|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#751 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Niezapominajka
Ja wstydziłam się karmić ,a jeszcze jedna znajoma to wbiła wzrok w moje piersi ,prawie się do nich przykleiła .Następnie były komentarze z jej strony, że nie mam co wyciągnąć a ona to ma ale mam ładne sutki![]() Wykarmiłam córę i teraz nie choruje jest dużą dziewczynką ,więc to jest najważniejsze
Edytowane przez dariac31 Czas edycji: 2013-02-11 o 14:35 |
|
|
|
#752 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Amorcio tak, tak, na początku tego semestru dawali, z tym, że nim zdąrzyłam się zapoznać z tym to mój tż spalił w piecu nie to co trzeba i ja teraz liczyć mogę wyłącznie na te przypomnienia
Prosiłam w szkole o kopie to wychowawczyni odesłała mnie do dyrekcji, w dyrekcji nie mieli i kazali iść na świetlice, w świetlicy nie mają odsyłali do dyrekcji. Takim sposobem mogę zapomnieć o tej kopii![]() Kulkaaga zauważyłam, że masz dzisiaj urodzinki tak więc wszystkiego najlepszego, dużo zdrówka i spełnienia marzeń cyckowych
|
#753 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#754 |
|
Zadomowienie
|
Ja się żegnam i życzę Wam miłego popołudnia
|
#755 |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=chiquitkaaa;3916671 0]jejku dziewczynki nadrobic was graniczy z cudem!!!musialam ponad godzine czytac kilka str
Haha, własnie minęła też godzina odkąd nadrabiam....jeden dzień nieobecności!!! Same plotkary-jak baby na targu Witam Was Serdecznie!! Horo, masz gosci z pomorskiego?? Bo u nas od dzisiaj ferie zimowe i się lub rozjerzdża Kulkaaga,Ninka28, tak czytam o tym,ze sie zastanawiacie jak to bedzie z opieką nad dziećmi-mnie to też bolało,widzę ze temat powrócił a wraz z nim moje obawy:-( znowu zaczełam myslec,czy i ja dam radę... Ja mam też trójkę dzieciaków i też wymagających czasami noszenia,a ponad dychę też ważą!! Niestety mój tż może być ze mną max 2 miesiące po operacji,a potem zostaję całkiem sama...znaczy mam nianię do dzieci,no ale na kilka godzin dziennie i np.kąpać sama będę musiała:-( Kuleczko, ja myślę ze Ty mając taką pomoc w mamie to dasz radę na pewno-wiekm co to znaczy czekać kilka lat na op. bo ja przechodze to samo. Miałam juz termin wyznaczony na styczeń i wszystko juz gotowe bylo,ale znowu "coś" wypadło i musiałam odwołać-teraz nie ma dnia kiedy o tym nie mysle i są momenty,ze nawet żałuję-a mogłam teraz,miałabym to za sobą itp Może to błędne myslenie,ale znając moje zycie,męza pracę i trójkę dzieci,to zawsze moze być to "coś" I czasem też mam takie mysli, o czym pisała Saba,ze "jakos to będzie",ale to nie jest dobre myslenie,bo ingerencja duza,a ja niestety na wspracie rodziców nie mam co liczyc-oni wiedząc o moich zamiarach w jeszcze większego doła by mnie wpędzili.I choć wiem,ze mama dyzponuje czasem,blisko mieszka to choćby "dla zasady" nie przyjedzie mi pomóc,no bo przeciez cycki to jakas fanaberia blond pindzi (sory za blond-też mam,ale wiecie o co chodzi )
|
|
|
|
#756 |
|
Raczkowanie
|
zaraz koniec pracy więc uciekam do domku
miłego popołudnia dla wszsytkich
|
#757 |
|
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=kicia_nh;39167082]Amorcio tak, tak, na początku tego semestru dawali, z tym, że nim zdąrzyłam się zapoznać z tym to mój tż spalił w piecu nie to co trzeba i ja teraz liczyć mogę wyłącznie na te przypomnienia
Prosiłam w szkole o kopie to wychowawczyni odesłała mnie do dyrekcji, w dyrekcji nie mieli i kazali iść na świetlice, w świetlicy nie mają odsyłali do dyrekcji. Takim sposobem mogę zapomnieć o tej kopii![]() A macie jakis sekretariat w szkole? bo tam powinni miec taki spis, ja tez zagubilam w HH i od pani sekretarki dostalam kopie. Dobrze z nia zylam i duzo mi pomagala ---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ---------- Kulkaaga |
|
|
|
#758 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
). Jakby to wielkość biustu świadczyło o kobiecie, czy też w tej sytuacji o możliwościach karmienia dzieci.---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
Pisałaś, że mąż będzie się starał pomóc na ile da radę. Ale dwa miesiące to mało, zwłaszcza u E.S. A może dasz radę maluchy przez ten czas oduczyć noszenia? (przepraszam ale nie pamiętam w jakim wieku są). A np jakaś koleżanka nie mogłaby Ci pomóc przez ten miesiąc później jak mąż nie będzie mógł?
|
|
#759 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#760 |
|
Raczkowanie
|
Hejjj dziewczyny
)) Klikam do Was bo nie moge sie zddecydowac..... w przyszlym roku planuje powiekszyc sobie piersi....to juz postanowione, probowalam sie przekonac do swoich, ale niestety ![]() Tyle ze nie wiem co robic....mam 22 lata ... 165cm i jestem drobna waze 50kg.... nie wiem jaki rozmiar sobie dobrac... chcialabym wieksze cycuszki ale boje sie ze bedzie to strasznie nienaturalnie u mnie wygladac..... Co myslicie ? ![]() ---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ---------- a i wlasnie... czy to dobry pomysl powiekszac piersi..nie majac jeszcze dzieci ? Nie planuje poki co...i nie chce czekac dluzej... ![]() Strasznie sie znieksztalcaja po narodzinach dziecka ?? ![]() Dziekuje |
|
|
|
#761 | |
|
Zadomowienie
|
Kulkaaga,
wszystkiego Naj,naj...najlepszych cycuchów!!! Sabciu, E.S. miedzy innymi dlatego skreśliłam,bo wiem że u niej po op to w ogóle ciężko,bo pod dwa mięsnie-choć to,ze do końca życia niby mozna smigac bez staniczka kusząca Niestety,drugi doktorek,pomimo ze metoda tradycyjna,tez mi powiedzial ze 3 miechy bez noszenia!! Ja mam synka-6-scio latka i dwie dwulatki ![]() Przed chwilą mężuś zrobił pyszny obiadek i znowu poruszyliśmy ten temat-pod wpywem własnie tutejszych rozważan wizażowych-no i oczywiście obiecał pomoc w 100%,a co do późniejszej pomocy,to mogę mieć tutaj jedynie podejście,ze jakos to bedzie...moja niania mogłaby mi moze bardziej pomoc,aleona ma tez swoje dzieci i wiem,ze bycie tu ze mną non-stop nie wchodzi w grę:-( Moze moja mama jak dowie sie po operacji,ze ją zrobiłam-bo to jedyna opcja niestety,to będąc już po fakcie będzie inaczej myslec...na zasadzie "stało się,to trza się brać do roboty" ![]() Choc teraz tez mam stresa,ze nie powiedzialam jej co czeka ją w maju-ma zając się moimi córkami, 2 tygodnie,bo my wyjeżdzamy daleko,a wyjazd rezerwowalam z myslą "jakos to będzie"-teraz stres jak ona to przyjmie kiedy postawię ją przed faktem dokonanym.No ale chęc wyjazdu byla tak silna,ze nie bylo wyjscia jak tylko podejsc w ten sposób do sprawy ---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#762 |
|
Wtajemniczenie
|
No tak sie zamyslilam nad pytaniami do doktorka ze ugotowalam ziemniaczki do obiadku dla dzieci bez soli
, na szczescie zupa z buraka byla smaczna i dzieci zjadly ze smakiem obiadek
|
|
|
|
#763 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
jutro się widzę z moją panią dr.. przekażę jej wyniki badań..
a w piątek... OPERACJA!
|
|
#764 |
|
Zadomowienie
|
Gratulacje noseknosek
a u kogo robisz? Bo nie doczytałam
|
#765 |
|
|
dr MG, Warszawa
|
|
#766 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Sabciu a te sakwy z ryzem to tak przedd cy uszkiem sie wklada czy jak push upa? Przygotowalam i nie wiem jak ulozyc zeby dalo odpwiedni efekt
Edytowane przez Amorcio Czas edycji: 2013-02-11 o 16:35 |
|
|
|
|
#767 | ||
|
Zadomowienie
|
hhhhmm nie znam
![]() ---------- Dopisano o 16:48 ---------- Poprzedni post napisano o 16:43 ---------- Cytat:
Wyglądały wtedy na wielkie, więc dobrze, że się nie nastawiłam, że takie wyjdą. Klaudeczka o tym coś pisała... A potem chyba kupiła taki zestaw B-seizer na stronie mentora... Coś mi się takiego kojarzy![]() ---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ---------- Cytat:
Co do pytania, co robić - iść na konsultację do lekarza/y . Tylko lekarz widząc Cię jest w stanie prawidłowo dobrać Ci implanty. Ponadto wyjaśni Ci na czym polega operacja, jakie jest ryzyko i co po powiększeniu Więc wybierz lekarza i idź nawet jeśli to dopiero za rok. Samo przymierzenie implantów bardzo dużo Ci da![]() Jeśli chodzi o ciążę, to kwestia indywidualna. Skoro nie byłaś nigdy w ciąży, nie przewidzisz jak się ciało zachowa
|
|
#768 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Udalo mi sie ulozyc ten ryz, juz wiem jak trzeba ale bedzie duzy cycek hi hi dobrze, ze wiem, iz czesc implantu jest ucieka pod miesniem Edytowane przez Amorcio Czas edycji: 2013-02-11 o 17:07 |
|
|
|
|
#769 |
|
|
rany dziewczyny ale się wkurzyłam. ta moja pani dr chyba zaczyna coś odstawiać..
już drugi raz zmienia mi termin operacji!!!!!!!!!! i muszę czekać do poniedziałku..
|
|
#770 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Kupilam do tego takie zwykłe staniki w TESCO z serii basic-taki dwupak kosztował-bagatela! całe 6złotych!!! ---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ---------- Cytat:
Całe szczęście,ze to zaledwie tydzień ![]() Trzeba powiedzieć Jusi,żeby Cię przestawiła w wyliczance!!! |
||
|
|
|
#771 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ilonka Tesco kolo Was ma inny asortyment niz to kolo nas, u nas takich nie ma, panie oczami wywracaja jak pytam o stanik w takiej cenie. No tez wepchalam do stanika moje sakwy 350ml ryzu jak sie rozgotuje to IV kl spoistosci Ale to zgniotlo to co mam i mialam po dwie buleczki na miseczke![]() Noseknosek a jaki powod podala doktor? Wiem, na konsultacje zabiore zestaw ze soba hi hi Edytowane przez Amorcio Czas edycji: 2013-02-11 o 17:26 |
|
|
|
|
#772 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#773 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#774 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Boje sie tylko ze moja waga moze byc problemem... ![]() Znacie jakiego dobrego chirurga w trojmiescie ? |
|
|
|
|
#775 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#776 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Wiele dziewczyn powiększa piersi przed dzieckiem, nikt Ci nie powie jak ciąża wpłynie na Twoje piersi, obojętnie czy będzie w nich implant czy nie. Zawsze trzeba wg mnie zakładać, że być może kiedyś potrzebna będzie druga operacja i wymiana implantów. Na innym forum są są dziewczyny, które urodziły i ich piersi mają się bardzo dobrze, są też takie, które muszą wymienić implant na większy, ponieważ stary po ciąży już tak dobrze nie wypełnia rozciągniętej skóry. Ale tego jak zachowają się Twoje piersi to nawet najlepszy lekarz nie przewidzi Cytat:
---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:37 ---------- Cytat:
Co do chirurgów plastyków to w 3Mieście jest kilku polecanych ale mamy tu zasadę, że nie podajemy nazwisk
|
|
|
#777 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jest kilka dziewczyn, które robiły w Trójmieście. Na pewno chwalą E.S. Innych z Trójmiasta nie znam.
|
|
#778 |
|
Wtajemniczenie
|
W 3Mieście to jest E.S., M.M.K., I.G., J.Z., J.J. - chyba nikogo nie pominęłam
|
|
#779 |
|
Zadomowienie
|
eyeshadow i Ci kuleczka pięknie wszystko opisała, nic nie dodam ponad to
![]() czyli kierunek-> lekarz
|
#780 |
|
Raczkowanie
|
Dariac
Przeżyłam ekg, miła pani kazała mi tylko podciągnąć koszulke A co do usg to przeżyłam szok, gdy czekając na swoją kolej usłyszałam męski głos z gabinetu Byłam przekonana że to pani robi usg, no ale takie już moje szczęście że trafiłam na faceta. No i wypytywał mnie o wszystko, bo chyba taka pacjentka mu się jeszcze nie trafiła Ale najwazniejsze że wszystko wyszlo dobrze, nie ma żadnych przeciwskazań do operacji. A ekg niestety nie potrafie rozszyfrować
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:02.

Ja wstydziłam się karmić ,a jeszcze jedna znajoma to wbiła wzrok w moje piersi ,prawie się do nich przykleiła
.Następnie były komentarze z jej strony, że nie mam co wyciągnąć a ona to ma ale mam ładne sutki

Prosiłam w szkole o kopie to wychowawczyni odesłała mnie do dyrekcji, w dyrekcji nie mieli i kazali iść na świetlice, w świetlicy nie mają odsyłali do dyrekcji. Takim sposobem mogę zapomnieć o tej kopii
)