|
|
#4051 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Moda, która Cię "rozwala" cz.VI
Cytat:
Ostatnio widziałam taką Dziewczynę Ta wzmocniona część wystawała na co najmniej 10 cm! Szłam za Nią i obserwowałam miny osób, które Ją mijały. Każdy miał taką --->
|
|
|
#4052 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzisiaj wysiadła z autobusu dziewczyna która była ubrana w czarny płaszcz ze ściągaczem na dole( okej), spod niego wystawał kawałek koszuli, spódnicy(dokładnie nie zobaczyłam i nie zinterpretowałam)ale na pewno jedno z powyższych bo to była flanela w kratkę. Ledwo jej zasłaniała tyłek, widać było te wspomniane wcześniej spodenki. Do tego kozaki, cienkie błyszczące rajstopy i zakolanówki. No cudo po prostu
|
|
|
|
#4053 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A rajstopy bez wzmocnionej części majtkowej można kupić wszędzie i nie są drogie - albo są takie zupełnie bez wzmocnienia, albo z takim wzmocnieniem w kształcie majtek (bez nogawek). I to wiem, nawet ja, która rajstopy noszę może pary razy do roku.
|
|
#4054 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#4055 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4056 |
|
Zadomowienie
|
[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;39131121]Ha ha
Też tego nie ogarniam.. ale z drugiej strony, tylko czekac az u nas zaczna tak wychodzic
|
#4057 | |
|
Żona Gargamel
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4058 |
|
Wtajemniczenie
|
Kiedy ja lubię chodzić w piżamie kiedy się da..
No dobra, parę razy się zapomniałam (serio) i poszłam w niej na zakupy na rynek ale przynajmniej miałam kurtkę na sobie. |
|
|
|
#4059 |
|
Raczkowanie
|
hah, ja też kiedyś wyszłam w piżamie, ale to lata temu było, kiedy okoliczności kazały mi zdecydować czy wychodzę tak jak stoję, czy odpuszczam grę w kręgle, którą wtenczas uwielbiałam. Więc chwyciłam tylko parę skarpetek i wskoczyłam do samochodu.
Piżama była fioletowa w drobne kwiatuszki. Po godzinie znajomi już się znudzili drwinami ze mnie i ktoś pożyczył mi swoją bluzę. Mimo, że miło to wspominam, to w życiu się na taki strój więcej nie zdecyduję.
|
|
|
|
#4060 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4061 |
|
Zakorzenienie
|
Co do pizamowej mody, u nas też juz jest.
Sporo w sieciówkach spodni pizamowych, bawełnianych na gumkach. W zarze jakis czas temu widziałam takich mnóstwo, w panterkę, kwiatuszki itp teraz jak patrze na stronę to sa takie: http://static.zara.net/photos//2013/...=1360250972097 jak sie dobrze zestawi, to moze byc ciekawie i wygodnie. ale cale pizamy to przegiecie. |
|
|
|
#4062 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4063 |
|
Rozeznanie
|
Kolejny wątek o blogerkach zamknięty. Cenzura na poważnie.
|
|
|
|
#4064 |
|
Wtajemniczenie
|
I to mnie rozwala.
|
|
|
|
#4065 |
|
Żona Gargamel
|
a było tam tak miło...
|
|
|
|
#4066 |
|
BAN stały
|
Trzeba po prostu założyć wątek pod inną nazwą, np "Podziwiamy ziemniaki, by na forum nie było draki" i używać jeszcze większej ilości skrótów.
|
|
|
|
#4067 | |
|
Ha ha ha ha ha
|
Cytat:
Mnie szkoda, że zamknęli, bo interesowały mnie też blogi z innej kategorii, niż modowe
|
|
|
#4068 |
|
Zakorzenienie
|
Z chęcią bym założyła, tylko albo ktoś doniesie, albo palnie jakiś post wiadomo o kim.
|
|
|
|
#4069 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
I sama jestem wściekła, bo nie zdążyłam zapisać sobie wszystkich polecanych blogów. Liczyłam na to, że kieeeedyś pozapisuję |
|
|
|
|
#4070 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4071 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Nie było mnie 24 godz, bo mój lapek miał awarię, a tu znowu zamkli
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4072 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
, więc w każdej chwili można zajrzeć i spisać sobie te polecane blogi .
|
|
|
|
|
#4073 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4074 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4075 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Miało o niej nie być, a widzę, że dziewczyny nie wytrzymały i skonczyło się jak zawsze
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4076 | |
|
Żona Gargamel
|
Cytat:
![]() serio trzeba sobie z tą laską dać spokój, jest nie warta tego szumu i zarabia dzięki nam |
|
|
|
|
#4077 |
|
Zadomowienie
|
Ja sie wprawdzie nie udzielalam na tamtym wątku, ale zainteresowałam się nim, jak zaczął być ciągle zamykany i uważam, że to jest śmiech na sali co tam się działo. Po każdej osobie, czy to z kręgów politycznych, czy jakiejś gwiazdeczce można jechać sobie do woli, a o pewnej;] blogerce nie wolno złego słowa powiedzieć, można tylko wychwalać jakież to ona ma pomysłowe stroje, powalającą urodę i pro zdjęcia
Może niech w takim razie zacznie wklejać swoje zdjęcia normalnie do albumu, gdzie nikt nie będzie miał wglądu, zamiast na bloga i się ośmieszać ciągłym zgłaszaniem krytycznych komentarzy. A tak na marginesie dla mnie ona się bardziej nadaje do prowadzenia bloga o nie wiem, rolnictwie, niż o modzie. Ale pewnie nie muszę Wam tego mówić
|
|
#4078 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
lub: Rozwala mnie moda na promowanie bezguścia, zarozumialstwa i czasami zwykłego chamstwa poprzez niektóre z ogólnodostępnych blogów zwanych nie wiadomo dlaczego "modowymi" Oczywiście, nie mam na myśli żadnego konkretnego bloga, wypowiadam się jedynie ogólnie
Edytowane przez triss_k Czas edycji: 2013-02-11 o 15:18 |
|
|
|
|
#4079 |
|
Raczkowanie
|
Przeszłam się dzisiaj po sklepach i tyle rzeczy mnie rozwaliło, że aż nie wiem czy dałam radę wszystko zapamiętać
![]() po 1. różowa koszulka z Joy Division w H&M po 2. powrót hitów zeszłego lata - mięta, galaktyczny wzór, widziałam nawet męski sweter z azteckim printem http://www.reserved.com/katalog/fotoMedium/V2903.jpg kupcie TŻ-tom na walentynki, niech będą modni w tym sezonie szkoda, że blogerki już wyprzedały swoje pastelowe ciuszki, w tym roku znowu będą musiały kupować to samo po 3. trafiłam w jakiś dziwny zakątek New Yorkera, gdzie wszystkie ciuchy były utrzymane w takich klimatach http://www.ottanta.pl/img/p/662-2548-large.jpg, http://oi45.tinypic.com/k3avbq.jpg wszystko się błyszczało i wygladało tak tandetnie, że aż nie mogłam uwierzyć w to co widzę po 4. rozwaliła mnie nie tyle moda, co beznadziejna jakość niektórych ciuchów; co z tego, że znalazłam kilka koszulek z fajnymi motywami skoro wszystkie były uszyte z tak cienkiego i tak beznadziejnego materiału, że normalnie szok. mi by było wstyd sprzedawać taki szajs (w kategorii fajna koszulka - beznadziejna jakość prym wiedzie H&M Divided, jak już robią koszulkę z Abbey Road to mogliby się trochę bardziej postarać) Boorze, jakie zakupy są wkurzające.
|
|
|
|
#4080 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Jeszcze chciałam dodac, że wyśledziłam pewną zależność.... Złośliwiec też ma pieniek...w avie... Edytowane przez mamaNiu Czas edycji: 2013-02-11 o 20:17 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:39.

Ostatnio widziałam taką Dziewczynę
Ta wzmocniona część wystawała na co najmniej 10 cm! Szłam za Nią i obserwowałam miny osób, które Ją mijały.