Żonki 2009 cz. XXXV - Strona 49 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-10, 12:14   #1441
baja_86
Zakorzenienie

Dot.: Żonki 2009 cz. XXXV

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
wiesz co ja tym kolorkiem co ostatnio

Jest bal dla dzieci chętnych (taki trochę zachęcający) + dojdzie jeszcze w jedną niedzielę spotkanie dla absolwentów i spotkanie w niedziele też dla nowych dzieci... suma sumarum 3 niedziele z głowy... ale nie pod rząd.
padłam
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-10, 12:33   #1442
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
Pat siedzi w wannie, gada do siebie nagle odwraca się do Wojtka i mówi:
-czy to nie straszne prosiaczku?

wniosek - za dużo Kubusia puchatka na audiobooku
Cytat:
mlody nie lubi myszki miki
on jest fanem Tomka

teraz zamknal nasze drzwi poszedl do siebie i tez zamknal u siebie i jest cisza, mowie do wu ze cos kombinuje... nagle mlody wpada do pokoju i recytuje na jednym wydechu "nie idzcie do mnie bo ja ciezko pracuje i jak popracuje to was zawolam nie idzcie do mnie dobrze?" nasza konsternacja na twarzy bezcenna bo jego wywod oznacza ze na bank cos kombinuje.. na to wojtek "Patryk ale.." a mlody "nie ma zadnego ale" i zamyka drzwi po czym je uchyla i znowu na jednym wydechu "mamusiu tatusiu musze wam cos powiedziec waznego kocham cie i kocham cie ale nie idzice do mnie"
no to na bank cos nawywijal - idziemy do niego a tam wszytskie chusteczki higieniczne (dorwal pudelko) wyciagniete i jego mina cudowna z tekstem "ja zbieram wszystkie smieci bo je na betoniarce wywioze do kamyczkowej doliny" nasza reakcja "PATTTTTTTT" a on "oooo mam wazne pytanie czemu oszczedzacie wode jak zamykacie wode jak leci z kramu jak myjemy rece?"
zmiane tematu to ma po mnie!
urocza niedziela..
Popłakałam się ze śmiechu
Marcelina też lubi Tomka Pasują do siebie

Cześć

Jesteśmy w trakcie miłego weekendu - wczoraj wieczorem mąż zaprosił mnie na randkę Młoda została w domu z dziadkami a my poszliśmy w miasto Było cudnie
Dzisiaj się lenimy, zaraz obiadek, a potem ma przyjechac kuzynka na kawkę
Z niemiłych rzeczy to ukruszył mi się ząb i teraz haczy mi język, co jest mega nieprzyjemne, jutro muszę się umówić do dentysty

Edytowane przez ktosia86
Czas edycji: 2013-02-10 o 12:35
ktosia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-10, 12:36   #1443
bzyczka1
Zakorzenienie

Znalazłam nowego ząbka u Lilki w trakcie jedzenia obiadu jak zwykle Lilka pogryzła mięso i mi pokazała, patrzę a tam 5 jak malowana na dole już jest Jedyna okazja gdy można w ząbki jej popatrzeć

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-10, 13:21   #1444
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

u nas dzisiaj wiosna na calego, slonce prazy az milo wlasnie wrocilismy z dlugiego spacerku...sama jestem w szoku ze dalam rade bo ostatnio na wszystko brak mi sil teraz mezul walczy z obiadem a ja sobie leze ale po obiadku biore sie za pieczenie ktosia stanelo na tym ze robie mezowi do pracy twoj sernik i do tego jablecznik ale ten dopiero jutro...torta jednak nie pieke bo dalej nie czuje sie najlepiej a poza tym stwierdzilam ze tz nie jest zbytnio slodyczolubny a ja mam teraz odrzut od slodkiego, a pewnie zostawie nam troche sernika i jablecznika wiec plus tort to byloby za duzo dla naszej dwojki
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-10, 13:24   #1445
iwka28
Wtajemniczenie

cześć dziewczyny

U mnie tłusty czwartek skończył się z wynikiem 0 - nie miałam siły jechać do polskiego sklepu, a w lokalnym pączkopodobne wyroby nie są najlepsze. Za to przeforsowałam parę swoich pomysłów w pracy i moje życie powinno stać się prostsze

Ana - gratuluję zdania sesji.
Za resztę zdających trzymam kciuki.

Anika - kolorki pasują do siebie, będzie ładnie.

Widzieliśmy sie wczoraj ze znajomymi, wesoło było planujemy gdzieś wyskoczyć na Wielkanoc, bo my i oni zostajemy tu na Wielkanoc. Trzeba zacząć trenować kondycję bo może być ciężko

Muszę się wziąć za PIT, ale tak mi się nie chce!!!!!!!!!

Never regret something that once made you smile

Edytowane przez iwka28
Czas edycji: 2013-02-10 o 13:26
iwka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-10, 14:53   #1446
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
Gold to gdzie ty mieszkasz?? że 20 cm i paraliż wydawało mi się że w Polsce
U nas teraz śniegu malutko, ale jak zaczęło padać to napadało mi nad kolana i paraliżu nie było, myślę że spokojnie było z 50cm śniegu a ja mieszkam na peryferiach miasta więc i odsnieżane rzadziej niż w mieście
szczecin nie kojarzę żeby kiedykolwiek u nas było więcej niż 20 cm... a jak ostatnio spadł nagle śnieg to szłam godzinę na piechotę, bo miasto sie zakorkowało.... i z tego co wiem to nie byłam jedyna

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-10, 17:18   #1447
india83
Zakorzenienie

Marta no Pat jak zwykle mnie rozbroił macie z nim naprawdę wesoło.

Ja miałam weekend na studiach, jestem lekko zmęczona, a jeszcze przygotowuję się do 6h szkolenia na wtorek - niestety będę w roli prowadzącej.

tak w ogóle wczoraj zamówiłam meble i jestem szczęśliwa nie mogę się doczekać zmian

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-02-10, 18:08   #1448
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

ciasto Ktosi upieczone
Stary 2013-02-10, 18:36   #1449
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
ciasto Ktosi upieczone
Mam nadzieję, że będzie wam smakować
Stary 2013-02-10, 18:54   #1450
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Mam nadzieję, że będzie wam smakować
na pewno! A skoro juz cie mam to powiedz mi skad wiesz ze juz jest dobry i mozna wylaczyc piekarnik? Pieczesz na gora dol czy na termoobiegu? Ja pieklam na gora dol i troche wiecej niz 50 minut bo mi sie ten ser z gory nic a nic nie zarumienil...ale tz mnie opierdzielil ze jak 50 to 50 i mam juz wylaczyc bo mu spale ciasto hahaha
Stary 2013-02-10, 18:54   #1451
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
Znalazłam nowego ząbka u Lilki w trakcie jedzenia obiadu jak zwykle Lilka pogryzła mięso i mi pokazała, patrzę a tam 5 jak malowana na dole już jest Jedyna okazja gdy można w ząbki jej popatrzeć
u nas to tylko wtedy kiedy się śmieje

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-10, 19:40   #1452
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
na pewno! A skoro juz cie mam to powiedz mi skad wiesz ze juz jest dobry i mozna wylaczyc piekarnik? Pieczesz na gora dol czy na termoobiegu? Ja pieklam na gora dol i troche wiecej niz 50 minut bo mi sie ten ser z gory nic a nic nie zarumienil...ale tz mnie opierdzielil ze jak 50 to 50 i mam juz wylaczyc bo mu spale ciasto hahaha
Nie wiem, robiłam na oko Piekłam góra-dół, bez termo. Po 50 minutach wyłączyłam i zostawiłam w piekarniku. Ser był zarumieniony, ale delikatnie.
Stary 2013-02-10, 19:49   #1453
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Marta popłakałam się, on jest genialny z tymi tekstami

Ktosiu suuuper Zazdroszczę randki. Mój mąż ma ostatnio randki ale z książkami

India super Jak ustawisz to wklej zdjęcia.

Bzyczko brawo za kolejny ząbek.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-10, 20:28   #1454
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość

Ja miałam weekend na studiach, jestem lekko zmęczona, a jeszcze przygotowuję się do 6h szkolenia na wtorek - niestety będę w roli prowadzącej.

tak w ogóle wczoraj zamówiłam meble i jestem szczęśliwa nie mogę się doczekać zmian

ja stwierdziłam że trzeba coś w domu zmienić i inwestuje w dodatki bo meble wszystkie prawie nowe

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-10, 20:35   #1455
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

U nas to ostatnio też przemeblowania, tylko bardziej w stronę wynoszenia mebli Już się ławy, świecznika, kwiatków stojących na ziemi pozbyliśmy Moi rodzice tak samo, bo Maja im ziemię z doniczek wysypywała a kwiatkom obrywała listki

Stary 2013-02-10, 20:52   #1456
bzyczka1
Zakorzenienie

Listki listkami gorzej że wiele domowych kwiatków jest trujących :/ ja tam nie mam ani jednego poza uschnięta orchideą malutką, reszta przed kotem usunięta z domu miałam jeden skrzydłokwiat i oddałam mamie bo mi franca obgryzała.

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-10, 20:55   #1457
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Bzyczko no dokładnie. Dlatego już nie mamy ani jednego na ziemi, jak coś to tylko na parapecie nam zostały.

Stary 2013-02-10, 21:23   #1458
śliweńka
Zakorzenienie

dobrze że Maja wysypywała, bo Karo raz nakryłam jak jadła
jeden kwiatek poszedł do śmieci a drugi stoi na komodzie

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-11, 08:19   #1459
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
neonowe kolory mają być hitem tej wiosny jestem na bierząco bo co rano ogladam tv śniadaniową a szpilki uwielbiam i dziwię się że kiedyś kupowałam buty na szerokich obcasach i co- kupiłaś?
o widzisz! dobrze wiedzieć!

Jeszcze nie kupiłam. Bo w piątek zamiast o 15.30 wyszłam z pracy grubo po 16.30 i już nie chciałam iść do sklepu, bo się w domu z mężem umówiłam. Ale ja je dorwę w najbliższym czasie!!!

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
Jak to mówi moj mąż-mamy mame po tuning byla u mnie dzis moja fryzjerka-od razu czuje sie lepiej, nowy bob jest na głowie i humor od razu lepszy
Ooo proszę! Zdjęcia będą?
Mnie też by się zdało wybrać do mojej Kaśki, ale jakoś ciężko mi się zebrać...

Cytat:
Pat siedzi w wannie, gada do siebie nagle odwraca się do Wojtka i mówi:
-czy to nie straszne prosiaczku?

wniosek - za dużo Kubusia puchatka na audiobooku
buhahha!

Cytat:
mlody nie lubi myszki miki
on jest fanem Tomka

teraz zamknal nasze drzwi poszedl do siebie i tez zamknal u siebie i jest cisza, mowie do wu ze cos kombinuje... nagle mlody wpada do pokoju i recytuje na jednym wydechu "nie idzcie do mnie bo ja ciezko pracuje i jak popracuje to was zawolam nie idzcie do mnie dobrze?" nasza konsternacja na twarzy bezcenna bo jego wywod oznacza ze na bank cos kombinuje.. na to wojtek "Patryk ale.." a mlody "nie ma zadnego ale" i zamyka drzwi po czym je uchyla i znowu na jednym wydechu "mamusiu tatusiu musze wam cos powiedziec waznego kocham cie i kocham cie ale nie idzice do mnie"
no to na bank cos nawywijal - idziemy do niego a tam wszytskie chusteczki higieniczne (dorwal pudelko) wyciagniete i jego mina cudowna z tekstem "ja zbieram wszystkie smieci bo je na betoniarce wywioze do kamyczkowej doliny" nasza reakcja "PATTTTTTTT" a on "oooo mam wazne pytanie czemu oszczedzacie wode jak zamykacie wode jak leci z kramu jak myjemy rece?"
zmiane tematu to ma po mnie!
urocza niedziela..
Marta macie strasznie wygadanego syna! Jego spryt i elokwencja mnie rozwalają! Mistrzostwo!

Cytat:
Jesteśmy w trakcie miłego weekendu - wczoraj wieczorem mąż zaprosił mnie na randkę Młoda została w domu z dziadkami a my poszliśmy w miasto Było cudnie
Dzisiaj si lenimy, zaraz obiadek, a potem ma przyjechac kuzynka na kawkę
Z niemiłych rzeczy to ukruszył mi się ząb i teraz haczy mi język, co jest mega nieprzyjemne, jutro muszę się umówić do dentysty
Ale fajny czas mieliście razem! Super!
Współczuję koniecznej wizyty u dentysty!

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość

Super, czekam na zdjęcia jak już wszystko poustawiasz!

Cytat:
Listki listkami gorzej że wiele domowych kwiatków jest trujących :/ ja tam nie mam ani jednego poza uschnięta orchideą malutką, reszta przed kotem usunięta z domu miałam jeden skrzydłokwiat i oddałam mamie bo mi franca obgryzała.
Mój kot na szczęście kwiatkami się nie interesuje i właśnie mam dużego skrzydłokwiata i stoi na ziemi

Samba ale Ci zazdroszczę, że macie już prawie wiosnę!

żabcia słyszałam, że u Was generalna panika była przed "burzami śnieżnymi" Cieszę się, że Ty nie wariatkujesz jak reszta

Magda jak mąż ma randki z książkami, to zorganizuj Wam jakiś wypad któregoś wieczoru, choćby do restauracji na obiad - dobrze mu zrobi rozrywka, pobędziecie trochę razem, a później spokojnie będzie mógł wracać do nauki. Ja strasznie lubiłam jak uczyłam się na jakiś egzamin i mąż wychodził z takimi inicjatywami. Zazwyczaj zabierał mnie na rynek na jednego drinka/piwko i wracaliśmy do domu - ale za to z jakimi siłami siadałam ponownie do nauki

Witajcie,

U nas weekend męczący - strasznie! Marzę, żeby wrócić do domu i odpocząć

Co macie dzisiaj na obiad? Ja potrzebuje coś mięsnego w związku z tym, że od środy znowu mięsa niet i nie dość że mam ochotę na jakieś kawałeczek mięsa, to przede wszystkim myślę o mężu bo on niby nie ma z tym nic wspólnego, ale to ja gotuję jemu na szczęście to nie przeszkadza, ale wiem, że w ciągu tego czasu za wiele mięcha nie zje, więc chce zrobić dla niego coś dobrego

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-11, 08:24   #1460
kliwia
Zakorzenienie

gucia ja mam dzisiaj ryz z warzywami po chinsku, mozesz do tego dorzucic kawalki miecha i gotowe. i szybko sie robi
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-11, 09:01   #1461
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
padłam
No, ale nie tylko u nas taka "moda" inne p-ka też podobne spotkania mają...

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość
Ana - gratuluję zdania sesji.
Za resztę zdających trzymam kciuki.
dzięki

hej!
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-11, 09:05   #1462
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
gucia ja mam dzisiaj ryz z warzywami po chinsku, mozesz do tego dorzucic kawalki miecha i gotowe. i szybko sie robi
no właśnie nie dawno były warzywa chińskie, ale właśnie myślę, czy nie zrobić zapiekanego ryżu z mieszanką włoską i kurczakiem dziękuję!

Stary 2013-02-11, 09:06   #1463
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Popłakałam się ze śmiechu
Marcelina też lubi Tomka Pasują do siebie
pewnie ze pasuja : w koncu sa po zmowinach

Ana śliweńka gold baja SAMBA india Madzialenka Gucia wygadany i elokwentny po mamie choc czasem.. dzis wstalismy o 9 rano spal z nami - i ledwo otworzyl oczy trzasnal mnie zebym sie obudzila i z usmiechem na ustach zaczyna dzien od slow "mamusiu a dlaczego odkrecamy wode zeby umyc rece?" ehsss jego liczba pytan przekracza z 300 na dzien.. i zawsze zaczyna od tej wody czemu odkrecamy czemu oszczedzamy..

Samba super ze spacer udany ja tez musze cos dobrego upiec bo opiekunka w tym tyg przychodzi na pozegnalne spotkanie

iwka fajny pomysl z ta wielkanoca a gdzie chcecie jechac?
my wymyslilismy ze jedziemy pod namioty!!! z nasza paczka 8 doroslych i pat na 4 namioty w lato - w piatek rano ruszamy w poniedzialek wieczorem wracamy bo dluzej sie nie da, jedziemy na jakies za du pie a co!!

india dasz sobie rade!!!! a mebelki ! czyli maz przekonany

Gucia ja tez lubilam jak maz mnie gdzies porywal na wagary od ksiazek chocby nas 2 h!! zreszta tez mu tak robie a co niech sie na chwile odklei na obiad nie mam pomyslu.. hmm cos musze na szybko.. pewnie makaron..
no i oficjalnie mowie ze w piatek zjezdzam na twego miasta wiec w sobote sie mozemy widziec na jakas kawke czy herbatke acz jesli ci to nie przeszkadza to tak kolo 11? 12? bo musze wieczorem byc w domu bo chrzesnica ma urodziny i w niedziele jedziemy wiec sie bede musiala ogarnac..

Moi rodzice oszaleli kupili nam tv - tzn dali kase i powiedzieli ze jak do konca lutego nie kupimy tv to mamy im ja oddac - w podtekscie ze ma isc kasa na tv a nie na biezace wydatki bo ciagle ladujemy w biezace a tv strasznie stary.. to dzis jedziemy wybralismy fajny troche dolozylismy i bedzie a co!
Stary 2013-02-11, 09:15   #1464
Gucia0987
Zakorzenienie

Martucha sobota 11-12! Idealnie!

Napisz w wolnej chwili, która godzina lepsza - zjemy razem śniadanie, popijemy mohito

Super, że kupujecie telewizor! Kochani rodzice!

Stary 2013-02-11, 09:20   #1465
kliwia
Zakorzenienie

martucha fajnie ze zasponsorowali zakup tv
a pytanie o odkrecaniu wody mnie powal;ilo hahahaha
zazdroszcze spotkania z Gucia

Pokaz jaki tv wybraliscie.

zadzwonila do mnei szwagierka , czy nie pojade z nia na zakupy miala zastrzyk gotowoki z urodzin :d 40 jej stuknela i jade z nia jej doradzic co i jak
Stary 2013-02-11, 09:29   #1466
ktosia86
Zakorzenienie

Hej!

Guciu mąż mnie bardzo zaskoczył, dawno nie mieliśmy okazji, żeby pójść gdzieś tylko we dwoje, wiecznie coś i mimo że za córcię dalibyśmy się pokroić to fajnie było znów po prostu być mężem i żoną

Na obiad robię dziś roladki ze schabu - do środka robię farsz z szynki, papryki i żółtego sera

Marta ale super z tym telewizorem
Stary 2013-02-11, 09:36   #1467
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Martucha sobota 11-12! Idealnie!

Napisz w wolnej chwili, która godzina lepsza - zjemy razem śniadanie, popijemy mohito

Super, że kupujecie telewizor! Kochani rodzice!
super!!! napisze ci bo musze sprawdzic jak mam busy do domu jak posprawdzam to dam znac musze to logistycznie ogarnąć
kochani kochani

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
martucha fajnie ze zasponsorowali zakup tv
a pytanie o odkrecaniu wody mnie powal;ilo hahahaha
zazdroszcze spotkania z Gucia

Pokaz jaki tv wybraliscie.
milych zakupow
rozice dosponsorowali ale gdyby nie oni to bysmy nie kupili bo jak mowili zawsze żal a tak dali nam na ten cel kase a my dolozylismy troche i mamy

wybralismy ten http://www.euro.com.pl/telewizory-le...pfl5007k.bhtml
zalezalo nam na tym zeby byl LED bo kupowc nie LED jest wg nas glupota, do tego zeby mial duzo Hz ten ma 400 no i zeby bylo smart tv i wbudowane wifi bo to zawsze mlodemu bajki puszcze na fb wejde na youtoube.. wiec te rzeczy ma.. zastanawialismy sie nad 3d ale doszlismy do wniosku ze poki pat maly to jest to zbedny gadzet i ze jak mamy dokladac kolejne 300-600 to wolimy nie bo po co.. jakbysmy mogli tyle dolozyc tobysmy sobie sami dawno kupili.. ja nie lubie 3d bo mnie glowa boli tz srednio a mlody ma 2.5 roku jak bedzie mial z 8-10 to pewnie tak ale teraz..
maz chcial smasunga ale to juz cenowo wiecej (wlasnie samsung 3d nad ktorym sie zastanawialsimy kosztowal prawie 2700 wiec stwierdzilismy ze po co sie porywac ze to juz za duzo)

---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ----------

Cytat:
Hej!

Guciu mąż mnie bardzo zaskoczył, dawno nie mieliśmy okazji, żeby pójść gdzieś tylko we dwoje, wiecznie coś i mimo że za córcię dalibyśmy się pokroić to fajnie było znów po prostu być mężem i żoną
ja lubie takie wypady tylko we dwoje

Edytowane przez martucha84
Czas edycji: 2013-02-11 o 09:38
martucha84 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-02-11, 09:37   #1468
kliwia
Zakorzenienie

no i super.

my mamy 3 d i jak na razie ogladalismy jedna bajke 3d i jeden program w tv wiec uwazam ze to bardzo zbedny gadzet
Stary 2013-02-11, 09:43   #1469
martucha84
Zakorzenienie

jutro przychodza przyjaciele na obiadokolacje bo sobie ustalislismy z nimi ze co wtorek razem gotujemy moze nie co tydzien ale ze 2 razy w mce na pewno (niezly tydzien mamy - w poniedzialki ja z laskami wtorki gotujemy w srody maz z chlopakami a w czwartki ja mam joge )
i tym razem nasza kolej i nie mam pojecia co..... cos dobregoale jednoczesnie co da sie zrobic w dwoch wersjach miesnej i bezmiesnej bo przyjaciolka bezmiesna... ehss...

jak to dziwnie miec urlop chodze w pizamie i mi sie nic nie chce..

wogole (rozgadalam sie chyba dlatego ze ostatnio mnie tu mnie ) jak co poniedzialek wychodze z laskami no i na dzis jedna z nas wymyslila ze musi! koniecznie miec postawionego tarota i zaprosila znajoma ktora to robi podobno calkiem dobrze.. no i dziewczyny napalone bo chca a ja patrze scepytcznie nie wierze w takie rzeczy a z drugiej strony chyba sie ciut.. boje? maz sie smieje ze mam se zrobic ze mam nie byc sztywna i co mi szkodzi bedzie kupa smiechu ale jakos tak.. nie wiem pewnie zobacze na miejscu...
Stary 2013-02-11, 09:47   #1470
kliwia
Zakorzenienie

martucha, mozna zorbic makaron z miesem a drugi ze szpinakiem albo z bialym sosikiem z pieczarkami
do tego jakas salaciora na przystawke.

hardkorowy tydzien a z tarota, a noz sie cos sprawdzi... byle tylko te dobre rzeczy
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości