Niesiemy światu tę wieść radosną, nasze dzieci urodzą się wiosną! Mamy V-VI 2013, c.9 - Strona 34 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 10 części naszego wątku ??
Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013, cz.10 9 22,50%
Brzuszki rosną, dzieci też a nasz wątek jest the best! Mamy V-VI 2013 cz.10 1 2,50%
Rosną brzuchy, w nich maluchy; mamy się cieszą, milczeniem nie grzeszą. V-VI 2013 c.X 1 2,50%
Trzęsą się brzuszki, wychodzą pępuszki, niedługo ujrzymy maluszki. V-VI 2013 cz.10 1 2,50%
Kolejne wizyty za nami, snujemy macierzyńskie plany - Mamy V-VI 2013 cz.10 0 0%
Robią się z nas grubasy, ale w głowie nam bobasy. Mamy V-VI 2013 cz.10 0 0%
Ciężko nam się ruszać, więc spędzamy czas na pogaduchach. Mamy V-VI 2013 cz.10 0 0%
Tyjemy i płaczemy, za chwilę się śmiejemy - przez hormony szalejemy. V-VI 2013 cz.10 1 2,50%
Bejbik mnie kopie a ja colę żłopię? Mamy V-VI 2013 cz.10 0 0%
Fasolencja w brzuszek ciśnie, zaraz z tyłka mi wypryśnie. Mamy V-VI 2013 cz.10 0 0%
Mam żylaki, mam rozstępy no i brzuch mocno wydęty. Mamy V-VI 2013 cz.10 0 0%
Coraz większe brzuchy mamy, ale jeszcze nie pękamy. Mamy V-VI 2013, cz.10 5 12,50%
Śnieg pada, wiosna nie przychodzi; kiedy to dziecko się urodzi? Mamy V-VI 2013 cz.10 0 0%
Za oknem śnieżna zawierucha, a ja chcę już tulić mego malucha. Mamy V-VI 2013 cz.10 3 7,50%
Powoli bać się zaczynamy, bo plan porodu już napisany. Mamy V-VI 2013 cz.10 0 0%
Kopniaki czuje już każda z nas, niedługo rodzić przyjdzie czas. Maj-Czerwiec 2013 c.X 7 17,50%
Wyprawki już kompletujemy i gadaniem się zajmujemy. Mamy V-VI 2013 cz.10 1 2,50%
Jeszcze nie chcemy rodzić, choć taczkami można nas już wozić. Mamy V-VI 2013 cz.10 11 27,50%
Głosujący: 40. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-11, 16:54   #991
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Dot.: Niesiemy światu tę wieść radosną, nasze dzieci urodzą się wiosną! Mamy V-VI 201

Cytat:
Napisane przez humpback Pokaż wiadomość
po 40 dniach postu ścisłego, byłoby prawdziwe zmartwychwstanie. ludzie by odżyli jakby się najedli w końcu pyszności

---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:53 ----------

Cytat:
Napisane przez lonely_lady Pokaż wiadomość
Już wróciłam z chłodnym mlekiem i gorącymi ciasteczkmi
są przeeepyyyszne....
właśnie na takie miałam ochotę. Dodałam do nich oprócz płatków owsianych otręby, żurawinę i słonecznik-niebo w gębie

mi mężu przyniósł mrożone truskawy i duży jogurt więc sobie ukręcę koktajl później

XxXJuSstiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-11, 16:54   #992
xal
Zakorzenienie

Dot.: Niesiemy światu tę wieść radosną, nasze dzieci urodzą się wiosną! Mamy V-VI 201

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
właściwie co za różnica czy te 4zł dopłacisz w labie czy pójdziesz i kupisz w aptece
ja musiałam mieć nawet swoją wodę
A w kranie nie było?
U mnie nalała ciepłą z czajnika, chyba taką co sobie kawę czy herbatę robią.

xal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-11, 16:54   #993
joooasia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez colorblue Pokaż wiadomość
A ja znowu ze złymi wieściami.. już się pocieszyłam pięknym mieszkankiem. Byłam tam w sobote.. wszystko było załatwione i dogadane..obiecał mi,że jeśli się decyduje to mieszkanie mam pewne..że mam być spokojna bo oni kredyt załatwiają na kupno drugiego mniejszego,ale nie całą kwote bo większość kasy mają więc dostaną napewno i tak dalej... A dzisiaj facet dzwoni,że jednak musi odmówić,że nie wynajmie,że okazało się dzisiaj ( nagle ku.rwa) że kredytu nie dostanie i nie wynajmie,że jak coś to da znać i takie tam...

A tak się cieszyłam.. Takie mieszkanie, za takie pieniądze,na długo, na lata, bez kaucji. poprostu śliczne... czułam się jakbym Pana Boga za nogi chwyciła... A teraz siedze i płaczę:cry :
o kurcze... nie przejmuj się, na pewno znajdziecie jeszcze fajniejsze...

Jaś
joooasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-11, 16:55   #994
nuna2
Zakorzenienie

xal to zjem tą czekoladkę następnego dnia. Dzień się według mnie nic nie stanie, jeśli swoją zachciewajkę nie spełnie Z resztą ile razy jest tak, że mam na coś ochotę a tego i tak nie mam:P

A teraz mam info, które mnie zaszokowało. Mam info od księdza więc pewne: Jednak obowiązuje nas zarówno ilościowy jak i jakościowy
Stary 2013-02-11, 16:55   #995
ankaaa206
Wtajemniczenie

JennyAniolek proszę o zmianę imienia naszego synka z Leona na Nikodem, mąż się uparł i nie ma bata. Od dziś jest Nikoś i żadnych zmian juz nie przewiduję

Julka
ankaaa206 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-11, 16:56   #996
xal
Zakorzenienie

Tak sobie myślę, że ten post w środę popielcową dla niektórych to łatwizna. Po wtorkowym śledziku, a rybka lubi pływać, do dużo nie wchodzi

Stary 2013-02-11, 16:57   #997
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xal Pokaż wiadomość
A w kranie nie było?
U mnie nalała ciepłą z czajnika, chyba taką co sobie kawę czy herbatę robią.

fuuu ciepłą? ja miałam lodowatą wręcz, może dlatego tak mi siadło, po ciepłym to bym pawika puściła na bank
Cytat:
Napisane przez nuna2 Pokaż wiadomość
A teraz mam info, które mnie zaszokowało. Mam info od księdza więc pewne: Jednak obowiązuje nas zarówno ilościowy jak i jakościowy
na pewno nie będę się głodziła skoro dzieci są zwolnione to kobiety w ciąży tym bardziej powinny

---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ----------

Cytat:
Tak sobie myślę, że ten post w środę popielcową dla niektórych to łatwizna. Po wtorkowym śledziku, a rybka lubi pływać, do dużo nie wchodzi
uuu niekoniecznieee na kaca najlepszy rosołek a po rosołku opędzlowanie lodówki

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-02-11, 16:57   #998
xal
Zakorzenienie

Cytat:
Pewnie co ksiądz to inna opinia ...

Stary 2013-02-11, 16:57   #999
lonely_lady
Zakorzenienie

Dopiero doczytałam... Color - tak mi przykro
ale macie jeszcze sporo czasu, głowa do góry na pewno coś się znajdzie..
a może poszukacie w innej miejscowości? tam chyba i tak nic Was nie trzyma?

lonely_lady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-11, 16:59   #1000
xal
Zakorzenienie

Cytat:
uuu niekoniecznieee na kaca najlepszy rosołek a po rosołku opędzlowanie lodówki
Ja tam dzien po imprezach ciągutków nie miałam, a jeść też mi się chciało jakoś mniej

Stary 2013-02-11, 17:00   #1001
nuna2
Zakorzenienie

Cytat:
ja to mogłabym za Inkwizycję robić, bo wiarę swoją uwielbiam i dzieciątko zawdzięczam Bogu, więc konfliktu nie widzę - przecież post ma zwrócić moją uwagę na coś, a nie zagłodzić mi synka i doprowadzić do wycieńczenia organizmu. skłonności ascetycznych nie mam, i lubię jeść, więc będzie dobrze

ja nie zjem dużo na raz, bo szybko odczuwam sytość (no chyba że mówimy o słodyczach, ale na te na razie mam zakaz), i tak raz na godzinę/dwie muszę coś przeżuć
ja też uważam, że moje dziecię zawdzięczam Bogu i codziennie sie modlę o moje maleństwo.

dziewczyny wiadome, że każda zrobi według własnej wiary/sumienia i nikt nie będzie dla mnie pe

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-11, 17:00   #1002
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
mi mężu przyniósł mrożone truskawy i duży jogurt więc sobie ukręcę koktajl później
a ja planuję dzisiaj koktjl malinowo-bananowy

Cytat:
myślę, że nawet wśród księży zdania na ten temat mogą być podzielone. tym bardziej, że samopoczucie kobiet w ciąży jest różne-i jeśli któraś jest osłabiona to nie powinna podejmować postu ilościowego bo to ta sama kategoria co ludzie chorzy.

Cytat:
Napisane przez ankaaa206 Pokaż wiadomość
JennyAniolek proszę o zmianę imienia naszego synka z Leona na Nikodem, mąż się uparł i nie ma bata. Od dziś jest Nikoś i żadnych zmian juz nie przewiduję
Nikoś też pięknie
humpback jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-11, 17:00   #1003
justyna_g4
Zakorzenienie

Dawno mnie nie było...mogę prosić o streszczenie od sobotniego popoludnia, albo chociaż z dziś?

Na swoje usprawiedliwienie nam mam to, że zamówiliśmy dziś dla małej dużą szafkę. Na początku miałą być komoda ale stwierdziliśmy, że to za mało miejsca...

Cytat:
na pewno nie będę się głodziła skoro dzieci są zwolnione to kobiety w ciąży tym bardziej powinny
JA tak samo ale ja jestem z tych co są w kościele od okazji, choć w piątki raczej mięsa nie jem.

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-11, 17:01   #1004
antoinettee
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez axella Pokaż wiadomość
jestem ubezpieczona z tytułu działalności gospodarcze, skad mam wytrzasnąć papierek potwierdzający to ubezpieczenie

nuna-fakt, jakoś podejrzanie tu cicho...

co do badań na samolocie-mam na kązdej wizycie co miesiąc.
witam się w skończonym 28/zaczętym 29 tygodniu
Mój TŻ też ma firmę, to do lekarza bierze ostatni ZUS i potwierdzenie zapłaty.

Dzięki za gratulacje dziewczyny. Jestem taka szczęśliwa Nad imieniem będziemy jeszcze myśleć )
Stary 2013-02-11, 17:03   #1005
humpback
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
ty zjesz swój przydział posiłków, a jak młody będzie chciał więcej to dasz jemu

Cytat:
Pewnie co ksiądz to inna opinia ...

Cytat:
dziewczyny wiadome, że każda zrobi według własnej wiary/sumienia i nikt nie będzie dla mnie pe
humpback jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-02-11, 17:03   #1006
lonely_lady
Zakorzenienie

Cytat:
:
ooo, widzę że też rozpieszczasz Bartusia

jejuuu... ja już się tak najadłam, że zaraz chyba pęknę..
nie ma to jak umiarkowanie w jedzeniu i piciu
w ciąży mam z tym najiększy problem

Polecam Wam te ciasteczka- są przepyszne i zdrowe
http://www.youtube.com/watch?v=Rb-idfBy-Ns

lonely_lady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-11, 17:11   #1007
colorblue
Zakorzenienie

Cytat:
Dopiero doczytałam... Color - tak mi przykro
ale macie jeszcze sporo czasu, głowa do góry na pewno coś się znajdzie..
a może poszukacie w innej miejscowości? tam chyba i tak nic Was nie trzyma?
Trzyma mnie szkoła starszego syna.. Już raz miał zmienianą..Nie chciałabym znowu mu tego fundować.. Wystarczy,że te mieszkania są tak zmieniane, a dla dzieci to już dużo.. Dodatkowo zmiana miejscowości i ponownie szkoły...chyba za dużo
Narazie walczę o mieszkanie tutaj...w miejscowości obok są,ale ceny takie,że kawalerke można ewentualnie wynająć za te pieniadze co tutaj te 3 pokoje:/ ale mieszkań jest.. w ostateczności...

min sierpnień 520/1000
Minuty lipiec 610/1000
Minuty CZERWIEC : 1205 /1000
Minuty MAJ: 1005 min/1000
colorblue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-11, 17:14   #1008
ankaaa206
Wtajemniczenie

Cytat:

Nikoś też pięknie

też mi się podoba ale przyzwyczaiłam się do Leona i ciężko się przestawić.

Julka
Stary 2013-02-11, 17:18   #1009
diabli
Zakorzenienie

Sharp - piekne ciuszki sweterek ze zlotymi guziczkami mnie zauroczyl spioszki w kotki i w kroliczki! i ta suknia balowa... swietna!

Salviae - na chwile obecna jestem zdecydowana na Perso. musze obejrzec je na zywo. napisalam zapytanie do producenta, czekam na konkrety jakie sa roznice miedzy Captiva, Perso i Laretem. z tego co wypatrzylam na stronie, to Laret ma troche wiekszy stelaz (po zlozeniu). raczej wezmiemy opcje z fotelikiem, chociaz musze obejrzec go na zywo. znajoma ma warriora z fotelikiem i jest zadowolona. my mamy jeszcze fotelik graco z baza, wiec mozliwe ze zamontujemy go sobie w samochodzie i bylby na jakies dalsze wyprawy... ale u mnie decyzje zmieniaja sie codziennie, wiec nie wiem na czym stanie jutro jedziemy do hurtowni popodgladac. warrior u producenta 1450zl, znajoma zaplacila 1100 (w tej hurtowni). mozna negocjowac ceny
diabli jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-11, 17:20   #1010
Ashyshqa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez colorblue Pokaż wiadomość
A ja znowu ze złymi wieściami.. już się pocieszyłam pięknym mieszkankiem. Byłam tam w sobote.. wszystko było załatwione i dogadane..obiecał mi,że jeśli się decyduje to mieszkanie mam pewne..że mam być spokojna bo oni kredyt załatwiają na kupno drugiego mniejszego,ale nie całą kwote bo większość kasy mają więc dostaną napewno i tak dalej... A dzisiaj facet dzwoni,że jednak musi odmówić,że nie wynajmie,że okazało się dzisiaj ( nagle ku.rwa) że kredytu nie dostanie i nie wynajmie,że jak coś to da znać i takie tam...

A tak się cieszyłam.. Takie mieszkanie, za takie pieniądze,na długo, na lata, bez kaucji. poprostu śliczne... czułam się jakbym Pana Boga za nogi chwyciła... A teraz siedze i płaczę:cry :
Kurcze :/ To kiepsko... Gość nie powinien był się ogłaszać dopóki nie wiedział co i jak z kredytem. Ale co zrobić, musisz szukać dalej... Mam nadzieję, że coś da radę szybko znaleźć

Cytat:
Napisane przez MoTyleKsw Pokaż wiadomość
Nie no, aż tak źle to nie jest
A moi rodzice to bardzo udane małżeństwo
Tylko miał chyba kryzys wieku średniego i gadał głupoty przez miesiąc i wykończył nas Ma swoje zdanie, opinię na temat Świata no i trudno.
Tylko wiesz, wszyscy nie spiskują przeciw Niemu, o nie, oni wszyscy spiskują przeciw nam wszystkim, a my biedni ludzie łykamy to co nam mówią w TV, gazecie etc.

Aktualnie był temat o trumnach, że w Yellowston za kilka lat wybuchnie wulkan i miliony ludzi będą umierać i już teraz budują trumny, ale nie chcą ludzi straszyć i nic nie mówią. Nie mówiąc o jakiś hangarach gdzie ludzie będą mieli szanse przeżyć
Przeczytane na stronie zmiany na świecie czy jakoś tak
Uff, to dobrze, że nie jest aż tak źle. Mi się takie ubóstwienie do teorii spiskowych bardzo źle kojarzy.

Cytat:
Ulala, to będzie nieźle. Bedziemy się nawzajem wspierać na wątku

Cytat:
Napisane przez ankaaa206 Pokaż wiadomość
O proszę, a co mu się zrobiło tak nagle? Ale muszę, przyznać, że Nikodem też mi się bardziej podoba

Cytat:

fuuu ciepłą? ja miałam lodowatą wręcz, może dlatego tak mi siadło, po ciepłym to bym pawika puściła na bank
:
Ja właśnie miałam z ciepłą i wiecie jak to się dla mnie skończyło...

Edytowane przez Ashyshqa
Czas edycji: 2013-02-11 o 17:23
Ashyshqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-11, 17:27   #1011
nuna2
Zakorzenienie

uff zjadłam hot doga zjadłabym drugiego ale nie to obzzarstwo Przed snem najwyżej pozwole sobie na kakao tylko czemu ja tak tyje jak naprawdę wdg mnie nie jem nie wiadomo ile
Stary 2013-02-11, 17:27   #1012
diabli
Zakorzenienie

kurcze, sokowirowka to jednak fajny wynalazek. przepuscilam chyba ze 3 kg ziemniakow i zrobilam caaaly stos plackow chwila moment, nie trzeba trzec zrobilam gulasz, wiec bedziemy jesc i jesc!

dzwonila recepcjonistka od gina i ma dyzur w walentynki, wiec wizyta przesunieta na 13go w takim razie jutro rano morfologia.

Cytat:
Aaaa i te naklejki w biedro tanie jak barszcz a fajne Kupiłam sowy
Któraś tu maniaczka sów, więc niech idzie bo za 8 zł to moga się zmarnować :P
dzieki, musze poszukac zrobisz fotke?
diabli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-11, 17:29   #1013
ankaaa206
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ashyshqa Pokaż wiadomość

O proszę, a co mu się zrobiło tak nagle? Ale muszę, przyznać, że Nikodem też mi się bardziej podoba
a jakoś tak od 2 dni się to ciągneło i postanowione na 100 % Nikodem. Cytuję smsa do mojej tesciowej napisanego przez mojego zacnego męża: "Hej, tak Ci sie nie podobało imię Leon więc zmieniliśmy na Nikodem, fundniesz za to łóżeczko i po sprawie. Ciao bella babciu! "

Julka
Stary 2013-02-11, 17:30   #1014
nuna2
Zakorzenienie

jeszcze tylko przetrwać wtorek środe i wizyta
Stary 2013-02-11, 17:32   #1015
Mysia mysz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
antoinettee kolejna dziewuszka!

aaaaa zapomniałam że jutro mam iść na glukoze
Ile to przed nie można już jeść? 12 godz? I kurde nie spytałam się czy mam mieć swoją. Ale jak mówicie że w luxmedzie dają to idę na palę najwyżej męża wyślę bo idzie ze mną.
pytałam w luxmed o te 12h i mówiły, że nie trzeba i nie głodziłyby tyle ciężarnej
Stary 2013-02-11, 17:34   #1016
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tam dzien po imprezach ciągutków nie miałam, a jeść też mi się chciało jakoś mniej
no to widzę, że kwestia indywidualna ja jak zaczynałam się dobrze czuć to wciągałam jak odkurzacz
Cytat:
a ja planuję dzisiaj koktjl malinowo-bananowy
ja ostatnio nie mogę dostać malin u mnie
Cytat:
ty zjesz swój przydział posiłków, a jak młody będzie chciał więcej to dasz jemu

Cytat:
ooo, widzę że też rozpieszczasz Bartusia

Polecam Wam te ciasteczka- są przepyszne i zdrowe
http://www.youtube.com/watch?v=Rb-idfBy-Ns
oczywiście, dla niego wszystko

muszę zrobić kiedyś takie ciasteczka

Cytat:
uff zjadłam hot doga zjadłabym drugiego ale nie to obzzarstwo Przed snem najwyżej pozwole sobie na kakao tylko czemu ja tak tyje jak naprawdę wdg mnie nie jem nie wiadomo ile
ale jesteś, Ty zjadłaś a Julce nie dasz?
Cytat:
Napisane przez diabli Pokaż wiadomość
kurcze, sokowirowka to jednak fajny wynalazek. przepuscilam chyba ze 3 kg ziemniakow i zrobilam caaaly stos plackow chwila moment, nie trzeba trzec zrobilam gulasz, wiec bedziemy jesc i jesc!

dzwonila recepcjonistka od gina i ma dyzur w walentynki, wiec wizyta przesunieta na 13go w takim razie jutro rano morfologia.
ja blenderem robię placki

mój gin też ma dyżur w walentynki, więc ja idę 15.02

Stary 2013-02-11, 17:35   #1017
ankaaa206
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Mysia mysz Pokaż wiadomość
pytałam w luxmed o te 12h i mówiły, że nie trzeba i nie głodziłyby tyle ciężarnej

mi w szpitalu jak miałam robione badanie to mówiono że 6 godzin na czczo trzeba być przed glukozą i starać się nie jeść żadnych owoców dzień przed, bo one lubią zafałszować wyniki

Julka
Stary 2013-02-11, 17:37   #1018
Mysia mysz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ag_nes Pokaż wiadomość
Hej
ja właśnie "wróciłam" z zakupów na allegro kupiłam przewijak i stelaż na wanienkę. Dzisiaj TZ zamówi meble dla małej, zaczyna się coś dziać

Powiedzcie mi dziewczyny warto jechać do smyka, chyba nigdy w tym sklepie nie byłam, są tam ceny z kosmosu czy takie normalne ? jedziecie tam tylko czaić ceny czy kupujecie ? Mam upatrzone na all łóżeczko turystyczne, ale TZ chce je zobaczyc na żywca, więc chyba smyk zostaje bo w takich marketach nie widziałam łóżeczek.

Kiedy obrona ? moja może w marcu jak zaliczę sesję, też wziełam tydzień, żeby odpocząć i się pouczyć. Pracę mam napisaną, dobrze ze zrobiłam to ze spooorym wyprzedzeniem, bo teraz jak siadam do kompa.. to się najpierw allegro otwiera potem wizaż i takie by to było pisanie
ja do smyka jeżdżę oglądać, bo ceny z kosmosu, tylko ciuszki na przecenach kupowałam

obrona? jak pracę napiszę:P mam plan w kwietniu
Stary 2013-02-11, 17:39   #1019
nuna2
Zakorzenienie

Justi nie namawiaj nie namawiaj dostanie kakao potem poza tym jakbym sobie tak pozwalała to by było 20 kg już a gdzie do końca
Stary 2013-02-11, 17:42   #1020
metropolitan
Zadomowienie

Cytat:
Masz teorię jak mój mąż. Jak się dowiedział, że będzie dziewczynka to podsumował, że będziemy mieć bardziej przerąbane Bardziej dosadnymi słowami, oczywiście humorystycznie.
Ksiądz się nie zna, liczy się!
Post to post i wyrzeczenie się czegoś, a że przy okazji korzyści będą to już trudno
no może i tak, ale dziewczynki są naprawdę przesłodkie. Ja to mam szczęście, że będzie parka
a co do postu, to już widzę, jak księża poszczą ilościowo i jakościowo i jeszcze ciężarnym każą się głodzić ... skandal

Cytat:
właściwie co za różnica czy te 4zł dopłacisz w labie czy pójdziesz i kupisz w aptece
ja musiałam mieć nawet swoją wodę
nosz kurde Justiii, nie żartuj, dla mnie to jest różnica. Jak idę prywatnie na badanie, to chyba mi łaski nie robią? to tak jakbym poszła do kawiarni i kazali mi wyciągnąć własną filiżankę. Syf, i tyle.

Cytat:
Mój ex teściu mówił.
Syn Ci w ciąży nie przyjdzie!
no to fakt, ale akurat w kwestii "zaciążenia" to bałabym się bardziej o chłopaka, bo nie oszukujmy się, że to dziewczyna ma kontrolę nad tym, czy zajdzie w ciążę czy nie z reguły, a faceta można za☠☠☠iście łątwo wrobić w dziecko i niestety takich przypadków to ja znam do groma..
metropolitan jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości