|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#211 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Przy takim towarzystwie i dobrym winie,nasz czas do ślubu szybciej płynie!PM201
u mnie 574
|
|
|
|
#212 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Przy takim towarzystwie i dobrym winie,nasz czas do ślubu szybciej płynie!PM201
Ja chyba rusze na salony latem, nie sądze że dłużej wytrzymam
|
|
|
|
#213 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Modele salonowe można kupić taniej. Polskie to nie wiem, bo byłam tylko w 1 salonie gdzie panie szyły (takim nieznanym) no i od razu cena była inna, dodatki wchodziły w cenę. ---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ---------- Lepiej, mniej rozbierania Tylko też nie w upał. Polecam zabrać buty, jeśli nie będziecie mieć ślubnych to inne swoje które będą mieć wys. obcasa jaki zamierzacie mieć na ślubie
|
|
#214 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja to buty chyba będę miała płaskie, najlepiej balerinki, bo TŻ równiutki ze mną, to nie chcę obcasów wcale, więc nie będzie problemu
|
|
|
|
|
#215 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#216 |
|
Zakorzenienie
|
O Bożena, jakie cacko
Ale długość faktycznie chyba problematyczna, ja bym się nie odważyła, nia bardzo bym wiedziała jak i z czym ją założyć. Dużo dałaś?
|
|
|
|
#217 |
|
Zakorzenienie
|
A ja bym chciała jakies 11cm. bo tż wysoki i obcasy miłością moją, ale co z tego skoro niektórych gości będę przewyższała bo mam jakies 176cm.
Poza tym chcę być prowadzona do ołtarza przez tatę, który do najwyższych nie należy (razem z mamą-dwa krasnale się dobrały ) i też głupio, żebym jak żyrafa obok szła Dlatego postawie na jakieś 7cm |
|
|
|
#218 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W salonie mogę skrócić, ale mój rozmiar idealnie wpasował się w długość. ( Zagraniczne suknie mają rozmiarówkę; Nie są szyte na wymiar konkretnej pmki. Mierzą dane wymiary, każda suknia ma tabelę co trzeba zmierzyć i się zamawia 6,8,10. Przed samym ślubem ją dopasowują Takie info dla Was, widziałam że kilka czai się na JA ) kuczową sprawą jest dla mnie brak halki i kół, swobodne poruszanie się, do tego jestem butoholiczką. I na ślubie będę mieć różowe Dałam trochę 4600
Nasze życie określają szanse. Dbam o siebie, Myślę o sobie. Edytowane przez kasia_kuku Czas edycji: 2013-02-09 o 20:52 |
|
|
|
|
#219 |
|
Zakorzenienie
|
Uuuu ładna cena :P daje po kieszeni :P
Pokażesz buty? ja chcę różowe delikatny jasny róż |
|
|
|
#220 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zastanawiam się nad klipsami. Buty są ciemniejsze niż na zdjęciu, fuksjowe.
|
|
#221 |
|
Zakorzenienie
|
Ile wy piszecie
Ja właśnie zmuszam TŻ-ta do oglądania ze mną sal ![]() http://hotel-atlantis.pl/galeria.html Ta mi się też podoba, idealnie w moim kolorze przewodnim Ale coś mała mi się wydaje, niby na 80 osób, ale po podliczeniu krzeseł na zdjeciach wychodzi mniej miejsc |
|
|
|
#222 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#223 |
|
Rozeznanie
|
hej dziewczyny ja się tylko chciałam przywitać
dzisiaj zaliczyłam na +5 babka powiedziała, że się napracowałam i musi mnie wyróżnić a tam po za tym nic nic nowego oprócz tego że uświadomiłam sobie że mój TŻ jest dupkiem na razie przynajmniej mam takie zdanie o nim ... =/
|
#224 |
|
Zakorzenienie
|
Mam tyle zdjęć, że zaśmieciłabym Wam wątek
Moja jest w kolorze ivory, czyli śmietankowej bieli.
|
#225 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ale naprodukowałyście ![]() Co do opalania to ja mam jasną karnację, ale nie lubię solarium. Kiedyś byłam może 2 razy i efekt był średni. Co do opalania natryskowego to boje się, że będzie nierówno i zostaną mi jakieś plamy i że pobrudzę suknię. Więc mam zamiar iść kilka razy przed ślubem na zwykłe solarium, ale na pewno przez cały lipiec będę wystawiać ciało na słońce Poprawin nie robimy. Tzn. takich na sali nie, może jakiegoś grilla na dworze, albo w domu jakieś małe poprawiny dla najbliższych zrobimy. Jeszcze zobaczymy ![]() Co do poprawek to ja uważam, że studia bez poprawek to nie są studia Nauki i poradnia na pewno są bezterminowe. My już mamy obie te rzeczy za sobą ![]() Co do chrzestnej to ja z moją nie utrzymuję kontaktu od czasu komunii. Nie mogła na niej być. Zadzwoniła, że wysłała kartkę i zegarek. Kartka dotarła, zegarek nie. Nie żeby mi na tym zależało wielce czy coś, no ale od tego czasu w ogóle się nie kontaktowała ze mną, ani ja z nią. Mój C. też nie utrzymuje kontaktu ze swoją chrzestną, ale nie wiem z jakiego powodu. Natomiast z moim chrzestnym kontakt mam stały i na wesele będzie zaproszony. Chrzestny mojego C. również. maltuka155, zmieniłaś datę? Wydawało mi się, że będziesz ślubować w kwietniu albo maju? My na razie o ślubie jakoś nie mamy czasu myśleć. Cały czas myślimy o mieszkaniu. C. chce kupić, ale nie wiemy czy dostaniemy kredyt. Chcemy się umówić na wizytę do Expandera i porozmawiać. Natomiast mój tata wpadł na inny pomysł. Można za tzw. odstępne kupić mieszkanie TBS, które należy do miasta. Tata ma porozmawiać z babką ze swojej spółdzielni (on mieszka w mieszkaniu TBS) i zapyta, jak to wygląda i czy są jakieś mieszkania wolne. Np. wpłaca się 30 tys. na mieszkanie 2 pokojowe. On ze swoją partnerką płacą niecałe 600zł czynszu za 45m2 i do tego tylko prąd (nie ma tam gazu, kuchenka jest na prąd). A za prąd płaci raz na 2 miesiące ok. 100zł, więc w sumie nie dużo Podoba mi się ta opcja, C. nie za bardzo, bo on woli jednak własnościowe. No, ale zobaczymy co z tego wyjdzie
|
#226 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#227 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a wesele mamy w Kruszwicy
|
|
#228 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko że długą suknie
|
|
|
|
|
#229 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale chyba warta zachodu chyba, bo piekna, zwłaszcza ta koronka na środku ![]() Cytat:
A o TŻcie nie mów brzydko, bo jutro będziesz miała wyrzuty sumienia ;p (przynajmniej ja zawsze potem mam jak już do mnie dojdzie że nie miałam racji |
||
|
|
|
#230 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja akurat mogłam sobie na nią finansowo pozwolić, ale na początku chciałam używaną, bo nie chcę jej sprzedawać po, jak widać, nie wyszło, staram się nie myśleć o tym.Po za tym złota rada. Jeśli macie budżet, którego nie możecie i nie dacie rady przekroczyć, nie mierzcie sukni które są poza Waszą możliwością finansową. Niestety tak jest, że jak się zakocha w sukni na którą nas nie stać to lipa,bo później każda jest gorsza
|
|
#231 |
|
Rozeznanie
|
_ema_ niestety tu nie chodzi o żadna racje tylko jest leniem i olewa wszystko takiego nieroba co się zajmuje tylko ćwiczeniami i świata poza tym nie widzi i nic innego nie robi to nie znam
|
#232 |
|
Wtajemniczenie
|
Kurcze Angel, niedobrze... Jest na tyle zle ze myslisz o rozstaniu? Czy to raczej sprawa do naprawienia? Man nadzieje ze zrozumie ze zle postepuje
|
|
#233 | |
|
Zakorzenienie
|
tyle, że ja bym wolała ją w wersji długiej zresztą i tak jest poza moim zasięgiem co nie zmienia faktu, że jest boska Cytat:
my się chyba za bardzo ociągamy ze wszystkim.
|
|
|
#234 |
|
Zakorzenienie
|
Hej hej, to znów ja
![]() angel, a nie możesz z Tż poważnie porozmawiać? Ja bym sajgon zrobiła, bo lenistwa nie znoszę... I jak to mu treningi zaburzasz? ![]() Dziewczyny, powiedziałam Tż-owi o sytuacji z jego bratem i jakie plany ma co do naszego ślubu i też mu było przykro, że w ten sposób myśli... Doszliśmy do wniosku, że to pewnie jego żonka mu nagadała. Mnie nie obchodzi kto przyjedzie, a kto nie... Okaże się na komu powinno nam zależeć.
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
|
|
#235 |
|
Rozeznanie
|
monikkad ostatnio myślę o tym ale ... chyba zacisnę zęby i po prostu będzie jak będzie grunt że TŻ jest szczęśliwy ... mi tylko zależy żeby był dobrym ojcem dla naszych dzieci
a ja tam najwyżej wygadam się od czasu do czasu i mi od razu lepiej i wracam do swojego życia dziękuje za wysłuchanie już mi lepiej nie będę smęcić
|
#236 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Która pmka za nią szaleje? Jak przymierzy, to nie zechce zdjąć ![]() ---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ---------- Cytat:
Mam make up i fryzjera, który kazał przyjść w czerwcu ![]() Mamy wybrane obrączki i całą papeterię, ale jeszcze nie zamówione
Nasze życie określają szanse. Dbam o siebie, Myślę o sobie. Edytowane przez kasia_kuku Czas edycji: 2013-02-09 o 23:06 |
||
|
|
|
#237 |
|
Rozeznanie
|
wenedka rozmawiałam nie raz ale zawsze mówi żebym przestała bo mu psuje tym humor i że nie chce mu się tego słuchać ... więc wiem że to nic nie daje może z czasem się trochę poprawi okaże się w praniu
co do sytuacji z bratem TŻa nie jestem dokońca w temacie ale nie bżmi za fajnie ... najgorsze jak ktoś robi zamieszanie i przykrość innym
|
#238 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do brata Tż, to kilka stron wcześniej (tempo wątku jest zawrotne!) pisałam, że brat Tż powiedział dzisiaj, że to czy przyjedzie na nasz ślub zależy jaki będzie koszt wyjazdu. My mieszkamy w UK, wesele jest w Polsce. Musiałby płacić jedynie za przelot... Co sądzicie o tej? ![]() http://twojasuknia.pl/suknia-slubna,...item,4812.html Makijaż jest straszny
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
Edytowane przez wenedka Czas edycji: 2013-02-09 o 23:08 |
|
|
|
|
#239 |
|
Rozeznanie
|
kasia_kuku ojj to sporo macie
co do sukni ta również mi się bardzo podobała ale moja mama powiedziała od razu nie bo nie jest do ziemi a ten model do ziemi to już nie to ...
|
#240 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z tego co pamiętam to ostatnio przybyła nam jedna z 25 stycznia 2014 ;pp ---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ---------- dodałam Cię do kalendarza ;pp
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:11.

Modele salonowe można kupić taniej.
Dlatego postawie na jakieś 7cm 

i przykrość innym