Plotkujemy i czytamy, wątku drugą część już mamy :) - Strona 153 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-09, 12:51   #4561
AnnaVanDort
Ex Mod Zbawca Wizażowy

Dot.: Plotkujemy i czytamy, wątku drugą część już mamy :)

Cytat:
Napisane przez traicionera Pokaż wiadomość
nada świetna ta animka

Anna zazdroszczę, u mnie nie ma takiej opcji, musialabym młode gdzieś sprzedać
Sesja mnie wymęczyła, czas na trochę przyjemności

Sorry znowu za chwalenie się, ale no po prostu muszę sesja zaliczona i kolejny semestr bez drugich terminów
Egzamin, na który szłam w czwartek z gorączką został rozwalony na 5 babka chyba obniżyła próg

I've been diagnosed with a type of amnesia where I deny the existence of certain 80's bands.
There is no cure.

Edytowane przez AnnaVanDort
Czas edycji: 2013-02-09 o 16:47
AnnaVanDort jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-09, 16:57   #4562
Karen15
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AnnaVanDort Pokaż wiadomość

Sorry znowu za chwalenie się, ale no po prostu muszę sesja zaliczona i kolejny semestr bez drugich terminów
Egzamin, na który szłam w czwartek z gorączką został rozwalony na 5 babka chyba obniżyła próg
Gratulacje!

---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ----------

Skończyłam "Osobliwy do pani Peregrine" i podobał mi się tak średnio. Początek podobał mi się bardzo, a potem jakoś tak moje zainteresowanie znikało
Karen15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-09, 18:10   #4563
zielone_oko
Zakorzenienie

Cytat:

Braaaawo

Cytat:
Wow chuchnij w nią na szczęście
Ja znalazłam kiedyś 50 zł

A gdzie leżała?
Na parkingu przed moją pracą I w ten sposób poczyniłam pierwsze skromne zakupy na Biochemii Urody, kupowała coś któraś?
Ja kliknęłam sobie hydrolat oczarowy, serum migdałowe aha10% i tonik z kwasem bha 2% , mam nadzieję, że pozbędę się tych paskudnych wągrów i oczyszczą mi się pory
Jeszcze muszę poszukać jakiegoś niedrogiego a dobrego kremu z filtrem , polecicie coś?

Cytat:
Napisane przez nada13 Pokaż wiadomość
Dziewczyny wpadam na szybko się pochwalić animacją:

TADAAAAM

https://www.youtube.com/watch?featur...&v=Awj-L9oj0Ck

piszcie co myślicie. Nie widać ale wymagała meeeeeeeeeeeeeeggggggggga dużo pracy. Biegnę malować

Suuuper

Cześć

Edytowane przez zielone_oko
Czas edycji: 2013-02-09 o 18:17
zielone_oko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-09, 18:21   #4564
Tallan
Zadomowienie

Cytat:
Dzień dobry dziś cały dzień czytania
Ja poczytałam od rana. Kolejną książkę Alex Kavy. Wybrałam ją tylko dlatego, że miała duże, niemęczące litery a teraz się boję, że te masakryczne obrazy wrócą do mnie wraz z gorączką

Cytat:
Napisane przez Karen15 Pokaż wiadomość
Ja się zabieram za "Osobliwy dom pani Peregrine"
Cytat:
Gratulacje!

---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ----------

Skończyłam "Osobliwy do pani Peregrine" i podobał mi się tak średnio. Początek podobał mi się bardzo, a potem jakoś tak moje zainteresowanie znikało
Dużo o nim słyszałam i chciałam przeczytać bo wszyscy się zachwycają, a teraz zasiałaś we mnie ziarnko niepewności

Cytat:

A ja dalej nie napisałam pracy

Wytwarza chyba jakieś fluidy wpływające na sprzęt elektroniczny. Mój komputer przygotowywał się dzisiaj do konfiguracji systemu przez 2 godziny, a uruchamiał przez kolejną. Pomogła mu dopiero brutalne wyłączeni przyciskiem i włączenie ponownie
Tallan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-09, 18:26   #4565
2018070520180950
Konto usunięte

ja sie zabieram za postawienie lapka od nowa, kupilam dysk przenosny czekam az przyjdzie i to zrobie

bo potrzebuje czysciutkiego na start
2018070520180950 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-09, 18:35   #4566
Karen15
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tallan Pokaż wiadomość

Dużo o nim słyszałam i chciałam przeczytać bo wszyscy się zachwycają, a teraz zasiałaś we mnie ziarnko niepewności
Spróbuj, bo dużo osób chwali
Stary 2013-02-09, 18:43   #4567
Tallan
Zadomowienie

Cytat:
Spróbuj, bo dużo osób chwali
Poczekam aż trafi do bibliotek Na razie stosy do przeczytania "na teraz" piętrzą się już nie tylko na komodzie ale i na podłodze. Obawiam się, że przejmą kontrolę nad moim pokojem i mnie z niego wyprowadzą

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-02-09, 18:54   #4568
scarlett26
Zakorzenienie

Cytat:
Poczekam aż trafi do bibliotek Na razie stosy do przeczytania "na teraz" piętrzą się już nie tylko na komodzie ale i na podłodze. Obawiam się, że przejmą kontrolę nad moim pokojem i mnie z niego wyprowadzą
Ja tym sposobem na nowej zabudowie mam książki nazwalane jakkolwiek - bo przecież tych się pozbędę, eeee tych może też, być może tych.... To przecież nie opłaca się układać, bo co, co chwilę przekładać mam??? No i tak sobie tylko zachodzę w drodze z WC do łóżka, chwytam coś z półki i idę czytać.... No i w sumie z przeczytanych w tym roku to zatrzymałam chyba 2.... Sama już nie wiem ile, bo pakuję w siatę dla Mamy razem z gazetami i oddaję, a już ona je zagospodarowuje. Przestałam robić te pryzmy książek w sypialni przy łóżku - tych "na teraz", bo tylko nie ma jak odkurzyć jak to tam zalega i jeszcze się o nie potykam.

- 100/2017 (28304 strony)
- 143/2018 (35435 strony)
- 45/2019 (9833 strony)
scarlett26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-09, 19:14   #4569
Tallan
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez scarlett26 Pokaż wiadomość
Ja tym sposobem na nowej zabudowie mam książki nazwalane jakkolwiek - bo przecież tych się pozbędę, eeee tych może też, być może tych.... To przecież nie opłaca się układać, bo co, co chwilę przekładać mam??? No i tak sobie tylko zachodzę w drodze z WC do łóżka, chwytam coś z półki i idę czytać.... No i w sumie z przeczytanych w tym roku to zatrzymałam chyba 2.... Sama już nie wiem ile, bo pakuję w siatę dla Mamy razem z gazetami i oddaję, a już ona je zagospodarowuje. Przestałam robić te pryzmy książek w sypialni przy łóżku - tych "na teraz", bo tylko nie ma jak odkurzyć jak to tam zalega i jeszcze się o nie potykam.
Pryzmy na podłodze towarzyszyły mi przez całe pierwsze studia. Miałam trzy rządki książek między biurkiem a szafką i jak zaczynały osiągać wysokość biurka to zaczynałam się niepokoić Teraz są głównie na komodzie bo myślałam, że dzięki temu większy porządek będzie

I też bym się pozbyła chętnie części książek, ale nie do końca wiem jak. Allegro jest nimi zawalano (zresztą nie próbowałam tam nigdy nic sprzedawać) a innych pomysłów mi brak jak na razie.
Stary 2013-02-09, 20:07   #4570
scarlett26
Zakorzenienie

Cytat:
Pryzmy na podłodze towarzyszyły mi przez całe pierwsze studia. Miałam trzy rządki książek między biurkiem a szafką i jak zaczynały osiągać wysokość biurka to zaczynałam się niepokoić Teraz są głównie na komodzie bo myślałam, że dzięki temu większy porządek będzie

I też bym się pozbyła chętnie części książek, ale nie do końca wiem jak. Allegro jest nimi zawalano (zresztą nie próbowałam tam nigdy nic sprzedawać) a innych pomysłów mi brak jak na razie.
Kwestia pewnie czy chcesz ich po prostu nie mieć czy chcesz za nie kasę - ja oddaję Mamie, która część czyta, część nie, oddaje znajomym, co z pracą i kasą na książki krucho, wysyła przyjaciółce do Stanów. Są różne podaje i bookcrossingi - osobiśncie nie korzystałam, ale wiem, że ludzie sobie chwalą.

