|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4891 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube cz. IX
Cytat:
|
|
|
|
|
#4892 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nigdy czegoś takiego nie było, więc nie wiem po co zmyślasz.---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:28 ---------- Cytat:
Ty rzuciłaś tekst i zobacz ile osób już zapytało o tę nieszczęsną grzybicę. Masz swoje update... http://grzee.blogspot.com/2012/08/8w...l#comment-form
|
|
|
#4893 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4894 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie sam w sobie, bo jest uroczy, ale to jak ona wymawia jego imię ![]() ale tak poza tym to ją lubię
|
|
#4895 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Włączyłam sobie nawet live z Oleską i 82inez, no ale Oleska mnie dobija, nie wiem czemu ? (nie mogę jej słuchać, a live trwa bite 2 godziny) ![]() A będąc w temacie zwierząt zauważyłyście, że każda szanująca się youtuberka ma swojego sierściucha? Nieco irytujące jest słuchanie: o znowu mój XXX przyszedł i drapie coś tam, przepraszam, mam nadzieję, że nie będzie wam to przeszkadzać. Ble, ble, ble..
Edytowane przez 201705250955 Czas edycji: 2013-02-13 o 00:45 |
|
|
|
|
#4896 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4897 |
|
Konto usunięte
|
Ja mam wrażenie, że wszystkie mają koty
|
|
|
|
#4898 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4899 | ||
|
sissy that walk
|
Cytat:
|
|
|
#4900 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4901 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
) i nie musiala nic placic za pobyt w szpitalu, tak samo moja ciotka bez ubezpieczenia miala operacje na serce i tez sobie to charity zalatwila i do tego nie musisz byc obywatelem czy posiadac green card, znowu moja inna kolezanka jak rodzila tutaj to nie zalatwila sobie zadnego ubezpieczenia i rachunek za porod przyszedl jej $25 tysiecy. Nie orientuje sie dokladnie ile kosztuje wykupienie ubezpieczenia wiec nie bede sie na ten temat wypowiadac. Moj facet pracuje w duzej firmie budowlanej w NY i pomimo, ze tygodniowo odciagaja mu z jego wyplaty prawie $300 to ubezpieczenie nie jest w to wliczone ( oczywiscie oprocz jak by mial wypadek w pracy), jego kolega z pracy spadl rok temu z dachu kosiciola podczas pracy i sie zabil, jego zona otrzymala $2 milion odszkodowania od firmy. Natomiast odnoszac sie do wygladu szpitali i gabinetow tutaj to jest roznie, ja mam wielkie doswiadczenie z dentystami, moja dentystka polka do ktorej tutaj chodze ma super nowoczesny gabinet i ceny u niej to od $60 do $150 za zab. Mam teraz leczenie kanalowe i musiala odeslac mnie do specjalisty i powiem tak jakosc leczenia super, sama przychodnia jest ladna ale sprze, fotele itp juz nie widac, ze sa podniszczone i stare, a cena za jeden zab jaka zaplacilam to $1250 plus operacja / zabieg $1050, wszystko w trzech wizytach. Ceny leczenia bez ubezpieczenia sa tutaj masakryczeeeee.... ufff duzo tego i chyba troche chaotycznie...wybaczcie ![]() btw. ogladam nissiax od poczatku ale tez ostatnio zaczyna mnie draznic, wydaje mi sie, ze specjalnie cos pisze, zeby wszyscy sie jej wypytywali, a ona i tak nie powie do konca o co jej chodzi, nie chcesz czegos wyjawiac to nie pisz/mow, ten post o szpitalu ( to juz nie pierwszy) juz skasowala.
|
|
|
|
|
#4902 |
|
Zakorzenienie
|
W Polsce za poród SN nfz płaci szpitalowi około 1600 zł, plus koło tysiąca za pobyt noworodka na oddziale. Porównajcie sobie kwoty i wyciągnijcie wnioski.
|
|
|
|
#4903 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Co do porodów, to u mnie w mieście są dwa szpitale na NFZ z porodówką - w obu zaraża się maluszki i mamy gronkowcem. Mojego młodego też zarazili. Trafiłam na oddział z 10 dniowym dzieckiem, przy piersi, sama w połogu, zarazona przecież nie z własnej winy, do dobrego klinicznego szpitala i co? 10 dni cisnęłam się z 2 innymi mamami i noworodkami w maleńkiej salce - co lepsze, wszystkie miałysmy do dyspozycji do spania...drewniane krzesła. Dodam, że jedna z mam była kilka dni po cesarce. Miałam wówczas anemię (po porodzie), więc pomijając to jak koszmarne to były warunki dla kogoś, kto ledwo ma siłę chodzić, potrzebowałam też zastrzyków, niestety- w szpitalu tym nikt nie chciał mi ich zrobić (a mogła to zrobić byle pielęgniarka), bo to nie ja byłam ich pacjentką, tylko dziecko. I musiałam codziennie załatwiać opiekę do dziecka w szpitalu, by sama móc lecieć do przychodni w kompletnie innej części miasta, by tam mi ktoś głupi zastrzyk zrobił. Sorry za offtop, ale chwalić polską służbę zdrowia może chyba tylko ktoś kto ma wybitne szczęście, albo miał z nią niewiele do czynienia... Edytowane przez CATUS Czas edycji: 2013-02-13 o 09:19 |
|
|
|
|
#4904 |
|
Zadomowienie
|
Co do zwierzaków Szusz ma Też psa i Izabelle25d miała psa-chętnie obejrzałabym Izę.
Edytowane przez ladymln Czas edycji: 2013-02-13 o 09:21 |
|
|
|
#4905 |
|
Zadomowienie
|
Jakby ktoś był zainteresowany tematem opieki medycznej w USA to polecam dokument Chorować w USA http://www.filmweb.pl/film/Chorowa%C...SA-2007-217841
Momentami trochę naciągany, żeby udowodnić tezę reżysera ale daje niezły wygląd w to jak wygląda służba zdrowia. Co do dyskusji o Nissiax, to chyba dobrze, że się zmieniła ze swojskiej dziewczyny robiącej non stop błędy. Akurat tutaj serio nie rozumiem czemu niektórzy się czepiają poprawy jej sposobu wysławiania. Minimalizację kosmetyków i pokazywanie ciągle tego samego to chyba jej jedyny zarzut w stosunku do niej ale zauważyłam, że (niestety) większość dziewczyn redukuje swoje zbiory. To chyba naturalna kolej rzeczy, zaczęły kręcić kiedy jeszcze nie miały sprawdzonych produktów więc testowały ich znacznie więcej. Później udało im się skompletować odpowiednią pielęgnacje, zrobić zapasy kolorówki i teraz ciągle pokazują to samo. |
|
|
|
#4906 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
co do amerykańskiej służby zdrowia to wiem tylko tyle co usłyszę w tv i na yt więc nie mam prawa się wypowiadać; jeśli nissiax nie była w kraju już kilka lat to też ma marne pojęcie bo przez ten czas dość sporo się zmieniło...
|
|
#4907 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4908 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4909 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Moje "żale" dotyczą raczej samej organizacji, systemu, warunków w szpitalach i innych przybytkach opieki medycznej Że co z tego, że "za darmo" ( bo przecież ciężkie pieniądze wszyscy płacimy), skoro tak to wygląda.A ja Nissiax lubię, ale jej nie oglądam, bo mnie zaczęła zwyczajnie nudzić Może jej się tematy skończyły czy cóś. Żeby tylko smażyć jajecznicy nie zaczęła, dla odmiany, na filmiku, bo to się modne zrobiło, wśród dziewczyn z kanałów urodowych
|
|
|
|
|
#4910 |
|
Zadomowienie
|
Tak zrozumiałam kilka wypowiedzi, ale szczerze nie chce mi się ich teraz szukać :P
|
|
|
|
#4911 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4912 |
|
Łotewa
|
http://www.youtube.com/watch?v=Vb954cjtGyg
wyniki konkursu
|
|
|
|
#4913 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4914 |
|
Zadomowienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=KUBzZu869oQ yyy aż nie wiem co powiedzieć :P
|
#4915 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#4916 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ogólnie to pod każdym filmikiem na YT , który oglądam jest ich komentarz
|
|
|
|
|
#4917 |
|
Łotewa
|
https://www.youtube.com/watch?v=-SJG3se-jko knał taty Kajmanowej.
Ps. Kajmanowa się ostatnio wyrobiła lubię ją oglądać
|
|
|
|
#4918 |
|
Raczkowanie
|
Włączyłam filmik z makijażem KasiD i na początku myślałam, że to faza PRZED a nie po wykonaniu makijażu
Basia może dodawać znajomych na fb. Zaprosiłam ją kilka dni temu i wszystko działa. Może jakieś osoby się od niej 'wypisały' i zrobiły miejsce nowym
|
|
|
|
#4919 |
|
Konto usunięte
|
Nowy filmik u Lisy: http://www.youtube.com/user/lisaeldridgedotcom
|
|
|
|
#4920 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zresztą ta Pani ma bardzo piskliwy głos
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:13.

13.03.2008
a pamiętacie jakie robiła halo że 8w1 Eveline jej zniszczył paznokcie a okazało się że ma grzybicę ?