|
|
#4831 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLVII
Cytat:
2. no ciekawe... bo ja jakoś mam prawo... i mój stęka pewno w duchu ech samice
|
|
|
|
|
#4832 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
W moim związku to ja jestem samcem Mój lew(także zodiakalny) nie ma prawa mi przeszkadzać w spaniu i moi kochani najblizsi o tym wiedzą i ja to doceniamNa prawdę Co nie znaczy,że jest pantoflarzem,oj nie
|
||
|
|
|
#4833 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
normalność - rzecz względna przecież \śmiem twierdzić, że obecnie my uchodzimy za dziwadła
|
|
|
|
|
#4834 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4835 |
|
Zakorzenienie
|
nie chcę Cię zmartwić ale ja rzadko kiedy jadam dwa
nie no kiepski żarcik, niemniej i jedno i drugie pradwa Flo - ad jaja, mi się przypomło, bo jutro przyjeżdza baba z jajami , na sytość próbowałaś dukanockiego placka? ze otrębami ale pszennymi? z pietruskzą lub lubianym ziołem? pieprzem solą? mejbi tuniorem mejbi avocadem? mnie taki placek jajo plus otrąb trochi wody dużo pietruchy skutecznie zapycha jak nie ma nic na chacie zdrowego sytego koniecznie na sucho patelnie - pewno można dać cebul i/lub pieczar - latem wciskam szczypior - no bueno |
|
|
|
#4836 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Ja sobie zanabędę ten ![]() Cytat:
Cytat:
Ale chleb ze szynko, kszanem i musztardo staropolsko Roleski jest taki ło ---> ![]() Ja też (co widać) ![]() Cytat:
Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2013-02-12 o 01:17 Powód: zapomniałem pośmiać się z Flo :D |
||||
|
|
|
#4837 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
paczę co aj straciłam, jak ja chcę cofnąć czas chciałam lepiej a widać nie da sie Gryx - serio pełen szacun dla kolesia który spaceruje w takim sweterku - tym co Ty wybrałeś bo ten z bloga zbyt damski jednak to idę nyny - coś tygrysy umilkli, a nic nie dotykałam
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-02-12 o 01:26 |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4838 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Widziałem go na Janiaku Olivierze, w sumie spodobało mi się, ot taka fancy awangarda od wielkiego święta, jednak sam zbyt zachowawczy jestem (czyt. nudny ), by takie ekstrawagancje uskuteczniać
|
|
|
|
|
#4839 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4840 |
|
BAN stały
|
Aż tak we mnie wierzysz?
Topra ![]() --- Flo, tak ad sinupret Twoich sucharów ze serkiem topionym ![]() A ja ciągle o żarciu ---------- Dopisano o 02:01 ---------- Poprzedni post napisano o 01:46 ---------- Dobra, analog i spadam nyny O hui for men |
|
|
|
#4841 |
|
Zakorzenienie
|
przeleciałam Was na szybko i spadam
|
|
|
|
#4842 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Śnieg pada
Miałam się spotkać z Flo, ale przy tej pogodzie siedzę na tyłku w domu
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4843 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ona: no co, nie wiesz co to ja:wiem ale jak to się ma do tematu o którym gadałyśmy :cojes t:Cytat:
Cytat:
![]() Taa, za dużo tego Kili Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4844 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Widzę że nie tylko ja tak mam ![]() To nie błąd, to dobre zaopatrzenie włosomaniaczki ![]() Cytat:
Przez Was muszę poszukać bananowej maski
|
|
#4845 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4846 | |||||||
|
Panaroja
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2. drzwi do Narni Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
2. 3.no pewnie że tak - wiadomo ze dżentelmeni w cylindrach istnieli naprawde ![]() 4. zgłosić Zielonym ![]() Cytat:
nie masz czego żałować , chała i chłam . Coffe heaven lepsze Suońce śfieci , czuję się niesfojo ![]() Wypollizowali mi sklep HD i teraz musze się tłuc po mieście diabli wiedzą gdzie w celu zanabycia sznurowadeł do glanów
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||||
|
|
|
#4847 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Flo jak tu zajrzysz to dawaj link do wetów, nie biodrówek
|
|
|
#4848 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4849 | |||||
|
Panaroja
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||
|
|
|
#4850 |
|
BAN stały
|
Kawa z imbirowym syropem do herbaty - fu - wylewam.
|
|
|
|
#4851 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4852 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Drogi baru, dziekuje za straszne opowiesci, obudzilam sie w nocy na siku i potem nie moglam zasnac bo mi sie przypomnialy Zwlaszcza gosciu w szafie, dzentelmeni na grobli, facet na wozie i ten z rozkami.Przy okazji przypomnialy mi sie trzy horrory posledniej jakosci ale je lubie (Flo? Stazja? widzialy Wy): Shrooms Ruiny Katakumby ---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ---------- Cytat:
Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2013-02-12 o 10:39 |
||
|
|
|
#4853 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ziaję miałam różniaste, ale tych w dużych butlach jeszcze nie.
|
|
|
#4854 |
|
Piers do przodu
|
Na kanwie staroci horrorów przypomniał mi się super polski horror z elementami erotycznymi - Wilczyca znacie??
|
#4855 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ale też ja mam zielonkawy ciemny blont ![]() Cytat:
sucharówad2. Cytat:
![]() ![]() ja mam takie http://allegro.pl/legginsy-jenifer-3...946864083.html Cytat:
ad2. ![]() dzień dobry
|
|
|
#4856 |
|
Zakorzenienie
|
gipsy mi sie snily
![]() ide po
|
#4857 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
|
|
|
|
#4858 |
|
To ja :)
|
Zdecydowanie wolę piątnicę tygodniową...
Ale i tak nie narzekam, poza niespotykaną łatwością w wypróżnianiu -dobrze mi w w domku, a nie w pracy ![]() Cyganie w sensie?? ![]() Koth mój ma atak czułości... Jest wszędzie, gdzie akurat patrzę i krzyczy, żeby go głaskać. Ale jest wszędzie po prostu...
|
#4859 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i na zdecydowanie mniejszy jak i na większy zad będą pasowały właśnie sprawdziłam, że płaciłam za nie, we wsiowym sklepie, 28 zł
|
|
|
#4860 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
a ja polukam za długimi bluzami, żeby mieć je do czego nosić
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:08.

i mój stęka pewno w duchu ech samice

i znowu
Mój lew(także zodiakalny) nie ma prawa mi przeszkadzać w spaniu i moi kochani najblizsi o tym wiedzą i ja to doceniam
nie no kiepski żarcik, niemniej i jedno i drugie pradwa 
:cojest :
co i tak nie zmniejszyłoby sympatii mojej do gryxia
a widać nie da sie

), by takie ekstrawagancje uskuteczniać 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Nigdy o tym nie wspominała,bo nie chciała wyjść na idiotkę.