|
|
#4951 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLVII
Cytat:
Z błotkiem nie mialam, z shea mam. Fajna jest tylko smierdzi proszkiem do prania. Ale lepszy ten smrodek niż smrodek NV. Napewno jest fajniejsza niż z elastyną. Ja postanowilam zrobić przez kilka tygodni tak. Scandic banan , DV, ruski balsam, Fructis oleo i Joico. z czego co drugi dzień Jajco a reszta zamiennie w następne wolne dni. 2. Matka dobrze gada Z twarzowych to ostatnio miałam to( odsyp na dwa użycia, ale zdazyłam sie zakochać) https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ka-algowa.html Naprawde skora wyglada po tym świetnie i jakby pory zmniejszalo ![]() Cytat:
Chyba musze zrobić ten wlosowy test wreszcie. |
||
|
|
|
#4953 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Sama o nim pomyslalam!) Na Dabura i Bioetike jednak szkoda mi kasy, babuszkowych nie chce mi sie z netu sciagac, Elseve mnie przeraza dla zasady bo "Elseve".2. ale matce chodzilo o maske jak na bal przebierancow
|
|
|
|
|
#4954 | ||
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ---------- cyt. z obecnych właścicieli: "proszę z działu Memling skasować zakładkę Nowe nabytki, bo tu już nic nie dokupimy" ![]() ---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ---------- Memliś, Last Dziadźmęt ---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4955 |
|
grozi wypollizowaniem
|
cos dla redzi
![]() http://lookbook.nu/look/2866705-Sequin-New-Year-s-Dress
|
|
#4956 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4957 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
czeci tyz my momy samarytaniś
|
|
|
#4958 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4959 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
1. No Nv mialo być Weż obadaj jeszcze skladowo tego Fruity Passion , podobno fajniejszy w użytkowaniu. Chociaz dla mnie Oleo jest super. Elseve jest fajne wbrew nazwie. Mam ta biało czerwoną i lubię. A Dabur wart tej kasy, i diabelnie wydajny jest. Także przemyśl. 500 ml używalam prawie rok, masek na wlos nie żaluję a tego wystarczy naprawde odrobina. 2. Musialąś coś żle zrozumieć ją |
|
|
|
|
#4960 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem bo nie uskuteczniam - kopas w nery jak żem zła a przewrót na bok podwójny tulup jak mam dzień lubienia jak z kolczyków linkowanych przez Win
ad tóskowa - to szczerze mnie wnerwia tylko treść pisana - jakby nie pisała nic albo pisała na choć przyzwoitym poziomie - to bym się nie miała czego czepić - ale jej jakość nie pozwala mi wytrzymać więcej niż jedną stronę - i potem muszę się otrząsnąć z tego i tak fogle jepnął mi lapek - inwazja jepniętych lapków - nie wiem po czemu widać rozżarzone szysko na czerwono - jak dobrze że nigdy nie mm na chacie tylko jednego komputra, bo diagnoza nieprędka
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-02-12 o 21:46 |
|
|
|
#4961 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4962 |
|
Zakorzenienie
|
Ja miałam Fruity Passion
![]() Jak dostała się na skalp, to musiałam się drapać, na szczęście to minęło. Poza tym polecam, jakby nie przypasowała to dodam, że szybko się kończy
|
|
|
|
#4963 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
teksty infantylne/irytujące (pacz Rakelinus wyżej plus np. "strój dnia") plus przekonanie o własnej za☠☠☠istosci we wszystkim, co robi (podszyte "włożę byleco i obleci") i amikoszoneria ("a wasze ulubione leginsy?"), plus zestawy broniące się tylko ciałem w nie włożonym; ogolnie: taka jakaś "dziewczynkowatość księżniczkowata" i sztuczna słodycz z akcentem słodkiego zidiocenia (minki, mleczne wąsy itp.) plus fleizm w pieleszach; własciwie tylko ze 2 looki warte uwagi: dys np
aaa, i dla mnie cielista szminka robi z paszczy karolę ![]() ---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4964 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4965 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale all tró imo słabizna i jakby Ju ujęła "nędza" wyrażona poprzez powyższe Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-02-12 o 22:05 |
|
|
|
|
#4966 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4967 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Mam włosy niskoporowate, do tego chory did sprzedał mi zarazki, a w sobotę jadę na kaszuby na kulig
![]() I tym optymistycznym akcentem mówię dobranoc, rano pewnie niu bar będzie
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4968 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4969 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4970 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4971 |
|
grozi wypollizowaniem
|
dziefczyny-co jest dobre na syfki?
musze młodej cos kupic ale nie do mycia twarzy tylko cos w sztyfcie bardziej bo jej wyskakuje po 1 max 2
|
|
#4972 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dzisiaj przetestuję. Kupiłam ten rossmannowy, był w promocji za nicałe 5 zł, więc zgarnęłam. Gryx, mycie włosów było głównym powodem, dla którego kupiłam ten płyn, więc możesz czuć sie pomocny
|
||
|
|
|
#4973 |
|
grozi wypollizowaniem
|
to ty masz karole?
|
|
#4974 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Dabur kusi ale wiesz jak jest, NV tez mial byc cudem, to juz wole stracic 10 niz 50 :/ Oleo jest emolientowe, c'nie? Fruity tez? |
|
|
|
|
#4975 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
To pogadałam Udało mi się nie utopić na basenie ani nie zasnąć (bo pospałam trochę przed ) Kończymy dziś Bar?
|
||||
|
|
|
#4976 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pasta cynkowa, bambino krem - na noc a jak na dzień w korektorze to dla moich grud nic nie jest dobre ale dla młodej może korektor antybakteryjny Miss Sporty? może Oriflame, Avon? jakby poczebowała korektorowania - ale generalnie olejek herbaciany i coś z cynkiem Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-02-12 o 22:27 |
|
|
|
|
#4977 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Na noc maść cynkowa.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4978 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
znaczy sie masc cynkowa? taka zwykła? bo chyba mam
|
|
|
#4979 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ale ![]() No jacha --- Dobra, już dawno o pielęgnacji włosów nie było
|
||
|
|
|
#4980 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
a propo B16
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:20.

Moja matka oczywiscie podpowiada "i czwarta na twarz".

:cojest :
Sama o nim pomyslalam!) Na Dabura i Bioetike jednak szkoda mi kasy, babuszkowych nie chce mi sie z netu sciagac, Elseve mnie przeraza dla zasady bo "Elseve".

Mnie się jakaś taka pie wydaje, arogancka i niesympatyczna