Z maluszkami wątek trzeci - jak ten czas nam szybko leci! Mamusie IX-X 2012 - Strona 79 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-09, 21:57   #2341
Katee27
Zadomowienie

Dot.: Z maluszkami wątek trzeci - jak ten czas nam szybko leci! Mamusie IX-X 2012

Cytat:
Napisane przez Agnus21 Pokaż wiadomość
Straszne... biedni ludzie...
biedni,jednak nie udźwignęli tego razemOn ją za to obwiniał,rozwiedli się.Pisała,ze wtedy gdyby nie miała 6miesięcznej drugiej córci zabiłaby się

Dobranoc

Często, aby stało się to, czego pragniemy, trzeba tylko przestać robić to, co robimy...
Katee27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-09, 22:06   #2342
katiem
Wtajemniczenie

Dot.: Z maluszkami wątek trzeci - jak ten czas nam szybko leci! Mamusie IX-X 2012

Katee co za historia nawet sobie nie wyobrażam co musi czuć taki rodzic.
Odpocznij i przespanej nocy życze tym razem.

Pawełek

Kubuś
katiem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-09, 22:25   #2343
Iwa844
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maggie123 Pokaż wiadomość

biedna jesteś
przerażacie mnie tym okresem po długiej przerwie... boję się okropnie...
Ale przynajmniej nie boli
Iwa844 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-09, 22:55   #2344
kasiam187
Wtajemniczenie

GG do kasiam187 Wyślij wiadomość przez MSN do kasiam187 Send a message via Skype™ to kasiam187

Cytat:
Napisane przez Nisia4 Pokaż wiadomość
Hehe, ten sweterek dla córci też kupiłam, jaki wzięłaś rozmiar bo ja chyba 12-18 m.
Ten dla Ciebie też bardzo fajny.
tez 12-18
a powiedz mi masz już upatrzoną( a moze juz kupilas) jakas kurteczke/plaszczyk dla Mai na wiosne?

Cytat:
Napisane przez gda Pokaż wiadomość
Dobra, wypiłam pierwszy raz kawkę z mlekiem sojowym, dodało mi to energii Umyłam się, ładnie ubrałam i pojechaliśmy na zakupy kupić walizki, ja szukałam kostiumu kąpielowego - to mój kolejny nałóg Kupiłam już dwa na wyjazd Jednoczęściowe, bo nie miałam żadnego takiego. Teraz obiad u teściów. Zaraz chyba do domu wracamy.
zabierasz Henia na zakupy? kurcze ja mam taka ochote isc, ale sie boje troche

Cytat:
Napisane przez madziar_ka Pokaż wiadomość
U nas nutra już prawie 3 m-ce leci, tak więc do wyglądu i zapachu zdążyłam się przyzwyczaić, chociaż przeokrutny jest . W końcu zaczęłam rozszerzać dietę i mogę tylko obserwować, czy nic na skórze się nie dzieje. Dziś 3 dzień marchewkowy i nic się nie dzieje. No może kupa ładniejsza, taka marchewkowa
no tos mnie pocieszyla ze ni tylko u nas te cudne zapaszki najlepsze ze dzis tz pierwszy raz ich doswiadczyl i to dwa razy ja bylam na zajeciach. co sie o jeczal na ten temat jak wrocilam

Cytat:
Napisane przez katiem Pokaż wiadomość

Kasiam ja bym się sugerowała zachowaniem. Bóle brzuszka, wzdęcia.
dziekuje

Cytat:
KAsiam bardzo ładne sweterki
Ostatnio myslałam nad tymi spodniami:
http://www.zara.com/webapp/wcs/store...20Z%20SUWAKAMI
odmłodziłabym się trochę
ahh ale by Ci było do twarzy w tym kolorze! tylko faktycznie tak jak Nisia pisza ogolnie te spodnie zary takie do kostek sa.

Cytat:
Napisane przez colds Pokaż wiadomość

Nie nadrobiłam, ale Wam coś napisze. Jaka GŁUPIA JESTEM. Dosłownie.

Zaniosłam CV do takiego sklepu (babka szukała na pół roku na zastępstwo kogoś - tylko 5h dziennie, wypłata miesięczna. Sumka nawet okej) i tam babka do mnie, że mnie przyjmie, ale w razie wu zadzwoni jeszcze do mnie w czwartek albo piątek.
I słuchajcie.. Czekam, czekam.. Aż w piątek pomyślałam, że może źle wpisałam na CV swój nr telefonu.
I co? Oczywiscie Poszłam do tego sklepu, a tam już inna babka. Zapytałam czy tu pracuje w zastępstwie, a Ona, że tak..
Teraz się z tego śmieje, ale jak wyszło, co do czego to prawie się poryczałam
Dobrze, że nie zależało mi jakoś bardzo na tej pracy

---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ----------

Cytat:
Napisane przez kraven;39138773

[B
Kasiam[/B] myśle, że zostaje obserwować kupe czy nie ma śluzu i czy Gulia nie jest bardziej marudna, czy nie ma wysypki.

Ostatnio mam wrażenie, że Jasiu zatrzymał się na pewnym etapie rozwoju i nie rusza dalej.

Gda dzisiaj szukalam o rozszerzaniu diety u dzieci ze skazą białkową i często przewija się ta kaszka Holle jaglana.
dziekuje

myśle że to moze byc skok jak Asiulka pisze poza tym niech sie chłopak rozwija swoim tempem ja widze to po Giuli, ona do wielu umiejetnosci doszla o wiele pozniej niz wiekszosc watkowych dzieciaczków wiec nie martw sie

ja czekam jak gda zacznie podawac gluten i będę zgapiac

Edytowane przez kasiam187
Czas edycji: 2013-02-09 o 22:59
kasiam187 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-09, 23:58   #2345
axxxa
Zadomowienie

GG do axxxa

no faktycznie dzisiaj spokojniutko. tylko 3 strony mialam do nadrobienia z dzisiaj.

Cytat:
Napisane przez spioszka Pokaż wiadomość
u nas tez tak bylo ,dopoki nie wprowadzilismy sloiczkow, teraz kupa jak plastelina i nie ma bata zeby przeciekla
Cytat:
Napisane przez marzenka1984 Pokaż wiadomość
Nam się tylko 2 razy zdarzyło żeby kupa przeciekła, używam teraz babydream 4 a wcześniej pampersów.
dzieki dziewczyny za odpowiedz. moze toi faktycznie cos nie tak z moim jedzeniem. pije codziennie aktivie sliwkowa rano ,moze to to. odstawie i sie okaże.

Cytat:
Napisane przez Nisia4;39136390

Jaki kolor wybrałaś? Ja dostałam wczoraj mail, że zostały wysłane, więc pewnie w poniedziałek będą. Koleżanka jeszcze zamawiała ten: [URL
http://allegro.pl/rekodzielo-naszyjnik-dzianinowy-bawelniany-zamotka-i2943080650.html[/URL]
ale to fajne. bardzo mi sie to podoba. moze sobie tez zamowie.

Cytat:
Napisane przez kraven Pokaż wiadomość
Jasiu zasnął a ja mam chwile na wizaż.
Oglądnęlam przed chwilą film - Mój przyjaciel Hachiko - poryczałam się jak bóbr.
tez to kiedys ogladalam. piekny film. i tez na nim ryczalam jak bobr.

a moja mala lezy sobie na macie i ani jej sie sni zasnac.
mialam cwiczyc chodakowska a wpadli tescie na herbatke i niby widac ze schudlam. ciekawe bo ja nic nie widze i waga taka sama.

do jutra. dobranoc.

ZAPRASZAM NA MOJEGO BLOGA o kosmetykach

http://axxxasworld.blogspot.com/

albo stylizacji rzęs
http://lvlinsrzesy.blogspot.com/

Laura 28.09.2012

"lepiej zrobic cokolwiec niz nie zrobic nic"

axxxa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-10, 09:00   #2346
Nisia4
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kasiam187 Pokaż wiadomość
tez 12-18
a powiedz mi masz już upatrzoną( a moze juz kupilas) jakas kurteczke/plaszczyk dla Mai na wiosne?

Wiesz co Kasiam, mam takie cieplejsze kurteczki, które dostałam od kogoś, a sama kupiłam Mai taką pelerynkę w Zarze, fajna jest bo można podwinąć rękawki i pod spodem ma taką barankową kamizelkę, którą można odpiąć i też nosić oddzielnie. Tylko w rzeczywistości jest ona bardziej zielona.
Wrzucam Wam też zdjęcie mojego serduszka do bransoletki. A kurteczek Ci teraz nie obfocę bo są u moich rodziców.
Też chciałabym z Mają jechać na zakupy, ale jakoś tak jakoś nie mogę się zebrać. Wiem jedno, w niedziele bym z nią do galerii handlowej nie pojechała. W zeszłym tygodni jak byłam to widziałam takie malutkie dziecko, może miał z miesiąc ten chłopczyk i tak biedny płakał, a było tyle ludzi, że pewnie po prostu było dla Niego za dużo wrażeń.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_0187A.jpg (70,3 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0189A.jpg (63,9 KB, 24 załadowań)
Stary 2013-02-10, 09:17   #2347
Katiaskaa
Zadomowienie

Witam się z rana cisza tutaj dzisiaj, wczoraj byłam cały dzień u siostry z Antkiem, i jechaliśmy środkami komunikacji miejskiej. Bałam się strasznie, ale na szczęście Antko był grzeczny
co do galerii handlowych to ja chodzę, ale mam 20 min spacerem taką bardzo kameralną, więc traktujemy to jako część spaceru ale przeraża mnie jedna rzecz, jak tylko wchodzimy to ja Antka rozbieram, bo tam mego ciepło jest, a widzę ludzi, którzy dziecku nawet czapki nie zdejmą...
Stary 2013-02-10, 09:28   #2348
zielona191189
Raczkowanie

Katiem
Było mi niedobrze moze po racuchach z jablkami niemam pojecia. Wzielam wszystko co mialam w apteczce nospe,espumisan i krople zoladkowe.I przeszlo naszczescie.

Ide dzis porozgladac sie za kuchenkami gazowymi.
Kurde ja sie tak bardzo boje ze nam nie wyjdzie z tym remontem,ze sie nie wyrobimy,zenie dostaniemy pieniedzy i co wtedy zrobimy? Isc tam mieszkac to taki ryzyk fizyk,ale mysle ze bedzi dobrze. Tylko te dziwne warunki na poczatku mnie przerazaja chociaz wiem ze niektorzy zyja sto razy gorzej niz ja bede tam..
A co do hałasu i malych dzieci to przy kuciu kafelek bede po prostu wychodzic z nimi z domu.

a tak korzystajac z okazji kliknijcie w opis

Okresem moją @ nazwac nie mozna tylko LAWINĄ!!!!! nic mnei nie boli,ale leje sie przerazliwie mocno tak mocno ze jak chce zrobic podstawowe rzeczy hignieniczne to mam pol lazienki czerwonej co to ma byc wogole? Spie w dwoch podpaskach i tak 3 razy w nocy zmienialam

Edytowane przez zielona191189
Czas edycji: 2013-02-10 o 09:36
zielona191189 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-10, 09:35   #2349
Anusia479
Zakorzenienie

GG do Anusia479
Hej! Od wczoraj nadrabiam klub,jeszcze jedną strona mi została i co chwilę mi się laptop wyłącza bo się przegrzewa

Fabianek już lepiej,troszkę jeszcze charczy. Poobserwuje go jeszcze dzisiaj,bo jakby nie przechodzilo to mam przyjść w poniedzialek z Nim. Na szczęście Gracjanek już prawie zdrowy.

Przepraszam,że tak mało teraz sie udzielam ale choroby zajmują mi czas. Wieczorem jak nadrobie to już nie chce mi się pisać i tak w kółko.
Wybaczcie

Gracjanek

Fabianek
Anusia479 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-10, 09:40   #2350
Anusia479
Zakorzenienie

GG do Anusia479
A dzisiaj koło południa przyjeżdża na noc teściowa. Rano idzie robic badania do szpitala,a że mieszka na wsi to pojedzie od Nas. Lubię ją,ale stara się być zbyt pomocna i czuje,że zje mi nerwów trochę hehe
A mąż idzie o 17 do pracy.

Gracjanek

Fabianek
Stary 2013-02-10, 09:43   #2351
kraven
Zakorzenienie

Cześć.

U nas dzisiaj była chimera od rana ale chwilowo spokój ( odpukać )
Chyba Jasiu sie przestraszły, że mama na niego narzeka i od rana co chwila pierdzi buzią. Genialnie to wygląda

Kasiam a ja będe zgapiać wszystko od Was bo Jasiu od 3 dni na Bebilonie pepti

Anusia dużo zdrówka życzymy

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015
kraven jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-10, 09:46   #2352
zielona191189
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Anusia479 Pokaż wiadomość
Hej! Od wczoraj nadrabiam klub,jeszcze jedną strona mi została i co chwilę mi się laptop wyłącza bo się przegrzewa

Fabianek już lepiej,troszkę jeszcze charczy. Poobserwuje go jeszcze dzisiaj,bo jakby nie przechodzilo to mam przyjść w poniedzialek z Nim. Na szczęście Gracjanek już prawie zdrowy.

Przepraszam,że tak mało teraz sie udzielam ale choroby zajmują mi czas. Wieczorem jak nadrobie to już nie chce mi się pisać i tak w kółko.
Wybaczcie
sprobuj suszarka na niego dmuchac zimnym powietrzem tam gdzie jest ten wiatrak.
Stary 2013-02-10, 09:54   #2353
Iwa844
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zielona191189 Pokaż wiadomość

Okresem moją @ nazwac nie mozna tylko LAWINĄ!!!!! nic mnei nie boli,ale leje sie przerazliwie mocno tak mocno ze jak chce zrobic podstawowe rzeczy hignieniczne to mam pol lazienki czerwonej co to ma byc wogole? Spie w dwoch podpaskach i tak 3 razy w nocy zmienialam
U mnie identycznie
Iwa844 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-10, 10:16   #2354
alfabia
Raczkowanie

Dziewczyny może wy coś pomożecie.

Szukamy fajnego miejsca, ośrodka, kwatery, pensjonatu na spotkanie.

Może macie jakieś doświadczenia i się podzielicie?

Lokalizacja na razie bez znaczenia. Chodzi o to żeby nie było bardzo drogo ale ładnie i fajnie.

Może gdzieś byłyście i możecie polecić. Za każdą sugestie z góry bardzo dziękuję.
alfabia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-10, 10:34   #2355
Nisia4
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez alfabia Pokaż wiadomość
Dziewczyny może wy coś pomożecie.

Szukamy fajnego miejsca, ośrodka, kwatery, pensjonatu na spotkanie.

Może macie jakieś doświadczenia i się podzielicie?

Lokalizacja na razie bez znaczenia. Chodzi o to żeby nie było bardzo drogo ale ładnie i fajnie.

Może gdzieś byłyście i możecie polecić. Za każdą sugestie z góry bardzo dziękuję.
W pierwszym momencie przyszła mi na myśl ta lokalizacja http://mazury.info.pl/domki/ukta/index.html byliśmy tam na wakacjach 2 lata temu, super kwatery, niedrogo, nad samą rzeką, zresztą niesamowicie czystą, do dyspozycji kajaki, grill, boisko, można pomóc w gospodarstwie itd.
Stary 2013-02-10, 10:45   #2356
katiem
Wtajemniczenie

Cześć
Ale tu spokój

Nisia super pamiątka

Co do galerii to byliśmy kilka razy. Zawsze towarzyszy mi mama bo z dwójką to nie takie hop siup. Jedziemy zawsze zaraz po otwarciu - niewielu ludzi i to akurat pora drzemki. Kuba najczęściej cały wypad przesypia. Ostatnim punktem jest zawsze kawusia w kawiarence przy kinie i zawsze jesteśmy same - nawet mogę w spokoju nakarmić piersią w razie pobudki. Ubieram go w cienki polarowy pajac z kapturkiem i czapkę. Przykrywam grubszym kocykiem by przejść z samochodu do galerii i potem zdejmuję kocyk i czapkę.

Pawełek

Kubuś
Stary 2013-02-10, 11:12   #2357
Asiuulka89
Zakorzenienie

Hej

Ale jestem zmęczona... Oczywiscie ze mogłam sie spodziewać imprezy gdy przystalam na miasto z przyjaciolka wróciłam o 3.30 a spac poszłam przed 5

Dobrze ze dzisiaj tutaj taki spokoj
Asiuulka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-10, 11:22   #2358
angel166
Zakorzenienie

Nadrabiam w drodze do prababci Jagodki. Wpadlam powiedzieć, ze tracipwa mnie znów zatruła sram dalej niż widzę od rana zawsze po jej obiedzie tak mam :[grrr

Jagódka
angel166 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-10, 11:26   #2359
angel166
Zakorzenienie

A i od jutra przechodze na dukana. Kiedyś schudlam na nim w mc5kg także teraz chyba tylko on mnie może uratować, bo zwariuje chce ważyć 60kg do lata no chociaż te 65

Jagódka
Stary 2013-02-10, 11:28   #2360
angel166
Zakorzenienie

Ps. Ja chce okres

Jagódka
Stary 2013-02-10, 11:36   #2361
Asiuulka89
Zakorzenienie

Z maluszkami wątek trzeci - jak ten czas nam szybko leci! Mamusie IX-X 2012

Cytat:
Napisane przez angel166 Pokaż wiadomość
Ps. Ja chce okres
Kochana zapraszamy ma klub

Ps juz widziałam ze byłaś
Stary 2013-02-10, 11:37   #2362
katiem
Wtajemniczenie

Angel a co to za wyznanie?Dlaczego?

Asiulka ale na pewno świetnie się bawiłaś Mąż położył dzieciaczki sam?

Pawełek

Kubuś
Stary 2013-02-10, 12:09   #2363
Anusia479
Zakorzenienie

GG do Anusia479
Asiulka widzę wypad udany to super:-Dteż gdzieś wyjde jak malenstwa moje wyzdrowieja w końcu.

Kochane a jak to jest z nawilzaczem,ile on ma chodzić? Bo wlaczylam małemu w sypialni

Gracjanek

Fabianek
Stary 2013-02-10, 12:13   #2364
Asiuulka89
Zakorzenienie

Cytat:
Angel a co to za wyznanie?Dlaczego?

Asiulka ale na pewno świetnie się bawiłaś Mąż położył dzieciaczki sam?
Polozylam Jaska maz Zuzke i wtedy dopiero miałam wychodne ale nakarmil w nocy i dzieci ogolnie wczoraj wyjątkowo dobrze spaly

Wogole juz jak wyszłam z klubu to gadalam z kumplem i nAgle słyszę" Asia grasz jeszcze w tenisa?" Patrzę a tam jakus typem do mnie gada zapytałam czy sie znamy to mi oznajmil ze latał zakochany we mnie przez kilka lat a ja nawet nie wiem kto to jest a on widac wszystko wie bo wspomniał. Dzieciach. Ehh ta nasza dziura tu nic sie nie ukryje!
Stary 2013-02-10, 12:14   #2365
Asiuulka89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anusia479 Pokaż wiadomość
Asiulka widzę wypad udany to super:-Dteż gdzieś wyjde jak malenstwa moje wyzdrowieja w końcu.

Kochane a jak to jest z nawilzaczem,ile on ma chodzić? Bo wlaczylam małemu w sypialni
U mnie chodzi cały dzien
Stary 2013-02-10, 12:25   #2366
Anusia479
Zakorzenienie

GG do Anusia479
Cytat:
Napisane przez Asiuulka89 Pokaż wiadomość
U mnie chodzi cały dzien
Aha;-)no to nie będę go wyłączać.

Śnieg coś sypie u Nas nie wiem po co
Ogólnie to nudzi mi się. Mieszkanie posprzatalam,obiad prawie gotowy,placek w lodówce i nie mam co robić. Czekam na rodziców,mają wpaść na kawke.

Gracjanek

Fabianek
Stary 2013-02-10, 12:26   #2367
colds
Zakorzenienie

Jedziemy dzisiaj do babki w odwiedziny.
Chociaż tak w sumie to My chyba się nie wybierzemy, a pójdziemy do ZOO z Małą

Tamlin - Miałaś rację To wrzody popękały. Na żołądku i dwunastnicy.
Stary 2013-02-10, 12:47   #2368
gda
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tamlin111 Pokaż wiadomość
Mój też dziś jęczy, nie wiem o co mu chodzi, wszystko jest beeee.
Wygoniłam na spacer z siostrą
No i w nocy Mateusz wstaje co 2 godziny jak w zegarku, ale już się przyzwyczaiłam. Tylko po kleiku o 20-tej spi do około 1-ej. Może też dawaj Heniowy kleik na noc to będziesz miała więcej niż 2-3 godziny dla siebie.
Zaczęłam dawać kaszkę przed snem i nic nie daje! I tak się budzi co 1-2, góra 3 godziny...

W ogóle przybrał mi ok. 425 g w 4 tygodnie, co wydaje mi się bardzo mało...

Cytat:
Napisane przez lourose Pokaż wiadomość

Gda, jak tam Henio? dalej ma dzień buntownika?
Angel super że udało się Wam pójść do restauracji nasza Z. jeszcze się nie nadaje... próbowaliśmy ale to nerwy i nic z tego nie wychodzi.
Henio ma DNI buntownika chyba niestety

My też chodzimy do knajpy z Heniem, nie są to takie długie posiedzenia jak kiedyś, ale daje radę Jest bardzo zainteresowany wszystkim

Cytat:
Napisane przez kasiam187 Pokaż wiadomość

ja czekam jak gda zacznie podawac gluten i będę zgapiac
My czasem chodzimy do galerii z Heniem. Ja robię taki patent - zazwyczaj on zasypia w samochodzie, więc śpi, a ja przykrywam fotelik tetrą, żeby go osłonić przed światłami. A jak się obudzi, to zdejmuję i sobie patrzy zaciekawiony. Raz karmiłam na ławeczce w alejce

Cytat:
Napisane przez Nisia4 Pokaż wiadomość
Też chciałabym z Mają jechać na zakupy, ale jakoś tak jakoś nie mogę się zebrać. Wiem jedno, w niedziele bym z nią do galerii handlowej nie pojechała. W zeszłym tygodni jak byłam to widziałam takie malutkie dziecko, może miał z miesiąc ten chłopczyk i tak biedny płakał, a było tyle ludzi, że pewnie po prostu było dla Niego za dużo wrażeń.
Henio się gapi zaciekawiony na ludzi. Ale to nie jest zazwyczaj szlajanie się po sklepach, tylko raz-dwa skoczyć do sklepu, kupić i do widzenia.

Cytat:
Napisane przez Asiuulka89 Pokaż wiadomość
Hej

Ale jestem zmęczona... Oczywiscie ze mogłam sie spodziewać imprezy gdy przystalam na miasto z przyjaciolka wróciłam o 3.30 a spac poszłam przed 5

Dobrze ze dzisiaj tutaj taki spokoj
Szczęściara Ale moim marzeniem teraz nie jest impreza, tylko SEN!!!
gda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-10, 13:31   #2369
sandra23s
Zadomowienie

hej dziewczyny

ledwo zipie.choroba mnie rozłożyła na łopatki.płuca bolą i straszny kaszel.jutro chyba wybiore sie do lekarza,bo chyba za czesto choruje,to juz piąty raz od pażdziernika.

Mąż zabrał Polunie na spacer a ja ide wygrzac sie pod kołderką.

Wiktor 1.09.2007,g.9:10,3600g 54cm

Pola 5.09.2012, g.0:03,4090g 53cm
sandra23s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-10, 14:07   #2370
aaliyah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gda Pokaż wiadomość
Zaczęłam dawać kaszkę przed snem i nic nie daje! I tak się budzi co 1-2, góra 3 godziny...

W ogóle przybrał mi ok. 425 g w 4 tygodnie, co wydaje mi się bardzo mało...
To w normie. Miedzy 4 a 6 miesiacem dziecko powinno przybierac 85-140g na tydzien. Od 6-12 miesiaca 85g na tydzien. Dzieci karmione piersia wolniej przybieraja.

U nas juz chyba po chorobie. Nie pamietam kiedy ostatnio bylam tak chora...
aaliyah jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości