Walka o zdrowe i piękne włosy cz.XVIII + trochę offtopowo - Strona 27 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-13, 11:45   #781
Scarrabeo
Zakorzenienie

Dot.: Walka o zdrowe i piękne włosy cz.XVIII + trochę offtopowo

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Dziewczyny, a reszta jakich kremow na dzien uzywa? Pochwlicie sie?
Ja niedawno wykonczylam Apisa zurawinowego, teraz testuje Orientane od Anastazji () i szukam czegos na pozniej
Alterra aloesowa po domu, na wyjście na mróz Alterra z dziką różą lub orchideą, ale wersje nocne.

Obecnie mam ochotę na kremy Ava Larisse Effective skin care 5D, bo jak patrzę w lustro to mam kryzys wieku średniego.

Zaaplikowałam sobie trzeci dzień z rzędu olejek łopianowy z GP. Mam nadzieję, że coś z tego mojego wcierania urośnie.
Scarrabeo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-13, 11:45   #782
Dinulka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Mnie zycie zmusilo tj. krosty ktore mam od zawsze A bez kremu pewnie mialabym sciagnieta twarz jak ten w zalaczniku, do tego ostre swiecenie.
ja krem tylko na noc, na dzien nie
Cytat:
Napisane przez Cindy28 Pokaż wiadomość

Nawilża, chroni, odżywia, nie zapycha, nie podrażnia oczu. Znalazłam taki ==> https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...enerujacy.html
zainteresowałas mnie, on do dostania w aptekach? Trudno dostępny? Nigdy nie słyszałam o takiej firmie

Cytat:
Napisane przez usmiechnieteoczy Pokaż wiadomość

albo coś źle zrobiłaś, kark raczej boleć nie powinien...
jak wróce z praktyk to ich trochę porobie zmieniając delikatnie pozycje i napisze ci na co masz uważać
może ciagnęłaś głowę rękoma zamiast brzuchem i do tego za nisko podnosiłaś klatkę, a bardziej zginałaś szyję?

jak zwykle po warkoczu moje włosy są brzydkie i ciężej się rozczesują idę myć i nałożyć AiK
Dinulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-13, 11:49   #783
Limone
Zakorzenienie

Cytat:
Dziwne te moje wlosy... Wczoraj szorstka sztywna miotla a po nocy i warkoczu sliskie, miekkie, jedwabiste... I podksztalcane kazdy w inna strone
Reszta musi mi wybaczyć, ale muszę stwierdzić, że jesteś moim włosowym ideałem

Dziewczyny, ale natrzaskałyście postów Nie ma mowy abym Was nadrobiła chociaż w minimalnym stopniu

Ja wczoraj się o włosy zatroszczyłam. Na skórę oczyszczacz, na długość olejek Alterra i Isana kakaowa, następnie mycie z Bingo shea i szampon, następnie Biovax do ciemnych i winogronowa maska Organique. Końcówki jedwab i Natura miodowa.
Limone jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-13, 11:49   #784
Dinulka
Zakorzenienie

z alterry na noc najlepsza dzika roza czy orchidea? Idę dzisiaj do rossa po waciki to może wezmę i krem mam z avonu jakiś, ale skóra mnie szczypie i nie wiem czy to oznaka podrażnienia czy normalka
Stary 2013-02-13, 11:52   #785
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
ja ostatnio się zachwycam Sylveco Mam lekki brzozowy i teraz będę chciała kupić krem na noc z tej marki.
A gdzie go kupujesz?

Cytat:
Napisane przez Kaveri Pokaż wiadomość
Teraz mam z orchideą z Alterry, a wcześniej używałam DLA niszcz pryszcz na dzień. Obecnie wolę Alterrę, lepiej nawilża, nie świecę się (możliwe, że cera mi się zmieniła z mieszanej na suchą) i nie duszę się pod nim, bo przy DLA, kiedy się zgrzałam czułam na twarzy oblepiającą maskę
Alterry jeszcze nie mialam... Moze czas na pierwsze testy?

Cytat:
Napisane przez domiwika93 Pokaż wiadomość
Ja używam nivea
Ktory?

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-13, 11:53   #786
Scarrabeo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dinulka Pokaż wiadomość
z alterry na noc najlepsza dzika roza czy orchidea? Idę dzisiaj do rossa po waciki to może wezmę i krem mam z avonu jakiś, ale skóra mnie szczypie i nie wiem czy to oznaka podrażnienia czy normalka

Z orchideą wydaje mi się lżejszy, bardziej wódą daje po nosie niż dzika róża. No i zapach lepszy, ja szczerze nienawidzę zapachów okołoróżanych.

Aaaaa. I ten krem też lubię na dzień. Śmieszna cena 6 złotych w Kaufie.
Stary 2013-02-13, 11:56   #787
kascysko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Scarrabeo Pokaż wiadomość
Kauflandzie, przybywam!
kascysko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-13, 11:59   #788
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez grudniowa Pokaż wiadomość
Teraz akurat mam z ziaji kozie mleko czy jakos tak. Calkiem fajny(w ogole ziaja jak dla mnie jest super jesli chodzi o kosmetyki), tylko taka nieco swiecaca powloczke zostawia u mnie na skorze.
Ziaja jakos na mnie nie dziala Szkoda, bo cenowo bardzo fajna
Ale fakt, lubi zostawiac tlusta powloke bez znaczenia na rodzaj kremu.

Cytat:
Napisane przez moooniek Pokaż wiadomość
ja bede uzywala Sylveco na noc, a na dzien planuje kupic krem z tej samej serii wczesniej uzywalam Apisa Zurawinowego, Evy Natury i Alterry z aloesem, apisa najbardziej lubilam
Cytat:
Alterra aloesowa po domu, na wyjście na mróz Alterra z dziką różą lub orchideą, ale wersje nocne.

Obecnie mam ochotę na kremy Ava Larisse Effective skin care 5D, bo jak patrzę w lustro to mam kryzys wieku średniego.
To biore te Alterre, tylko musze zrobic wyliczanke jaka wybrac

Cytat:
Idz jutro, 2,5zl taniej

Stary 2013-02-13, 11:59   #789
Scarrabeo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kascysko Pokaż wiadomość
Kauflandzie, przybywam!

No nie mów, że czujesz się skuszona? Ty? Przeze mnie? Zwykle to działało w drugą stronę.
Stary 2013-02-13, 12:06   #790
kascysko
Zakorzenienie

Cytat:
No nie mów, że czujesz się skuszona? Ty? Przeze mnie? Zwykle to działało w drugą stronę.
No

W ogóle to żałuję, że nie sypnęłaś się ze 2 dni wcześniej, bo już bym go miała
Stary 2013-02-13, 12:06   #791
Kaveri
Spaceroholiczka

Scarrabeo - ten z orchideą daje wódą?! Ja tam czuję wanilię i budyń, ale moja mama dziwnie czuje piwo w moim pobliżu, kiedy mam go na twarzy
Kaveri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-13, 12:08   #792
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez Limone Pokaż wiadomość
Reszta musi mi wybaczyć, ale muszę stwierdzić, że jesteś moim włosowym ideałem
O dziekuje

Sluchajta, kupilam olej z orzechow wloskich "delikatnie rafinowany" znaczy nada sie czy zupelnie nie?

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-13, 12:12   #793
kascysko
Zakorzenienie

Cytat:
O dziekuje

Sluchajta, kupilam olej z orzechow wloskich "delikatnie rafinowany" znaczy nada sie czy zupelnie nie?
Pewnie, że się nada.

Sama jadę w 80% na rafinowanych
Stary 2013-02-13, 12:13   #794
Dinulka
Zakorzenienie

ugh jutro o 8 mam pociag :[ chyba że w gdańsku dorwę rossa
Stary 2013-02-13, 12:14   #795
pluskotka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez versatille Pokaż wiadomość
W jeża! Szkoda.

Moooniek, Pluskotko, Dianka tym oto szłoby się podzielić: http://www.lawendowaszafa24.pl/pl/p/...-silikonow/343
Jest za późno, żebym umiała liczyć, ale to chyba tanio wychodzi a moja koleżanka jeszcze by pewnie chciała.
A już miałam krzyczeć na Mooonka, że kusi. Ale...Twoje rozwiązanie wydaje się bardzo ekonomiczne i rozsądne Pisałabym się na to gdybyśmy chociaż w 3 to zamówiły, bo mi odżywki za wolno schodzą

Cytat:
Napisane przez versatille Pokaż wiadomość
a kredki używam tylko na dole i zawsze zielonej, bo odwraca uwagę od sińców pod oczami
Bez bicia się przyznam, że pojęcia nie mam po co się smaruje gębę kremami ziarenka siemienia, maseczka algowa, olej ok, ale krem

Żanetko, jestem albo mało kapująca, albo mam mega mięśnie brzucha, bo jedynie co mnie boli po brzuszkach to kark
Też tak miałam do 16 roku życia

Cytat:
To mój ulubiony obraz.

Nie filozuj, ino do roboty!

Pryszcze odmładzają.

Jak z rańca idę do marketa po mleko bez makijażu, w bylejakich jeansach to przy kasie to jadą mi per Dziecko (Mogę Ci być winna grosika, DZIECKO?) lub Kochanie. A jak wieczorem wracam z uczelni w pełnym make-upie i lepiej ubrana to te same kobity mówią do mnie per Pani.

Ale wybaczam, mam 21 lat, więc to jeszcze okres przejściowy.
Biedna moja koleżanka w pt (lat 28), ja (lat 23/24) i TŻ, chociaż stał dalej (lat 23-24). Poczuliśmy się jakbyśmy dostali w pysk kiedy nam pani w Tesco nie chciała sprzedać piwoszy bez dowodów
Toż to ju uciążliwe się staje.
"Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć."
pluskotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-13, 12:16   #796
Scarrabeo
Zakorzenienie

Cytat:
No

W ogóle to żałuję, że nie sypnęłaś się ze 2 dni wcześniej, bo już bym go miała

Mea pulpa.

Cytat:
Scarrabeo - ten z orchideą daje wódą?! Ja tam czuję wanilię i budyń, ale moja mama dziwnie czuje piwo w moim pobliżu, kiedy mam go na twarzy
Znaczy się wanilia wanilią, ja przy nakładaniu czuję po prostu, że w tym kremie dużo alkoholu jest, więcej niż w wersji z dziką różą. Alkohol uleci po chwili i jest wanilia, ale przy samej aplikacji daje po nosie, że aż czasem kichnąć mi się chce.

Cytat:
Napisane przez pluskotka Pokaż wiadomość
Biedna moja koleżanka w pt (lat 28), ja (lat 23/24) i TŻ, chociaż stał dalej (lat 23-24). Poczuliśmy się jakbyśmy dostali w pysk kiedy nam pani w Tesco nie chciała sprzedać piwoszy bez dowodów
Toż to ju uciążliwe się staje.
Bardzo.
Czasami naprawdę mi głupio jak mi kobieta na kasie każe wyciągnąć dowód, a pół kolejki od razu śmieje się pod nosem, że smarkula chce piwo kupić i przyłapana..

Edytowane przez Scarrabeo
Czas edycji: 2013-02-13 o 12:19
Stary 2013-02-13, 12:16   #797
miranda122
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez usmiechnieteoczy Pokaż wiadomość
to po co narzeka
i jak ci się podoba połączenie kallosa + isanka? (to dzięki mnie to spróbowałaś może? jak tak to jak zadziala to dumnie wypinam klate przez tydzień )
a friutpassion próbowałaś?
Ojj bardzo mi się podoba, włoski mięciutkie, nawilżone i ślicznie pachną Wczoraj jak nałożyłam tą mieszankę, to tata wszedł do domu i "Co tu tak czekoladą pachnie?"
I tak, to dzięki Tobie kochana, nie mam pamięci do nicków, więc nie podziękowałam, ale teraz dziękujęęę
A Fruity próbowałam, ale oddałam babci, bo mi puszyła, a w zamian kupiłam Oleo

Olej na końcówki po myciu to jednak u mnie chyba zły pomysł, trochę wyglądały na tłuste, więc je rano związałam w kitkę i wyszłam bez czapki, bo wyglądam jak --> w czapce i związanych włosach, przychodzę do domu, a końcówki zrobiły się normalne i takie mięciutkie, chyba śnieg ten olej zmył
Ale po warkoczu są powyginane

Kurcze, tak Was czytając, stwierdzam, że ja nic z twarzą nie robię, jeśli chodzi o pielęgnację, muszę to zmienić.. Bo teraz to nakładam tylko krem BB z Garniera, na to puder matujący i róż na policzki.. Później zmywam płynem dwufazowym z Ziaji.
Właśnie, jak Wy takie ekspertki, to się spytam. Chyba jakoś jak miałam 11 lat zaczęłam dojrzewać, więc jak wiadomo, trądzik, te sprawy i wtedy na czole pojawiły się takie krostki tłuste.. Byłam z tym u dermatologa, stosowała tyle rzeczy i nic nie pomagało.. Teraz mam 16 lat i nadal się tym męczę, taka jakby kaszka na czole.. I to strasznie tłuste jest, dlatego po 2 dniach muszę myć włosy, bo grzywka tłusta, a tak to bym mogła o wiele rzadziej.. Pomóżcie, już nie mam na to siły

Aha i przed chwilą wróciłam z miasta i dzisiaj robię wcierkę Z pokrzywy, skrzypu, rozmarynu i szałwi. I tutaj pytanie do Kascycko (nie wiem czy nie przekręciłam nicku), mogę taką wcierkę stosować codziennie na skalp?

Blog

miranda122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-13, 12:19   #798
pluskotka
Zakorzenienie

Kaś a jak tam drożdżowa?
"Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć."
pluskotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-13, 12:24   #799
rozwydrzona
Zadomowienie

Cytat:

kascysko, ładnie mnie z tym kremem porobiłaś ! przywiozłam go do domu na ferie, a mama tak się szybko do niego przykolegowała, bo taaaaki doooobry jak widać, dla każdego ma coś dobrego a poważnie - dobry produkt, dzięki za polecenie

aj, czekam na te nożyczki z Allegro i czekam, pilne to jest, odką wczoraj zobaczyłam 3 rozdwojenia na jednym włosie !! toż to pogrom ! na szczęście trochę urosły, więc o te 3-4cm je skrócę... I dziś dam im już spokój, ale jutro już nie wychodzę robić badań, więc porządnie je odżywię, jeszcze muszę przemyśleć, czym najlepiej
Stary 2013-02-13, 12:25   #800
Dinulka
Zakorzenienie

eee alkohol w kremie? To chyba niedobrze?
Stary 2013-02-13, 12:27   #801
201612231846
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez miranda122 Pokaż wiadomość
Ojj bardzo mi się podoba, włoski mięciutkie, nawilżone i ślicznie pachną Wczoraj jak nałożyłam tą mieszankę, to tata wszedł do domu i "Co tu tak czekoladą pachnie?"
I tak, to dzięki Tobie kochana, nie mam pamięci do nicków, więc nie podziękowałam, ale teraz dziękujęęę
A Fruity próbowałam, ale oddałam babci, bo mi puszyła, a w zamian kupiłam Oleo

Olej na końcówki po myciu to jednak u mnie chyba zły pomysł, trochę wyglądały na tłuste, więc je rano związałam w kitkę i wyszłam bez czapki, bo wyglądam jak --> w czapce i związanych włosach, przychodzę do domu, a końcówki zrobiły się normalne i takie mięciutkie, chyba śnieg ten olej zmył
Ale po warkoczu są powyginane

Kurcze, tak Was czytając, stwierdzam, że ja nic z twarzą nie robię, jeśli chodzi o pielęgnację, muszę to zmienić.. Bo teraz to nakładam tylko krem BB z Garniera, na to puder matujący i róż na policzki.. Później zmywam płynem dwufazowym z Ziaji.
Właśnie, jak Wy takie ekspertki, to się spytam. Chyba jakoś jak miałam 11 lat zaczęłam dojrzewać, więc jak wiadomo, trądzik, te sprawy i wtedy na czole pojawiły się takie krostki tłuste.. Byłam z tym u dermatologa, stosowała tyle rzeczy i nic nie pomagało.. Teraz mam 16 lat i nadal się tym męczę, taka jakby kaszka na czole.. I to strasznie tłuste jest, dlatego po 2 dniach muszę myć włosy, bo grzywka tłusta, a tak to bym mogła o wiele rzadziej.. Pomóżcie, już nie mam na to siły

Aha i przed chwilą wróciłam z miasta i dzisiaj robię wcierkę Z pokrzywy, skrzypu, rozmarynu i szałwi. I tutaj pytanie do Kascycko (nie wiem czy nie przekręciłam nicku), mogę taką wcierkę stosować codziennie na skalp?
Ja Ci mogę jedynie doradzić mycie samej grzywki . Ja tak robię czasami
201612231846 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-13, 12:28   #802
grudniowa
Rozeznanie

Cytat:
Naprawdę, nie umiem wygodnie ułożyć ręki. Następnym razem chyba owinę się bandażem, jak Katy Perry w Part of me
Jesli Ty masz taki problem z tymi brzuszkami, to ja nawet nie zagladam jak one wygladaja

Cytat:
Ziaja jakos na mnie nie dziala Szkoda, bo cenowo bardzo fajna
Ale fakt, lubi zostawiac tlusta powloke bez znaczenia na rodzaj kremu.
Ja mam problem tylko z L'Oreal, co jest nieco dziwne bo niby taka dobra firma, ale probowalam kilka kremow juz i wszystkie(nawet te najbardziej nawilzajace) powoduja u mnie przesusz stulecia

Cytat:
Ja jakos specjalnie tez nic nie robie. Raz w tygodniu jakis peeling czy inna maseczke, tyle, ze przy kazdym olejowaniu wlosow smaruje sie maslem kakaowym albo shea na twarzy. I koniecznie jakis krem codziennie musze nalozyc, a po umyciu wlosow to juz obowiazkowo, bo inaczej skora mi odlazi
Stary 2013-02-13, 12:28   #803
201607231719
Konto usunięte

Cytat:
Kauflandzie, przybywam!
Mam jego nową wersję i jest super
Lubię też kremy ava, rival de loop, melisa uroda. Mam cerę mieszaną, ale nie używam matujących
201607231719 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-13, 12:29   #804
moooniek
Zakorzenienie

ja bym sie raczej nie pisala na ten balsam, bo dla mnie on chyba bedzie za lekki, ja bym sie skusila na cos z PO (te w brazowych butelkach z pompka), ale jak chcecie zamawiac, to ja moge zapytac kolezanki, czy chce z Wami, bo Ona lubi lekkie kosmetyki
Stary 2013-02-13, 12:34   #805
kascysko
Zakorzenienie

Cytat:

Krem BB z Garniera to największy pomiot szatana makijażowy jaki używałam.

Może minerałki? Może Alterra tonująca rozmieszana z kremem nawilżającym? A reszta kolorówki skąd? I czego używasz? Jakby co, to PW

Możesz stosować codziennie
Cytat:
Napisane przez pluskotka Pokaż wiadomość
Kaś a jak tam drożdżowa?
Konsystencja jest taka, że jakbym użyła na całe włosy to w porywach na 5 razy by starczyło, więc postanowiłam wcierać w skórę głowy. Po pierwszym razie - nic nie swędzi
Cytat:
eee alkohol w kremie? To chyba niedobrze?
Ten alkohol to jako konserwant jest, bo etanol można stosować w kosmetykach naturalnych.
Stary 2013-02-13, 12:35   #806
say-hello
Zakorzenienie

Dobra, czas na aktualizację )

