|
|
#1411 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sabrina Pilewicz - Torbka ROMA
Złapałam okazyjnie czarną modenę na allegro, dzisiaj do mnie doszła i jest świetna!
a jutro dojdzie do mnie santa margherita
|
#1412 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Krokodyl na 100% to nie jest bo wtedy torba kosztowałaby kilkadziesiąt tysięcy ![]() Swoją czarną Positano noszę odkąd kupiłam, tylko paski czasami sobie zmieniam. ![]() ---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1413 |
|
Zakorzenienie
|
jaka santa? za mną też troszkę chodzi
|
#1414 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1415 |
|
Zakorzenienie
|
yhm
tak trochę Santa jest cudowna, zachęcam... wzięłam malinę ![]() (tak wiem.... niedawno pisałam, że sprzedałam romę i nie nosiłam tego koloru chciałam truskawkę, ale mimo, że była na stronie to fizycznie nie było jej już oto moja sabrinkowa rodzinka, oczywiście, żeby nie było nudno to już wymyśliłam, że pozbędę się czarnej romy i kupię capri lub sante w czarnym 3D żeby nie dublować modeli
|
#1416 |
|
Zakorzenienie
|
O ja ale kolekcja
Czy malinka jest bardziej różowa niż na zdjęciach? No i przebiłaś mnie z ilością sztuk ![]() A ile dałaś za modenkę? Edytowane przez sorina Czas edycji: 2013-02-01 o 19:07 |
|
|
|
#1417 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie tylko Ty czekasz na liczi nie chciałabym już dublować modeli, a tym bardziej potrajać , więc nie wiem w jakim modelu ją kupię, jak już w końcu liczi się pojawi Być może w przyszłym tygodniu będę w stolicy, to może znajdę czas i zajrzę przymierzyć capri i positano. Modena, którą kupiłam nie miała łańcuszkowych pasków, tylko ten gładki. S. powiedziała mi, że mogę zamówić pasek dowolnej długości Modenka kosztowała mnie 325zł
http://cozazapach.blogspot.com/ Edytowane przez ankhax1 Czas edycji: 2013-02-01 o 19:50 |
|
|
|
|
#1418 |
|
Zakorzenienie
|
O to cena super
A ile S chce za pasek?Ja akurat każdy model w innym kolorze chcę. Najtrudniej miałam o dziwo z czarną Romą |
|
|
|
#1419 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dlatego nie zastanawiałam się wcale S. chce 100 za dowolny pasek dowolnej długości zazdroszczę tego zdecydowania
|
|
#1421 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szarą mam zbyt krótko
|
|
#1422 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1423 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ukradnę Ci wszystkie! ![]() |
|
|
|
|
#1424 |
|
Zakorzenienie
|
nie oddam ![]() powiem Wam, że Santa jest świetna, noszę ją non stop Czekam na czarną matową positano, wybór koloru i skóry odbył się w ogromnych bólach, a nadal mam wątpliwości czy dobrze wybrałam zmienić na krokodyla 3 d czy nie ? Strachulcu, sprzedajesz romę truskawkę? widziałam na all... ta truskawka nigdy nie da mi spokoju
|
#1425 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1426 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1427 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#1428 |
|
Rozeznanie
|
Tak czytam i coraz bardziej przekonuję się do sprzedania mojej fioletowej Romy i kupienia jakiejś Santy. Miałam ją dwa razy przez półtora roku. Białą czekoladę chyba zostawię, latem czasem jej używam.
|
|
|
|
#1429 |
|
PIP.
|
za mna chodzi caly czas verona albo portofino
|
|
#1430 |
|
Rozeznanie
|
W Veronie przeszkadza mi brak zamka i to, że A4 się nie mieści. Chyba teraz wolałabym Portofino, ale i tak muszę przyznać, że Verona jest bardzo wygodną torebką.
|
|
|
|
#1432 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
patrzcie furla też ma kolor lychee lub b. podobny
|
|
#1433 |
|
Rozeznanie
|
Tylko, że ja "zbieracz" jestem. Nie używam, a cieszę się z samego posiadania. A z drugiej strony mogłabym pieniądze z jej sprzedaży przeznaczyć na torebkę, którą bym używała częściej.
A w tej Furli się zakochałam. Mam wrażenie, że furle są wygodniejsze, lekkie i jakoś tak moją piper bardzo lubię i często noszę. Edytowane przez myszakotka Czas edycji: 2013-02-12 o 21:51 |
|
|
|
#1434 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
miałam tak samo, ale odmieniło mi się i teraz często wymieniam, może zbyt często np. tak jak teraz - positano jeszcze do mnie nie dotarła, a już zmieniłam zdanie co do skóry w jakiej ją chcę ![]() mam jedną furlę (model futura) niestety mam zafiksowane przekonanie, że furle są zbyt drogie i tylko podczas wyprzedaży -40% ceny są do zaakceptowania ![]() A taką furlę jak Twoją chętnie bym przygarnęła
|
|
#1435 |
|
Rozeznanie
|
Ja mam Piper brązową i Positano w cappuccino i z tych dwóch wolę Piper. Ma złote okucia, przez co pasuje mi bardziej do płaszcza, łatwo do niej zapakować większe rzeczy i jest bardzo lekka, ale też bardziej miękka. Póki p. Sabrina nie zrobi złotych okuć, to nie kupię żadnej torebki od niej. Szczególnie w zimie zauważyłam, jak srebrne okucia gryzą się z moimi płaszczami i kurtkami. A mam ochotę na Santę, chociaż kusi mnie też Selma Michaela Korsa, tylko w przypadku tej drugiej obawiam się, czy to nie jest taka jedno-dwusezonowa torebka (jakość i ta nagła popularność, która może sprawić, że za rok torebka będzie "niemodna"), a wydając taką kwotę zakładam, że torebka będzie klasyczna i posłuży mi kilka lat.
|
|
|
|
#1436 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Torebkę Korsa mam jedną (Hamiltona saffiano leather), niebawem powinnam dostać drugą (właśnie Selmę) i nie mam zastrzeżeń odnośnie jakości. Torebka ma fajną, sztywną skórę, która nie miękknie. Okucia nie tracą koloru. Nie ma się do czego przyczepić. Fasony są geometryczne, więc też uważam, że uniwersalne. Selma jest bardzo prosta w kształcie, zdecydowanie ponadczasowa, zwłaszcza w odcieniach "klasycznych", bo zieleń, czy róż, to dla mnie jednosezonówki.
|
|
#1437 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Furla Piper tez mi sie spodobała ale czekam na wyjazd do Rzymu. O dziwo spodobała mi sie w kolorze zielonym ![]() ---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ---------- Cytat:
jaki kolor zdradzisz?
|
||
|
|
|
#1438 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
. Jak z ciężarem torebki, czy jest wygodna i czy w ogóle torebki MK są lekkie i wygodne? Gdzie zamawiałaś? Można wiedzieć, czy płaciłaś 1450-1470, czy mniej? Ma być pod koniec lutego w chiara, ale zastanawiam się, czy będzie tam tańsza niż w butiku MK w galerii mokotów i czekać, czy nie. I nie mogę zdecydować, czy wolę karmelową czy granatową.
|
|
|
|
|
#1439 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1440 |
|
Rozeznanie
|
To ja mam odwrotnie - wieczorem podjęta decyzja a rano rozsądek się włącza, który mówi, że nie potrzebuję tej torebki, mam pełno innych i wypadałoby pooszczędzać.
A mając do wyboru zakup w Polsce i poczekanie na wyjazd, to chyba bym poczekała, wyjdzie taniej, można "pomacać", większy wybór, chyba, że do wyjazdu daleko.
|
|
Nowe wątki na forum Szafa - komentarze
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:17.

Santy też

dlatego nie zastanawiałam się wcale