Z maluszkami wątek trzeci - jak ten czas nam szybko leci! Mamusie IX-X 2012 - Strona 84 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-11, 16:57   #2491
Konczita
Zakorzenienie

Dot.: Z maluszkami wątek trzeci - jak ten czas nam szybko leci! Mamusie IX-X 2012

Kochane ja jestem ale Wy pędzicie jak dla mnie teraz a ja między Duśką i obowiązkami dodatkowymi i na neta minimum czasu niom ...

nadal nie wiem jaki fotelik a musimy nabyć ehhh ... Duśka rośnie szybko i fotelik jest już ciasnawy ...

Był temat chodzików ja jestem na nie ale ten skoczek od Asi mi sie podoba .. jednak trochę kasy kosztuje więc odpuszczę póki co ...

i co ja jeszcze ... hmmmm aaa jutro mam rehabilitację na rączki ale właśnie zaczęła ładnie otwierać je nawet na kocyku chociaż jak się poślizgnie bo ona w tył się przesuwa zamiast do przodu pełzać to zaciska rączki .. no nic wolę to sprawdzić

Ile mogę podać Niuni kremu z kurczaka ?? wyczytałam że 180 -210 ml .. ale to chyba dość sporawo ???
13.08.2012 godz 15:01
2532g i 50 cm naszej miłości
[*] .. dzieli nas już tylko czas ...
Konczita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-11, 17:11   #2492
kasiam187
Wtajemniczenie

GG do kasiam187 Wyślij wiadomość przez MSN do kasiam187 Send a message via Skype™ to kasiam187
Dot.: Z maluszkami wątek trzeci - jak ten czas nam szybko leci! Mamusie IX-X 2012

Cytat:
Napisane przez Bika83 Pokaż wiadomość
ja płacę 350zł za dawkę taką mam przychodnie, że tylko od nich można kupić, tzn nie można np kupić sobie szczepionki w aptece i przynieść im, żeby podali (chociaż rota i tak sama podawałam Emilce pod ich nadzorem)..... zła jestem, bo siostra mi załatwiła w hurtowniach farmaceutycznych zniżki
my placilismy 320 zza rota, a 280 za pneumo. 6w1 190

---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ----------

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
Dzięki dziewczyny za odpowiedź. Tak właśnie myślałam, że to za mało. Chodzi o bratanicę TŻta. Mój Krystian waży ok.7kg a jest 4 miesiące młodszy, a wszyscy mówią, że to on dużo waży a ona w sam raz bo teraz się dużo rusza (raczkuje) to spala....

Kasiam wiem, że jest mały, ale sam się rwie do siedzenia i dlatego pytam Oczywiście nie chodziło mi o sadzanie go na długo, tylko tak na kilkanaście sekund, ale się o kręgosłup boję

Dawać surową czy gotowaną marchewkę? Dzisiaj dałam Mu na spróbę i strasznie się krzywił, raczej mu nie posmakowała Ale zobaczymy dalej.

I powiedzcie mi co mogę dawać za mleko. Na razie daję kaszkę, ale nie chcę Go upaść, bo już i tak dobrze wygląda Jedynie kleik czy jest coś innego? Nie chodzi mi o dania....

a co ich pediatra na to? na prawde mało wazy. nie martwia sie? a jak je?

kasiam187 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-11, 17:16   #2493
maggie123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Asiuulka89 Pokaż wiadomość
Oj tam oj tam od razu nie interesuje :P dobrze ze pomogła. A córa Ci dorasta. Jak twoje samopoczucie?
dziękuję. samopoczucie bardzo ok
Cytat:
Napisane przez zielona191189 Pokaż wiadomość
Tak sie zastanawiam ze moze lepiej kupic biała tapete do malowana tzw raufaza i przykleic i pozniej pomalowac farba niz babrac sie z gładzia,jeszcze jak tz tego raczej w zyciu nie robil.. jak myslicie?
koszt ok 14zl roli szer na 53cm i dlugosc az 10m czyli mysle ze taka rolka zrobi z 3 paski..
http://www.leroymerlin.pl/dekoracja-...0755,l869.html
nie robiłabym tak.
tapeta ma to do siebie ze moze sie odklejac. szczególnie na nierównej powierzchni. a weź to potem zerwij...

Cytat:
Napisane przez lourose Pokaż wiadomość

Oj tam oj tam nie obchodzi W nocy nawet sobie przypomniałam że mogłyby pomóc np. okłady z rumianku, ma odkażające właściwości albo octenisept, ale widać maść dała radę

Dziś przyłapałam Zosię jak przewracała się na brzuch nie do końca się jej udało, ręka została a nosem szorowała po kocu ale ćwiczy ta moja akrobatka
Cytat:
Napisane przez Lewek Pokaż wiadomość
Maggie doszłam do Twojego postu, nie wiem czy już się poprawiło z piersią, ale ja czytałam jak miałam swoje zapalenie, że taka kropka to znaczy zatkany kanalik. W miejscu gdzie jest ta kropka należy zrobić nakłucie zdezynfekowana igłą, to podobno nie boli, odtykasz w ten sposób ten kanalik i problem z głowy. Czytałam to w necie a pod tym artykułem były komentarze kobiet które miały dokładnie to samo i zrobiły tak jak radzono w tym artykule właśnie i dziękowały za podpowiedź, także sądzę że u Ciebie to też mogłoby pomóc.
dzięki za rady
OMG igłą?!

Cytat:
Z filmow u mnei kroluje "jeszcze dalej niz polnoc" i "Nietykalni"
nietykalni - super! bardzo mi się podobał
Cytat:
Napisane przez aga_ton Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny.

ja tylko na chwilę bo nie mam ostatnio humoru, bardzo martwię się o Lenę
we wtorek idziemy na usg bioderek, proszę trzymajcie kciuki by wszystko było ok
więcej napiszę po wizycie bo teraz kompletnie nie mam do tego głowy...
trzymam mocno kciuki

Cytat:
Dzien dobry

Narazie na szybko bo czekam na nowa opiekunkę i normalnie cała w strachu jestem. Oby była fajna
mam nadzieje,ze sie sprawdzi i bedzie godna zaufania
będziesz zakładać ukrytą kamerę?

Cytat:
Napisane przez marta1986222 Pokaż wiadomość
Potem byłam u kolezanki na kawie i rówiesniczki Zuzi,po drodze w rossmanie po słoiczki.Teraz niunia zjadła ziemniaka z dynia,bardzo jej smakował ale lepiej napisac co jej nie smakuje bo ona wszystko zajada az uszy sie trzesa

Teraz juz jestesmy w domciu
jakiej firmy słoiczek?
Zuzia dziś dostała dynię z jabłkiem z hippa. Zjadła średnio chętnie. a mi to jedzonka obrzydliwie śmierdziało (zepsute chyba nie było, bo to nie smród zepsucia tylko jakiś dziwny zapach) i jakieś dziwne w smaku. No ale może się nie znam
Cytat:
Napisane przez Iwa844 Pokaż wiadomość
Poczułam powiew pracy... rozmawiałam dziś z przełożonym o powrocie... wracam 3 kwietnia. Myślicie że jak zacznę szukać opiekunki na poczatku marca to zdążę?
to wracamy tego samego dnia

Cytat:

Czy 6 kg na dziewczynkę w wieku 8miesięcy to za mało czy ok? Jak się urodziła, to miała 3200
malutko
Zuzia za tydzień kończy 6 mcy a waży 7 kg. Startowała z 2770 g

http://sukcespisanyszminka.com

Zapraszam
maggie123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-11, 17:23   #2494
tamlin111
Zakorzenienie

Hejka.
Jestem w końcu.
Chrzciny się super udały, Mati był bardzo grzeczny w kościele, nic nie marudził. W domu trochę, ale chyba był zmęczony tłumem. Goście dopisałi, wszyscy zaproszeni przybyli, siedzieliśmy do północy prawie
Cytat:
Napisane przez lourose Pokaż wiadomość
Agaton trzymam kciuki!
Kasiam 25.2 tez mamy szczepienie
My też.

Cytat:
Napisane przez angel166 Pokaż wiadomość
Hey kochane ja właśnie wstalam i pije kawke, a zaraz jaja
W ogole w szoku jestem, bo mezul też przeszedł na dukana martwie sie o niego, bo mu bedzie znacznie trudniej niż mi dlaczego? Bez chleba żyć niemoze. Je go na potęgę i przed samym snem. Kupiłam mu wasa by dwie kromeczki jadł do sera w pracy ale on uparty i mówi, ze wytrzyma. Czyli do piątku mamy 5dni uderzeniowej. 3majcie kciuki byśmy wytrwali hehe. Dobrze, ze razem to bedzie mi łatwiej.
Ps. Czemu te ryby są takie drogie
Zaopatrzenie lodówki na 5dni w proteiny kosztowalo mnie 96zl
Długa uderzeniówka, ile chcecie schudnąć?

Cytat:
Co tu dzisiaj taki spokoj? akurat jak mam czas
Pogroziłam że mają nie szaleć pod moją nie obecność i się słuchają

Cytat:
Dziewczyny ponawiam pytanie, bo nikt mi kiedyś nie odpowiedział.... Mogę chwilę sadzać Krystianka? Bo on się sam rwie do tego i ciągle szuka moich rąk, żeby się złapać i podciągnąć, ale boję się, żeby sobie kręgosłupa nie pokrzywił.... Niby tak na sekundę mu pozwalam, ale zaraz go z powrotem opuszczam, a on się złości i sam próbuję głowę podnosić, żeby usiąść.....Co myślicie?

Czy 6 kg na dziewczynkę w wieku 8miesięcy to za mało czy ok? Jak się urodziła, to miała 3200
Jak sam siada to niech ćwiczy, ale sama go nie sadzaj.
A waga tej dziewczynki malutka.
Stary 2013-02-11, 17:32   #2495
niegrzeczna88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez tamlin111 Pokaż wiadomość
Pogroziłam że mają nie szaleć pod moją nie obecność i się słuchają
taaa jak zobaczysz klub to się za głowę złapiesz
super ze chrzciny udane

IGA

Maja

niegrzeczna88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-11, 17:37   #2496
zielona191189
Raczkowanie

Lewek
oczywiscie ze nic do oclenia tez ogladałam

maggie
Ale z drugiej strony tz nie kładł nigdy gładzi,a to trzeba jeszcze szlifowac i boje sie ze wszystko delikatnei mowiac "zdupcy"
Stary 2013-02-11, 17:46   #2497
sandra23s
Zadomowienie

dziewczyny,nie bylam u lekarza bo tż jeszcze z pracy nie wrócił,ale znalazłam w domu taki proszek "gorąca cytryna "do wymieszania z wodą.jak myslicie czy moge to wypic?bo nic na opakowaniu nie jest napisane a w srodku nie ma ulotki

Wiktor 1.09.2007,g.9:10,3600g 54cm

Pola 5.09.2012, g.0:03,4090g 53cm
sandra23s jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-02-11, 17:52   #2498
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:
Napisane przez kasiam187 Pokaż wiadomość
my placilismy 320 zza rota, a 280 za pneumo. 6w1 190
Kurde, ale u mnie drożyzna za pneumo płacę 320zł akurat szczepimy 5w1 więc to chyba koszt ok 150zł
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Bika83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-11, 17:52   #2499
maggie123
Zakorzenienie

Cytat:
maggie
Ale z drugiej strony tz nie kładł nigdy gładzi,a to trzeba jeszcze szlifowac i boje sie ze wszystko delikatnei mowiac "zdupcy"
mój mąż też robił gładź pierwszy raz i wyszło świetnie. Tylko pamiętam, że kurzyło się okropnie.

Zapraszam
Stary 2013-02-11, 18:01   #2500
zielona191189
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez maggie123 Pokaż wiadomość
mój mąż też robił gładź pierwszy raz i wyszło świetnie. Tylko pamiętam, że kurzyło się okropnie.
No masakra..
Chłop mnie zostawił i ja wszystko musze sama zadecydować jak ja sie na tym nie znam
ja rozumiem pieluchy,mleka,kaszki ale nie materiały remontowe
Stary 2013-02-11, 18:06   #2501
colds
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justyna12345 Pokaż wiadomość
colds faktycznie co za lekarze dobrze ze Twoja babcia jeszcze w szpitalu byla jak to sie stalo bo co by bylo jakby oni ja wypuścili za wczesnie i gdzieś w domu by zaslabla?
Też się właśnie zastanawiamy, co by to było

Cytat:
http://maitra.pl/index.php?option=co...id=5&Itemid=11
albo
http://gazetka.home.pl/undercategory,950.html
a tu macie numerlogie z daty urodzenia trzeba liczyc np Domis urodzil sie 7.9.2012 czyli 7+9+2+0+1+2=21=2+1=3 Moje dziecko jest Trojką jak mamusia
'ŻYWIOŁOWE DZIECKO

Po prostu nie można się oprzeć urokowi tego małego kłębka energii i jego iskierek w oczach. Twoje dziecko to urodzony uwodziciel... Cały świat pewnie ci go zazdrości. Ale uwaga: twoja pociecha wie, jak wykorzystać swój urok i może owinąć cię wokół małego palca.
Jeśli tylko czegoś chce, dokładnie wie jak to dostać i sprawić, by jego życzenia się spełniły - i to natychmiast! Ale trudno się na niego z tego powodu gniewać. Jego napady złości szybko mijają, i w ich miejsce natychmiast pojawia się rozbrajający uśmiech.
Dziewczynki z tej liczby mają w sobie coś łobuzerskiego: nie boją się niczego i nikogo.
Chłopcy są samodzielni i bardzo wcześnie zaczynają chodzić. Niezależnie od płci, dziecko ma silną osobowość. W grupie innych dzieci będą przewodzić. '

A z daty urodzenia jest 9

Lewek - Tez nie umiem się zmotywować Teraz wzięłam kalendarz, z tyłu zapisałam sobie, co będę robić i podpisałam się pod tym
Tj. póki, co mam zapisane, że:
Będę codziennie wieczorem przez robić 50przysiadów oraz nie będę piła słodyczy. Wszystko przez 30dni. I jeżeli zrezygnuję z tego to zaczynam od początku.
No i codziennie, obok daty, zapisuję sobie np. 4/30 i 2/30

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-11, 18:13   #2502
zielona191189
Raczkowanie

ej zaczynam sie bac.Nostradamus przepowiedzial papieza Niemca a potem Murzyna. I co? I Murzyn kandyduje... a podobno wtedy ma byc koniec swiata.wole juz nawet nie czytac na ten temat
Stary 2013-02-11, 18:21   #2503
marzenka1984
Rozeznanie

Zielona właśnie przed chwilką powiedziałam o tym swojemu M, że zaczynam się bać bo ma być tak jak mówisz. Miał być najpierw Jan Paweł II, jakiś Niemiec który miał krótko papieżować i teraz czas na murzyna, murzyn ma być miesiąc i koniec świata.
Stary 2013-02-11, 18:24   #2504
angel166
Zakorzenienie

tamlin- to super, ze chrzciny sie udały i Mati nie dał popalic. Co do uderzeniowki to dlatego, 5dni, bo 10-15kg chce zrzucic. Mezul tez 15kg.

Jagódka
angel166 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-11, 18:31   #2505
axxxa
Zadomowienie

GG do axxxa

Cytat:
Napisane przez Bika83 Pokaż wiadomość
ja płacę 350zł za dawkę taką mam przychodnie, że tylko od nich można kupić, tzn nie można np kupić sobie szczepionki w aptece i przynieść im, żeby podali (chociaż rota i tak sama podawałam Emilce pod ich nadzorem)..... zła jestem, bo siostra mi załatwiła w hurtowniach farmaceutycznych zniżki
to faktycznie wiecej ale to widac ze co region ba co przychodnia to inaczej. lepiej jest chyba isc do przychodni i juz sie nie martwic o nic,. a tak to trzeba po aptekach latac, zamawiac, czekac az przjdzie szczepionka, odebrac i w chlodzie trzymac i na szczepienie w chlodzie przetransportowac. masakra jakas.

ee to nie wiedzialam ze jak bedzie murzyn to koniec swiata. znowu...

ZAPRASZAM NA MOJEGO BLOGA o kosmetykach

http://axxxasworld.blogspot.com/

albo stylizacji rzęs
http://lvlinsrzesy.blogspot.com/

Laura 28.09.2012

"lepiej zrobic cokolwiec niz nie zrobic nic"

axxxa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-11, 18:32   #2506
zielona191189
Raczkowanie

jak kur.. koniec swiata jak ja dopiero co mieszkanie dostałam!!!

A to krolowa SABA przepowiedziala.
Stary 2013-02-11, 18:51   #2507
Iwa844
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marzenka1984 Pokaż wiadomość
Zielona właśnie przed chwilką powiedziałam o tym swojemu M, że zaczynam się bać bo ma być tak jak mówisz. Miał być najpierw Jan Paweł II, jakiś Niemiec który miał krótko papieżować i teraz czas na murzyna, murzyn ma być miesiąc i koniec świata.
a niech będzie, do pracy nie będę musiała wracać
Tamlin gratuluję chrzcin
Stary 2013-02-11, 18:54   #2508
niegrzeczna88
Wtajemniczenie

Cytat:
haha ja też
dziewczyny chyba w to nie wierzycie?

IGA

Maja

Stary 2013-02-11, 18:54   #2509
ula2689
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Konczita Pokaż wiadomość
Kochane ja jestem ale Wy pędzicie jak dla mnie teraz a ja między Duśką i obowiązkami dodatkowymi i na neta minimum czasu niom ...

nadal nie wiem jaki fotelik a musimy nabyć ehhh ... Duśka rośnie szybko i fotelik jest już ciasnawy ...

Był temat chodzików ja jestem na nie ale ten skoczek od Asi mi sie podoba .. jednak trochę kasy kosztuje więc odpuszczę póki co ...

i co ja jeszcze ... hmmmm aaa jutro mam rehabilitację na rączki ale właśnie zaczęła ładnie otwierać je nawet na kocyku chociaż jak się poślizgnie bo ona w tył się przesuwa zamiast do przodu pełzać to zaciska rączki .. no nic wolę to sprawdzić

Ile mogę podać Niuni kremu z kurczaka ?? wyczytałam że 180 -210 ml .. ale to chyba dość sporawo ???
Fotelik mi Sojka ten poleciła http://allegro.pl/fotelik-new-dragon...002854344.html mi się podoba i chyba go kupię Oliwce.
Kremu z kurczaka tyle ile pije mleka na 1 porcję jak wypija 180mm to i obiadku powinno tyle byc

Kalpana marchewkę gotowana.A na mleko to kleik, kaszka ryzowa, kleik kukurydziany
ula2689 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-11, 18:55   #2510
marta1986222
Zakorzenienie

Cytat:

Zuzia
04.09.2012
g.3.20
3020g,52cm

Hania
09.03.2016
g.20.45
3000g 53 cm

marta1986222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-11, 18:58   #2511
ula2689
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sandra23s Pokaż wiadomość
dziewczyny,nie bylam u lekarza bo tż jeszcze z pracy nie wrócił,ale znalazłam w domu taki proszek "gorąca cytryna "do wymieszania z wodą.jak myslicie czy moge to wypic?bo nic na opakowaniu nie jest napisane a w srodku nie ma ulotki
Nie wiem
A co masz w domu?Miód,cytryna, czosnek, cebula, maliny ratuj się domowymi sposobami.I polecam wyparzenie stóp na noc.Wlewasz do miski gorącą wodę(ale taką żebyś dała rade nogi zamoczyć) sypiesz garść soli zwykłej kuchennej i potem powolutku po troszku dolewasz bardzo gorącej wody i tak z 10 min posiedzieć.Potem skarpety i szybko pod kołderkę.
ula2689 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-11, 19:01   #2512
axxxa
Zadomowienie

GG do axxxa

Cytat:
Napisane przez ula2689 Pokaż wiadomość
Fotelik mi Sojka ten poleciła http://allegro.pl/fotelik-new-dragon...002854344.html mi się podoba i chyba go kupię Oliwce.
Kremu z kurczaka tyle ile pije mleka na 1 porcję jak wypija 180mm to i obiadku powinno tyle byc

Kalpana marchewkę gotowana.A na mleko to kleik, kaszka ryzowa, kleik kukurydziany
fajny ten fotelik.a ile twoja Oliwia juz ma ze taki chcesz kupic? trzeba miec do niego baze?

ZAPRASZAM NA MOJEGO BLOGA o kosmetykach

http://axxxasworld.blogspot.com/

albo stylizacji rzęs
http://lvlinsrzesy.blogspot.com/

Laura 28.09.2012

"lepiej zrobic cokolwiec niz nie zrobic nic"

axxxa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-11, 19:16   #2513
katiem
Wtajemniczenie

Powiedzcie mi czy ja dobrze widze?
Jedna strona do nadrobienia?
Czy komp mi się popsuł????

Pawełek

Kubuś
katiem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-11, 19:17   #2514
niegrzeczna88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez katiem Pokaż wiadomość
nie popsuł kochana jedna strona do nadrobienia

IGA

Maja

Stary 2013-02-11, 19:22   #2515
Sojka1990
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez axxxa Pokaż wiadomość
fajny ten fotelik.a ile twoja Oliwia juz ma ze taki chcesz kupic? trzeba miec do niego baze?
To jest fotelik od urodzenia. bazy nie trzeba do niego. ja jestem zadowolona bo ma taką regulacje że może być praktycznie w pozycji leżącej
Stary 2013-02-11, 19:26   #2516
aga_ton
Wtajemniczenie

dziewczyny z Warszawy i okolic, możecie polecić dobrego neurologa dziecięcego?
sprawa dość pilna.

byłabym wdzięczna za namiary na priva
aga_ton jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-11, 19:32   #2517
Iwa844
Zakorzenienie

Też mi się podoba ten fotelik, ale muszę go stacjonarnie poszukać żeby do auta przymierzyć, bo mamy małe i ciasne

A tak w ogóle to Alicja zaczęła się namiętnie bawić metkami więc pomyślałam żeby jej kupić słynnego metkowego misia. Ale jak zobaczyłam tego misia to on wygląda jak zakapior z ciemnej ulicy
A dziś mi skubana usiadła w foteliku samochodowym. Zabrałam ją w nim do kuchni żeby zrobić mleko, postawiłam na podłodze i nie przypięłam jej pasami. A ta się chwyciła jedną ręką boku, podciągnęła się i siedzi zadowolona
Stary 2013-02-11, 19:51   #2518
lourose
Wtajemniczenie

Zmęczona jestem
Tamlin dobrze Wam że jesteście już po chrzcinach... nas to czeka w tą niedzielę i mi się odechciewa, serio Już miałam kilka spięć z Tż :/
lourose jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-11, 19:51   #2519
maggie123
Zakorzenienie

Cytat:
ej zaczynam sie bac.Nostradamus przepowiedzial papieza Niemca a potem Murzyna. I co? I Murzyn kandyduje... a podobno wtedy ma byc koniec swiata.wole juz nawet nie czytac na ten temat
Cytat:
Napisane przez marzenka1984 Pokaż wiadomość
dziewczyny, nie mówcie, ze w coś takiego wierzycie:cojes t:
Cytat:
genialne podejście!
podpisuję się pod tym
Cytat:
Napisane przez katiem Pokaż wiadomość
dobrze widzisz, dobrze...
Cytat:
Napisane przez aga_ton Pokaż wiadomość
dziewczyny z Warszawy i okolic, możecie polecić dobrego neurologa dziecięcego?
sprawa dość pilna.

byłabym wdzięczna za namiary na priva
Agaton, popytam brata, bo oni jeżdżą do dobrych lekarzy z Antkiem.

Cytat:
Też mi się podoba ten fotelik, ale muszę go stacjonarnie poszukać żeby do auta przymierzyć, bo mamy małe i ciasne

A tak w ogóle to Alicja zaczęła się namiętnie bawić metkami więc pomyślałam żeby jej kupić słynnego metkowego misia. Ale jak zobaczyłam tego misia to on wygląda jak zakapior z ciemnej ulicy
A dziś mi skubana usiadła w foteliku samochodowym. Zabrałam ją w nim do kuchni żeby zrobić mleko, postawiłam na podłodze i nie przypięłam jej pasami. A ta się chwyciła jedną ręką boku, podciągnęła się i siedzi zadowolona

zmykam, bo mi mąż kradnie kopma i ściemnia, że będzie "pracował"
niech ten mój mąż progamista-informatyk wreszcie swojego naprawi, a nie od 2 mcy mojego okupuje.
ja wiem, że jest fajny, ale mam dość dzielenia się

Zapraszam
Stary 2013-02-11, 19:54   #2520
marzenka1984
Rozeznanie

Aga_ton poleciła bym gdybym miała kogo ale niestety nie znam
A co się dzieje? Coś z Lenką?

---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ----------

maggie123 hehe mój też informatyk ale sieciowiec i jak trzeba pogrzebać w kompie w domu to to jest ostatnia rzecz do jakiej się śpieszy za to lubi grzebać przy routerze i co jakiś czas wyłącza i włącza internet a mnie szlak trafia

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości