![]() |
#1441 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXV
padłam
|
![]() ![]() |
![]() |
#1442 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Marcelina też lubi Tomka ![]() ![]() Cześć ![]() Jesteśmy w trakcie miłego weekendu - wczoraj wieczorem mąż zaprosił mnie na randkę ![]() ![]() ![]() Dzisiaj się lenimy, zaraz obiadek, a potem ma przyjechac kuzynka na kawkę ![]() Z niemiłych rzeczy to ukruszył mi się ząb i teraz haczy mi język, co jest mega nieprzyjemne, jutro muszę się umówić do dentysty ![]() Edytowane przez ktosia86 Czas edycji: 2013-02-10 o 12:35 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1443 |
Zakorzenienie
|
Znalazłam nowego ząbka u Lilki
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1444 |
Zakorzenienie
|
u nas dzisiaj wiosna na calego, slonce prazy az milo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1445 |
Wtajemniczenie
|
cześć dziewczyny
![]() U mnie tłusty czwartek skończył się z wynikiem 0 - nie miałam siły jechać do polskiego sklepu, a w lokalnym pączkopodobne wyroby nie są najlepsze. Za to przeforsowałam parę swoich pomysłów w pracy i moje życie powinno stać się prostsze ![]() Ana - gratuluję zdania sesji. Za resztę zdających trzymam kciuki. Anika - kolorki pasują do siebie, będzie ładnie. Widzieliśmy sie wczoraj ze znajomymi, wesoło było ![]() ![]() ![]() Muszę się wziąć za PIT, ale tak mi się nie chce!!!!!!!!!
"A teraz szybko, zanim dotrze do nas, że to bez sensu. Tako rzecze ja, król Julian!" Never regret something that once made you smile Edytowane przez iwka28 Czas edycji: 2013-02-10 o 13:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#1446 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1447 |
Zakorzenienie
|
Marta no Pat jak zwykle mnie rozbroił
![]() Ja miałam weekend na studiach, jestem lekko zmęczona, a jeszcze przygotowuję się do 6h szkolenia na wtorek - niestety będę w roli prowadzącej. tak w ogóle wczoraj zamówiłam meble i jestem szczęśliwa ![]()
#1448 |
Zakorzenienie
|
ciasto Ktosi upieczone
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1449 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1450 |
Zakorzenienie
|
na pewno! A skoro juz cie mam to powiedz mi skad wiesz ze juz jest dobry i mozna wylaczyc piekarnik? Pieczesz na gora dol czy na termoobiegu? Ja pieklam na gora dol i troche wiecej niz 50 minut bo mi sie ten ser z gory nic a nic nie zarumienil...ale tz mnie opierdzielil ze jak 50 to 50 i mam juz wylaczyc bo mu spale ciasto hahaha
|
![]() ![]() |
![]() |
#1451 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1452 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1453 |
Zakorzenienie
|
Marta popłakałam się, on jest genialny z tymi tekstami
![]() Ktosiu suuuper ![]() ![]() India super ![]() Bzyczko brawo za kolejny ząbek. |
![]() ![]() |
![]() |
#1454 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja stwierdziłam że trzeba coś w domu zmienić i inwestuje w dodatki ![]() ![]()
![]() |
#1455 |
Zakorzenienie
|
U nas to ostatnio też przemeblowania, tylko bardziej w stronę wynoszenia mebli
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1456 |
Zakorzenienie
|
Listki listkami
![]() ![]()
![]() |
#1457 |
Zakorzenienie
|
Bzyczko no dokładnie. Dlatego już nie mamy ani jednego na ziemi, jak coś to tylko na parapecie nam zostały.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1458 |
Zakorzenienie
|
dobrze że Maja wysypywała, bo Karo raz nakryłam jak jadła
![]() jeden kwiatek poszedł do śmieci a drugi stoi na komodzie
#1459 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeszcze nie kupiłam. Bo w piątek zamiast o 15.30 wyszłam z pracy grubo po 16.30 i już nie chciałam iść do sklepu, bo się w domu z mężem umówiłam. Ale ja je dorwę w najbliższym czasie!!! ![]() ![]() Cytat:
![]() Mnie też by się zdało wybrać do mojej Kaśki, ale jakoś ciężko mi się zebrać... Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Współczuję koniecznej wizyty u dentysty! Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Samba ale Ci zazdroszczę, że macie już prawie wiosnę! ![]() żabcia słyszałam, że u Was generalna panika była przed "burzami śnieżnymi" ![]() ![]() ![]() ![]() Magda jak mąż ma randki z książkami, to zorganizuj Wam jakiś wypad któregoś wieczoru, choćby do restauracji na obiad - dobrze mu zrobi rozrywka, pobędziecie trochę razem, a później spokojnie będzie mógł wracać do nauki. ![]() ![]() Witajcie, U nas weekend męczący - strasznie! Marzę, żeby wrócić do domu i odpocząć ![]() Co macie dzisiaj na obiad? Ja potrzebuje coś mięsnego w związku z tym, że od środy znowu mięsa niet i nie dość że mam ochotę na jakieś kawałeczek mięsa, to przede wszystkim myślę o mężu bo on niby nie ma z tym nic wspólnego, ale to ja gotuję ![]() ![]()
![]() |
#1460 |
Zakorzenienie
|
gucia ja mam dzisiaj ryz z warzywami po chinsku, mozesz do tego dorzucic kawalki miecha i gotowe. i szybko sie robi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1461 |
Zakorzenienie
|
No, ale nie tylko u nas taka "moda" inne p-ka też podobne spotkania mają...
dzięki ![]() hej! |
![]() ![]() |
![]() |
#1462 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1463 |
Zakorzenienie
|
pewnie ze pasuja
![]() ![]() ![]() Ana śliweńka gold baja SAMBA india Madzialenka Gucia wygadany i elokwentny po mamie ![]() ![]() Samba super ze spacer udany ![]() ![]() ![]() iwka fajny pomysl z ta wielkanoca a gdzie chcecie jechac? my wymyslilismy ze jedziemy pod namioty!!! z nasza paczka 8 doroslych i pat ![]() ![]() ![]() ![]() india dasz sobie rade!!!! a mebelki ! czyli maz przekonany ![]() Gucia ja tez lubilam jak maz mnie gdzies porywal na wagary od ksiazek chocby nas 2 h!! zreszta tez mu tak robie ![]() ![]() ![]() no i oficjalnie mowie ze w piatek zjezdzam na twego miasta wiec w sobote sie mozemy widziec na jakas kawke czy herbatke ![]() Moi rodzice oszaleli kupili nam tv - tzn dali kase i powiedzieli ze jak do konca lutego nie kupimy tv to mamy im ja oddac - w podtekscie ze ma isc kasa na tv a nie na biezace wydatki ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1464 |
Zakorzenienie
|
Martucha sobota 11-12! Idealnie!
![]() ![]() ![]() Napisz w wolnej chwili, która godzina lepsza - zjemy razem śniadanie, popijemy mohito ![]() ![]() ![]() Super, że kupujecie telewizor! Kochani rodzice! ![]()
#1465 |
Zakorzenienie
|
martucha fajnie ze zasponsorowali zakup tv
![]() a pytanie o odkrecaniu wody mnie powal;ilo hahahaha zazdroszcze spotkania z Gucia ![]() Pokaz jaki tv wybraliscie. ![]() zadzwonila do mnei szwagierka , czy nie pojade z nia na zakupy ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1466 |
Zakorzenienie
|
Hej!
Guciu mąż mnie bardzo zaskoczył, dawno nie mieliśmy okazji, żeby pójść gdzieś tylko we dwoje, wiecznie coś i mimo że za córcię dalibyśmy się pokroić to fajnie było znów po prostu być mężem i żoną ![]() Na obiad robię dziś roladki ze schabu - do środka robię farsz z szynki, papryki i żółtego sera ![]() Marta ale super z tym telewizorem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1467 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() kochani kochani ![]() Cytat:
![]() rozice dosponsorowali ale gdyby nie oni to bysmy nie kupili bo jak mowili zawsze żal a tak dali nam na ten cel kase a my dolozylismy troche i mamy ![]() wybralismy ten http://www.euro.com.pl/telewizory-le...pfl5007k.bhtml zalezalo nam na tym zeby byl LED bo kupowc nie LED jest wg nas glupota, do tego zeby mial duzo Hz ten ma 400 no i zeby bylo smart tv i wbudowane wifi bo to zawsze mlodemu bajki puszcze na fb wejde na youtoube.. wiec te rzeczy ma.. zastanawialismy sie nad 3d ale doszlismy do wniosku ze poki pat maly to jest to zbedny gadzet i ze jak mamy dokladac kolejne 300-600 to wolimy nie bo po co.. jakbysmy mogli tyle dolozyc tobysmy sobie sami dawno kupili.. ja nie lubie 3d bo mnie glowa boli tz srednio a mlody ma 2.5 roku jak bedzie mial z 8-10 to pewnie tak ale teraz.. maz chcial smasunga ale to juz cenowo wiecej (wlasnie samsung 3d nad ktorym sie zastanawialsimy kosztowal prawie 2700 wiec stwierdzilismy ze po co sie porywac ze to juz za duzo) ---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ---------- Cytat:
![]() ![]()
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2013-02-11 o 09:38 |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1468 |
Zakorzenienie
|
no i super.
![]() my mamy 3 d i jak na razie ogladalismy jedna bajke 3d i jeden program w tv ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1469 |
Zakorzenienie
|
jutro przychodza przyjaciele na obiadokolacje
![]() ![]() ![]() ![]() i tym razem nasza kolej i nie mam pojecia co..... cos dobregoale jednoczesnie co da sie zrobic w dwoch wersjach miesnej i bezmiesnej bo przyjaciolka bezmiesna... ehss... jak to dziwnie miec urlop ![]() ![]() ![]() wogole (rozgadalam sie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1470 |
Zakorzenienie
|
martucha, mozna zorbic makaron
![]() ![]() do tego jakas salaciora na przystawke. ![]() hardkorowy tydzien ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:27.