Cytat:
A gdzie go kupujesz?
we Fragarii Są nawet 1-2zł tańsze niż na stronie producenta
i polecam Ci jeszcze te kremy: http://www.delia.pl/produkty/line/BIO miałam ten z mlekiem, świetnie nawilża. nie są drogie, już nie pamiętam ile, ale na pewno mniej niż 10zł. Można kupić w Leclercu na Przymorzu na stoisku aptecznym
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 4325325.jpg (55,2 KB, 43 załadowań)

Edytowane przez say-hello
Czas edycji: 2013-02-13 o 12:39
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-13, 12:35   #807
kascysko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tisiphone Pokaż wiadomość
Mam jego nową wersję i jest super
Lubię też kremy ava, rival de loop, melisa uroda. Mam cerę mieszaną, ale nie używam matujących
Mam tłustą i matujących też nie używam.

Bardziej u mnie chodzi o to, że brak kremu skutkuje u mnie nadprodukcją tłuszczu
Stary 2013-02-13, 12:35   #808
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam problem tylko z L'Oreal, co jest nieco dziwne bo niby taka dobra firma, ale probowalam kilka kremow juz i wszystkie(nawet te najbardziej nawilzajace) powoduja u mnie przesusz stulecia
Piatka! Tez ich nie lubie, roluja sie pod pudrem matujacym

Stary 2013-02-13, 12:36   #809
Kaveri
Spaceroholiczka

Cytat:
Jesli Ty masz taki problem z tymi brzuszkami, to ja nawet nie zagladam jak one wygladaja
Weź też pod uwagę fakt, że ja kulawa jestem i po części może dlatego nie umiem ich zrobić Ba, nawet nie wiem czy mogę, poczekam na radę Żanety
Kaveri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-13, 12:36   #810
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez deszczowypies Pokaż wiadomość
ło matko, czym jest ślimakowy krem?! tego chyba jeszcze tu nie grali!
Jeszcze jest z jadem żmiji prasujący zmarchy , też działa

I cudowne Uguisu
Suszona kupa slowika japońskiego, zdezynfekowana i specjalnie naświetlana czymśtam, niepamiętam czym

Cytat:

Całkiem sporo tego ślimaczego śluzu Trochę silikonów też, więc mi by pewnie nie posłużył, ale całkiem dobry krem dla cer nieskłonnych do zapychania
Dzięki

Mi na szczęście ( odpukać, żeby sie nie zmieniło ) silikony nie robią krzywdy. Ale za to parafina....wyglądam jak pryszczata nastolatka już po jednym użyciu

Cytat:
Ach ta cena... Moze sie skusze... albo nalapie slimakow i sie wymiziam A na powaznie kazdy krem g... mi da jesli nie zalatwie krost u dermatologa.
Cena jak wiesz gdzie kupować to jest bardzo przyjazna
Na wspólnych zakupach BB dziewczyny zamawiają bezpośrednio z Korei/Japoni i wychodzi ok 18 zł za tubkę plus przesylka w PL. czyli jak na ok 3 miechy używania cena bardzo przyjazna

Cytat:
Dziewczyny, a reszta jakich kremow na dzien uzywa? Pochwalicie sie?
Ja niedawno wykonczylam Apisa zurawinowego, teraz testuje Orientane od Anastazji () i szukam czegos na pozniej
Daj znać jak sie ta Orientana u Ciebie spisze. Oby lepiej niż u mnie

Poza ślimakowym jade na olejach i żelu hialuronowym od niepamiętam ilu już lat, ale dlugo...do tego sera olejowo kwasowe, czasem testowo jakiś krem wplotę.
Cytat:
Dziwne te moje wlosy... Wczoraj szorstka sztywna miotla a po nocy i warkoczu sliskie, miekkie, jedwabiste... I podksztalcane kazdy w inna strone
Dziwne czy nie, ale i tak piękne

A ja muszę sobie zalożyć zeszyt wlosowy wreszcie....z zapiskami co kiedy nakladam, bo zaczynam się gubić.
anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości