zdjęcia jakie ost wrzuciłaś ... az mi się wierzyć nie chce ze masz 93kg ![]() naprawdę nigdy bym ci tylu nie dala ... raczej sobie ... ![]() tak was czytałam jak o tych CM w biodrach pisalyscie ... ze jedna co miala 80 .. 65 ... - Laski ja więcej mam pod cyckami .. niż wy w biodrach ... ![]() Oczywiście Gratuluje - wszystkich zaczętych oraz skończonych tygodni ![]() - ![]() - ![]() ![]() no i zakończę na dziś .... zgapionym tekstem od mokka '' przeleciałam was z grubsza '' słodkich snów życzę ![]() aaaaaaaaaaa i bym zapomniala kolejny watek bedzie brzmial tak '' MAMUSIE MARZEC i KWIECIEN 2013 cz VII - "Ciśnij dziołcha! Ciśnij!" ![]() ![]() ![]() Edytowane przez kasia86bgo Czas edycji: 2013-02-08 o 22:51 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1429 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:55 ---------- Poprzedni post napisano o 23:51 ---------- Cytat:
![]() Pomysł świetny ![]()
![]() |
![]() |
#1430 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1431 |
Zakorzenienie
|
aaa dziekuje dziekuje ![]() ![]() ja wiedzialam .... i licze na to ze innym tez sie spodoba ![]() boshe spac nie moge ... poje_ba_lo mnie ![]() ale tak sie ciesze no ze az wam mowie ... - skomentuje to jak moja mamcia ost * Chiba oszalalam na punkcie Emiliana * ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1432 |
Wtajemniczenie
|
Hej Laseczki
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1433 | ||
Zadomowienie
|
Dziewczyny dziś i jutro mam szkołę, więc wpadnę pewnie dopiero w poniedziałek. No chyba że uda mi się trochę podczytać
![]() trzymajcie kciuki bo mam 2 egzaminy a nie udało mi się nawet przelecieć do końca notatek ![]() i nie rodzić mi tu przez weekend!! ![]() Cytat:
![]() ![]() nie ma co, ładny start zapewnię synowi ![]() a paciorkowcem się nie przejmuj, nawet jak masz to jeszcze jest czas na pozbycie się a jak nie to podają antybiotyk, więc maluszkowi i tak nie zaszkodzi ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1434 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A jeszcze wybierając miedzy Fuji a Samsungiem? Który polecasz? http://allegro.pl/fuji-s2980-16gb-8g...996143214.html http://allegro.pl/aparat-samsung-wb1...988150052.html |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1435 | |||||||||
Wtajemniczenie
|
Witam Laseczki w sobote! u mnie śnieg i mgła, że nic nie widać!
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Jesteś po prostu niezniszczalna! Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1436 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Kasia super rzeczy (: ---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:37 ---------- Cytat:
I mam mniejszy model, ktory bez problemu się w torebce mieści. Fuji to taki klocek był ![]()
![]() |
![]() |
#1437 | |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() a nawet jeśli nie to najwazniejsze że małemu nic przez to nie grozi ![]() Mokka czyli Gucio tzn LEOŚ bardzo ładnie przybiera ![]() A zastrzyki.. no trudno, nie zaszkodzi a jakby miał się zrobić jakiś zakrzep i nieszczęście to lepiej je robić. dobrze że masz taką gin która zapobiega a nie leczy ![]() Liwka z tego co wiem to zastrzyki w brzuch ![]()
"...Widze Ciebie w głowie, nosze Ciebie w sobie..." Edytowane przez Luna0 Czas edycji: 2013-02-09 o 07:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1438 |
Rozeznanie
|
witam sie... od rana siedze na zajeciach. na szczescie tylko do 11.00. nocke przespalam ale juz o 7 Michas sie przywital kopniakami:-D
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1439 |
Zadomowienie
|
Na chwile obecną chyba umieram... Koszmarna noc za mną...
![]() Moje marne samopoczucie miało swój punkt kulminacyjny właśnie w nocy. Obudziłam się przed 3- było mi tak zimno, że dostawałam drgawek. Założyłam więc cieplutki szlafrok i wróciłam do łóżka. Po paru godzinach dostałam takich potów, że owy nieszczęsny szlafrok cały był mokry. Do tego nie potrafiłam spać, bo nie ważne na, której stronie biodra dawały o sobie znać więc się wierciłam. Po 5 wstałam znów i poszłam wziąć prysznic, wszystko mokre miałam. Zrobiłam sobie kakao i walnęłam się w dużym pokoju, bo nie chciałam znów męża budzić, tam doczekałam do godziny 8. Porażka jakaś.... Mieliśmy dziś jechać do OBI zobaczyć tapety do pokoju, ale chyba sobie daruję i pozostawię to mężowi. Dziś kazał mi spędzić dzień w łóżku, ściągnął drugi sezon Dynastii Tudorów i mam wegetować. Jeszcze skoczy po syrop Prenalen, bo poprzedni wypiłam. Czytałam ostatnio gdzieś, że dziecko po narodzinach ma podobny system snu i czuwania jak miało w brzuchu mamy. Liczę, że to dobry znak, że Sławek miał mnie w d... całą noc ![]()
![]() |
![]() |
#1440 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Posprzątane rosół wstawiony, śniadanko zjedzony, włoski zrobione ![]() W takim razie mogę udać się was nadrabiać ![]() ![]() Miłego dzionka Kochane ![]() Strippi mam nadzieję że to jeszcze nie pora niech Michałek posiedzi jeszcze w brzuszku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:31.