|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
LUTY trochę kolorówki i lakierów (inglot, LE essence, LE catrice) DOKŁADKA!
Mam do wymiany:
lakier inglot 177 (ciemna śliwka z fioletowym shimmerem) - raz użyty lakier essence z LE Wild Craft kolor Mistic lilac - 2 razy użyty lakier essence z LE Wild Craft kolor Three Hugging - raz użyty essence krem tonujący dla jasnej skóry - niewielkie zużycie essence cień w kremie z LE a new league kolor My caddy on the wind - niewielkie zużycie liner Catrice z LE Cucuba, kolor Take it mint (miętowy) - 2 razy użyty Garnier BB cream do skóry tłustej kolor medium - kilka razy użyty dokładka: szminki: Airy Fairy Rimmel - niewielkie zużycie Catrice LE Cucuba kolor Salsa Cubana (pomadko-błyszczyk)- 2 razy użyta Catrice LE Revoltaire kolor Colour Bomb (matowa) - niewielkie zużycie Flormar LE Wild lips kolor CW24 (matowa)- kilka razy użyta szminka w płynie Paese Manifesto kolor 912 - 2 razy użyta link do kolorystyki: http://www.sklep.paese.pl/usta/256-manifesto.html wg mnie jest tam pomyłka, na moim opakowaniu jest napisane 912, ale jest to wyraźnie kolor 901 (stonowany róż). Catrice LE FEmale kredy do oczu kolor Boys are back (czerń i brudny róż) - 2 razy użyte, bez kartonika W zamian chętnie przyjmę: Revlon colour stay w kolorze Buff (lub inny mocno kryjący, jasny podkład) lakier z Inglota lub China Glaze (najchętniej odcienie czerwieni, różu, niebieskości, fiolety) Zapraszam do wymiany ![]()
wymiana kosmetyczna -> KLIK Edytowane przez milva37 Czas edycji: 2013-02-14 o 11:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: LUTY trochę kolorówki i lakierów (revlon, inglot, LE essence)
podkład Revlon PhotoReady kolor 003 Shell - niewielkie zużycie
cos u mnie? i ew bronzer w7?
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
essence krem tonujący dla jasnej skóry - niewielkie zużycie
Garnier BB cream do skóry tłustej kolor medium - kilka razy użyty cos u mnie?
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
cos u mnie za revlon?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za:
podkład Revlon PhotoReady kolor 003 Shell - niewielkie zużycie liner Catrice z LE Cucuba, kolor Take it mint (miętowy) - 2 razy użyty |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Może coś u mnie za Honolulu i Photo Ready??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
bronzer W7 Honolulu ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za
bronzer W7 Honolulu - niewielkie zużycie essence cień w kremie z LE a new league kolor My caddy on the wind - niewielkie zużycie liner Catrice z LE Cucuba, kolor Take it mint (miętowy) - 2 razy użyty
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
coś za bronzer w7
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
coś za:
essence cień w kremie z LE a new league kolor My caddy on the wind - niewielkie zużycie liner Catrice z LE Cucuba, kolor Take it mint (miętowy) - 2 razy użyty ?
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
jeżeli chodzi o lakiery, na razie jest 'kolejka'
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Kurcze, nic więcej dla siebie chyba nie znajdę
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ---------- A to będzie Ci się kalkulować? Jeśli jesteś zdecydowana na podkład Revlon i bronzer Honolulu za rozświetlacz Essence + puder Catrice + róż CaH, to wyślij mi proszę dane do wysyłki na PW. A jeśli chciałabyś jednak coś zmienić, to daj znać ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Jasne, pasuje mi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() tym samym revlon i honolulu nieaktualne.
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Konto usunięte
|
Dot.: LUTY trochę kolorówki i lakierów (inglot, LE essence)
essence cień w kremie z LE a new league kolor My caddy on the wind - niewielkie zużycie
liner Catrice z LE Cucuba, kolor Take it mint (miętowy) - 2 razy użyty coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
może coś u mnie za:
lakier inglot 177 (ciemna śliwka z fioletowym shimmerem) - raz użyty lakier essence z LE Wild Craft kolor Mistic lilac - 2 razy użyty lakier essence z LE Wild Craft kolor Three Hugging - raz użyty
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
Coś za:
lakier essence z LE Wild Craft kolor Mistic lilac - 2 razy użyty essence krem tonujący dla jasnej skóry - niewielkie zużycie essence cień w kremie z LE a new league kolor My caddy on the wind - niewielkie zużycie liner Catrice z LE Cucuba, kolor Take it mint (miętowy) - 2 razy użyty |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Hej, niestety, ale pudru już nie ma
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Dot.: LUTY trochę kolorówki i lakierów (inglot, LE essence, LE catrice) DOKŁADKA!
coś u mnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Dot.: LUTY trochę kolorówki i lakierów (inglot, LE essence, LE catrice) DOKŁADKA!
mam sample creamy olive w 3formułach: OCS, Light i Original, ponadto mogę zrobić odsypkę z medium olive, wszystko lucy minerals
![]() ![]() plus mogę oddać pomadkę celia 2w1 kolor 503, użyta kilka razy ![]() Edytowane przez fabregasowa Czas edycji: 2013-02-17 o 22:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
w sensie że wszystko co wymieniłam? ok, z blusche mogę oddać 2-3 sample
![]() ![]() Edytowane przez fabregasowa Czas edycji: 2013-02-18 o 11:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
Coś u mnie za:
Airy Fairy Rimmel Catrice LE Cucuba kolor Salsa Cubana szminka w płynie Paese Manifesto lakier essence z LE Wild Craft kolor Mistic lilac lakier essence z LE Wild Craft kolor Three Hugging
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
chyba stanęło na tym :
Ty: Airy Fairy Rimmel - niewielkie zużycie Catrice LE Cucuba kolor Salsa Cubana (pomadko-błyszczyk)- 2 razy użyta Catrice LE Revoltaire kolor Colour Bomb (matowa) - niewielkie zużycie Ja: pomadka Celia 2w1 kolor 503 użyta kilka razy 4 sample lucy minerals 2 sample AWGM 2 sample blusche Zgadza się? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:11.