![]() |
#6571 |
Zadomowienie
|
Dot.: Dzieciaczki lutowo-marcowe 06
jeszcze może jedno
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6572 |
Zadomowienie
|
Rybulek Natanek jest alergikiem...trudno sie dziwić mama i tata alergicy to on tez...ale mi lekarka przypisała zyrtec i daje mu 5 kroplina wieczór jesli cos mu wyskoczy...oprócz tego zaleciła mi taki krem lipobase...to jest zwykły krem tyle ze własnie dobrze działa na takie zmiany skórne ja posmarowłam ostatnio natanielka raz i pomogło...poza tym kąpie własnie albo w balneum albo w Oilatum
Dziewczyny...a z nocniczkiem macie racje bo ja kupiłam Natkowi jak iał 9 msc i gosadzałam ale on usiadzie i zaraz wstaje...woli sie nim bawić...ale teraz chce sie do tej nauki przyłożyć bo juz coraz dłuzej usiedzi... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6573 |
Zakorzenienie
|
Re: Dzieciaczki lutowo-marcowe 06
Dziekuje Gosiaczku Ty też bardzo ładnie wyglądasz
![]() ![]() ![]() Rybulku właśnie zyrtec byś mu mogła dawać na noc na ten kaszel, ale wcześniej jednak bym to skonsultowała z lekarzem ![]() ![]() My jemy obiadek i też uciekamy na dwór ![]() Dario jak tam nasza Zuzanka się sprawuje? Pamiętaj o zdjęciach ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6574 |
Wtajemniczenie
|
doniesienia z frontu. bylam w sklepie no i byly te nowe pampki. w domu musialam je oczywiscie obcenic no i powiem wam szczerze ze sa ciensze tzn. maja cienszy wklad od tych standardowych. niby maja wchlaniac tyle samo co normalne ale to sie okarze. a tak to cena 34.90. ale wzoraj jak tak siadlam i policzylam to np. kulpujac jumbo paczke numeru 5 zwyklych pampesrow wychodzi 0,78 groszy natomiast w tych pomaranczowych to za 44 ( bo tyle jest w duzej paczce ) wychodzi 0,79 gr. wiec czy ja wiem czy ona sa takie tansze.
Panie! Daj mi siłę -do akceptowania rzeczy, których nie mogę zmienić, -odwagę do zmiany rzeczy, których nie mogę zaakceptować, -i mądrość, abym ukrył ciała tych, którzy mnie dzisiaj wkurzyli. http://www.suwaczek.pl/cache/2310a7ec99.png |
![]() ![]() |
![]() |
#6575 |
Przyczajenie
|
Tymek w ogóle nie śpi na poduszce Płatku, w sumie w swoim łużeczku spędza niewiele czasu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6576 |
Zakorzenienie
|
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA ZUZI ZYCZY ADRIANEK Z MAMĄ Gosiaczek,słodki malec
![]() Mały właśnie wstał,więc zaraz lecimy na dworek ![]()
![]() |
#6577 |
Zakorzenienie
|
buziaczki i uściski dla nasze dzisiejszej solenizatki Zuzinki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dziewczyny co sie dzieje z Meme? Strasznie dawno jej tu nie było ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6578 |
Wtajemniczenie
|
z tego co widze to meme nie wchodzila na wizaz od piatku. chyba dalej walczy z Babelkowa. mam tylko nadzieje ze radzi sobie z dzieciaczkami i ze Babelkowa nie napastuje tak Memowego pecherza no i ze jeszcze grzecznie sobie siedzi w brzuszku. przeciez to jeszcze dwa miesiace.
Kasiulko a jak sprawy lozkowe?? dalej nic?? wy to moze wyjdzcie gdzies sami i pogadajcie.
Panie! Daj mi siłę -do akceptowania rzeczy, których nie mogę zmienić, -odwagę do zmiany rzeczy, których nie mogę zaakceptować, -i mądrość, abym ukrył ciała tych, którzy mnie dzisiaj wkurzyli. http://www.suwaczek.pl/cache/2310a7ec99.png |
![]() ![]() |
![]() |
#6579 |
Zakorzenienie
|
Tiaaro dalej nic
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6580 |
Wtajemniczenie
|
Kasiulka dopoki nie pogadasz z nim to nie dowiesz sie. ale czy wyczuwasz pomiedzy wami napieta atmosfere, czy jest jakos dziwnie?? czy moze jest okej?? wiesz rozumiem ze jestescie zmeczeni. oboje pracujecie, wychowujecie Oliwke. jestem w stanie to zrozumiec ze nie macie za wiele enegii i niewiele dni kiedy pod wieczor skakac sie chce pod sufit. ale jak dla mnie seks jest czescia istnienia zwiazku. wiesz zeby nie bylo tak ze twoj TZ mysli sobie " aha , zrobilem Oliwke i juz nie jestem jej potrzebny" .
A za gadanie na punkcie wygladu ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#6581 |
Zakorzenienie
|
Kasiulko, a może Twój mąż myśli że to właśnie Ty nie chcesz i boi się sam naciskać by przypadkiem Cię nie urazić czy nawet zrazić do siebie
![]() ![]() ![]() Znowu mam problem z trzecim migdałem u MAtiego ![]() ![]() ![]() Tiaaro, a jaki numer pampersów kupujesz Wiki? |
![]() ![]() |
![]() |
#6582 |
Rozeznanie
|
uRodZinóWka i miNi toRcik
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6583 |
Rozeznanie
|
i jeSzCe........
|
![]() ![]() |
![]() |
#6584 |
Wtajemniczenie
|
Dla słodkiej Zuzolki dużo zdrówka i uśmiechu
![]() ale ma fryzurę na cebulę- ![]()
![]() |
#6585 |
Zakorzenienie
|
Zuza wygląda jak księżniczka w tej sukience
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6586 |
Zadomowienie
|
Zuzik kochany, choć torcik już spałaszowany przyjmij życzenia zdrówka, dużo radości i pocieszki z rodziców
od Kamilcia i Agnieszki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dla rodziców również buziaki, że tak świetnie dajecie sobie radę ![]() Daria, ale żeś ją ślicznie wystroiła- cudnie wygląda. Kolor oczu to chyba po TŻ ma. Zdjęcia super. Kupiliśmy Kamilkowi spacerówkę Coneco. Chyba Joasia też taką kupiła?? MAmy fotelik tej firmy i całkiem fajny, więc na spacerówkę też żeśmy się zdecydowali z tej firmy. Nawet zadowolony był. Na szczęście nie choruje, choć boję się jutra, bo już 3 razy powtarzał się ten sam schemat - pochodził tydzień do żłobka, potem w drugim tygodniu w czwartek (zawsze) dzwonili, że ma wysoką temperaturę. Więc trochę mam schizę na jutrzejszy dzień, choć jakichkolwiek objawów brak. Kasiulek - im dalej w las tym ciemniej - działaj kobieto. Idę się kąpać. Papa
#6587 |
Zadomowienie
|
Zuziu --
Abyś była uśmiechnięta w dniu tak ważnego święta. Abyś mimo biegu lat, zawsze kochała cały świat. Abyś duchem młoda była i nic sobie z problemów nie robiła. Życzy Mateuszek z mamusią ![]() ![]() ![]() Agiko -- jaki model coneco kupiliście ?? Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#6588 |
Zadomowienie
|
jejjaaa jaka księzniczka
![]() ![]() kociulek dzięki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6589 |
Wtajemniczenie
|
Jestem padaka jak mawia Agika.
Ale najważniejsze: Zuziu bądź nadal pociechą dla rodziców ![]() ![]() mniej mnie na wizażu bo ani nie mam czasu ani weny. W skrócie: boksujemy się z kredytem, mieszkaniem, sprzedaniem działki i milionem spraw. Niestety wszystko wymaga czasu, czasu i jeszcze raz czasu. Odkad zrobiło się ciepło staram się jak najmniej siedziec w domu więc chodzimy z Julka na spacery dwa razy dziennie. Dopoludnia wózkiem i później po obiedzie na plac zabaw koło bloku. Agika mamy coneco solar - dzisiaj odpadło w nim kółko!!!!! musztrada po obiedzie ale nie polecam tego wózka. Wogóle mam wrażenie że mimo super zwrotności jest jakiś mało stabilny i te kółka strasznie "latają". Są plusy dodatnie i plusy ujemne ![]()
#6590 |
Wtajemniczenie
|
Dario super impreska. Zuza wyglada jak ksiezniczka tylko korony brak. super torcik. ale mi smaka narobilas. normalnie do piatku wychodze sciezke do kuchni i spowrotem. bede tylko podjadac. ahh. a Zuza to chyba smieszka po tobie, bo twoj TZ to raczej na takiego rozsadnego wyglada.
![]() Platku ja Wiktorii kupuje pampersy rozmiar 5. 4+ dla mnie wygladaly juz na takie ciasne a 5 sa akurat. co do tych nowych pampersow jak dla mnie sa okej. nawet lepsze niz te pampersy z zielonym wkladem. dobrze wchlaniaja i nie robi sie taka bula. my tez kupujemy w tym roku lzejsza spacerowke. ale ja juz jestem w 90% zdecydowana na babydesign model bunny. jeszcze tylkoczekam na pieniadze i potem idziemy do sklepu przymiezyc Wiki. jak bedzie pasowal to biezemy. i niewiele kosztuje bo 170 zl ja na waszym miejscu zrobilabym niezla awanture w sklepie. i bez wymiany na nowy nie wyszlabym ze sklepu. wozek jest nowy i pewnie niewiele ni jezdziliscie. ja mam juz dwa lata wozek. spacerowke i jedynie co to trzeba raz na dlugi czas porzadnie szlauchem wyplukac kola bo osiada piasek. ale do tej pory dobrze sie nim jezdzi. a niezaleznie od pogody byl uzytkowany.
Panie! Daj mi siłę -do akceptowania rzeczy, których nie mogę zmienić, -odwagę do zmiany rzeczy, których nie mogę zaakceptować, -i mądrość, abym ukrył ciała tych, którzy mnie dzisiaj wkurzyli. http://www.suwaczek.pl/cache/2310a7ec99.png Edytowane przez Mariqa Czas edycji: 2007-03-15 o 09:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#6591 |
Zakorzenienie
|
Agiko ja też mam fotelik smochodowy firmy coneco a model zenith i jestem z niego zadowolona
![]() Joasiu widzialam jedna babka miała wózek tej firmy i wydawał się ładny i praktyczny, w nim były małe kółka, a jakie są w modelu solar? Aha wytrwałości w załatwianiu kredytu i sprzedaży działki ![]() Tiaaro nam też były 4+ już za małe i mamy 5 ![]() ![]() tiaaro a Ty robisz teraz małej imprezkę na dwa latka? |
![]() ![]() |
![]() |
#6592 |
Wtajemniczenie
|
Platku nie ma to jak dobry powod zeby siasc z rodzina , zjesc kawalek torta i wypic lapke szampana. tym bardziej ze beda dwie impreski. wiec i dwa torty
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#6593 |
Zadomowienie
|
Joasiu to chyba założę klub PADAK KOMPLETNYCH i witam w klubie.
my mamy coneco traffic koor 03 https://ssl.allegro.pl/item174191578...pergratis.html A ty Joasiu idź reklamuj. Tiaara, to z którego dokładnie jest Wiki?
#6594 |
Wtajemniczenie
|
moze sie uda zaladowac zdjatka. jak zwykle wcielo program do obrobki zdjec wiec sciagnelam i kombinuje innym
Agiko Wiktoria urodzila sie 16 marca 2005 roku. a dlaczego pytasz??
![]() ![]() |
![]() |
#6595 |
Wtajemniczenie
|
Niezły byłby wątek: jak się nie zarypac na smierc
![]() ![]() Wika ma urocze te loczki ![]() Sprawy z wózkiem napewno nie odpuszcze.
#6596 |
Zakorzenienie
|
Teraz super widać Wiki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Joasiu a jak nowa uczennica ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6597 |
Zadomowienie
|
widzę że nie tylko ja chce zmienić wózek...ja juz mam troszeczke dośc mojego niby fajnego ale ciężkiego wózka dwufunkcyjnego...już mam chętną na niego sprzedaje i kupuje nowa spacerówkę 5, 5 kg mój wazy terazniejszy 13 kg
Wszystkiego macie sliczne dzieciaczki...ostatnio nie moge sie na patrzec takie śliczne maluchy chodzą z mamusiami po ulicach...Wczoraj na spacerku Natanielek poznał nowa kolezankę roczną Oliwkę oczywiście- a co -za rączkę się trzymali ,typowe odgarnianie włosów... tak sie sobie spodobali że nie można było ich rozdzielić...i w ryk...miałam aparacik i im troszke zdjątek popstrykałam...zrzuce tylko na kompa i wkleje ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6598 |
Zadomowienie
|
mam zdjątka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6599 |
Zadomowienie
|
na jednym zdjęciu wygląda jakby Oliwka focha zarzuciła
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6600 |
Wtajemniczenie
|
dziekuje dziewczyny
![]() ![]() Joasiu ale jak zalatwicie kredyt, sprzedaz ziemi i dom to juz bedzie tylko z gorki. i wiesz dlaczego i dla kogo to robisz. ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:53.