Biedronka - produkty godne polecenia cz. XIX - Strona 17 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-12, 14:34   #481
nulca
Raczkowanie

Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XIX

Cytat:
Napisane przez moja_wina Pokaż wiadomość
Możecie polecić mi jakiś dobry, świeży ale mocny odświeżacz? Potrzebuję czegoś do szafy bo dziwny zapach się wytworzył i wietrzenie mało dało
nie wiem jaki odświeżacz Ci polecić, dlatego podpowiem Ci mój sposób. Ja kupuję po prostu mydełka, np. Luksja i wkładam do szafy osobno mydełko i na inną półkę osobno opakowanie, które tez pachnie
nulca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-12, 15:22   #482
arrachne
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ervisha Pokaż wiadomość
Jadłyście te truskawki?
Mi też truskawki w miarę smakują, wiadomo, nie to co latem, ale smakują truskawkami

arrachne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-12, 15:31   #483
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mirianka Pokaż wiadomość
Fakt, nawet nie zauważyłam że zniknęły z owocami leśnymi były pyszne
też te lubiłam najbardziej
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-12, 15:36   #484
mela14kosmo
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kasztanka3 Pokaż wiadomość
Właśnie się poczęstowałam TŻtową herbatą porzeczkową Intensitea, matko, jakie to niedobre
śliwkowa jest równie ohydna
mela14kosmo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-12, 15:38   #485
kasztanka3
Pani Mizantrop

Cytat:
Napisane przez ladylukier Pokaż wiadomość
Właśnie wróciłam z Biedronki i dumna z siebie jestem, bo kupiłam tylko to, co miałam na liście... a kosmetyki kusiły, kusiły
Mnie kusił podkład Eveline, przetestowałam na łapce jasny beż i wydawało się, że byłby ok, na szczęście nie miałam na tyle gotówki przy sobie, żeby go wziąć

Cytat:
Napisane przez agniesiaa Pokaż wiadomość
To do zobaczenia na Tarchominie
Do zobaczenia

Cytat:
Napisane przez kayra Pokaż wiadomość
Dokładnie, dla mnie to też okazja. Mi też szybko się zużywają.
U mnie też szły jak ciepłe bułeczki
I ja niestety lubię chomikować
Dzisiaj już u mnie nie było wcale tych płatków, a w piątek był calutki karton.

Cytat:
Napisane przez masija Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny, można?

Co prawda Biedrę niestety mam daleko odkąd się przeprowadziłam ale czasami zaglądam jak zmuszę TŻta do jechania ze mną

Ostatnio byłam i kupiłam 2 micele. I było u mnie ich bardzo dużo
A, i jeszcze żel do mycia twarzy z malutkimi drobinkami peelingu Jest cudowny
Ten zielony żel czy niebieski? Jaką masz cerę?
Już od jakiegoś czasu się przymierzam do jakiegoś innego żelu niż ten micelarny, ale i tak zawsze ostatecznie ten kupuję

Cytat:
Napisane przez arrachne Pokaż wiadomość
Mi też truskawki w miarę smakują, wiadomo, nie to co latem, ale smakują truskawkami
U mnie nie było tych truskawek, albo do reszty oślepłam i nie zauważyłam
Właśnie wróciłam, nie wiem co jest ze mną nie tak, ale jestem ciepłolubna, a dziś było mi za ciepło w wiosennym nieocieplanym płaszczu
Kupiłam greckie warzywa (znowu...), na szczęście sama je doprawiam, więc to świństwo, które podobno jest w tej saszetce z przyprawami mi niestraszne, wzięłam też Laysy pomidorowe i chlebek słowiański prosto z pieca, aż sobie łapkę poparzyłam jak po niego sięgałam.
Kosze się u mnie zapełniły od piątku, widziałam te olejki Azja, Afryka i Ameryka, ciasta-serduszka, jakieś nowe makarony, pełno wafli ryżowych, czekoladki walentynkowe, zielone oliwki, kremy Perfecta, zupki Gerber, kilka świeżo dołożonych kartonów z Laysami, żelki Haribo, całą paletę majonezów dekoracyjnych i pełno innych gadżetów. Dawno u mnie tylu wystawionych towarów nie było.

---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ----------

Cytat:
Napisane przez mela14kosmo Pokaż wiadomość
śliwkowa jest równie ohydna
Ja w sumie w ogóle nie znoszę owocowych herbat, więc nie wiem, po co się nią częstowałam Czarne/białe/zielone/czerwone aromatyzowane lubię, ale owocowe są dla mnie cierpko-kwaśne i nie do zniesienia
Stary 2013-02-12, 15:41   #486
mela14kosmo
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez bleuclair Pokaż wiadomość
A ja dziś poszłam do Biedronki w celu zaopatrzenia się w kilka paczek Laysów pomidorowych na zapas. Została tylko jedna paczka Dlaczego wszystko co dobre muszą albo wycofać, albo jest to edycja limitowana? Nie jadłam jeszcze tak dobrych chipsów I one nijak się mają do Maczug, bo Maczug akurat nienawidzę. Przypominają mi chipsy keczupowe Hypper(czy jakoś tak), ale ich też już wieki nie ma
Poza tym miałam ochotę na ten serek z miodem, wcześniej nie kupiłam, bo miałam w domu zapasy różnych serów i musiałam je najpierw zjeść, a dziś patrzę-pełne opakowania są...ale już bez miodowych, czyli to też limitka?
zgadzam się powinny być na stałe te chipsy

---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:39 ----------

Cytat:
Mnie kusił podkład Eveline, przetestowałam na łapce jasny beż i wydawało się, że byłby ok, na szczęście nie miałam na tyle gotówki przy sobie, żeby go wziąć

Do zobaczenia

Dzisiaj już u mnie nie było wcale tych płatków, a w piątek był calutki karton.

Ten zielony żel czy niebieski? Jaką masz cerę?
Już od jakiegoś czasu się przymierzam do jakiegoś innego żelu niż ten micelarny, ale i tak zawsze ostatecznie ten kupuję

U mnie nie było tych truskawek, albo do reszty oślepłam i nie zauważyłam
Właśnie wróciłam, nie wiem co jest ze mną nie tak, ale jestem ciepłolubna, a dziś było mi za ciepło w wiosennym nieocieplanym płaszczu
Kupiłam greckie warzywa (znowu...), na szczęście sama je doprawiam, więc to świństwo, które podobno jest w tej saszetce z przyprawami mi niestraszne, wzięłam też Laysy pomidorowe i chlebek słowiański prosto z pieca, aż sobie łapkę poparzyłam jak po niego sięgałam.
Kosze się u mnie zapełniły od piątku, widziałam te olejki Azja, Afryka i Ameryka, ciasta-serduszka, jakieś nowe makarony, pełno wafli ryżowych, czekoladki walentynkowe, zielone oliwki, kremy Perfecta, zupki Gerber, kilka świeżo dołożonych kartonów z Laysami, żelki Haribo, całą paletę majonezów dekoracyjnych i pełno innych gadżetów. Dawno u mnie tylu wystawionych towarów nie było.

---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ----------

Ja w sumie w ogóle nie znoszę owocowych herbat, więc nie wiem, po co się nią częstowałam Czarne/białe/zielone/czerwone aromatyzowane lubię, ale owocowe są dla mnie cierpko-kwaśne i nie do zniesienia

To co mówisz to prawda. Ja też za owocowymi nie przepadam, ale lubię herbaty z wanilią ale ta jest nie do wypicia. Gorycz, kwas i to zabija cały smak
Stary 2013-02-12, 15:41   #487
019cbfde5cc6e455fa19b011903180c9b735c7f6
Konto usunięte

z tym podkładem Eveline to bym uważała, wcale nie jest taki jasny. Nie wiem jaki stopień jasności ci odpowiada. Powiedzmy że dla mnie odpowiedni jest Buff z Revlona, a ten Eveline jest "murzyński"
019cbfde5cc6e455fa19b011903180c9b735c7f6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-12, 15:47   #488
mela14kosmo
Rozeznanie

[1=019cbfde5cc6e455fa19b01 1903180c9b735c7f6;3919003 0]z tym podkładem Eveline to bym uważała, wcale nie jest taki jasny. Nie wiem jaki stopień jasności ci odpowiada. Powiedzmy że dla mnie odpowiedni jest Buff z Revlona, a ten Eveline jest "murzyński"[/QUOTE]

Dla mnie Eveline jest rzeczywiście ciemny
Stary 2013-02-12, 15:49   #489
kasztanka3
Pani Mizantrop

[1=019cbfde5cc6e455fa19b01 1903180c9b735c7f6;3919003 0]z tym podkładem Eveline to bym uważała, wcale nie jest taki jasny. Nie wiem jaki stopień jasności ci odpowiada. Powiedzmy że dla mnie odpowiedni jest Buff z Revlona, a ten Eveline jest "murzyński"[/QUOTE]

Ale jasny beż?
Dla mnie Buff za ciemny jest, czasami awet odcienie porcelain/ivory są za ciemne, a ten z Eveline na łapce wydawał się spoko.
No ale może to kwestia sklepowego oświetlenia.
Stary 2013-02-12, 16:14   #490
martyneczkaa3
Rozeznanie

http://biznes.onet.pl/kasy-samoobslu...4,1,news-detal

widziałyście, będą kasy samoobsługowe
martyneczkaa3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-12, 16:14   #491
aSHa85
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez alamirka Pokaż wiadomość
5.55 za trójpak płatków to naciaganie ludzi? To super oferta wg mnie Płatki mi sie w szafce nie przeterminują, niech sobie leżą.
Poza tym, Tobie akurat starczają na 3 miesiące jedne. A mi na 3 miesiące starczy ten cały trójpak Także zapotrzebowanie ludzi może się bardzo różnić.
u mnie płatki też schodzą jak świeże bułeczki, minimum jedno opakowanie na miesiąc, więc też wolę kupić teraz i mieć na zapas

też lubię chipsy pomidorowe, a coraz mniej dobrych smaków pozostaje do wyboru przynajmniej dla mnie
Stary 2013-02-12, 16:17   #492
kaja1981
Rozeznanie

Cytat:
Ale jasny beż?
Dla mnie Buff za ciemny jest, czasami awet odcienie porcelain/ivory są za ciemne, a ten z Eveline na łapce wydawał się spoko.
No ale może to kwestia sklepowego oświetlenia.
No to mamy tak samo, ja jestem bardzo blada, kupiłam sobie ten podkład z Eveline kiedyś i niestety, ale on jest bardzo ciemny na twarzy. W ogóle z tego, co zauważyłam, Eveline robi ciemne podkłady, chyba tylko jeden od nich mi się dopasowywał.
Dużo lepszy jest ten z Bella, btw. w Jasmin widziałam go bodajże w okolicach 14zł, a w B. można go kupić po przecenie za 6zł
kaja1981 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-12, 16:21   #493
kasztanka3
Pani Mizantrop

Cytat:
Napisane przez kaja1981 Pokaż wiadomość
No to mamy tak samo, ja jestem bardzo blada, kupiłam sobie ten podkład z Eveline kiedyś i niestety, ale on jest bardzo ciemny na twarzy. W ogóle z tego, co zauważyłam, Eveline robi ciemne podkłady, chyba tylko jeden od nich mi się dopasowywał.
Dużo lepszy jest ten z Bella, btw. w Jasmin widziałam go bodajże w okolicach 14zł, a w B. można go kupić po przecenie za 6zł
Bardzo, ale to bardzo nie lubię kosmetyków Bell
Stary 2013-02-12, 16:24   #494
mela14kosmo
Rozeznanie

ja kupiłam dziś dużą pizze do upieczenia i okazała się być smaczna.

U mnie laysów już nie ma pomidorkowych, tylko wasabi.

Szukałam oliwki ale tylko bambino widziałam.
Stary 2013-02-12, 16:25   #495
arrachne
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez martyneczkaa3 Pokaż wiadomość
http://biznes.onet.pl/kasy-samoobslu...4,1,news-detal

widziałyście, będą kasy samoobsługowe
Nie wiem, czy to na dłuższą metę takie dobre rozwiązanie - ludzie potracą pracę Jasne, dla nas to wygodniejsze (i duuużo szybsze, bo znaczna część ludzi nie korzysta, przynajmniej u mnie z takich kas, więc kolejek nie ma), ale czy na pewno korzystne?

Stary 2013-02-12, 16:26   #496
klaudens
Zakorzenienie

laysy u nas leżą na promocjach, ostatnio kupiłam puszkę oliwek myślałam że to będą te słone małe rybki anchois a tu nazwa tak mnie zmyliła

tata dzisiaj kupił to coś do prania bielizny, miały być dwa w środku a jest jedno, ktoś sobie pewnie zakosił a my za niego płacimy...
klaudens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-12, 16:27   #497
kaja1981
Rozeznanie

Cytat:
Bardzo, ale to bardzo nie lubię kosmetyków Bell
Ja też nie przepadam, bo zazwyczaj kompletnie mi nie podchodzą, ale jak akurat przypadkiem kiedyś stałam przed ich szafą w jakiejś drogerii, to się skusiłam na ten podkład i może nie należy do moich ulubionych, ale jest całkiem dobry, a już na pewno lepszy od tego Eveline.

Dziewczyny, gdzie można sprawdzić, czy moja B. jest wyprzedażowa? Otwarto ją zaledwie parę miesięcy temu i nawet na stronie B. jej nie widać jeszcze.
kaja1981 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-12, 16:29   #498
arrachne
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kaja1981 Pokaż wiadomość
Ja też nie przepadam, bo zazwyczaj kompletnie mi nie podchodzą, ale jak akurat przypadkiem kiedyś stałam przed ich szafą w jakiejś drogerii, to się skusiłam na ten podkład i może nie należy do moich ulubionych, ale jest całkiem dobry, a już na pewno lepszy od tego Eveline.
Też uważam, że podklad z Bell (szczególnie za 6zł, w Naturze widziałam go chyba za 16) się opłaca (czekam na dojście nowego minerału i pewnie jeszcze trochę poczekam, więc musiałam coś zastępczego). Jestem nim mile zaskoczona.

Stary 2013-02-12, 16:34   #499
Whim
...

Cześć

Jak wygląda sprawa z Tastami ser-cebula? Wycofali je?
Jakiś tydzień temu naszła mnie na nie ochota, odwiedziłam dwie biedronki, nie było i do tej pory nie widziałam. Wcześniej nie zwracałam uwagi czy nadal są...

Whim jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-12, 16:36   #500
kasztanka3
Pani Mizantrop

Cytat:
Napisane przez mela14kosmo Pokaż wiadomość
ja kupiłam dziś dużą pizze do upieczenia i okazała się być smaczna.
U mnie laysów już nie ma pomidorkowych, tylko wasabi.
Szukałam oliwki ale tylko bambino widziałam.
Wasabi

Cytat:
Napisane przez klaudens Pokaż wiadomość
laysy u nas leżą na promocjach, ostatnio kupiłam puszkę oliwek myślałam że to będą te słone małe rybki anchois a tu nazwa tak mnie zmyliła

tata dzisiaj kupił to coś do prania bielizny, miały być dwa w środku a jest jedno, ktoś sobie pewnie zakosił a my za niego płacimy...
To już chyba wolałabym oliwki niż sardele, chociaż za oliwkami średnio przepadam, mogę je znieść tylko w niewielkich ilościach.
Btw w piątek był u mnie cały duży karton suszonych pomidorów, dzisiaj nie było już nawet jednego słoiczka.

---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ----------

Cytat:
Napisane przez Whim Pokaż wiadomość
Cześć

Jakiś tydzień temu naszła mnie na nie ochota, odwiedziłam dwie biedronki, nie było i do tej pory nie widziałam. Wcześniej nie zwracałam uwagi czy nadal są...
Są, niedawno je jadłam. Może to chwilowe braki
Stary 2013-02-12, 16:44   #501
klaudens
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasztanka3;39191015 Wasabi :rzygi:

To już chyba wolałabym oliwki niż sardele, chociaż za oliwkami średnio przepadam, mogę je znieść tylko w niewielkich ilościach.
Btw w piątek był u mnie cały duży karton suszonych pomidorów, dzisiaj nie było już nawet jednego słoiczka.[COLOR="Silver"

---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ----------

[/COLOR]

Wasabi są piekielnie ostre chociaż laysy strongi uwielbiam

a ja za oliwkami nie przepadam, nie jadam
klaudens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-12, 16:50   #502
kasztanka3
Pani Mizantrop

Cytat:
Napisane przez klaudens Pokaż wiadomość
Wasabi są piekielnie ostre chociaż laysy strongi uwielbiam

a ja za oliwkami nie przepadam, nie jadam
No ja nie przepadam za pikantnym jedzeniem, a ten chrzanowy posmak jest nie do zniesienia.
A oliwki zniosę tylko czarne w małej ilości na pizzy albo w środku wrapa. Jak jest ich za dużo, to dominują całe danie i dla mnie wtedy to już za intensywny smak.
Stary 2013-02-12, 16:53   #503
White Demon
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Dorcia91 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, potrzebuję Waszej rady Czy miała któraś z Was ten mop obrotowy który jest od wczoraj?
Zdaje mi się że one już kiedyś były Wiecie jak z trwałością, łatwością użytkowania, dostępnością koncówek czyszczących? Opłaca się?
Z góry dziękuję:roza :
Przedwczoraj pytałam o tego mopa i dziewczyny polecały. Wczoraj kupiłam i przetestowałam - jak dla mnie bomba! Całe mieszkanie umyłam migusiem Końcówki w zestawie są 4 więc na trochę starczą (można je prać w max. 60C), ale widziałam też na Allegro po ok. 5zł Mop super się odwirowuje więc podłogę drewnianą można myć bez obaw. Póki co jestem bardzo zadowolona. Nawet sceptyczny M. go wczoraj obejrzal i stwierdził, że jest z solidnego plastiku i że fajny Spytal też czy można w nim odwirować sałatę i zrobić masło

Punkt g u kobiety znajduje się na końcu wyrazu shopping.
White Demon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-12, 16:54   #504
mela14kosmo
Rozeznanie

Cytat:
No ja nie przepadam za pikantnym jedzeniem, a ten chrzanowy posmak jest nie do zniesienia.
A oliwki zniosę tylko czarne w małej ilości na pizzy albo w środku wrapa. Jak jest ich za dużo, to dominują całe danie i dla mnie wtedy to już za intensywny smak.
Mi smakowały te pomidorkowe
U mnie kosmetyków nie ma, chyba że resztka. Wymiotło wszystko
Stary 2013-02-12, 16:58   #505
sowaaaaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lilianna90 Pokaż wiadomość
Tak 2 zł to jest bardzo mało. Ale jeżeli sklep jest duży i sprzeda tych płatków tysiące opakowań to już nie jest mała kwota. I owszem różnice mogą wyjść na inwenteryzacji i jak wyjdzie źle to można pracować 3 miesiące bez premii, bądz w lepszym przypadku będzie trzeba robić zwrot na ten towat na magazyn a stany wirtualne wyzerować i wtedy jest miesiąc bez premii.

Przykro mi dziewczyny ale w mojej B wszystkie kasjerki były uświadomione co do sprzedaży tych płatków i wszystko co do sztuki mi się zgadza jestem dumna
miałam się już nie odzywać na ten temat ale... czy ty nie przeginasz w drugą stronę? brawo pani kierownik, że dopilnowała pani żeby wszystko się zgadzało...my też jesteśmy dumne < szydera>piszesz tak jakbyśmy conajmniej coś ukradły a ty z dumą to wykryłaś..ja to tak odebrałam( nie kupowałam płatków, żeby nie było..) uwierz, że 99,99 % osób na tym forum ma ważniejsze rzeczy na głowie niż iść do biedronki tylko po to , żeby oszukać kasjerki,które źle zeskanują kod
Cytat:
Napisane przez groszek75 Pokaż wiadomość
nie spac

nie wiem czemu, ale jakos mi niesmacznie po tym, poczulam po tych paru postach i do tego to przykro mi, jakby tu same złodziejki były i tylko czyhały, zeby w kasie ktos sie pomylil , jestem uczulona tez na takie akcje, ludzi, ale tego tu nie zauwazylam, a teraz jakos sie porobilo w przypadku tych płatkow po prostu niesmacznie
Cytat:
Napisane przez PaulinciaKWC Pokaż wiadomość
Ja także. Cieszę się, że te pracownice dobrze przypilnowaly płatków, ale sprowadzanie wizazanek do wrednych klientek czyhających na czyjś błąd jest trochę niegrzeczne.

:
ja dokładnie tak samo pomyślałam... kurde jakby nie wiem jakie oszustki na tym forum siedziały i tylko czychały na pomyłki biednych kasjerek....ludzie litości....
sowaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-12, 16:58   #506
martyneczkaa3
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez arrachne Pokaż wiadomość
Nie wiem, czy to na dłuższą metę takie dobre rozwiązanie - ludzie potracą pracę Jasne, dla nas to wygodniejsze (i duuużo szybsze, bo znaczna część ludzi nie korzysta, przynajmniej u mnie z takich kas, więc kolejek nie ma), ale czy na pewno korzystne?

oczywiście, patrząc na to w dwojaki sposób masz rację, aczkolwiek to też nie do końca bo kasy samoobsługowe nie zastąpią tych normalnych (więc ludzie pracy nie stracą), a przy tej samoobsługowej ktoś jednak musi czuwać jednak moja radośc wynikała tylko i wyłącznie z wygody. My z TŻ zawsze w tesco, czy auchanie korzystamy z tych kas, bo z reguły są tam mniejsze kolejki
martyneczkaa3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-12, 17:09   #507
sowaaaaa
Zadomowienie

Cytat:
Cześć

.
kilka dni temu kupowałam napewno są
Stary 2013-02-12, 17:13   #508
Whim
...

Cytat:
Napisane przez sowaaaaa Pokaż wiadomość
kilka dni temu kupowałam napewno są
Cytat:
Dzięki .
W takim razie pozostaje mi obserwować dział z chipsami .

Whim jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-12, 17:16   #509
sowaaaaa
Zadomowienie

Cytat:
Dzięki .
W takim razie pozostaje mi obserwować dział z chipsami .
może poprostu przestawili w inne miejsce u mnie czasem są w dziwnych miejscach( nie ten smak tylko tak ogólnie
Stary 2013-02-12, 17:21   #510
kasztanka3
Pani Mizantrop

Cytat:
Napisane przez sowaaaaa Pokaż wiadomość
może poprostu przestawili w inne miejsce u mnie czasem są w dziwnych miejscach( nie ten smak tylko tak ogólnie
To u mnie się tak zdarza tylko z limitowanymi smakami, np żeberkowym czy tym karnawałowym orientalnym
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości