Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9 - Strona 26 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-11, 14:23   #751
dariac31
Raczkowanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Niezapominajka-Już niedługo nie będziesz musiała się niczego wstydzićJa wstydziłam się karmić ,a jeszcze jedna znajoma to wbiła wzrok w moje piersi ,prawie się do nich przykleiła .Następnie były komentarze z jej strony, że nie mam co wyciągnąć a ona to ma ale mam ładne sutki
Wykarmiłam córę i teraz nie choruje jest dużą dziewczynką ,więc to jest najważniejsze

Edytowane przez dariac31
Czas edycji: 2013-02-11 o 14:35
dariac31 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-11, 14:26   #752
kicia_nh
Zadomowienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9

Amorcio tak, tak, na początku tego semestru dawali, z tym, że nim zdąrzyłam się zapoznać z tym to mój tż spalił w piecu nie to co trzeba i ja teraz liczyć mogę wyłącznie na te przypomnienia Prosiłam w szkole o kopie to wychowawczyni odesłała mnie do dyrekcji, w dyrekcji nie mieli i kazali iść na świetlice, w świetlicy nie mają odsyłali do dyrekcji. Takim sposobem mogę zapomnieć o tej kopii

Kulkaaga zauważyłam, że masz dzisiaj urodzinki tak więc wszystkiego najlepszego, dużo zdrówka i spełnienia marzeń cyckowych

http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png
kicia_nh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-11, 14:28   #753
Kulkaaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kicia_nh Pokaż wiadomość
Amorcio tak, tak, na początku tego semestru dawali, z tym, że nim zdąrzyłam się zapoznać z tym to mój tż spalił w piecu nie to co trzeba i ja teraz liczyć mogę wyłącznie na te przypomnienia Prosiłam w szkole o kopie to wychowawczyni odesłała mnie do dyrekcji, w dyrekcji nie mieli i kazali iść na świetlice, w świetlicy nie mają odsyłali do dyrekcji. Takim sposobem mogę zapomnieć o tej kopii

Kulkaaga zauważyłam, że masz dzisiaj urodzinki tak więc wszystkiego najlepszego, dużo zdrówka i spełnienia marzeń cyckowych
A dziękuję, dziękuję
Stary 2013-02-11, 14:38   #754
kicia_nh
Zadomowienie

Ja się żegnam i życzę Wam miłego popołudnia Zaraz śmigam po tatę i do Niemiec na te zakupy. Ehh przeglądu w aucie jakoś nie ma czasu robić a tam lubią robić kontrolę, więc trza ruszyć tyłek i jechać z nim

http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png
kicia_nh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-11, 14:40   #755
iloona79
Zadomowienie

[QUOTE=chiquitkaaa;3916671 0]jejku dziewczynki nadrobic was graniczy z cudem!!!musialam ponad godzine czytac kilka str

Haha, własnie minęła też godzina odkąd nadrabiam....jeden dzień nieobecności!!! Same plotkary-jak baby na targu

Witam Was Serdecznie!!

Horo,
masz gosci z pomorskiego??
Bo u nas od dzisiaj ferie zimowe i się lub rozjerzdża

Kulkaaga,Ninka28,
tak czytam o tym,ze sie zastanawiacie jak to bedzie z opieką nad dziećmi-mnie to też bolało,widzę ze temat powrócił a wraz z nim moje obawy:-(
znowu zaczełam myslec,czy i ja dam radę...
Ja mam też trójkę dzieciaków i też wymagających czasami noszenia,a ponad dychę też ważą!!
Niestety mój tż może być ze mną max 2 miesiące po operacji,a potem zostaję całkiem sama...znaczy mam nianię do dzieci,no ale na kilka godzin dziennie i np.kąpać sama będę musiała:-(

Kuleczko, ja myślę ze Ty mając taką pomoc w mamie to dasz radę na pewno-wiekm co to znaczy czekać kilka lat na op. bo ja przechodze to samo. Miałam juz termin wyznaczony na styczeń i wszystko juz gotowe bylo,ale znowu "coś" wypadło i musiałam odwołać-teraz nie ma dnia kiedy o tym nie mysle i są momenty,ze nawet żałuję-a mogłam teraz,miałabym to za sobą itp Może to błędne myslenie,ale znając moje zycie,męza pracę i trójkę dzieci,to zawsze moze być to "coś"
I czasem też mam takie mysli, o czym pisała Saba,ze "jakos to będzie",ale to nie jest dobre myslenie,bo ingerencja duza,a ja niestety na wspracie rodziców nie mam co liczyc-oni wiedząc o moich zamiarach w jeszcze większego doła by mnie wpędzili.I choć wiem,ze mama dyzponuje czasem,blisko mieszka to choćby "dla zasady" nie przyjedzie mi pomóc,no bo przeciez cycki to jakas fanaberia blond pindzi (sory za blond-też mam,ale wiecie o co chodzi)
iloona79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-11, 14:47   #756
jusi84
Raczkowanie

GG do jusi84

zaraz koniec pracy więc uciekam do domku
miłego popołudnia dla wszsytkich
Stary 2013-02-11, 15:09   #757
Amorcio
Wtajemniczenie

[QUOTE=kicia_nh;39167082]Amorcio tak, tak, na początku tego semestru dawali, z tym, że nim zdąrzyłam się zapoznać z tym to mój tż spalił w piecu nie to co trzeba i ja teraz liczyć mogę wyłącznie na te przypomnienia Prosiłam w szkole o kopie to wychowawczyni odesłała mnie do dyrekcji, w dyrekcji nie mieli i kazali iść na świetlice, w świetlicy nie mają odsyłali do dyrekcji. Takim sposobem mogę zapomnieć o tej kopii

A macie jakis sekretariat w szkole? bo tam powinni miec taki spis, ja tez zagubilam w HH i od pani sekretarki dostalam kopie. Dobrze z nia zylam i duzo mi pomagala

---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ----------

Kulkaaga przepieknych cycuszkow, dobrych decyzji i spelnienia marzen
Amorcio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-11, 15:24   #758
Saba08
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dariac31 Pokaż wiadomość
Niezapominajka-Już niedługo nie będziesz musiała się niczego wstydzićJa wstydziłam się karmić ,a jeszcze jedna znajoma to wbiła wzrok w moje piersi ,prawie się do nich przykleiła .Następnie były komentarze z jej strony, że nie mam co wyciągnąć a ona to ma ale mam ładne sutki
Wykarmiłam córę i teraz nie choruje jest dużą dziewczynką ,więc to jest najważniejsze
daria, a ile ta znajoma ma lat? Bo z opisu jej zachowania to przebija taka niedojrzałość, jakby miała góra 17 (nie obrażając nieletnich ). Jakby to wielkość biustu świadczyło o kobiecie, czy też w tej sytuacji o możliwościach karmienia dzieci.

---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ----------

Cytat:
Napisane przez iloona79 Pokaż wiadomość
Miałam juz termin wyznaczony na styczeń i wszystko juz gotowe bylo,ale znowu "coś" wypadło i musiałam odwołać-teraz nie ma dnia kiedy o tym nie mysle i są momenty,ze nawet żałuję-a mogłam teraz,miałabym to za sobą itp
Ilonko nie myśl już o tym. Nie masz na to wpływu, a dodajesz sobie tylko żalu Teraz myśl nad kolejnym terminem

Cytat:
I czasem też mam takie mysli, o czym pisała Saba,ze "jakos to będzie",ale to nie jest dobre myslenie,bo ingerencja duza
Będzie i odpowiedni termin dla Ciebie Pisałaś, że mąż będzie się starał pomóc na ile da radę. Ale dwa miesiące to mało, zwłaszcza u E.S. A może dasz radę maluchy przez ten czas oduczyć noszenia? (przepraszam ale nie pamiętam w jakim wieku są). A np jakaś koleżanka nie mogłaby Ci pomóc przez ten miesiąc później jak mąż nie będzie mógł?
Stary 2013-02-11, 15:42   #759
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Saba08 Pokaż wiadomość
daria, a ile ta znajoma ma lat? Bo z opisu jej zachowania to przebija taka niedojrzałość, jakby miała góra 17 (nie obrażając nieletnich ). Jakby to wielkość biustu świadczyło o kobiecie, czy też w tej sytuacji o możliwościach karmienia dzieci.

---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ----------

Ilonko nie myśl już o tym. Nie masz na to wpływu, a dodajesz sobie tylko żalu Teraz myśl nad kolejnym terminem

Będzie i odpowiedni termin dla Ciebie Pisałaś, że mąż będzie się starał pomóc na ile da radę. Ale dwa miesiące to mało, zwłaszcza u E.S. A może dasz radę maluchy przez ten czas oduczyć noszenia? (przepraszam ale nie pamiętam w jakim wieku są). A np jakaś koleżanka nie mogłaby Ci pomóc przez ten miesiąc później jak mąż nie będzie mógł?
Ja bede bardzo bardzo szczesliwa jak Ilonki jedna z córeczek nie będzie wymagała noszenia
Stary 2013-02-11, 15:48   #760
Eyeshadow__
Raczkowanie

GG do Eyeshadow__

Hejjj dziewczyny ))
Klikam do Was bo nie moge sie zddecydowac..... w przyszlym roku planuje powiekszyc sobie piersi....to juz postanowione, probowalam sie przekonac do swoich, ale niestety
Tyle ze nie wiem co robic....mam 22 lata ... 165cm i jestem drobna waze 50kg.... nie wiem jaki rozmiar sobie dobrac... chcialabym wieksze cycuszki ale boje sie ze bedzie to strasznie nienaturalnie u mnie wygladac.....
Co myslicie ?

---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ----------

a i wlasnie...
czy to dobry pomysl powiekszac piersi..nie majac jeszcze dzieci ?
Nie planuje poki co...i nie chce czekac dluzej...

Strasznie sie znieksztalcaja po narodzinach dziecka ??

Dziekuje
Eyeshadow__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-11, 15:51   #761
iloona79
Zadomowienie

Kulkaaga,
wszystkiego Naj,naj...najlepszych cycuchów!!!:r oza:

Sabciu,
E.S. miedzy innymi dlatego skreśliłam,bo wiem że u niej po op to w ogóle ciężko,bo pod dwa mięsnie-choć to,ze do końca życia niby mozna smigac bez staniczka kusząca

Niestety,drugi doktorek,pomimo ze metoda tradycyjna,tez mi powiedzial ze 3 miechy bez noszenia!!
Ja mam synka-6-scio latka i dwie dwulatki

Przed chwilą mężuś zrobił pyszny obiadek i znowu poruszyliśmy ten temat-pod wpywem własnie tutejszych rozważan wizażowych-no i oczywiście obiecał pomoc w 100%,a co do późniejszej pomocy,to mogę mieć tutaj jedynie podejście,ze jakos to bedzie...moja niania mogłaby mi moze bardziej pomoc,aleona ma tez swoje dzieci i wiem,ze bycie tu ze mną non-stop nie wchodzi w grę:-(
Moze moja mama jak dowie sie po operacji,ze ją zrobiłam-bo to jedyna opcja niestety,to będąc już po fakcie będzie inaczej myslec...na zasadzie "stało się,to trza się brać do roboty"
Choc teraz tez mam stresa,ze nie powiedzialam jej co czeka ją w maju-ma zając się moimi córkami, 2 tygodnie,bo my wyjeżdzamy daleko,a wyjazd rezerwowalam z myslą "jakos to będzie"-teraz stres jak ona to przyjmie kiedy postawię ją przed faktem dokonanym.No ale chęc wyjazdu byla tak silna,ze nie bylo wyjscia jak tylko podejsc w ten sposób do sprawy

---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ----------

Cytat:
Napisane przez Amorcio Pokaż wiadomość
Ja bede bardzo bardzo szczesliwa jak Ilonki jedna z córeczek nie będzie wymagała noszenia
Amorcio
Stary 2013-02-11, 16:25   #762
Amorcio
Wtajemniczenie

No tak sie zamyslilam nad pytaniami do doktorka ze ugotowalam ziemniaczki do obiadku dla dzieci bez soli, na szczescie zupa z buraka byla smaczna i dzieci zjadly ze smakiem obiadek
Stary 2013-02-11, 16:28   #763
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

jutro się widzę z moją panią dr.. przekażę jej wyniki badań.. a w piątek... OPERACJA!

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-11, 16:30   #764
Saba08
Zadomowienie

Gratulacje noseknosek a u kogo robisz? Bo nie doczytałam
Stary 2013-02-11, 16:32   #765
noseknosek

Cytat:
Gratulacje noseknosek a u kogo robisz? Bo nie doczytałam
dr MG, Warszawa

biegam
Stary 2013-02-11, 16:33   #766
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
jutro się widzę z moją panią dr.. przekażę jej wyniki badań.. a w piątek... OPERACJA!
Fajnie, ciesze sie z Toba, czym mniej nas w wyliczance tym mi blizej do mojej operacji, szkoda tylko, ze i lat mi przybedzie

Sabciu a te sakwy z ryzem to tak przedd cy uszkiem sie wklada czy jak push upa? Przygotowalam i nie wiem jak ulozyc zeby dalo odpwiedni efekt

Edytowane przez Amorcio
Czas edycji: 2013-02-11 o 16:35
Stary 2013-02-11, 17:04   #767
Saba08
Zadomowienie

Cytat:
dr MG, Warszawa
hhhhmm nie znam

---------- Dopisano o 16:48 ---------- Poprzedni post napisano o 16:43 ----------

Cytat:
Sabciu a te sakwy z ryzem to tak przedd cy uszkiem sie wklada czy jak push upa? Przygotowalam i nie wiem jak ulozyc zeby dalo odpwiedni efekt
Wiesz Amorcio ja próbowałam raz zrobić taką próbę, ale nie sądzę aby coś z tego wyszło. Ja zrobiłam to tak, że ryż był na całej piersi tzn. nie jak push up, bo implant wchodzi pod całą pierś, tylko i z przodu i po bokach. Ale ja raczej nie zrobiłam tego prawidłowo i więcej nie powtarzałam Wyglądały wtedy na wielkie, więc dobrze, że się nie nastawiłam, że takie wyjdą. Klaudeczka o tym coś pisała... A potem chyba kupiła taki zestaw B-seizer na stronie mentora... Coś mi się takiego kojarzy

---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ----------

Cytat:
Napisane przez Eyeshadow__ Pokaż wiadomość
Hejjj dziewczyny ))
Klikam do Was bo nie moge sie zddecydowac..... w przyszlym roku planuje powiekszyc sobie piersi....to juz postanowione, probowalam sie przekonac do swoich, ale niestety
Tyle ze nie wiem co robic....mam 22 lata ... 165cm i jestem drobna waze 50kg.... nie wiem jaki rozmiar sobie dobrac... chcialabym wieksze cycuszki ale boje sie ze bedzie to strasznie nienaturalnie u mnie wygladac.....
Co myslicie ?

---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ----------

a i wlasnie...
Dziekuje
Witaj!
Co do pytania, co robić - iść na konsultację do lekarza/y . Tylko lekarz widząc Cię jest w stanie prawidłowo dobrać Ci implanty. Ponadto wyjaśni Ci na czym polega operacja, jakie jest ryzyko i co po powiększeniu Więc wybierz lekarza i idź nawet jeśli to dopiero za rok. Samo przymierzenie implantów bardzo dużo Ci da

Jeśli chodzi o ciążę, to kwestia indywidualna. Skoro nie byłaś nigdy w ciąży, nie przewidzisz jak się ciało zachowa
Stary 2013-02-11, 17:05   #768
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
hhhhmm nie znam

---------- Dopisano o 16:48 ---------- Poprzedni post napisano o 16:43 ----------

Wiesz Amorcio ja próbowałam raz zrobić taką próbę, ale nie sądzę aby coś z tego wyszło. Ja zrobiłam to tak, że ryż był na całej piersi tzn. nie jak push up, bo implant wchodzi pod całą pierś, tylko i z przodu i po bokach. Ale ja raczej nie zrobiłam tego prawidłowo i więcej nie powtarzałam Wyglądały wtedy na wielkie, więc dobrze, że się nie nastawiłam, że takie wyjdą. Klaudeczka o tym coś pisała... A potem chyba kupiła taki zestaw B-seizer na stronie mentora... Coś mi się takiego kojarzy
A widzialam ten zestaw ale teraz juz za pozno, nie dosla mi na czas a idac na konsultacje chce mniej wiecej wiedziec co chce. Bede wiec kombinowac, pocielam rajstopy i zaladowalam odmierzony ryz tylko stanik mam taki niezbyt rozciagliwy

Udalo mi sie ulozyc ten ryz, juz wiem jak trzeba ale bedzie duzy cycek hi hi dobrze, ze wiem, iz czesc implantu jest ucieka pod miesniem

Edytowane przez Amorcio
Czas edycji: 2013-02-11 o 17:07
Stary 2013-02-11, 17:05   #769
noseknosek

rany dziewczyny ale się wkurzyłam. ta moja pani dr chyba zaczyna coś odstawiać..
już drugi raz zmienia mi termin operacji!!!!!!!!!!
i muszę czekać do poniedziałku..

biegam
Stary 2013-02-11, 17:20   #770
iloona79
Zadomowienie

Cytat:
Fajnie, ciesze sie z Toba, czym mniej nas w wyliczance tym mi blizej do mojej operacji, szkoda tylko, ze i lat mi przybedzie

Ja po prostu wepchałam te "sakwy" do stanika,zeby bylo mi w miarę wygodnie w nimi tak pochodzić przynajmniej pół dnia-chciałam się dobrze wczuć w sytuację
Kupilam do tego takie zwykłe staniki w TESCO z serii basic-taki dwupak kosztował-bagatela! całe 6złotych!!!

---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ----------

Cytat:
rany dziewczyny ale się wkurzyłam. ta moja pani dr chyba zaczyna coś odstawiać..
No to kiszka-nie ma to jak człowiek się już nastawi psychicznie na coś i potem d..a
Całe szczęście,ze to zaledwie tydzień

Trzeba powiedzieć Jusi,żeby Cię przestawiła w wyliczance!!!
Stary 2013-02-11, 17:24   #771
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja po prostu wepchałam te "sakwy" do stanika,zeby bylo mi w miarę wygodnie w nimi tak pochodzić przynajmniej pół dnia-chciałam się dobrze wczuć w sytuację
Kupilam do tego takie zwykłe staniki w TESCO z serii basic-taki dwupak kosztował-bagatela! całe 6złotych!!!

---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ----------

No to kiszka-nie ma to jak człowiek się już nastawi psychicznie na coś i potem d..a
Całe szczęście,ze to zaledwie tydzień

Trzeba powiedzieć Jusi,żeby Cię przestawiła w wyliczance!!!

Ilonka Tesco kolo Was ma inny asortyment niz to kolo nas, u nas takich nie ma, panie oczami wywracaja jak pytam o stanik w takiej cenie. No tez wepchalam do stanika moje sakwy 350ml ryzu jak sie rozgotuje to IV kl spoistosci Ale to zgniotlo to co mam i mialam po dwie buleczki na miseczke

Noseknosek a jaki powod podala doktor?
Wiem, na konsultacje zabiore zestaw ze soba hi hi

Edytowane przez Amorcio
Czas edycji: 2013-02-11 o 17:26
Stary 2013-02-11, 17:51   #772
Saba08
Zadomowienie

Cytat:
Współczuję, domyślam się, że Ci ciężko. Ale dobrze, że nie musisz dlużej czekać. Moze coś się stało, bo z reguły lekarze nie zmieniają chyba terminu, zwłaszcza jak chodzi o taką kosztowną operację
Stary 2013-02-11, 18:09   #773
ania2003
Raczkowanie

Cytat:
Szkoda wspolczuje, ale poniedzialek juz niedlugo i bedziesz zaraz piekna cycolinka
Stary 2013-02-11, 18:31   #774
Eyeshadow__
Raczkowanie

GG do Eyeshadow__

Cytat:
hhhhmm nie znam

---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ----------

Witaj!
Co do pytania, co robić - iść na konsultację do lekarza/y . Tylko lekarz widząc Cię jest w stanie prawidłowo dobrać Ci implanty. Ponadto wyjaśni Ci na czym polega operacja, jakie jest ryzyko i co po powiększeniu Więc wybierz lekarza i idź nawet jeśli to dopiero za rok. Samo przymierzenie implantów bardzo dużo Ci da

Jeśli chodzi o ciążę, to kwestia indywidualna. Skoro nie byłaś nigdy w ciąży, nie przewidzisz jak się ciało zachowa
ajjj ale sie boje ..... ale o niczym poki co tak nie marze :P
Boje sie tylko ze moja waga moze byc problemem...

Znacie jakiego dobrego chirurga w trojmiescie ?
Eyeshadow__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-11, 18:36   #775
ania2003
Raczkowanie

Cytat:

A dlaczego waga mialaby byc problemem?
Stary 2013-02-11, 18:41   #776
Kulkaaga
Wtajemniczenie

Cytat:

Kulkaaga,Ninka28,
tak czytam o tym,ze sie zastanawiacie jak to bedzie z opieką nad dziećmi-mnie to też bolało,widzę ze temat powrócił a wraz z nim moje obawy:-(
znowu zaczełam myslec,czy i ja dam radę...
Ja mam też trójkę dzieciaków i też wymagających czasami noszenia,a ponad dychę też ważą!!
Niestety mój tż może być ze mną max 2 miesiące po operacji,a potem zostaję całkiem sama...znaczy mam nianię do dzieci,no ale na kilka godzin dziennie i np.kąpać sama będę musiała:-(

Kuleczko, ja myślę ze Ty mając taką pomoc w mamie to dasz radę na pewno-wiekm co to znaczy czekać kilka lat na op. bo ja przechodze to samo. Miałam juz termin wyznaczony na styczeń i wszystko juz gotowe bylo,ale znowu "coś" wypadło i musiałam odwołać-teraz nie ma dnia kiedy o tym nie mysle i są momenty,ze nawet żałuję-a mogłam teraz,miałabym to za sobą itp Może to błędne myslenie,ale znając moje zycie,męza pracę i trójkę dzieci,to zawsze moze być to "coś"
I czasem też mam takie mysli, o czym pisała Saba,ze "jakos to będzie",ale to nie jest dobre myslenie,bo ingerencja duza,a ja niestety na wspracie rodziców nie mam co liczyc-oni wiedząc o moich zamiarach w jeszcze większego doła by mnie wpędzili.I choć wiem,ze mama dyzponuje czasem,blisko mieszka to choćby "dla zasady" nie przyjedzie mi pomóc,no bo przeciez cycki to jakas fanaberia blond pindzi (sory za blond-też mam,ale wiecie o co chodzi)
No ja właśnie pogadałam jeszcze raz z mamą - ona sensowności operacji nie widzi (ale jak ma widzieć, skoro całe życie miała potężny kawał cycka) ale pomoże mi oczywiście, nawet 24godz na dobę jak trzeba będzie

Cytat:
Kulkaaga przepieknych cycuszkow, dobrych decyzji i spelnienia marzen

Cytat:
Hejjj dziewczyny ))
Co myslicie ?:brzydal

a i wlasnie...

Dziekuje
Zacznijmy od tego, że to nie Ty dobierasz sobie implant a dobiera Ci go dr. Także pierwszy krok to pójście na konsultacje - tam dokładnie Cię pomierzy i dobierze odpowiedni implant

Wiele dziewczyn powiększa piersi przed dzieckiem, nikt Ci nie powie jak ciąża wpłynie na Twoje piersi, obojętnie czy będzie w nich implant czy nie. Zawsze trzeba wg mnie zakładać, że być może kiedyś potrzebna będzie druga operacja i wymiana implantów. Na innym forum są są dziewczyny, które urodziły i ich piersi mają się bardzo dobrze, są też takie, które muszą wymienić implant na większy, ponieważ stary po ciąży już tak dobrze nie wypełnia rozciągniętej skóry. Ale tego jak zachowają się Twoje piersi to nawet najlepszy lekarz nie przewidzi

Cytat:
Kulkaaga,
wszystkiego Naj,naj...najlepszych cycuchów!!!:r oza:

Cytat:

Sabciu,
E.S. miedzy innymi dlatego skreśliłam,bo wiem że u niej po op to w ogóle ciężko,bo pod dwa mięsnie-choć to,ze do końca życia niby mozna smigac bez staniczka kusząca
Ja też byłam na konsultacji u ES i mimo jej metody to w to śmiganie bez stanika bez konsekwencji dla piersi to nie wierzę

---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:37 ----------

Cytat:

Waga raczej problemem żadnym nie jest
Co do chirurgów plastyków to w 3Mieście jest kilku polecanych ale mamy tu zasadę, że nie podajemy nazwisk
Stary 2013-02-11, 18:43   #777
Saba08
Zadomowienie

Cytat:

Na pewno trzeba pilnować wagi, bo każda jej zmiana w górę czy w dół szkodzi piersiom. W ciąży też nie można za dużo przytyć. A co do samego rozmiaru piersi wtedy, to zapytaj mamę, czy siostrę jeśli masz taką co rodziła, czy w ciąży im się biust bardzo powiększył. U Ciebie pewnie będzie podobnie Jest kilka dziewczyn, które robiły w Trójmieście. Na pewno chwalą E.S. Innych z Trójmiasta nie znam.
Stary 2013-02-11, 18:47   #778
Kulkaaga
Wtajemniczenie

W 3Mieście to jest E.S., M.M.K., I.G., J.Z., J.J. - chyba nikogo nie pominęłam
Stary 2013-02-11, 19:17   #779
Saba08
Zadomowienie

eyeshadow i Ci kuleczka pięknie wszystko opisała, nic nie dodam ponad to
czyli kierunek-> lekarz
Stary 2013-02-11, 19:17   #780
niezapominajka1987
Raczkowanie

Dariac tak tak już odliczam dni do operacji. Przeżyłam ekg, miła pani kazała mi tylko podciągnąć koszulke A co do usg to przeżyłam szok, gdy czekając na swoją kolej usłyszałam męski głos z gabinetu Byłam przekonana że to pani robi usg, no ale takie już moje szczęście że trafiłam na faceta. Był miły, powiedziałam mu prosto z mostu, że robie operację, a on się strasznie zdziwił i spytał czy nie lepiej byłoby jeszcze poczekać bo...... może urosną No i wypytywał mnie o wszystko, bo chyba taka pacjentka mu się jeszcze nie trafiła Ale najwazniejsze że wszystko wyszlo dobrze, nie ma żadnych przeciwskazań do operacji. A ekg niestety nie potrafie rozszyfrować
niezapominajka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości