|
|
#4951 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: i mamy krakowskie oczko!!!- nastała część XXI:)
|
|
|
|
#4952 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zastanawiam się tylko czy w takim rejonie utrzyma się galeria jeśli obok już jedna jest i chyba specjalnego oblężenia nie ma. Jak widać na przykładzie M1 i Plazy - niekoniecznie. Związku z GKazimierz i rynkiem nie widzę
|
|
#4953 |
|
Zakorzenienie
|
Utrzyma się, jeśli wrzucą do niej sklepy, których nie ma nigdzie indziej. Gdyby wrzucili River Island, NewLook, Taranko, to na bank by ściągnęli wtedy klientki.
Ale dadzą pewnie nudną Zarę, HM i inne szity powtarzane aż do wyrzygania ;p
|
|
#4954 |
|
Zakorzenienie
|
OMD - odebrałam zamówienie z friko i jeden ze staników (beżowy) ma fason bokserki - a wyraźnie zaznaczałam, że zależy mi na ramiączkach
|
#4955 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Ineso chodziło o Krakowską, nie Kazimierz .A galeria koło Parku Wodnego ma chyba większe szanse przetrwać niż Plaza i M1 .Poza tym to będzie blisko dla osób, które mieszkają w tej części Krakowa i Prądniku (tam jest Prądnik któryś, nie?). |
|
|
|
|
#4956 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kazimierz czy Plaza mają dużo więcej? Albo Czyżyny? Krakowska to inna sprawa. Gdyby nie turyści to wiele sklepów mogłoby paść... I nie mówię, że się nie utrzyma. Zaskoczyła mnie tylko informacja o budowie galerii w tamtej okolicy
|
|
#4957 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Osiedle Inesowe, Osiedle Granatowe), akademiki - będzie miał kto tam chodzić. A Plaza czy King's Square stoją tak trochę z dupy
|
|
|
#4958 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chociaż nie będziemy raczej jeździć codziennie na Jaworzynie, bo karnety tam są droższe jednak.Cytat:
Cytat:
sesję masz za sobą, masz dorywczą pracę, nas i TŻta ![]() Cytat:
A na przecenach to już w ogóle.I Top Shop ![]() Cytat:
Z przyprawami tak nie mogłaś? ![]()
|
|
|
#4959 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Wcześniej stosowałam Jantar, od około 2 miesięcy go nie używam. Może Wam napiszę na bieżąco - aktualnie szampon z L'oreal zwiększający objętość i odżywka JMO ( na blogu w ulubieńcach stycznia) i to by było na tyle nie wiem, to chyba jakieś uwarunkowanie genetyczne.Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#4960 |
|
Zakorzenienie
|
cholerko, ogarniam calibre i w sumie łatwy jest w obsłudze. Ale mimo, że zmieniam metadane (bo czasem w miejsce tytułu jest autor i odwrotnie), to gdy zgrywam na kindla i odpalam na nim książkę, to okazuje się, że metadane i tak się nie zmieniły :[
Na calibre widać, że są poprawione, na podglądzie na kompie też, a kindle i tak czyta po staremu
|
|
#4961 | |||
|
Copyraptor
|
Cytat:
je jest bardzo łatwo spalić niestety...a minuty minutom nierówne, bo to mocno zależy też od piekarnika.Cytat:
---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#4962 | |||
|
Matka Smoka
|
Cytat:
![]() Taranko było (jest?) w Plazie. Z chęcią New Look bym ujrzała Cytat:
Czyżyny to też nie stricte galeria. Osobiście sama byłam zdziwiona taką inwestycją, ale kto wie. Ja np. nie rozumiem tego, że Plaza jest tak mało popularna - mnie rozmiarem i budową odpowiada idealnie. A jeszcze odkąd postawili tam Decathlon, to opłaca się tam jeździć. Może napiszmy jakąś petycję? Cytat:
|
|||
|
|
|
#4963 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
A prawdopodobnie nie jest ze mną spokrewniona
![]() Cytat:
Cytat:
Ładnie zaokrągliłaś, o wiele lepiej to wygląda niż kwadraty.
|
|
|
#4964 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4965 |
|
Matka Smoka
|
hiper - jak zakupy w Plazie?
Otworzyłam w klubie zamówienie, bo potrzebuję pilnie barwników spożywczych. Ale są też papilotki i różne okolicznościowe balony, dekoracje, itp. |
|
|
|
#4966 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nasz piekarnik jest chyba dość mocny, może dlatego że nowy i K. kilka razy mówił mi, żebym ustawiała na nim mniejszą temperaturę. Dzisiaj: K: Chyba się coś przypaliło. 6M: Nie! One takie mają być K. Daj spróbuję. Kochanie chyba trochę się przypaliły. 6M: nieee, one takie są Chwilę przed wyjęciem boki pośmierdywały, ale całość była miękka. A teraz jest ciemna, gorzka i twarda A tak chciałam coś ciągnącego ![]() Cytat:
A z Plazą zawsze tak było? Ja jej nie znam za bardzo ale może przez rozbudowę M1 Plaza straciła? Lubię teraz M1, a wcześniej byłam tam może raz. Według mnie dużo zyskali po przebudowie i teraz widać, że jest tam ruch
Chmiel na bezsenność, a sen - na bezmiłość. Edytowane przez mmmmmm Czas edycji: 2013-02-09 o 22:17 |
||
|
|
|
#4967 |
|
Matka Smoka
|
|
|
|
|
#4968 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#4969 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U nas zwykle też, ale teraz chyba do końca nie chciałam uwierzyć, że ich nie pożuję ---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- Przeglądam Twoje zamówienie - nie wiedziałam, że jest tyle fajnych dekoracji do tortów
|
|
#4970 | |||
|
Copyraptor
|
Cytat:
Cytat:
zresztą nie czuję też wtedy żeby mi się przypalał dół piekarnika, który wiecznie jest zasyfiony ![]() I też na nowym piekarniku ustawiałam niższą temperaturę, więc coś w tym chyba jest. Cytat:
|
|||
|
|
|
#4971 | |
|
Matka Smoka
|
Ja też nie wiedziałam. Teraz siedzę i zastanawiam się nad okazją, żeby je wykorzystać
![]() ---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ---------- Cytat:
Mam podobny problem z przypalenizną i praktycznie wszystko piekę na termoobiegu. Rzadko włączam na koniec górną grzałkę - tylko jak coś potrzebuję przypiec. |
|
|
|
|
#4972 |
|
Zakorzenienie
|
Lenka, skończyłam książkę o mózgu i zaczynam tę od Ciebie
.
|
|
|
|
#4973 |
|
Nie depcze krokusów
|
Od otwarcia Krakowskiej.
|
|
#4974 | |
|
Pani Buka
|
Cytat:
![]() HP przeszłam wszystkie części poza 4 i 7, bo były totalnie beznadziejne, a najbardziej podobały mi się trzy pierwsze. przeszłam też LEGO HP a LEGO WP to stosunkowo nowa gra, dostałam od TŻ na święta i jest super, aż mi się zachciało obejrzeć całą trylogię znów ![]() miało być picie dzisiaj, to nam się odechciało i skończyło się na herbacie
|
|
#4975 |
|
Pani Buka
|
halo, baby, co tu tak pusto?
pamiętacie tą lawendowo-algową maskę do twarzy, którą chyba Hiper wynalazła? mówiłyście że nie daje spektakularnych efektów, i rzeczywiście - tak normalnie może nie (chociaż i tak jest fajna). ale nałożyłam sobie ją kiedyś jak wyglądałam naprawdę kiepsko - skóra była jakaś taka poszarzała, zmęczona, z zaczerwienieniami. a potem rzeczywiście się dużo milej spojrzało w lustro ![]() Lenka, zaraz pójdzie mail
|
#4976 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny!
Nie było mnie tu chyba ponad miesiąc, alb i dłużej, ale niestety przez studia wypadłam kompletnie z życia na ten okres. Na szczeście od 2 dni wracam do gry Nie próbuje nawet Was nadrabiać, bo by mi ferii nie starczyło ![]() Mam tyle wolnego czasu, ze zamiast robić coś pożytecznego dla siebie to go marnuję na leżenie w łóżku, oglądanie seriali i objadanie się słodyczami:p ALe uwaga, uwaga mam plany. Przede wszystkim idę na fitness lub jakiś taniec, musze się koniecznie poruszać. Ostatnimi czasy spędzałam przed komputerem jakieś 112 h dziennie O dziwo schudłam zamiast przybrać na wadze, ale czuję się fatalnie. Wiecie co? zakochałam się w spirulinie, no po prostu po niczym nigdy nie miałam tak gładkiej buźki ja po tej masecze ![]() Miałam w planach uczyć się jeździć na nartach i mimo że przyjechałam do domu, gdzie jest mnóstwo śniegu, wyciagi otwarte, to jakoś nie mam z kim się wybrać... ![]() Chyba zacznę coś czytać, nie wiem czemu, ale mam w planach Ogniem i mieczem. Wiem, większość uważa to za nudy i męczarnie, ale ja zakochałąm się w Potpie który czytałam ze 2 razy przynajmniej i w Panu Wołodyjowskim , a Ogniem i Mieczem jakoś nie było okazji. Oglądała któraś z Was Poranik pozytywnego myślenia? Mam zamiar się wybrać, ale tylko ze względu na Bradleya |
|
|
|
#4977 |
|
Konto usunięte
|
112 godzin dziennie? Szalona
![]() Normalnie zaginasz czasoprzestrzeń ![]() Właśnie się spakowałam i wyruszam w podróż. Tak mi się nie chce jechać na ten kurs że nie wiem. No ale cóż zrobić, jak trzeba. Znowu zaczyna padać śnieg. |
|
|
|
#4978 |
|
Zakorzenienie
|
Film kompletnie mi się nie podobał. Nie usnęłam tylko dlatego, że nie było późno, gdy go oglądałam
![]() Były plany, żebym pojechała z tatą do Francji; niestety nie tym razem. Szkoda, bo jedzie do Normandii, chciałabym ją zobaczyć. Kolejny minus jego wyjazdu: jestem odcięta od świata na kilka dni, bo nie chce mi się iść godzinę do miasta w taką pogodę (duużo śniegu). Niby istnieje coś takiego jak PKS, ale na tę trasę puszczają autobus-widmo. Mam za to dużo książek, nareszcie mogę nadrobić zaległości w czytaniu. |
|
|
|
#4979 | |||||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
bardzo mi się podobało, ma w sobie wiele z romansu, prawdziwi mężczyźni, piękny język... ach! Nie jakiś tam Pięćdziesięciotwarzowy Grej.Film bardzo mnie rozczarował. Pierwsze pół godziny było w porządku, potem już tylko w dół. Nie rozumiem zachwytów nad tym filmem, przysypiałam.
|
|
|
#4980 | ||
|
Zakorzenienie
|
Byłam dziś na spacerze w Puszczy Niepołomickiej. Jak tam jest pięknie
Myślisz, że to coś da? Cytat:
Cytat:
I w przeciwieństwie do Malli mnie nie podobało się pierwsze pół godziny filmu, za to potem tak fajny film
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:08.

.

) za 35
sesję masz za sobą, masz dorywczą pracę, nas i TŻta
Przydałby się River i NewLook
Ze mną na czele :[