|
|
#1802 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 902
|
Dot.: W³ochy -wiza¿anki z W³och cz. III
Cytat:
muchas gracias ![]() falszywy prorok...antychryst.... TO JA ![]() wkoncu bede mogla zawladnac swietem hua hua hua hua hua czytalam ,ze jak na papieza wybiora afrykanczyka ,to bedzie to ostatnio papiez ,a potem kosciol katolicki upadnie.... ,ze jakas rewolucja ma sie od Watykanu zaczac (a mi sie cos tam ostatnio spodobalo ,codziennie tam chodze....ciagnie wilka do lasu... cos sie dzieje
"Some are born to sweet delight ,Some are born to endless night ..." - William Blake Edytowane przez Romanaccia Czas edycji: 2013-02-11 o 22:34 |
|
|
|
|
#1803 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 828
|
Romanaccia to jak już zaczniesz przeprowadzać rewolucję to pamiętaj o nas
w końcu będą Ci potrzebni bojownicy Inviato dal mio GT-I9300 con Tapatalk 2
|
#1804 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 7 083
|
hehe smieszne te proroctwa zw. z papiezem
![]() a co dzis porabiacie?
|
#1805 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wezme was do mojego oddzialu ! ![]() ---- a ja dzis nie robie nic ... mama wolne ...pada deszcz i jest mi zimno ...STRASZNIE tesknie za Manuelekim ,ale juz niedlugo go przywioze !)
|
|
#1806 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 998
|
romanaccia
![]() no to sie szykuje III Guerra Mondiale zapalony przywodca juz jest![]() a ja jestem zla wrrrrrr dzisiaj z rana auto o maly wlos co zostawilo nas z Fiammi na pieszo w pol drogi do domu,zaczelo mi szarpac i jakas kontrolka od swiec mi sie zapalila jakos powolutku 20/h dojechalysmy nic teraz tylko mechanik czeka a jakby nie bylo to jutro Tz.et swoje wiezie na zmiane oleju bedziemy odciete od swiata
http://www.mammole.it/forum-gravidan...j9i7165deq.png http://www.suwaczki.com/tickers/kjmnzbmh304hq4xy.png http://www.suwaczki.com/tickers/j36regz290z72g9q.png Edytowane przez cucciola79 Czas edycji: 2013-02-12 o 15:41 |
|
|
|
#1807 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Revolution Baby ! ![]() Rzym naprawde dziwnie na glowe dziala Cucciola ja nawet prawa jazdy nie mam wiec sie nie znam
|
|
#1808 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to i chyba lepiej chociaz mniej problemow poza tym w Rzymie to prawie wszystko na miejscu a ja tu bez auta jak bez reki
http://www.mammole.it/forum-gravidan...j9i7165deq.png http://www.suwaczki.com/tickers/kjmnzbmh304hq4xy.png http://www.suwaczki.com/tickers/j36regz290z72g9q.png Edytowane przez cucciola79 Czas edycji: 2013-02-12 o 16:47 |
|
|
|
|
#1809 | |||||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 082
|
Dobrze nam obojgu zrobi mala dieta.
A ja w zeszlym roku nie wytrwalam ale 2 lata temu tak. Masz umowe na miesiac wczesniej. ![]() Myslalm ze zaczniesz od razu. Cytat:
A na kiedy chcesz kupic Ryanaira? Moze jeszcze nie maja promocji. [1=e005a964934c5ccfb93a5cc da41449f79d95ca06;3916991 1] walentynki sa raz w roku. zacznij poscic po nich ![]() [/QUOTE] Na Walentego pojdziemy chyba do chinskiej. Wiec nie bedzie slodko. Cytat:
Moj brat przyslal mi kilka dni temu mms ze zdjeciem swojego samochodu zasypanego przez dzien pod praca. 20 cm sniegu na nim. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Oby szybko samochodzik wrocil do ciebie! ![]() U mnie cos internet szwankuje - raz jest a za chwle juz nie. Usmialam sie z waszych przygotowan do wojny - moze to zapowiadany koniec swiata - tylko lekko spozniony? ![]() Bylam rano na targu - pochmurno i zimno ale chociaz nie padalo. A potem przeszlam sie do sklepu i wlasnie wyjadam tiramisu - to ostatni dzien takich przyjemnosci.
|
|
#1810 |
|
Zakorzenienie
|
Romanaccia a kiedy znow wybierasz sie do Pl?
|
|
|
|
#1811 |
|
Zakorzenienie
|
za jakis miesiac ,gora 2..... ciesze sie ,bo wczesniej mnie nie bylo przez 2 lata ,a pozatym jade po mojego malego skubanca....
![]() --- Moja mama ciagle sie martwi co mu dawac do jedzenia ,bo on oprocz tunczyka i chrupek (ktorych w PL nie ma...chyba,bo nigdzie nie widzialam) nic nie chce jesc, jest strasznie wybredny.... a dzis dala mu sledzika i spalaszowal calego hehe.... pozatym dostal nowe chrupki i jest zadowolony
"Some are born to sweet delight ,Some are born to endless night ..." - William Blake Edytowane przez Romanaccia Czas edycji: 2013-02-12 o 20:20 |
|
|
|
#1812 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja bez slodyczy nie dala bym rady przetrwac dnia![]() a co do samochodziku to juz u mechanika i wiesz co masz chyba racje bo po zatankowaniu benzyny zaczal mi tak szarpac ja nie wiem chyba z woda ja mieszaja!!!u chinczyka nie bylam ze 100 lat involtini bym zjadla pycha co tam dzisiaj porabiacie??takie tu pustki
http://www.mammole.it/forum-gravidan...j9i7165deq.png http://www.suwaczki.com/tickers/kjmnzbmh304hq4xy.png http://www.suwaczki.com/tickers/j36regz290z72g9q.png Edytowane przez cucciola79 Czas edycji: 2013-02-13 o 15:35 |
|
|
|
|
#1813 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Misiaki cos mi sie w glowie dzisiaj kreci
![]() sjoanna no wlasnie juz chyba taniej nie bedzie, niby jest napisane, ze bilet po 52 euro a jak zaczniesz klikac plus bagaz to tamto to taka cena wychodzi, juz sama nie wiem, za nasza trojke 450 euro by wyszlo drogo troche ![]() Romanaccia rozsmieszylas mnie z tym kocim jedzeniem, c za hrabia z Twojego kocura przypomniala mi sie taka jedna moja ciocia co spejalnie swojemu kotku swiezy tatarek przygotowywala!chyba sie zdrzemne...
|
#1814 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Manu strasznie wybredny jest ,ja mu rybki w piekarniku pieke ,gotuje mu zuple fasolowa.... (on uwielbia fasole O.o ) ,moja mama lata po sklepach i kupuje mu smakolyki i nie moze nigdy trafic w jego gusta.... nic mu nie smakuje ,pozatym on cwaniak jest ,jak mu sie kupi filecik za 15-20 euro to go zje ,a jak sie kupi taki za 5 euro to go zagrzebie jak kupe .... ![]() ja tez dzis jakas senna jestem ,a teraz musze isc na Colosseo w sprawie pracy ,jak mi sie nie chce... ogladac ta obdrapana kupe gruzu
|
|
#1815 | |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 4 697
|
Cytat:
![]() a u mnie strasznie zimno sie zrobilo. jest taki paskudny wilgotny i zimny wiatr brrrr. tutaj to chyba zima przychodzi w lutym a ja czekam na wiosne
|
|
|
|
|
#1816 |
|
Zakorzenienie
|
Moj pies to wszystko by wcinal jakby mu sie dawalo
wazne zeby jesc Bylam w miescie, ale zmarzlam... kupilam sobie swieczke waniliowa, tusz do rzes L'oreal million lashes i szampon Elseve do wlosow farbowanych spotkalam sie z kolezanka no i bylo milo...a jutro ide sie relaksowac w spa z okazji walentynek od 10-13, zlapalismy fajna promocje za 15 euro
|
|
|
|
#1817 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Twoj pieso jest "wszystko zerny" przynajmniej nie masz problemu ,moj "ksieciunio" to tylko wybrzydza ![]() a ja tez dzis sobie kupilam swieczke ....truskawkowa ![]() dzis rano bylo tak przyjemnie na sloneczku ,ze az kurtke zdjelam ,a wieczorem bez czapki ,szalika i rekawiczek ani rusz....moglaby sie juz ta zima skonczyc
|
|
#1818 | ||||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 082
|
Cytat:
Cytat:
Ja wtedy co piatek nalesniki robilam zeby zaspokoic glod slodyczy. Cytat:
Cytat:
[1=e005a964934c5ccfb93a5cc da41449f79d95ca06;3921282 2] a u mnie strasznie zimno sie zrobilo. jest taki paskudny wilgotny i zimny wiatr brrrr. tutaj to chyba zima przychodzi w lutym a ja czekam na wiosne[/QUOTE]Ja tez - mimoza juz kwitnie - wiec moze juz niedlugo?
|
|
#1819 |
|
Zakorzenienie
|
Romanaccia z takim pupilem to mozna bankrutem zostac
a ciekawe co po tej fasolicuciola z tego co mi mowil kiedys moj brat, to labradory sa wlasnie takie wszystkozerne, ale nie mozna im tak dawac, bo ile bys nie dala to bedzie jadl i jadl, ale chyba o tym wiesz ![]() sjoanna dziecko do 2 lat placi mniej, bo jeszcze na kolanach leci, pierszenstwa to nie wykupuje zwariowalas nie no tak na marginesie to ostatnim razem zaplacilam za mnie i synka w 2 str 180 e, a teraz jakos drogo
|
#1820 |
|
Zakorzenienie
|
princi wiem
byl przypadek na labradorowym forum, ze dziewczyna zostawila worek karmy na widoku a pies sie za to zabral i musieli jechac na plukanie zoladka, niebezpieczne to. Jak ja mowie, labrador to jak ryba, chyba nie ma poczucia sytosci.Co robicie jutro, w Walentynki? Jakies szczegolne plany? romantyczne kolacje? |
|
|
|
#1821 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a na Colosseum bylam po mialam zajac sie grupa turystow ,robilam za tlumacza ![]() princi - ja na Manu fortune wydaje
|
|
#1822 |
|
Wtajemniczenie
|
hej hej ragazze
ja na momencik wpadlam zlozyc Wam zyczonka z okazji Walentynek: Buon San Valentino ![]() uciekam bo mamy babcie od rana do jutra zostaje a my lecimy na kolacyjke na rybke ma to byc jakies romantyczne miejsce nad morzem??!!no zobaczymy bo wielka tajemnica??!! Wy co ciekawego porabiacie??? |
|
|
|
#1823 |
|
Zakorzenienie
|
cucci ja zabralam tz-ta do spa na 3 godziny
![]() teraz tz ucieka do pracy a ja sobie karne poczytam, a potem mykam z psem na spacer
|
|
|
|
#1824 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc Waletynki
cuciola ale super z tym Spa byly jakis masaze w cenie czy cos?cucciola79 milego wieczorku, odpocznijcie sobie troszke my na dzis nic specjalnego nie planujemy, na sobote wzielismy opiekunke i pojedziemy sobie do Bari na shopping i obiad
|
#1825 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
super mi sie marzy taki weekend w spa ![]() princi
|
|
|
|
|
#1826 |
|
Zakorzenienie
|
Motyla Noga! mi tez.... jakis fajny masaz by mi sie przydal i ciepla kapiel w wannie z hydromasazem.... ajajajajajaja
![]() Cuciola - Fajny pomysl ! Mam tu w Rzymie takie spa 25 euro za kilka godzin chlapania sie w basenach ,masaze wodne itp. moze sie wybiore z kolezanka ,ona juz byla i jest zadowolona.... troche relaksu mi trzeba
|
#1827 | |||
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 4 697
|
Cytat:
![]() Cytat:
mozna przy tym dobrze zarobicCytat:
![]() ale zmeczona jestem. nawet nie wiem czym. siostra zadzwonila na skype i zobaczylam sie w kamerce, a tu taaakie wory pod oczami. az mi wstyd bylo
|
|||
|
|
|
#1828 |
|
Zakorzenienie
|
evelinarav moze zle sie wyrazilam, synek placi mniej niz os. dorosla, ale i tak taka cena wychodzi, od 2 latek placi sie za miejsce, to jeszcze wiecej bedzie, olaboga przydalaby sie jakas wygrana w totka
|
#1829 |
|
Zakorzenienie
|
princi, za masaze sie dodatkowo placi
bylo za to bagno turco, percorso kneipp, stanza del ghiaccio, sauna, 2 percorsi emozionali, stanza del sale, zona relax, 2 piscine idromassaggio, tisaneria (skopiowalam z broszurki) |
|
|
|
#1830 |
|
Zakorzenienie
|
mamma mia mi scoppia la testa! ta sasiadka znowuz zostawila mi synka na 3 godz, zagladal nawet do lodowki i mowil, ze jest glodny, wlaczyl sobie kanal z kreskowkami na caly regulator i mowi do Flavcia levaTi
oj nie wytrzymalam!!
Nowe w±tki na forum Emigrantki
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:42.

,ale juz niedlugo go przywioze !)
jakos powolutku 20/h dojechalysmy