Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9 - Strona 20 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-09, 20:56   #571
anika75
Zadomowienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Scheherezade, 3 tygodnie po operacji NIE MOŻNA dźwigać NIC, nie mówiąc już o 9-cio kilogramowym dzieciątku . Nawet jeśli uważasz, że rozejście się blizn nie miało związku z tym dźwiganiem - nie boisz się przekręcenia implantów czy pozrywania tego, co ledwie zaczęło się zrastać. Ojej, to naprawdę poważna sprawa
Może po prostu trzeba było poczekać, zrobić operację gdy dzieciątko będzie już bardziej samodzielne, bo przecież nie o to chodzi, by robić z siebie siłaczkę

---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ----------

Amorcio, nie wiem, jak jest z pracą w Chinach, fizyczni pracownicy na pewno pracują bardzo ciężko i za bezcen, nie mówiąc już o dzieciach, ale ten reportaż mnie rozwalił :
http://wiadomosci.wp.pl/gid,15307202...i,galeria.html
Oni do jakiejkolwiek cywilizacji mają co najmniej sto lat , tragedia, brak słów
Stary 2013-02-09, 20:59   #572
scheherezade
Raczkowanie

GG do scheherezade
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Nie wiadomo jak działa sauna na podczerwień. Na zwykłą saunę lekarze pozwalają chodzić po pół roku - implantowi to nie zaszkodzi z pewnością , co do piersi też nie ma przeciwwskazań medycznych. Ale jak to znoszą piersi to już inna sprawa. Bez stanika też lekarze pozwalają chodzić- a chyba jest jasne, że po paru msc piersi z pewnością na tym ucierpią.

A te zdjęcia to są od kogoś z profilu ? ten ktoś wie że jego zdjęcia tu zapodajesz i puszczasz w świat

trudno mi powiedzieć dlaczego musisz mieć taki wywiad. Pan dr chce mieć szersze pole widzenia - i to nie jest naganne. Bo jakby coś wyszło, jakbyś miała świadomość że kiedyś coś może się przydażyć- to mimo, że nie jest przeciwwskazaniem, mogłabyś świadomie podjąć decyzję czy jednak piersi robić.
Cytat:
Napisane przez anika75 Pokaż wiadomość
Scheherezade, 3 tygodnie po operacji NIE MOŻNA dźwigać NIC, nie mówiąc już o 9-cio kilogramowym dzieciątku . Nawet jeśli uważasz, że rozejście się blizn nie miało związku z tym dźwiganiem - nie boisz się przekręcenia implantów czy pozrywania tego, co ledwie zaczęło się zrastać. Ojej, to naprawdę poważna sprawa
Może po prostu trzeba było poczekać, zrobić operację gdy dzieciątko będzie już bardziej samodzielne, bo przecież nie o to chodzi, by robić z siebie siłaczkę
tu nie chodzi o to co ja uważam,wyżej opisałam chyba najprościej jak umiem że to nie ten okres dziecko przez 3 tyg głaskałam tylko po głowie a wtedy mianowcie szewki puściły
ja naprawdę wszystko rozumiem,Myu rzucił się w oczy post o dźwiganiu bobasa i o rozchodzącym się cycku i pomyślała NA BOGA WARIACI heh
ale chronologicznie sprawy wyglądały zupełnie inaczej zaś jeżeli chodzi o termin operacji mając w domu malutkie dziecko to absolutnie się z wami zgadzam nie jest to takie hop siup człowiek stara się oszczędzać a tu dziecku tak małemu się nie wytłumaczy że mama jest chora,ale już po ptokach i trzeba sobie jakoś poradzić i przejść okres rekonwalescencji aczkolwiek przyznam oparłam się na radach lekarza,z którym wszystko ustaliłam omówiłam i na pomocy mamy a dzięki temu miałam OGROMNEGO stracha jak przyszło co do czego i dziecko wróciło do domu jak to będzie i czy dam sobie radę , na szczęście daje i wszystko jest ok no oby tak było do końca, jeszcze raz w gwoli ścisłości teraz zdrowam i nierozchodzącam
btw pocieszyły mnie tutaj dwie inne mamy które od pierwszych dni po operacji musiały zajmować się swoimi małymi dziećmi więc nie ja pierwsza i nie ostatnia dzieciata i proszę nie odbierać tego jako bagatelizowanie dobrych rady i opinii doświadczonych osób bo tego absolutnie nie podważam a wy dziewczyny na pewno macie rację

17/01/13 r 360 Nagor okrągłe Dr. A.D Szczecin
160 cm , 46, kg --> w trakcie utuczenia się

Edytowane przez scheherezade
Czas edycji: 2013-02-09 o 21:07
scheherezade jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-09, 21:04   #573
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Czy któraś z Was poddała się operacji mając w piersi włókniaka?

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-09, 21:07   #574
anika75
Zadomowienie

Scheherezade, dokładnie - już po ptokach . Ale oszczędzaj się i nie noś dziecia, bo naprawdę sobie zaszkodzisz i nie chodzi już o szwy, a o całokształt . Też mam nadzieję, że wszystko będzie ok
Stary 2013-02-09, 21:10   #575
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:

---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ----------

Amorcio, nie wiem, jak jest z pracą w Chinach, fizyczni pracownicy na pewno pracują bardzo ciężko i za bezcen, nie mówiąc już o dzieciach, ale ten reportaż mnie rozwalił :
http://wiadomosci.wp.pl/gid,15307202...i,galeria.html
Oni do jakiejkolwiek cywilizacji mają co najmniej sto lat , tragedia, brak słów
Anika, moj maz byl w CHRL kilka razy, najdluzej chyba miesiac, napatrzyl sie, w innych krajach tez sie napatrzyl na rozne rzeczy i dlatego na wakacje gdzies tam nie bardzo chce nas brac, wiedzac, ze tego turysta nie zobaczy. Turysta bedzie podziwial plaze, hotel i to co mu pokażą. Jak bym Ci kilka rzeczy opowiedziala to by Cie dopiero rozwalilo. Powiem jedna smieszna. Indonezyjczycy kradli mu dlugopisy z czarnymi wkladami, co wyciagnał kilka, buch nie bylo, za to na dugi dzien mieli swiezo farbowane wlosy... kradli tez kulki stalowe z łożysk takich np co sa w różnych maszynach ale nie bede pisala co z nimi robili
Amorcio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-09, 21:12   #576
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez chiquitkaaa Pokaż wiadomość
Mya chyba masz racje za malo informacji by ryzykowac te silimed.....ale z drugiej str skoro doktorek mi je doradza.....aaa a oszaleje myslalam ze to takie latwe wybrac i mam pytanko czy przy cieciu po piersia gorzej sie goi i bardziej boli????:confus ed:bo gdzies tak wyczytalam heh
Napisze jasno -żeby nie było dymu. Nie twierdzę, że implanty Silimed są złe, gorsze , tańsze bo gorsze. Nic takiego nie twierdzę. One były na rynku u nas jak ja szykowałam się do pierwszej operacji. Wtedy w państwowych klinikach były spotykane najczęściej - jako te refundowane (tu ma wpływ cena ). Więc są stosowane od jakiegoś czasu i u nas, u nas na forum kilka dziewczyn też je ma i ja nie słyszałam żeby ktoś miał jakieś kłopoty związane z tym implantem.
Dziś przekopałam dom w poszukiwaniu folderu z tymi implantami jaki miałam z firmy Politech- wcięło mi go Szkoda bo chciałam wrzucić Wam jak i co przedstawiciel kilka lat temu pisał o tych implantach- a co inny przedstawiciel pisze teraz. Hihihi kiedyś nie było mowy o implantach dla aktywnych kobiet które uprawiają sport- dla mnie to sieczka marketingowa. Ale będę szukać dalej , to porównanie się
pojawi - bo uważam, że będzie ciekawe.

Następna sprawa na jaką zwróciła uwagę i Amorcio. A więc piszesz- że z drugiej strony lekarz je poleca więc....
Przypomnę sprawę Pipów i dam przykład. A więc zarówno Pipy i implanty Silimed były stosowane w jednej z klinik Szczecienie (to jeden z przykałdów bo takie kliniki były w całej PL). Jedne i drugie. Jedne i drugie implanty były dopuszczone w Europie do obrotu- miały wszystkie pozwolenia. Jako dwie mało znane firmy miały podobną- niską cenę. To był jeden z powodów, że były refundowane. A więc i kobiety po amputacjach piersi je dostawały. Wszczepiał je w tamtym szpitalu między innymi znany i ceniony lekarz A.K jak i A.K. i M.P. i z pewnością wszyscy inni pracujący tam lekarze. Zresztą pacjentki operowane w Gryficach też miały wszczepiane oba rodzaje tych implantów.
I teraz pytanie - czemu lekarze mieli by nie wierzyć lub podejrzewać, że Pipy są dobre skoro miały wszystkie wymagane pozwolenia? Przecież nikt celowo nie proponował pacjentką wadliwych implantów. Pokazały się na rynku więc pracowali na nich- jak się to skończyło z Pipami wiemy wszyscy. A Dr AK też je kiedyś polecał swoim pacjentką- wymieniam akurat tego lekarza żeby było jasne, że Pipy nie były implantami dostępnymi w szemranych klinikach.
Implant Silimed właściwie dopiero teraz wchodzą na rynek- po tym jak zostały dopuszczone w USA. Mamy w PL nowego przedstawiciela który próbuje się przebić z nowym, nieznanym wyrobem. Przebić się przez dwóch potentatów. Najpierw trzeba się przebić do lekarzy- no a potem lekarz musi się przebić do pacjentki. Lekarz dostaną umowy lojalnościowe-
a więc pieniądze od każdego sprzedanego implantu. Pacjentki dostana zapewnienie, że dostały ten implant bo ..........(i tu lista marketingowych zalet). Nie mówię, że one są gorsze- chcę powiedzieć, że jeśli jakiś lekarz mam je już u siebie będzie je polecał pacjentką. To chyba normalna kolej rzeczy.
Ale na szczęście pacjentka ma WOLNY WYBÓR i sama decyduje.

I taka mała ciekawostka. A więc w wykazie nazwisk związanych z przedstawicielem Pipów w PL był jeden ze znanych chirurgów
Dziwne, że nikt się tego nie dopatrzył do tej pory

Cięcie pod piersią goi się normalnie czemu miałoby goić się dłużej? i dłużej od jakiego? Uwierz mi na słowo- to najlepsze, najbardziej racjonale rozwiązanie.

Cytat:
Napisane przez Amorcio Pokaż wiadomość
A PIPy to co dziewczyny na allegro kupowaly, tez lekarze polecali i co wyszlo!!
No dokładnie- lekarz pracuje z jakąś firmą więc poleca jej wyroby.

Cytat:
Napisane przez scheherezade Pokaż wiadomość
Kurcze ja sie nie znam na tych PIP-ach i tak dalej ale to straszne ze lekarz może pacjentce zle doradzać :/ i nie dziwota ze potem człowiek ma wątpliwości
Tu nie chodzi o złą wolę lekarza - to zupełnie nie ten problem.

Cytat:
Cene mialy konkurencyjna wiec powinno to wzbudzac podejrzenie ale i certyfikaty mialy tak tylko chyba nie te dopuszczajace na rynek amerykanski a tam sa najsurowsze normy..wiec kobiety braly,chcialy miec cycki i cieszyly sie, ze mniej zaplaca ale lekarz nie ponosi odpowiedzialnosci za sam implant, firma dala gwarancje...jakas tylko chyba zbankrutowala czy jakos tak
To Cię zadziwię bo w wielu szpitalach w PL lekarze sprzedawali Pipy w cenie Mentorów a wiesz jak się musieli nachwalić żeby opchnąć nie znane implanty po cenie najlepszych na rynku No ale oczywiste się robi czemu je tak chwalili- bo mieli sporą prowizję.
Potem producent Pipów upadł, właściel siedzi, implanty okazały się wadliwe i szkodliwe a gwarancję można było sobie wsadzić w buty. Lekarze nie działali w złej wierze - i nie odpowiadają przecież za implanty. Całą odpowiedzialność poniosły pacjentki
Dlatego chyba lepiej nie eksperymentować.

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-09, 21:18   #577
Saba08
Zadomowienie

Witajcie dziewczyny! witam się po przerwie. Nie sposób Was nadrobić! Niech jakaś dobra duszyczka poda streszczenie od 01.02.13

Witam nowe dziewczyny, gratuluję nowym cycolinkom
Stary 2013-02-09, 21:18   #578
scheherezade
Raczkowanie

GG do scheherezade

Wy czytając z boku macie nerwówkę jak tak można naprawdę to rozumiem chylę czoła
to bardzo dobrze świadczy o adminie i poziomie forum ale teraz pomyślcie jakiego ja mam stracha w d...pce że głowa boli,kombinuję jak koń pod górę jak tu ułożyć dzień żeby maksymalnie wykorzystać obecność męża i zająć dziecko a jak najmniej używać łapek.
W miniony czwartek bombardowałam dwóch lekarzy w klinice po raz setny czy aby na pewno nie szkodzę piersiom i dostaję potwierdzenie że jest ok + maksimum ostrożności na do widzenia.
Zresztą w pon. znowu mam wizytę i zobaczymy czy wszystko będzie tak pięknie jak doktor zapowiedział z blizną,na pewno dodam zdjęcie i po proszę żebyście doświadczonym okiem obczaiły

Stary 2013-02-09, 21:20   #579
majeczka1224
Raczkowanie

Witam serdecznie wszystkie forumowiczki!!! Jestem nowa na tym forum i bardzo potrzebuje waszych porad! Jestem po porodziej 6.5 miesiaca,moje malenstwo przestalam karmic piersia 1.5 miesiaca temu. Zawsze marzylam o pieknym duzym biuscie, niestety po porodzie( w sumie juz przed piersi bardzo mi opadly i stracily jedrnasc. Nie mieszkam w Polsce takze myslalam,ze najlepszym rozwiazaniem bedzie wyslac pare wiadomosci do roznych klinik i zasiegnac opini chirurgow. Po odpowiedzi od T.K. sie zalamalam...napisal,ze prawdopodobnie bedzie potrzebna mastopeksja wraz z implantami co sie wiaze z duzymi bliznami...Chirurg z W-wy L.L. napisal ze napewno beda potrzebne implanty anatomiczne oraz mozliwa bedzie plastyka piersi, za to dr.L.P. z Czech zasugerowal implanty anatomiczne 500cc metoda multi plan Jestem zakrecona i zrospaczona, nie mialam pojecia ze jestem tak ciezkim przypadkiem. Dziewczyny prosze o pomoc!! zaraz wrzuce zdjecia moich nalesniczkow
majeczka1224 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-09, 21:22   #580
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Wy czytając z boku macie nerwówkę jak tak można naprawdę to rozumiem chylę czoła
to bardzo dobrze świadczy o adminie i poziomie forum ale teraz pomyślcie jakiego ja mam stracha w d...pce że głowa boli,kombinuję jak koń pod górę jak tu ułożyć dzień żeby maksymalnie wykorzystać obecność męża i zająć dziecko a jak najmniej używać łapek.
W miniony czwartek bombardowałam dwóch lekarzy w klinice po raz setny czy aby na pewno nie szkodzę piersiom i dostaję potwierdzenie że jest ok + maksimum ostrożności na do widzenia.
Zresztą w pon. znowu mam wizytę i zobaczymy czy wszystko będzie tak pięknie jak doktor zapowiedział z blizną,na pewno dodam zdjęcie i po proszę żebyście doświadczonym okiem obczaiły
A ile miesiecy ma Twoj bejbik?
Stary 2013-02-09, 21:23   #581
Amanina
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Saba08 Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczyny! witam się po przerwie. Nie sposób Was nadrobić! Niech jakaś dobra duszyczka poda streszczenie od 01.02.13

Witam nowe dziewczyny, gratuluję nowym cycolinkom
hej Sabciu
jak CI sie nosi te staniki??
Stary 2013-02-09, 21:26   #582
Saba08
Zadomowienie

A bardzo dobrze Wygodne są Widziałam Twoje skarby, śliczności!

A tym, które się zastanawiają co mam za smieszne zdjęcie w albumie - to stanik do karmienia - z odpiętymi "klapkami"
Stary 2013-02-09, 21:29   #583
scheherezade
Raczkowanie

GG do scheherezade

Amorcio roczek ma,sama śmiga ale potrzebuję się przytulać

Stary 2013-02-09, 21:33   #584
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Amorcio roczek ma,sama śmiga ale potrzebuję się przytulać
Moja zaraz konczy potorej roczku, smiga sama ale przy meblach i jezdziku, za to potrafi po sofie wdarapac sie na parapet i sama staje trzymajac sie klamki, masakra dobrze, ze lampy wysoko
Stary 2013-02-09, 21:36   #585
Saba08
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Krystel13 Pokaż wiadomość
Witam Was kochane!!

Ale jestem dziewczyny podekscytowana!!!!!!
Właśnie się naoglądałam, nadotykałam, natarmosiłam przepiekne cycunie naszej forumowiczki!!!!!! JAKIE TO CUDOWNE UCZUCIE!!! Jestem pod wieeeeelkim wrazeniem jakie "TO" naturalne i mięciutkie!!!!!:jup i: Już nie mogę doczekać się czwartku!!!!!! Ja tez chcę miec taaaaakie cuda!!!

SABA-WIELKIE DZIĘKI za Twoja wizytę!!!!:cm ok: Jesteś kochana!!

Proszę Nawet nie wiesz jak się cieszę, że mogłam Ci pomóc I dziękuję za mile spędzony czas
Stary 2013-02-09, 21:36   #586
kasikkk87
Zadomowienie

hejka ale bede miec nadrabianiapiszcie ,piszcie))

powiem wam o mojej kontroli dr powiedziala ze wszystko okze mam o niej zapomniec-nastepnej kontroli nie mam chyba ze bede chciala miec powiedziala ze blizny zejda mi nizej wraz z puszczaniem miesniamam jak najwiecej chodzic bez stanika wlasnie zeby te miesnie zeszlymoge juz nosic fiszbinyyyblizn nie smarowacna basen juz nie musze chodzic-nie zalecila mi zadnych cw w zwiazku z tymi miesniami ale pozolila juz cw ,biegac i najwazniejsze skakac byle w dopasowanej elastycznej podtrzymujacej cycki koszulce-zakupilam w zwiazku z tym fajny top)i mam 6 stanikow w tym jeden miekki hehe wiec zakupy udane
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-09, 21:36   #587
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez unsafe_girl Pokaż wiadomość
Na pewno się dobrze zagoi Na otoczce nie widać, to jest tego plus. Mam nadzieję, że nie będę miała takich przygód z puszczaniem szwów Widocznie nie można przesadzić z rozmiarem przy takim cięciu.
Teraz spojrzałam od jakiego jesteś lekarza. Grazia o której wspominałam też jest od niego- zresztą Zabulek też
Śliczne piersi robi Pan dr-aż przyjemnie na nie patrzeć. Ale szwy nie są Jego mocną stroną no niestety nie, takie jest moje zdanie. Trudno się goją, dziwnie są prowadzone, zbyt często dziewczynki mają z nimi kłopoty. Dlatego zastanów się nad tą otoczką- bo potem już nie wiele można zrobić
I nie wiem czemu piszesz, że na otoczce nie widać i to jest plus? moim zdaniem właśnie widać i to jest minus! a jak już zacznie się paprać to najpiękniejsza pierś może zostać oszpecona. Szew pod piersią nawet jak się brzydko zagoi chowa się w fałdzie- a otoczkę widać jako pierwszą, to najważniejszy i najbardziej widoczny obszar piersi.

Cytat:
Napisane przez Foxy89 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny Wysyłam Wam filmik, w którym bardzo ładna dziewczyna opowiada o powiększaniu piersi. Mówi to z własnej autopsji, także wszystkim z Was, które nadal zastanawiają się czy powinny to zrobić albo czy dobrze zrobiły powiększając piersi, polecam ten film. [url]http://www.youtube.com/XXXXXX
bardzo ciekawe- a skąd Ty to wzięłaś
Ta pani co prowadzi wywiad coś mi się kojarzy z jednym portalem który tu kiedyś linki podsyłał. Nie chce mi się szukać- ale tak mi się coś wydaje że to jedna z tych pań. A ten portal to coś na wzór znanegolekarza
Cytat:
Napisane przez Foxy89 Pokaż wiadomość
No właśnie zaczęłam się zastanawiać czy to nie reklama.
troszkę późno- może usuń ten link ze swojego postu. Panie sobie patrona znalały i nakręciły film
Filmik zresztą z małym polotem Typowy, idiotyczny schemat:
miesiąc po operacji wracamy do normalności
operacja odmienia nasze życie
blizny można usunąć całkowicie
i można bez problemu spać na brzuchu

15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Stary 2013-02-09, 21:36   #588
scheherezade
Raczkowanie

GG do scheherezade

u nas też przeboje dzieci są niemożliwe,dzisiaj obczaiła jak otwieram szafkę gdzie stoi śmietnik i miałam trzy światy
ok pozrdawiam was dziewczyny i lecę odpoczywać to stanowczo nie moja godzina miłego wieczoru

Stary 2013-02-09, 21:42   #589
Saba08
Zadomowienie

Kasik ja też byłam na kontroli i tak samo nie muszę się już pojawiać i mogę chodzić już w fiszbinach (ale się boję hahahahaha).
Stary 2013-02-09, 21:47   #590
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość
hejka ale bede miec nadrabianiapiszcie ,piszcie))

powiem wam o mojej kontroli dr powiedziala ze wszystko okze mam o niej zapomniec-nastepnej kontroli nie mam chyba ze bede chciala miec powiedziala ze blizny zejda mi nizej wraz z puszczaniem miesniamam jak najwiecej chodzic bez stanika wlasnie zeby te miesnie zeszlymoge juz nosic fiszbinyyyblizn nie smarowacna basen juz nie musze chodzic-nie zalecila mi zadnych cw w zwiazku z tymi miesniami ale pozolila juz cw ,biegac i najwazniejsze skakac byle w dopasowanej elastycznej podtrzymujacej cycki koszulce-zakupilam w zwiazku z tym fajny top)i mam 6 stanikow w tym jeden miekki hehe wiec zakupy udane

Kasik bylas? Trzeba bylo napisac, ze to juz, mozna by bylo zorganizowac jakas kawke wspolna
Stary 2013-02-09, 21:57   #591
palestynka
Przyczajenie

Hej.Jestem tu nowa.Szukam po necie informacji o elektro -stymulatorze piersi. Ale cieżko cos konkretnego znaleźć Mój problem to mały i zmęczony biust długotrwałym karmieniem dwójki naszych łobuziaków kochanych. Kupiłam takie cudo tydzień temu http://allegro.pl/duzy-biust-bez-tab...995465333.html no i mam,ale pytam czy moze któraś z was czegoś takiego kiedyś próbowała? Używam stymulatora,ale nie wiem czy nie robie sobie tym jakieś krzywdy.Uczucie gdy pracuje ta maszyna nie jest zbyt przyjemne,po czasie można sie przyzwyczaić.Ciekawi mnie przede wszystkim to, czy to coś działa. Na razie odczuwam lekki ból,ale moze to ,ze jestem przed okresem.
palestynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-09, 22:05   #592
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez palestynka Pokaż wiadomość
Hej.Jestem tu nowa.Szukam po necie informacji o elektro -stymulatorze piersi. Ale cieżko cos konkretnego znaleźć Mój problem to mały i zmęczony biust długotrwałym karmieniem dwójki naszych łobuziaków kochanych. Kupiłam takie cudo tydzień temu http://allegro.pl/duzy-biust-bez-tab...995465333.html no i mam,ale pytam czy moze któraś z was czegoś takiego kiedyś próbowała? Używam stymulatora,ale nie wiem czy nie robie sobie tym jakieś krzywdy.Uczucie gdy pracuje ta maszyna nie jest zbyt przyjemne,po czasie można sie przyzwyczaić.Ciekawi mnie przede wszystkim to, czy to coś działa. Na razie odczuwam lekki ból,ale moze to ,ze jestem przed okresem.

Hi hi ja najpierw szukam opinii, pozniej sie zastanawiam czy kupic, ewentualnie kupuje
Do tej pory czytalam, ze wszystko co ma powodowac wzrost piersi-kremy, urzadzenia,tabletki to wyciaganie kasy. Jedynie mozna skore ujedrnić ale cycek nie urośnie. Dobrze, ze to nie bylo drogie.

I witamy na forum ale tu cycki rosna po implantach jedynie
Stary 2013-02-09, 22:07   #593
anika75
Zadomowienie

Cytat:
A ja czuję, że to podstępna reklama . Zgłaszam do moderacji
Stary 2013-02-09, 22:16   #594
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kachuula Pokaż wiadomość
Przedpo
Ile czekałaś na konsultację i operacje?

Dziewczyny , Mam tyle pytań a nie wiem od czego zacząć. Bardzo mnie ciekawi jaki rozmiarek implantu mogłabym mieć. Jestem raczej szczupła i prawie bez piersiMam 163cm wzrostu 52kg wagi ,pod biustem 74 a w biuście 82cm.Karmić już nie będę , cycuchy przeszły już dwie ciąże i nic z nich nie zostałoCzas pomyśleć o sobie
mam prawie takie same wymiarytylko kg wiecejnie rodzilam a wkladki mam okragle 325 takie c wyszly

---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ----------

dziewczyny a jak to jest ja mam piersi dosyc blisko siebie ale jak zaloze stanik to jednak mogly by byc blizej odrobine ale nie sa mozna to zmienic stanikiem??jakim??nie zebym je tak meczyla na codzien ale raz na jakis czas
hm poszukuje stanika do pracyczyli zeby nie byl przesiwitujacy
ogolnie testuje te ktore kupilam poki co wszystkie po calodziennym noszeniu sa super wygodnickieczulam tylko dyskomfot jak sie w nich zdrzemnelam jak sadzicie takie latanie w nich do pracy jest ok??prace mam raczej fizyczna ,godziny nie okreslone no raczej dluzsze niz krotsze ))
dr powiedziala ze moge byle tylko troche sie ruszac a nie ze ubiore fiszbine i stoje 8 h w miejscu
aaa i sorki jesli odpowiem na starszy postoczywiscie tylko z 9 czesci
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-09, 22:20   #595
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
MyaDiva

Blizenka,potem szewki puściły szybciutko przez napięcie w lewej piersi/obrzmienie całość działa się do 3 tygodnia od operacji piersi czyli wtedy kiedy nie zajmowałam się dzieckiem i miałam moją osobistą mamę do pomocy.
Malucha odebrałam po tych nieszczęsnych 3 tyg kiedy już wszystko się ładnie podgoiło....

Wiem że nie śledzisz wszystkich postów i nawet się nie dziwię bo rotacja jest bd i się nie da ale gdybyś spojrzała od pierwszych napisanych przeze mnie to jest napisane że pierś niestety rozchodzi się z powodu napięcia,po kilku dniach pisałam o tym że niedługo (3 tyg od operacji) muszę zabrać od mamy i zajmować się swoim dzieckiem (

Czy teraz się zrozumiałyśmy ?
.
Nie no, teraz się zrozumiałyśmy chyba
bo trzy tygodnie minęły w ten czwartek - więc dwa dni temu
A Ty nadal masz szew na ranie- więc nadal dźwigać nie powinnaś.
No ale rozumiem, że od dwóch dni masz dzidzię w domku- i teraz będziesz się starała jaj jednak nie nosić. Pisałaś, że ta roczna panna już chodzi- więc
w sumie da radę sama w wielu sytuacjach. A Mama musi zrozumieć, że
robi to dla siebie i że tak trzeba

Co do postów- czasem omijam tylko te nie w temacie resztę czytam sumiennie. I proszę nie bierz do siebie i się nie gniewaj, że Ci tak bezpośrednio napisałam co myślę. My się tu martwimy nawzajem o siebie
- razem się cieszymy, razem płaczemy i piszemy co myślimy. Więc jak kupisz brzydki stanik- też się o tym dowiesz

---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ----------

Cytat:

I witamy na forum ale tu cycki rosna po implantach jedynie

też już zgłosiłam ten post
Aniko już pędzę do klubu

Stary 2013-02-09, 22:21   #596
palestynka
Przyczajenie

[QUOTE=anika75;39142306]A ja czuję, że to podstępna reklama . Zgłaszam do moderacji [/QUOT
Przepraszam bardzo niczego nie reklamuje.Kupiłam bo ciężko mi było znaleźć
opinii na ten temat, no i drogie nie było.Czekam na efekty jeszcze parę tygodni jak nic to 100 w plecy ,a może jednak ktoś kupił i podzieli się opinią
palestynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-09, 22:24   #597
dariac31
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez margo50100 Pokaż wiadomość
Hej, Dariac gdzie Ty mieszkasz?
że masz łosie za oknem?

---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ----------

ja taki twarożek kiedyś jadłam, tak samo masełko "robione" z wiejskiego mleczka, ymmm pysznosci, smak prawdziwego jedzenia!

wczoraj w warzywniaku kupiłam pomidora, malinówkę, bo tak na mnie spojrzał i wyglądał tak apetycznie że nie mogłam sie oprzeć,
ale to tylko wygląda jak pomidor, a tak to bez smaku jest, fuj

---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ----------

Amorcio, mi też by się taki rolnik przydał!!!
Margo-Czasem by się mogło wydawać ,że jestem w ZOO

Edytowane przez dariac31
Czas edycji: 2013-04-12 o 15:42
dariac31 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-09, 22:25   #598
Amorcio
Wtajemniczenie

[QUOTE=palestynka;39142580]
Cytat:
A ja czuję, że to podstępna reklama . Zgłaszam do moderacji [/QUOT
Przepraszam bardzo niczego nie reklamuje.Kupiłam bo ciężko mi było znaleźć
opinii na ten temat, no i drogie nie było.Czekam na efekty jeszcze parę tygodni jak nic to 100 w plecy ,a może jednak ktoś kupił i podzieli się opinią
Kochana, jezeli ktoras z dziewczyn to lub cos podobnego stosowala i tu jest to dlatego, ze TAKIE RZECZY NIE DZIALAJA i jest albo przed albo juz po operacji powiekszenia cycuszkow implantami

W razie co moze da sie przerobic na cos innego, jezeli to przewodzi prad i powoduje takie scisksnie masowanie to, moze na udka sie nada albo posladki ujedrni zawsze to jakis pomysl i straty nie bedzie

Edytowane przez Amorcio
Czas edycji: 2013-02-09 o 22:30
Stary 2013-02-09, 22:48   #599
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Normalnie masz się z ta blizną Ale zawsze może być gorzej- więc już nie narzekam. Jak Cię już nie boli to będzie dobrze Na twardość - tylko masaże i maści. No i czas - ze trzy msc trzeba masować żeby efekt był.
.......

Niestety to dość często się zdarza. Powodem jest nasza tkanka - a więc jeśli jest luźna lub jest jej mało , jeśli pierś jest wiotka. Jeśli robi Ci się tak przy mostku- nie zbieraj stanikiem implantów do siebie bo osłabisz tym pchaniem tkankę a implant będzie uciekał spod mięśnia (jest u mnie w albumie taki szkic). W staniku implanty oddalaj - a tkankę naciągaj do środka. Ty masz jeszcze młode piersiaki- możesz im pomóc bo się dopiero układają. Jak się wzmocnią, tkanka przebuduje będą bezpiecznie. Na razie niech maja jak w puchu
......
Mya mam pytanka bo ja mam cały czas to zgrubienie na bliźnie, masuje ale efektów jakiś większych nie widze, powiedz mi kochana jaką maść masz na myśli a te masaże to ile razy dziennie? Kurde...może ja coś nie tak robie
I odnośnie tego marszczenia, bo mi się marszczy przy nachyleniu pod spodem ale od zewnątrz i ja myślałam, że to tak poprostu się dzieje i nic na to nie można poradzić ale może i jednak i ja coś mogę podziałać by temu zapobiegać?
Stary 2013-02-09, 22:49   #600
MyaDiva
Zakorzenienie

[QUOTE=Amorcio;39142637]
Cytat:

Kochana, jezeli ktoras z dziewczyn to lub cos podobnego stosowala i tu jest to dlatego, ze TAKIE RZECZY NIE DZIALAJA i jest albo przed albo juz po operacji powiekszenia cycuszkow implantami

W razie co moze da sie przerobic na cos innego, jezeli to przewodzi prad i powoduje takie scisksnie masowanie to, moze na udka sie nada albo posladki ujedrni zawsze to jakis pomysl i straty nie bedzie
a to było coś na prąd o kurcze - coraz grubiej ludzie kombinują

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości