Z maluszkami wątek trzeci - jak ten czas nam szybko leci! Mamusie IX-X 2012 - Strona 85 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-11, 20:54   #2521
Iwa844
Zakorzenienie

Dot.: Z maluszkami wątek trzeci - jak ten czas nam szybko leci! Mamusie IX-X 2012

Cytat:
Napisane przez lourose Pokaż wiadomość
Zmęczona jestem
Tamlin dobrze Wam że jesteście już po chrzcinach... nas to czeka w tą niedzielę i mi się odechciewa, serio Już miałam kilka spięć z Tż :/
nie takie chrzciny straszne
A tak w ogóle to chciałbym Ci podziękować za polecenie tej maści do pięt. Jest rewelacyjna
Iwa844 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-11, 20:56   #2522
axxxa
Zadomowienie

GG do axxxa
Dot.: Z maluszkami wątek trzeci - jak ten czas nam szybko leci! Mamusie IX-X 2012

Cytat:
Napisane przez Iwa844 Pokaż wiadomość
Też mi się podoba ten fotelik, ale muszę go stacjonarnie poszukać żeby do auta przymierzyć, bo mamy małe i ciasne

A tak w ogóle to Alicja zaczęła się namiętnie bawić metkami więc pomyślałam żeby jej kupić słynnego metkowego misia. Ale jak zobaczyłam tego misia to on wygląda jak zakapior z ciemnej ulicy
A dziś mi skubana usiadła w foteliku samochodowym. Zabrałam ją w nim do kuchni żeby zrobić mleko, postawiłam na podłodze i nie przypięłam jej pasami. A ta się chwyciła jedną ręką boku, podciągnęła się i siedzi zadowolona
a ile twoja juz ma? ja dla swojej tez chce kupic pomimo ze ona jeszcze sie nie bawi metkami. ta krowa mi sie podoba
http://allegro.pl/e-d-kocyk-metka-pr...990914758.html

ZAPRASZAM NA MOJEGO BLOGA o kosmetykach

http://axxxasworld.blogspot.com/

albo stylizacji rzęs
http://lvlinsrzesy.blogspot.com/

Laura 28.09.2012

"lepiej zrobic cokolwiec niz nie zrobic nic"

axxxa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-11, 21:08   #2523
Iwa844
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez axxxa Pokaż wiadomość
a ile twoja juz ma? ja dla swojej tez chce kupic pomimo ze ona jeszcze sie nie bawi metkami. ta krowa mi sie podoba
http://allegro.pl/e-d-kocyk-metka-pr...990914758.html
Wczoraj skończyła 5 miesięcy.
Fajna krowa w ogóle fajne te przytulaki z tej serii. Nie to co ten zakapior
Stary 2013-02-11, 21:21   #2524
Asiuulka89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aga_ton Pokaż wiadomość
dziewczyny z Warszawy i okolic, możecie polecić dobrego neurologa dziecięcego?
sprawa dość pilna.

byłabym wdzięczna za namiary na priva
Warszawa ADAD - Sergiusz Jóźwiak
Asiuulka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-11, 21:47   #2525
kraven
Zakorzenienie

Axxxa ja też się zastanawiałam nad lewkiem z tej serii co krowa ale Jasiu dostał taką szmatke z metkami i się zakochał więc na razie nie kupuje.

Marzenka rozumiem Twój ból. Mój jest informatykiem z zamiłowania i też co chwila wyłącza internet, albo jak nic nie robię na kompie to mi go niby "ulepsza' a później pół dnia trzeba naprawiać

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015
kraven jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-11, 22:05   #2526
marzenka1984
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kraven Pokaż wiadomość
Axxxa ja też się zastanawiałam nad lewkiem z tej serii co krowa ale Jasiu dostał taką szmatke z metkami i się zakochał więc na razie nie kupuje.

Marzenka rozumiem Twój ból. Mój jest informatykiem z zamiłowania i też co chwila wyłącza internet, albo jak nic nie robię na kompie to mi go niby "ulepsza' a później pół dnia trzeba naprawiać
dokładnie.
Stary 2013-02-11, 22:13   #2527
colds
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marzenka1984 Pokaż wiadomość
Zielona właśnie przed chwilką powiedziałam o tym swojemu M, że zaczynam się bać bo ma być tak jak mówisz. Miał być najpierw Jan Paweł II, jakiś Niemiec który miał krótko papieżować i teraz czas na murzyna, murzyn ma być miesiąc i koniec świata.
No, ale Niemiec ma w herbie swoim jakimś murzyna Więc to takie jest do przegadania

Cytat:
Napisane przez lourose Pokaż wiadomość
Zmęczona jestem
Tamlin dobrze Wam że jesteście już po chrzcinach... nas to czeka w tą niedzielę i mi się odechciewa, serio Już miałam kilka spięć z Tż :/
Spoko, my mamy w sobotę.. I nie wiem, co z babcią.
No i jakby nie patrzeć brat TZa tez nie wiadomo czy sam z czy z kims bedzie. A ja jednak wolalabym wiedziec wczesniej, bo jednak 130zl na ulicy nie lezy
Stary 2013-02-11, 22:18   #2528
niegrzeczna88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez colds Pokaż wiadomość
No i jakby nie patrzeć brat TZa tez nie wiadomo czy sam z czy z kims bedzie. A ja jednak wolalabym wiedziec wczesniej, bo jednak 130zl na ulicy nie lezy
o kurde.. aż tyle płacicie?

IGA

Maja

niegrzeczna88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-11, 22:21   #2529
weronika_91
Zakorzenienie

Tamlin super że chrzciny się udały

---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ----------

Cytat:
Napisane przez marta1986222 Pokaż wiadomość
Dzień Dobry

My dzisiaj rano wstałysmy i byłysmy w przychodni bo mała kaszlała troszkę,na szczescie wszystko dobrze a to pokasływanie to od nadmiaru sliny która produkuje.

Potem byłam u kolezanki na kawie i rówiesniczki Zuzi,po drodze w rossmanie po słoiczki.Teraz niunia zjadła ziemniaka z dynia,bardzo jej smakował ale lepiej napisac co jej nie smakuje bo ona wszystko zajada az uszy sie trzesa

Teraz juz jestesmy w domciu
dobrze że to tylko ślina

Cytat:
Napisane przez niegrzeczna88 Pokaż wiadomość
trochę mało, z tego co wiem dobrze by było gdyby dziecko w wieku 5-6 miesięcy podwoiło swoją masę urodzeniową
dokładnie

Cytat:

ojej to bardzo dużo płacicie...
Stary 2013-02-11, 23:02   #2530
colds
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niegrzeczna88 Pokaż wiadomość
o kurde.. aż tyle płacicie?
no płacimy 65zł za osobę, a to x2 to wychodzi 130
Jedno 65zł bym przeżyła, ale za dwójkę to już jest troche..
Stary 2013-02-11, 23:04   #2531
gda
Zakorzenienie

Cytat:
A tak w ogóle to Alicja zaczęła się namiętnie bawić metkami więc pomyślałam żeby jej kupić słynnego metkowego misia. Ale jak zobaczyłam tego misia to on wygląda jak zakapior z ciemnej ulicy
A dziś mi skubana usiadła w foteliku samochodowym. Zabrałam ją w nim do kuchni żeby zrobić mleko, postawiłam na podłodze i nie przypięłam jej pasami. A ta się chwyciła jedną ręką boku, podciągnęła się i siedzi zadowolona
Mamy metkowego misia, faktycznie jak zakapior

Cytat:
Szmatkę też mamy
gda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-11, 23:29   #2532
zielona191189
Raczkowanie

uwaga,odlozylam malego do łozeczka.Zobaczymy jak przetrwa noc
Stary 2013-02-12, 05:53   #2533
Asiuulka89
Zakorzenienie

Kocham mojego Jasia normalnie uwielbiam go ostatnio pobudki o 5 sa poprostu cudowne

Też się czaję na tą szmatkę z metkami. Popatrzyłam u córki znajomych i to jest jej od zawsze ulubiona zabawka.. chyba muszę wkońcu zamóić
Stary 2013-02-12, 07:00   #2534
lourose
Wtajemniczenie

Cytat:
nie takie chrzciny straszne
A tak w ogóle to chciałbym Ci podziękować za polecenie tej maści do pięt. Jest rewelacyjna
Nie ma za co to moje odkrycie ostatnie trochę kamforą za bardzo pachnie, ale jak posmaruję to chyc skarpetki i już nie czuć

A co do chrzcin - u was na pewno to wyglądało normalnie a ja na chrzcinach mam małe wesele będzie 25 osób z rodziny na obiedzie, a wieczorem przychodzą nasi znajomi w dużej ilości. A cały czas będzie z nami chrzestna z mężem i 2 dzieci. A nasza Z. nie znosi takiego tłumu, ledwo przeżyliśmy wigilię i inne rodzinne spędy

Cytat:

Cytat:
No, ale Niemiec ma w herbie swoim jakimś murzyna Więc to takie jest do przegadania

Ech... poproście go żeby się określił bo restauracja chce potwierdzenia liczby gości.
lourose jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-12, 07:00   #2535
Anusia479
Zakorzenienie

GG do Anusia479

Cytat:
Napisane przez marzenka1984 Pokaż wiadomość
Aga_ton kciuki mocno zaciśnięte żeby wszystko było ok.

Oznajmiam, że po opróżnieniu lodówki z tych produktów które obecnie mam przechodzę na dietę sławnego tu Dukana czyli jakoś pojutrze.
Kochana a podzieliłabyś się tą dietą? Musze sie w końcu zmotywować!

Dzień dobry,nadrobiłam zaległości i może uda mi sie napisac zanim komp sie nagrzeje

Byliśmy wczoraj u lekarza ponownie z Fabiankiem,ponieważ moim zdaniem nie było poprawy i miałam racjeosłuchowo jest troszke gorzej niż było w piątek czyli antybiotyki sobie nie radzą z tym zapaleniem oskrzeli;(. Miałby być zastrzyki już,ale spytałam czy nie można jeszcze poczekać,to od wczoraj mamy dodatkowo inhalacje 2x dziennie i w środe kontrola. Jeśli poprawy nadal będzie brak to zastrzyki;(
Kupiłam inhalator ze smoczkiem i już dwie inhalacje mamy za sobą,oby pomogło-trzymajcie kciuki.

A co do krówki z metkami,która była w linku to ona fajna jest? Warto ją kupić?

I za tak mało stronbo mam czas ograniczony i ostatnio sie nie wyrabiam

Gracjanek

Fabianek

Edytowane przez Anusia479
Czas edycji: 2013-02-12 o 07:02
Anusia479 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-12, 07:41   #2536
Nisia4
Zadomowienie

Cześć Dziewczyny!
Mam takie pytanie do Was jak wygląda sprawa z ulewaniem u Waszych dzieci? Maja ostatnio zaczęła mi bardzo ulewać a mnie już szlak trafia jak mam się przebierać po 10 razy dziennie i Ją nie mniej razy
Stary 2013-02-12, 07:49   #2537
niegrzeczna88
Wtajemniczenie

Hej nie śpimy z Igą od 7, ja dziś do dentysty i mam stresa
w nocy nie pospałam też bo mała obudziła się po 2 i spać nie chciała do 5, k.urwicy myśłałam że dostanę a mąż w pracy na nocki więc tymbardziej miałam dość..

Cytat:
no płacimy 65zł za osobę, a to x2 to wychodzi 130
Jedno 65zł bym przeżyła, ale za dwójkę to już jest troche..
no to rozumiem, tak jak pisze lourose poproś żeby się określili

Cytat:
Napisane przez Anusia479 Pokaż wiadomość
Kochana a podzieliłabyś się tą dietą? Musze sie w końcu zmotywować!

Dzień dobry,nadrobiłam zaległości i może uda mi sie napisac zanim komp sie nagrzeje

Byliśmy wczoraj u lekarza ponownie z Fabiankiem,ponieważ moim zdaniem nie było poprawy i miałam racjeosłuchowo jest troszke gorzej niż było w piątek czyli antybiotyki sobie nie radzą z tym zapaleniem oskrzeli;(. Miałby być zastrzyki już,ale spytałam czy nie można jeszcze poczekać,to od wczoraj mamy dodatkowo inhalacje 2x dziennie i w środe kontrola. Jeśli poprawy nadal będzie brak to zastrzyki;(
Kupiłam inhalator ze smoczkiem i już dwie inhalacje mamy za sobą,oby pomogło-trzymajcie kciuki.

A co do krówki z metkami,która była w linku to ona fajna jest? Warto ją kupić?

I za tak mało stronbo mam czas ograniczony i ostatnio sie nie wyrabiam
ojejku ale macie pod górkę, dużo zdrówka
Cytat:
Napisane przez Nisia4 Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny!
Mam takie pytanie do Was jak wygląda sprawa z ulewaniem u Waszych dzieci? Maja ostatnio zaczęła mi bardzo ulewać a mnie już szlak trafia jak mam się przebierać po 10 razy dziennie i Ją nie mniej razy
Iga już nie ulewa

IGA

Maja

niegrzeczna88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-12, 08:03   #2538
angel166
Zakorzenienie

Tamlin czekamy ba foty ze chrzcin

U nas dziś pobudka o 7. Godzinę wcześniej niz zazwyczaj ale to pewnie dlatego ze o 19 Jagoda już spała. 12h snu odbebnila.
Mi sie cos z wyra wstać nie chce. Zimno mo strasznie brrrr. No ale trza ruszyć tyłek i sobie kawke, a później dukanowskie śniadanie xD

W ogole przez ta dietę fajne mamy relacje z mezem. Wczoraj smiechawa przed seksem była, ze szok. Na klubie napisze, bo tu wstyd:wstydniś:

Jagódka
angel166 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-12, 08:06   #2539
angel166
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć Dziewczyny!
Jagoda prawie w ogole nie ulewa. Raz może w ciągu dnia sie jej zdarzy. Ja ją muszę przebierać z racji mega slinotoku

Asiulka dużo zdrowia dla Fabianka ponownie, oby obeszlo sie bez zastrzykow

Jagódka
Stary 2013-02-12, 08:11   #2540
zielona191189
Raczkowanie

Cytat:
Cześć Dziewczyny!
moze je za duzo?
u mnei czasem tez uleje jak wlasnie za duzo zje np.w malym okresie czasu podam cycka,albo jak zje a ja nim potelepie troche to tez od razu rzygnie.

Dominik ładnie spal w lozeczku. Obudzil sie o 1 i o 5.30 i o 8 i juz nie spi. Na karmienie go wyciaglam nakarmilam i odlozylam spowrotem-od razu rozwalil sie na lozeczku i spał-zadnego protestu.Tylko ja tak usypilam samotnie smutno mi bylo i myslalam ze by go wyciagnac do siebie
Nawet Oskar mowil ze dzidzius jest biedny bo musi spac sam
Stary 2013-02-12, 08:13   #2541
Nisia4
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zielona191189 Pokaż wiadomość
moze je za duzo?
u mnei czasem tez uleje jak wlasnie za duzo zje np.w malym okresie czasu podam cycka,albo jak zje a ja nim potelepie troche to tez od razu rzygnie.
Tylko jak tu dowiedzieć się czy Ona je za dużo? Ostatnio jak odciągnęłam pokarm i miałam 120 ml i wydawało mi się, że to będzie Jej mało to zjadła 90 ml. W ciągu dnia je co 2 lub 2,5 godziny. Już mam serdecznie dość tego ulewania, po prostu bokiem mi wychodzi bo wszystko, po prostu wszystko w domu jest zarzygane
Stary 2013-02-12, 08:23   #2542
zielona191189
Raczkowanie

Cytat:
Tylko jak tu dowiedzieć się czy Ona je za dużo? Ostatnio jak odciągnęłam pokarm i miałam 120 ml i wydawało mi się, że to będzie Jej mało to zjadła 90 ml. W ciągu dnia je co 2 lub 2,5 godziny. Już mam serdecznie dość tego ulewania, po prostu bokiem mi wychodzi bo wszystko, po prostu wszystko w domu jest zarzygane
Dziecko z tego wyrasta. Dominik je rzadziej,on czasem zje o 9 rano a potem dopiero o 13. I nie mam pojecia ile je,krotko je,moze 2 minuty.Jakbym mu dala co 2 godz to tez by mi ulał,ale kazde dziecko jest inne.
Oskar mi nie ulewał a rzygał-nawet nosem.Bardzo duzo i czesto. Karmilam butelką. Efekt byl taki ze zjadl i polowe wyrzygal i za pol godziny znowy glodny:/ zageszczalam mleko NUTRITONEM,troche pomogło. Wyrosł z tego w jakims 7 miesiacu zycia jak jadl czesciej stale pokarmy. mozesz sprobowac do swojego mleka do butelki dodac kleik lub kaszke ryzowa. moze cos da. Jak nie to sporbowac karmic rzadziej,jak sie uda.Albo czekac bo napewno wyrosnie..

A co do butli to maly je NAN jak mnie nie ma ale niechetnie tzn wypija max 60-90ml a jak tylko wracam to rzuca sie na cyca

---------- Dopisano o 08:23 ---------- Poprzedni post napisano o 08:22 ----------

korzystajac z okazji kliknijcie w podpisik
prosim
Stary 2013-02-12, 08:29   #2543
Asiuulka89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zielona191189 Pokaż wiadomość
Dziecko z tego wyrasta. Dominik je rzadziej,on czasem zje o 9 rano a potem dopiero o 13. I nie mam pojecia ile je,krotko je,moze 2 minuty.Jakbym mu dala co 2 godz to tez by mi ulał,ale kazde dziecko jest inne.
Oskar mi nie ulewał a rzygał-nawet nosem.Bardzo duzo i czesto. Karmilam butelką. Efekt byl taki ze zjadl i polowe wyrzygal i za pol godziny znowy glodny:/ zageszczalam mleko NUTRITONEM,troche pomogło. Wyrosł z tego w jakims 7 miesiacu zycia jak jadl czesciej stale pokarmy. mozesz sprobowac do swojego mleka do butelki dodac kleik lub kaszke ryzowa. moze cos da. Jak nie to sporbowac karmic rzadziej,jak sie uda.Albo czekac bo napewno wyrosnie..

A co do butli to maly je NAN jak mnie nie ma ale niechetnie tzn wypija max 60-90ml a jak tylko wracam to rzuca sie na cyca

---------- Dopisano o 08:23 ---------- Poprzedni post napisano o 08:22 ----------

korzystajac z okazji kliknijcie w podpisik
prosim
Ulewanie czesto dotyczy refluksu a bez pomocy lekow sie z tego nie wyrasta. Wiec nie pisz ze ZAWSZE bo wyprowadzasz w błąd.

Nisia wybierz sie do gastroenterologa.
Stary 2013-02-12, 08:39   #2544
zielona191189
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Asiuulka89 Pokaż wiadomość
Ulewanie czesto dotyczy refluksu a bez pomocy lekow sie z tego nie wyrasta. Wiec nie pisz ze ZAWSZE bo wyprowadzasz w błąd.

Nisia wybierz sie do gastroenterologa.
U noworodków nie funkcjonuje prawidłowy mechanizm zapobiegający cofaniu się pokarmu z żołądka do przełyku. Ze względu na intensywny wzrost, noworodki spożywają duże ilości pokarmu w stosunku do masy ciała. Ich żołądek jest niedojrzały czynnościowo, a dwunastnica odznacza się słabą fizjologicznie motoryką - stąd też pokarm zalega w żołądku. Ulewaniu sprzyja także pozycja leżąca, ułatwiająca powrót treści żołądkowej do przełyku. Między drugim a ósmym miesiącem życia, ulewa blisko 50% niemowląt; między dziesiątym a dwunastym - już tylko ok. 5%. Oznacza to, iż wraz ze wzrostem dziecka, dojrzewają mechanizmy zapobiegające refluksowi.

http://www.poradopedia.pl/zdrowie/re...czyc,2235.html

Objawy refluksu u dzieci

Objawy refluksu żołądkowo-przełykowego są zróżnicowane. Może wystąpić m.in..:
cofanie się treści pokarmowej do jamy ustnej,
trudność z połykaniem pokarmu bądź niechęć do jedzenia,
wymioty (u niemowląt ulewanie),
zgaga lub ból w klatce piersiowej,
biegunka lub zaparcia,
gorączka,
niedobór lub brak przyrostu masy ciała,
drażliwość, apatia lub nadmierny niepokój,
zaburzenia snu,
świszczący oddech, bezdech,
kaszel, chrypka,

Tez myslalam ze Oskar ma refluks-lekarz tylko popukal sie w czoło. Owszem moznaby bylo zaczac leczenie jak mimo skonczenia jakiegos tam wieku nadal ulewa. Ale przybieral dobrze,rozwijal sie prawidlowo wiec lekarz kazal czekac.
Ale jasne niech idzie do gastroenterologa niech sie upewni ze wszystko w porzadku. Ale wydaje mi sie ze lekarz powie jej to samo.
Stary 2013-02-12, 08:48   #2545
angel166
Zakorzenienie

Nam jak Jagoda ulewala na początku to pediatra powiedziala, ze jest przekarmipna

Jagódka
Stary 2013-02-12, 08:51   #2546
angel166
Zakorzenienie

W ogole wiecie co chcialabym miec takie przyjaciółki w realu jak Wy szkoda, ze tak daleko jesteście

Jagódka
Stary 2013-02-12, 08:56   #2547
ula2689
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez axxxa Pokaż wiadomość
fajny ten fotelik.a ile twoja Oliwia juz ma ze taki chcesz kupic? trzeba miec do niego baze?
Bazy nie trzeba, dla Oliwi planuje kupić jak podrosnie, natomiast dla Huberta będe zmieniac w najbliższym czasie bo się nie mieści do nosidełka.
ula2689 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-12, 09:05   #2548
Iwa844
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez angel166 Pokaż wiadomość
W ogole wiecie co chcialabym miec takie przyjaciółki w realu jak Wy szkoda, ze tak daleko jesteście
Mam te same odczucia
Stary 2013-02-12, 09:19   #2549
Agnus21
Zadomowienie

GG do Agnus21

Cytat:
Moja też ulewa często. Chociaż ostatnio staram się ja przytrzymać i robić chociaż 2 godzinne przerwy między jedzeniem i jakby mniej ulewa. Ja przyznam, że już się nie przejmuję tym, nie przebieram ani jej ani siebie. Do końca dnia przeżyje w tym samym, no chyba że jakoś faktycznie tragicznie ubranko zaleje. Sobą to się w ogóle nie przejmuję bo po co, i tak nikt mnie nie ogląda.

Moje dziecko jeszcze śpi zasnęła wczoraj o 22, obudziła się dopiero po 6 godzinach(u nas to ostatnio rzadkość) i śpi dalej. Może powinnam obudzić bo znowu będzie zasypianie do 24. E tam niech śpi.

Co do Nostradamusa to pewnie zobaczył w wizjach murzyna i uznał, że to koniec świata skoro czarny został papieżem
Majowie przenieśli koniec świata to i Nostradamus przeniesie, nie macie się czym przejmować.
Stary 2013-02-12, 09:23   #2550
Nisia4
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Agnus21 Pokaż wiadomość
Moja też ulewa często. Chociaż ostatnio staram się ja przytrzymać i robić chociaż 2 godzinne przerwy między jedzeniem i jakby mniej ulewa. Ja przyznam, że już się nie przejmuję tym, nie przebieram ani jej ani siebie. Do końca dnia przeżyje w tym samym, no chyba że jakoś faktycznie tragicznie ubranko zaleje. Sobą to się w ogóle nie przejmuję bo po co, i tak nikt mnie nie ogląda.
Ja muszę Ją przebrać bo przecież cały dzień nie będę trzymała Jej w mokrych ciuszkach. Sobą też się mniej przejmuję, tylko, że chodzę jak dziad całymi dniami i nawet jak chcę się lepiej ubrać i ogarnąć to nie widzę sensu gdyż za chwilę znowu będę cała mokra i ulana :/

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości