|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3931 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 7
Cytat:
. Wyjątki to czekolady truskawkowe z marcepanem/alkoholem/płynnym owocowym nadzieniem. Co do herbaty zielonej to dla mnie jest trochę dziwne ją słodzić ale co kto lubi, kiedyś namiętnie słodziłam czarną a ostatnio jak dosypałam do niej pól łyżeczki cukru to po jednym łyku poszłam ją wylać.
|
|
|
|
|
#3932 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3933 | |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Mnie to nie dziwi, choć mam inaczej. Kiedyś próbowałam się odzwyczaić od cukru to piłam zieloną, a w domu u mnie kupują tylko czarną. I czarną muszę posłodzić dwiema łyżeczkami.
---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ---------- Cytat:
|
|
#3934 |
|
Zakorzenienie
|
[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;39140309]A ja uwielbiam testować nowe czekolady, to moja wymarzona praca
. [/QUOTE] ale zależy jakie czekolady miałabym testować.tak jak wspominałam, gorzkich nie tknę. Tak samo nie lubię czekolad z nadzieniem np. złotego kasztanka, malagi. Ogółem nie lubię tych czekoladek - malaga, złoty kasztanek tiki taki jeszcze ujdą. Nie lubię też śliwki nałęczowskiej i czekoladek z likierami itp. mogłabym być testerem wszelkich produktów Milki
|
#3935 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
? Kasztanki i malaga nawet mi smakują ale tylko w formie cukierków. Do czekolad z firmy Wawel czuję głęboką odrazę od kiedy znalazłam w jednej białe robaczki
|
|
|
|
|
#3936 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
nie mieszkaliśmy wtedy ze sobą jeszcze, gotowałam albo u niego, albo u siebie, więc logiczne dla mnie było, że gotuję wtedy coś specjalnie dla nas. A jak go nie było, to sobie gotowałam inne rzeczy. I nie uważam tego za błąd, bo czemu mu wtedy miałam specjalnie na złość robić - bo wtedy faktycznie bym robiła na złość, gdybym specjalnie gotowała akurat wtedy jak się widzimy coś, czego on nie lubi Moim zdaniem to normalne, że się o ukochaną osobę zabiega, na początku nawet bardziej, on też o mnie w różne sposoby zabiegał
|
|
|
|
|
#3937 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A wiesz, kupiłam dziadkowi na Dzień Dziadka yerba mate o smaku kakao i wanilia. O ile nie słodzę żadnej herbaty to za namową dziadka posłodziłam i wstyd mi to przyznać, ale była lepsza Jednak yerba w torebkach ekspresowych to nie yerba i tak żałowałam, że kupiłam 20 torebeczek, jak mogłam kupić jakąś fajną zieloną liściastą.
|
|
#3938 |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Kiedyś ktoś tu pisał, że dziwi go jak można niektóre piosenki po angielsku puszczać w radiu, tv. Nie tylko nas to dziwi
.http://www.youtube.com/watch?v=DYg1fAXHWmM
|
#3939 |
|
Zakorzenienie
|
Zobaczyłam to wczoraj w markecie i padłam
![]() http://img.ultimate-guitar.com/_img/...ilet-paper.jpg Ciekawa jestem ile osób zrozumie do czego to nawiązuje (nie mam na myśli Was tylko ogólnie kupujących )
|
|
|
|
#3940 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3941 | ||
|
Ha ha ha ha ha
|
Cytat:
I słodzę czasem zieloną też Nie lubię niesłodkiej herbaty ![]() ---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- Cytat:
|
|
|
#3942 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3943 |
|
Raczkowanie
|
|
#3944 |
|
Zakorzenienie
|
Och, och! Z dnia na dzień odnajduję pokrewne dusze na wizażu
|
|
|
|
#3945 |
|
Rozeznanie
|
To ja z innej beczki. Denerwuje mnie jak na Igrzyska Olimpijskie mówi się Olimpiada.
To są dwie różne "rzeczy". Olimpiada to okres przygotowawczy między Igrzyskami Olimpijskimi. Igrzyska to igrzyska impreza, która odbywa się co 4 lata. Najgorsze, że te dwa słowa namiętnie mylą dziennikarze i komentatorzy sportowi.
|
#3946 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3947 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3948 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3949 | |
|
ma zielone pojęcie
|
Ja też
Za to większości czekolad nie jestem w stanie zjeść Cytat:
I nawet mam takie
|
|
#3950 | |
|
Konto usunięte
|
Wizaż zabija w nas poczucie bycia oryginalnym i jedynym w swoim rodzaju
Cytat:
|
|
|
|
|
#3951 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mysle,ze nie ma znaczenia czy facet prowokuje. Dla mnie nie ma, szanuje siebie i swoje cialo. Moglabym nawet gadac z facetem dzien w dzien po kilka h i tak przez caly rok a i tak nie wyslalabym mu takich zdjec! bez wzgledu na to jaka cudowna "bajerke" by mial. A te laski nawet nie poznaly go w "realu".nie wyobrazam sobie,zeby pol Polski mialo moje nagie zdjecia. A nie sadze,zeby to byl ich "pierwszy" raz skoro tak ochoczo odslonily swoje intymne czesci ciala. Ale skoro nie potrafia niczym zaimponowac mezczyznie, zainteresowac go swoja osoba to pozostaje tylko to...Rzeczywiscie, ideal kobiety. Nic tylko wziac za zone i miec dzieci Kobietasukcesu, absolutnie sie z Toba zgadzam,ze mozna w inny sposob rowniez nie szanowac siebie..!! jednak dla mnie sprzedawanie siebie (bycie prostytutka z wyboru lub na sponsoringu, lub wysylane chetnie nagich zdjec obcym facetom) jest zenujace i jest to w systemie mojej wartosci, powtarzam-mojej, nie do przyjecia,jest to dno intelektualne bo nie mysle,ze kobieta na poziomie zrobilaby cos takiego.GDybym byla mezczyzna nie wyobrazalabym sobie za bardzo byc w zwiazku z kims takim.Bliskie Kolezanki rowniez selekcjonuje,moga miec odmienne poglady na rozne tematy,moge sie z nimi nie zgadzac niejednokrotnie ale musza posiadac mocny kregoslup moralny. Mieszkajac w Polsce w akademiku mialam wspollokatorke, ktora lubila ten "sport" i niestety zaaliczylo ja conajmniej pol akademika,myslisz ze nie zaczelo sie to odbijac na mnie? tylko z nia mieszkalam a ludzie zaczeli mnie traktowac jak jej rowna.Wynioslam sie szybko. Nie musi podobac Ci sie to co mowie, w zyciu nie chodzi o to,zeby wszyscy mysleli w ten sam sposob ale zeby potrafili o tym dyskutowac.dla Ciebie nazwanie takiej laski po imieniu jest brakiem klasy, dla mnie brakiem klasy jest wlasnie takie zachowanie jak napisalam powyzej. ok,moze nie powinnam byla tego tutaj napisac-przepraszam, ale nie zmieni to mojego zdania na temat tych dziewczyn. Kobiety dziela sie na dwie grupy te ktorym to nie przeszkadza i uwazaja ze to normalne i same najczesciej to robia oraz takie jak ja, ktore szanuja siebie i nie zrobilyby tego wiec nie moga pojac jak mozna sie tak zachowywac. Nie spotkalam sie jeszcze z podejsciem do tematu "pomiedzy". Edytowane przez carmen_88 Czas edycji: 2013-02-10 o 03:28 |
|
|
|
|
#3952 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
Jak może być papier toaletowy z hello kitty! skandal ![]() carmen: są osoby pomiędzy. Nie powiedziałam, że robią dobrze czy coś. Ale dopóki komuś nie szkodzą- ich sprawa. Szmatą mogłabym nazwać kogoś kto kogoś skrzywdził celowo dla własnych celów. No wiadomo, że mnie nie ciągnie do koleżanek, których celem jest pójść się upić i przespać z coraz to nowym facetem; ale też się tym nie przejmuje jakoś. Dopóki mi ktoś oczywiście nie wejdzie w drogę i się nie popisuje jaki to jest super ze swoim nowoczesnym życiem, wtedy co innego ---------- Dopisano o 03:28 ---------- Poprzedni post napisano o 03:21 ---------- A są, moja koleżanka lubiła taką muzykę i hello kitty i róż :P Kiss to jeszcze nie jest szczyt mroku
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2013-02-10 o 03:26 |
|
|
|
|
#3953 |
|
Zadomowienie
|
Nie cierpie ludzi, którzy uważają bezpodstawnie ze maja racje, przy czym wymyślają zabawne argumenty. Wczoraj dyskutowalam z koleżanka, ktora rok uczyła sie niemieckiego i powiedziała mi, ze ICH mowi sie ICH, a nie YŚ. A ja do niej mowie, ze nie mowi tego poprawnie. A ona, ze nie mam racji i tak w kółko. Powiedziałam jej, ze SKOŃCZYŁAM GERMANISTYKE, wiec wiem jak sie poprawnie wypowiadać w języku niemieckim, a zwlaszcza jak wymawiac najczesciej uzywane slowo w każdym jezyku - JA. A ona, ze MIAŁAM ZŁYCH NAUCZYCIELI. Myslalam, ze tam dosłownie ☠☠☠ne. W koncu weszlysmy na Wikipedie aby posłuchać wymowy, i ona mimo wszystko twierdziła ze słyszy ICH, a nie YŚ i tyle. Brak mi słów.
Born in Poland. Living in America. Edytowane przez lakeithia Czas edycji: 2013-02-10 o 06:22 |
|
|
|
#3954 | |
|
Ha ha ha ha ha
|
Cytat:
Nawet ja wiem, że yś, a nie znam niemieckiego ![]() /edit: puść jej Ramsztajna http://www.youtube.com/watch?v=f4K6ZxDwi34 to może zatrybi
|
|
|
#3955 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
. Dla własnego zdrowia psychicznego lepiej odpuścić.
|
|
|
|
|
#3956 | |
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
|
|
#3957 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A dla mnie to nie jest takie oczywiste. Moja nauczycielka z liceum też nie mówiła YŚ, tylko coś pomiędzy ICH a YCH. Wtedy mnie to dziwiło, ale ona spędziła wiele lat w Niemczech więc nie chciałam podważać jej autorytetu. Sama niedługo potem wyjechałam do Niemiec (okolice Salzburga) i tam właśnie większość mówiła YCH/ICH, bardzo rzadko słyszałam typowe IŚ/YŚ. Więc to może zależy też od regionu, gdzie jak się mówi. Ale na pewno Ty nie miałaś w pełni racji i to że skończyłaś germanistykę nie oznacza że znasz jedyną i poprawną formę ![]() Cytat:
Edytowane przez maddzia007 Czas edycji: 2013-02-10 o 10:15 |
||
|
|
|
#3958 | ||
|
sissy that walk
|
Cytat:
Edytowane przez mary_poppins Czas edycji: 2013-02-10 o 10:23 |
||
|
|
|
#3959 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3960 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Nie wiem na ile to prawda, ale ilu miałam nauczycieli tyle słyszałam wymów "ich" (w sensie: i twardą i miękką, ale faktycznie chyba częściej miękką) i twierdzili, że to zależy przede wszystkim od regionu
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:13.

tiki taki jeszcze ujdą. Nie lubię też śliwki nałęczowskiej i czekoladek z likierami itp.
. I lubię też wyroby czekoladopodobne 

Mnie to dziwi 

To są dwie różne "rzeczy". Olimpiada to okres przygotowawczy między Igrzyskami Olimpijskimi. Igrzyska to igrzyska impreza, która odbywa się co 4 lata. Najgorsze, że te dwa słowa namiętnie mylą dziennikarze i komentatorzy sportowi.