Zawsze można zanieść do bilbioteki. Psi grosz dostaniesz i w antykwariacie, ale tam przeważnie jak z moich doświadczeń wynika pracują bardzo aspołeczne jednostki, co zażyczą sobie żebyś była tam w dziwnych godzinach i pomarudzą jak samych empikowych bestsellerów nie przyniesiesz do odkupienia za grosz oczywiście...

No i jest All i inne eBaye, ja wystawiałam pojedyncze drogie tomiszcza ze studiów, z sukcesem zresztą, ale to strasznie pracochłonne jest - samo wystawienie aukcji trwa, a jeszcze porem pytania ci zadają mailem, np. kiedyś mnie laska zapytała o wszystkich autorów i współautorów księgi - których było 70 - jak jej pracowicie wklepałam to jednak stwierdziła, że nie jest zainteresowana. Potem jeszcze czekasz na kasę no i potem jeszcze zapakować i wysłać..... No niby metoda na odzyskanie kasy to jest, ale ile zachodu....

- 45/2019 (9833 strony)
Stary 2013-02-09, 20:24   #4571
Karen15
Zakorzenienie

Na Allegro jeszcze za wystawienie się płaci niezależnie od tego czy sprzedasz czy nie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-09, 20:55   #4572
mariolasl
Zakorzenienie

Nada13 animacja swietna
podziwiam talent

Ksiazki tzw jednorazowki rozdaje lub sprzedaje na eBay, z sukcesem , czesc pieniedzy mam odzyskane i zazwyczaj czesc wydaje na Synka, a czesc na nowe ksiazki, zazwyczaj czekam, az mam na raz 30-50 do sprzedania, bo duzo osob chce zaoszczedzic, hurtem kupuja kilka ksiazek, aby zaoszczedzic na przesylce.

Wszystkim gratuluje zdanych egzaminow
Stary 2013-02-09, 21:04   #4573
2018070520180950
Konto usunięte

na ebay srednio raz na 2 tyg jest co weekend ze wystawiasz za free a placisz jak sprzedasz tylko, 2 tyg temu bylo i teraz tez jest w ten weekend i wystawiam
Stary 2013-02-09, 21:25   #4574
Tallan
Zadomowienie

Cytat:
Kwestia pewnie czy chcesz ich po prostu nie mieć czy chcesz za nie kasę - ja oddaję Mamie, która część czyta, część nie, oddaje znajomym, co z pracą i kasą na książki krucho, wysyła przyjaciółce do Stanów. Są różne podaje i bookcrossingi - osobiśncie nie korzystałam, ale wiem, że ludzie sobie chwalą.

Zawsze można zanieść do bilbioteki. Psi grosz dostaniesz i w antykwariacie, ale tam przeważnie jak z moich doświadczeń wynika pracują bardzo aspołeczne jednostki, co zażyczą sobie żebyś była tam w dziwnych godzinach i pomarudzą jak samych empikowych bestsellerów nie przyniesiesz do odkupienia za grosz oczywiście...

No i jest All i inne eBaye, ja wystawiałam pojedyncze drogie tomiszcza ze studiów, z sukcesem zresztą, ale to strasznie pracochłonne jest - samo wystawienie aukcji trwa, a jeszcze porem pytania ci zadają mailem, np. kiedyś mnie laska zapytała o wszystkich autorów i współautorów księgi - których było 70 - jak jej pracowicie wklepałam to jednak stwierdziła, że nie jest zainteresowana. Potem jeszcze czekasz na kasę no i potem jeszcze zapakować i wysłać..... No niby metoda na odzyskanie kasy to jest, ale ile zachodu....
Cytat:
Na Allegro jeszcze za wystawienie się płaci niezależnie od tego czy sprzedasz czy nie
No więc właśnie m.in. dlatego allegro mnie odstrasza. Drugi powód to taki, że nie będę się "białych kruków" pozbywać tylko powszechnie dostępne książki, których na all są jednego tytułu dziesiątki.

Cytat:
Napisane przez Kachaaa Pokaż wiadomość
na ebay srednio raz na 2 tyg jest co weekend ze wystawiasz za free a placisz jak sprzedasz tylko, 2 tyg temu bylo i teraz tez jest w ten weekend i wystawiam
Na ebay to ja nawet zakupów nie robię Ale wizja darmowego wystawienia jest kusząca. Dzięki za informację.
Stary 2013-02-09, 21:33   #4575
AnnaVanDort
Ex Mod Zbawca Wizażowy

Cytat:
Gratulacje!
Cytat:
Napisane przez zielone_oko Pokaż wiadomość
Braaaawo
Cytat:

A ja dalej nie napisałam pracy

Cytat:
Napisane przez mariolasl Pokaż wiadomość

Wszystkim gratuluje zdanych egzaminow
Dziękuję Wam dziewczyny

Tallan dasz radę ile masz czasu?

Cytat:

Haha, to tak jak u mnie mam dwie kupki książek koło łóżka z bibliotek i od przyjaciółki

Mam dwa tygodnie żeby nadgonić a potem będę czytać te, które mam w domu

Poradziłabym Ci wymianki, chyba że chcesz się definitywnie rozstać
Ale możesz też na kosmetyki i ciuchy, ja tak parę razy zrobiłam

Jezu, ale poszłabym na zakupy mangowe, ale czekam na kieszonkowe

---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ----------

Cytat:
No więc właśnie m.in. dlatego allegro mnie odstrasza. Drugi powód to taki, że nie będę się "białych kruków" pozbywać tylko powszechnie dostępne książki, których na all są jednego tytułu dziesiątki.

Na ebay to ja nawet zakupów nie robię Ale wizja darmowego wystawienia jest kusząca. Dzięki za informację.
Z tego co wiem, na Allegro nie płaci się jakoś bardzo dużo chyba, że się wszystko nałoży

I've been diagnosed with a type of amnesia where I deny the existence of certain 80's bands.
There is no cure.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-02-09, 21:40   #4576
2018070520180950
Konto usunięte

Cytat:

ja sie balam ze trudne ze nie umiem

a raz wystawilam , proste, i juz wystawiam co mam zbedne ksiazki kosmetyki ciuchy, pozbywam sie zbednych gratow
Stary 2013-02-09, 22:33   #4577
Tallan
Zadomowienie

Cytat:
Dziękuję Wam dziewczyny

Tallan dasz radę ile masz czasu?

Poradziłabym Ci wymianki, chyba że chcesz się definitywnie rozstać
Ale możesz też na kosmetyki i ciuchy, ja tak parę razy zrobiłam

Jezu, ale poszłabym na zakupy mangowe, ale czekam na kieszonkowe

---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ----------

Z tego co wiem, na Allegro nie płaci się jakoś bardzo dużo chyba, że się wszystko nałoży
Hm, w poniedziałek mam ostatni termin, żeby odebrać wpis. Więc muszę jutro o jakieś ludzkiej porze wysłać.

No właśnie chciałabym odgruzować sobie trochę biblioteczkę więc wymianka nie bardzo. A szafa mi się nie domyka Jakaś problemowa jestem.

Cytat:
Napisane przez Kachaaa Pokaż wiadomość
ja sie balam ze trudne ze nie umiem

a raz wystawilam , proste, i juz wystawiam co mam zbedne ksiazki kosmetyki ciuchy, pozbywam sie zbednych gratow
Tego też się obawiam Ale może się przełamię

Dzięki dziewczyny
Stary 2013-02-09, 23:37   #4578
fioleciasto
Zakorzenienie

Hej

potżtowałam się piątek-sobota i wróciłam

Jutro chyba skończę pierwszą w lutym książkę

Najszczęśliwsza na świecie podwójna mama

2021 :82
2022 :26
fioleciasto jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-10, 00:44   #4579
teacherka
Zakorzenienie

Wiem, że jestem monotematyczna, ale skonczyłam "kolejną ksiązkę" Picolut - "Krucha jak lód".... Ogólnie wciągnęła mnie bardzo, faktem jest że czytając tę autorkę wybieram którąś z opcji, w którą wydaje mi się że wierzę, a potem im bliżej końca tym bardziej zaczynam wątpić w swoją decyzję... Spoiler Ale czy ta kobieta nie może sobie odpuścić uśmiercania?! W "bez mojej zgody" jakoś straszie mnie to wkurzyło, że to takie niesprawiedliwe, taki obrót sprawy... Tu też jakoś tak w pierwszej chwili pomyślałam, że to bezsensowne...
teacherka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-10, 05:47   #4580
AnnaVanDort
Ex Mod Zbawca Wizażowy

Cytat:
Hm, w poniedziałek mam ostatni termin, żeby odebrać wpis. Więc muszę jutro o jakieś ludzkiej porze wysłać.

No właśnie chciałabym odgruzować sobie trochę biblioteczkę więc wymianka nie bardzo. A szafa mi się nie domyka Jakaś problemowa jestem.

Tego też się obawiam Ale może się przełamię

Dzięki dziewczyny
To rzeczywiście została sprzedaż

Cytat:
Napisane przez teacherka Pokaż wiadomość
Wiem, że jestem monotematyczna, ale skonczyłam "kolejną ksiązkę" Picolut - "Krucha jak lód".... Ogólnie wciągnęła mnie bardzo, faktem jest że czytając tę autorkę wybieram którąś z opcji, w którą wydaje mi się że wierzę, a potem im bliżej końca tym bardziej zaczynam wątpić w swoją decyzję... Spoiler Ale czy ta kobieta nie może sobie odpuścić uśmiercania?! W "bez mojej zgody" jakoś straszie mnie to wkurzyło, że to takie niesprawiedliwe, taki obrót sprawy... Tu też jakoś tak w pierwszej chwili pomyślałam, że to bezsensowne...
Nie czytałam tego, ale przy okazji w ,,Kołysance'' jest sporo zabijania i to bezsensownego ale bądź co bądź, książka bardzo mi się podobała

Kurdę, muszę później chodzić spać, po już drugi dzień z rzędu wstaję o takiej porze, jak ta

There is no cure.
Stary 2013-02-10, 06:56   #4581
joakoz86
Rozeznanie

Cytat:

Gratuluję
joakoz86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-10, 06:59   #4582
joakoz86
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez zielone_oko Pokaż wiadomość
Braaaawo

Na parkingu przed moją pracą I w ten sposób poczyniłam pierwsze skromne zakupy na Biochemii Urody, kupowała coś któraś?
Ja kliknęłam sobie hydrolat oczarowy, serum migdałowe aha10% i tonik z kwasem bha 2% , mam nadzieję, że pozbędę się tych paskudnych wągrów i oczyszczą mi się pory
Jeszcze muszę poszukać jakiegoś niedrogiego a dobrego kremu z filtrem , polecicie coś?

Suuuper

Cześć
Ja zawsze kupuję sobie hydrolaty z biochemii urody są naprawdę świetne. Miałam już kilka różnych.
Stary 2013-02-10, 07:10   #4583
joakoz86
Rozeznanie

Cytat:
To rzeczywiście została sprzedaż

Nie czytałam tego, ale przy okazji w ,,Kołysance'' jest sporo zabijania i to bezsensownego ale bądź co bądź, książka bardzo mi się podobała

Kurdę, muszę później chodzić spać, po już drugi dzień z rzędu wstaję o takiej porze, jak ta
Też coś dziś spać nie mogłam od 2 godzin leżę przed tv, a TŻ śpi w innym pokoju. Coś się źle dziś czuję po wczorajszej imprezce u siostry. Ale nie tak, jakby to był kac. Sama nie wiem jak...
Stary 2013-02-10, 07:48   #4584
Karen15
Zakorzenienie

Czytam "Skrzywdzoną" Cathy Glass. Nadal nie wierzę w to co dotychczas przeczytałam. Nie rozumiem jak tak można postępować, jak możńa tak skrzywdzić małe dziecko
Stary 2013-02-10, 07:56   #4585
scarlett26
Zakorzenienie

A ja jakoś po Grayu za książkę zabrać się nie mogę, a że narosła mi pryzma gazet to się rozprawia z nimi. No i skanuje na potęgę, bo po zrobieniu zabudowy zawalił am kartonami z resztą książek i papierów pokój ET, a trzeba by tam posprzątać wreszcie...

- 45/2019 (9833 strony)
Stary 2013-02-10, 08:29   #4586
fioleciasto
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez teacherka Pokaż wiadomość
Też czytałam "Krucha jak lód" i mam podobne odczucia

Najszczęśliwsza na świecie podwójna mama

2021 :82
2022 :26
fioleciasto jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-10, 09:00   #4587
traicionera
Zakorzenienie

Anna oklaski za sesję

ją pryzm książkę nie posiadam, sama. nie kupuje, no ale przynosze z pracy, wtedy wsadzam je do pudełek lub na półki i po przeczytaniu daje teściowej albo koleżance. w alle by mi się nie chciało bawić, bo trzeba lata na pocztę itp

Wczoraj cały dzień goście, dziś też mają paść, tym razem znajomi, więc tylko torche poczytalam wieczorkiem i zaraz usnelam nad książka, ale biografia Audrey baaardzo ciekawa
2016 rok -100
2015 rok -105
2014 rok-61
2013 rok-58
2012 rok-35

Komu komu, czyli książki do oddania
traicionera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-10, 09:10   #4588
AnnaVanDort
Ex Mod Zbawca Wizażowy

Cytat:
Napisane przez joakoz86 Pokaż wiadomość
Gratuluję

Cytat:
A ja jakoś po Grayu za książkę zabrać się nie mogę, a że narosła mi pryzma gazet to się rozprawia z nimi. No i skanuje na potęgę, bo po zrobieniu zabudowy zawalił am kartonami z resztą książek i papierów pokój ET, a trzeba by tam posprzątać wreszcie...
Ja zaraz też będę skanować koleżance zeszyt, bo ma egzamin do zaliczenia Ma przedłużoną sesję, bo była długo z dzieckiem w szpitalu.

Jak nie kupimy tej półki na książki, to zrobimy jak mówiłaś - tata weźmie jakieś deski czy listwy i się pozbija jakoś tylko mam białe meble, których mam serdecznie dość, więc półkę chciałam ciemną.
Czy tylko to będzie pasować?

---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ----------

Cytat:
Napisane przez traicionera Pokaż wiadomość
Anna oklaski za sesję

ją pryzm książkę nie posiadam, sama. nie kupuje, no ale przynosze z pracy, wtedy wsadzam je do pudełek lub na półki i po przeczytaniu daje teściowej albo koleżance. w alle by mi się nie chciało bawić, bo trzeba lata na pocztę itp

Wczoraj cały dzień goście, dziś też mają paść, tym razem znajomi, więc tylko torche poczytalam wieczorkiem i zaraz usnelam nad książka, ale biografia Audrey baaardzo ciekawa
Dzięki

There is no cure.

Edytowane przez AnnaVanDort
Czas edycji: 2013-02-10 o 09:11
Stary 2013-02-10, 09:17   #4589
scarlett26
Zakorzenienie

Cytat:

Ja zaraz też będę skanować koleżance zeszyt, bo ma egzamin do zaliczenia Ma przedłużoną sesję, bo była długo z dzieckiem w szpitalu.

Jak nie kupimy tej półki na książki, to zrobimy jak mówiłaś - tata weźmie jakieś deski czy listwy i się pozbija jakoś tylko mam białe meble, których mam serdecznie dość, więc półkę chciałam ciemną.
Czy tylko to będzie pasować?

---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ----------

Dzięki
Białe laminaty też są - my mamy jak to TŻ nazwał bukową komnatę
Ciemne też jakieś były, ale nie zwracał am uwagi - generalnie jasne meble optycznie powiększają, a ciemne zmniejszają, więc decydowaliśmy się na jasne.

- 45/2019 (9833 strony)
Stary 2013-02-10, 10:11   #4590
AnnaVanDort
Ex Mod Zbawca Wizażowy

Cytat:
Białe laminaty też są - my mamy jak to TŻ nazwał bukową komnatę
Ciemne też jakieś były, ale nie zwracał am uwagi - generalnie jasne meble optycznie powiększają, a ciemne zmniejszają, więc decydowaliśmy się na jasne.
W sumie to nie jest zły kolor, tylko gapię się na niego codziennie przez kilkanaście lat i trochę mi zbrzydł marzę o takich ciemnych mebelkach

There is no cure.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości